Találatok a következő kifejezésre: Mi történik nem fizetem (72 db)

Mi történe ha 1 prostival lefeküdnék és miután a dolog meg történt nem fizetnék a szolgáltatásért?

Legjobb válasz: Kapnál valószínûleg egy szép vágást a nyakadra a "managerétõl" :D

Kapnál valószínûleg egy szép vágást a nyakadra a "managerétõl" :D
Te a prostit, a prosti stricije meg téged ba.szna meg.
Elõre kell fizetni szerintem. Legalábbis az lenne logikus, hogy az ilyen ügyeskedõket kiszûrjék. :D Amúgy meg nemi erõszaknak számítana - volt már ilyen ügy.
Elõre kérik a pénzt a lányok!
Mivel a prostinak általában van futtatója, így ha nem fizetsz, vele gyûlne meg a bajod. Elõre kérik, pont ezért a pénzt.
elõre letétbe helyezed a pénzt az asztalon! nem beszélve arról, hogy nem vesznek fel ismeretlen számról hívást, nem véletlen! szám alapján lenyomoznak, hacsak nem benzinkúton vett sim kártyával használsz! de ha tegyük fel eljutnál odáig, hogy szex után kéri a pénzt és nem akarná fizetni garantáltan neked esne és hívná a HR-est aki 1-2 perc alatt megérkezne és megbeszélnétek a dolgot. valószínû fel is számítaná a kiszállási költséget...
Na azért ez nem olyan egyszerû , egyszer simán megjátszhatod, de többet ne menj arra! A strici sem olyan kemény legény mint ahogy sokan hiszik, és , ha nincs ott a másik szobában , el se kap .Inkább a lányt veri el, hogy lehetett ilyen hülye, hogy hagyta magát átverni! Az meg , hogy nyomozni kezdjen egy feltöltõs mobilt aminek nincs gazdája és elutazzon a másik városba , hogy fejbecsapjon bézbózütõvel amiért lecsukják , mindezt 3-10ezer ft-ért az meg mese kategória. Sokkal egyszerûbb neki azt mondani a munkásnõnek, holnap egyel többet szopsz és meglesz a pénz.

Hogyan hajtják be a külföldi bírásokat Magyarországon? Az egy dolog, hogy ki tudják postázni pl. a gyorshajtást, de ha nem fizetem be, akkor mi történik? Nem mehetek be az autóval az országba?

És ha egyéb dolog miatt bírságolnak meg, pl. nem autó miatt, hanem pl. tilosban pecázásért, és ezt nem fizetem be? Minden hír arról szól, hogy már behajthatók a bírságok, mert kiadják az adatokat. Gondolom a magyar állam nem fogja azt behajtani, mert neki semmi köze a dologhoz. Hogyan m?ködik ez? A fenti dolgok példák voltak, a behajtás módjára lennék kíváncsi, nem arra, hogy "élj jogszer?en", vagy "magyar mentalitás".

Legjobb válasz: Ha nem fizetsz, nemzetközi bíróságon eljárást inditanak ellened, ahol idövel elitélnek a briságra + büntetésre, ami utána végrehajtható. Ezt aztán a számládról le tudják tiltani, iletve ugyanúgy végrehajtanak átadni, mintha országon belül lenne.

