Találatok a következő kifejezésre: Mi történt barátommal (128 db)

16 éves vagyok lefeküdtünk a barátommal és elszeretném mondani anyának ezt egyedül kell végig csinálnom vagy megkérhetem a barátomat hogy segítsen elmondani anyának hogy mi történt!? És ilyen korban az óvszer a legjobb? köszi

Legjobb válasz: Le vagyok döbbenve... Mi az, hogy minek elmondania??? Hálistennek eljutott arra a pontra, hogy vállalja a tettei következményeit, erre jöttök és megpróbáljátok lebeszélni?? Remek kapcsolatotok lehet a szüleitekkel, irigyellek titeket! Az igaz, hogy anyud elõbb-utóbb rájönne magától is, de szerintem jobban örülne, ha tõled hallaná. Ha kényelmesebb, vidd a barátodat is, de én a te helyedben biztos négyszemközt beszélnék vele. Sok sikert!

Le vagyok döbbenve... Mi az, hogy minek elmondania??? Hálistennek eljutott arra a pontra, hogy vállalja a tettei következményeit, erre jöttök és megpróbáljátok lebeszélni?? Remek kapcsolatotok lehet a szüleitekkel, irigyellek titeket! Az igaz, hogy anyud elõbb-utóbb rájönne magától is, de szerintem jobban örülne, ha tõled hallaná. Ha kényelmesebb, vidd a barátodat is, de én a te helyedben biztos négyszemközt beszélnék vele. Sok sikert!
Hogy lenne már jó az óvszer? Hallani olyat, hogy teljesen ép maradt az óvszer, mégis teherbe esett a lány! vagy bennmaradt a lányban, a pasi ugye tudja, de elfelejti lefogni és úgy kivenni. vagy ki is szakadhat. hogy lenne már ez jó egy 16 éves tapasztalatlan lánynak egy tapasztalatlan fószerrel? ha nem akarsz gyereket, ne szexelj, fõleg ebben a korban, ennyi. annál biztonságosabb nincsen.
szerintem mond el anyukádnak, hisz õ az édes anyád és én inkább anyukámtól kérnék tanácsot mint idegenektõl .. figyelj elõször lehet hogy kicsit mérges lesz de szerintem jobb minél elõbb túlesni rajta :) én is voltam hasonló helyzetben és az 1 . akinek elmondtam anyukám volt . szóval csak hajráá !!
Szerintem mondd el mindenkinek, aki szembejön az utcán! Ne szégyenlõsködj!
Sztem mond el neki az a legjobb énis most készülök elmondani unkatesom aztmonta h a barátom nélkül jobb lenne de az se baj ha ottvan. Lehet nem fog neki örülni h lefeküdtetek eltilthat vagy megharagudhat de egy idõ után úgyis megbékél. Én ezt tudom neked tanácsolni.
Szerintem jò, hogy el akarod neki mondani. Nègyszemközt csináld, lehet, hogy a barátoddal csak kellemetlenebb lenne. Meg szerintem sokkal jobb, ha egy szülô tudja, hogy a gyermeke nemi èletet èl, mert jòl esik neki, hogy bìzol benne, ès ìgy simán beutalhat egy nôgyògyászhoz, ès könnyebb elkerülni a bajt. Èn szûz vagyok, de van fiùm, ès szerintem mèg azelôtt szòlok anyámnak, hogy megtörtènne.
miért kellene ezt rajtatok kívül bárkinek is tudnia?
Miért olyan fontos, hogy elmondd anyukádnak? 16 éves vagy, ennek biztos nem fog örülni, talán rossz következménye lesz, pl eltilt, vagy ilyesmi. Szerintem ez nem tartozik senkire, és egy idõ után feltételezhetõ, hogy már nem vagy szûz, rá fog jönni. Viszont nincs miért elmondani már neki, én biztos nem fogok majd rohanni a hírrel hozzájuk, ha megtörténik. 17L
amikor anyának elmondtam, hogy van barátom, másnap adott pár csomag óvszert, és annyit mondott, hogy nem akar beleszólni, de ígérjem meg, hogy vigyázzunk 8 hónap múlva történt meg elöször ezt pontisan nem tudta, de szerintem már biztos benne, nem kell ehhez minenképp erröl beszélnünk
A leírásodból és a stílusodból már látom hogy te tipikusan az a lányka vagy akinek ennyi idõsen nem érett a szexhez.Jobb lett volna ha vársz még vele.Minek elmondani anyukádnak?Semmi értelme, elõbb utóbb úgyis rájön, vagy legalábbis feltételezi.Igen az óvszer a legjobb, vigyázzatok hogy ne sértsétek fel, mert úgy könnyen kiszakad.Mondd meg a pasidnak is a biztonság kedvéért, hogy amikor végzett és ki akarja venni, elõször fogja meg a tövénél, és úgy húzza ki belõled, különben elõfordul hogy lecsúszik.Ha mégis baj van, eseményutáni 72órás tablettát kell kérni a nõgyógyásztól és a patikában kiváltani.Na ennyi jótanács mára elég volt, további kellemes közösülést.
Miért kellene ebbõl pletykát csinálni? Ez mindenkinek a magán ügye.

