Találatok a következő kifejezésre: Mi tegyek egész nap (154 db)

Egyél meg egy Rennie deflatine-t nekem is az segitett. Terhesek is szedhetik!
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval, a Rennie a legjobb! Magnézium alapú, nem ártasz vele a picinek. Mindenféleképpen vegyél, mert ha már most szenvedsz, egy pár hét és napközben is fogsz!
A zsömle a liszt miatt savat csinál.Igyál tejet, nekem bevált, ha nem segít akkor rennie...
Szia. Nekem terhesség elõtt is volt gyomorsavam és nekem a citromos víz segített és még vitamin is van benne és nnem kell gyógyszert bevenni. Egy pohárka vízbe facsarok egy friss citromot és megiszom. Csak elsõ hangzásra szörnyû. Próbáld ki, remélem segít. Jobbulást!
nekem is a rennie tabletta segít a savnál, meg ha tudom, hogy olyat ettem ami puffaszt akkor veszek be espumisan gyöngyöt és így nem áll az emésztésem, 30 hetes vagyok, de még egyszer nem volt kellemetlen székrekedésem, így még az aranyér is elkerült.ajánlom mindenkinek.
SAMARIN!!!!!!

Anyám egy minidiktátor mit tegyek? (Egész nap parancsolgat, azt is memondja mit vegyek fel 16 éves létemre.

Kezdenm is azzal,hogy nagyon keményen fog engem és az öcsémet ami miatt mindketten megùtàltuk.

Legjobb válasz: Helyesírásért bocs telefonról küldtem.Ami durva még,hogy a gyakorlati tantàrgyakból nem vagyok jó, ez miatt nâla örök gùny tàrgya vagyok.Àllandóan fenueget baràtokkal nem lehetek ùjévkor is ôt kellett bàmulnom mert sehova nem enged mert biztos drogozni fogok életembe pedig még cigibe se szívtam bele és n is âllt szândêkomban

A kérdező hozzászólása: Helyesírásért bocs telefonról küldtem.Ami durva még, hogy a gyakorlati tantàrgyakból nem vagyok jó, ez miatt nâla örök gùny tàrgya vagyok.Àllandóan fenueget baràtokkal nem lehetek ùjévkor is ôt kellett bàmulnom mert sehova nem enged mert biztos drogozni fogok életembe pedig még cigibe se szívtam bele és n is âllt szândêkomban
A kérdező hozzászólása: megbeszéltem vele a dolgot . Azt ígérte normális lesz mert megfenyegettem, hogy elhúzom inkább még apámhoz is.
A kérdező hozzászólása: Ja azt kellene .
Én a "Kedves Anyuka" kezébe nyomnék egy doboz MagneB6-ot és akkor azzal oldja a görcseit és ne rajtad!
A kérdező hozzászólása: Lázadó egyáltalán nem jellemzô rám mert ebbe évekig beletörôdtem.
#8, szerintem meg inkább az anyjának...
Mèrt kellene neki?Jogos hogy megkérdezi mit tegyen.
A kérdező hozzászólása: Megbeszélem vele másnap ugyanott folytatja.Nagyapàm is mindig mondja , hogy ilyen ember ritka mint anyám .Elvàrnâ tôlem, hogy egész nap a tanuljak mert ùgy biztos jobb leszek...
A kérdező hozzászólása: Elég hatàsosan nem tudhatod hányszor akartam meghallni miatta mert mikor kicsi voltam akkor is kegyetlen volt velem.
Tuti hogy rajtad oldja a görcsöket!
Sokat nemtudsz tenni, max. megbeszélni vele, ha lehet. Egyébként velem is ez van, nehezen de el lehet viselni.
Kérdezd meg tõle hogy minden okés Mamikám ????
A kérdező hozzászólása: Miatta megutàltam mindent antiszociàlis lettem, de azêrt vannak baràtaim igaz az miatt is félek ha nem vagyok eleget velük keresnek mâs baràtot.Miatta màr lànyokkal se nagyon beszélek mert jól megutàltatta velem magam.
Jòl tetted.