Ha nem fizetsz, nemzetközi bíróságon eljárást inditanak ellened, ahol idövel elitélnek a briságra + büntetésre, ami utána végrehajtható. Ezt aztán a számládról le tudják tiltani, iletve ugyanúgy végrehajtanak átadni, mintha országon belül lenne.
Nem egészen errõl van szó. Elõször is: De igen, a magyar állam be fogja hajtani rajtad. Pontosabban egy független bírósági végrehajtó. De magyar. Erre az eu-s jogszabályai adnak lehetõséget, eu-n kívüli országok esetében pedig úgynevezett jogsegély egyezmények, vagy kölcsönösség. Nem kell ide nemzetközi bíróság, az eu-s, illetve az egyezményt kötött országok elismerik egymás jogerõs határozatait. Példa: Ha megbüntettek Olaszországban szemetelés miatt, akkor az ugye idõvel jogerõre emelkedik. Ha a befizetés határideje letelt, késedelembe estél. Innentõl kezdve az olasz hatóságok megkeresnek egy magyar végrehajtót, és már mehet is a jelzálog a kocsira, a lakásra, vagy vihetik a laptopodat, stb.
Ja mindez igaz, de egy pl 30 eurós bírság miatt ki a rossebb fog végrehajtoskodni? Ez kb olyan mint a külföldi rendszámosok szabálytalan parkolása. Nézzük meg 100-ból hány autósnak ment eddig végrehajtó külföldre, mert nem fizette be a kb 5000 ft-os büntetést. Szerintem 0...
Bocs, Németországban élek, és a múlt évben kaptam csekket arról, hogy MO-on rossz helyen parkoltam. Igaz, hogy nekem 20 Euro volt a büntetés...
A kérdező hozzászólása: 70 euro: http://www.szervuszausztria.hu/ausztriautazas/szervuszausztr.. Továbbá: tipikus magyar dolog, hogy nem olvasom végig a kérdést. :D Befizetném, ha lenne mit. A kérdés elméleti volt, ahogy ezt jeleztem.
6. Német rendszámom van.
Továbbá tanulj meg szöveget értelmezni, Ausztria van a cikkben, nem a világ összes országa.
Végrehajtás mehet már pár ezer forintra is. Fõleg, ha jó ideig nem fizeti be az adós, és kamattal együtt mondjuk egy kerekebb összeg lesz belõle. Én befizetném.
"Amúgy a tipikus magyar hozzáállásod van: szabályt sértesz, és keresed a kibúvót. " Ez nem tipikus magyar hozzállás, máshol is így van, nem csak itt... meg mégis milyen felfogása legyen, ha nem magyar? Japán? Tajvani? Vagy kenyai?
"Nincs olyan, hogy közlekedési bírságot 70 euró alatt nem küldenek ki? Elvileg ilyennek lennie kellene." Miért kéne lennie?! Amúgy a tipikus magyar hozzáállásod van: szabályt sértesz, és keresed a kibúvót. Egy szer "megcsíptek", akkor tessék befizetni, legközelebb meg ne szabálytalankodj /legalábbis ne bukj le/!
"Bocs, Németországban élek, és a múlt évben kaptam csekket arról, hogy MO-on rossz helyen parkoltam. Igaz, hogy nekem 20 Euro volt a büntetés..." Na akkor 100-ból 1. Német a rendszám, vagy magyar?
A kérdező hozzászólása: Nincs olyan, hogy közlekedési bírságot 70 euró alatt nem küldenek ki? Elvileg ilyennek lennie kellene.
"Pasid van? Vagy a szabadidõdet töltöd itt kötekedéssel?" Nincs pasim, élettársam van, bár semmi közöd hozzá.

Mi történik, hanem fizetem a diákhitelt és nem tudják rajtam behajtani?

Az APEH hiába akarja behajtani rajtam nincs bejelentett állásom, nem vagyok férjnél és semmi tulajdonom nincs. A kérdés elméleti, természetesen egyébként fizetem, ahogy kell.

Legjobb válasz: Van ám olyan, hogy le kell ülni a tartozást.

Van ám olyan, hogy le kell ülni a tartozást.
miért releváns, hogy férjnél vagy-e?
Szerintem ez az egyetlen módja kérdezõ!
Feketén dolgozhatok, kézbe kaphatom a fizetést.
Fizetés se. Tehát lehetetlen.
Akkor egész életedben ne legyen semmi a neveden.
Hogyne lehetne leülni. A gyorshajtási büntetésed is leültetik veled, ha nem fizeted, pedig az se büncselekmény.
A kérdező hozzászólása: Leülni nem lehet, mert nem bûncselekmény. Inkább arra tippelnék, hogy közmunkára fogják, aki nem fizet.
Nehéz lenne így leélni egy életet. nyugdíjad se lenne.... de a gyerekeid öröklik a tartozást
Gondolom a vagyonközösség miatt.


Mi történik, ha nem fizetek egyházadót?

