Találatok a következő kifejezésre: Mi tegyek, messze vagyunk egymástól, de (3 db)

Mi tegyek, amikor messze vagyunk egymástól, de mindketten komoly kapcsolatra vágyunk?

Sziasztok!

Legjobb válasz: nem irtad mennyi idöre költözködtök a céggel mindig egy helyre.de én ugy gondolom,ha szeret a pärkolatod kibirja.a 130 km pedig egyältalän nem sok.én 1000 km-re vagyok acsalädomtol......külföldön lakom a pärommal és a kisfiammal.hääät az tényeg huzos lehet hogy a pärodtol külön vagy szinte mindig...de én szerintem a munkäd ne ad fel miatta hiäba szereted. pasid méG lehet lesz sok az életben,söt biztos,méGha most ugy is érzed ö az utolso:)...de ha a munkäd feladod lehet többet ilyn melod nem lesz...:(.nehez a helyzeted,de én elöször vàrnék még..hisz nem régota vagytok együtt.ha kb együttlesztek 1-2 éve és méG midnig ilyen szoros a kapcsitok a tàvolsäg ellenére is,akkor gondolkozz hogy a melod otthagyod stb de ne most méG.hiba lenne sztem.az pedig hogy messze vagy a csalädtol,és utazol ällandoan.te akartad.tudta sztem hogy miéRt hagyod ott az elözö munkahelyedet.de sztem egy idöutän megszokod ezt is:).szval sztem värj még azzal hogy melot vältasz és összeköltözöl egy oylan pasival akival kb 3 honapja vagy együtt.ilyenkor mnden kapcsolat szép és jo,aztän ki tudja mi lesz 1 év mulva..bizom benne együtt lesztek sokäig szertni fogjätok egymäst,de ne ugorj hirtelen bele a kutba...

nem irtad mennyi idöre költözködtök a céggel mindig egy helyre.de én ugy gondolom, ha szeret a pärkolatod kibirja.a 130 km pedig egyältalän nem sok.én 1000 km-re vagyok acsalädomtol......külföldön lakom a pärommal és a kisfiammal.hääät az tényeg huzos lehet hogy a pärodtol külön vagy szinte mindig...de én szerintem a munkäd ne ad fel miatta hiäba szereted. pasid méG lehet lesz sok az életben, söt biztos, méGha most ugy is érzed ö az utolso:) ...de ha a munkäd feladod lehet többet ilyn melod nem lesz...:(.nehez a helyzeted, de én elöször vàrnék még..hisz nem régota vagytok együtt.ha kb együttlesztek 1-2 éve és méG midnig ilyen szoros a kapcsitok a tàvolsäg ellenére is, akkor gondolkozz hogy a melod otthagyod stb de ne most méG.hiba lenne sztem.az pedig hogy messze vagy a csalädtol, és utazol ällandoan.te akartad.tudta sztem hogy miéRt hagyod ott az elözö munkahelyedet.de sztem egy idöutän megszokod ezt is:) .szval sztem värj még azzal hogy melot vältasz és összeköltözöl egy oylan pasival akival kb 3 honapja vagy együtt.ilyenkor mnden kapcsolat szép és jo, aztän ki tudja mi lesz 1 év mulva..bizom benne együtt lesztek sokäig szertni fogjätok egymäst, de ne ugorj hirtelen bele a kutba...
130 km az nem sok egyaltalan es ha a srac komolyan gondolkodik akkor kibirja. En 20, 000 km-re lakom pl a csaldomtol es gyerekkori barataimtol. nem mondom eleinte rossz volt de ma mar megszoktam... szerintem se add fel a munkadat emiatt mert ha a srac megis csak szakitana akkor orokre bannad foleg ha a kovetkezo munkahleyed az nem is lesz jo... egy pasi sem er ennyi aldozatot mert sosem becsulik meg... sok sikert.
elozo hozzaszolo, meg annyit h az en ex pasimmal mi is komolyan gondokdtunk osszekoltozes gyerek vallalas mire mult heten szakitott velem... ennyi a pasi es a komoly gondolkodas 2.5 honap az nagyon keves...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményeket, a jó tanácsokat.... Nehéz helyzetben vagyok, fõleg a munkám miatt... Nem egyszerû, de jelenlegi helyzet szerint a munkám a jövõre nézve nem lesz elõnyös, így valószínû, hogy szeptemberre keresek másikat, illetve ezzel egyidõben összeköltözünk a párommal. Hosszú távon nem tudom ezt a munkát amúgysem végezni, mivel férjhez akarok menni, családot szeretnék, de ez a munka csak ebben akadályozna. Persze most nem csak a párom miatt akarom ott hagyni, a következõ céges költözéskor ugyanis az utazás vagy a szállás anyagilag nem érné meg nekem, így erre a határozásra jutottam... de ezt az idõ majd úgyis eldönti, illetve azon múlik, hogy a cég, mindezt hogy tudja nekem finanszírozni...

