Találatok a következő kifejezésre: Mi torténik, kihagyok egy honapot (2 db)

Mi torténik, ha kihagyok egy honapot a fogamzásgátlo szedésébol?

Legjobb válasz: Nõgyógyászok tényleg nem javasolják, én azt olvastam, hogy ezalatt az egy hónap szünet alatt lerombolod mindazt a védettséget, amit elõtte felépítettél! Ha nem muszáj, akkor nem hagyd ki, mert tényleg összezavarod a szervezetedet!

Nõgyógyászok tényleg nem javasolják, én azt olvastam, hogy ezalatt az egy hónap szünet alatt lerombolod mindazt a védettséget, amit elõtte felépítettél! Ha nem muszáj, akkor nem hagyd ki, mert tényleg összezavarod a szervezetedet!
Szerintem kicsit felborulhat a "rendszer"...egyéb bajod nem lesz.Leszámitva hogy akár azonnal teherbe eshetsz...De sztem mindenképp kérd nõgyógyász tanácsát mielõtt leállsz mert õ meg tudja mondani, h érdemes-e kihagyni, ha utána úgyis újra akarod szedni...sztem nem, de ez csak az én véleményem
Ennek szerintem sincs értelme, csak nagyon összzavarja a szervezeted, nõgyógyászok sem ajánlják.
Terhes leszel!
Gondolom a kérdés olyanból fakad, hogy elfelejtetted beszedni a gyógyszert mikor kellett volna, vagy valami miatt nem tudtad beszerezni. Legalábbis velem volt már ilyen. Ha az elmúlt idõben nem voltál pasival, mondjuk a mensi elõtti héten és azóta, akkor elvileg terhes nem lehetsz. A következõ hónapban úgy kell beszedned a gyógyszert, mintha az elsõ levél lenne, a védelem is olyan lesz. Számíts rá hogy pár napot késik, ha abbahagyod a gyógyszert az elég gyakori. Lehetõleg ne sokszor csinálj ilyet, de ha már ez van csak annyit tehetsz hogy amíg kell máshogy védekezel.

Mi történik, ha kihagyok egy gyümölcsnapot? Mennénk haza anyukámékhoz (300km) és biztosan fog készülni. Nem láttam már 1, 5 hónapja és nem akarom megbántani. A többi napot még tudom válogatni, de a gyümölcsnapot nem igazán.

Legjobb válasz: Ha addig még van idõd,akkor tarts víznapot,az elõtte lévõ gyümölcsnap után,és akkor mindjárt fehérje napra esik :) És nem kell magadtól megtagadni a finom húsokat

Ha addig még van idõd, akkor tarts víznapot, az elõtte lévõ gyümölcsnap után, és akkor mindjárt fehérje napra esik :) És nem kell magadtól megtagadni a finom húsokat
A kérdező hozzászólása: 1 gyüminapról lenne szó.Jövõhét pénteken megyünk, vasárnap lenne a gyümi nap.
A kérdező hozzászólása: Víznapra van vmi tippetek , hogy tuti kibirjam????Mert nem hangzik vmi fényesen.Eddig egyikkel sem volt bajom, de ettõl félek.
Elírtam, délután ettem zöldséget rizzsel, este pedig a többit ! Bocsi :D
A kérdező hozzászólása: Lehet az lesz, hogy csak simán kihagyom.A 3. után nem a 4.lesz hanem az elsõ.Majd lesz vhogy.Nem hiszem, hogy annyira nagyon befolyásolná a dolgokat.Vagy mégis? :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!