Római katolikus vagyok. Rendszeresen járok gyülekezetbe, akkor szoktam adományozni. De egyházadót nem fizetek, egyéb okokból. Most akkor, ha felkérnének keresztszülõnek vagy ha esküvõnk volna, akkor ezeket megtagadhatják, amíg nem fizetem be az összes elmaradt egyházadót? Vagy mi vonatkozik ilyen esetre?

Legjobb válasz: Nem KOTELEZO egyhazadot fizetni. Ez amolyan lelki kotelesseg, mely altal a hivek kinyilvanitjak az egyhazuk iranti huseguket. Mas kerdes, hogy vannak olyan papok, akik azt allitjak, hogy kotelezo, es nem hajlandoak pl eltemetni azt, aki nem fizeti. A keresztelesert, eskuvoert, temetesert viszont meghatarozott osszeget kell fizetni, akar fizeted az egyhazadot, akar nem.

Nem KOTELEZO egyhazadot fizetni. Ez amolyan lelki kotelesseg, mely altal a hivek kinyilvanitjak az egyhazuk iranti huseguket. Mas kerdes, hogy vannak olyan papok, akik azt allitjak, hogy kotelezo, es nem hajlandoak pl eltemetni azt, aki nem fizeti. A keresztelesert, eskuvoert, temetesert viszont meghatarozott osszeget kell fizetni, akar fizeted az egyhazadot, akar nem.
Az esküvõdért vagy az egyházi temetésedért fizetned kellene, a többiért nem tudom, de a keresztségért vagy a gyónásért, áldozásért nem kérnek pénzt senkitõl.
"Tudomásom szerint a beavató szentségek: keresztség, bérmálás, oltáriszentség kiszolgáltatása ingyenes. " Igen ingyenes, ha be van fizetve az egyházadó. X( Testvérem gyerekét nem akarta megkeresztelni a pap mert nem fizette az adót. csak akkor állt kötélnek mikor kijelentettük, hogy nincs rá szükségünk, "megkereszteljük" a községházán.
Bátyám nem fizette pár évig, nem akarták eltemetni amíg visszamenõleg ki nem fizettük. Apámmal ugyanígy jártunk. Ami a dolog pikantériája, hogy végül mindkét esetben lehetett alkudni. Pontosabban akkoriban nem volt sok pénzünk és az lett, hogy fizessünk annyit amit tudunk. Többet egyébként se lehetett volna. Rosszul esett, változott is a véleményem az egyházunkról.
A kérdező hozzászólása: Tudomásom szerint a beavató szentségek: keresztség, bérmálás, oltáriszentség kiszolgáltatása ingyenes. Vagy már a keresztségért is fizetni kellene? Egyházadótól függetlenül? O.O
3/6 Még!
Szervusz A kérdésedre a válasz: Kérdezd meg a papodat. Ez a legbiztosabb. De! Olvasva a neked írott válaszokat, az jutott eszembe, hogy ismét beigazolódtak Jézus szavai. Gondolkodj el te is Jézus szavain, hogyan különböztethetõ meg a jó vallás a rossztól: „minden jó fa jó gyümölcsöt terem, a rossz fa pedig rossz gyümölcsöt. Nem hozhat a jó fa rossz gyümölcsöt, sem a rossz fa jó gyümölcsöt” (Máté 7:17, 18, Katolikus).
Itt is az a szokás, hogy ha nem fizetik az egyházadót, akkor nincs papos temetés

S. O. S. Ha nem fizetem be a lakáshitel részletét akkor mi történik?

Sajnos úgy alakult,hogy teljesen eladósodtunk.

