Találatok a következő kifejezésre: Mi történik nőgyógyásznál, ha fogamzásgátlót (3 db)

Mi történik egy nőgyógyásznál, ha fogamzásgátlót akarok iratni? Meg is vizsgál vagy csak kérdezősködik?

Legjobb válasz: Hát engem személy szerint nem vizsgált meg,pedig az lenne a dolga..Amúgy nem kell félni..egyátalán nem fog fájni...jah és még lehet elküld vérvételre..de ne félj..semmi nem lesz..

Hát engem személy szerint nem vizsgált meg, pedig az lenne a dolga..Amúgy nem kell félni..egyátalán nem fog fájni...jah és még lehet elküld vérvételre..de ne félj..semmi nem lesz..
engem megvizsgált!sõt el is küldött vérvételre.rák szûrést fog végezni, meg megnézi a petefészkedet úgy, hogy az ujja a hüvelyedben a másik keze pedig tapagatja a hasadat(petefészek stb)...ennyi....ja és nem fáj egyáltalán, de ne izgulj mer rosszabb!
Hát engem csak megvizsgált, megnézte, hogy odabent minden rendben van-e és felírta a tabit. Vérvételre sem küldött. De nem fáj, nem kell megijedni.
Dokira válogatja, hogy megvizsgál-e vagy sem vagy elküld-e vérvételre! Nálam egyik sem történt meg! Csak felírta, de jó lett, mert semmi panaszom sincs!
Engem megnézett hüvelyi ultrahangon, meg megtapogatta a hasamat, és aztán írta fel a fogamzásgátló tablettát. ennyi történt. Nem mondom, hogy egy kellemes dolog ez a vizsgálat, de szerintem kibírható, nem kell tõle tartani.
Engem sem vizsgált meg, vérvételre sem küldött, csak felírta a tabit.

Egészen pontosan mi történik a nőgyógyásznál, ha először megyek, már nem vagyok szűz, és fogamzásgátlót szeretnék felíratni? És kb mennyibe kerül a vizsgálat, és a gyógyszer? És tényleg van vérvétel?

Köszönöm a válaszokat! Kicsit tartok a n?gyógyásztól csak azért kérdezem...Illetve ha esetleg tudtok személy szerint valakit javasolni, azt is megköszönném.

Legjobb válasz: bemész elmondod mit szeretnél.Elküld az öltözöbe,kijösz felfekszel a vizsgáloágyra.Csinál egy hüvelyi ultrahangot,megvizsgál esetleg kézzel,csinál egy rákszürést.Egyik sem fájdalmas,és maximum 2 percet vesz igénybe. Utána felöltözöl,megkérdezi van e valamiylen gyógyszerallergiád,volt e trombózis a családba,mikor voltál utoljára vérvételen,van e májbetegséged.. Van aki elküld vérvételre van aki nem. Igazábol a vérvételbõl annyi derül ki,hogy rendben vannak e a májfunkcióid ,esetleg a hormonszintedet is megnézik. Ha volt trombozis akkor megnézik hogy leiden homozigota vagy e (hajlamos a trombozisra). Van aki nem küld el vérvételre.

bemész elmondod mit szeretnél.Elküld az öltözöbe, kijösz felfekszel a vizsgáloágyra.Csinál egy hüvelyi ultrahangot, megvizsgál esetleg kézzel, csinál egy rákszürést.Egyik sem fájdalmas, és maximum 2 percet vesz igénybe. Utána felöltözöl, megkérdezi van e valamiylen gyógyszerallergiád, volt e trombózis a családba, mikor voltál utoljára vérvételen, van e májbetegséged.. Van aki elküld vérvételre van aki nem. Igazábol a vérvételbõl annyi derül ki, hogy rendben vannak e a májfunkcióid , esetleg a hormonszintedet is megnézik. Ha volt trombozis akkor megnézik hogy leiden homozigota vagy e (hajlamos a trombozisra). Van aki nem küld el vérvételre.
az elsõhöz annyit fûznék hozzá, hogyha az orvos nemkérdez semmit, akkor jobb ha temondod a dolgokat, pl h volt a trombózis a családban éshogy van e vmilyen örökölhetõ betegség a családban. jobb ha ezeket tudja az orvos, csak nem mindegyik kérdezi meg. és mondhatsz magadról is pár dolgot pl h rendszeres e a menzeszed, vannak e görcseid, ilyesmik. mert ennek függvényében tud hatásosabb tablettát javasolni neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nektek!:) Ha még valaki valamit hozzátenne, vagy tud orvost javasolni Pesten vagy Fehérváron, annak örülnék! (a vérvételtõl félek, mert az ájulás kerülget tõle...mármint nem a gondolatától, hanem magától a vérvételtõl)
második vagyok, sztkban ingyenes, magán dokinál 8-10 ezer körül lesz
úgy bírom hogy amikor valaki feltesz egy kérdést akkor a rendszer mielõtt kitenné a kérdést feldobja az ahhoz hasonlókat, és az illetõ mégis kiteszi.... minden nap van egy ilyen kérdés.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor most megint van. Ha nem tetszik, ne válaszolj rá. Ennyi
Ez legalább egy értelmes kérdés. A legtöbb gyakori kérdés hülyeség. Örülök, h ezt kérdezed, hogy mi történik a fog. gátló felírásánál, és nem azt, hogy " UGYE NEM LEHETEK TERHES?" ami nagyon sokszor elõ fordul itt. 17/F

