Találatok a következő kifejezésre: Mi vagy az ámok (2680 db)

Régen történt, de kíváncsi vagyok arra, hogy mással is történt-e ilyesmi? És mit jelenthet az, ami most történik velem?

Sziasztok! Kicsi voltam. A szomszédban egy kedves néni lakott, akit nagyon szerettem, és minden egyes nap átmentem hozzá sütizni, beszélni, játszani. Mivel a lánya és annak a férje autóbalesetben haltak meg, és ? is jelen volt (szörny? élményben volt része ekkor, de azt hagyjuk...) ezt sosem tudta feldolgozni. A férje is mellette halt meg az ágyon, ezt se tudta feldolgozni. Tehát lelkileg már nagyon gyenge volt, unokája sem volt, engem viszont annak tekintett. Sosem hívtam Giza néninek, mindig Giza mamának. :) 7 éves koromban viszont egy nap azt a hírt kaptam, hogy meghalt. Nem is értettem, hogy ez mit jelent, csak azt tudtam, hogy többé nem mehetek át hozzá. Aznap este vele álmodtam. Álmomban nála voltunk, és órákig beszélgettünk. Az álmot is több órának éreztem. Elmagyarázta, mi történt, mit jelent a halál. Mondta, hogy fájt neki, hogy búcsúzás nélkül kellet itthagynia, de kapott egy lehet?séget(tehát az álmot). Elmondta, hogy az unokájának tekint, és nagyon szeret. Egyszer csak így szólt (pontosan emlékszem): "Mennem kell. Egyszer téged is szólítani fognak, de remélem, boldog életet fogsz élni. Várni foglak, Hajasbaba." És mosolygott, majd felébredtem. Anett a nevem, de mindig Hajasbabának hívott. Furcsa, hogy sosem meséltem az álomról, hiszen azt hittem, hogy ez teljesen magától értet?d?. Ha az életben nem tudott elbúcsúzni, akkor megjelnik az álmunkban. Azt hittem, mindennapos eset. Mostanában gondolkozom ezen egyfolytában, mert hallani szoktam ahogy valaki szólogat: "Hajasbaba... Emlékszel rám?" Nagyon ijeszt?. Lehet, hogy err?l beszélt az álmomban? Hogy egyszer szólítani fognak? Csak abban reménykedek, hogy az ? szóítása nem jelenthet rosszat, hiszen szeret. Mit gondoltok? Veletek történt hasonló? Mit tanácsoltok? 15L

Legjobb válasz: Szia! Az álmodról annyit, hogy igen is higyj benne!!!! Nekem Édesapám hirtelen halt meg szívrohamban 2 éve. Mellette voltam :( Egy hajnalon. Õ sem tudott elbúcsúzni tõlem. Következõ éjszakán nekem is volt egy álmom. Mi álltunk a lépcsõházban (egy páran a közeli családból, de nem részletezem, hosszú lenne.. :) ) és Édesapám mindenkitõl elbúcsúzott. És ami tényleg elég érdekes. Édesanyámtól úgy búcsúzott el, hogy a karjában tartotta (mint amikor az ifjú férj átviszi az asszonykát a küszöbön) és úgy csókolta meg. Másnap elmeséltem anyukámnak az álmom, és hogy én is mennyire intenzíven éreztem amikor átkaroltam... És anyukám azt felelte, hogy amikor összeházasodtak, az elsõ táncukat a násznép elõtt így "táncolták"... De én errõl nem tudtam. Szóval én igen is hiszek benne!!!! Tök mindegy ki mit mond!!! 21/L

