Találatok a következő kifejezésre: Mi tehetek éves vagyok, (180 db)

Szerintem ez egy korai Hirsuties papillaris genitalis http://en.wikipedia.org/wiki/Pearly_penile_papules
A kérdező hozzászólása: nem, félre érthetted nem maga a kis pötyök, hanem a fiytmámon lévü makk rész meg van gyürödve a bör mint amit belinkeltem kép!
Márpedig a pöttyök is eléggé feltûnõek
A kérdező hozzászólása: de ez nem az én farkam ez csak hasonló, a pötyök nekem nincsenek rajta csak a fitymám vége van meg gyürödve ahogy a képen látható, a pötyök nekem nincsenek rajta ez csak talált kép hasonlítani próbáltamrá!
jah....hát nekem nem tûnik komolyan a "gyûrõdés" lehet h kicsit több a bõröd, de nem probléma az sztem
A kérdező hozzászólása: akkor oké már meg ijedtem, köszönöm segítségedet! :)
sztem ez halálos, menny el orvoshoz!!!!!xD
ha van fityma feked akkor az is okozhatja

16 éves vagyok, és megkedveltem egy nálam idõsebb srácot. :S NEm tudom mit tehetnék, mert jóban vagyunk. õ 24 éves, egy sikeres ember, aki tömérdek csodaszép lánnyal találkozik. Megmondjam neki? vagy egyáltalán nem kéne kockáztatni?

Nagyon régóta ismerem, de kb 1.5 éve beszélgetünk. Nem sok mindent tudok róla, de mindig ad tanácsot és elvileg szépnek tart. Nagyon kedves és egy IGAZI FÉRFI. És tudni lehet, hogy belõlük igazán kevés van. Szerintek mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Mondd meg neki :P írni fogják, hogy a szex miatt lesz veled, de szerintem nem lesz veled, mert mire te is munkába állsz õ már évek óta dolgozik és így nehéz eltartani önmagunkat... de persze ha belegondolok nekem is izgató egy 16 éves lánnyal szexelni bármilyen korban.. fõleg 25 évesen

Mondd meg neki :P írni fogják, hogy a szex miatt lesz veled, de szerintem nem lesz veled, mert mire te is munkába állsz õ már évek óta dolgozik és így nehéz eltartani önmagunkat... de persze ha belegondolok nekem is izgató egy 16 éves lánnyal szexelni bármilyen korban.. fõleg 25 évesen
S mitõl olyan sikeres? :) Szülei alá raktak valami vállalkozást?
A kérdező hozzászólása: rengeteget tanult. angolul érettségizett. sportban is sikeres és a szüleinek nincs ehhez köze :)
A kérdező hozzászólása: biztos jó ötlet megmondani neki? Nem fogja azt gondolni, h kislány vagyok és h õ nem pedofil vagy ilyenek?
Ezzel most én is ugyanígy vagyok, de én sem merem neki elmondani, és nem is hiszem, hogy fogom, mert szerintem éretlennek tartana, meg hát amint az egyes írta...
Nyilván nem mer kikezdeni veled. Mondd meg neki.

17 éves lány vagyok. Nem vagyok megelégedve a testmagasságommal, mit tehetnék?

Szisztok én egy 17 éves lány vagyok, aki 168cm magas és 55 kg! És az a problémám, hogy felvegyenek a választott iskolámba jöv?re, még kellene 5 cm-t n?nöm! Ezt hogy tudnám elérni? Mert az elmúlt 2 évben semmit nem n?ttem, és félek, hogy már nem is fogok!:( valami megoldás csak van , hogy 5 cm-t n?jek valami torna vagy bármi!!!! Lécíves segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: hm hát nekem az is kérdéses volt hogy jogsim lehessen. Mivel 150 centinél magasabbaknak lehet csak jogsijuk én 153centi vagyok...hát sajnos nincs megoldás, a nõ az elsõ menstruációja után nem igazán nõ:D. Vagyis inkább nem lesz magasabb, Esetleg kipróbálhatod hogy elmész valami csontkovácshoz és õ kiegyengeti a hátad, de szerintem ezzel is csak max 1-2 centivel jutnál elõbbre. Ez van sajnos nem tehetünk semmit ellene. :(

hm hát nekem az is kérdéses volt hogy jogsim lehessen. Mivel 150 centinél magasabbaknak lehet csak jogsijuk én 153centi vagyok...hát sajnos nincs megoldás, a nõ az elsõ menstruációja után nem igazán nõ:D. Vagyis inkább nem lesz magasabb, Esetleg kipróbálhatod hogy elmész valami csontkovácshoz és õ kiegyengeti a hátad, de szerintem ezzel is csak max 1-2 centivel jutnál elõbbre. Ez van sajnos nem tehetünk semmit ellene. :(
Egyszer láttam olyan filmet, hogy fejjel lefelé lógott valaki, hogy nyújtódjon, de nem hiszem, hogy van valóságalapja. Egyedül mûtéti úton lehetne, de egyébként ez teljesen jó magasság-ha valahol ez lenne a felvételi feltétel, én inkább másik sulit választanék, az biztos.

Nem tudok parancsolni a testemnek, le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen? Meg sosem voltunk kettesben, de tudom, hogy o is kivan engem, mar beszeltunk ilyesmirol, de elutasito, azt mondja tul fiatal (20 eves) vagyok.

