Találatok a következő kifejezésre: Mi tegyek, messze (60 db)

Mit tegyünk? Messze lakunk egymástól (lent)

Szóval, a barátommal nagyon messze lakunk egymástól ( én lakok Veszprém megyébe a barátom Szabolcs Sz. B. megyébe, összesen 320km) szüleink nem engedik hogy elmenjünk a másikhoz, nyáron találkoztunk utoljára, le is feküdtünk!

Legjobb válasz: soha se bírtam ezt a cyber románcot.. szerintem hagyd..:S

soha se bírtam ezt a cyber románcot.. szerintem hagyd..:S
Szerintem pár száz kilométerrel közelebb is találnál párt, akivel találkozni is tudnál, nem gondolod? :O:)
Nem kevés pénzbe lesz. :) ;)
A kérdező hozzászólása: tegnap anyuval felmentünk a barátom szüleihez és megbeszéltük hogy minden hétvégén találkozhatunk, vagy én megyek hozzá vagy õ jön hozzám, megvan oldva:) és köszönöm a válaszokat
Kibírjátok. Amíg egyikõtök összefut valakivel, aki bejön neki és elérhetõ. Na, a másik akkor szív nagyot...
A kérdező hozzászólása: nem egyen talán nem gáz, csak nagyon nehéz, de majd kibirjuk
és az nem gáz h kb 3 havonta taliztok???
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy most miért kell leszólni (utolsó válaszoló) azért tettem fel a kérdést mert kíváncsi vagyok a véleményekre!!
Jó, akkor nem tudom minek tetted fel a kérdést, ha ragaszkodsz ahhoz, hogy félévente egyszer találkozzatok. És ahogy Stockton is mondta, vesztegessétek csak az idõt.
A távkapcsolatok nem mûködnek. Mondjuk 20 évvel késõbb lenne rá 50% esély, de most nulla. Nem bántásból mondom tényleg, de ez annyira egyértelmûen bukta, hogy meg szeretnélek kímélni titeket a csalódástól. (Tudom, hogy akármit is mondok nem fog számítani. Sok évvel ezelõtt nekem sem számított. De csak elmondom, lelkiismeret letudva :) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat:) utolsó elõtti válaszolónak üzenem hogy nem szeretnék magamnak mást találni, és a barátom sem:) téli szünetbe fel megyek a barátomhoz, utána tavasziba is, megfogjuk oldani:) akármennyire is fiatalok vagyunk, szeretjük egymást, inkább várunk hogy találkozhassunk minthogy vége legyen:)
Elõzõ kommentelõnél ott a gond, amit írtam. Sajna az elmúlt idõt semmi sem pótolja. Valahogy indulni kell valamilyen irányba. Vagy jussatok el egymáshoz, vagy mindenki menjen a saját útján, az semmiképp sem jó, ha egymástól veszitek el az idõt.
Végülis a szülõknek nagyon igazuk van.Tartsàtok a kapcsolatot, de nem mint egymàshoz tartozó pàr!Nem jó a tàvolsàg, ezzel én is elszurtam a fiatalsàgomat, nem jàrtam sehova, mert messze voltunk egymàstól, de vegül is hàzassàg lett belõle, de nem szórakoztam ki magamat!
A kérdező hozzászólása: Nekünk egész jól mûködik:) minden nap beszélünk msn-en stb... téli szünetbe én felmegyek hozzá, valami mondok a szüleimnek:) amúgy, nemrég beszéltem errõl anyával és azt mondta hogy néha felfog vinni a barátomhoz ha apám is meg engedi, szóvl csak apám nem engedi hogy felmenjek hozzá
Saját tapasztalatom az, hogy a távolsági kapcsolat egyszerûen nem mûködik. Fiatalok vagytok, tombolnak a hormonok, és egyszerûen nem tudjátok megoldani a találkozást. Egy idõ után sajnos ellehetetlenül az egész. Egy esélyed van, ha a szüleid vagy a szülei engednek. Valakinek kell engednie, különben észre veszi egyikõtök hogy az idõ megy, és telnek a hónapok és nem történik semmi. Amikor meg belátjátok, hogy nem lehet semmi, akkor meg sajnálkozni fogtok az elszalasztott idõ miatt. Sajna ez keserû tapasztalat volt számomra is. Kevés a jó kiút ebbõl. Sajnálom...
A kérdező hozzászólása: Tudom, de félévkor Debrecenbe költözünk, onnan meg csak 20 perc lesz az út:) sok pénzbe meg nemfog kerülni:)

Van egy fiú akinek tetszem, és nekem is tetszik ő. Mi elköltöztünk itthonról az anyámmal. Most elég messze lakok tőle, és csak Facebook-on tudunk beszélni. De ő a beszélgetés helyett inkább Minecraftozik. :S Mit tegyek?

