Találatok a következő kifejezésre: Mi történt Született feleségekben (9 db)

A Született Feleségekben Gabynak elvileg 2 lánya van, de a 6-7évadban már csak egy van akivel foglalkozik s mondja neki, hogy te vagy az egyetlenem. Mi történt a másik lánnyal?

Pedig egy részt sem hagytam ki... :S

Legjobb válasz: igen , ez mar nekem is feltunt , fogalmam sincs mi tortenik de szerintem valamit elszurtak

igen , ez mar nekem is feltunt , fogalmam sincs mi tortenik de szerintem valamit elszurtak
Melyik maradt? A Juanita? Erre majd én is odafigyelek.
ez egy nagyon jó kérdés, már én is gondolkoztam ezen, remélem valaki tudja a választ!
Én a 6. évadban nem vettem ezt észre, de ajánlom a filmkatalogus.hu-t, érdekes dolgok lesznek.:) (nem akartam spoilerezni.)
A kérdező hozzászólása: Én már a 7. évadot nézem és ott volt egy rész amibõl hiányoltam a másik lányt, de volt egy jelenet amiben az volt, hogy Juanita játszik a kishugával. Úgyhogy valószínüleg csak kevesebbet szerepel. Nem maradtam le semmirõl, bocs a pánikért... :)
Kiderül a 6. évad végén, hogy a kórházban egy nõvér kicserélt 7 éve két csecsemõt. Ezt megtudják Gabyék, és Carlos ellenzésére Gaby kinyomoztatja, hogy ki az igazi lánya. Szóval, Juanita is ott van ugyanúgy meg a kisebbik is, csak Gaby inkább az igazi lányával foglalkozik, õt akarja megismerni, ezért szorul a háttérbe a másik kettõ.
Az elõzõ vagyok... kicsit hülyén fogalmaztam. Szóval azt tudják meg, hogy az õ lányuk lett kicserélve egy másikkal.
igen Juanita nem az õ lányuk

Mi lesz a várható öröklés? Édesapám (fő pénzkereső) elvett egy nőt, akinek van egy előző házasságban született gyermeke. Nekem van egy édestestvérem. Mi történik, ha az új feleség hal meg előbb, és mi, ha édesapám.

Legjobb válasz: Az számít, hogy mit birtokoltak házasságkötés pillanatában. Ha apádnak volt félretett 10 millája, egy BMWje meg egy háza, akkor ezeket Te és a testvéred fogja örökölni. Ha nem volt semmilye, akkor az azóta megszerzett javak közösek, tehát az 50%-a megy a nõnek, 25%a neked, 25% testvérednek.

Az számít, hogy mit birtokoltak házasságkötés pillanatában. Ha apádnak volt félretett 10 millája, egy BMWje meg egy háza, akkor ezeket Te és a testvéred fogja örökölni. Ha nem volt semmilye, akkor az azóta megszerzett javak közösek, tehát az 50%-a megy a nõnek, 25%a neked, 25% testvérednek.
Legyen 200 a kozos vagyonuk, igy apadnak es a felesegenek is van 100-100. Ha apad meghal es nincs vegrendelet, akkor te es a testvered oroklitek az o 100at, tehat 50 neked, 50 a testverednek. A felesegnek az ingatlan utan lesz haszonelvezeti joga. Ha a feleseg hal meg, akkor az o 100at a gyereke orokli, apadnak lesz haszonelvezeti joga az ingatlanon.
Ha Apukád hal meg elõbb akkor pl meg öröklitek a lakást % arányba amibe addig amíg a felesége él, nem tehetek semmit mert özvegyi haszonélvezeti jog haláláig megilleti és a haszonélvezeti jog magasabb mint a tulajdoni jog.
Pont most fog a törvény változni, fél füllel hallottam a tévében, és az ilyen új feleségeket részesíti elõnyben, tehát nem csak a haszonélvezet lesz az övék, hanem ténylegesen örökölnek is. Így lehet, hogy még a mostohatestvér is örökölni fog!
én is így hallottam, a feleség is annyit örököl, mint egy gyermeke az örökhagyónak jelen esetben 1/3-ad részt!
Most lépett hatályba az új törvény. A haszonélvezet csak a közösen használt ingatlanra terjed ki, viszont a házastárs a gyerekekkel egyenlõ arányban örököl.
A kérdező hozzászólása: Apuka halála után tehát az új feleség is örököl 1/4-et, a mostohatestvér is 1/4-et, és a két édestestvér is 1/4-et, 1/4-et? A mostohaanyuka halála után az õ 1/4 részét a mostohatestvér örökli, így tulajdonképpen a mostohatestvér összességében többet örököl (1/2 részt) mint a két édestestvér külön-külön? Hm...

Mi történt tegnap a Született Feleségekben?