Mi tortenik mostanaban a Baratok Koztben? Mar egy honapja nem lattam.

Legjobb válasz: Noémi meglesi, ahogy András, László és Claudia bemennek Alex lakásába megkeresni az eltûnt dokumentumokat. András azt hiszi, most végre leszámolhat Alexszel, és meg van döbbenve, és rendkívül csalódott, amikor a keresés sikertelennek bizonyul, mivel nem találnak semmit. Közben Noémi elmondja Emmának, hogy a „trió” elkezdte a keresést. András nem fogadja el a vereséget, és azt mondja Claudiának és Lászlónak, hogy ismételjék meg a kutatást, de megint nem találnak semmit. Bár Imre figyelmezteti Kingát, ne keveredjen bele Géza és Vilmos összetûzésébe, õ elhatározza, hogy véget vet a vitának, és amikor Géza elmegy dolgozni, szól Vilmosnak, hogy ideje visszavinni a tévéjét a Kertész lakásba. Amikor Kinga és Vilmos visszaviszik a tévét a Kertész lakásba, Magdi megdicséri Kingát, amiért békét akar szerezni a családban. Kinga megkéri Vilmost, adja oda Géza részét a nyereménybõl cserébe a tévéért, de Vilmos határozottan elveti az ötletet. Zsolt szeretné megmutatni Zsófinak, mennyire szereti, és elmegy jegygyûrût venni. Titokzatosan elhárítja Zsófi ajánlatát, hogy csináljanak valami közös programot, nem tudva, mennyire megbántja ezzel a lányt. Zsófi búsan elpanaszolja Tildának, hogy Zsolt megint kihagyja õt az életébõl, és Tilda – mivel sajnálja barátnõjét – meghívja vacsorára. Zsófi a vacsoránál elszomorodik, amikor látja, milyen meghitt kapcsolat van Tilda és Erik között, elpanaszolja, hogy az õ kapcsolata Zsolttal távolról sem felhõtlen. Zsolt megérkezik a gyûrûvásárlásból, és keresni kezdi Zsófit, de õ közli vele, hogy nem fogja a vacsora közepén otthagyni a barátait. Amikor végül mégis hazamegy, Zsolt megkéri a kezét. Kb ennyi :D

