Találatok a következő kifejezésre: Mi tortent Joban rosszban (19 db)

Írna valaki egy rövid tartalmat, hogy mi történt Jóban Rosszban címû sorozatban ebben az évadban?

nem néztem ezt az évadot... és kérlek írjatok egy rövid tartalmat errõl az évadról... Köszi :D

Vannak itt olyan lányok, akik kifejezetten szeretik fiúk szüzességét elvenni? Hány ilyen volt és hány évesek voltatok, mennyi a partner? Hogy történt, mi volt jó bennük, mi rossz? Egyiket sem bántátok meg?

Legjobb válasz: 3 srác szüzességét vettem el..nem ûzök belõle sportot,csak így alakult:) egyébként szeretem a szûz pasikat..még tiszták és érintetlenek,nincsenek rossz beidegzõdéseik,nagyon tanulékonyak és személyre szabhatóak:) 1: õ 18 én 16, mindketten szüzek voltunk,életem nagy szerelme és viszont...nagyon jó volt,minden stimmelt,nagyon élveztem,viszont kellett egy kis idõ,mire beleszokott és 10 percnél tovább bírta...sokat kellett tanulnunk egymás testérõl és lelkérõl,de együtt tettük és nagyon jó volt 2: én 19 õ 20, régóta ismertük egymást,barátok voltunk,de egyszercsak jött az isteni szikra és nagyon egymásba szerettünk...pár hét után elsõ szex,fogalmam nem volt róla hogy szûz,nagy nõcsábász hírében állt,a mai napig nemtudom,hogy ilyen külsõvel és belsõvel hogy lehetett még szûz...orállal kezdtünk,tökéletesen és gyakorlottan nyalt,mint egy pro (pedig akkor csinálta elõször) mikor eljutottunk odáig h lesz is vmi a dologból,csillogó szemekkel rámnézett,h nem biztos,h sokáig fogja bírni,elõre is bocsánatot kért...itt már gyanús volt,végül eljutottunk oda,hogy még szûz...se köpni se nyelni nem tudtam,hihetetlenül meglepett,csak erre nem számítottam...tök átlagos szexnek indult,nem hagyhattam,hogy az is legyen belõle,azért az elsõ csak az elsõ...így átvettem az irányítást és mindent beleadtam,3 menet után nagyon kimerült,de nagyon élvezte:) sokmindenre nem kellett tanítani,imádtam,mert mindent nagyon jól csinált... 3:én 21,õ 18..véletlenül találkoztunk egy buszon..annyira lenyûgözött,hogy nem tudtam ellenállni és randizni kezdtünk...kicsit féltem a dologtól,mert nem volt még fiatalabb barátom...annyira szenvedélyes,szexi és (jó értelemben)gátlástalan volt,hogy alig tudtam visszafogni magam,hogy ne másszak rá egybõl...az egész srác tûzbõl volt felépítve,egyszerûen nem volt perc,hogy ne kívántam volna valamiért...aztán végre eljött a nagy este...gyertyákkal és rózsaszirmokkal...elállt a lélegzetem...minden mozdulata egy kisebb orgazmus volt,soha nem éreztem azelõtt ilyet,6x élveztem el (nálam 2 a max általában) és a végén kijelentette hogy most vettem el a szüzességét... 22/N