Joval idosebb nalam, felesege van, nekem is van baratom, de megis vonzodom hozza, barmit megtennek egy alkalomert... Mindkettonket megvisel a dolog, mar probaltuk megszuntetni a "kapcsolatot", nem beszeltunk, de utana mindig felkeressuk egymast, es meg jobban vagyom ra, mint addig. Kb egy eve megy ez koztunk. Ha lefekudne velem, talan megnyugodnek...?

Legjobb válasz: "Nem tudok parancsolni a testemnek, le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen" ... "A tobbieknek pedig csak annyit, hogy nem azert irtam ide, hogy leku.vazzatok, hanem, hogy segitsetek merlegelni" Nem ellentétes egy kicsit a két dolog? Bûnös vágyai szinte mindenkinek vannak, de ha azt kérdezted volna, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a vágytól, és nem azt, hogyan szerezz meg egy nõs férfit, akkor talán többen segítenének, és kevesebben k.váznának... Erre gondoltál már a nagy "mérlegelés" közben???

"Nem tudok parancsolni a testemnek, le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen" ... "A tobbieknek pedig csak annyit, hogy nem azert irtam ide, hogy leku.vazzatok, hanem, hogy segitsetek merlegelni" Nem ellentétes egy kicsit a két dolog? Bûnös vágyai szinte mindenkinek vannak, de ha azt kérdezted volna, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a vágytól, és nem azt, hogyan szerezz meg egy nõs férfit, akkor talán többen segítenének, és kevesebben k.váznának... Erre gondoltál már a nagy "mérlegelés" közben???
Parancsolj a testednek mert aki elcsábít egy családos embert az egy igazi [email protected]ék. Milyen érzés lenne ha miattad elválnak és a gyerekeinek apa nélkül kell felnõniük?
rettentõ nagy bics vagy!!
Én is hasonlo helyzetben vagyok baromira vonzodok valakihez aki idösebb és bár egyedülállo elméletileg (gyakorlatilag szerintem van párja..) õ is érdeklödik irántam de erre csak annyit hogy bár édes a tiltott gyümölcs inkább felejtsd el probálj meg közönyös lenni vele eddig nálam bejött, ha kérdez valamit egyszerüen fél válaszokat adj és hagyd ott, nem éri meg tönkretenni a párkapcsolatodat és az õ házasságát sem. Ha lefeküdnél vele szerintem rosszabb lenne hisz ha egyszer megtettétek általában jöna következö és neki lesz egy szeretöje téged meg ki fog dobni elöbb utobb a pasid ha rájön.. A mási választás kapcsolat megszakit és nem keresed fel ujra mert hülyeség
Egy alkalomtól nem nyugodnál meg, hanem még jobban belebonyolódnátok olyasmibe, amibe egyikõtöknek sem kellene.
Mutassad meg neki a csunyádat. Ribanc!
Kár, hogy manapság a nõk jó 90%-a ekkora ribi, mint Te!;) Csak szegény pasid sajnálom... mást szopsz, utána vele smárolsz, nem szégyelled magad? Milyen testednek nem tudsz parancsolni te tenyérnyi lyuk? Téged sem az agyadért szeretnek.
A kérdező hozzászólása: Aki hasznalhato valaszt irt, annak nagyon koszonom! A tobbieknek pedig csak annyit, hogy nem azert irtam ide, hogy leku.vazzatok, hanem, hogy segitsetek merlegelni. Igy is lelkiismeretfurdalasom van, pedig meg sosem csaltam meg a parom, meg egy csokkal sem. Igen, vannak bunos gondolataim. Szegyenlem oket, de vannak. De ez igy nem vezet jora, mert mikor nem beszelek a masik pasival, a baratomon vezetem le a feszultseget, es ez neki sem jo.
"le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen?" Tehát õ nem kíváncsi rád, csak, mert rádnéz akkor egybõl azt hiszed meg akar dugni? Könnyûvérû kis szuka. Bele tudsz te nézni a pasid szemébe? Kérdezd meg tõle, hogy mi a véleménye arról, hogy dugatnád magad orrba-szájba egy nõs férfival. :D

FONTOS 25 éves vagyok a barátnőm velem él (19) amit az apja most tudott meg, aki egy idegbeteg és fenyegetőzik, zsarolja, hogy menjen haza, de ő fél és ezt meg is mondta neki, a kérdésem hogy mit tehetnek vagy tehetnek e valamit?

az apja nem egyszer bántalmazta és egyéb mocskos ügyei is voltak, nagyon fél h megint megveri vagy tönkreteszi az életét, ?rült egy beteg ember...

Legjobb válasz: Semmit nem teget az apja, ha a baratnod nem akar hazamenni. Jogilag mar nagykoru, azt tehet, amit akar szuloi engedely nelkul. Annyi csak a baj, hogy rendort akkor hivhatsz azapjara, ha az valoban utlegeli a csajodat.

