Találatok a következő kifejezésre: Mi tortenik Ketszer jon (3 db)

Mi tortenik velem? Ketszer jon meg egy honap alatt?

cisztam van es a doki felirt egy progeszteron tartalmu gyogyszert amit szednem kell a ciklusom 12. napjatol 10 napig majd a 10 nap utan meg kell jojjon. Elkezdtem szedni de nekem megjott 4 nap gyogyszerszedes utan. 3napig vereztem de gyengebb volt a szokasosnal. Mi tortenehtett hogy a ciklusom kozepen verzek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem elméletileg nincs cisztám, de az elmúlt 6 hónapban rendszeres közti vérzéseim voltak. A dokim azt mondta ez a peteérés jele. Cisztánál sajnos nem tom mi van. Reméljük a legjobbakat.

Szia! Nekem elméletileg nincs cisztám, de az elmúlt 6 hónapban rendszeres közti vérzéseim voltak. A dokim azt mondta ez a peteérés jele. Cisztánál sajnos nem tom mi van. Reméljük a legjobbakat.
A kérdező hozzászólása: Remelem hogy nekem is csak az lehet mert az azt jelentene hogy eltuntek a cisztaim. Koszi a valaszt...marad a remenykedes

Mi történik akkor ha egy hónapba kétszer jön meg?

Eleinte csak barna folyásom volt de mára vérzés lett belöle.

Legjobb válasz: Az attól fugg.Ha 1.-én volt meg meg most 29.-én akkor semmi normális ciklusod van. De he a ketto kozott nincs legalább 20-24 nap na akkor van a gond!

Az attól fugg.Ha 1.-én volt meg meg most 29.-én akkor semmi normális ciklusod van. De he a ketto kozott nincs legalább 20-24 nap na akkor van a gond!
A kérdező hozzászólása: 14-én jött meg elöször, és igy mi gond lehet?
Szia! Nem akarlak megijeszteni, csak leírom, ami történt. Nõvéremnek ebben a hónapban kétszer jött meg és görcsölt is. Ma engedik haza a kórházból, két cisztája volt és egy méhen kívüli terhessége. A ciszták miatt nem tudott rendesen teherbe esni állítólag. Egy éve nem védekeznek. Ha nem görcsölsz, akkor talán nincs nagy baj.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baj voltam dokinál, akkor ebben a hónapban nem volt pém mert most lett volna de akkor már vérezgetem.

Már kétszer történt hogy mikor bekapcsolom a gépet ez jön be : A fájlrendszer vizsgálata (és kiadja a merevlemezem nevét) a lemezellenőrzés ütmezve van . mitől lehet?

és 1/3-ból és 3 ilyet, lefuttat különbözök címekkel 10 perc mire végez ez eddig nem volt sose .

Legjobb válasz: A gép rendesen lett leállítva. Az automatikusan induló programok közt nincs véletlenül a lemezellenõrzés? Amúgy, amikor kezdi, ha megnyomsz egy billentyût, akkor alighanem kihagyja az ellenõrzést.

A gép rendesen lett leállítva. Az automatikusan induló programok közt nincs véletlenül a lemezellenõrzés? Amúgy, amikor kezdi, ha megnyomsz egy billentyût, akkor alighanem kihagyja az ellenõrzést.
Valószínûleg olyankor lett kikapcsolva/ áramtalanítva a géped amikor nem kellett volna! pl.: telepítés, erõforrásigényes program futtatása...
Ez csak egy merevlemez vizsgálat volt amit láttál mikor bejön ez az ablak nyomj egy enter-t és akkor nem ellenõrzi le
igaza van az elsõnek, van rá 10 mp-ed hogy megnyomj egy billentyût , és kilép...
hú de gyorsan jönnek a válaszok..!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!