3 srác szüzességét vettem el..nem ûzök belõle sportot, csak így alakult:) egyébként szeretem a szûz pasikat..még tiszták és érintetlenek, nincsenek rossz beidegzõdéseik, nagyon tanulékonyak és személyre szabhatóak:) 1: õ 18 én 16, mindketten szüzek voltunk, életem nagy szerelme és viszont...nagyon jó volt, minden stimmelt, nagyon élveztem, viszont kellett egy kis idõ, mire beleszokott és 10 percnél tovább bírta...sokat kellett tanulnunk egymás testérõl és lelkérõl, de együtt tettük és nagyon jó volt 2: én 19 õ 20, régóta ismertük egymást, barátok voltunk, de egyszercsak jött az isteni szikra és nagyon egymásba szerettünk...pár hét után elsõ szex, fogalmam nem volt róla hogy szûz, nagy nõcsábász hírében állt, a mai napig nemtudom, hogy ilyen külsõvel és belsõvel hogy lehetett még szûz...orállal kezdtünk, tökéletesen és gyakorlottan nyalt, mint egy pro (pedig akkor csinálta elõször) mikor eljutottunk odáig h lesz is vmi a dologból, csillogó szemekkel rámnézett, h nem biztos, h sokáig fogja bírni, elõre is bocsánatot kért...itt már gyanús volt, végül eljutottunk oda, hogy még szûz...se köpni se nyelni nem tudtam, hihetetlenül meglepett, csak erre nem számítottam...tök átlagos szexnek indult, nem hagyhattam, hogy az is legyen belõle, azért az elsõ csak az elsõ...így átvettem az irányítást és mindent beleadtam, 3 menet után nagyon kimerült, de nagyon élvezte:) sokmindenre nem kellett tanítani, imádtam, mert mindent nagyon jól csinált... 3:én 21, õ 18..véletlenül találkoztunk egy buszon..annyira lenyûgözött, hogy nem tudtam ellenállni és randizni kezdtünk...kicsit féltem a dologtól, mert nem volt még fiatalabb barátom...annyira szenvedélyes, szexi és (jó értelemben)gátlástalan volt, hogy alig tudtam visszafogni magam, hogy ne másszak rá egybõl...az egész srác tûzbõl volt felépítve, egyszerûen nem volt perc, hogy ne kívántam volna valamiért...aztán végre eljött a nagy este...gyertyákkal és rózsaszirmokkal...elállt a lélegzetem...minden mozdulata egy kisebb orgazmus volt, soha nem éreztem azelõtt ilyet, 6x élveztem el (nálam 2 a max általában) és a végén kijelentette hogy most vettem el a szüzességét... 22/N
én kifejezetten erre vagyok szakosodva
vannak prostik akik bevállalják. Ingyen nincs szex senkinek.Ne reménykedj.Fõleg szüzekkel.
A lányok nem szeretik a szûz fiúkat. Egyrészt önmagában azért, mert szüzek, másrészt mert csúnyák (pont azért szüzek).
Ne is álmodj...
ismerek ilyet amúgy meg volt 2 napja talán egy ilyen kérdés itt lánytól.
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
7. Jajj de megható Istenem!!!!!!
7. Az enyémet is elvehetnéd :-)

Sajnos nincs idom tvzni, s idáig néztem a JÓBAN ROSSZBAN-t, de sajnos szeptembertol egy részt sem láttam belole = ( légyszives, roviden, mi tortént benne?

Legjobb válasz: Kiderült hogy Balatoni Andreának kiújult a rákja és áttétes is ezért összeházasodnak Füredivel de Márti nem tud Andrea daganatjáró semmit.Fanni továbbra is piszkálja Mónikát,mert azt hiszi hogy mivel Mónika a fõorvossal él,ezért kihúzza magát a munka alól.Szilvia már elhagyta Istvánt,és új szeretõje lett,Zsolt.István és Zsanett befejezte a köztük történt viszonyt.Andrea és Füredi esküvõjén viszont megjelenik Zámori(vagy Zámory) Alexa,aki már 2 éve kómában volt,de felébredt és egyenesen ment is Füredi esküvõjére,ahol a ceremónia közepén megcsókolta Attilát.Alexát sokk-ként érte az a sok minden ami távollétében történt.Balázs arc mûtétje,Tamás halála,..... Bocsi hogy ilyen hosszú de 4 hónapnyi részt nem könnyû leírni pár mondatban. :)

Kiderült hogy Balatoni Andreának kiújult a rákja és áttétes is ezért összeházasodnak Füredivel de Márti nem tud Andrea daganatjáró semmit.Fanni továbbra is piszkálja Mónikát, mert azt hiszi hogy mivel Mónika a fõorvossal él, ezért kihúzza magát a munka alól.Szilvia már elhagyta Istvánt, és új szeretõje lett, Zsolt.István és Zsanett befejezte a köztük történt viszonyt.Andrea és Füredi esküvõjén viszont megjelenik Zámori(vagy Zámory) Alexa, aki már 2 éve kómában volt, de felébredt és egyenesen ment is Füredi esküvõjére, ahol a ceremónia közepén megcsókolta Attilát.Alexát sokk-ként érte az a sok minden ami távollétében történt.Balázs arc mûtétje, Tamás halála, ..... Bocsi hogy ilyen hosszú de 4 hónapnyi részt nem könnyû leírni pár mondatban. :)
A kérdező hozzászólása: fúúú =D nagyon szépen koszonom =D Alexán nagyon meglepodtem :O
nincs mit háát igen Alexa eléggé.... gondolom érted :D