Semmit nem teget az apja, ha a baratnod nem akar hazamenni. Jogilag mar nagykoru, azt tehet, amit akar szuloi engedely nelkul. Annyi csak a baj, hogy rendort akkor hivhatsz azapjara, ha az valoban utlegeli a csajodat.
Szerintem amit eddig írtál az bõven kimeríti a zaklatás fogalmát. Azért meg már fel lehet jelenteni. Igaz, hogy nehéz bizonyítani, de a feljelentés miatt valószínûleg megkeresik a rendõrök. Persze mindent tagadni fog, de talán ettõl észhez tér. http://hu.wikipedia.org/wiki/Zaklat%C3%A1s
lányon nem pedig lányod:Pés nem biztosítanod kell a biztonság érzetét hanem azt akartam írni éreznie kell ha veled van hogy ott biztonságban van nem érheti semmi rossz.Így késõ este már nem írok rendesen
figyelj bármi van nem tehet vele semmit az apja mert már nagykorú ahogy a többiek is írták elõttem, de ha öléssel fenyegeti már akkor is feljelentheti hisz már az is bûntetendõ, és ha átlépi a lakod küszöbét az apja akkor rögtön feljelentheted hisz nem vagy a család része és birtokháborítást követ el.Ennyit kell tudnod, ha pedig már volt verve és ez még látszik a lányod rögtön látleletet kell venni és feljelenteni az apát, FONTOS!! hogy meggyõzd a lányt hogy már nem köteles az apjára hallgatnia mert tapasztalatból tudom hogy a lelkileg zsarolt vagy fizikailag is bántalmazott lányok félnek a bántalmazótól 19 évesen sõt még 50 éves korukig is(tehát örökké félnek tõle)biztosítanod kell neki a biztonság érzetét, hogy számíthat rád és ha kell megvéded mindentõl, ha ezt érzi akkor nagyobb ereje lesz ellentmondani az apjának 25/n
Hát az apját.
Joga nincs hazaparancsolni, mert nagykorú. Feljelenteni talán lehetne, de a biztonság kedvéért készülj fel egy verekedésre is.
De nem csak azt kéne figyelembe venni, hogy hogy lehet feljelenteni az apját.. mert ez csak bosszúnak tûnik.. barátnõdet kéne a középpontba helyezni.. pl ha tudja az apja, hogy hol laktok és ahol laktok az albérlet, akkor talán jobb lenne keresni egy másik albit, ahol nem talál meg titeket..
utolsó jót írt... ha meg nem jön a rendõrség..még mindig ott a légpuska...(jogos önvédelem)
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen a segítséget vigyázunk egymásra
A 9:50-es vagyok. Ha ilyen bizonyítékaitok vannak, akkor elég egyértelmû a dolog, és a rendõr tesója is megütheti a bokáját, ha közbenjár az érdekében. Az orvosi segítség meg azért is jó lehet, mert tudna adni egy szakvéleményt a lelki állapotáról is. Az még egy támpont a feljelentéshez. Ezek alapján akár távoltartási végzést is lehet kérni, és ha azt is megszegi, még komolyabb büntetésre számíthat. Szóval szerintem irány a yard. Nem lesz könnyû menet, de egy kis kitartás, és menni fog. Addig is vigyázz a barátnõdre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a te válaszaid sokat jelentenek az az én fejemben is megfordult, hogy most nagy a baj, de késõbb meggondolja:/ de most is itt van mellettem és lát mindent és azt mondja nem remélem jobb már a helyzeted és hogy itt is az lesz köszi Ui.: És ha tudnák hol lakunk?
hát ha nem tudják hol laktok akkor verd a barátnõd fejecskéjébe, hogy amíg nem árulja el nem lehet gond és hogy innentõl kerülje el a családi házat, mert ismerem az ilyen lányokat, nyafognak hogy jaj de rossz ott így meg úgy aztán mivel jaj õ mégis az apám visszamegy és onnantól kezdve ott ragad, ide orvosi segítség is kell akinek elmesélheti a gondjait az sokat segít(ezt úgy mondom hogy az én apám sem komplett, skizofrén és kicsiként én is azt hittem tartozom neki de most már simán ott hagynám a francba ha tehetném, sajna én még nem tudok elköltözni)de a barátnõim akiknek elmeséltem segítettek mintha dokihoz jártam volna:) szóval belerágni a fülecskéjébe, hogy az apja és a tesója nem bánthatja amíg nem ad nekik támpontot
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat Én tisztában vagyok ezekkel amit írtatok csak õ fél és gondoltam több embernek jobban hisz. Én minden levelet, beszélgetést megtartottam ha úgy alakulna a dolog. Nem tudják hol lakunk, de õk ezzel akarják manipulálni, hogy fenyegetik, hogy tudják. A testvére rendõr, már azzal is fenyegetõztek, vannak bizonyítékaink. Köszönöm
Az Edesapja mar nem tud tenni semmit, hiszen felnott korban vagy a gyermeke, tehat nem kiskoru!
A kérdező hozzászólása: Mármint kit feljelenteni?
Miújság azóta?

17 éves aszexuális lány vagyok. Mit tehetnék?

Egyáltalán nem érdekel a szex, s?t a szerelem sem igazán. Nem merek róla senkinek beszélni, nem tudja senki... Hol találhatnák hasonló embereket, akikkel tudnék err?l beszélni?

Legjobb válasz: Hát én van amit pronóból meg sem tudok nézni... Amúgy honnan tudod hogy az vagy? Mert én 20 éves lány vagyok és engem sem izgat maga az aktus gondolata, de mikor elképzelem akkor jó dolog, de mikor az életben is ott lennék valahogy nem izgat, sõt néha még nagyon eltúlozva "undorodom" is pár dologtól, és nem tudom hogy ez azért van mert aszexuális vagyok, vagy mert nem olyan emberrel próbáltam akit szerettem, és akivel jó lett volna. Te honnan tudod, hogy veled melyik történik?