Mi történik egy nőgyógyásznál? Akkor is megvizsgál, hogy ha még szűz vagyok? És a fogamzásgátló tabletták nem járnak különösebb mellékhatásokkal?

Legjobb válasz: 1.kérdés: bemész,köszönsz, õ is köszön,felfekszel és megvizsgál,nem kellemes,valami rövid szoknyát vigyél. 2.kérdés:megvizsgál akkor is,ha nem vagy szûz :) 3.kérdés:járhat,de nem törvényszerû,azért van a neve elõtt a dörö,hogy eldöntse neked melyik a legmegfelelõbb. 20l

1.kérdés: bemész, köszönsz, õ is köszön, felfekszel és megvizsgál, nem kellemes, valami rövid szoknyát vigyél. 2.kérdés:megvizsgál akkor is, ha nem vagy szûz :) 3.kérdés:járhat, de nem törvényszerû, azért van a neve elõtt a dörö, hogy eldöntse neked melyik a legmegfelelõbb. 20l
Engem szûzként a másik lyukon vizsgáltak meg. Évekkel késõbb elsõ kapcsolatomkor mikor felírattam még szûz voltam így odalent nem vizsgáltak meg. Mikor már nem voltam az csak akkor volt teljes körû vizsgálat. Felfekszel, a doki mondja mikor szoríts mikor nem, feldug egy , , kacsa" nevû szerkezetet, benéz, kenetet vesz, aztán ujjal is megvizsgál. Ez elég brutálisan hangzik de hidd el 2 perc sincs az egész, én nagyon féltem de semmi se volt ahhoz képest aminek elképzeltem. Mellékhatás akkor van ha nem jó a szervezetednek a gyógyszer. Ezek mind rajta lesznek a tájékoztatón. És a szabályok is. 22N
õõõ.. pont egy orvostól kellene kérdezned, hogy mivel járnak!! nem? de igen, sok mellékhatásuk lehet. és igen, ha valami problémád van, megvizsgál.
A kérdező hozzászólása: milyen probléma lehet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
hát ha szüz vagy akkor azt hiszem a végbeledbe nyul fel ujjal, hogy megtapogassa a méhed.nekem szerencsére ilyen nem volt.rendes vizsgálatnál egy kacsa nevezetü eszközt feldug, majd szétnyitja hogy belásson a hüvelybe. valami világito gépbe szokott nézni hogy felszini sérülést betegséget keressen.utána egy ultrahangot dug fel, az kicsit nyomja a méhet kicsit kellemetlen. a monitoron láthatod te is a méhed. utána "megujjaz" hogy kitapintsa kézzel is nincs e baj, és ennyi. utána megnézi a mell idet nincs e csomo.én elsönél se izgultam valahogy nem féltem ugy voltam vele hogy orvos. a tablettának van sok mellékhatása de sztem attol függ milyen meg te hogy reagálsz rá. ez ugy van ha tapasztalsz valami rosszat akkor felir másikat.amugy sztem ritkán jön ki sok baj.van aki meghizik vagy szörösebb lesz ezek elég durvák de nekem nem volt sose bajom töle. a pozitiv mellékhatása viszont hogy a menzesz nem fáj olyan erösen mint szokott és beállitja rendszeresre. probléma: gombásodás a leggyakoribb. iylenkor viszketsz általában de durva esetben büdös, túrószerû a folyásod is. menzesz rendellenességnél is el szoktak menni. ha nem jön meg vagy tul sürün megjön. na meg nemi betegségek esetén ....
ja de ezek a problémák általánosan XD mivel szüz vagy igy nálad a nemi betegség nem nagyon jöhet szoba:) de általában gombát majnem mindneki összeszed. uszoda iylesmi...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!