Találatok a következő kifejezésre: Mi törtenik Milyen (170 db)

Fontos! Volt valaki akinek a kutyaja sok homokot evett? Mi tortent? Milyen kovetkezmenyei voltak?

Nem reg ment el a doki es azt mondta varjuk meg a reggel,ha addig sem javul az allapota akkor vigyuk be a rendelobe a kutyat.Az a gond,hogy olyan 15-16:00 kozott evett jo adag homokot (figyelmetlen voltam a futtatoba es ez a luke bebujt az emelkedo ala es amig a masik kutya asott o addig szepen ette a homokot) olyan 19:30 ota hany eloszor fuvet hanyt aztan a homokot kezdte el hanyni mostanra mar csak hab jon ki belole es a kakija is olyan volt mintha sar lenne.Van valakinek tapasztalata vagy sejtese,hogy mi lesz?

Legjobb válasz: furcsa. emlékszem anno az enyém is mikor kint volt a parton elõször, annyira élvezte hogy beleharapott a homokba, úgy ennyit le is nyelt. akkor én is nagyon megijedtem de vele különösebben nem történt semmi nyilván nem is volt az a falatnyi mennyiség mérvadó. túléli, most gondolom löki ki a szervezete ahonnan tudja. véleményem szerint fontos hogy igyon nehogy kiszáradjon. gondolom sokat rohangált is miután "bekajált" ezért is hányhatott. figyeld õt hogy rosszabbodik e az állapota. ha nem javul, ahogy az orvos is mondta, reggel vidd el.

furcsa. emlékszem anno az enyém is mikor kint volt a parton elõször, annyira élvezte hogy beleharapott a homokba, úgy ennyit le is nyelt. akkor én is nagyon megijedtem de vele különösebben nem történt semmi nyilván nem is volt az a falatnyi mennyiség mérvadó. túléli, most gondolom löki ki a szervezete ahonnan tudja. véleményem szerint fontos hogy igyon nehogy kiszáradjon. gondolom sokat rohangált is miután "bekajált" ezért is hányhatott. figyeld õt hogy rosszabbodik e az állapota. ha nem javul, ahogy az orvos is mondta, reggel vidd el.
A kérdező hozzászólása: Igen rohangalt meg olyan fel6ig.Aztan aludt 7ig es utana mentunk anyu ele.Aztan kezdodott baj amikor bekajalta a fuvet.Azt mondta doki, hogy egybol meg kellett volna hanytatni a kutyust.Mostanra mar lekerult a belrendszerbe a homok azert hany mar habot.Olajos halat javasolt, de nem eszi, mondjuk mondta is hogyha nem akar enni nem kell eroltetni neki, inni sem akar.Bagyadt, faradt, kedvtelen.Elvileg nem kell aggodni, de jobb felni mint megijedni.Koszonom a valaszodat!

Ha lecsukom a laptop tetejét, mi történik? Milyen állapotba kerül? Be lehet állítani, hogy ne álljon le a letöltés pl ilyenkor?

Legjobb válasz: Szerintem igen, be lehet állítani. Nálunk szükség is volt rá, mert a baba állandóan kikapcsolta, belenyomkodott, amikor nem kellett volna (mondjuk sosem kell...). A párom átállította úgy, hogy bármit is csinál, ha lecsukja a tetejét nem történik semmi, ugyan úgy folyik a letöltés is. Ráadásul ilyenkor kevesebb energiát is fogyaszt, nem merül le olyan gyorsan az aksi.

Szerintem igen, be lehet állítani. Nálunk szükség is volt rá, mert a baba állandóan kikapcsolta, belenyomkodott, amikor nem kellett volna (mondjuk sosem kell...). A párom átállította úgy, hogy bármit is csinál, ha lecsukja a tetejét nem történik semmi, ugyan úgy folyik a letöltés is. Ráadásul ilyenkor kevesebb energiát is fogyaszt, nem merül le olyan gyorsan az aksi.
igen be kell állítani, nekem úgy van hogy bemegyek az energiagazdálkodási lehetõségekbe\asztalon a töltöttség jelzõ ikon jobb katt \és ott van egy ilyen lehetõség , hogy mit csináljon a kijelzõ lecsukásakor, ott kiválasztani a nincs mûveletet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

Már idéztetek szellemet? Mi történt? Milyen volt?

