Találatok a következő kifejezésre: Mi történik nem vagy (305 db)

Ha strandon a vízbe megy el egy férfi, akkor a spermával mi történik? Nem akad rá senki, vagy ugye nem történik semmi baj?

Tudom, hogy buta kérdés,de ez érdekelne.

Legjobb válasz: Nem történik semmi baj, mert a vízben életképtelenné válnak szegény kis spermiumok :)

Nem történik semmi baj, mert a vízben életképtelenné válnak szegény kis spermiumok :)
Pár perc mulva már nem
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! :@ A férgek!
Mondjuk valaki iszik a vizbõl és lenyeli......- bocs hirtelen ez jutott az eszembe. Egyébbként elúszik a vizzel és kicserélõdik , milyen bajra gondolsz?
Gyerekmedencébe??!! A pofátlan, hogy rugnám szét a seggét az ilyen tetûnek!!
A kérdező hozzászólása: Például, befolyik egy lány hüvelyébe, lenyelik, ilyenek.Ne nevessetek ki a kérdés miatt, csak elképzelni sem tudom, mik történhetnek.A kérdés onnan jött egyébként, hogy egy haveromat egy csaj a gyerekmedencébe kielégített, és ez a kérdés fogalmazódott meg bennem.
A kérdező hozzászólása: Értem:) .De észre lehet venni a vízben?
verd otthon ki a kádba, és meglátod nyilvános medencében talán nem kéne a sperma csak egy dolog, mindeféle faintos SZTB-rõl meg a másik

TB fizetése, mikortól? Jól szűrtem le a dolgokat? Egyáltalán lehet hinni az ezen az oldalon leírtaknak? Ha igen akkor mi történik abban a 45 napban mikor már nem vagyok jogosult az eü. Szolgáltatásra, de még nem is kell fizetnem? Hogy van ez?

Bocsánat a terjedelemért. Előre is köszönöm az esetleges válaszokat. Olvasgatom a jogszabályt, de nem minden tiszta. Ez az oldal (

Legjobb válasz: Én - tudom, baj- , de nem fizettem, és csak most sikerült elintéznem, hogy az önkormányzat állja a TB-m egy évig. Kaptam az APEH (NAV)-tól papírt, abban azt írja, december 16-tól nincs TB-m. Tavaly érettségiztem, szóval szerintem rád is ez vonatkozik :) Dec. 16. után kell magad után fizetni, hacsak nem találsz munkát :) Vagy menj be az önkormányzathoz, igényeld meg, hogy fizessék helyetted, ha rászorult vagy, egy évre megkapod :) (Bocsi a hosszú válaszért)

Én - tudom, baj- , de nem fizettem, és csak most sikerült elintéznem, hogy az önkormányzat állja a TB-m egy évig. Kaptam az APEH (NAV)-tól papírt, abban azt írja, december 16-tól nincs TB-m. Tavaly érettségiztem, szóval szerintem rád is ez vonatkozik :) Dec. 16. után kell magad után fizetni, hacsak nem találsz munkát :) Vagy menj be az önkormányzathoz, igényeld meg, hogy fizessék helyetted, ha rászorult vagy, egy évre megkapod :) (Bocsi a hosszú válaszért)
Abban a 45 napban is igénybe veheted az ellátást. Akinek pl. munkaviszony szûnt meg, nekik a munkaviszony megszûnése után még 45 napig van ellátásuk, viszont a 45 nap után kell maguk után fizetni vagy ha szociális rászorult, akkor utána másnak fizetni, mivel onnantól nincs ellátás. Olyan diáknak, akire vonatkozik az a jogszabály, nekik meg december közepéig van ellátás, addig nem kell fizetni, utána igen. Aki tudja maga után fizetni, annak maga után kell, aki meg nem tudja, az kérheti, hogy az önkormányzat szociális alapon fizesse utána.
A kérdező hozzászólása: most fejeztem be az egyetemet, és elvileg a diákom március végéig még jó volt. (Ha lett volna még aktív félévem azt ilyen március környékén kaptam volna meg, ) szóval gondolom kb. most értem annak a 45 napnak a határára..
Hasonló cipõben járok én is. Tegnap ért véget a passzív támogatás, ha jól számoltam.