Szia! Az álmodról annyit, hogy igen is higyj benne!!!! Nekem Édesapám hirtelen halt meg szívrohamban 2 éve. Mellette voltam :( Egy hajnalon. Õ sem tudott elbúcsúzni tõlem. Következõ éjszakán nekem is volt egy álmom. Mi álltunk a lépcsõházban (egy páran a közeli családból, de nem részletezem, hosszú lenne.. :) ) és Édesapám mindenkitõl elbúcsúzott. És ami tényleg elég érdekes. Édesanyámtól úgy búcsúzott el, hogy a karjában tartotta (mint amikor az ifjú férj átviszi az asszonykát a küszöbön) és úgy csókolta meg. Másnap elmeséltem anyukámnak az álmom, és hogy én is mennyire intenzíven éreztem amikor átkaroltam... És anyukám azt felelte, hogy amikor összeházasodtak, az elsõ táncukat a násznép elõtt így "táncolták"... De én errõl nem tudtam. Szóval én igen is hiszek benne!!!! Tök mindegy ki mit mond!!! 21/L
Amit álmodsz, az szimplán csak a te agyszüleményed. Szeretted volna ha elbúcsúzik, de nem tette meg életben, így megálmodtad magadnak álmodban. Ennyi. És az, hogy téged most valaki szólítgat, az is csak a te agyszüleményed. Mivel anno komolyan vetted ezt az álmodat amit senkinek nem is mondtál el, viszont nem felejtettde el, még mindig emlékszel rá, erre a tudatalattid kitalált neked egy ilyet, hogy képzeld azt, hogy valaki szólítgat. Lehet hogy a mai napig nem tudtad feldolgozni a halálát. Én pszihológust tanácsolok, de aztán te tudod hogy kipróbálod e.
Mondtam én azt, hogy te mondtad hogy pszichológushoz akarsz menni?Az elsõ tanácsolta, azért mondtam, hogy hülyeség..Foglalkozzanak csak a skizókkal, meg az igazán betegekkel!Tudod sokmindenkivel történnek ilyen dolgok, nem lehet, hogy mind beteg..
Szerintem a legtöbb amit tehetsz, hogy nem veszed komolyan az álmot, nézd úgy hogy azt csak te találtad ki. Ami elég valószínû is. Ha meg hangokat hallasz, vagy szellemet látsz, azt mondod , ilyen nincs, ez csak egy agyhiba lehet :) Ha nem félsz a szellemektõl és nem hiszel bennük, akkor el is tûnnek örökre. Persze attól még gondolhatsz a nénire, mint egy szép emlék, de lényeg hogy ne félj.
Hát szerintem nem csak agyszülemény volt :D Egyik közeli barátom mondta, hogy mikor meghalt a nagypapája, mindketten arról álmodtak az anyukájával, hogy a nagypapa kéri õket, hogy imádkozzanak érte, mert most egy szörnyû helyen van (mert szegény felakasztotta magát :( ). Állítólag másnap megint álmodtak, és megköszönte a segítséget :D És szerintem csak a hang a képzeleted szüleménye, mivel mostanában ezen gondolkodsz :)
Ezen elsírtam magam Különleges személy voltál számára!!
A kérdező hozzászólása: Huh, ez érdekes téma, utolsó. Remélem, nem tettem ilyesmit tudatomon kívül.
Csak mert a mamám mondta hogy ne kívánjuk vissza a szeretteinket mert nem tudhatjuk hogy ki jön hejettük a képükben.
A kérdező hozzászólása: Nem kívántam, hogy bárcsak itt lenne. Persze örülnék, ha még itt lehetne velem, és lenne egy "igazi mamám", aki szeret, de én úgy gondoltam, hogy nem lenne szép dolog "zaklatni". Próbálok nem gondolni rá, de elég nagy a késztetés, hogy beszélgessek vele... Ha nem hallgatom a hívását, az olyan érzés nekem, mintha cserben hagynám. :( Érdekes amit az apukáddal álmodtál. Nagyon hasonlít az én esetemre. Köszönöm a tanácsokat.:)
ugye nem te kívántad h bárcsak ott lenne veled?
én azt tanácsolom, hívd álmodban és kérdezd meg, mit szeretne mondani. valami fontos lehet. azt úgy csináld, hogy elalvás elõtt gondolj rá
22:20-as vagyok. Elfelejtettem..... A szólongatáshoz nem tudok túl sokat írni, talán beszélhetnél valakivel, aki ilyesmivel foglalkozik.... Minden jót! :)
A kérdező hozzászólása: Mondtam én olyat, hogy pszichológushoz akarok menni? :)
Sajnos az a helyzet, hogy az élet az szimplán csak a mi agyszüleményünk.Ha úgy is érzed, el ne hidd, csak az agyad hiteti el veled, hogy élsz.Ajánlom a pszichológust, aki szintén ugyanebben a betegségben szenved, õ is azt hiszi, hogy él, de legalább szegítszéget nyújthat hirtelen krízisz eszetén.. XD komolyrafordítva, semmi sincs kizárva, nem tudjuk mi és hogy mûködik odaátt, nem kell egybõl a pszichológushoz menni, õ is csak annyit tud a halálról, mint mi..
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam arra, hogy csak az én agyszüleményem, de van valami, ami miatt elvetettem a lehetõséget. Egészen addig, fogalmam sem volt, mi az a halál. Õ mondta el, hogy például öregségben, betegségben az emberek meghalnak. Eltemetik õket, többé nem beszélnek, nem mozdulnak... Addig nem találkoztam a halállal, mert nem történt ilyen a csládban, tehát teljesen új volt. Azért köszi a választ, megnyugtatott egy kicsit. :)
Húúú hát velem ilyen még sosem történt de mindenesetre elég furcsa véletlen.