Ti már idéztetek szellemet? hogy csináltátok ? jo vagy rosz szellem volt? mit csinált? valami történt veletek? szeretnénk szellemet idézni de barátn?m elmondta nekünk hogy vele mi történt , hogy ?k is csak hülyeségb?l csinálták az egészet az elején de mikor megidézték azt írta ki hogy : viktor ölni . És azt a fiut hívták ugy akinek a keze volt a pénzen. utánna meg mikor elengedték a kört sírtak azok akik fogták a pénzt mert forró volt és rázott. és elfutottak az az elengedték a kört. Most nem merünk idézni. segitsetek

Legjobb válasz: szerintem inkább ne szórakozzatok ilyenekkel, mert veszélyes,nem tudjátok mit szabadítotok magatokra...

szerintem inkább ne szórakozzatok ilyenekkel, mert veszélyes, nem tudjátok mit szabadítotok magatokra...
Szerintem jobb is, ha féltek idézni, én sem buzdítanék rá senkit. Ugyan mikor én csináltam nem történt semmi, de unokatestvéremékkel elég kellemetlen dolgok történtek. Elõször csak azt hitték, hogy képzelõdnek, de a végén mikor már sorra estek le a képek a falakról, akkor azért az éjszaka közepén telefonáltak a szüleimnek segítségért, pedig nem kamaszokról, hanem meglett férfiakról volt szó. Nem ajánlom.
nem mernék szelemet idézni az biztos mert szentelt tábla kell hozá mert démont is idézhetsz nem csak szelemet
Idefigyelj, nagyon komolyan beszélek. HAGYD BÉKÉN A SZELLEMVILÁGOT! Egyrészrõl marhára nem biztos, hogy léteznek, simán lehet, hogy csak az agyad szórakozik veled, és a franc se tudja, mit vonzol be. Ha netán mégis léteznek, és szórakozásból zargatod õket, állati mérgesek lehetnek. Ha Õk akarnak Veled kommunikálni, akkor jelezni fognak. Ha pedig csak az agyunk szórakozik velünk, amikor szellemeket vélünk látni...a legmélyebb félelmeid jöhetnek elõ. Babám, nem a szellemek, hanem a saját félelmeid fognak megölni! Ugye ezt nem akarod? Éppen csak valami történt, és máris teljesen betojtatok. Hogyan fogjátok kezelni, ha elkezd felfordulni a lakás? Hogy fogjátok elengedni a már nem kívánatos szellemet? Fõleg, ha nem is szellem, csak valakinek a félelmei? NAGYON VESZÉLYES JÁTÉKOT JÁTSZOTOK! Ha úgy érzed, szükséged van spirituális segítségre, egyszerûen feküdj hanyatt, és koncentrálj minden gondolatodra. Meg fogod találni a megoldást a problémáidra.
Én nagyon sokat tudok az ijen dolgokról. Nem is ismerek magamnál jobbat tudó embert de írj e-mailt mert nem mindenkinek mondom meg.
Én most idéznék egyet, ha megengeditek: Ezt egy nevenincs szellem mondta: Húúúúúú, húúúúúú, húúúúúú Na mi történt? Jó volt?
Nincs jobb dolga két tini kislánykának, mint a szellemidézés? Nézzetek horrorfilmet, vagy egy kis romantikát! Minek szellemet idézni? Egyébként igen, de nem történt SEMMI!

Próbálta már valaki, hogy festett vörös hajra festett hennával? Mi történt? Milyen lett?

henna, festék, haj

Legjobb válasz: a henna az lemosható testfesték nem pedig hajfesték, nem?

a henna az lemosható testfesték nem pedig hajfesték, nem?
A kérdező hozzászólása: bocsi, amit alá írtam, azt hittem hogy a kulcsszavak kellenek :D
A kérdező hozzászólása: nem mostható ki.
A kérdező hozzászólása: és hajra is jó
Elvileg csak 3 hónap eltelte után lehet.
A kérdező hozzászólása: valaki, aki próbálta is? :)
Van, aki festett rá és nem várta ki a 3 hónapot - olvastam már több helyen is. Ettõl függetlenül nem árt egy eldugott tincsen próbát végezni, mert sosem lehet tudni. Ja. A lenövés más lesz, mint a festett rész, hiszen ott más színû a haj, amire a henna kerül.