Már volt úgy, hogy azt hittem elfelejtett, de kiderült hogy nem..Mit csináljak? Várjak türelmesen vagy legyek akaratosabb?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen csak nem kellesz már neki mert messze kerültél tõle...inkább felejtsd el keress mást aki veled törõdik és nem a játékkal és persze a közeledben van.

Szerintem egyszerûen csak nem kellesz már neki mert messze kerültél tõle...inkább felejtsd el keress mást aki veled törõdik és nem a játékkal és persze a közeledben van.
kezdj el minecraftozni te is! amugy én is ismerek ilyet. ha a játék fontosabb neki, mint te, akkor hagyd a francba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen! Lehet, hogy az lesz.. :S :)

Van 1 barátnőm, csak sajnos nagyon messze és van 1 nagyon jó barát (lány) és vele nagyon jol elvagyunk, és lehetséges, hogy szeretem őt is, de nem annyira hogy járjak vele, mit tegyek? Én nem szeretnék szakitani miatta a barátnőmmel.

Legjobb válasz: Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle,ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek,ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon,illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle, ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek, ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon, illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.


Mi tegyek, amikor messze vagyunk egymástól, de mindketten komoly kapcsolatra vágyunk?

Sziasztok!

Legjobb válasz: nem irtad mennyi idöre költözködtök a céggel mindig egy helyre.de én ugy gondolom,ha szeret a pärkolatod kibirja.a 130 km pedig egyältalän nem sok.én 1000 km-re vagyok acsalädomtol......külföldön lakom a pärommal és a kisfiammal.hääät az tényeg huzos lehet hogy a pärodtol külön vagy szinte mindig...de én szerintem a munkäd ne ad fel miatta hiäba szereted. pasid méG lehet lesz sok az életben,söt biztos,méGha most ugy is érzed ö az utolso:)...de ha a munkäd feladod lehet többet ilyn melod nem lesz...:(.nehez a helyzeted,de én elöször vàrnék még..hisz nem régota vagytok együtt.ha kb együttlesztek 1-2 éve és méG midnig ilyen szoros a kapcsitok a tàvolsäg ellenére is,akkor gondolkozz hogy a melod otthagyod stb de ne most méG.hiba lenne sztem.az pedig hogy messze vagy a csalädtol,és utazol ällandoan.te akartad.tudta sztem hogy miéRt hagyod ott az elözö munkahelyedet.de sztem egy idöutän megszokod ezt is:).szval sztem värj még azzal hogy melot vältasz és összeköltözöl egy oylan pasival akival kb 3 honapja vagy együtt.ilyenkor mnden kapcsolat szép és jo,aztän ki tudja mi lesz 1 év mulva..bizom benne együtt lesztek sokäig szertni fogjätok egymäst,de ne ugorj hirtelen bele a kutba...