Mit tegyek? Egesz nap nem ettem es rosszul vagyok.

Sajnos igy alakult, hogy delbe ettem utoljara es nagyon megeheztem, de nem volt nalam etel es nem tudtam enni. Rosszul is voltam, gondolom leesett a vercukorszintem. Mar lassan egy oraja ettem, de meg mindig nagyon faj a fejem, szedulok. Ettem cukrot, csokit mindent, de meg mindig nem vagyok jobban. Mit tegyek? Nagyon felek.

Legjobb válasz: Ha egészséges vagy, nem lesz bajod. De azért ne csak cukrot egyél, a sok megárthat. Fontosabb a fehérje- és zsírbevitel.

Ha egészséges vagy, nem lesz bajod. De azért ne csak cukrot egyél, a sok megárthat. Fontosabb a fehérje- és zsírbevitel.
ha nem eszek huzamosabb ideig velem is ezvan, hiába eszek egyszer.. feküdj le aludd ki magad, holnap egyél többet, ennyi az egész, nem lesz bajod.
A kérdező hozzászólása: Hat panikbeteg vagyok, es mivel most megijedtem ezert lehet, hogy ettol meg rosszabb. De mar ettem hust meg krumplit is es mivel attol nem lett jobb ezert ettem csokit meg cukrot.
ó akkor biztos azért mert 'ráparáztál'.. semmi baj nincsen, nyugodj meg. mély levegõ, tudod:) zuhanyozz le jó meleg vízbe, feküdj le pihengess tvzgess aludj.. holnap pedig reggeli, ebéd vacsi, tudod!:) semmi baj nem lesz
nem tudom, nem vagyok agyturkász :D
Vannak barátaid, akikben tényleg megbízol, és közel állnak hozzád?
A kérdező hozzászólása: 1.akkor meg csitt -.-½ 2.van, egy.Akivel 2 éves korunk óta ismerjük egymást.
ez természetes. vannak haverjaim de valahogy az idõ 90%ában nem érzem jól magam. viszont ha itthon vagyok akkor szeretem ha a macskám idejõn hozzám és szeretkezünk amíg meg nem unja : ) nem szexelünk hanem csak "pettingelünk" xD nem úgy csak simogatom puszilgatom ölelgetem és jól érzem magam mellette. de biztos ismered az érzést : )
Akkor valószínûleg az helyzet, h kevés embertõl kapsz annyi feltétlen szeretetet, figyelmet, mint a kutyádtól, ezért vágysz az õ társaságára leginkább. Szerintem próbálj azért nyitni a többi ismerõsöd felé, és minél közelebb kerülni több emberhez. Ha sok jó barátod van akik foglalkoznak veled, nem fog mindig a kutyád járni a fejedben. De persze úgy is ugyanúgy ott lenne neked.
A kérdező hozzászólása: 4.igen :) 5.azóta már több barátom lett, párszor el is megyünk együtt moziba, meg sok helyre.Járunk is egymáshoz, bízok bennük, de a kutyámmal ez a helyzet továbbra is úgy van. Ez normális?

Mit tegyek? 1 napja sehol sem találom a telefonomat. égen földön bekerestem az egész házat udvart minden hol. De nem tudom hogy elhagytam vagy csak olyan helyre tettem hogy még magam sem tudom.

(mielõtt rátérnék a kérdésere mellõzetek az ilyen "fu de bamba vagy nem tudod hol a telefonod" kérdéssel és társaival mert 2kisbaba mellett dolgozó apaként reggel fél4es keléssel és este 7ig való dolgozással fáradtságomban örülök hogy eddig nem hagytam el. ) szóval szerintetek ha bejelenteném a rendõrségen de ha esetleg mégis itthon vagy az irodámban lenne akkor kapnék valamit?