Szerintetek mire lenne szükség interneten? Mi nincs vagy mi nincs úgy ahogy ti szeretnétek, ha meglehetne valósítani mi lenne az amire igény lenne?

Lehet facebook app, vagy bármilyen script, javaslatokat ötleteket várok, ha kellõ igény van rá, megvalósításra kerül. Remélem minnél többen írtok, bízunk a "gyakori" erejében! :)

Legjobb válasz: Egy helyesen (ez fontos) megalkotott algoritmus, ami kiszûrni azokat a személyeket, akik még nem elég érettek az internet használatához.

Egy helyesen (ez fontos) megalkotott algoritmus, ami kiszûrni azokat a személyeket, akik még nem elég érettek az internet használatához.
A kérdező hozzászólása: Nagyon eltértünk a tárgytól, én a 30-40-50 éves korosztályt akarom megcélozni, az hogy itt van erre-meg arra segítség az egy dolog, de egy 50 éves hölgy például aki még csak az exelt látta, és max a google-t meg pár oldalt, és bizonytalanul írkál, és fél hogy milesz ha feljön egy hirdetés... ezekrõl szó sem esik, neke(tek)d természetesnek tûnik, hogy megkérdezem itt meg ott, stb. de velük mi lesz? õk kitõl, hogyan kérdezzék meg, ha már ahhoz sincs meg a képessége, hogy pl ide írjon. Több ilyen van, mint azt gondolná(tok)d. Én nap mint nap találkozom ilyenekkel, járok renszereket telepíteni, szerelni, javítani, stb. és nem kérek pénzt, max ha õk rám nem erõltetnek, egy valamire való öszeget, de azt is vonakodva fogadom el. Erre csodálkoznak, és mesélik nekem, hogy 25-50 ezreket kérnek tõlük erre meg arra... én ezt és ezeket a problémákat akarom megszüntetni, vagy visszaszorítani.
Összetettebb ez a kérdés. Elindíthatsz egy nagyon alap tutoriál oldalt, de hogy fogják pont azt megtalálni, ha mást sem találnak a keresõkben? Adhatsz tanácsokat, hogy kell megcsinálni egy telepítést, hardvert cserélni, de ettõl az illetõ még nem fog hozzá érteni, csak maximum megpróbálhat utánozni, egésze addig a pontig, amíg nem talál valami eltérést, ami lehet triviális (a bekapcsológomb a gép tetején van és nem az elején) vagy nem triviális (az oprendszere nem 64 bites, hanem 32 bites), és igazából akkor megint nincs sokkal elõrébb, sõt ha valamit elpiszkál, mert azt hiszi ért hozzá, akkor esetleg kárt is okoz. Hogy a szerviz mire kér el tizenezreket, azt meg lehet kérdezni, ki lehet kérni mások véleményét is a dologban, ennek nem sok köze van az informatikához.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1) az informatikus is pénzbõl él... amíg az autószerelõ 2 csavar meghúzásáért tízezreket el tud kérni, szerintem jogos, hogy mások se 40Ft-os órabérben dolgozzanak. 2) én azt nem látom, hogy hogyan juttatnánk el az információt a célközönségnek. ha a google-t nem tudja használni, ergó nem tud utánanézni, akkor az általad létrehozott oldalt sem fogja megtalálni. ha pedig megtalálja, akkor a többi infót is. (csak rá kéne szánnia magát hogy megfelelõ keresõszavakat adjon meg. bár már ebben is segít a google) szerintem akkor lehetne megtanítani az embereknek ha ezaz oktatóanyag nem a neten keresztül terjedne (hiszen jogosítványt sem úgy szerzel hogy el kell vezetned az autót az iskoláig). könyvben ki lehetne adni (attól talán nem idegenkednek sõt, a régi idõk emberei szentírásként forgatják (pedig néha eszeveszett baromságokat írnak). viszont a könyvel az a gond hogy mire kiadásra kerülne, elavul. iskolákban lehetne tanítani, mert akkor még nem késõ, viszont ha nem érdekli õket (akkor hülyén fognak meghalni) akkor nem lehet rajtuk segíteni. esetleg tanfolyamokat lehetne szervezni az idõsebbeknek (olcsón, vagy alapítványi pénzbõl) és késõbb akkor tudnák használni a netes segédleteket. nem a könyvtárt kell létrehozni, hanem meg kell tanítani õket, hogy hogyan kell keresni benne. (anélkül hogy percenként cseszegetnék a könyvtáros nénit)