Legjobb válasz: Két hónapig ha nem fizeted büntetõ kamatok, fizetési felsz. és még a fene tudja milyen díjakat számolnak fel, de mivel kilakoltatási moratórim van 2011. árp. addig nem lakoltatnak ki. Ne haragudj, de ahogyan olvastam hitel hitel hátán. Ez durva, csodálom hogy eddig még bírtátok, hitelt hitelbõl fedezni meg amúgy is nagy marhaság, összecsapnak a fejed felett a hullámok. Mi is vettünk fel lakáshitelt, de annyit amennyit akkor is ki tudunk fizetni, ha valamelyikünk hosszabb távon nem dolgozik. Továbba a hitelkártya luxus dolog a mai világban, én ha kapnék egyet biztos összetörném azonnal

Két hónapig ha nem fizeted büntetõ kamatok, fizetési felsz. és még a fene tudja milyen díjakat számolnak fel, de mivel kilakoltatási moratórim van 2011. árp. addig nem lakoltatnak ki. Ne haragudj, de ahogyan olvastam hitel hitel hátán. Ez durva, csodálom hogy eddig még bírtátok, hitelt hitelbõl fedezni meg amúgy is nagy marhaság, összecsapnak a fejed felett a hullámok. Mi is vettünk fel lakáshitelt, de annyit amennyit akkor is ki tudunk fizetni, ha valamelyikünk hosszabb távon nem dolgozik. Továbba a hitelkártya luxus dolog a mai világban, én ha kapnék egyet biztos összetörném azonnal
Ha elõre szólsz, akkor max plusz kamatokat fognak kiróni rád, de nem mondják fel a hitelszerzõdést. Egy jelzálog hitel késedelmi kamata még mindig barátibb, mint bármiféle hitelkártya, meg személyi kölcsön kamat. Arra mindenképpen ügyeljetek, hogy 90 napos, minimálbért meghaladó banki tartozást ne szedj össze, mert akkor felkerültök BÁR listára. Próbáljátok racionalizálni a kiadásokat, valamilyen plusz munkát, plusz bevételt találni, a kölcsönök felhalmozása helyett, mert így elõbb-utóbb nagy bajba kerültök, ha már nem vagytok most is abban...
Beszélj a bankkal. Ha minden szó nélkül nem fizetsz, az szerintem sokkal rosszabb. Hátha van a bankodnál esetleg olyan, hogy bizonyos idõre fel lehet függeszteni. Vagy bármi más lehetõség.

Ellopták a banki hiteles autómat, a fennmaradó részt nem tudom a bank felé egyben kifizetni. Mi történik, ha nem vonatom ki a forgalomból, hanem fizetem tovább a törlesztõt, meg a súlyadót, meg kötelezõt?

4 év múlva kivonathatom majd az autót, ha a hitel lejárt? A "nyomozás" felfüggesztésérõl kapott mostani rendõrségi határozattal?

Legjobb válasz: Ilyenkor meg kell mondani a banknak ,hogy követelhet amit akar ,de nem tudsz fizetni,viszont a törlesztõt továbbra is fizeted, ahogy eddig is. Meg szokták adni ezt, mert nem nagyon tudnak mit tenni ,fõleg ha nincs a neveden másik autó. Sokkal jobb nekik egy fizetõ ügyfél mint egy végtelen jogi procedúra amibõl egyáltalán nem biztos hogy jól jönnek ki belátható idõn belül ..Kár ügyeskedni azzal amit írsz, mert ezen úgyis bebuksz.

Ilyenkor meg kell mondani a banknak , hogy követelhet amit akar , de nem tudsz fizetni, viszont a törlesztõt továbbra is fizeted, ahogy eddig is. Meg szokták adni ezt, mert nem nagyon tudnak mit tenni , fõleg ha nincs a neveden másik autó. Sokkal jobb nekik egy fizetõ ügyfél mint egy végtelen jogi procedúra amibõl egyáltalán nem biztos hogy jól jönnek ki belátható idõn belül ..Kár ügyeskedni azzal amit írsz, mert ezen úgyis bebuksz.
Tudtommal banki hiteles autóra kötelezõ cascot kötni lopás ellen is, tehát ha megkötötted, akkor nincs miért aggódnod, a biztosító majd fizet.
Nem (volt) kötelezõ.
Te pénzzel tartozol, amibõl autót vettél. Elsõdleges fedezet a jövedelmed, ha nem volt casco akkor baj van. Üdv,
Semmi, letiltják a jövedelmedbõl egy idõ után, vagy más vagyontárgyadon érvényesítik a követelést. Pl.a lakáson. Érdemesebb bemenni részletfizetést kérni, mûködni szokott.