Melanoma? Nemrég műtöttek 3elváltozott anyajeggyel, szövettanra várok. Volt már akivel ez megtörtént? Mi lett az eredménye? és mi történt azután, hogy megkapta a jó vagy rossz eredményt? Félek.

Legjobb válasz: Szia! Mi történt Veled azóta? Nekem tegnap vettek ki egy melanóma gyanús anyajegyet, de még van 3... amit nemsokára kivesznek. Szövettanom még nincs.

Szia! Mi történt Veled azóta? Nekem tegnap vettek ki egy melanóma gyanús anyajegyet, de még van 3... amit nemsokára kivesznek. Szövettanom még nincs.
Mi lett az eredmény?
[link]
Nálunk leginkább azt jelenti: meghalt. De nagyjából "véget ért" értelemben is használják.
Szóval a példában leírt Józsinak nem igazán volt jó.....

2hete szültem első babánkat akit terveztünk és nagyon vártunk! Miota megszültem nagyon rossz kedvű vagyok pedig jó baba, egészséges és szép. Mi történik velem?

Ugy érzem jobban szerettem pocaklakoként. Hiányzik az el?tte lév? életünk és a terheség is nagyon nagyon (de csak ez ami volt másik nem)! Szinte bármit megadnék h ujra átélhessem az utolsó hónapokat. Eddig 3-4gyereket akartam de most más egyel se többet pedig a szülés pozitiv élmény volt! Hiányzik h a férjemmel összebujjunk, egy nagy alvás szoval az ami el?tte volt!Normális ez, vagy vmi nagy baj van velem? Azzal nyugatatnak h pár hét és más lesz és ahogy megy az id? könyebb lesz. Ezt megérzi a baba gondolom pedig nem akarom és jó anya szeretnék lenni! Írjatok légyszi!

Legjobb válasz: Ez szülés utáni depresszió. Végülis nem normális, hogy ezeket érzed, de sok anyuka küzd ezzel a problémával. Sokat olvashatsz róla neten, biztos vannak jó tanácsok. Én jó dolognak tartom a baba-mama klubot, felkereshetsz egyet. Ott sokat tudnak segíteni a problémádon plusz rengeteg hasznos információt megtudhatsz.