Az első szexuális együttlétek után a nőgyógyászati vizsgálatok mi történik? Milyen vizsgálatokat végeznek el? És azok fájnak? Kell tőle félni?

Legjobb válasz: retteghetsz, mert majdnem kifordítanak... eléggé fáj, én sírtam közben... és elég sok vért is vesztettem, azt mondták, hogy ez nem egyéni, de én kevesebbet, mint az átlag... 20/L

retteghetsz, mert majdnem kifordítanak... eléggé fáj, én sírtam közben... és elég sok vért is vesztettem, azt mondták, hogy ez nem egyéni, de én kevesebbet, mint az átlag... 20/L
A nõgyógyászok nem szeretik a pucér dolgot.Szerintük nagyobb a fertõzésveszély szõr nélkül.Különben nem érdekli, hogy hogy nézel ki, hisz nem "Nõnek" tart, hanem páciensnek. Én nem szoktam olyankor borotválni
Nekem 3cm-es. Mikor eloszor mentem eldokihoz csak Ultrahanggal vizsgált meg és aztmondta h majd mennyek vissza mikor megjott.. visszamentem rrefel megint nemirt fel semmit csak megint ultrahangozott és aztomondta h ha legkozelebb késne vagy hamarabb jonne meg akk mennyek vissza és ad valami inyjekciót.. nemértem h mértnem kezdett el most kezelni..és am te szexeltél mikozben volt cisztád?
Fájt, de leginkább menstruációkor. A 6cm-es petefészkemben volt 5 cm-es ciszta, ami menstruációkor beledagadt, és belsõ vérzéssel fenyegetett. Gyakran hánytam, fel sem bírtam kelni az ágyból, olyan fájdalmaim voltak. Elõször Gracial-t írtak fel, mert az viszonylag magasabb hormontartalmú az alacsony hormontartalmúak között. Kb. 2 hónap kellett, hogy teljesen eltûnjön, utána még fél évig szedtem, biztos, ami biztos. Miután elmúlt felírtak alacsonyabb hormontartalmút, most Jangee-t szedek.
19:47 Te már szexeltélakkor mikor cisztád volt? és milyen ofg.gátlót irt fel neked a doki? én 16 vagyok és nekem is cisztát vettek észre..és neked mennyi odre tunt el a ciszta??
A kérdező hozzászólása: És ti amikor mentetek rendbe raktátok magatokat ott lent, már mint hogy szõrtelenítés, én még soha nem voltam ilyen vizsgálaton, a fogamzásgátlóhoz is csak vért vettek meg ultrahangot csináltak, és nem tudom igazából, hogy ilyenkor mit is illik "csinálni" magunkkal meg semmit sem tudok :S :$ Lécci mondjátok el, h ti csupaszok vagytok, amikor mentek nõgyógyászati vizsgálatokra, vagy nem, vagy mit szoktatok csinálni??
Én 15 évesen mentem elõször nõgyógyászhoz, és egyáltalán nem féltem tõle :D 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és egy nagy ciszta volt a petefészkemben, ezért muszáj volt fogamzásgátlót felíratni. A sors fintora, hogy 10 éves korom óta menstruáltam minden hónapban, így nem volt gond a tablettával. A vizsgálat teljesen fájdalommentes, esetleg az kellemetlen, hogy ki kell tárulkoznod. Rákszûréskor egy kis kefeszerûséggel megkapargatják a méhszájad. Nem kell tõle félni, az orvos mindig jó barát :)
Én az együttlét elõtt mentem nõgyógyászhoz, vizsgálat volt, meg gyógyszerfeliratás, meg vérvétel.A legfájdalmasabb a vérvétel.A többi csak kellemetlen a póz miatt. Nem félni kell, hanem elõre gondolkodni és jól eltenni a nõgyógyász telefonszámát.
na jó ne higgy nekünk nem vagyok ilyen szemét:) ) nem lesz semmi fájdalmas, nem kell tõle félned.
ÉN kb. 1 évig szenvedtem mire rászántam magam, h elmenjek. A vérvétel kellemetlenebb azt mondom most már. Nekem rákszûrést csináltak és egyáltalán nem fájt. Szerintem nagy részben orvosfüggõ.
ugyanmár, ez csak akkor ilyen félelmetes ha 17 év alatt vagy... ugye elmúltál már?
Én kb. meg sem éreztem a vizsgálatot. Csak ne félj tõle, mert az sokat ront a helyzeten. Rákszûrést végeznek majd. Valami fém szerkentyût föltesznek, és azon keresztül kenetet vesz a doki. Megmondja, mikor menj az eredményért. ennyi volt nálam.
A kérdező hozzászólása: Úristen...:S És mit csináltak veled? :O
nekem sosem szólt, hogy borotválom-e vagy nem. max. fél centisig hagyom megnõni, utána már borotva. azt úgyis megmondja, mit kell csinálnod, nekem máig mondja, aztán 7 éve járok elég rendszeresen...

