Találatok a következő kifejezésre: Mi tortenik Ketszer (15 db)

Ha többször szeretkezünk és valami "csoda folytán" többször is éri el a célt a kiskatona, mondjuk kétszer vagy háromszor mi történik?

Ha többször szeretkezünk és valami "csoda folytán" többször is éri el a célt a kiskatona,mondjuk 2szer v 3szor mi történik?

Legjobb válasz: Szia! Semmi sem történik. Normálisan egy petesejt érik meg minden hónapban, s ez csak egyszer termékenyíthetö meg, méghozzá a leggyorsabb kiskatonával. Ha esetleg két petesejt érik meg, s mindkettö megtermékenyítödik, akkor beszélnek kétpetéjü ikerterhességröl... Ez azonban nem olyan gyakori.

Szia! Semmi sem történik. Normálisan egy petesejt érik meg minden hónapban, s ez csak egyszer termékenyíthetö meg, méghozzá a leggyorsabb kiskatonával. Ha esetleg két petesejt érik meg, s mindkettö megtermékenyítödik, akkor beszélnek kétpetéjü ikerterhességröl... Ez azonban nem olyan gyakori.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Akkor nyugodtan lehet többször is szeretkezni és próbálkozni az a lényeg.. kicsit aggódtam:)
Szia! Nem célra vezetõ orrba-szájba (úgy értem, gyakran :) ) csinálni, ha babát szeretnétek...A kiskatonák minõségének rovására megy a mennyiség! 2-3 nap kell, hogy életképes huszárezred érlelõdjék!
menny el nõ gyógyászhoz
Ha ez az elsõ volt, akkor várjál, még nem állt be. nekem 1 év alatt állt be, az elsõre meg nem kell figyleni, nem kell minden kis hülyeséggel nõgyógyihoz rohanni, õ is csak ezt mondaná. A nõk egészsége meg arrébb van.
Pár napja olvastam, ha egyszerre 6 hónapnál tovább marad ki, akkor el kell menni orvoshoz. Ha megtalálom a cikket, belinkelem.
Elõzõ vagyok. Nem találom azt a cikket, amirõl írtam, viszont találtam egy másikat, ebben azt írják, hogy már 3 hónap után kell orvoshoz menni. http://www.diagnozis.hu/a_menstruacio_hianya__amenorrhoea/
"Ha egy pubertáskorban lévõ kislánynak 15-16 éves koráig még soha nem volt menzesze, fel kell keresnie a nõgyógyászt." Jó lenne, ha olvasnál is néha. Ha a kérdezõnek ez az elsõ menzesze, erog ezelõtt még soha nem volt, és gondolom, 11-12-13 éves lehet, akkor ne menjen nõgyógyászhoz, mert nincs minek. Ha idõsebb, tehát 15+, és huzamosabb ideje menstruál, akkor meg nincs helye a kérdésnek, holnap munkanap, húzás doki.
Talán bekapott egy darazsat, és az csípte meg a száját.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam!De semmit nem látok a szájában.:(Remélem nem lesz nagyobb baj!
Szia! Jobban van a görényed?
valami bele állhatott a szájába
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki írt!Szerintem talán egy varangyal találkozott, mert az a kutyáknál is nagyon kellemetlen tüneteket produkál.Pont egy régi kutyaól alatt nyomozgatott mielõtt rosszúl lett.Másnapra jobban lett, de nagyon féltem, mert baromira rosszúl volt!Szóval vigyázzatok a békákkal!

Mi tortenik velem? Ketszer jon meg egy honap alatt?

cisztam van es a doki felirt egy progeszteron tartalmu gyogyszert amit szednem kell a ciklusom 12. napjatol 10 napig majd a 10 nap utan meg kell jojjon. Elkezdtem szedni de nekem megjott 4 nap gyogyszerszedes utan. 3napig vereztem de gyengebb volt a szokasosnal. Mi tortenehtett hogy a ciklusom kozepen verzek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem elméletileg nincs cisztám, de az elmúlt 6 hónapban rendszeres közti vérzéseim voltak. A dokim azt mondta ez a peteérés jele. Cisztánál sajnos nem tom mi van. Reméljük a legjobbakat.

Szia! Nekem elméletileg nincs cisztám, de az elmúlt 6 hónapban rendszeres közti vérzéseim voltak. A dokim azt mondta ez a peteérés jele. Cisztánál sajnos nem tom mi van. Reméljük a legjobbakat.
A kérdező hozzászólása: Remelem hogy nekem is csak az lehet mert az azt jelentene hogy eltuntek a cisztaim. Koszi a valaszt...marad a remenykedes

Mi történik ha egy gumiba kétszer élvezek bele? :D

Legjobb válasz: A 2 élvezésbõl megszületik egy reptoid.

A 2 élvezésbõl megszületik egy reptoid.
Brit kutatók szerint közvetlen második elélvezés elõtt a fejedre kell húzni a gumit.
Dupla élvezeted lesz.
keverednek az ikráid
A kérdező hozzászólása: király :DD
Most nagyon meglepõt fogok írni: kétszer lesz beleélvezve!