Most mi történik? Terhes vagyok, vagy nem?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/60d11af20cb508c678464c..

Legjobb válasz: Szerintem nem:( A hõd nincs fenn.

Szerintem nem:( A hõd nincs fenn.
Nem látok terhestesztet. Akkor meg honnan tudjam?
A kérdező hozzászólása: gondolom, mivel lement a hõm, menstruacio lesz, de nem vérzek. fáj a mellem, hasszurka, hanyinger
Valószínû késik.Ez a nagy meleg van akinek befolyásolja a menzit.
Lent a hõ szerintem meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: vagy megjön, vagy felugrik a hõ http://kiwu.winnirixi.de/ut/1.jpg
Elvileg holnap kell megjönnie, így még bármi lehet, nem tudunk mit mondani, mert a hõ terhességet csak akkor mutat ha már késik. Ha nem megy lejjebb és nem jön meg pár nap múlva sem, akkor lehetséges, de addig bármi lehet.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat, de tenyleg nem lehet tudni szerintem se

Mi történik? Azon vagyunk, hogy összejöjjön a baba. Elég rég. Eddig nem sikerült, noha sok tünetem van, ma reggel negatív lett a teszt. DE:

fájnak a melleim, délután nézegettem, mert hát nem olyanok mint rég. És az egyik mellbimbómból kijött egy csepp átlátszó valami. Édes volt... Mi ez?

Legjobb válasz: Valószínûleg magas a prolaktinod és terhesség nélkül is tejed képzõdik. Elképzelhetõ persze hogy mégis babás vagy és ilyen korán már elõtejed van, de nem ez szokott lenni az elsõ tünetek egyike.. Csinálj pár nap múlva még tesztet, de ha az is negatív akkor fordulj nõgyógyászhoz és mondd el ezt a tejszerû folyadék dolgot. Ha a prolaktinod magas akkor az gátolhatja a teherbeesést sajnos:(

Valószínûleg magas a prolaktinod és terhesség nélkül is tejed képzõdik. Elképzelhetõ persze hogy mégis babás vagy és ilyen korán már elõtejed van, de nem ez szokott lenni az elsõ tünetek egyike.. Csinálj pár nap múlva még tesztet, de ha az is negatív akkor fordulj nõgyógyászhoz és mondd el ezt a tejszerû folyadék dolgot. Ha a prolaktinod magas akkor az gátolhatja a teherbeesést sajnos:(
Nekem is van valami ami kifolyik a mellembõl ha megnyomom, nekem azért mert magas a prolaktin szintem.Ha pár nap múlva ismét negatívat tesztelsz akkor fordulj orvoshoz, hogy csináljon neked hormonvizsgálatot!
A kérdező hozzászólása: Kösz, lányok... Boldog Újévet Nektek!

Mi történik? Terhes vagyok? Vagy nem?

A barátommal általában gumival csináljuk van amikor nem de eddig még sosem volt probléma mindig megjött és nagyon figyel rám. Az a lényeg hogy kb 2 hete késik és tegnap meg ma már azt hittem megjött mert a nyálkámban kis vér volt ez mit jelent?

Legjobb válasz: 2 hete késik? TESZTELJ MÁR!

2 hete késik? TESZTELJ MÁR!
"van amikor nem" Az esélyt megadtátok rá. Talán ha hülye kérdések helyett vennél egy tesztet...