Hát én van amit pronóból meg sem tudok nézni... Amúgy honnan tudod hogy az vagy? Mert én 20 éves lány vagyok és engem sem izgat maga az aktus gondolata, de mikor elképzelem akkor jó dolog, de mikor az életben is ott lennék valahogy nem izgat, sõt néha még nagyon eltúlozva "undorodom" is pár dologtól, és nem tudom hogy ez azért van mert aszexuális vagyok, vagy mert nem olyan emberrel próbáltam akit szerettem, és akivel jó lett volna. Te honnan tudod, hogy veled melyik történik?
Szerintem ez valami más lesz, mert az aszexuálisoknak ugyanúgy szükségük van partnerre, ugyanúgy szeretnek szeretni, és szeretve lenni, csak a szexet nem a szerelem kiteljesedésének érzik, hanem egy felesleges dolognak. Egyszerûen nem éreznek vágyat iránta, de a kapcsolatot és a szerelmet ugyanúgy vágyják. Nem történt veled kiskorodban akármilyen testi dolog?
Nincs itt semmi gond. Kevés még a tapasztalatod, ezért ilyen az életszemléleted. A legjobb gyógymód erre hogy járj társaságba, de ne valami hitközségbe, hanem bulizni a barátokkal és ismerj meg új embereket. Ha isznak, igyál te is, ne bújj ki semmi alól. A szexuális vágy spontán dolog, mindig csak úgy jön, bármi megfoghatja az ember fantáziáját. Nem vagy te semmiben se másabb, mint a többiek, csak tanulj meg lazítani. A pornónézést nem ajánlom, a 90%-a egyébként is hulladék. 20L
Drágám! Tizenhét éves vagy. Hahó. "Gratulálok", hogy ilyen ügyesen beskatulyáztad magad, beetetted magadnak, hogy aszexuális vagy, adtál magadnak egy címkét, és most efölött szorongasz. Na, figyelj... Elõször is, attól, hogy a kortársaid jó része folyton azon ténykedik, hogyan b*sszon és hányszor és kiket, vagy azon lovagol, hogy gáz-e ha X évesen nem csókolózott - na ettõl még, ha nem vagy ilyen, nem kell elítélni magadat. Bocsánat a durva szavakért. De fölösleges aggódnod. Majd jön, természetesen, úgy, hogy álmodban sem gondolsz rá. És akkor leszel boldog, elégedett, kiegyensúlyozott. Azok, akik erõlködnek, hogy így meg úgy történjenek a dolgok és mindenáron érdekli õket a szex meg a szerelem témaköre, nem föltétlenül boldogok, mert elveszítik a spontán világot, hm? Nyilván van ezernyi más dolog, ami pedig téged foglalkoztat, de másokat nem. Neked ezek szerint nem hobbid a párvadászat, de lehet, mást viszont örömmel csinálsz. Vagy tévedek? ;) És ez így jó. Nincs semmi bajod, szerintem, azért, mert nem érdekel a szex/szerelem ennyi idõsen. Másban akarsz kiteljesedni, ugye? Így helyes. Ha gondolod, írj e-mailt - tizennyolc éves vagyok, szintúgy nõnemû; beszélgethetünk, habár nem vagyok "aszexuális", ilyen tekintetben khm.. hasonló.
Hát, ez azért durva. Sajnállak...
Szerintem nézz sok pornó oldalt, hátha megtalálod magad :P amúgy ezt miért a tanulási lehetõségekbe tetted?
aszexuálisokat érdekelheti a szerelem, annak is a lelki oldala! az tévedés hogy egy aszexuális nem lehet szerelmes... csak nem azt kívánja amit a többi férfi/nõ!
A kérdező hozzászólása: Nem, félreértetek! Nem tudtam, hogy itt mindenki pszichológus, hogy egybõl rájön arra, hogy mit is érzek és milyen is vagyok valójában... nálam ez mindig is így volt és így is marad. nem akarok más lenni. egyébként is, akkor nincsenek is aszexuálisok vagy mivan, ha mindenkinek ezt mondják a többiek, akik nem értik az alany lelkét és gondolatait... én nem divatból mondtam ezt magamra, mert szerintem az hülyeség, hogy divat... én eddig nem mondtam ezt, csak törtem magam, hogy mi lehet ez, és biztos egyedül vagyok ilyen, aztán egyik nap megláttam, hogy aszexuális és rákerestem, és akkor minden egyezett. az a szánalmas, hogy mások megpróbálják meggyõzni a másikat, hogy õ nem ilyen, nem olyan, nem ezt akarja, majd megváltozik satöbbi... lehet 17 vagyok, illetve mindjárt 18, de tudok ezt- azt, még ha ezt mások nem is értik meg, mert nem képesek felfogni...hát sajnálom... én csak kérdeztem valamit, de úgy látszik itt nem tudnak rendes választ adni, mert mindig csak belekötnek az emberbe... :(