Milyen egy közös zuhanyzás? Mi történik?

Mindenki azt mondja,hogy ki kellene már próbálnom,hogy milyen is egy pasival közösen tusolni:S Igazából annyira nem vonzz a dolog,de azért kíváncsi vagyok mi is történik egy közös zuhanyzás alkalmával:D

Legjobb válasz: Mi történik :PP amit akartok az történik meg..megmossátok egymás hátát vagy szeretkeztek az történik amit ti akartok ..:S

Mi történik :PP amit akartok az történik meg..megmossátok egymás hátát vagy szeretkeztek az történik amit ti akartok ..:S
Hát tök jó, a sex nem, viszont tök jó, mikor nedvesen egymáshoz simultok, izgató.Próbáld ki
"...milyen is egy pasival..." Akkor nem is biztos, hogy a barátoddal?:S Mert nekem ez jött le...amúgymeg szerintem egy közös zuhanyzás közben túl nagy a csábítás, és sokaknak problémát jelentene megállni, hogy ne legyen végül szeretkezés a dologból...de tényleg kicsit furcsa a kérdés :S
a fene egyen meg titeket, rosszindulatú válaszadók!:) ha hülyeségnek tartod a kérdést, akkor ne válaszolj rá, ez az oldal azért van fenntartva, h bárki bármilyen témában bármit kérdezhessen, és abba a "hülye" kérdések is beletartoznak! a kérdésre felelve: ahogy arra már az elõttem szólók is utaltak, csak a fantáziád szabhat határt egy közös zuhanyzás alkalmával megtörténõ dolgoknak:) egymás megmosdatásától a pettingen át egészen a szeretkezésig minden lehetséges.
Mi a barátommal általában csak együtt tusolunk, megmosdatjuk egymást.Én speciel nem szeretek ott szeretkezni, mert nem szeretem a vizes bõr tapintását(ha mást kell megfogni).Ugyhogy az történik, amit akartok.Ilyen egyszerû...egy kicsit furcsa kérdés...
szia. hát ez egy kicsit összetett kérdés... minden féle képpen az történik csak, amit megengedsz a másiknak. ez attól is függ, hol tart a kapcsolatotok, mennyi idõsök vagytok, lefeküdtetek-e már egymással...stb. feltételezem még szûz vagy és 14nél nem idõsebb ha ilyet kérdezel, tehát nem is tudom, mit mondjak... a közös tusolás nagyon jó dolog, felkorbácsolja a kedélyeket, ilyenkor az emberek könnyebben megkívánják a másikat, mivel teljes egészükben hozzáérhetnek párjukhoz.. sokan közösülnek ilyenkor, de vannak akik csak pettingelnek, bár olyan is van persze, h csak egyszerûen tusolnak egyet közösen, hisz pl.egymás testét megmosni, kényeztetni önmagában naygon jó dolog, nem feltétlenül kell, hogy kialakuljon bármiféle intim kapcsolat.. szval ilyesmik történhetnek nagyvonalakban.(:
igazad van, hogy ez az oldal azért van, de kellene valami határt szabni, vagy az ilyen kérdéseket a megfelelõ kategóriába tenni (humor). téged valóban nem idegesít néha, hogy milyen eszement idiótaságokat tudnak kérdezni? "milyen egy közös zuhanyozás" - ha valaki még arra sem képes, hogy belegondoljon abba, hogy egy közös intim együttlét mivel jár(hat), akkor biz' megérdemli, hogy némileg ostobának tekintsék és úgy is kezeljék...
Agylobbot kapok tõled!!! Mi történne kedves??!!! Amit akarsz az mind megtörténik, amit meg nem azt talán nem. Minek ilyet hülyét kérdezni? Kb. olyan hogy mi történik wc-zés közben?
vizesek lesztek...
Sushit csináltok, garnéla rákot csemegéztek, birkát süttök, ilyesmi. Jó móka. :)
vajon mi történik? :D biztosan a relativitás elméletérõl fogtok beszélgetni :P
Én mindig a barátommal zuhayzok, és fürdök, általában szeretkezés a vége, és én szeretem!:) Amugy sztem nicns is annál jobb, mint egy jó szex után megmossátok egymást a zuhanyzóban!:)