a javítási költségekkel kapcsolatban az kimaradt, hogy igazi szakemberekrõl beszélek, akik nem csak kutyaütõk... a semmirekellõ mekkmesterektõl a 40Ft-ot is sajnálom
"A munkadíj 1002 Ft lesz. Tételes bontás: 2 Ft a kalapácsütés, 1000 Ft a tudás, hogy hova kell pontosan ütni"
Örülnék, ha a youtube a flash player helyett valami mást használna, így lehetne régi gépeken is hd videókat nézni.
#18, a youtube használható HTML5-tel is.
#19 Ez egyébként egy elég érdekes dolog. Elviekben a flash is és a html5 videó megjelenítésekor a böngészõ is használd hardveres gyorsítást. Bár köztudott, hogy a flash elõszeretettel eszi meg a gépet, de elvileg a hardveres gyorsításnak köszönhetõen egyiknek sem lenne szabad akadoznia. (most azt az esetet nézem mikor a videokártya támogatja) Ami pedig még különösebb: van egy meglehetõsen régi laptop, ami a maga korában nem minõsült rossznak, sõt ráerõszakoltam a win7-et próbaképp és meglepõdtem de még az aero-t is támogatta a videokártyája pedig a minimum rendszerkövetelményt teljesíti csak a gép. Namármost: ezen a gépen próbáltam lejátszani youtube videót flash playerrel is és html5 videóként is. Mind a kettõ akadozott (pedig már bepufferelte). Amint letöltöttem ezt mp4-ben és megnyitottam mpc hc-ban akadás nélkül vitte a videót, sõt talán még a 720p is nézhetõ volt. Akkor hogy is van ez? Ha lenne egy "webes" videolejátszó modul ami felér egy media player classic teljesítményével és ez beépülõ modulként mûködne a böngészõkben szerintem lenne sikere...
#11 Igen, nem is tudom melyik a rosszabb. Ha nem tudja mit csinál -> ezért hülyeséget tesz, vagy pontosan tudja mit csinál (csak épp rosszul tudja) -> ezért hülyeséget tesz. Na de ne szidjuk szegényeket, a szervizeknek is meg kell élni valakikbõl.
#10, de hány van, aki meg azt hiszi, hogy ért hozzá aztán kiderült, hogy nagyon nem.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na meg ne felejtsük el a "menthetetlen" réteget. Az embereket már az iskolában leszoktatják a gondolkodásról. (tisztelet a kivételnek) Erre egy jó példát tudnék mondani: ha a gyereket megkérdezik, hogy mit lát mikor kinéz az autóból akkor azt válaszolja: "szaladnak a fák" mire az óskolás nagytesó: "a fák nem mozdulnak, az autó halad" pedig minden csak viszonyítás kérdése. a gyerek még mindent magához képest viszonyít, a felnõtt pedig az általánosan elfogadott viszonyítási pontokhoz. (a probléma ott kezdõdik, mikor lehurrogjuk szerencsétlent mert másképp látja a világot. pedig igaza van.) a lényeg hogy lenevelik az embert arról, hogy végiggondolja több szemszögbõl is a dolgokat. egyik oldalról megpróbálja és ha nem megy, akkor feladja. fogalma sincs arról, (vagy csak lustaság, nem tudom melyik a nagyobb bûn) hogy hogyan könnyíthetné meg az életet. manapság könnyebb mindenre azt mondani, hogy nem értek hozzá... és sajnos hiába van meg minden segítség a neten, eljutottunk arra a szintre, hogy az embernek már annyi tudása sincs hogy a 600 forrásból kiválassza azt a párat ami valószínûleg helyes megoldás a problémájára