Szia! Kicsit Csernus-stílusban összefoglalnám a meglátásomat: Nem vagy te aszexuális, csak "szeretnél", mert ez tûnik neked kényelmesnek. Pusztán zárkózott vagy, olyan ember, aki fél az érzéseit kimutatni. És ez vegyül egy jó adag szorongással, mert szerintem félsz is egy kapcsolattól, mert ilyen téren nincs sok tapasztalatod. ("Mi lesz, ha rosszul csókolok, hiszen nem is tudok csókolózni" vagy "Az ágyjelent is orbitális égés lesz, hiszen szûz vagyok"). Azt hiszed, hogy majd a leendõ partnered ezekért ki fog nevetni, és jól tele is kürtöli vele a baráti társaságodat... Emellett a túldramatizált jövõkép mellett, nem csoda, ha inkább megpróbálod "elfojtani" magadban az érzéseket. Inkább bemeséled magadnak, hogy nem érdekelnek a fiúk, minthogy valóra váljon a "rémálmod". A másik dolog pedig az, hogy félsz a változásoktól, szeretnél még "gyerek" maradni... Mint amikor a kislány elsírja magát, amikor elõször jön meg neki, pedig abban sincs semmi természetellenes, de mégis rosszul érzi magát emiatt.
Ha titkon vágsz rá hogy észrevegyenek, nem hiszem hogy aszexuális volnál. Ha nem vágysz egy kapcsolatra, az még nem jelent semmit, talán csak ilyen a vérmérsékleted, nem mindenkinek jár egyfolytában a szexen az esze, de lehet hogy csak a tökéletes pasira vársz hogy "beindulj". 19F
Hát gáz vagy!Na sebaj, legalább kimaradsz a világ legnagyobb élvezeteibõl:DDDDD
höhö én 18 vagyok és pont ijen...nem érdekel 1ik nem sem.De mondjuk engem ez abszolút nem zavar , másokat annál inkább:Dsmárolni azért nem szerecc mert nem szerelembõl csinálod úgy meg télleg nem az igazi. Ja és abban sincs semmi gáz ha nem szereted h átölelnek:D én sem szeretem ha fodosnak ...ijen tipus vagy majd kialakul.Ne cimkézd fel magad ezért.
így jártál Kázmér!!! BOLDOG GERTRÚD November 13. *Wartburg, 1227. szeptember 29. +Altenberg, 1300 körül Gertrúd Árpádházi Szent Erzsébet és Türingiai Lajos legkisebb leánya volt. Miután édesanyja özvegyen maradt, a kis Gertrúdot a Wetzlar közelében lévõ altenbergi premontrei apácákhoz adta nevelésre. Gertrúd a kolostort többé nem hagyta el: elõbb fogadalmas apáca, majd 1248-ban apátnõ lett. Kormányzása idejében nagyon szép templomot emeltek a Boldogságos Szûz és Szent Mihály fõangyal tiszteletére. Anyja példáját követve külön házat építtetett a kolostor mellé a szegények és betegek befogadására. Alighogy IV. Orbán pápa elrendelte az Úrnap ünnepét, 1270-ben Gertrúd az elsõk között vezette be kolostorában. A nõvérek közül vezeklésével tûnt ki, Isten pedig megajándékozta a prófétálás lelkével. Halála után, melynek pontos dátumát nem ismerjük, VI. Kelemen pápa 1311-ben a kolostor számára engedélyezte Gertrúd tiszteletét. Ezt 1729- ben az egész premontrei rendre kiterjesztették. Ünnepét augusztus 13- án tartják. ------ Életérõl így ír Hevenesi Gábor a 17. század végén: Gertrúd, a szûzi tisztaság e nemes virága Türingiai Lajos gróf és Szent Erzsébet magyar királylány gyermeke volt. Lipsius Zsófiának nevezi. Hogy milyen gyermekkora volt, s hogy felnövekvõben miként élt, pontosabban és tömörebben nem lehet elmondani, mint ha azt mondjuk, hogy édesanyja, Erzsébet, ez a szent asszony volt mestere az imádságban, az irgalmasság cselekedeteiben, az önmegtagadásban, a megalázkodásban és az erkölcsös életben. Gertrúd mindig õt tartotta szeme elõtt, és mint jó leány minden erény követésével utánozni próbálta. Látta anyját, amint a feszület elõtt letesz minden asszonyi ékszert, mert úgy ítélte, hogy nem ékesítheti magát a szolgáló, amikor urának egész testét sebek borítják. Nem kevésbé nagylelkû bátorsággal többre értékelte az isteni engedelmességet, mint a királyi házasságokat, ezért belépett az altenburgi premontrei apácák kolostorába, és egészen a jámbor életnek szentelte magát. Erényei oly hamar kiviláglottak, hogy Krisztus új menyasszonyát fiatalsága ellenére a nõvérek prépostnõvé választották, jóllehet õ inkább alattvaló, mint vezetõ szeretett volna lenni. A vállára tett terhet úgy viselte, hogy a tisztség ellenére mindenkinek alávetette magát, s ha a többieknek tett szolgálatait nézzük, inkább mindenki szolgájának, mint apátnõnek kellene mondanunk. Önmagáról egészen megfeledkezett, és a nõvérek javáért áldozta föl magát. Amilyen az élet, olyan a halál, azaz a szent életre szent halál következett.