Tulajdonképpen mi történik/történt Gyöngyöspatán, és Hejőszalontán? Milyen konfliktusok vannak jelen, egyáltalán van konfrontáció a roma és a magyar lakosok között?

Olyanok véleményét olvasnám legszívesebben, akik jártak ott, a közelben vagy esetleg ott laknak....

Legjobb válasz: Szalontán nem tudom, de Gyöngyöspata csendes, újra csendes. A jegyzõt felmentették, ami nekem olybá tûnik, mint amikor a benõtt körmöt térd feletti amputációval "gyógyítják". Semmilyen atrocitás nem történt,(ezt a kivezényelt rendõrök mondják, higgyük el nekik) csak nyomasztotta a megélhetési kéregetõket a rájuk irányuló figyelem. A tisztességesen élõ cigányok maguk mondták, hogy õket bizony nem zavarta. Ez a médiában megjelent "hídvám szedés" nem legenda, hanem megtörtént eset. Egyelõre csend, rend, nyugalom van.

Szalontán nem tudom, de Gyöngyöspata csendes, újra csendes. A jegyzõt felmentették, ami nekem olybá tûnik, mint amikor a benõtt körmöt térd feletti amputációval "gyógyítják". Semmilyen atrocitás nem történt, (ezt a kivezényelt rendõrök mondják, higgyük el nekik) csak nyomasztotta a megélhetési kéregetõket a rájuk irányuló figyelem. A tisztességesen élõ cigányok maguk mondták, hogy õket bizony nem zavarta. Ez a médiában megjelent "hídvám szedés" nem legenda, hanem megtörtént eset. Egyelõre csend, rend, nyugalom van.
A cigányság deviáns része bûnözött, majd a rend helyreállítása után félelemrõl és terrorról kezdett panaszkodni köpönyegforgató módon, amit a ballib hazugsággyárak felkaptak.
Elsõ válaszolónak: ha xy gyilkosa Kualalumpurban lakik, de a gyilkosságot Hejõszalontán követi el, akkor szerinted hová kellene mennie a tüntetõknek? Kualalumpurba, csak mert egyébként ott lakik a gyilkos? Javaslom, gondold végig, mit írsz, mielõtt leírod!
Hejõszalonta itt van nem messze tõlünk, attól hogy a ballib média így állította be, igenis vannak ott még hasonló bûncselekmények, csak arról nem beszélnek.
Hejõszalonta érdekes inkább. Az idõs néni gyilkosa (cigány volt/nem cigány volt) nem is Hejõszalontán lakik, mégis a jobbik az ottani cigányterror ellen ment el tüntetni, az örég néni halálára hivatkozva...
Roma és magyar lakosok közötti konfrontáció nincs. Több becsületes cigány jelezte, hogy kifejezetten örül a polgárõrök jelenlétének. A magyar-cigány ellentétet az újságok fújják fel (mindkét oldal a saját szemszögébõl), hogy politikai indulatokat szítson. A valóságban bûnözõ és polgárõr közötti konfrontáció van, ami normális. Akinek félnivalója van, az féljen is. Lehet, hogy a polgárõrök között is van rasszista érzelmû, de nem hívhat rendõrt és nem tehet semmit (nincs joga) egészen addig, amig nem észlel bûncselekményt. Ártatlanokra nem támadhatnak, ezt õk is nagyon jól tudják, nem akarnak börtönbe kerülni, senki se akar.
Utolsó gyönyörû kerek mondatban összefoglalta a lényeget. Amúgy engem neveztek mát itt Jobbikosnak, Kádárimádónak, ez az LMP-s variáció még új. Hideg, hideg....
Az állami rendfenntartó erõk nem voltak képesek biztosítani az emberek biztonságát és nyugalmát létszám/pénz gondokból adódóan, így az elharapódzó vagyon elleni bûncselekmények miatt a lakosság másféle, szélsõjobboldallal rokonszenvezõ szervezetek segítségét kérte, akik hajlandók komolyabb fizetés nélkül is rendfenntartó munkákat ellátni érzelmi indíttatásból. Ez indulatokat szít, mert nagyon sokan vitatják ezen szervezõdések létjogosultságát. Ez eddig oké, ha mutatnak hatékonyabb megoldást, szívesen várjuk.
Legalább nem lesz egysíkú a vita...
Megszólalt doboszoli személyében egy bûnözõmentegetõ szélsõséges LuMPenpárti is...
"ballib hazugsággyárak..." Mondják a szemfényvesztõk. Aranyos...
A kérdező hozzászólása: Még valaki?
Mi folyik itt Gyöngyösõõõn?
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válasz a legérdekesebb számomra. Tehát akkor nem volt etnikai konfliktus? Mert a jobbik a cigány és magyar együttélés ellehetetlenülésérõl beszélt, de úgy látszik, hogy ez nem igazán állja meg a helyét. Viszont ha ez így van, akkor meg egyértelmû, hogy a jobbik inkább a szavazóbázisának akar megfelelni, mintsem közbiztonságot szeretne...