nem irtad mennyi idöre költözködtök a céggel mindig egy helyre.de én ugy gondolom, ha szeret a pärkolatod kibirja.a 130 km pedig egyältalän nem sok.én 1000 km-re vagyok acsalädomtol......külföldön lakom a pärommal és a kisfiammal.hääät az tényeg huzos lehet hogy a pärodtol külön vagy szinte mindig...de én szerintem a munkäd ne ad fel miatta hiäba szereted. pasid méG lehet lesz sok az életben, söt biztos, méGha most ugy is érzed ö az utolso:) ...de ha a munkäd feladod lehet többet ilyn melod nem lesz...:(.nehez a helyzeted, de én elöször vàrnék még..hisz nem régota vagytok együtt.ha kb együttlesztek 1-2 éve és méG midnig ilyen szoros a kapcsitok a tàvolsäg ellenére is, akkor gondolkozz hogy a melod otthagyod stb de ne most méG.hiba lenne sztem.az pedig hogy messze vagy a csalädtol, és utazol ällandoan.te akartad.tudta sztem hogy miéRt hagyod ott az elözö munkahelyedet.de sztem egy idöutän megszokod ezt is:) .szval sztem värj még azzal hogy melot vältasz és összeköltözöl egy oylan pasival akival kb 3 honapja vagy együtt.ilyenkor mnden kapcsolat szép és jo, aztän ki tudja mi lesz 1 év mulva..bizom benne együtt lesztek sokäig szertni fogjätok egymäst, de ne ugorj hirtelen bele a kutba...
130 km az nem sok egyaltalan es ha a srac komolyan gondolkodik akkor kibirja. En 20, 000 km-re lakom pl a csaldomtol es gyerekkori barataimtol. nem mondom eleinte rossz volt de ma mar megszoktam... szerintem se add fel a munkadat emiatt mert ha a srac megis csak szakitana akkor orokre bannad foleg ha a kovetkezo munkahleyed az nem is lesz jo... egy pasi sem er ennyi aldozatot mert sosem becsulik meg... sok sikert.
elozo hozzaszolo, meg annyit h az en ex pasimmal mi is komolyan gondokdtunk osszekoltozes gyerek vallalas mire mult heten szakitott velem... ennyi a pasi es a komoly gondolkodas 2.5 honap az nagyon keves...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményeket, a jó tanácsokat.... Nehéz helyzetben vagyok, fõleg a munkám miatt... Nem egyszerû, de jelenlegi helyzet szerint a munkám a jövõre nézve nem lesz elõnyös, így valószínû, hogy szeptemberre keresek másikat, illetve ezzel egyidõben összeköltözünk a párommal. Hosszú távon nem tudom ezt a munkát amúgysem végezni, mivel férjhez akarok menni, családot szeretnék, de ez a munka csak ebben akadályozna. Persze most nem csak a párom miatt akarom ott hagyni, a következõ céges költözéskor ugyanis az utazás vagy a szállás anyagilag nem érné meg nekem, így erre a határozásra jutottam... de ezt az idõ majd úgyis eldönti, illetve azon múlik, hogy a cég, mindezt hogy tudja nekem finanszírozni...

Mit tegyek akkor ha azt akit szeretek túl messze van tőlem? És nincs arra esély h oda menjek hozzá vagy hogy ő ide jöjjön. Mit tegyek?

Legjobb válasz: ezt nektek kettõtöknek kellene inkább megbeszélnetek. De én megmondom õszintén hogy nem nagyon hiszek a távkapcsolatokban mert amúgy is nagyon ritkán mûködnek. De biztosan van megoldás ... még ha nem is mindennap de legalább 1 hónapban azért párszor biztos tudtok talizni :)

ezt nektek kettõtöknek kellene inkább megbeszélnetek. De én megmondom õszintén hogy nem nagyon hiszek a távkapcsolatokban mert amúgy is nagyon ritkán mûködnek. De biztosan van megoldás ... még ha nem is mindennap de legalább 1 hónapban azért párszor biztos tudtok talizni :)
mi barátommal már több mint egy éve vagyunk távkapcsolatban.:( Azt kell mondjam, hogy a féltékenyeket megöli, a bizalmasakat erõsíti. Mivel van, hogy hónapokat vagyunk külön, interneten sok vita van, mikor találkozunk az meg mindent elfeledtet. nagyon nehéz és sokszor fájdalmas dolog.:(
Hát tanulj meg írni:) Tényleg......tény~ténylegesen~tényleg
figyelj tuti hogy tetszel neki nemhiába õ ír rád beszéljetek meg egy találkozót és ne valami sörözõbe kávézóba hanem menyetek sétálni biciklizni korizni bólingozni a lényeg hogy mozogjatok élvezzétek amit csináltok de lehet hogy ell kell szomorítsalak 50-50% hogy fogtok még találkozni tul mesze laktok egymástol

Van egy fiu, akivel lassan mar 4honapja beszelunk interneten, de még nem talalkoztunk, mivel kicsit messze lakik :s . Mit tegyek?