Utolsó hozzászólásodból következtetve nem vagy aszexuális! gátlásos vagy. Az aszexualitás teljesen más tészta, de úgy látszik ez is divatba jött mostanság, mint a depresszió, öngyilkossági kísérletek stb. szánalmas 21F
Szerintem csak azért van, mert nem állsz le akárkivel, inkább vagy egyedül, de ha jön valaki, aki neked teljesen megfelel, akkor nem ezt fogod érezni. Addig igen, de ha az a valaki megfeleleõ lesz, akkor nem. Hidd el, és drukkolok, hogy ez minél elõbb bekövetkezzen! (és te is drukkolj nekem:) )
A kérdező hozzászólása: Nem, nem emlékszem ilyen esetre. De úgy az igazat megvallva voltam már szerelmes, ha az egyáltalán az volt, de semmi több. Régen a tesóm és az unokatesómék mindig cikiztek és mindig megtudták valahonnan, ha éreztem valamit, és ez zavart. Inkább "eltiltottam" magamtól az érzést. 3 éve majdnem volt egy barátom, aki levélben írta meg, hogy szeret (amit kétlek, hogy igaz lett volna) majd leestem a székrõl, amikor elolvastam a levelet, nem volt étvágyam, elutasítottam, aztán én is írtam levelet, hogy szeretem, pedig csak össze voltam zavarodva és csak fellángolás volt... de nem jártunk. nem mertem vele járni, csak leveleket irkáltunk egymásnak, de semmi csók, semmi kézfogás, több meg persze, hogy nem. kb. 3 hónap múlva, a nyári szünetben küldtem neki egy levelet, amiben megmondtam, hogy vége. késõbb megint csak haverok lettünk, és kiderült, hogy biszex, és ki is csapták a suliból, mert lopott meg ilyenek... azóta voltam már szerelmes, és beszéltem is a srácokkal, persze nem arról, hogy mit érzek, de titkon mindig vágytam arra, hogy észrevegyenek, mint lányt, de nem történt meg. viszont a vágy mellett ott volt az, hogy mégsem akarok kapcsolatot, és ez máig így van. egyszer-kétszer rám tör ez a fiúfelszedési izé, de ugyan úgy el is múlik... de én nem is bánom, ha így van, csak néha kicsit rossz érzés, hogy mások nem értenek meg... :S
A kérdező hozzászólása: kösz inkább kihagyom... uhh véletlen tettem oda xD onnan, mert undorodom minden olyan dologtól. pl még attól is, hogy csókolózzak valakivel, vagy nem szeretem, ha valaki csak átölel.... egyáltalán nem érdekel a téma. nem érdekelnek a fiúk, de a lányok sem, nem kell félre érteni... jó, néha tetszik 1-1 fiú, de többet nem tudok elképzelni!!!
A felettem szólókon már nem tudok meglepõdni.Ez a hozzáállás az általános. Én ilyen vagyok, ha szeretnél beszélgetni írj emailt.
20 éves vagy vagy 20 éve kapcsolatban? tudni kellene mit próbáltatok, ez így kevés információ
Szervezz közös programokat pl azokat amik voltak ez elõtt 15-20 éve! Ha nem megy akkor tovább kéne lépni :)
Azt tedd hozzá, hogy te vagy a lány. Annyira tipikus, hogy már fáj.
Nem hiszem, hogy lány lenne az illetõ (már nem). Nos, ha valóban nem megy akkor tényleg el kell gondolkodni azon, hogy külön utakra lépjetek. Biztos le tudtok ülni egymással megbeszélni ezeket és, ha mindketten arra a döntésre juttok, hogy ezt így felesleges fenntartani vagy minden igyekezetek ellenére nem megy akkor békében váljatok szét és menjen ki-ki a maga útján. Ki tudja, talán késõbb pont ez hozza meg a kívánt hatást és újra együtt lesztek, ha pedig nem akkor tudni fogjátok, hogy jól döntöttetek.
persze, hogy csaj! ok ennyire piszkosak!
Egy kapcsolatot egyedül nem fogsz tudni megmenteni. Ehhez a másik is kell, az, hogy õ is akarja és tegyen érte valamit.