Most jelenleg mi van? Mi történik? (nem hozzá értő vagyok de hozzáértők is szólhatnának 1- szót :D, lejjebb részletesebben)

Most mi van ? nincs gazdaság nincs pénz nincs semmi SÕT MI LESZ ?:D Ez mos demokrácia, diktatura esetleg "kommunizmus"? Mindenki telibe beleszarok csak pénzelegyen a parlamentbe ? mer látom az index videókat mintha kötelező lenne nem is élvezik vagy nemtudom :D poker face

Legjobb válasz: Orbán azzal is adósságot törlesztett amivel nem kellett volna, folyamatosan rossz retorikát és gazdaságpolitikát használt, visszaélt a 2/3 al, a piac meg meghálálta egy akkora FT leértékelésel amitõl magasabb lett az adósságunk mint valaha.

Orbán azzal is adósságot törlesztett amivel nem kellett volna, folyamatosan rossz retorikát és gazdaságpolitikát használt, visszaélt a 2/3 al, a piac meg meghálálta egy akkora FT leértékelésel amitõl magasabb lett az adósságunk mint valaha.
Az mnb devizatartalékában rohadt sok pénz van, annak a nagy részét az államadósság csökkentésére kell költeni, ebbõl a felére lehetne csökkenteni az államadósságot egy pillanat alatt (35mrd eur tartalék vs. 20 ezermrd Ft). Rögtön fele annyit kellene a költségvetésbõl hitelvisszafizetésre és kamatokra költeni, a fennmaradó többletbõl azonnal beruházni és tartalékolni lehetne, és a devizatartalék átváltásakor a forint is erõsödne. Semmi értelme hozam nélküli tartalékot gyûjteni, ha mellé van egy csomó adósságunk, amire kamatot kell fizetni.
Most kérlekszépenelvtársam kapitalista rendõrállam van egy magánhadsereggel a miniszter élén. jóéjt a HEJESÍRÁS nem számítt :-)
Most Szenteste van, délután díszítjük a fát, este meg jön a Jézuska :)
Amúgy Zsindexet ne nagyon nézegesd helyette : Jovonk.info, Barikad.hu, Kuruc.info.
A Barikádot meg a Kurucz-infót ne nézd, mert azok a leghazugabbak. Mi történik? Az ország csúszik a csõd felé.
Demokrácia van, csupán egy kicsit átszerveznek (magyarul átírják a komcsi alkotmányt, amin gyakorlatilag a rendszerváltáskor annyit írtak át, hogy a Magyar Népköztársaságból Magyar Köztársaság lett, most meg Magyarország) és ezért vinnyog a liberális banda akik minden egyes törvényben a lehetséges diktatúrát látják, még abban is, hogy karácsonykor zárjanak be a boltok. Az államcsõdtõl meg még baromira messze vagyunk. a GDP 70 valahány százalékát teszi ki az államadósság, Izland akkor ment csõdbe amikor már 400%(!) fölött járt.
Zsindex cikk: http://index.hu/gazdasag/vilag/gazdag070417/ 56. helyen állunk Európában. Ahhoz képest, hogy valaha másodikok voltunk, szép kis eredmény.
"Az mnb devizatartalékában rohadt sok pénz van, annak a nagy részét az államadósság csökkentésére kell költeni, ebbõl a felére lehetne csökkenteni az államadósságot egy pillanat alatt (35mrd eur tartalék vs. 20 ezermrd Ft). Rögtön fele annyit kellene a költségvetésbõl hitelvisszafizetésre és kamatokra költeni, a fennmaradó többletbõl azonnal beruházni és tartalékolni lehetne, és a devizatartalék átváltásakor a forint is erõsödne. Semmi értelme hozam nélküli tartalékot gyûjteni, ha mellé van egy csomó adósságunk, amire kamatot kell fizetni." Tökéletesen egyetértek és igazat adok neked. Viszont itt valami alaposan el van kúrva. Hogy lettünk Európa második leggazdagabb országából koldusok? Ti megtaláltátuk már a hibát?
A kérdező hozzászólása: fasza helyesírás 5 ös :D:D késõ van már bocsi :D
A kérdező hozzászólása: fantasztikus ez a komment :D:D:D nagyontetszett :DXDXDDD örmömtelien telik e-éjszakázásom :D
Covenant te hol élsz hogy hajnali négykor ünnepled a szent estét?