Noémi meglesi, ahogy András, László és Claudia bemennek Alex lakásába megkeresni az eltûnt dokumentumokat. András azt hiszi, most végre leszámolhat Alexszel, és meg van döbbenve, és rendkívül csalódott, amikor a keresés sikertelennek bizonyul, mivel nem találnak semmit. Közben Noémi elmondja Emmának, hogy a „trió” elkezdte a keresést. András nem fogadja el a vereséget, és azt mondja Claudiának és Lászlónak, hogy ismételjék meg a kutatást, de megint nem találnak semmit. Bár Imre figyelmezteti Kingát, ne keveredjen bele Géza és Vilmos összetûzésébe, õ elhatározza, hogy véget vet a vitának, és amikor Géza elmegy dolgozni, szól Vilmosnak, hogy ideje visszavinni a tévéjét a Kertész lakásba. Amikor Kinga és Vilmos visszaviszik a tévét a Kertész lakásba, Magdi megdicséri Kingát, amiért békét akar szerezni a családban. Kinga megkéri Vilmost, adja oda Géza részét a nyereménybõl cserébe a tévéért, de Vilmos határozottan elveti az ötletet. Zsolt szeretné megmutatni Zsófinak, mennyire szereti, és elmegy jegygyûrût venni. Titokzatosan elhárítja Zsófi ajánlatát, hogy csináljanak valami közös programot, nem tudva, mennyire megbántja ezzel a lányt. Zsófi búsan elpanaszolja Tildának, hogy Zsolt megint kihagyja õt az életébõl, és Tilda – mivel sajnálja barátnõjét – meghívja vacsorára. Zsófi a vacsoránál elszomorodik, amikor látja, milyen meghitt kapcsolat van Tilda és Erik között, elpanaszolja, hogy az õ kapcsolata Zsolttal távolról sem felhõtlen. Zsolt megérkezik a gyûrûvásárlásból, és keresni kezdi Zsófit, de õ közli vele, hogy nem fogja a vacsora közepén otthagyni a barátait. Amikor végül mégis hazamegy, Zsolt megkéri a kezét. Kb ennyi :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat.Szep napot
mond meg neki, hogy ne erõltesse, a barátodnak pedig ne szólj, a következõ esetig.
Úú, ez tényleg durva.:S Én azt hiszem soha többé nem mennék hozzájuk. De tényleg, mit szólsz ahhoz a megoldáshoz, hogy anyukádnak (vagy a saját családodból olyan valakinek, akiben megbízol, és ismer téged, tudod, hogy neked hisz)meséld el? Mert a pali tuti tagadni fog, még téged kever kellemetlen helyzetbe, a fia pedig lehet nem fog neked hinni, és te leszel a szarkeverõ.
Fúj, micsoda piszok féreg... :S Csodállak, hogy megõrizted a hidegvéred, én nem is tudom, mit csináltam volna... :S Hát te tudod, ha nem akarod neki elmondani, én nem várnék a következõ ilyennel. Fõleg, hogy ki tudja, mi történt volna, ha még egy jó ideig nem jön meg a párod? Talán erõszakoskodott is volna. Mindenesetre többet ne maradj vele kettesben.
Az apjának nem volt olyan fontos a kapcsolatuk, hogy ne másszon rá a fia barátnõjére. Egyoldalú kapcsolatért pedig nem kár.
A kérdező hozzászólása: Nos köszönöm az eddig kommenteket. Bár az, hogy apa és fiú közösbe rakott..hát mit ne mondjak..bunkó hozzászólás volt ;) Nem, nem búcsúzáskor akart puszit adni. Kérdezte valaki, hogy hogyan történt. Nos a párom elment a boltba és a tesói pedig az uszodában voltak. Nem árt tudni, hogy a párom szülei elváltak, így hálistennek apósjelöltem csak ritkán jár haza, olyankor pedig anyósjelölt nincs otthon, csak este. Szóval ketten maradtunk. Én vacsorát csináltam a barátomnak, mert megkért rá. Drága após pedig elõször csak olyanokat mondott, hogy megy fürödni és megmosom-e a hátát... azt hittem (vagyis reméltem) hogy csak hülyéskedik, úgyhogy én is poénra vettem a dolgot, de még viccesen is elutasítottam. Erre ahogy elmostam az edényeket, odalépett hozzám és azt mondta, hogy nézzek a szemébe. Belenéztem, megfogta az arcom és húzta a magához fele. Hogy a félreértést elkerüljem, nem fordította el az arcom, hanem egyenesen a szám az õ szája felé tartott, mire elfordítottam a fejem és rászóltam, hogy hagyja abba. Szerencsére ezután nem sokkal megjött a párom. Úgy döntöttem, hogy ha csak még egy ujjal is hozzámér, vagy bármi hasonló történik, szólok a barátomnak, mert ez így nem lesz jó...
Biztos, hogy le akart smárolni, nem egy búcsúzáskor elcsúszott véletlen szájrapuszi volt? Amúgy szerintem anyukádnak kéne elmondanod, õ tudni fogja majd, mit kell tenni, intézzék el ezt a felnõttek egymás között.