- Egy program vagy technológia, ami ingyenes és garantáltan lehallhatatlanná, névtelenné tesz az interneten.
Tengor: +1 :) Ezen felül a legnagyobb gond ott van, hogy már mindenkinek "kell" használnia az internetet. (munkához, kapcsolattartáshoz elengedhetetlen) Viszont a felhasználók alig 20%-a tudja, hogy pontosan mit is csinál és ezért rengeteg a visszaélés.. Meg kell nézni, hogy hány embert vertek át a fizetõs ncore-al vagy hamis rendõrségi fenyegetéssel. Bár egy olyan világban ahol egy brazil "szappanoperahõs" szemmûtétjére is lehet pénzt gyûjteni, lehet nekem túl nagyok az elvárásaim. Az emberiségnek egy INGYENES oktatóanyagra lenne szüksége. Az internet hasonlít az autóvezetéshez. Ha képzettség nélkül teszed, könnyen árokba csúszhatsz.
Na most az utópisztikus gondoltok után jöjjön valami reális! :D :D :D Szóval én szívesen látnék egy NetFlix-szerû stream rendszert, mert nekem megérne havi 8 (?) dollárt, hogy jó minõségben jogtisztán nézzek filmeket, sorozatokat. G.
Geniuseus +1 Amúgy ez komoly? Még 2000 Ft sincs átszámolva? Az még nálunk is bagatell összeg. És mindent meg lehet, tekinteni a friss Blu-Ray megjelenéseket is?
Biza, jelenleg 7.99 dodóért megy a streamelõs dolog. [link] A választék pedig (legalábbis Amcsiban), nos: [link] Eszeveszett. G.
Akkor hát ezért nincsenek rászorulva a jenkik a torrentezésre. Sajnos a magyar kiadók sosem fognak eljutni erre az értelmi színvonalra. :((
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sziasztok, érdeklõdve olvastam az ötleteiteket, javaslaitokat, némelyik láttán, még el is csodálkoztam, bár mindenhol kérdés a pénz. Én személy szerint azt vettem észre, hogy az emberek, nem csak, hogy félnek az internettõl, de még a gépeket sem tudják a kellõ tudás hiányában használni. (kivétel persze a fiatalabb korosztály) Sokan mondták már, hogy jó lenne ez, vagy az, de gondoljatok azért bele, hogy mi mennyibe kerül, szerintem egy összefogásra lenne szükség elsõsorban, közösségi szinten, amibõl ellehet indulni, ha ilyen igényeitek vannak, akkor ám legyen, én biztosítok szervert, biztosítok alkotó csapatot, ez a részemrõl nem kis összeg, így a (ti) dolgotok, egy kis idõ és némi összeg ráfordítással, a közösség építése, remélem tudunk együtt tenni azért, hogy ingyenesen, egy non-profit (közösséget) alapítványt hozzunk létre, ami egyöntetûen, mindenki hasznára válik. Hajrá Magyarország, hajrá fiatalok, tegyük jobbá, használhatóbbá, az informatikát mindenki számára. Várom a jelentkezõket, bízom benne, hogy minnél többen lesznek.
A leírások, segítségek már mind fenn vannak a neten, így sajnos attól, hogy összeírd/íratsz egy nagy csokorral még senki nem fogja olvasni õket, mert a jóembereket csak az érdekli, hogy minden menjen egyszerûen, nem szeretnek utánajárni dolgoknak. Segítségkérésre szintén van több helyen is -pl. itt- lehetõség, így az sem játszik. A gondolkodásmódot kell megváltoztatni, de a "Hogyan?" dilemmát rád bízom. G.
#20, én Linux minten egy ideig VLC-vel néztem youtube-ot (sajnos már egy ideje nem lehet). Flash, HTML5 szaggatot normál felbontásokon is. VLC-ben nem lehetett felbontást változtatni, a legnagyobbon vitte szaggatás nélkül. Az a baj, hogy ahány oldal annyi lejátszó, a stream szabványokból nincs túl sok, de elég egy pici módosítás és egy külsõs lejátszó már nem tudná lejátszani a webes tartalmat.