A JArzy meg a GIgi között most mi történt összevesztek vagy mi? Nem látom őket együtt

Legjobb válasz: Eddig tartott a színészkedés. :DD Rájöttek, hogy ez nem jó taktika.

Eddig tartott a színészkedés. :DD Rájöttek, hogy ez nem jó taktika.

Most mi történt? Nem értem és szomorú vagyok nagyon

A barátommal több, mint másfél éve együtt vagyunk, eddig őrült nagy szerelem volt, első pár hónapban rózsaszín felhő, de még utána, egészen egy héttel ezelőttig is rágondoltam, és beleremegett a gyomrom. Aztán egy hete reggel úgy ébredtem fel, hogy valami furcsa, valami változott vagy nem is tudom.. na és azóta amikor nem látnak, akkor sírok, amikor igen, akkor meg simán csak kedvetlen vagyok, alig mosolygok, nem tudok mit csinálni. Szerintetek mi történt? Nem akarom elveszteni, nagyon sok emlék kötődik hozzá, rengeteg mindent éltünk át, án is kötődök és ragaszkodok hozzá, de lehet átalakult a szerelem szeretetté. Ilyen hamar? Õ még szerelmes. Nem tudom, mit tegyek. Előző barátomnál mikor elmúlt a szerelem, akkor nem voltam szomorú, csak dobtam és kész, megkönnyebbültem. Õt nem tudnám eldobni magamtól, beleőrülnék. Kérlek tanácsoljatok valamit, mert kezdek megzakkanni... 16 és fél vagyok.

Legjobb válasz: Ez tipikusan az, ha nincs probléma akkor generálsz magadnak, de olyat amin fölöslegesen rágod magad.

Ez tipikusan az, ha nincs probléma akkor generálsz magadnak, de olyat amin fölöslegesen rágod magad.
semmi nincs, most ez van, ettõl még ne dobd el, szeresd tovább, õ még szeret, ezért maradjatok együtt :)
16 ÉS FÉL vagy, így már nem is tudsz tinip*csának. :DDD
A kérdező hozzászólása: Bocsi utolsó, a kérdésem komoly, kérlek ne ilyeneken akadj fel. Ha tanácsot nem tudsz adni, akkor ne szólj be, nem szeretnék ezen is gondolkozni.
Sok a galamb a környéken.
Én meg kétszer léptem kutyakakiba. Hogy miért? Mert a házunk mögött kutyafuttató van. Nem kell mindenbe belemagyarázni vmi ezoterikus cuccot.
A kérdező hozzászólása: Ha nem akarsz segíteni minek írsz...
Szia! Te vagy , aki a temetõ mellett lakik? Elgondolkoztam a történeteden, mert velem is történt ez-az, amióta meghalt apum :( Írtad, hogy nincsen a temetõben hozzátartozód, de valaki mégis a segítséged kéri. A galamb a lélek szimbóluma, az újjászületõ életé.Békét, ártatlanságot jelent. Jártál már a temetõben?Talán egy fiatal lány, vagy fiú nem talál nyugalmat.Gyújts gyertyát és imádkozz a lelkéért.Ha ismerted õt, ha nem. http://www.picolloduc.hu/index.php?fid=1&cid=32 Ha úgy érzed, hogy nem halucinálsz és képzelsz be dolgokat, akkor az nem is úgy történik.
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen sokat voltam a temetõben, mert régebben édesapám ott dolgozott, és többször elvitt magával.Abban pedig biztos vagyok hogy nem képzelek be dolgokat.Köszönöm a válaszod:)
Szia!09:06-os vok :) Hallgass a megérzéseidre és figyelj a jelekre, vagy bárminek is nevezzük. Nálunk van egy örökölt ház és képzeld, elakartuk adni.Nem volt túl jó gyerekkorom, így nem is ragaszkodtam hozzá. Apu halála óta, meg vagyok bolondulva :D, kell nekem az a ház.Egyszer-kétszer voltam bent, amióta apum meghalt és egyre erõsebben érzem, hogy kell nekem.Olyan békét érzek ott. Szóval ezek nagyon érdekes dolgok.
Én azt olvastam, hogy az angyalok (õrangyalod) jelenlétét jelzi, ha pl. tollat találsz, ott, ahol nem kellene lennie. Higgy benne, ne zavarjon, hogy kinevetnek.