Mi történik, ha valami olyan gyorsan repül a föld körül, hogy kétszer lehegyja a saját hangját?

Legjobb válasz: elég, ha egyszer lehagyja, már akkor is mõgõtte van.

elég, ha egyszer lehagyja, már akkor is mõgõtte van.
A kérdező hozzászólása: de nem történik semmi érdekes, ha lekörözi?
Hogy tudná már lekörözni? :) Az még a fénynek is egytized másodperc lenne.
A kérdező hozzászólása: Kisebb bolygó esetén?
Annak, ami elég kicsi ehhez, valószínûleg nincs légköre, tehát nincs hang.
Ha a légkörben történne, akkor annyi történik, hogy késve hallanád meg a hangot, fordított arányban a sebességével :) . Ha pedig nem a légkörben, akkor nincs közvetítõ rugalmas közeg, így nincs is hang.
Kék zászlóval integetnének a hangnak, hogy húzódjon le. :) Egyébként semmi sem történne. Mert az esemény csak egyszer következik be, amikor elõször átlépi az a valami a hangsebességet.

Mi történt ezzel a nővel? Öt éve váltunk el, azóta egy évben talán kétszer-háromszor beszéltünk telefonon. Egy hónapja felhívott, hogy nélkülem nem bír élni.

Azóta naponta hív, néha éjjel is. Rendkívül kellemetlen, mert párkapcsolatban élek, és ennek egy n? sem örülne. Próbáltam szépen, próbáltam er?sen határozottan a tudtára adni, hogy erre nincs szükségem, de nem változott semmi.

Legjobb válasz: Mondd meg neki, ne keressen többet, nem akarsz róla hallani, ne vedd fel neki a telefont, ne válaszolj az üzeneteire, ha nem segít, változtass telefonszámot. Ilyen esetekben nem nagyon értem, hogy ha valakitõl meg akar valaki szabadulni, egyáltalán miért beszél vele telefonon? Le lehet némítani, ki lehet nyomni a készüléket, egyszer majdcsak megunja. Vagy ha ismeretlen számról hív, nem tudod, hogy õ az, felveszed, meghallod a hangját: "Nem akarok veled beszélni" és leteszed. Ennyi.

Mondd meg neki, ne keressen többet, nem akarsz róla hallani, ne vedd fel neki a telefont, ne válaszolj az üzeneteire, ha nem segít, változtass telefonszámot. Ilyen esetekben nem nagyon értem, hogy ha valakitõl meg akar valaki szabadulni, egyáltalán miért beszél vele telefonon? Le lehet némítani, ki lehet nyomni a készüléket, egyszer majdcsak megunja. Vagy ha ismeretlen számról hív, nem tudod, hogy õ az, felveszed, meghallod a hangját: "Nem akarok veled beszélni" és leteszed. Ennyi.
Lehet hogy skizofrén. Vagy te még nem, de õ már tudja hogy nyertél a lottón. Ha jó irányba fordul az élete akkor fel sem hivna. Gondolom rossz irányba fordult és benned látja a megoldást. Pattintsd le és kész, mit tökölsz egy ilyenen nem vágom.
változtass telefonszámot, jelentsd fel, hasonló :d
Változtass telefonszámot.Cserélj kártyát a mobilban.... Találkozz vele és mondd el neki, de boldog kapcsolatban élsz.Szerintem a mostani párod is menjen veled. 31/L
Sokan összejönnek egy idö után az exel. A te helyzeted kivétel, mert a kapcsolatod gondolom kielégít, ha elhajtod az exet. :)
Jelentsd fel zaklatásért és kérd a távoltartást ellene.
Nem talál senkit maga mellé, mert nem kell senkinek. Te meg voltál neki. Megpróbálja, ennyi.
Hát az én volt férjem is ugyanezt csinálja. Kb. egy fél órája jött tõle az utolsó sms, hogy mennyire hiányzok neki, és nem bír nélkülem élni. (amióta van valakim, azóta nem bír nélkülem élni, elõtte meg nagy pofával hirdette, hogy gyerekkel úgyse kellek a kutyának se...) Légy következetes, kemény, mert másból nem ért a fanatikus.
AHA komoly el is vett ujra felesegul!
Melyik?
A kérdező hozzászólása: # 4/4 Idõpont ma 19:49 Ez komoly?
Rajott nalad csak rosszabat kaphat. Erre en is rajottem es 26 ev utan osszejottem az exemmel. Igaz mi mindketen szabadok voltunk.
Rájött, hogy a piaci értéke lecsökkent az évek során, és nem kell senkinek, ezért pánikban van, és most nálad próbálkozik, mert kell neki valaki. Ennyi.

Mi történt? A reggel amikor a tesóm felkelt koran regggel hirtelen kétszer összeesett de sikerült felébrezteni azt mondta hogy a szemével nagyon halványon látott tehát nm nagyon ájult el nem evett semmit hiszen csak még akkor kelt fel?

