Találatok a következő kifejezésre: Mi történik mikor (8764 db)

Google, könyvtár.
csók, közben elindulnak a kezek lefelé, ruha lehámozása, közben, egymás mellé fekvés csók tovább, közben finom simi mindenhol , a nemi szerveket még nem is fontos érinteni, aztán lehet a másik testét végig puszilni, ha már jól beindultak a dolgok, akkor lehet kicsit szájjal a nemi szerveket, ha ehhez van kedvetek, de ez nem is fontos, majd ha már áll is, meg nedves is, akkor óvatosan be lehet nyomni, közben csókolózni, nyakat vállat puszilni, és szép finoman közben lehet ki be mozogni, ha így esetleg nem jó a lánynak, akkor legyen õ felül, és õ üljön bele, ahogy neki jól esik, és mozogjon, és végig lehet közben simogatni, csókolni, nekem így, megy ma is, kivéve hogy nem kell az elején annyira vigyázni, meg ha már jól beindultunk, lehet jó keményen is, de ezt az elsõ alkalomnál nem kéne, ha csak a lány nem akarja :)
Szia! Az, hogy én hogy szexeltem, az neked semmiben nem fog segíteni. A szex nem egy forgatókönyv, amit be kell nyalni. vannak dolgok, maiket a szexrõl, a nemi szervekrõl tudni kell, és tisztában kell lenni a felelõsséggel, és a lehetõségekkel, onnantól kezdve pedig már csak csinálni kell. Olvass biológia könyvet, tudd meg, hogy mûködik a pénisz, a vagina. Azt se tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, és hogy a párod mennyire tapasztalt.
2. vagyok, ez igaz hogy nincs forgatókönyv, van aki csak bevágja két percig reszel és alszik, a kérdezõ azt kérte írjuk le mi hogy csináljuk, gondolom csak ötleteket akar, vagy tudni szeretné hogy megy az igazi szex, mert a pornó nem jó tananyag
Hány éves vagy 2-es?

Mi történik akkor, ha a rendőrségen sikertelen szembesítés történik? Mi történik az üggyel pl: lopás esetén? Tételezzük fel, hogy mind két személy (vádlott, sértett) jelen van, mégis sikertelenné válik a szembesítés.

Legjobb válasz: A szembesítés egy nyomozati cselekmény. Vagy megerõsítik egymás állítását a felek (eredményes szembesítés), vagy tagadják (eredménytelen). Ettõl még az ügy megy tovább. Ügyvédre szüksége lehet mindkét esetben, mert a szembesítés eredményétõl függetlenül könnyen gyanúsított lehet. A magyar ügyészség pedig nem sokat töpreng azon, hogy meggyanúsítson valakit. A bíróságok pedig 97%-ban az ügyészség igényei szerint meghozzák az ítéletet.

A szembesítés egy nyomozati cselekmény. Vagy megerõsítik egymás állítását a felek (eredményes szembesítés), vagy tagadják (eredménytelen). Ettõl még az ügy megy tovább. Ügyvédre szüksége lehet mindkét esetben, mert a szembesítés eredményétõl függetlenül könnyen gyanúsított lehet. A magyar ügyészség pedig nem sokat töpreng azon, hogy meggyanúsítson valakit. A bíróságok pedig 97%-ban az ügyészség igényei szerint meghozzák az ítéletet.

Volt már valakinek, hogy a kisgyermeke valamit bedugott a fülébe ami következtében az vérzett? Ha igen, mi történt? Mit mondott az orvos? Nem károsodott a hallása?

Legjobb válasz: Igen volt.Tollal matatott a fülében kb.2 évesen. Meg ilyedtem,mert vérzett. Orvos látta,mert féltettem a dobhártyáját. Rendben volt minden csak a halló járatot sértette fel. Az orvos azt mondta nem olyan egyszerû átlyukasztani a dobhártyát,mert a hallójárat elkanyarodik elõtte és egy tollal nehét lenne és fájdalmas átszakítani. Esti fürdetésnél mikor víz érte dõlt a vér a fülébõl.Borzasztó volt. Kb 2 hát múlva a fülben maradt alvadt vér összeszáradt és kiesett.Hát így történt. Ha érdekel az orrba feldugott pici mûanyag,majd késõbb TicTac cukorka felhelyezése másodpercek alatt és annak eltavolítása azt is szívesen megosztom Veled:)))

Igen volt.Tollal matatott a fülében kb.2 évesen. Meg ilyedtem, mert vérzett. Orvos látta, mert féltettem a dobhártyáját. Rendben volt minden csak a halló járatot sértette fel. Az orvos azt mondta nem olyan egyszerû átlyukasztani a dobhártyát, mert a hallójárat elkanyarodik elõtte és egy tollal nehét lenne és fájdalmas átszakítani. Esti fürdetésnél mikor víz érte dõlt a vér a fülébõl.Borzasztó volt. Kb 2 hát múlva a fülben maradt alvadt vér összeszáradt és kiesett.Hát így történt. Ha érdekel az orrba feldugott pici mûanyag, majd késõbb TicTac cukorka felhelyezése másodpercek alatt és annak eltavolítása azt is szívesen megosztom Veled:) ))
Ja, az lemaradt, hogy orvosnak mindenképp mutasd meg.Mivel nyúlt a fülébe?
A kérdező hozzászólása: Fülpiszkálóval nyúlt a fülébe, szerencsére hamar megnyugodott, jaj nagyon sajnáltam! Igen, érdekel a többi dolog is!