Ha csak 3hét múlva megyek u. h. ra és közben elmegy a baba, azt mindenesetben észre veszem? Ha nem, mi történik? 9hetes vagyok most.

Legjobb válasz: Miért menne el? Teljesen felesleges magadat ilyen hülyeségekkel traktálni. Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, a vetélés vérzéssel jár ill. görcsökkel, minden bizonnyal észreveszed. Esetleg ha elhal a magzat akkor nem veszed észre.

Miért menne el? Teljesen felesleges magadat ilyen hülyeségekkel traktálni. Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, a vetélés vérzéssel jár ill. görcsökkel, minden bizonnyal észreveszed. Esetleg ha elhal a magzat akkor nem veszed észre.
Nem teszünk fel ilyen kérdést!:) )) Tényleg nem szabad erre gondolni! Egyébként igaza van az elsõnek!
Ne gondolkozz ilyeneken! Tessék úgy tekinteni a babádra, hogy õ élni akar, ígyélni is fog, egészséges és egészségesen is fog megszületni! Miért kell egy jövendõbeli anyukának a legrosszabb eshetõségen kattogni? Attól, hogy te még nem érzed, nem láthatod állandóan uh-n, õ odabent szépen fejlõdik, kösz, jól érzi magát :) A vetélés biztosan nem lenne észrevétlen, az meg, hogy elhal, arra kicsi az esély... Inkább próbáld élvezni a babavárás minden pillanatát! Sokkal szebbé teszed magadnak az életet :)
Egyébként nem minden esetben lehet észrevenni, hogy elhalt a baba. Nem jár mindig vérzéssel egy vetélés. Pl. a missed ab. Fogalmad sincs róla, hogy a babád elhalt, mert nem lökõdik ki és nincs semmi tünete. Nem ijeszgetésként, csak az elõttem szólókhoz, hogy sajnos, nem mindig veszed észre, ha nem él a babád. Én már jártam így. De pozitív gondolkodás, most én is ismét terhes vagyok és megpróbálok nem gondolni rá, hogy ismét baj lehet. Erõs ki babád van és ne gondolj rá, mert ártasz neki.
Az elsõ is azt írta, hogy ha elhal, akkor nem veszi észre!:) De ilyen nem lesz!
Én is 9 hetes vagyok, ma voltam orvosnál, és elhalt a terhességem, ráadásul ikrek voltak. Nincs semmi tünetem, nem vérzek nem görcsölök... Holnap kell mennem mûtétre. De ne gondolkozz ilyeneken, biztos minden rendben van és lesz is!!
A kérdező hozzászólása: sajnálom akivel ez megtörtént. de ha mégis megtörténik akár 3hétig ott lesz bennem az elhalt baba?
Utolsó vagyok, velem történt. Ha nem veszed észre, akkor igen ott lesz benned. Bennem is itt van még. Ne aggódj nem lesz tõle bajod, sõt a babádnak sem lesz semmi baja. Miért aggódsz ennyire? Történt már vetélésed vagy hasonló rossz dolog? Próbálj pozitívakra gondolni és élvezni a terhességet!!
A kérdező hozzászólása: nem szerencsére nemtörtént semmi, bár elég "kalandosan "indult ez a terhesség felismerésem.már 3poztív teszttel nem látott semmit az orvos, már méhenkívülire lett gondolva , de aztán szerencsére meglett :) már van egy kisfiam vele minden rendben ment, de azért eszébe jut az embernek ez az. sajnálom ami veled történt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!