Találatok a következő kifejezésre: Mi tegyek egész nap görcsölök (2 db)

Mi tegyek ha egész nap görcsölök?

tegnap semmi gond nem volt,ma reggelt?l meg görcsölök,hasam alja keményedik,nem elviselhetetlen de zavaró.Most este meg kb 2-3 órája 15percenként keményedik.Semmit nem csináltam ma,csak egy órát utaztam reggel,itthon pihentem egész nap.Már két szem béres magnéziumot vettem be,egyet délben egyet most.Salbutamol görcsoldót kell szedjek-orvosi utasításra,nem szeretnék még megszülni mit csináljak segítsetek kérlek.Az orvosom azt mondta a szülési görcsök fájnak,ezek nem csak kellemetlenek.jöv? szerdán töltöm a 33hetet be.

Legjobb válasz: Pihenj fekve felpolcolt lábbal.Relakszálj.Ne simogasd,mert sajnos az is keményedést okoz.

Pihenj fekve felpolcolt lábbal.Relakszálj.Ne simogasd, mert sajnos az is keményedést okoz.
Szia! Remélem má elmúltak, de én mindenképpen bemennék megnézetni magam. Nekem is ez volt, bementem, elkedett kinyílni a méhszáj. Nem törvényszerû, de azért nem árt ha rádnéz egy doki.
Szia. Ha megnyugtat, nézesd meg az orvossal magad. Valószínû, hogy jóslófájásaid vannak. Nekem kb. a 30. héttõl voltak görcseim, keményedéseim, szabályos idõközönként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma már jobb:) tegnap szégyen nem szégyen, de népi kúrához folyamodtam, megittam 2cl konyakot és az segített, hogy elaludjak.Nem fogok rendszert csin.belõle, de már tényleg kétségbe estem mit tegyek.

36. hetes vagyok, ma egész nap fáj a hasam hajnal óta. Görcsöl. Néha jobban, néha kevésbé, de az időt nem igen tudom lemérni. Mit tegyek, ha újra elviselhetetlennek találom a fájdalmat?

a méhszájam állapota 2110 volt két hete,3 hete jóslófájásaim vannak,de ennyire még nem fájtak soha és ennyi ideig.A nyákdugó 5 napja távozott.Lehet szülés lesz?

Legjobb válasz: Szerintem elég valószínû. Miért nem tudod lemérni az idõt? Ha már elviselhetetlennek érzed a fájdalmat, az már szerintem nem jósló fájás, és ha nem tudod lemérni az idõt, akkor ideje lenne bemenni a kórházba, nem? Sok szerencsét!

Szerintem elég valószínû. Miért nem tudod lemérni az idõt? Ha már elviselhetetlennek érzed a fájdalmat, az már szerintem nem jósló fájás, és ha nem tudod lemérni az idõt, akkor ideje lenne bemenni a kórházba, nem? Sok szerencsét!
Te írtál délelõtt is, ugye? Hát ha azóta fáj, szerintem irány a kórház. Gratulálok és sok sikert nektek. :)
ha még nem szültél meg akkor meg fogsz hamarosan. Nálam is össze-vissza voltak a fájások, de mértem minduntalan. így jöttek 17, 17, 8, 8, 20, 6, 6...percenként. Aztán még is beállt és még is megszületett a csodálatos kisfiam 26 órai vajúdás után .
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Igen, én voltam:) akkor elmúlt egy-két órára, elmentünk vendégségbe és azóta megint:(próbáltam a mérést, de tényleg nem igwen megy.
Szia! Na hogy vagy, megvan már a babád?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!