Legjobb válasz: SPOILER! Karl meghalt, Orson lehet lebénul, aki Angie-t be akarta árulni csaj, az is meghalt, Lynette egyik babáját megoperálták de végül meghalt(a baba). Amúgy mindenki elgondolkodott, hogy mi lenne/lett volna ha.... és ebbõl voltak rövid történetek.

SPOILER! Karl meghalt, Orson lehet lebénul, aki Angie-t be akarta árulni csaj, az is meghalt, Lynette egyik babáját megoperálták de végül meghalt(a baba). Amúgy mindenki elgondolkodott, hogy mi lenne/lett volna ha.... és ebbõl voltak rövid történetek.
igen-igen :D az volt amit az elsõ mondott :) egyébként szerintem uncsi meg jó volt egyszerre :D


A most szerdai Született feleségekben mi történt a reklám után? Onnantól nem láttam.

Legjobb válasz: Dave nem ölte meg M.J.-t,odaképzelte a kislányát a hátsó ülésre,és nem tudta megtenni.:O Börtönbe került. Mike és Susan csókolóztak.

Dave nem ölte meg M.J.-t, odaképzelte a kislányát a hátsó ülésre, és nem tudta megtenni.:O Börtönbe került. Mike és Susan csókolóztak.

SZÜLETETT FELESÉGEK: Ki volt, és mi történt azzal a pasival akit Susan-ék megöltek? Hogy? Miért?

...mert így kicsit érhetetlen...:)

Legjobb válasz: Gabinak a mostohaapja. és azt hiszem azért mert mindig zaklatta a Gabit feltéve ha erre a gyilkosságra gondolsz amiröl közösen hallgatnak :D

Gabinak a mostohaapja. és azt hiszem azért mert mindig zaklatta a Gabit feltéve ha erre a gyilkosságra gondolsz amiröl közösen hallgatnak :D
Igen Gabi a mostohaapja , kis korába molesztálta õ meg a városba ahol élt el árulta ezeket a dolgokat ezért a csávó megkereste hogy kérdõre vonja vagy miért oszt össze kaptak Carlos meg megölte :D
A kérdező hozzászólása: áh köszi... így már érthetõ... egy két részt/évadot nem néztem csak néhány részt és így kicsit homályos...:) ) Ja, azt sem tudtam h Carlos ölte meg... NEM lehetne valahol megnázni? Nemt tudtok linket? :)

Mi történt a született feleségek utolsó részében?

Valaki tudja hogy a 8 évad végén mi történt az esküv? után

Legjobb válasz: Hát igen...én is láttam az utolsó részt,de én is csak annyit amennyit te láttál belõle.René-rõl valahogy megfeledkeztek....

Hát igen...én is láttam az utolsó részt, de én is csak annyit amennyit te láttál belõle.René-rõl valahogy megfeledkeztek....

Mi történik a Született Feleségek 8. évad 6. részében?

SPOILER!! Elkezdtem nézni, de mikor Carlosnak megjelent Alejandro az ajtóban, annyira megijedtem, h nem merem tovább.. :D Ha vki tudja, mi történik még az epizód végéig, írja már le légyszi, olvasni kevésbé rémiszt?. :D Köszii

Legjobb válasz: nyugii . :D nem az Alejandro volt. :D nézd csak meg semmi ijesztõ nem volt benne utána... :D

nyugii . :D nem az Alejandro volt. :D nézd csak meg semmi ijesztõ nem volt benne utána... :D
úristen, ez komoly? ne szórakozzál már, nézd végig.

A szuletett felesegekben mi tortent Bree lanyaval?

A legutolso reszt lattam, es azt hiszem ketto kimaradt. Mit csinalt, hogy eltunt? Es Bree miert hazudja azt, hogy terhes?

Legjobb válasz: Bree lánya terhes lett de nemtom kitõl ezért külföldön van amíg megszüli és amikor megszüli odaadja Bree-nek

Bree lánya terhes lett de nemtom kitõl ezért külföldön van amíg megszüli és amikor megszüli odaadja Bree-nek
A kérdező hozzászólása: Koszii. Orok hala. :) :)
Az Idee unokaöccsétõl terhes a Bree lánya! Egy apácaneveldében van addig, amíg meg nem születik, és Bree azért játsza, hogy terhes, hogy majd úgy tûnjön, hogy az övék!

Mi történt a Született feleségekben. Miért lett férfi narrátor?

Legjobb válasz: Nem lett férfi a narrátor csak most a halott Rex mesélte a történteket,de amúgy sztem következõ alkalommal visszatér Liptai kisasszony:)

Nem lett férfi a narrátor csak most a halott Rex mesélte a történteket, de amúgy sztem következõ alkalommal visszatér Liptai kisasszony:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!