Legjobb válasz: próbáltad megcsörgetni a telefont ? nem kapsz semmit ha megtalálod akkor max bejelented hogy megvan és kész, én egyszer a jogsim hagytam el kerestem, aztán jelentettem, egy hét múlva facebookon kaptam egy üzenetet hogy megtalálta egy emberke a fitnesz teremben ahova járok le is adta de nem jelentkeztem érte, a teremben meg ráraktak valami mappát ... félreértések halmaza volt de meglett, bementem a rendõrségre szóltam hogy megvan, ügy lezárva, annyit mondtak legközelebb jobban vigyázzak :D

próbáltad megcsörgetni a telefont ? nem kapsz semmit ha megtalálod akkor max bejelented hogy megvan és kész, én egyszer a jogsim hagytam el kerestem, aztán jelentettem, egy hét múlva facebookon kaptam egy üzenetet hogy megtalálta egy emberke a fitnesz teremben ahova járok le is adta de nem jelentkeztem érte, a teremben meg ráraktak valami mappát ... félreértések halmaza volt de meglett, bementem a rendõrségre szóltam hogy megvan, ügy lezárva, annyit mondtak legközelebb jobban vigyázzak :D

1, 5 éves kisfiam sikít, visít egész nap mit tegyek? Már nem bírom.

Két kisfiam van.a nagyobbik 3,5 a kisebb 1,5 éves.A kicsi nagyon nehéz időszakban van, mindenen kiborul visít.Ha mérges, mert nem sikerül neki valami vagy nem engedünk neki valamit(pl h csapkodja a szekrény ajtót) ökölbe szorítja a kezét és teli torokból sikít.Sokszor a figyelmet is így akarja felhívni magára. ez nem csak engem, de a nagyobb gyerkőcöt is nagyon zavarja és ha igen extrém napja van a kicsinek néha a nagy is elkezd visítani mert már nem bírja. A nagyobb fiamnak is volt dühöngős korszaka, de ennyire nem volt durva a helyzet. Néha úgy érzem én rontottam el valamit...már mindent próbáltam...nem odafigyelni, jobban odafigyelni, volt h betettem az ágyába és elmentem arcot mosni mert úgy éreztem szétrobban a fejem...de az is előfordul h kisírom magam... Annyira nehezen viselem ezt az időszakot, h legszívesebben minden nap elmennék délután egy fél órára egyedül sétálni, de félek h a munkából fáradtan hazajövő férjemtől ezt nem várhatom el...Nem tudom mit tegyek..mit rontottam el?

Legjobb válasz: "legszívesebben minden nap elmennék délután egy fél órára egyedül sétálni, de félek h a munkából fáradtan hazajövõ férjemtõl ezt nem várhatom el" Bocs, de te sem a s.gged vakarod egész nap, õ el tudott menni pisilni anélkül hogy az ajtót verték volna, õ megette az ebédjét anélkül, hogy valaki beletúrt volna. Én voltam otthon gyerekkel, dolgoztam keményen elõtte és utána is, azért a legfárasztóbb mégis a GYED-es idõszak volt. Neked sem 24 munka- és készenlétiórából kell hogy álljon a nap, annyit megérdemelsz, hogy este fél órára elhúzz. Nagyon kell ez, mint egy akkumulátor amit újra töltesz... Beszélj vele, ezt meg kell értenie, ha nem is minden nap, de kétnaponta mindenképp.