Ma a második napja hogy ez történik velem, hazaérve a suliből leülök a vécére és látom az alsómon hogy sárga színű, kis folyadék folyt belőlem. Mi lehetett? Mi történt velem? Más is volt már így?

De nem vizelet, az biztos hisz a szagja sem olyan volt, meg azt éreztem volna

Legjobb válasz: Hát meg lennék lepve, ha azt mondanák fehérfolyásod van és ezzel a probléma meg is van oldva, mert aki már menstruál annak ezzel illet volna találkoznia és tudnia és kellene, hogy mit észlel. Látatlanba azonban mégis erre tippelek. Ha ige, így van aggodalomra semmi ok, mert a folyás a hüvely öntisztitó folyadéka, olyan mint a szájban a nyál, fülben a fülzsír, szemben a könny, orrban a takony. Ameddig a szaga nem bûzös, az állaga nem kezd a túróhoz hasonlatos lenni, illetve nem viszket a szeméremtested és a hüvelyed, addig a tisztasági betét viselésén kívûl nincs más teendõ vele. Ha a fent említett tünetek jelentkeznének nõgyógyász szakorvoshoz kell fordulnod. De egy nagyon fontos dolgot el ne fellejtsünk! Édesanyáddal meg kellene osztanod a problémádat, mert még nélküle te egyedül ne is nagyon menj gyermeknõgyógyászhoz! Remélem tudtam segíteni.