Nem mindegy, hogy azt csinálod, amit szeretsz, vagy azt, amiben tehetséges vagy. Mit gondolsz erről?

Tegyük fel, szeretek sminkelni, ezért elmegyek, beiratkozom egy sminkes tanfolyamra, majd sminkesként fogok dolgozni. Viszont 'tehetséges' vagyok mások segítésében, akár egy hajléktalanszállón tudnék segíteni a rászorulókon, vagy akár beteg gyerekek fejlesztésében is képes lennék segíteni. Ezek csak egy feltevések, de mit gondoltok erről?

Legjobb válasz: Azt csináld, amit szeretsz és nem savanyodsz bele. Ha pedig a kettõ - szeretet és tehetség - keresztezi egymást, bonts pezsgõt. :)

Azt csináld, amit szeretsz és nem savanyodsz bele. Ha pedig a kettõ - szeretet és tehetség - keresztezi egymást, bonts pezsgõt. :)
Vannak még más tényezõk is. Mire van lehetõségem? Melyik a hasznosabb? Én a példában említett két lehetõség közül biztos, hogy a másodikat választanám, mert a sminkelés nem hasznos, a hajléktalanok vagy a beteg gyerekek segítése viszont annál inkább. (Mellette még hobbiból sminkelhetsz is akár.) A másik: amiben az ember valóban tehetséges, azt általában valamennyire szereti is csinálni. Ez fordítva is igaz: az ember ritkán csinál szívesen olyasmit, amihez semmi érzéke, adottsága, tehetsége nincsen.
Amiben az ember tehetséges, azt általában szereti is.

Csónakmotor vásárlása esetén mire kell figyelni? Melyik az a márka amit semmiképp, vagy az amit inkább keressek?

5 lóer?s motort keresek. Els? kérdésem lenne, mennyivel megy jobban egy 5 lovas, mint a 4? Illetve mennyi lehet a súlyuk nagyjából? 6 lovas még "elmegy" 5-ként, sokan használják úgy? Vagy nem érdemes kockáztatni? Sokat nézel?dtem, rengeteg a Vetyerok vagy a Johnson. Úgy tudom egyiket se érdemes. Johnsont például azért, mert amerikai gyártmány, sima csavarhúzóval hozzá se lehet nyúlni. Ez valóban igaz? Maradjak a nagyobb márkáknál mint a Yamaha vagy a Mercury? Ti mit használtok, mit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Fólyóra vagy tóra? Tóra elég a kisebb mert kevesebbet fogyaszt bár kicsit lassabb. A Johnson állítólg szar márka bár nem próbálam.Az amerikaiban az a baj ,hogy colos a méretezése és drága az alkatrész. A drága valószínû jó is lehet . A csapágy a lényeg és a fogaskerekek. Én átmarattam majdnem mindent európai méretekre így sokkal olcsóbb a csapágyak cseréje és a szimeringeké is. Az egyik legjobb megoldás amivel találkoztam: döngölõ békának a motorja volt rárakva egy kihajtásra.Ez léghûtéses szárazon is elüzemel nem kapja be a nylon zacskót a szívórész.

Fólyóra vagy tóra? Tóra elég a kisebb mert kevesebbet fogyaszt bár kicsit lassabb. A Johnson állítólg szar márka bár nem próbálam.Az amerikaiban az a baj , hogy colos a méretezése és drága az alkatrész. A drága valószínû jó is lehet . A csapágy a lényeg és a fogaskerekek. Én átmarattam majdnem mindent európai méretekre így sokkal olcsóbb a csapágyak cseréje és a szimeringeké is. Az egyik legjobb megoldás amivel találkoztam: döngölõ békának a motorja volt rárakva egy kihajtásra.Ez léghûtéses szárazon is elüzemel nem kapja be a nylon zacskót a szívórész.

Mit csinál, vagy mit jelent az, amikor a macska "dagonyázik" az ágyon, vagy olyan mintha masszirozná azt?

Legjobb válasz: Kölyökkori emlékek, amikor így szopizott a mama emlõjén, a dagasztással elõsegítve a tej áramlását. Ilyenkor jól érzi magát a cicus, nosztalgiázik.

Kölyökkori emlékek, amikor így szopizott a mama emlõjén, a dagasztással elõsegítve a tej áramlását. Ilyenkor jól érzi magát a cicus, nosztalgiázik.
Dagonyázás sárban hemperegni. A macska a kölyökkori emlékre emlékezve puha meleg helyen dagaszt úgy mint az anyja emlõjét.
dagonyázik???dagaszt
Élvezkedik
A kérdező hozzászólása: :) ))) igen, dagaszt, az akar lenni, csak nálunk így mondják. de ráadásul még rosszul is írtam :D dagonyászik! de szerencsére értettétek! :) ) köszönöm a válaszokat!