"legszívesebben minden nap elmennék délután egy fél órára egyedül sétálni, de félek h a munkából fáradtan hazajövõ férjemtõl ezt nem várhatom el" Bocs, de te sem a s.gged vakarod egész nap, õ el tudott menni pisilni anélkül hogy az ajtót verték volna, õ megette az ebédjét anélkül, hogy valaki beletúrt volna. Én voltam otthon gyerekkel, dolgoztam keményen elõtte és utána is, azért a legfárasztóbb mégis a GYED-es idõszak volt. Neked sem 24 munka- és készenlétiórából kell hogy álljon a nap, annyit megérdemelsz, hogy este fél órára elhúzz. Nagyon kell ez, mint egy akkumulátor amit újra töltesz... Beszélj vele, ezt meg kell értenie, ha nem is minden nap, de kétnaponta mindenképp.
Az élet nehéz. Mindenkié az. A tiéd pedig most különösen nehéz. Ez van. Ne pörögj azon, hogy mit rontottál el, lehet, hogy semmit. El fog múlni. Ez a jó hír. Ebben a világban ez az egy biztos. Minden el fog múlni. A rossz dolgok is. A feszültség is. Egy pár hónap múlva röhögni fogsz az egészen.
semmit nem rontottál el.minden gyerek más.egyébként az én 20 hónapos kisfiam is ezt csinálja.kb fél óránként rájön az 5 perc ordít visít csapkod a végén meg nevet.nagyon nehéz ez az idõszak de muszáj kibírni.a kisfiam mostanában a boltban is elkezd torka szakadtából ordítani meg leveri magát földre.mindenki minket néz de egyszerûen nem tudok én sem mit csinálni vele.mert persze ha itthon vagyunk akkor amikor elkezd hisztizni akkor úgy teszek mintha nem érdekelne és akkor abbahagyja.de a boltban nem tudom figyelmen kívül hagyni a viselkedését.csak annyit tehetek hogy nem viszem magammal.próbálj kicsit türelmesebb lenni.kitartás
Egyetértek a 2. válaszadóval. Esténként menj el otthonról. Nálunk is voltak nagyon nagyon durva idõszakok, és én is azt hittem h a diliházba kerülök ugyancsak 3, 5 és másfél éves fiúk anyukája vagyok) Szomorúságomban állandóan ettem, sokszor nagyon magam alatt voltam. Aztán most január 2-tól azt mondtam elég, a gyerekeknek sem jó ha hol szomorú, hol ideges, türelmetlen vagyok. Minden este eljárok futni (este negyed8tól 8-negyed 9ig, 103 kg-ról indultam). És azóta sokkal türelmesebb vagyok a gyerekekkel, sokkal fittebb vagyok (a leadott kilókról nem is beszélve) Úgy h a férjem minden nap 5-6 között ér haza (fizikai munkát végez), hajnalban megy, és miután hazaért az állataink ellátása kb 1 órát vesz neki igénybe. Sokszor éppen csak beér, én már indulok is. Engem nagyon feltölt energiával. Próbáld ki!!!!!

Szerintetek mit tegyek? Össze vesztem az egyik barátnőmmel és egész nap csesztet az iskolában! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Könyörgök válaszolljatok!!! Szerintetek mit tegyek??

A kérdező hozzászólása: Könyörgök válaszolljatok!!! Szerintetek mit tegyek??
Szerintem vidd haza egy ejjszakara, de ugy hogy top ferfi legyel, es utana a kezedbol fog enni mint a galamb, hidd el nekem ez mindig bevalt, utana 1 hetig csendben lesz, ha jol dolgoztal!
Küldd el a krva anyjába. Mégis mit akarsz tenni, betapasztani a száját sziloplaszttal? :)
Jaj bocsanat nem is neztem hogy no vagy vagy fiu , ezer bocs, akkor uj tanacs szabadits ra egy fiut aki kezelesbe veszi igy a kezedet sem piszkolod be, de nem agressziv fiura gondolok hanem aki baratnot keres!
Akkor nem igazi barátnõ, ha csesztet egy veszekedésért! Ne kerülgesd a forró kását, vágj neki vissza.

Mit tegyek, ha legszívesebben egész nap a farkamat verném?

Ma már 4x vertem ki, de úgy érzem, mindjárt megint kell... Ez valami betegség?? Mit csináljak?

Legjobb válasz: ne ülj otthon egész nap. fiatal vagy járkálj ide oda sok mindenrõl lemaradsz ha csak otthon ülsz és vered...