Mi a baja van a tesómnak?

Legjobb válasz: Szerintem csak hirtelen felállt és leesett a vérnyomása. Ez gyakori, fõleg ilyen melegben. Én is megszédültem reggel visszafeküdtem és óvatosan felálltam. Nyugi, nincs semmi baj.

Szerintem csak hirtelen felállt és leesett a vérnyomása. Ez gyakori, fõleg ilyen melegben. Én is megszédültem reggel visszafeküdtem és óvatosan felálltam. Nyugi, nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: K köszönöm

Nem korai 6-7 hetesen, hogy napközben csak kétszer alszik? (mondjuk de 2-3 órát, meg du is 2-3 órát, aztán csak este, és a szopk 6-7 ről lecsökkentek 5 re) Mi történt, 2-3 napja változott a nagyjából kialakult rend.

A kisfiam eddigi napirendje,(magától állt be)eddig a köv. volt:6-7 között kelt, pelus szopi nézel?dés, és 9-10 ig alvás, aztán jött a következ? pelus, szopi, nézel?dés majd alvás 11-13 ig, akkor megint ....majd 13 körül megint evett, és 15-16 között szokott aludni megint, aztán szopi... és ilyenkor nem aludt vissza, 19 körül fürdés szopi, és 20-21 között alvás éjfélig , akkor megint szopizott és így aludt reggel 6-7 ig. Nagyjából ez volt a napirend. Most meg pár napja, 6-7 között eszik ,a mennyiség 160-200 közötti , szerintem kicsit sok, aztán 9 körül elalszik de 11-12 között kel csak fel, és utána szopizik nézegetünk kicsit, aztán 13 körül elalszik és csak délután 16-17 között kel fel enni, és így fent is marad a fürdésig ami fixen 19 körül van, és utána az esti rituálé nagyjából ugyan az. Íg a gyerk kétszer alszik napközben kicsit hosszabb ideig, meg hát az esti alvás 21-24 ig kb, és csak 5 X eszik. Nem baj?

Legjobb válasz: Kislányom 7 hetes,és pár napja csak fél-egy órákat alszik napközben,kb. 3x. kicsit értetlenül állok elõtte.Pedig álmos a Drágám.Elalszik õ sokszor egy nap,de két perc múlva ébred és nyûglõdik.Este 10 körül alszik el,kb. kettõig,aztán ötig újra alvás.

Kislányom 7 hetes, és pár napja csak fél-egy órákat alszik napközben, kb. 3x. kicsit értetlenül állok elõtte.Pedig álmos a Drágám.Elalszik õ sokszor egy nap, de két perc múlva ébred és nyûglõdik.Este 10 körül alszik el, kb. kettõig, aztán ötig újra alvás.
A kérdező hozzászólása: nem lehet hogy ti hasfájósak vagytok, azért ébred és nyûgös. Egyébként szerintem az lenne a normális ha azért szopik és egy kis ébrenlét után többször aludnának 1-1 órát, de nálunk ez leegyszerüsítve most így néz ki: 7 evés 9-11 2 óra alvás 11:30 evés 13-16 3 óra alvás 16 evés 16:30-19:30 ig 3 órát fent van 20 evés 21-23:30 alvás 2-3 óra 24 evés 00:30- 06:30 ig 6 óra alvás egyébként 23-24 között mi szoktuk ébreszteni, hogy reggelig kibírja, lehet hogy nem kellene, de reggelig szerintem nem bírná ki, és az életvételünk olyan hogy ez jobb mintha 2 körül ébredne enni, remélem nem okoz ez gindot.
Az én lányom olyan idõsen 2*20 percet aludt napközben, éjjel viszont csak egyszeer kelt fel. Most három hónapos és most kezd nála beállni, hogy egy nap háromszor alszik kb. 1-2 órát alkalmanként. :-)

Mi történik akkor ha egy hónapba kétszer jön meg?

Eleinte csak barna folyásom volt de mára vérzés lett belöle.

Legjobb válasz: Az attól fugg.Ha 1.-én volt meg meg most 29.-én akkor semmi normális ciklusod van. De he a ketto kozott nincs legalább 20-24 nap na akkor van a gond!

Az attól fugg.Ha 1.-én volt meg meg most 29.-én akkor semmi normális ciklusod van. De he a ketto kozott nincs legalább 20-24 nap na akkor van a gond!
A kérdező hozzászólása: 14-én jött meg elöször, és igy mi gond lehet?
Szia! Nem akarlak megijeszteni, csak leírom, ami történt. Nõvéremnek ebben a hónapban kétszer jött meg és görcsölt is. Ma engedik haza a kórházból, két cisztája volt és egy méhen kívüli terhessége. A ciszták miatt nem tudott rendesen teherbe esni állítólag. Egy éve nem védekeznek. Ha nem görcsölsz, akkor talán nincs nagy baj.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baj voltam dokinál, akkor ebben a hónapban nem volt pém mert most lett volna de akkor már vérezgetem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!