21 éves vagyok. Üres az életem! Folyton melót keresek de mindenhonnan elutasítanak, semmi nem jön össze, a családom széthullóban van, apám hozzám se szól. Van egy tökéletes barátom 100% minden téren, de mégis olyan unalmas az életem. Mit tehetnék?

Itthon döglök, nincsenek haverjaim, és a pasim is mesze lakik.Szerencsétlennek és haszontalannak érzem magam amiért nincs melóm. Más osztálytársam aki kikerült a suliból már dolgoznak. Rosszul esik hogy én meg itt vagyok meló nélkül,miközben már jó ideje családot szeretnénk alapítani, de csak a pénz az akadája,még lakásunk is van.

Legjobb válasz: Hát igen igy gondolom. Mi mást tehetnék? Bulizzak?Keressek hobbit?(nincs kitartásom, abbahagynám egy hónap alatt)

A kérdező hozzászólása: Hát igen igy gondolom. Mi mást tehetnék? Bulizzak?Keressek hobbit?(nincs kitartásom, abbahagynám egy hónap alatt)
A kérdező hozzászólása: Sehonnan nem hívtak még vissza. Lesz most bõvítés a városunkban ápolóként oda is beadtam, talán eny kis protekcióval anyám által sikerülni fog:) Na ez egy életvélom viszont, azután a családalapítás:)
Az üres életed attól lesz tartalmas, hogy dolgozol és lebabázol, ahogy teszi azt annyi ember a környezetedben? Ez így egy kicsit furcsán jött le. Nincsenek barátok, na nem baj, majd a gyerek lefoglal?
Szegény gyerek! Ahogy megszületik, rögtön a nyakába kell vennie az anyja terhét :) Igaza van az elõzõ válaszolónak, egy gyerektõl nem lehet várni, hogy kitöltse az ûrt. Még egy stabil helyzetet is kicsit összekavar egy gyerek, hát még egy labilist... Igen, keress hobbit! Ne egész nap ülj és csináld a semmit, hanem keress valamit, amivel lefoglalhatod magad! Ja persze nincs kitartásod, jön a kifogás, hát bameg akkor biztos jó neked így azért csinálod ezt! Szedd már össze magad, egy gyereket nem szülhetsz meg így, hogy még magadban sem vagy biztos :)
Bocsáss meg kedves kérdezõ: Mi a végzettséged, és hol keresed a melót?
Jut eszembe: Ha van egy 100%-os barátod, gondolom neki van munkája. És ha van lakásotok, akkor össze is költözhettek. Gondolom, apukád már nagyon unja, hogy otthon hûtöd a levet.
Tanulásról nem esik szó. Akárcsak otthoni nyelvtanulással is képezhetnéd magad. Életcélt neked kell találnod!
A kérdező hozzászólása: Hát köszike rendesek vagytok. Kereskedõ a szakmám és ápoló, de nem szeretnék korházban dolgozni. Viszont az összes idõsek otthonába és klubba már beadtam az önéletrajzom. Nyelvet tanulok itthon, az leköt. És igazatok van!! Amíg nem vagyok biztos magamban, addig nem lehet gyerekünk. Nem költöznék még össze vele, van melója, de nagyon labilis, és egy keresetbõl szükösen lehet megélni fõleg télen.
ápoló???? SZeptemberben voltam a munkaügyiben pályamódosítási tanácsadáson és ott mondták, hogy õk még soha-de soha nem találkoztak ápolóval. Az egyetlen biztos szakma (nem megbecsült, nem megfizetett, de legalább biztos) ma Magyarországon az ápolónõé. Ezek szerint mégsem?

Van egy 28 éves bratyóm akivel szeretnek nagyon jóban lenni, de nem érdekbol en 20 éves leanyzó vagyok. Mit tehetek?

Annyit szeretnék hogy oszintén el tudjunk beszélget,nevetgélni.Milyen témákrol tudnek vele beszelgetni?Tudom hogy ismernem kell.Van egy olyan érzésem hogy mivel én fiattalabb vagyok és nem tudok még felmutatni semmit igy lekezel és néha egy senkinek néz.Velem is lehet gond szerintem mert mindent elmondok amit érzek vagy gondolok bármirol.Talán még pár évet komolyodom másabbul fogom látni a dolgokat.

Legjobb válasz: tévedsz, egyáltalán nem gond az, ha elmondod/kimondod/ amit érzel, vagy kimutatod az érzéseidet. sõt: kifejezetten jó, hiszen így legalább tudják az emberek, hogy hányadán állnak veled, és nem utolsósorban magabiztosnak is tûnsz. a sráccal pedig simán jóba lehettek: szerintem nem kezel le pusztán azért, mert fiatalabb vagy! elsõsorban olyan témákat kell keresnetek, ami közös bennetek, azaz ami mindkettõtöket érdekel (derítsd ki a hobbiját--> szeret focizni? kérdezd meg, melyik a kedvenc csapata, mit szólt az EB-döntõhöz....). Innentõl kezdve a beszélgetés simán fog menni. Sok sikert, és várom a beszámolódat! ;)

tévedsz, egyáltalán nem gond az, ha elmondod/kimondod/ amit érzel, vagy kimutatod az érzéseidet. sõt: kifejezetten jó, hiszen így legalább tudják az emberek, hogy hányadán állnak veled, és nem utolsósorban magabiztosnak is tûnsz. a sráccal pedig simán jóba lehettek: szerintem nem kezel le pusztán azért, mert fiatalabb vagy! elsõsorban olyan témákat kell keresnetek, ami közös bennetek, azaz ami mindkettõtöket érdekel (derítsd ki a hobbiját--> szeret focizni? kérdezd meg, melyik a kedvenc csapata, mit szólt az EB-döntõhöz....). Innentõl kezdve a beszélgetés simán fog menni. Sok sikert, és várom a beszámolódat! ;)
Szia!Én is épp így voltam...én 19 vagyok, bátyám meg 29 és mindig rosszban voltunk, szinte néha már ugy éreztem, h szégyell ha valahova velem kellett volna mennie...amiota van barátnõje teljesen joban vagyunk...mutkor elhozta elõször bemutatni a barátnõjét akivel nagyon jol elbeszelgettünk meg minden és azota valahogy másképp néz rám, fürdõbe járok velük meg hasonlok...pedig életemben eddig soha nem mentem vele fürdõbe...én is gondolkodtam, hogy hogy is tudnám javítani a kapcsolatom vele és magátol jo lett :) )
Szia! Nekem is 9 évvel idõsebb a bátyám. Mi is hasonló helyzetben voltunk. Amikor még kicsi voltam, állítólag nagyon sokat foglalkozott velem, aztán már õ is inkább a barátaival ment el, és nem velem babázott. Ez meg is érthetõ. Sajnos nálunk sem alakult ki az, hogy egymással elbeszélgessünk komolyabb témákról, vagy bármi másról, nemúgy, mint azoknál, akik között jóval kisebb a korkülönbség. Én is sokáig úgy éreztem, hogy nem szeret, mert állandóan megintett, ha nem megfelelõen csináltam valamit (hiszen õ éretebb volt, és csak megóvni akart)...aztán évekkel késõbb megtaláltam a fényképemet az övéi között (nem én adtam neki oda, valószínûleg õ vette el)...ekkor jöttem rá, hogy büszke rám, és szeret, csak sajnos kimaradt a közös játék, cinkoskodás...
Én is ugyanezt szeretném, amit te leírtál a kérdés után. Bátyám 6 évvel idõsebb nálam. A múltkor úgy adódott, hogy a szerelõ egész nap dolgozott nálunk, és nem tudott elvonulni a szobájába és "kénytelen" volt beszélgetni velem. Elkérte a telefonomat és épp a barátom volt kirakva háttérnek és kérdezte ki õ. Meglepõdött, hogy valakinek én is nõként számítok, és innentõl éreztem, hogy õ még mindig ugyanaz a féltõ báty, aki volt:) , csak eltávolodtunk egymástól. (suli, barátnõje) És azóta apróbb dolgokban keresett, tehát te is keresd a társaságát tesódnak, észre fogja venni, hogy érdekel téged és szükséged van rá.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!En lennek megint : ) Nos, néhány hónappal ezelott fordultam, hozzatok.beszelgettem a tesommal es kellemeset csalodtam vele kapcsolatban.Hosszasan beszlgettunk azota, igaz en elkerultem mas orszagba tole egy idore.Megerto volt es haragszik ram ugy erzem hogy "otthagytam".De talan majd megbekul a dologgal hogy nem figyelhet mindig mint egy "félto apuka" Nagyon koszonom a válaszokat.. -Kl-