ne ülj otthon egész nap. fiatal vagy járkálj ide oda sok mindenrõl lemaradsz ha csak otthon ülsz és vered...
Verjed nyugodtan. Senkit nem érdekel.
Mert szerinted ilyenkor az emberek nem dolgoznak? mekkora agyhalott vagy te jó ég.
Kit érdekel, hogy egy nap hányszor vered? -.- Csináld, ha neked ez a jó... Ja, és igen, betegség, úgy hívják: hülye vagy.
például elmehetnél dolgozni. ja, azt nem szereted, ha baszogatnak, mi?:)
Ameddig nem találsz magad mellé egy csajt, csak ez jut ... :/ Kösd le magad, sportolj valamit, vagy hasonlók! 19/L
Ityöp válasza : Erre mondják, hogy szexuálisan túlfûtött vagy. Elöttem szólók mind jó válaszokat adtak. Ha csak a farkad vered egész nap, tönkrevágod magad idegileg is ! Csináld ritkábban, de hajts a minõségre. Mint mindenben itt is van szimpla recska, meg fantáziadús maszti Ha egyetemre készülsz használd már egy kicsit az eszed is, különben csak egy diplomás idióta leszel !
Verd egész nap! Ha ugy érzed, mindent megkapsz az élettöl (szüleidtöl) csak a folyamatos farokverést nem, verd nyugodtan egész nap. Egészségedre!
nem érted a lényeget? TÖLTSD VALAMI ÉRTELMESSEL AZ IDÕDET! Minden kis szar munka, vagy tanulás a késõbbiekben a javadra válik. Ha lemész a tesco-ba pénztárosnak pl, megtanulsz koncentrálni, mert ha elszámolsz, levonják a pénzedbõl. Plusz valami minimális fegyelmet is tanulsz, mert fel kell kelni reggel, és be kell érni. de ha van lóvé, akkor menj el egy nyelvtanfolyamra, egy okj-s vizsgára, bármire. az egyetemen amit tanulsz úgyis kevés lesz az álláspiacon majd.
A kérdező hozzászólása: És mégis mit dolgozzak egy érettségivel, amikor jövõ hónapban úgyis egyetemre megyek??? Legyek Tescoban árufeltöltõ?! Na nem... Amúgy anyáméknak van elég pénzük, nem is szorulok rá.
kivételesen egyetértek császárnõvel. Ha annyira unod a banánt, akkor el tudsz menni dolgozni. pl. megkeresheted egy nyelvtábor árát. két legyet egy csapásra.
A kérdező hozzászólása: Dolgozni a nyári szünetben????
Gyere nálunk uborkát szedni! Garantálom, hogy a nap végére nem fogod tudni megemelni a kezed, hogy kiverd a [email protected], de nem is azon lesz az eszed! Egyébként meg ne csináld, mert el fog sorvadni a gerinced. Mint köztudott.
heteket beszéltél vele egész nap? azta
A kérdező hozzászólása: igen

Egész nap rossz gondolatok gyötörnek, Meg fogok halni stb . , Ahogy fel kelek nem tudok nem gondolkodni, Egész nap csak jár az agyam "hülyeségeken" . Már teljesen magam alatt vagyok hogy nem tudok ki kapcsolódni egy kicsit! . Mit tegyek?

Rossz gondolatok gyötörnek

Legjobb válasz: VElem is volt régebben ilyen akkor próbáltam nem arra koncentrálni gépezni tv-zni menj át barátaidhoz és szervezzetek programokat és ne kattogj ezen biztos valami olyan történt veled ami miatt rosszul érzed magad ha túl teszed magad rajta ez is el fog múlni !! am hány éves vagy ?

VElem is volt régebben ilyen akkor próbáltam nem arra koncentrálni gépezni tv-zni menj át barátaidhoz és szervezzetek programokat és ne kattogj ezen biztos valami olyan történt veled ami miatt rosszul érzed magad ha túl teszed magad rajta ez is el fog múlni !! am hány éves vagy ?
Szedj B vitamint és egyél teljes kiõrlésû kenyeret, mert ez vitaminhiánytól is lehet.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok , és már az a helyzet , hogy a barátnõm melett sem tudok másra gondolni egyszerûen fekszek az ágyban és más nem jár a fejemben csak a hülyeségek ... Már teljesen azon vagyok hogy meg fogok örülni ... Semmihez nincs kedvem , szar a közérzetem már az utcára sem nagyon akarok lemenni .
Ha nem csinálsz semmit az pláne nem tesz jót neked beszélj a szüleiddel barátaiddal . És ha más nincsen menj el egy pszihológushoz !!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!