Nem várnék a következõ alkalomig, rögtön elmondanám. Az ilyenek ebbõl táplálkoznak, hogy az áldozat úgyse szól senkinek, hanem vár, mert úgysem hinne neki senki, meg különben se történt "baj", meg hát nem is volt olyan nagy dolog, csak kinevettetném magam, stb. ...és az ilyen mocsok persze újra lecsap...
Kerüld õt, ne maradj vele kettesben soha.Az ilyenek képesek lennének megerõszakolni akár a saját fiuk párját is.Ha mégegyszer próbálkozik akkor szólj a barátodnak
ne a srácnak mondd el, hanem az anyjának... vagy akár zsarolhatod is az öreget :D
Mond el neki!!De nem fog neked hinni.Ez velem is megesett 7 évnyi házasság után.És persze após mindent tagadott.még én maradtam a sza...ban!!Igaz akkor már megromlóban volt a házasságom is.így az eset után elköltöztem.Vigyázz az apjával.
Ne mondd el, de ne menj többet oda. Egy idõ után úgyis rákérdez a barátod, akkor mondd el neki. Aztán majd õ dönt, ahogy akar.
Mindenféleképpen szólj neki.Ha szeret, elõbb utóbb neked fog hinni és sajnos lehet, hogy választania kell közted és az apja között.
Apuci és fia a közösbe rakott téged. :D
Ez végtelenül gusztustalan kisérlet volt. Ez az ember nem tisztel sem téged, sem pedig a saját fiát. Ha a közelében maradsz, be fog próbálkozni, aztán birkózhatsz vele. Én vagy hagynám ezt a kapcsolatot, vagy soha többet nem tenném be oda a lábamat, ahol az apa él. Teljesen izolálnám magam ettõl a bunkó paraszttól, aki azt hiszi, ha a fiáé leszel, egyben õ is jogot formálhat rád, vagyis az "ügy" a családban marad.
Szerintem pedig mondd el neki! Ha nem hiszi el, akkor meg hagyd a fenébe a srácot is, én azt gondolom. Én nem titkolnál el elõre, az fix. Egyébként máskor is közeledett már hozzád az apja? Voltak ennek a tettének elõjelei? Hogy történt az eset?
Mit érdekel téged, hogy tönkremegy-e a kapcsolatuk, ha a kedves apukát nem érdekli? Lehet, hogy a srác szereti az apját, de az apja semmibe sem veszi, õt, ha ilyenre képes. Mondd csak el, kerüljön le a hályog a szemérõl. Bár sanszos, hogy az apja tagadni fog, és neki fog hinni...
Én csak most olvastam a sztorit (megdöbbentõ, de sajnos sok ilyen lehet...). Be kell kamerázni a helyiséget, vagy legalábbis hangot rögzíteni, majd szándékosan elõidézni a helyzetet, amikor kettesben vagytok és mindent felvenni. Bizonyíték! Mi van, ha nem ez az elsõ eset?? Elõbb "megszerezném" a bizonyítékot, majd ezt követõen mondanám el a barátomnak... Ha nem hisz, hát tessék! Egyébként vigyázz Magadra! Sok elmebeteg pszichopata van, akirõl nem is gondolod...
Semmi nem történik. Csak többet nem mehetnek vissza Amerikába.
Semmi sem lesz, a rendszerben automatikusan bejelöl a rendszer, hogy illegális voltál és túltartózkodtál, ezután automatikusan 3 év kitiltás jár. De késõbb sem valószínû hogy be fognak engedni.
10 ev, nem 3!
A kérdező hozzászólása: egy forumban azt olvastam hogy 1-3 honap fogság is lehet a Birosági végzés, mert hogy Biroság elé visznek, és csak utánna engednek haza.Ezt állitolag az illeto az Amerikai Nagykovetség Magyar oldalán találta.Igaz lehet??Mert én ilyent nem találtam sehol leirva.
A tultartozkodas nem buncselekmeny, legalabbis nem olyan amit bortonnel, birsaggal buntetnek. Egyszeruen bekerul az ember neve a rendeszerbe es ha legkozelebb jonni akar nem engedik be. (Sot, mar esta-t sem kerhet online es ha bemegy szemelyesen a kovetsegre vizumert, valszeg elutasitjak) Ha valakit fogva tartanak az mast is elkovetett nem csak tultartozkodott!!! Egy rakat ismerosom van akik tultartozkodtak. Semmi bajuk nem szarmazott csak annyi, hogy evekre elfelejthetik az USAt.
A kérdező hozzászólása: Koszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: Koszi :)
Semmi borton nem lesz belole! 1-179 napi tultartozkodas= ESTA-t tobbe nem lehet hasznalni, de lehet igenyelni turistavizumot, automatikus kitiltas nincs, de konnyen lehet, hogy par evig nem adnak turistavizumot. 180-364 nap tultartozkodas= automatikus 3 eves kitiltas. 365 nap feletti tultartozkodas= automatikus 10 eves kitiltas.

