Találatok a következő kifejezésre: Mi tegyek elhagytam a személyim, azon (1 db)

Mi tegyek ha elhagytam a személyim, azon kívül h újat csináltatok?

Milyen hatósági szerveknél kell bejelentenem ?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy elég az Önkormányzatnál. Õk elkezdik köröztetni. Nekem legalább is ezt mondták egyszer, mikor elhagytam az enyémet.

Én úgy tudom, hogy elég az Önkormányzatnál. Õk elkezdik köröztetni. Nekem legalább is ezt mondták egyszer, mikor elhagytam az enyémet.
Az okmányirodában ha újat kérsz és közlöd, hogy ellopták, hivatalból fogják köröztetni a személyit. Amúgy a rendõrségen jegyzõkönyvbe veszik, ha akarod.
A visszélésekk miatt mindenképp jelentsd a rendörségen is!Meg természetesen az önkormányzatban.
Régebben hallottam a TV-ben, hogy ha valaki elhagyja fontos iratait akkor segít egy szervezet és úgy olcsóbb lesz (vagy lehet ingyen) a fontos íratok elkészítése. Sajnos nem tudom a szervezet nevét.
Okmányirodába bemész a régit törlik kapsz helyette másikat.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A walt disney-nek mi a baja a zsidókkal? (többi lenn)

Abban a family guy epizódban mikor Brian és Stewie utaznak az univerzumok között a disney világábba mennek folyik az ének meg minden egyszer csak bejön 1 zsódó köszönni de rákiabálnak és megverik mire Stewie csak annyit mond ja igen ez a disney világa

17

Ha rendelkezem európai egészségbiztosítási kártyával?

Akkor nem kell kötnöm utasbiztosítást egy nyaralás során és ellátnak EU-n belül?

4

Szerintetek mikorra várható, hogy Európában hatalomra kerül a szélsőjobboldal?

10-20-30-40 év múlva esedékes?

13

Miért törlik az Origo oldalon azokat a hozzászólásokat, amikben nem szídjuk trágár módon az Orbánt vagy a fideszt?

egyik ismerősőm ma jelezte nekem, amit már én is tapasztaltam korábban. Az Origo híroldalon nem először történt meg, hogy hozzászóltam egy cikhez, teljesen normális szolid hangnemben, és pár perc múlva töröték. Utána megint és megint. A többiek meg trágár szavakkal illetek mindent és mindenkit, azt meghagyták.

ma jelezte az ismerősöm, ha vele ma kétszer megtörtént, pedig csak egy két mondatot írt, de senkit nem szídott.

tudom, hogy az Origo baloldalas hírportál.

Köszönöm a válaszokat.

13

I. Szvatopluk gall fejedelem?

Egyik ismerősöm állandóan azt hajtogatja, hogy I. Szvatopluk gall fejedelem volt. Többször is elmagyaráztam már neki, hogy miért nem igaz, amit állít, de ő mindig ezt mondja erre: "Hazudnak mindenkinek, de én tudom az igazat."
Naponta kétszer (legalább) biztos felhozza ezt a témát.
Kezdek azon tűnődni, hogy esetleg nincsenek-e valami agyi problémái.
Szerintetek?

10

Mivel jár az, ha valaki belép egy politikai pártba és hogy lehet belépni?

Jár az valami előnnyel, vagy kell neki mint pártembernek dolgozni vagy csak annyi, hogy elmondhatja magáról, hogy párttag? Hogyan lehet belépni mi kell hozzá? Gondolom magyar állampolgárság, 18év felettinek kell lenni stb. Vagy ez pártonként változik? Nem akarok belépni, csak érdekel...

4

Egy kis minőségbiztosítás (hehe) : Mi a véleményed ConnectCare válaszairól?

ConnectCare számára fontos a minőségorientált szemlélet, hogy tovább javíthassa a...neeeeeem...de megkaptam ma egy barátomtól, mikor meséltem neki, hogy ide szoktam írogatni, hogy tutira unalmas baromságokkal traktálom a szerencsétlen kérdezőket és érdekel, hogy ti is így gondoljátok-e! :) Emelem vagy csökkentem a színvonalat? Bombázzatok le mindenféle véleménnyel! :)
Előre is köszi érte!

(tudom, nem politika és nem gyakori kérdés, de ide szoktam főleg írni)

9

Szerintitek Magyarország visszakaphatja az elvett területeit (Erdélyt, Dél- vidéket, stb. )?

A Kuruc.infón olvastam, hogy az oroszok arra becsülnek, hogy 20-30 év múlva Magyarország visszakapja Erdélyt, Délvidéket, meg még egy kisebb részt az Ukrán területből.
Ez az egész csak becslés igaz, de az is igaz hogy Magyarország a történelem során máskor is vesztett területet, később vissza kapta. Mindig hallom, hogy nincs remény vagy azt hogy újra a miénk lesz minden...... az igazat megvallva én nem tudom hogy mit mondjak erre
Ti mit gondoltok ?

17

A Jobbik hogyan kívánná megoldani a cigány problémát?

19

A feketék kaptak kártérítést azért, mert kereskedelmi cikknek számítottak rabszolgaként, tárgyként kezelték őket, stb? Vagy az ilyen pénzek csak a holoiparban vannak, és csak a zsidókat illetik meg?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!