Találatok a következő kifejezésre: Mi torténik, kihagyok egy (5 db)

2 évre vettünk fel hitelt, amiből 1 év letelt. A havi részletet a kártyámról vonják, mi történik ha egy havi részeltet kihagyok, és leveszem a kártyáról a pénzt?

Legjobb válasz: A legtisztább ha felhívod a bankot, és jelzed, hogy csúsznál egy kicsit a következõ részlettel. Ha eddig pontosan fizettél, nem lesz gond.

A legtisztább ha felhívod a bankot, és jelzed, hogy csúsznál egy kicsit a következõ részlettel. Ha eddig pontosan fizettél, nem lesz gond.
A törlesztõt nem a kártyádról hanem bankszámládról vonhatják.Ha nem tudja leszedni amint lesz rajta pénz leemeli.Ha sokáig nem tudja leszedni akkor felfog szólítani hogy tarozásod van és rendezd.Elõször még nem lesz +kamat de elõbb utóbb azt is rá tesznek.

Mi történik, ha kihagyom egy nap az utrogestant véletlenül?

6 hetes vagyok, 12. hétig kell 2x2 kúpot használnom. Állandóan attól félek, hogy kimarad egy. Nagy baj lenne abból?

Legjobb válasz: Nem, egy napból még nem lenne baj. Ha több nap kimarad, vérzés lehet belõle, ha a terhesség nem elég erõs.

Nem, egy napból még nem lenne baj. Ha több nap kimarad, vérzés lehet belõle, ha a terhesség nem elég erõs.
Nekem egy nap kihagyás után barnás vérzésem volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Mi torténik, ha kihagyok egy honapot a fogamzásgátlo szedésébol?

Legjobb válasz: Nõgyógyászok tényleg nem javasolják, én azt olvastam, hogy ezalatt az egy hónap szünet alatt lerombolod mindazt a védettséget, amit elõtte felépítettél! Ha nem muszáj, akkor nem hagyd ki, mert tényleg összezavarod a szervezetedet!

Nõgyógyászok tényleg nem javasolják, én azt olvastam, hogy ezalatt az egy hónap szünet alatt lerombolod mindazt a védettséget, amit elõtte felépítettél! Ha nem muszáj, akkor nem hagyd ki, mert tényleg összezavarod a szervezetedet!
Szerintem kicsit felborulhat a "rendszer"...egyéb bajod nem lesz.Leszámitva hogy akár azonnal teherbe eshetsz...De sztem mindenképp kérd nõgyógyász tanácsát mielõtt leállsz mert õ meg tudja mondani, h érdemes-e kihagyni, ha utána úgyis újra akarod szedni...sztem nem, de ez csak az én véleményem
Ennek szerintem sincs értelme, csak nagyon összzavarja a szervezeted, nõgyógyászok sem ajánlják.
Terhes leszel!
Gondolom a kérdés olyanból fakad, hogy elfelejtetted beszedni a gyógyszert mikor kellett volna, vagy valami miatt nem tudtad beszerezni. Legalábbis velem volt már ilyen. Ha az elmúlt idõben nem voltál pasival, mondjuk a mensi elõtti héten és azóta, akkor elvileg terhes nem lehetsz. A következõ hónapban úgy kell beszedned a gyógyszert, mintha az elsõ levél lenne, a védelem is olyan lesz. Számíts rá hogy pár napot késik, ha abbahagyod a gyógyszert az elég gyakori. Lehetõleg ne sokszor csinálj ilyet, de ha már ez van csak annyit tehetsz hogy amíg kell máshogy védekezel.

Mi történik, ha egyetem előtt kihagyok egy évet?

Nem úgy sikerültek az érettségi vizsgáim, ahogy szerettem volna ezért néhányból megpróbálnám újra. Történelemb?l szeretnék újra emelt szintet tenni valamint matekból is megpróbálnám. És még egy választottat szeretnék, mégpedig fizika tárgyból. Az igaz, hogy a vizsgáért fizetni kell? És ha például háromból szeretnék, akkor háromszor annyiba kerül vagy ugyanannyi, mintha egyb?l vizsgáznék? És ezt az összeget nem lehet valamilyen módon kikerülni? Például hátrányos helyzetre hivatkozva, vagy bármi ilyesmi.

Legjobb válasz: A családi pótlékot biztos megvonják mert nem leszel tanuló. Visszautasítani úgy tudod, hogy nem mész be beiratkozni.

A családi pótlékot biztos megvonják mert nem leszel tanuló. Visszautasítani úgy tudod, hogy nem mész be beiratkozni.
A családit megvonják, meg mindent. Az új érettségikért fizetni kell, az összeg tantárgyanként más, pl az infóé drágább...:S olyan 20 ezer az átlag tárgyankén neked ez olyan60-70 ezer lesz... Azt ajánlom iratkozz be egy egy éves okjs képzésre, ez ingyen van, ad szakmát, kapod a családit és tanulsz is valamit...ja plusz kapod a diákot, ami nagy elõny:) hidd el ez a legjobb
Jaja, nekem is sok osztálytársam ezt csinálta tavaly, akiket nem vettek fel, hogy maradtak egy okj-s képzésen, így maradt a diáki stb. Bejárni ugye alig kell, tanulni se sokat, így lesz idõd felkészülni az új érettségikre. Amúgy én nem 20 ezret hallottam a vizsgáról, hanem 5 ezeret. De ez se biztos, szóval vmi hivatalos izét kéne megnézned.
17 ezer egy rendes tárgy. ami egy vizsgarészes, mint pl. matek az 12 ezer. informatika 22 ezer
Visszautasítani az egyetemet úgy tudod, hogy felvi.hu-n belépsz (akkor is, ha papíron jelentkeztél) és törlöd a jelentkezésed. Amennyiben csak beiratkozásnál utasítanád el, úgy elvennéd a helyet a többi jelentkezõtõl, ami szerintem nem fair, ha úgy is tudod, hogy nem akarsz oda járni.

Mi történik, ha kihagyok egy gyümölcsnapot? Mennénk haza anyukámékhoz (300km) és biztosan fog készülni. Nem láttam már 1, 5 hónapja és nem akarom megbántani. A többi napot még tudom válogatni, de a gyümölcsnapot nem igazán.

Legjobb válasz: Ha addig még van idõd,akkor tarts víznapot,az elõtte lévõ gyümölcsnap után,és akkor mindjárt fehérje napra esik :) És nem kell magadtól megtagadni a finom húsokat

Ha addig még van idõd, akkor tarts víznapot, az elõtte lévõ gyümölcsnap után, és akkor mindjárt fehérje napra esik :) És nem kell magadtól megtagadni a finom húsokat
A kérdező hozzászólása: 1 gyüminapról lenne szó.Jövõhét pénteken megyünk, vasárnap lenne a gyümi nap.
A kérdező hozzászólása: Víznapra van vmi tippetek , hogy tuti kibirjam????Mert nem hangzik vmi fényesen.Eddig egyikkel sem volt bajom, de ettõl félek.
Elírtam, délután ettem zöldséget rizzsel, este pedig a többit ! Bocsi :D
A kérdező hozzászólása: Lehet az lesz, hogy csak simán kihagyom.A 3. után nem a 4.lesz hanem az elsõ.Majd lesz vhogy.Nem hiszem, hogy annyira nagyon befolyásolná a dolgokat.Vagy mégis? :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!