En pesten lakok, õ viszont tapolcan el, de szekesfehervaron tanul egyetemen, es ott alberletben lakik. Nagyon aranyos, kedves, helyes, egyszeruen tokeletes nekem, nagyon egy hullamhosszon vagyunk mar a kezdetektol fogva:) Parszor felvetodott, hogy randizunk, de valamiert még mindig nem jott ossze, es szerintem a tavolsag se olyan nagy. Gyakran ugyerzem, hogy fél a talalkozastol.. es lassan ugyerzem, hogy beleszeretek:$ Mit tegyek? :s

Legjobb válasz: nem hiába halogatja a talit az ilyen ember.. ennek több oka lehet. kamu profilképe van, kamu adatokat adott meg, több csajjal kavar, stb-stb. ez így részemrõl mindenképp felejtõs lenne.

nem hiába halogatja a talit az ilyen ember.. ennek több oka lehet. kamu profilképe van, kamu adatokat adott meg, több csajjal kavar, stb-stb. ez így részemrõl mindenképp felejtõs lenne.
Ott a pont 1#. Sajnos én ilyen csajokkal is találkoztam már. :) Ezen az oldalon is van egy pár...
A kérdező hozzászólása: de szinte 100%ig biztos vagyok benne, hogy õ van a kepeken. beszelgetes kozben is szoktunk kepeket cserelni, igy tenyleg nemertem, hogy mi lehet az oka a talalkozo halasztgatasara..
lehet, hogy van pasija, csak titkolja... az a baj, hogy amíg neten tartod valakivel a kapcsit, ráadásul távolság is van, sose lehet tudni. Vagy tart a talitól, fél az esetleges csalódástól...

A párommal nagyon szeretnénk babát. Azonban én mindig elbizonytalanodok, mert messzinek tûnik az az 1-2 év, s csak álmodozok. Õrülten szeretnék babát, de az állandó várakozás elbizonytalanít. Mit tegyek, hogy higyjek benne?

Legjobb válasz: Mintha magamat olvastam volna Kérdezõ! :) mi is megbeszéltük a párommal, hogy 1-2 év múlva belevágunk a babaprojektbe. Én már most is nagyon vágyom a babára, szívem szerint már holnap nekikezdenék a családalapításnak, de tudom, hogy hiába van így is félretett pénzünk, addigra több lesz, és még a pénzen kívül is van pár dolog ami miatt jó lenne ha megvárnánk azt az 1-2 évet. Pl. én jövõre fejezem be az egyetemet (mellette teljes állásban dolgozom), és még babavállalás elõtt a lakást is szeretnénk felújítgatni, ablakcsere, új padló ilyesmik. Tudom, hogy 1-2 év múlva már elõrébb leszünk és sokkal nyugodtabb körülmények között tudjuk várni a babánk érkezését. Kitartás, és addig is próbáld magad lekötni. Tegyetek félre, azzal is tudod, hogy minél több gyûlik, az csak a javatokra, a leendõ gyermeketek javára fog válni! 23/N

