Találatok a következő kifejezésre: Mi tartozik keményítők (2 db)

Mi tartozik a keményítők közé?

Legjobb válasz: Minden zöldség. Tök, krumpli, bab, lencse, paradicsom, cukkini, hagyma, karfiol, de még a rizs is ide tartozik.

Minden zöldség. Tök, krumpli, bab, lencse, paradicsom, cukkini, hagyma, karfiol, de még a rizs is ide tartozik.
A zöldségek MEGFÕZVE tekinthetõk keményítõnek!!!

A gomba hová tartozik? A receptekben mindenhol előfordul-fehérje, keményítő, szénhidrát-Valaki azt írta, csak fehérítő. Most akkor mi van?

Legjobb válasz: Szerintem a gomba az egyszerûen SEMMI. Nézd csak meg: se növény, se állat, hanem GOMBA. (saját nemzetsége van) Ha nem csal a memóriám kb. 90%-a víz. ezért olyan mintha vizet "ennél".

Szerintem a gomba az egyszerûen SEMMI. Nézd csak meg: se növény, se állat, hanem GOMBA. (saját nemzetsége van) Ha nem csal a memóriám kb. 90%-a víz. ezért olyan mintha vizet "ennél".
A gomba ez nem más mint, egyszerû sejtek csoportosulása, és ezek a gomba fonalak, és a gombafonal kötegek alkotják a gombát. Ennek nincs vmi spéci faja mint pl az emlõsõk vagy ilyesmi. A gomba az tulajdonképpen átmenet a növény és állat között. Szal a gomba az a gombákhoz tartozik :)
fehérjenapon, keményítõnapon, illetve szénhidrátnapon valamilyen tésztával
én azt olvastam hogy fehérjéhez csoportositjuk, mert sok benne a feherje.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!