Melegek, ti hogy találtátok meg magatokat, hogy tudtátok meg hogy melegek vagytok, hogy találtátok meg az elsőt, mi történt, hogy fogadták szüleitek és barátaitok?

Meséljetek el mindent részletesen plz... :)

Legjobb válasz: Kb. 12 éves koromban vettem észre, hogy testileg a fiúk érdekelnek, a lányok abszolút nem izgatnak. Ekkor ezt még múló kíváncsiságnak tartottam, és úgy 18 éves koromra fogadtam el, hogy meleg vagyok. Az "elsõvel" a fõiskolán ismerkedtem meg. Volt egy közös szemináriumunk, már félév elején sejtettem róla, hogy õ is "más". Egyszer úgy adódott, hogy órán csoportban kellett egy feladatot megoldani és megkérdeztem, hogy odaülhetek-e mellé. Ezután többször beszélgettünk egymással a fõsulin, de nem mertem szóbahozni a meleg témát. Egyik délután mondtam neki, hogy szívesen hazaviszem, mert úgyis útba esik. Beültünk a kocsimba, és ahogy nyúltam a sebességváltó felé, hogy hátramenetbe kapcsoljak, õ is nyúlt és megsimogatta a kezem. Ekkor már biztos voltam a dolgomban. Néhány hónapig tartó kapcsolat lett belõle, aminek amiatt lett vége, hogy nem mertem nyíltan vállalni a melegségem. Ma már ezt egy kicsit bánom. Néha még ma is beszélek facebookon ezzel a sráccal, de helyileg igencsak távol kerültünk egymástól. Azóta leginkább internetes társkeresõkön ismerkedem. Szüleim, családtagjaim még nem tudnak arról, hogy meleg vagyok, bár szerintem sejtik. Szûk baráti köröm (kb. 10 fõ) tud róla és szerencsére elfogadtak. Néha elhangzik ugyan egy-egy meleg poén, de mindannyian biztosítottak róla, hogy õk ugyanúgy kedvelnek, mintha hetero lennék. Náluk jobb barátok nincsenek a világon. Remélem, elég részletes volt. :) 24/F