Mintha magamat olvastam volna Kérdezõ! :) mi is megbeszéltük a párommal, hogy 1-2 év múlva belevágunk a babaprojektbe. Én már most is nagyon vágyom a babára, szívem szerint már holnap nekikezdenék a családalapításnak, de tudom, hogy hiába van így is félretett pénzünk, addigra több lesz, és még a pénzen kívül is van pár dolog ami miatt jó lenne ha megvárnánk azt az 1-2 évet. Pl. én jövõre fejezem be az egyetemet (mellette teljes állásban dolgozom), és még babavállalás elõtt a lakást is szeretnénk felújítgatni, ablakcsere, új padló ilyesmik. Tudom, hogy 1-2 év múlva már elõrébb leszünk és sokkal nyugodtabb körülmények között tudjuk várni a babánk érkezését. Kitartás, és addig is próbáld magad lekötni. Tegyetek félre, azzal is tudod, hogy minél több gyûlik, az csak a javatokra, a leendõ gyermeketek javára fog válni! 23/N
azért mert a párja 1-2 év múlva szeretne babát, attól még õ is nagyon szeretné..-csak gondolom valami okból várni akar
A párommal nagyon szeretnénk babát, ez a része nem igaz ha õ is szeretné már bele is vágnátok... A pénzre várni pedig hülyeség, mindig jöhet valami, és megint tolódik és megint....persze kell egy alap de hogy minden meglegyen, és biztonság olyan nincs...
ha minden adott, akkor nem értem a dolgot. nem magyarázta meg neked, hogy miért kell várni..??
A sok pénz megvan? Amíg nincs, szóba se jöjjön gyerek!
Mi is várunk, jövõ õszig/télig pedig már nagyon szeretnénk, érettek vagyunk rá...Most házasodtunk augusztusban, mind a ketten tanulunk munka mellett, és szeretnénk még egy kis pénzt félretenni, sajnos most az eszünkre kell hallgatni, nem a szívünkre. Szerintem a párod is csak azt akarja, hogy nyugodtan készülhessetek a babára :) De az a legbiztosabb, ha nem itt tanakodsz, hanem szépen leülsz vele megbeszélni :) Ne hagyd magad lerázni, 2 felnõttnek ezt meg kell tudnia normálisan beszélni :)
A kérdező hozzászólása: 30 évesek vagyunk.
Milyen 1-2 év tûnik messzinek? Miben érzed az elbizonytalanodást?
Ha minden adott, akkor 30 évesen már ne várjatok. Sajnos nem biztos, hogy ha mondjuk egy év múlva belevágtok akkor rögtön terhes is leszel elsõre. Azt írtad, hogy csak várni ne kelljen... És ha nem jön össze elsõre? Mi pl. másfél éve dolgozunk a babán, egészségesek vagyunk, mégsem jött még össze.
Ülj le a pároddal beszélni a gyerek projectrõl.
De hány évesek vagytok, azt nem írtad :) Nos, ha MINDEN adott lenne, akkor ez azt jelentené, hogy mindketten akarjátok, hogy jöjjön a baba. Nem így van, tehát nem adott minden. Átbeszéltétek ezt már tényleg részletesen, vagy csak te álmodozol, tervezgetsz, a párod meg néha egyetértõen hümmög, oda se figyelve? Kifejtette õ már hosszabban az érzelmeit/gondolatait ezzel kapcsolatban? Meg tényleg, 1-2 év nem sok, és ha az egyik fél még nem biztos a dolgában, akkor jobb is várni ennyit. Ez nem azt jelenti, hogy nem akar tõled gyereket, vagy gyereket úgy általában, csak adni akar még magának idõt, vár, hogy biztosabb legyen a dolgában. Nekünk ugye még az anyagiak sem adottak teljesen, de ha ezt ki is pipálhatnánk, akkor sem jönne egybõl a gyerek, mert szeretnénk kettesben, gondtalanul élni még egy kicsit. Lehet, hogy a párod is így érez, ez csak egy tipp.
A kérdező hozzászólása: Szépen megtudunk beszélni mindent, de errõl nem mond semmit!
A kérdező hozzászólása: Minden adott, ezért nem is értem mire várunk még! Lehet egyszerûen nem akar bántani....
1-2 év szerintem pont hogy semmi, nagyon is közel van :) Nekünk leghamarabb 5 év múlva van tervben, és az is valahol annyira közelinek tûnik. Bár én csak egy-egy pillanatban érzek nagy vágyat még a gyerekre, aztán hirtelen eszembe is jutnak a várható gondok, hogy nem is állunk még rá készen, hogy még alig éltünk kettesben stb., és akkor tényleg nem érzem soknak az 5 évet. Ha nem 25 lennék, akkor még többet várnék, de sajnos ez van, kár, hogy nem elõbb találkoztunk a párommal. Nagyon élvezzük kettesben az életet, most tökéletes számunkra minden.
A kérdező hozzászólása: Én akár már holnap belevágnék a családalapításba, de a párom azt mondta, hogy Õ csak késöbb szeretne.Csak nekem az 1-2 év nagyon messze van.És ilyenkor érzem azt, hogy inkább nem kell gyerek, csak várni ne keljen.
milyen 1-2 év?
Szerintem is a várakozás csak kifogás.Aki várakozik, az nem akarja igazán.

Mit tegyek? Nagyon szeretethiányos vagyok, főleg vizsgaidőszakban. Messze tanulok a lakhelyemtől és időnként eret tudnék vágni, annyira hiányzik egy ölelés. A szobatársamat mégsem kérhetem meg, még azt híresztelné, hogy leszbi vagyok.

Elítélnétek, ha ez expasimat megkérem, hogy öleljen meg, annak ellenére, hogy tudom szívesen lefeküdne velem, még úgy is, hogy már nem járunk,de én vele nem? 19/L

Legjobb válasz: hát az exedet semmiképp se kérd meg.Milyen már az?A végén még azt hinni akarsz tõle valamit.Inkább kérj egy ölelést a szobatársadtól,nyugi nem fog leszbikusnak nézni.Mi is megszokott ölelni egymást a barátnõimmel.