Mi történik ha be vagyok jelentve, viszont nem fizetnek utánam járulékokat?

Legjobb válasz: Ezt hogy érted? Azt állítja a munkáltatód, hogy bejelentett, közben nem fizeti utánad a járulékokat? Ez esetben megbüntetik, és behajtják rajta. Bár sokkal valószínûbb, hogy csak téged hiteget azzal, hogy bejelentett. Minek vágná maga alatt a fát?

Ezt hogy érted? Azt állítja a munkáltatód, hogy bejelentett, közben nem fizeti utánad a járulékokat? Ez esetben megbüntetik, és behajtják rajta. Bár sokkal valószínûbb, hogy csak téged hiteget azzal, hogy bejelentett. Minek vágná maga alatt a fát?
Nagyon egyszerû, regisztrálj az ügyfélkapun, és akkor a TAJ-számod segítségével bármikor meg tudod nézni.
Hát ha bejelentett és be is vallja, de nem fizeti be, akkor az apeh majd jól a körmére néz és késedelmi pótlékot is fizettet vele, elvileg ebbõl neked károd nem származhat, mivel nem a te hibád. De akkor le is vonja a fizudból, de nem utalja át az apehnak? Ez érdekes és nem vall józan észre.
Valóban nem vagy hibás az APEH szemében, viszont szolgálati idõt nem szerzel.
A kérdező hozzászólása: Az biztod, hogy be vagyok jelentve. Ugyanakkor ami a fizeési papíron szerepel, azt fél füllel hallottam, hogy nem fizeti be. Azaz én úgy gondolom, hogy bevallja hogy mennyit kéne fizetni járulékot, csak épp "elfelejti".
A munkáltatód adó és társadalombiztosítási csalást követ el, továbbá kacérkodik a számviteli fegyelem megsértése nevû cselekménnyel, amit nálunk komolyabban vesznek, mint az emberölést. Te anniyban lehetsz nyugodt, ha tõled levonta de nem fizette be, akkor rajtad nem követelhetik, sõt téged hátrány sem érhet. A te szempontodból úgy kezelik, mintha minden OK lenne. A munkáltatód viszont majd néz egy nagyot... tgyl

Mi történik akkor ha nem fizetem tovább a hitelem? Az én nevemen van a lakás de eladni nem tudom annyiért mint a rajta levő hitel. Viszont tudnánk egy másikat, olcsóbbat venni a kislányunknak aki kiskorú. Arra a bank ráteheti a kezét, leterhelheti?

Legjobb válasz: Van pénzed új lakásra akkor miért nem fizeted vissza a hitelt? Lakást elárverezik amennyiért tudják, majd életed végéig tiltják a fizetésed 33%-át maradék hitelre még a nyugdíjadból is.

Van pénzed új lakásra akkor miért nem fizeted vissza a hitelt? Lakást elárverezik amennyiért tudják, majd életed végéig tiltják a fizetésed 33%-át maradék hitelre még a nyugdíjadból is.
Ja és ha valamit valaha örökölsz azt is egyszerre bukod.
es megis mibol vennel masikat? a mostanit nem adhatod el, mivel a hitel miatt elidegenitesi tilalom van rajta. a bankoddal probalj egyezkedni, ha trukkozni probalsz, arra nagyon konnyen rafaraghatsz.

Mi történik ha nem fizetem be a kötelező biztosítást?

Sajnos későn kaptam észbe és már nem tudok biztosítót váltani mert automatikusan megújult a szerződésem. Én viszont ezt nem szeretném, mert nagyon drága és találtam jobb ajánlatot is.

Legjobb válasz: Ha nem fizeted be, a biztosító egy idõ után felmondja. Az újnál nem biztos, hogy megkapod azokat a kedvezményeket, amiket megkapnál, ráadásul a felmondásig eltelõ idõszakra fedezetlenségi díjat kell majd fizetned (az új biztosítónak), ami több tízezer(!) Ft is lehet, 1-2 hónapra is. Nem éri meg így "váltani".

