Találatok a következő kifejezésre: Mi tetszik 50 (6 db)

Mi tetszik az 50 feletti férfiaknak?

Öltözködés, viselkedés, kinézet...

Legjobb válasz: A fiatal csajok

A fiatal csajok
Héééj azért nemkell leértékelni öket ennyire!Én ismertem egy 55 éves amerikai pasast, annak nem jöttek be a 35 feletti nök, eléggé igényes volt, és ö is jól nézett ki, max. 45nek :) Nem kell általánositani!
Bizony nem kell leértékelni az 50 felettieket! Különben is egyszer midenki megöregszik (jobb esetben). Õk olyan tapasztalattal rendelkeznek, amivel még a huszonévesek nem. Különben is: öreg ember nem vén ember!!!!!!
Az 50 felettiek is különbözõ emberek különbözõ ízléssel. Az extrém kinézet, öltözködés valószínûleg kevesebbeknek tetszik, mint a fiataloknak.

Nagyon tetszik egy 50 éves férfi, mit csináljak? Hogyan ismerkedjek meg vele?

24 éves n? vagyok, de egyszer?en odavagyok ezért az emberért. Már több, mint fél éve tetszik nekem, de mostanában egyre nehezebben bírom, hogy szinte naponta látom, és semmi lehet?ség. Bele?rülök ebbe a helyzetbe, kérlek, adjatok tippeket, tanácsokat nekem, hogyan ismerkedhetnék meg vele?

Legjobb válasz: Ha nõs a férfi akkor hagyd a fenébe. Ne tedd tönkre egy család életét. Ha nem nõs, és sosem volt az akkor erõsen gondolkodnék hogy mi az oka ennek..

Ha nõs a férfi akkor hagyd a fenébe. Ne tedd tönkre egy család életét. Ha nem nõs, és sosem volt az akkor erõsen gondolkodnék hogy mi az oka ennek..
Én egy 62 évessel vagyok így. Annyi a különbség, hogy én ismerem, szoktam vele találkozni, beszélgetni, e-mailezni - de egy pár tanács/ötlet rámférne...
Mosolyogj rá, nézz sokszor a szemébe, kezdeményezz beszélgetést vele, öltözz csinosan, de nem k*rvásan. Dobd be magad magyarul, nõ vagy könyörgöm! A pasas meg mivel nem egy 15 éves kamaszgyerek, venni fogja a lapot, ha te is bejössz neki, ebben biztos lehetsz. 27 L
Valószínû nem pont erre a tanácsra vágytok de felejtsétek el...Nekem 19 évesen bejött egy 53! éves pasas, de szerencsére pár hónap alatt túl voltam ezen a hóborton :)
És még nekem mondják, hogy 36 évesen mocskos szemét állat vagyok, ha megnézek egy 18 éves csajt mondjuk.
Ha van családja akkor sehogy.Ha van akkor talán nem kellene tönkre tenni..derítsd ki hogy van e családja.Ha nincs akkor talán próbálkozhatsz.
Fejleszd ki az AIDS ellenszerét.
Mondd el neki és kész.Essél túl az ilyesmin, mert minél tovább tartod bent annál rosszabb lesz neked lelkileg.Nem kell vele egy percet sem várni, és végképp ne félj attól hogy mit reagál rá, úgy is megtudod ha megkérdezed.:)
Nézd meg a LOVELY COMPLEX-et, csak huszonvalahány részes.... Tanulsz belõle...
Szia!Hát szerintem ne várd ki azt az 50 napot, mert irtó sok!!! Beszél vele minél hamarabb, mert ha pozitív lesz a visszajelzése, akkor minden rendben van, ha meg esetleg negatív, akkor nem marcangolod tovább magad! Bátorság!!!!;)
én megtanultam már, hogy, ha valaki tetszik, akkor szóljak neki, merjem kimutatni... Igy volt a barátnõmmel is, fél évig szenvedtünk, kinlódtunk. Aztán 1 bulin összejöttünk, és kiderült, hogy már erre vártunk mind a 2en fél éve.. 17/F

Ti 40-50 éves pasik mit kerestek egy nőben? Milyenek tetszenek? Milyen korosztály jön be?

35 lány vagyok. csak érdekel .....

Legjobb válasz: nekem a szõrös punci...sajnos manapság nagyon ritka 40F

nekem a szõrös punci...sajnos manapság nagyon ritka 40F
1! érdekes ilyen korban ritka az ilyen férfi kedves kérdezõ! mindegyik férfi más, valaki fiatalt keres, valaki idõsebbet, erre nincs egyforma képlet, mindenkinek van egy zsánere, ált olyat keres N
Mennyid van rá ?
A kérdező hozzászólása: Most találtam egy motort ami eredetileg injektoros volt de át lett alakítva karbisra.Nem tudom mennyire megbízhtó ez....???
Csakis karburátorosat! Injektoros amíg jó addig kevesebbet eszik, de a di-tech szeret bedögleni és drága megcsinálni. Karbis meg nem romlik el.
A kérdező hozzászólása: én is ezeket olvastam....de viszont nem találok jó karbisat olcsón...:S
A kérdező hozzászólása: 110-120 körül max

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!