hát az exedet semmiképp se kérd meg.Milyen már az?A végén még azt hinni akarsz tõle valamit.Inkább kérj egy ölelést a szobatársadtól, nyugi nem fog leszbikusnak nézni.Mi is megszokott ölelni egymást a barátnõimmel.
#6 és #11. hozzászóló vagyok... Nem, nem én írtam privit... Egyébként hol lehet téged megölelni? Csak mert láttam már itt Pesten olyat, hogy egy-két lány egy nagy "Megölelhetlek?" táblával a kezében mászkál, és ölelgetik az embereket! Mit szólnál hozzá, ha Te és Én alakítanánk egy ilyen kis bandát? :)
A kérdező hozzászólása: te írtál priviben?
#6 hozzászóló vagyok... Ezt sajnálattal hallom, de örülök, hogy megoldódott a gondod :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) azt hiszem marad a szobatársam ölelgetése :D
Hahó. Ugyanebben a cipõben, csak én tényleg leszbikus vagyok - bár ez, bárkivel laktam együtt, egyértelmû volt. És ettõl még simán megölelgetem a lakótársaimat, ha úgy alakul. Mint barát a barátot. :) Tehát, ha én simán odaklaffogtam tegnap a lakótársamhoz, hogy "teee, basszus, te nem vagy magányos és depressziós a vizsgaidõszaktól?", mire annyit mondott, hogy "de, basszus tényleg!" és negyedóráig tartott a baráti ölelés kombó meg bõgött egy sort, hogy "legyen mááá' vége" - akkor te is megteheted ugyanezt, vagy valami hasonlót. Nem hiszem, hogy emiatt leszbinek lennél titulálva. Mondd ki, amit ide is leírtál, hogy: "Nagyon szeretethiányos vagyok, fõleg vizsgaidõszakban. Messze tanulok a lakhelyemtõl és idõnként eret tudnék vágni, annyira hiányzik egy ölelés." Ennyi! :D Szerintem, ha még ilyen frissek a sebek a volt barátoddal, hogy õ többet képzelne bele, te meg már rég nem.. akkor inkább ölelgesd a szobatársadat. Nem kell felkavarni az alig csillapodott iszapot.
Nekem is volt némi szeret hiányom mostanában de pont a vizsgaidõszak ami ezt elfeledteti. Mert nem érdekel más csak a tanulás :D.Expasid biztos meg ölelgetne szívesen, de elõtte mond meg neki hogy csak a szeretet hiányod csillapítása érdekében teszed. 21/f
En az expasid helyeben nem olelnelek meg. Neki szex kell, te azt nemadod meg neki, neked oleles kell, neki mier kene megadnia?
Ha csak egy ölelésre vágysz, én is szívesen megadom Neked! Becézgetlek, s ha szeretnéd, még meg is simogatom a fejecskédet :) 20/f
Hol vagy? Szeretgetlek, ha gondolod ...
Gyere ide, majd én megölellek! :)
új pasi?:)
semmit
pfff én már azt képzelem hogy holmi 11 éves kislány rajong értem... gáz vagyok? lehet. Legalább neked volt már részed ilyenekbe. f18

Mit tegyek? Találkoztam egy fiúval, és nem ismertük egymást. Utána felkeresett, és járni szeretnénk, de nagyon messze lakunk egymástól. Azt mondta tetszem neki, de mégis egyszer a mellemre azt mondta hogy kicsi, de utána mondta hogy csak viccelt.

Már azt tervezi mikor feküdjünk le, de mondtam neki hogy egy vagy minimum fél évnél el?bb nem szeretnék, nagyjából úgy érzem megértette, de szülinapján már akarja ami 5-6 hónap múlva lesz. Mit tegyek? Járjak vele vagy ne? Mert tényleg nagyon bejön. De nem tudom mit tegyek, csak normális válaszokat légyszi.

Legjobb válasz: "azt tervezi mikor feküdjünk le"... nekem ebbõl az jön le, hogy meg akar kefélni, és szélnek ereszt. béla voltam ☻ /▌\ / \

"azt tervezi mikor feküdjünk le"... nekem ebbõl az jön le, hogy meg akar kefélni, és szélnek ereszt. béla voltam ☻ /▌\ / \
csak a szexre megy, nem igaz nem veszed észre...ha neked egy ilyen kell, te döntsd el, nekem biztos nem kéne ilyen, aki még ennyire az elején már ilyet beszól ha csak viccbõl is h kicsi a mellem...szánalmas, ebbõl szted mi lesz késõbb??fõleg h még távkapcsi is..egyszer majd jól megb*sz azt ottis hagy..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. szerintem is hagyom az egészet, de nem olyan fiúnak tûnt..:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!