Milyen szempontok fontosak egy kiságynál? Mi volt az ami neked nagyon tetszett benne, vagy amit hiányoltál?

Tapasztalt anyukákat szeretnénk megkérdezni véleményükr?l. Kiságyak gyártásához keresem a szempontokat és ötleteket. Ha megosztanátok velem, megköszönném.

Legjobb válasz: Ha figyelembe veszitek hogy nem minden anyuka közép és alacsonytermetû akkor csináljatok pár olyan ágyat ami pelenkázóval együtt van és 180 cm magasságban (vagy afölött) nem kell görnyednie az embernek. Nem kell sok, gondolom igény szerint (megrendelésre is lehet). Azért beáldoztam volna több pénzt!

Ha figyelembe veszitek hogy nem minden anyuka közép és alacsonytermetû akkor csináljatok pár olyan ágyat ami pelenkázóval együtt van és 180 cm magasságban (vagy afölött) nem kell görnyednie az embernek. Nem kell sok, gondolom igény szerint (megrendelésre is lehet). Azért beáldoztam volna több pénzt!
Állítható legyen legalább 3 állásba. Mikor még csak fekszik a pici, majd mikor már ül is, akkor se essen ki, majd ahogy már áll, akkor sem. Pálcikái kivehetõk legyenek, legalább kettõ, akár rugósan is. Mikor már akkora a csemete, így Õ ki be tud mászkálni és könnyedén vissza is lehet tenni, hogy mégse jöjjön ki, ha úgy szeretnénk. Hirtelen ennyi ... :)
Igen, az tényleg fontos, hogy állítható legyen, meg hogy kivehetõ legyen legalább két rács. Ez nálunk hiányzik. Mármint a rács kivehetõsége. Amit én még jó dolognak tartanék, bár nem tudom hogy kivitelezhetõ, az az, hogy ne tudják szétrágni a gyerekek az ágy felsõ részét. Ezalatt a vízszintes "keretet" értem, ami felül van. A mi kiságyaink fából vannak, de már szálkásra rágták a gyerekek. :( Tudom, létezik valami mûanyag védõ amit rá lehet tenni, de nagyon drága, és már akkor kezdtem nézegetni, amikor már "meg volt kezdve" az ágy, szóval már fölösleges lett volna rá annyi pénzt áldozni. :( Szóval valami strapabíró anyagból kellene csinálni legalább a felsõ részét az ágyaknak. :) )

Együttlét után hányadik napon éreztetek valami furcsát? Beágyazódáshoz köthetõ tüneteket, mint pl. has vagy petefészek szurkálás, stb. és mikor volt az, amikor teljesen biztossá vált az öröm-állapot?

Volt esetleg ezeken kivül más változás is?

Legjobb válasz: Semmit az égvilágon nem éreztem. Amikor már meg kellett volna jönnie a vérzésemnek, tehát amikor kimaradt, akkor feszültek, fájtak és érzékenyek voltak a melleim. De akkor már a teszt is pozitív volt. De elõtte az ég világon semmilyen tünetet, furcsaságot nem éreztem. Tehát a beágyazódást sem éreztem.

Semmit az égvilágon nem éreztem. Amikor már meg kellett volna jönnie a vérzésemnek, tehát amikor kimaradt, akkor feszültek, fájtak és érzékenyek voltak a melleim. De akkor már a teszt is pozitív volt. De elõtte az ég világon semmilyen tünetet, furcsaságot nem éreztem. Tehát a beágyazódást sem éreztem.
Nagyon szkeptikus vagyok az ilyen megérzésekkel kapcsolatban, de amióta szültem, azóta érzem petefészkeim és a méhem. Nagyon furcsa, de tényleg így van, ahányszor mensiztem, mindig jött egy érzés, hogy most fog megjönni, futottam a wc-re és sosem tévesen. Most ez hülyén hangozhat, lehet kiröhögném azt, aki ugyanezt írja. Az aktus után 3 nappal már éreztem, hogy valami nagyon zajlik odabent. Enyhe görcsök, szúrások. Aktus után 1 héttel már egyre többször szúrt a hasam és furcsán éreztem magam, ezt nem tudom megmagyarázni, de éreztem, hogy nem a bajom fog megjönni. Aktus után 10 nappal már étvágytalan voltam és majd' leszakadt a derekam, 2 nappal késõbb pozitívat teszteltem. Ma 21 napja, hogy együtt voltunk, folyton wc-re járok és a hasam fájdogál, néha egy kis émelygés és fáradtság.
Nekem semmi extra nem volt, kivéve, hogy pé utáni 7. napon eszméletlenül fájt a bal petefészkem. MIntha késsel szúrtak volna. Azt hittem újabb peteérésem van. De nem volt, akkor ágyazódhatott be a kislányom :) Sok sikert!