Megismertem egy pasit a neten, beszélgettünk és nagyon bejön de sajna nagyon messze vagyunk egymástól és csak ritkán tudunk találkozni mit tegyek? !

Lehet jöv?je ennek a kapcsolatnak vagy inkább hagyjam a francba?Segítsetek!Csak komoly válaszokat légyszíves

Legjobb válasz: Volt már távkapcsolatom, sem anyagilag, sem érzelmileg, nem kifizetõdõ a dolog... Én otthagytam... Tudom, hogy nehéz, de inkább hagyd a francba, biztos van a közeledben is olyan akivel olyan jól ellehetsz, vagy talán jobban... Az én véleményem az hogy nincs értelme a távkapcsolatnak...

Volt már távkapcsolatom, sem anyagilag, sem érzelmileg, nem kifizetõdõ a dolog... Én otthagytam... Tudom, hogy nehéz, de inkább hagyd a francba, biztos van a közeledben is olyan akivel olyan jól ellehetsz, vagy talán jobban... Az én véleményem az hogy nincs értelme a távkapcsolatnak...
A távkapcsolat tényleg nem mûködõképes. Sajnálom. Volt benne részem, többször is, nem sikerült.
Az attól is függ, hogy hány évesek vagytok és mekkora a távolság. Egyébként mûködhet ha van bizalom, kitartás és szerelem.
A kérdező hozzászólása: Én 18 éves vagyok õ 21.A távolság elég nagy mert én most Párizsban õ pedig Oroszlányban lakik.De nagyon szeretjük egymást és általába én utazok hozzá.
Figyu! a Jövõ mindkettõtökön múlik! Odaköltözhetsz hozzá megismered azt az oldalát is amit eddig nem láttál és vagy be jön vagy nem!Ismerek olyat aki a házasságából lépett ki egy ilyen netes kapcsolat miatt!Odaköltözött hozzá több 100km-re és hamar kiderült nem így gondolta a további életét!Most visszajött a városba és se házasság se új kapcsolat! Sok sikert a döntéshez!
Én most is távkapcsolatban vagyok, 2-3 hetente találkozunk. Ha úgy adódik a szabadság mindkettõnknek, akkor egész hetet is együtt tudunk tölteni. Csak akkor érdemes belemenni távkapcsolatba, ha biztos vagy benne, hogy õ kell neked, mindkettõtök részérõl megvan a szerelem, és a bizalom is 100%-ig. Bizalom, szerelem, türelem és persze közös célok (pl. költözés, család stb.) nélkül szerintem halott a távkapcsolat. Én is csak ezért vagyok ilyen kitartó, mert ezt leszámítva tökéletes az egész kapcsolat, megbeszéltük a közös célokat és azon vagyunk, hogy meg is valósítsuk õket :) Szóval gondold át, hogy mennyire fontos neked ez a srác :)

Tetszik egy 13 éves lány, de túl messze vagyunk egymástól, mit tegyek?

Jó lenne talizni vele, de folyton azt érzem neki más tetszik, pedig ő azt mondja nincs más neki rajtam kívül Most nem tudom, h leutazzak-e vagy sem hozzá. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Hány km-rõl van szó nagyjából?

Hány éves vagy? Hány km-rõl van szó nagyjából?
várj még legalább 1 évet, de jobb lenne ha 5-öt várnál ha sokkal idõsebb vagy.
Nõért utazni ??? Pff.. Kérj tõle magáról egy egész alakos képet aztán ott a jobb kezed meg a bal kezed ...
#3 13 éves.
Ugyan ebben a cipõben járunk. :) Szerintem ennek a legegyszerûbb módja az, ha lépsz. Pl.: Hívd el valahova, vegyél neki valamit, aminek nagyon örül, és illik hozzá. Bár a lányok általában a virágoknak is örülnek... :) Lepd meg, mondd el neki, hogy mi érzel, a SZEMÉBE, és nézd meg, hogy mit reagál. Aztán a többi majd jön magától... ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!