Ha nem fizeted be, a biztosító egy idõ után felmondja. Az újnál nem biztos, hogy megkapod azokat a kedvezményeket, amiket megkapnál, ráadásul a felmondásig eltelõ idõszakra fedezetlenségi díjat kell majd fizetned (az új biztosítónak), ami több tízezer(!) Ft is lehet, 1-2 hónapra is. Nem éri meg így "váltani".
Egy ismerõsöm a nyáron elfelejtette befizetni a harmadik negyedévet, (nem szándékosan) a biztosító felmondta a szerzõdését. Amikor újra akarta kötni (ugyanazzal a biztosítóval), a biztosító csak úgy volt hajlandó, ha befizeti az évnek addig eltelt részét január 1.-ig visszamenõleg. Szóval nem tartom jó ötletnek úgy megszakítani, hogy nem fizeted be a negyedéves díjat, pláne így év vége felé. Hamár így akarsz biztosítót váltani akkor inkább januárban, próbáld meg ezt, de akkor is elõtte érdeklõdj a biztosítónál akinél szeretnéd megkötni a KGFB-t, nehogy emiatt kellemetlen meglepetés érjen, mert nem biztos, hogy tárt karokkal és kedvezményekkel vár egy biztosító abban az esetben, ha egy másik biztosítónál azért mondták fel a biztosítási szerzõdésedet mert nem fizetted be a díjat. Az elején leírt történet alapján ezzel a megoldással lehet, hogy reosszabbul fogsz járni.
Amely idõszakra nincs biztosításod, a fedezetlenségi díj nagyjából 300-600 Ft között van naponta. Addig nem köthetsz sehol biztosítást, amíg ezt ki nem perkálod. Felmondani nem tudod a biztosítást, a következõ évfordulónapig. Tehát ha nem fizeted be, akkor megszûnik, és ketyeg a fedezetlenségi díj, ráadásul máshol sem köthetsz biztit, csak a jelenleginél tudod megújítani.
Így van. Ha díjnemfizetés miatt megszûnik, azt te szívod meg, mert a nem fizetett napokra fedezetlenségi díjat KELL fizetni, ami napi 4-500 forint is lehet. Váltani CSAK ÉS KIZÁRÓLAG évfordulóra lehet, amit elõtte legkésõbb 30 nappal fel kell mondani. Nem megoldás, hogy nem fizeted, mert nem fogsz tudni átmenni másik biztosítóhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem kell többször leírni, felfogtam elsõre is, a kérdésem csupán elméleti volt :)
Kocsit vettem, uzembentartoira akartam.kotottem biztositast, de nem adtak meg, majdan kotottem 1 masik banknal, az auto nem a nevemen van, tesomen! Kerdesem:ha nem fizetem be az elso biztositast. Amugy se tudtam felhasznalni, mert ne jo! Megszunik automatikusan vagy mi lez azzal?

Lakásbiztosításom van. Mi történik, ha nem fizetem be a bizosítási díjjat? Utólag behajthatják?

Legjobb válasz: A lakásbiztosítást úgy tudom csak évfordulókor lehet felmondani (pont nemrég volt ilyen problémám, onnan tudom), mert egy évre kötötted a biztosítást, csak "részletre fizeted". Én rákérdeztem és igen, elvileg behajthatják.

A lakásbiztosítást úgy tudom csak évfordulókor lehet felmondani (pont nemrég volt ilyen problémám, onnan tudom), mert egy évre kötötted a biztosítást, csak "részletre fizeted". Én rákérdeztem és igen, elvileg behajthatják.
És még fel is mondják a szerzõdésedet, aztán majd nézhetsz, ha valami baj lesz, hogy mibõl fogod megcsináltatni. És a másik, ha pl. hitelre vetted a házat, akkor a bank miatt kötelezõ fenntartani a biztosítást. Ha a biztosító felmondja a szerzõdésedet, akkor tájékoztatja a bankot, és abból is lehet gondod.
Csak a rend kedvéért..Ha nem fizeted a lakásbiztosítást, akkor a biztosító azt 3 be nem fizetett hónap után felmondja.Utána kapsz egy felszólítást, majd rá kb 30 napra egy ügyvédi fizetési meghagyást, az elmaradt 3 havi összegrõl, illetve 570 ft költséget. Ennyi. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!