Találatok a következő kifejezésre: Mi tegyek elhagytam a személyim, azon (1 db)

Mi tegyek ha elhagytam a személyim, azon kívül h újat csináltatok?

Milyen hatósági szerveknél kell bejelentenem ?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy elég az Önkormányzatnál. Õk elkezdik köröztetni. Nekem legalább is ezt mondták egyszer, mikor elhagytam az enyémet.

Én úgy tudom, hogy elég az Önkormányzatnál. Õk elkezdik köröztetni. Nekem legalább is ezt mondták egyszer, mikor elhagytam az enyémet.
Az okmányirodában ha újat kérsz és közlöd, hogy ellopták, hivatalból fogják köröztetni a személyit. Amúgy a rendõrségen jegyzõkönyvbe veszik, ha akarod.
A visszélésekk miatt mindenképp jelentsd a rendörségen is!Meg természetesen az önkormányzatban.
Régebben hallottam a TV-ben, hogy ha valaki elhagyja fontos iratait akkor segít egy szervezet és úgy olcsóbb lesz (vagy lehet ingyen) a fontos íratok elkészítése. Sajnos nem tudom a szervezet nevét.
Okmányirodába bemész a régit törlik kapsz helyette másikat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lett volna ha a mai napig megmaradt volna a nagy Magyarország? Jobb lenne a helyzet? Erősebb gazdaság lenne?

Úgy értem az elcsatolt területeken volt bőven olyan rész és van is ami pl turisztikailag is sokan jelenthetett volna az országnak.Tudom erre alapozni nem lehet de azért ez is nyilván sokat számít,elég csak Horvátország példáját látni hogy jó részt pl azzal érték el azt ahol most tartanak.Az esetleges ásványi kincsekről,kőolaj,földgáz stb nem is beszélve.

18

Ismertek olyan fórumot/fórumokat, ahol radikális jobboldali emberek beszélgetnek kulturáltan egymással?

1

Mi a véleményetek erről a roma videóról?

Tudatosan zajlik a "közszolgálati " TV-ben a romák elleni kampány

13

MIt jelent a túlzott deficit eljárás? Miért rossz az "nekünk"?

2

Mi szabályozza hogy egy ország mennyi pénzt nyomtat magának?

Ez biztos nagyon naív gondolat de mièrt nem nyomtatunk magunknak x millió forintot, ès már meg is oldódott az ország adóssága.
Ezt a többi ország honnan tudná meg, hogy több pènzünk van mint amennyinek lennie kell?

9

Ha beregisztrálok a munkaügyiközpontba mint munkanélküli akkor biztosítják nekem a tb-t stb?

Februárban hagytam ott az iskolát és azóta csak ilyen alkalmi munkáim voltak. De ha munkanélküliként beregisztrálok akkor nem kapok járulékot mert még nem dolgoztam. Most ilyenkor mivan?

4

A nyugati jólét tényleg csak illúzió és valójában csak látszólag működik? (tehát mesterségesen fenntartott, nem saját erejéből megélő) Sok helyen olvastam már és szerintem van benne ráció?

gondoljatok bele hogy egy átlagos melóval nyugaton mennyi mindent vehetsz a napi bérből, de még ha a magyart megnézed, az is elég gyanús, de a nyugati meg főleg. egy nap alatt hogy tudna termelni ennyit egy ember?

6

Milyennek képzelsz el egy saját államot?

Egy saját állam "létrehozása a feladatom. Kérlek válaszolj a kérdésre. A saját államod:
- államformája
- elnökei, politikusai
- valuta
- himnusza
- zászlaja
- neve
- fővárosa
saját törvények , jogok, rendeletek
stb.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok. A választásaid lehetnek valós és fiktív dolgok, személyek egyaránt. Nyugodtan formáld olyanra amilyen országban szeretnél élni valamint nyugodtan vedd viccesebbre a formát.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!

5

Mi az az anarchokommunizmus?

Kérek valakit, aki le tudná ezt írni nekem részletesen, de érthetően.. jobb és baloldali véleményre is kiváncsi lennék.
köszönöm :)

2

Mit gondoltok a véleményemről? Tudom, hogy sokakkal nem egyezik a "látásmódom". (? )

Mostanában nagyon gyakran látom/hallom, hogy sokan szinte istenítik a 20. századot.
Nekem ez a véleményem (leírom őszintén a gondolataimat, és megjegyzem, mindig is jó voltam töriből, + utánanéztem külön sok dolognak az évek során):
A 20. század a szenny, és hülyeség ideje volt, nem nevezhető történelemnek az a korszak, ahogyan eddig a 21. század sem. Egyszerűen nem tudom tisztelni, és "szeretni" ezeket az időket, és nem is érdekelnek.
Történelemnek az időszámítás előtti, több ezer éves időszaktól kezdve az 1800-as évek végéig tartó időszakaszt tekintem. Ez alatt főként az európai (benne többek között: a magyar) történelmet értem.
Nagyon tisztelem az ősi, európai népeket, illetve, történelmüket, (pl.: keltákat, germánokat, szlávokat) ahogy az ősmagyarokat is. (Igaz, ők nagy valószínűséggel Ázsiából érkeztek.) Dicsőségesnek, és "hatalmasnak" tartom a nagy, magyar királyokat, és népüket, vagyis az őseinket (legalábbis, sokunk ősét). Hasonlóan érzek a 19. századi, magyar költők iránt is, néha könnyezve gondolok rájuk.
Példának okáért: sokkal többre tartom Szent László királyt (vagy bármely, régi királyt, esetleg kelta hadvezért, mert ugye még jóval régebben, voltak oppidumok a későbbi hazánk területén is, meg egyébként is...) Hitlernél, vagy Sztálinnál, vagy akár Szálasinál, Kádárnál, vagy akármelyik, 20. századi "vezéralaknál".
Tudom, erre az lesz sok ember véleménye, hogy: "a régi királyok sem voltak olyan jók, mert nagyon megszorongatták a népet, stb.", de ezzel, természetesen, nem értek egyet.
Annyi előnye van csupán a modern kornak, hogy sok betegségre van gyógymód, nőtt az átlagéletkor, és kényelmesebb lett az élet. Viszont az a tény, hogy tönkre lett téve a természet (a 20. század eleji iparosodással kezdődően), elsöpör minden pozitív dolgot. Ráadásul, egyre több a cigány, akik rengeteg problémát okoznak Európa-szerte. Igaz, már az 1300-as évek végén megjelentek hazánkban, és akkor is gondot okoztak, de soha nem volt még ilyen nagy mértékű az elszaporodásuk, mint mostanság.
Svédországban (de máshol is) pedig, egyre több az arab, és néger bevándorló, akik rettegésben tartják az északi, viking származású őslakosokat.
Ebből az egész, "modern hülyeségből” elegem van.

Éljenek a dicső, ősi korok!

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!