Mi történik az alábbi reakciók során, és milyen színt tapasztalunk?

1. ) CH3COOH + CuO= 2. ) Öntsünk egy-egy kémcsőbe kevés magnézium-szulfát-, illetve alumínium-szulfát oldatot. Adagoljunk mindkét kémcsőbe változásig nátrium-hidroxid oldatot. Ezután öntsük át két-két másik kémcsőbe őket (össz 4), majd az egyikhez adagoljunk tovább nátrium-hidroxid oldatot, a másik részlethez viszont csepegtessünk sósavat. Mit tapasztalunk?

Legjobb válasz: 1, CH3COOH + CuO= (CH3COO)2Cu + H2O 2, MgSO4 + 2 NaOH = Mg(OH)2 + Na2SO4 (leválik a fehér színû magnézium(II) hidroxid csapadék) Mg(OH)2 + NaOH=/ Nem történik változás, mivel a magnéziumnak nincs hidroxo komplexe. Al2(SO4)3 + NaOH = 2 Al(OH)3 + 3 Na2SO4 Leválik a fehér színû alumínium(III)-hidroxid csapadék. Al(OH)3 + NaOH = Na[Al(OH)4] Feleslegbe hozzáadva NaOH-ot oldódik nátrium-[tetrahidroxoaluminát] komplexként. Al(OH)3 + 3 HCL = AlCl3 + 3 H2O Oldódik. Mg(OH)2 + 2 HCL = MgCl2 + 2 H2O Oldódik.

1, CH3COOH + CuO= (CH3COO)2Cu + H2O 2, MgSO4 + 2 NaOH = Mg(OH)2 + Na2SO4 (leválik a fehér színû magnézium(II) hidroxid csapadék) Mg(OH)2 + NaOH=/ Nem történik változás, mivel a magnéziumnak nincs hidroxo komplexe. Al2(SO4)3 + NaOH = 2 Al(OH)3 + 3 Na2SO4 Leválik a fehér színû alumínium(III)-hidroxid csapadék. Al(OH)3 + NaOH = Na[Al(OH)4] Feleslegbe hozzáadva NaOH-ot oldódik nátrium-[tetrahidroxoaluminát] komplexként. Al(OH)3 + 3 HCL = AlCl3 + 3 H2O Oldódik. Mg(OH)2 + 2 HCL = MgCl2 + 2 H2O Oldódik.
A réz(ii)-oxid vízben oldhatatlan fekete színû, a (CH3COO)2Cu kék lesz(oldat).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!
Tegnapelõtt Szandikával az asztalon.
Nincs annál jobb mint amikor a barátnõm és én egyszerre megyünk el, és eközben megcsókoljuk egymást :P ennél jobb csók létezhet??
A mostani barátommal, közel három éve, vele az elsõ.
csatlakozom a második válaszolóhoz ;) 19/F
Az elsõ csókom barátomtól a Tisza tóban:D
Nemrég, és nem írom le, hogyan történt. De senki sem csókol úgy, mint õ... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!