Kb. 12 éves koromban vettem észre, hogy testileg a fiúk érdekelnek, a lányok abszolút nem izgatnak. Ekkor ezt még múló kíváncsiságnak tartottam, és úgy 18 éves koromra fogadtam el, hogy meleg vagyok. Az "elsõvel" a fõiskolán ismerkedtem meg. Volt egy közös szemináriumunk, már félév elején sejtettem róla, hogy õ is "más". Egyszer úgy adódott, hogy órán csoportban kellett egy feladatot megoldani és megkérdeztem, hogy odaülhetek-e mellé. Ezután többször beszélgettünk egymással a fõsulin, de nem mertem szóbahozni a meleg témát. Egyik délután mondtam neki, hogy szívesen hazaviszem, mert úgyis útba esik. Beültünk a kocsimba, és ahogy nyúltam a sebességváltó felé, hogy hátramenetbe kapcsoljak, õ is nyúlt és megsimogatta a kezem. Ekkor már biztos voltam a dolgomban. Néhány hónapig tartó kapcsolat lett belõle, aminek amiatt lett vége, hogy nem mertem nyíltan vállalni a melegségem. Ma már ezt egy kicsit bánom. Néha még ma is beszélek facebookon ezzel a sráccal, de helyileg igencsak távol kerültünk egymástól. Azóta leginkább internetes társkeresõkön ismerkedem. Szüleim, családtagjaim még nem tudnak arról, hogy meleg vagyok, bár szerintem sejtik. Szûk baráti köröm (kb. 10 fõ) tud róla és szerencsére elfogadtak. Néha elhangzik ugyan egy-egy meleg poén, de mindannyian biztosítottak róla, hogy õk ugyanúgy kedvelnek, mintha hetero lennék. Náluk jobb barátok nincsenek a világon. Remélem, elég részletes volt. :) 24/F
Azért Fluor-t, SP-t, és a többi majom divatb*zit ne vegyük egy kalap alá az IGAZI melegekkel - akik nem mutogatják magukat, úgy néznek ki, mint egy hetero, rendesen dolgoznak, tanulnak, csak épp a saját nemüket szeretik. Ez nekik épp elég probléma, amirõl nem tehetnek. Egyébként szerintem a serdülõkor kezdetén(12 éves kor) lehet megtudni, hogy ki milyen nemhez vonzódik. Én amúgy nem vagyok sem srác, sem meleg. 16/L
megszülettem orvos mondta az anyámnak h meleg a fia meg nemi beteg, hogy meg lehessen különböztetni sp lettem de a haveroknak csak fluor
hát beleszerettem a legjobb barátomba, azelõtt meg nem is érdekeltek igazából a lányok, a többi meg még nem történt meg :D
A kérdező hozzászólása: Kort is írjatok! xDD
A kérdező hozzászólása: Elmesélnétek, részletesen, hogy futottatok össze, hogy történt az elsõ csók, vagy aktus?
08-26 19:46 ez olyan szép :)
meddig tudod hogy mi történt?

Mitõl változott így meg? Mi történt? A barátnõje is benne lehet a dologban?