Lányok! Milyen tárgyakat/segédeszközöket használtok/használtatok eddig maszti közben? Mi volt eddig a leg extrémebb? Vagy mi lenne az, amin már gondolkodtál, hogy kipróbálnád?

Még az is érdekelne, hogy hol szoktad csinálni? Mármint midnig otthon begubózva, vagy volt-e esetlg olyan eset, hogy nyilvános helyen...?

Legjobb válasz: Vagy az ujjammal, vagy a vibrátorommal szoktam. Általában vagy otthon fürdés közben, vagy az ágyamban. De volt egyszer a suli mosdójában. Valahogy úgy rámjött:)

Vagy az ujjammal, vagy a vibrátorommal szoktam. Általában vagy otthon fürdés közben, vagy az ágyamban. De volt egyszer a suli mosdójában. Valahogy úgy rámjött:)
Én majdnem midnig az ujjaimat. :) Pont pénteken csináltam "azt" az éjszakai járatos buszon, de szerencsére az a nagy üléses busz volt, így senki sem látott semmi olyat, amit nem kellet volna. :P :) Bár az arcom picit árulkodó lehetett :D Van egy pici henger alakú niveás samponom, amit néha fürdés közben használok... amikor már majdnem a végén vagyok meg szoktam nyomni, és egy pici belém kerül, és olyankor kicsit csíp... olyankor szokott végem lenni. :) )
szóval hogyha valaki "frissen rgisztrál" akkor már megvan szabva, hogy hova mit irhat??? jó tudni. :P de megnyugtatlak akkor mostantl sehova sem irok. 1ébként eddig is olvastam, de most kedvem lett kiadni magambol, és leirtam.
:D :P :)
Kicsit se furcsa, hogy a "kettes válaszoló" hasznossági mutató nélkül áll, tehát viszonylag friss regisztrációval rendelkezik, de rögtön egy perverz kérdéshez ír. Nice try.
Láncfûrészt.
2-es te te pajzán istennõ, de beleharapnék most a popsidba.....
niveás pussy, finom

Júni 10-én mit kapok meg? Azt a pénzt, amit május 10-től június 10-ig dolgoztam, vagy azt, amit egész májusban?

május 13-án álltam be, csak azért, és diákmunkás vagyok..

Legjobb válasz: Azt, amit május 1-május 31. között kerestél (azaz a te esetedben ugye május 13-május 31).

Azt, amit május 1-május 31. között kerestél (azaz a te esetedben ugye május 13-május 31).
Hát diákmunkánál nem tudom, hogy ugyanígy van-e de rendes munkánál azt elõzõ hónapi béredet kapod meg következõ hó elején.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Diák munkánál sincs ez másképp.
Hülyeséget beszél. Tökmindegy melyik procihoz melyik vga-t teszed. Az egyetlen kivétel az amd apu-k.
Nincsenek "öszekötve" intel maga is gpu (grafikus processzor gyártó) így nincs oka arra hogy egy másik gyártónak kedvezen, kivételezen vele nvidia az egy külön gyártó nem sok köze van intelhez
Igen az elõzõnek igaza van, amúgy nem is tudom, hogy terjedt el ez az Intel + nVidia! A kettõ cégnek KÖZE sincs egymáshoz! :D
Lehet variálni (még), de AMD + AMD annyiból jó, hogy ár/teljesítményben marhajó páros. Intel + NV-vel nem hoznál ki olyat ugyanannyiból.
Az INTEL jobb, mint az AMD, de drágább is. Az nVidiánál ez már nem így van, ott maximum a GTX Titan viszi a primet ( egy GPU-s kártyákról van szó ). Amúgy AMD és itt kiemelném !JELENG GENERÁCIÓBAN!, jobb általánosságban, mint az nV.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!