Akadtak gondot a szexet tekintve a párommal. én 25 éves férfi vagyok Õ 27 éves lány. Nagyjából egy hete jöttünk össze, de a szexet illetõen problémáink vannak. Mit tehetnék? Bõvebben lent.

Mielõtt összejöttünk volna, párszor lefeküdtünk. A problémák akkor is fent álltak, de mivel nagyon oda vagyok érte inkább megoldani szeretném, mint új partnert keresni. A probléma az, hogy korai magömléssel küszködök, ami régen nem volt. A párom elõtt fél éve nem szexeltem, azelõtt minden rendben volt, most viszont 1 percet se bírok. Lehet, ehhez az is hozzá járul, hogy nagyon feltud izgatni. A probléma másik része, hogy Õ 3,5 éve egy komoly lelki traumán esett át és azóta nem volt neki orgazmusa. A szexet tekintve a felfogása pedig olyan, hogy mindent megtesz, hogy nekem jó legyen, viszont beletörõdött abba, hogy õ nem jut el a csúcsra és nem is nagyon akarja, hogy orálisan is kényeztessem. Szeretnék segítséget kérni, hogy, hogyan tudjam leküzdeni a korai magömléses problémám és, hogy neki is valahogy örömet okozhassak, mert nem szeretném, ha erre a kapcsolatunk rámenne. Amúgy még nem beszéltem neki a saját problémámról.

Legjobb válasz: Hosszabb kihagyás után megesik, hogy az ember gyorstüzelõ lesz. Elvileg pár alkalom után vissza áll a rendes kapacitásra, ha pedig nem, akkor vagy gyúrj rá elõtte, vagy figyelj a gondolataidra. Ha máshová koncentrálsz, csökkentheted az ingereket, és úgy tovább tarthat a dolog. Ami az õ problémáját illeti: türelem, gyengédség, egyéb erogén zónák felfedezése és kényeztetése. Ha hosszabb távon sincs eredmény, akkor pedig pszichológus.

Hosszabb kihagyás után megesik, hogy az ember gyorstüzelõ lesz. Elvileg pár alkalom után vissza áll a rendes kapacitásra, ha pedig nem, akkor vagy gyúrj rá elõtte, vagy figyelj a gondolataidra. Ha máshová koncentrálsz, csökkentheted az ingereket, és úgy tovább tarthat a dolog. Ami az õ problémáját illeti: türelem, gyengédség, egyéb erogén zónák felfedezése és kényeztetése. Ha hosszabb távon sincs eredmény, akkor pedig pszichológus.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Megfogadom a tanácsaid, olyat is olvastam, hogy minél többször érdemes ilyenkor szexelni és "gyakorolni", csak mi sajnos kb hetente tudunk találkozni. Amúgy azon is gondolkodtam, hogy elmondjam-e neki, vagy inkább ne, mert így is van elég baja. Amúgy nem õ hozta fel a problémát, hogy hamar elmegyek, csak én vettem észre magamon.
Talán ha beszélgetéssel, és a másik megismerésével kezdenétek a kapcsolatotokat és nem hancúrozással már az elsõ héten, akkor most ezen nem fájna a fejed. hozzá türelem kellene, neked meg egy kis testedzés.
A kérdező hozzászólása: Szívesen olvasnék konstruktív kommenteket!
A te problémád fizikai, a lányé meg lelki. Teljesen más a kettõ. A mély beszélgetések, és az, hogy ha sikerül megnyílnia elõtted remélhetõleg megoldást fog nyújtani. Addigra meg már csak nem leszel gyorstüzelõ.. bár ebben a részében nem tudok tanácsot adni
Kamagra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!