Van egy srác, akivel a nyáron ismerkedtem meg, nagyon kedves, aranyos, és rendes volt velem. Nagyon sokat beszélgettünk egy minden nap. Azt mondta, hogy bármiben segít, és megbízhatok benne, mindig mellettem lesz. Ismerkedésünk elõtt 1 héttel összejött a jelenlegi barátnõjével. A srác olyanokat irkált nekem, h nagyon jó a seggem, meg szép vagyok, elmenne velem vhova, meg ilyenek (gondolom errõl a barátnõje nem tudott) Szeptember felé egyre kevesebbet beszéltünk. Mindig én írtam neki, hogy mi van vele, mért nem ír? Neki az volt a válasza, hogy fáradt, nincs kedve semmihez. Egy szombat este kaptam egy ismeretlen számtól sms.t, hogy hagyjam békén a barátját, mert ha nem állítom le magam, akkor meg fog verni stbstb. Másnap írt a fiú, hogy igaza volt a barátnõmnek, hagyj békén. Tisztára sokkolt, hogy ez most miért történt, mikor elõtte mindent megbeszéltünk, szinte legjobb barátok voltunk. Mitõl változhatott meg ennyire a fiú? Pár közös ismerõsünk azt mondja, hogy csak azért vannak együtt, hogy d*gjonak, semmi másért. A barátnõ is benne lehet a dologban.? (én semmi rossz szándékot nem akartam tõle, mert tudtam, hogy ott van a barátnõje) Voltak olyan kijelentései is, hogy ha elõbb ismerkedtünk volna meg, már te lennél a barátnõm.Hogy tud eldobni egy ilyen komoly barátságot? Mitõl változhatott meg ennyire? Mért történhetett az egész? Úgy érzem, hogy elvesztettem a legjobb fiú barátomat. Segítsetek, ha tudtok.

Legjobb válasz: Hát a barátnõ, persze, ez komoly, de van ilyen, ha õ nem tesz ellene, te sem tudsz mit tenni. :(

Hát a barátnõ, persze, ez komoly, de van ilyen, ha õ nem tesz ellene, te sem tudsz mit tenni. :(
Ez egy gonosz barátnõ behatása. A fiúnak kell kitenni a csaj szûrét.
A kérdező hozzászólása: Elmondása szerint a fiú annyira szereti ezt a kis hárpiát, hogy "örökké együtt fognak maradni"...hogy a srác szavait idézzem.:(
Nem tudsz mit tenni sajnos. Ha rájön, hogy milyen sárkánnyal van dolga a bocsánatodért fog esedezni. Vagy nem. De ne foglalkozz velük.
eddig a mondatig még komolyan válaszoltam volna: "Hogy tud eldobni egy ilyen komoly barátságot? " megismerkedsz nyáron egy sráccal, aki félig nyíltan meg akar dugni, majd barátnõje lesz, de utána is a segged a téma, meg hogy miért nem te vagy a barátnõje... és neked ez komoly barátság?

Mi történt a héten a Barátok Köztben?

Az utolsó részekben mindig valami izgalmas, jövőre kiható történésekkel rukkolnak elő, a héten nyaralás miatt nem láttam. Milyen fontosabb dolgok történtek? Azt tudom, hogy levágták a kiscsaj lábát. Köszi!

Legjobb válasz: Miért nem nézed meg online? :) http://www.rtlklub.hu/most/musorok/baratok_kozt Levágták a lábát a csajnak, Szabi feltûnt, Zsófi meg Miki összejöttek, az Attila megkérte Juli kezét, Balázsékat üldözik a Roxi tesói és "autósüldözés" közben belehajtanak a vízbe.

Miért nem nézed meg online? :) http://www.rtlklub.hu/most/musorok/baratok_kozt Levágták a lábát a csajnak, Szabi feltûnt, Zsófi meg Miki összejöttek, az Attila megkérte Juli kezét, Balázsékat üldözik a Roxi tesói és "autósüldözés" közben belehajtanak a vízbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Nagyon rossz a netkapcsolatom, szerintem egy nap rámenne, hogy betöltse, és akadálymentesen le tudjam játszani.
Balázson akarnak bosszút állni vasrudakkal, csakhogy négyen vannak az autóban, amikor belezuhannak a Dunába. Balázs szemét, mint az apja, de a másik három ártatlan áldozat. http://www.baratok.hu/tartalom
Így folytatódik majd: http://www.baratok.hu/cikk/534673
normális, 72 órás tabi felborítja a dolgokat és azonnal vérzel utána mert így mûködik
ennyike. :D egyesnek igaza van. :D
Ezért jobb az análszex. ezért nem hasznalunk ovszert csajommal. nem kell tartani attol hogy terhes lesz a rohadt. Nekem jo az a lenyeg. sztm te neked sem netezni kéne hanem kapálni meg dolgozni bmeg!!!