Ez szülés utáni depresszió. Végülis nem normális, hogy ezeket érzed, de sok anyuka küzd ezzel a problémával. Sokat olvashatsz róla neten, biztos vannak jó tanácsok. Én jó dolognak tartom a baba-mama klubot, felkereshetsz egyet. Ott sokat tudnak segíteni a problémádon plusz rengeteg hasznos információt megtudhatsz.
Szia!Én is ma pont 2 hete szültem.Szerintem a hormonoknak köszönhetõ mindaz amit érzel(érzünk).Igaz kényelmesebb volt nekünk is amíg bent volt.Egy kiadós alvásra én is beneveznék, de biztos vagyok benne, hogy tényleg jobb lesz pár hét múlva.Még ki kell alakulni a "családnak".Csak pozitivan, mert a baba tényleg megérzi.Biztos vagyok benne, hogy jó anyukája vagy és leszel.Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Jó hallani h nem csak én érzek így! Depresszioról nem hiszem h szó van csak szokatlan ez az élet még! Meg a hormonok is meg az is rossz h egyedül vagyok "bezárva" a lakásba. Pár hét és mehetek már többet ki és társaságba. A második válaszolónak: én is pont ma van 2hete h szültem:)
Draga, ez a baby blues. A nok 60%-at erinti. Van, aki nehezen kuzd meg vele, es ebbol lesz a depresszio. A hormonok jateka, altalaban szules utan 60-80 napig tarthat. Ne keseredj el, temreszetes dolgon mesz keresztul! Nem tudsz anyat, anyost, bnot megkerni, h segitsen kicsit? Ha csak egy jo du-i alvas erejeig is. Minden jot!!
Szia! Én is ugyanígy voltam, csak az én bébim novemberben született, ráadásul császárral, azt sem könnyû feldolgozni, mert nem programozott császár volt, én is sokat sírtam és az segített, amikor már tudtunk többet sétálni, meg más kismamával beszélgetni.
Szerezz magadnak vkit aki meglátogat sétál veletek stb.Nekem a társaság jót tett.Probáljon meg a párod szabadnapot vagy szabadságot kivenni és pár napot veletek tölteni utánna minden sokkal jobb lesz.Nyugi nem lesz semmi baj.Ja és 15percre bízd rá vkire a picit és menny sétálni vagy vásárolni baba nélkül
Nálam ez 2 hónapig tartott, de azóta minden ok, csak sok türelem kellett hozzám, mert szerintem kicsit hisztis voltam, és a segítség is jól jött, Én ugyan nagyon rosszul aludtam, de minden perc jól jött, amikor lazíthattam. Sétálgass, pihenj ha van kedved nézz tévét... Valakire ilyenkor 2 etetés közt bízd rá a kicsit. Foglalkozz magaddal sokat, javíts a közérzeteden. Utána örülni fogtok egymásnak a babáddal, és minden pillantását látni akarod majd. Ma már 1-2 óra után hiányzik, ha nem látom, pedig alig múlt 4 hónapos :) Kitartást és jó babázást minél hamarabb!!!
A második válaszoló vagyok.Nem kell várnod azzal, hogy társaságba menj, már most is kiviheted a babót fél órákra sétálni.Nekünk a védõnõ is javasolta.Mi már 3 napja kijárunk vele és nagyon jó, hogy a négy falon kívül én is látok mást.És persze a baba is jól érzi magát a levegõn.
Szia! Én a szüléskor azonnal elkezdtem szedni a Schüssler sót (7 számú). Ez természetes anyag, homeopátiás gyógyszertárakban lehet kapni. Magnézium van benne, idegi és fizikai kimerültségre ajánlják! Nekem szuperül bejött! Minden jót neked!

A jóban rosszban-ban mi lett az orsival mért lett más szereplő mi történt?

Legjobb válasz: Az elõzõ színész elõbbre helyezte a tanulmányait mert mást is akart csinálni és ezért tesz is, vagy valami ilyesmi volt egy interjúban.

Az elõzõ színész elõbbre helyezte a tanulmányait mert mást is akart csinálni és ezért tesz is, vagy valami ilyesmi volt egy interjúban.
Megszülte a babát, de a baba csak pár percig élt. Beáékkal én sem tudom mi van.
Svéd akart bocsánatot kérni, de Orsi visszautasította. De még lehet hogy összejönnek...
A kérdező hozzászólása: És miért nem akarja hogy a szülei elmenjenek a gyerek temetésére? És svéddel miért nem áll szóba?
Bandinak döntenie kellett hogy ki haljon meg a baba vagy orsi mivel csak egy adag vér volt és kellett volna mindkettõnek.A Svéd meg nem is érdemli meg h szóba áljon vele mert egész szülésig nem is kereste, még akkor sem amikor orsi döntött hogy megtartja a babát, szóval most már ne is akarjo semmit.Bea haragszik a szüleire mert õt menteték meg a Bandi utasítására, nem pedig Emilkét.
amúgy Bea és Roland össze is házasodtak csak Roland vissza költözött a régi lakásába. És így nem törõdik Beával... csak ennyi... amugy nem tudja valaki hogy hány része lesz a sorozatnak?

Jóban rosszban. Emlékeztek mi történt Barbara anyukájával, Laurával? Akkoriban nem néztem, amikor eltűnt a sorozatból.

Legjobb válasz: autóbaleset, nekiment egy fának, úgy emlékszem, ki volt akadva

autóbaleset, nekiment egy fának, úgy emlékszem, ki volt akadva


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!