Megütöttem a barátomat. Nem értem mi történik velem. Nézzek jobban magamba?

22 éves, átlagos lány vagyok. Elszakadt a cérna, és behúztam, vitatkozás közben a barátomnak. Pedig a légynek sem tudnék ártani egyébként úgy értem, és nem is tapintott kényes pontokra vita közben. Nem tudom mi történt. Mostanában érzéketlenül reagálok le minden helyzetet, eddig nem zavart. Mai nap folyamán viszont olyan érzés fogott el (nem iszom rendszeresen, nem drogozom)hogy amíg beszél hozzám nekem az kiesik, nem emlékszem a szavakra, és mintha nem ott lennék. Amire emlékszem csupán, hogy egy gyertyát karcolgatok közben. Mostanában egyre többször fordul el? velem hogy "kihagyok", pedig fontos dolgok történnek körülöttem. Ne nevessetek ki de olyan mintha lefagyna a rendszer, és nem reagálok megfelel?en. Jobban figyeljek oda? Csak egy gyengébb láncszem lennék? Akkor jobban összekéne szednem magam ugye?

Legjobb válasz: Uh, ez elég durván hangzik.. Figyi, nem kellene orvoshoz menned? Ezt nem azért mondom, mert szekállni akarlak, hanem mert nem tudom, esetleg valami betegség is lehet az okozója a hangulatváltozásaidnak.. >< Remélem, hogy nem így van, ez csak egy ötlet. Valaminek ki kellett váltania ezt. Hiszen magától nem változik ennyire meg az ember.. A barátod mit szólt ehhez? Gondolom elnézést kértél tõle. Remélem megérti, és nem haragszik nagyon.. 22/F

Uh, ez elég durván hangzik.. Figyi, nem kellene orvoshoz menned? Ezt nem azért mondom, mert szekállni akarlak, hanem mert nem tudom, esetleg valami betegség is lehet az okozója a hangulatváltozásaidnak.. >< Remélem, hogy nem így van, ez csak egy ötlet. Valaminek ki kellett váltania ezt. Hiszen magától nem változik ennyire meg az ember.. A barátod mit szólt ehhez? Gondolom elnézést kértél tõle. Remélem megérti, és nem haragszik nagyon.. 22/F
Nem hiszem, hogy ez egy sima hanguatzavar lenne, ahogy az elõttem levõ írta. Mindenképpen menj el egy neurológushoz!
Nem vagy túl fáradt mostanában? Nem gyötör vmi állandóan? Stresszben élsz? Nálam ezek váltottak ki hasonló tüneteket: ingerlékenységet, figyelemhiányt, érdektelenséget. Utána meg ájulást, kóros fogyást... Szóval gondold át, ha ilyenek okozzák, akkor is orvos lehet a vége, de akkor már visznek...
Anger management-re, vagyis dühterápiára van szükséged. Egyáltálán nem egyedi az eseted. Beszélj egy pszichológussal, vagy próbálj meg utánaolvasni az állapotodnak!
Szerintem orvosra van szüksége mint sok önjelölt diagnózisára! Komoly, lehet hogy súlyos és akkor nem ártana kezelni!
A kérdező hozzászólása: Igen a fáradtság belejátszik, akkor érzem magam ilyen pocsékul. Ingerlékeny ritkán vagyok, de utánna olvasok jobban a dolgoknak. Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!