Hát meg lennék lepve, ha azt mondanák fehérfolyásod van és ezzel a probléma meg is van oldva, mert aki már menstruál annak ezzel illet volna találkoznia és tudnia és kellene, hogy mit észlel. Látatlanba azonban mégis erre tippelek. Ha ige, így van aggodalomra semmi ok, mert a folyás a hüvely öntisztitó folyadéka, olyan mint a szájban a nyál, fülben a fülzsír, szemben a könny, orrban a takony. Ameddig a szaga nem bûzös, az állaga nem kezd a túróhoz hasonlatos lenni, illetve nem viszket a szeméremtested és a hüvelyed, addig a tisztasági betét viselésén kívûl nincs más teendõ vele. Ha a fent említett tünetek jelentkeznének nõgyógyász szakorvoshoz kell fordulnod. De egy nagyon fontos dolgot el ne fellejtsünk! Édesanyáddal meg kellene osztanod a problémádat, mert még nélküle te egyedül ne is nagyon menj gyermeknõgyógyászhoz! Remélem tudtam segíteni.
Lehet hüvelygomba vagy fertõzés. Ha viszket és kellemetlen szagú meg hasonló akkor lehetséges ez van a háttérben. Ilyenkor nõgyógyászhoz kell menni, vagy esetleg patikában kérhetsz rá valamit, de az nem biztos, hogy segít mert lehet neked nem az a bajod pontosan. Amit tanácsolni tudok: használj tisztasági betétet (pl. carefree azok nekem mindig beváltak) és várj pár napot még. Ha nem múlik egyáltalán akkor mindenképpen orvoshoz kell menned. Illetve ha súlyosbodik akkor is amint lehet. Nem kell félned, csak megnéz odalent a nõgyógyász és mintát vesz, az sem fáj csak abból az sárga anyagból egy mintát levesz és megvizsgálják és megmondja mi a gond. Gondolom még szûz vagy. Ilyet elkaphatsz bárhogy, pl. suliban ha leülsz a wcre. Vagy ha ideges vagy esetleg egészségtelenül táplálkozol vagy nem szellõzik eléggé ott lent, mert pl. mûszálas a fehérnemûd stb. szóval ez bárkivel megeshet. Ha nem múlik el és kellemetlenebbé válik akkor sajnos nem tudod kikerülni az orvost. De ilyen sárgás dolog nekem is szokott lenni mensi elõtt több nappal és egyre több és a végén már kissé tésztaszerû stb. mielõtt megjön. Ez normális. Nem tudom pontosan neked milyen, de mindenképpen várj, hátha nincs is semmi komoly.
A kérdező hozzászólása: Hát elõszõris köszönöm a válaszokat Az utolso válaszolóhoz: nekem is ilyenszerû, és 10 napra vagyok a menszitõl, meglehet hogy az? Viszketni nem viszket De viszont tudom hogy van az a fehér folyás, jól tudom hisz nekem is van/volt, de annak nem volt szagja, ez viszont egy picikét szagosabb, de ugyanúgy néz ki végülis Tudom hogy anyukámmal kellene ilyet megbeszélni csak az a baj hogy vele nem lehet, ha a sok dolga közbe szánna is rám pár percet akkor azt mondaná nekem hogy tini vagyok és azért vannak ilyen változásaim, biztosan ez lenne, hisz a mellemen is mikor striák jöttek elõ én nagyon megijedtem, õ csak azt mondta hogy nem tudja mi az de orvoshoz nem megyünk biztos elkarcoltam Késõbb az unokatestvéremtõl megtudtam a dolgokat hogy stria és hogy mitõl van Szóval anyum kizárható Apám pedig, hát õ jóformán itthon sincs Ezért fordultam ide, mert nincs hol megkérdezzem Köszönöm még egyszer a válaszokat, remélem csak az a kis folyáska mert jön a menszi, de várok pár napot és ha nem véltpozik vagy neadjisten súlyosbodik akkor anyum elé állok és megmondom neki hogyha nem segít megyek magamtõl, de nem akarok magamnak se rosszat azért Köszi még egyszer
Szerintem akkor lehetséges, hogy semmi gond nincs csak a menstruációd miatt van most ez a dolog. Én már sok éve menstruálok, de nekem sincs ilyen mindig, szóval amikor eleinte volt én is meglepõdtem. De szerintem ez normális, mert nincs semmi egyéb panaszom, és mindig el szokott múlni. Használok tisztaságit és akkor nem kellemetlen a szaga sem. Azt nem árt 3-4 óránként cserélni vagy legalább naponta 2szer, 3szor, attól függ mennyire súlyos a helyzet. Megértelek az én anyukám is ilyen. Ha van is rám ideje vagy nem vesz komolyan vagy ha esetleg véletlenül mégis akkor sem tud semmit, tehát nem vagyok vele kisegítve :) )) És nyugi, nekem is tiszta stria mindenem a mellem is :) Szerintem mivel nem viszket nincs okod aggódni. Várd meg még megjön a mensi aztán ha utána is ilyen lesz nem a normális folyás, vagy ami szokott neked lenni akkor érdemes megnézetni mi okozza. De amikor nekem ilyen van nekem is sárgás színû és olyan kissé undorító nyúlósabb. Hát szóval elég érdekes, de nekem azt mondták ez normális dolog. Ja és jól tetted, hogy feltetted itt a kérdést, ez az oldal erre való és fontos, hogy valakitõl tanácsot kérjen az ember. Minden jót, szia.
Ja és jobbulást kívánok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ Nagyon megnyugtatott :) Ma is volt egy kicsi és pont úgy döntöttem, megvárom azt a kis idõt megjön a menszi s ha azután is így lesz akkor fordulok orvoshoz Köszi :)

Elmeselnetek letszi, hogy tortenik az epiduralis beadasa, mi tortenik, mit erezni?

Hany ujjnyi tagulasnal adhato mar be?Tapasztaltatok valami negativat a babara valo hatasaval kapcsolatban?

Legjobb válasz: A "hány ujjnyit" nem tudom. Én két ujjnyira voltam tág, amikor beadták. Kicsit kellemetlen érzés, meg az is rossz, h görnyedni kell, pedig minden fáj akkor. Nehéz megállni, h ne rezzenj össze, amikor beszúrják. DE óriási megváltás volt nekem, mert már 13 órája szenvedtem! Tényleg nagyon jó! A babára pedig semmilyen hatása nem volt. Ha újra szülök, megint kérni fogom! Neked is ajánlom, hallgass az orvosodra! Ha úgy érzed, h szükséged van rá, akkor kérd! Úgyis ott fogod érezni, h kell-e. A szülés nem egy verseny, akinek a legjobban fáj, az a legjobb anyuka! Ha nem muszáj szenvedni, akkor minek? Nyugodtan kérd, ha úgy gondolod! Nekem nagyon jó volt, mert 18 órát vajúdtam, elõzõ nap meg csak 2 órát tudtam aludni. Nagyon elfáradtam. EDA mellett tudtam pihenni, fellélegezni kicsit. Éreztem mindent, de sokkal gyengébben, vidáman mosolyogtam, beszélgettem, amíg tartott a hatása.

A "hány ujjnyit" nem tudom. Én két ujjnyira voltam tág, amikor beadták. Kicsit kellemetlen érzés, meg az is rossz, h görnyedni kell, pedig minden fáj akkor. Nehéz megállni, h ne rezzenj össze, amikor beszúrják. DE óriási megváltás volt nekem, mert már 13 órája szenvedtem! Tényleg nagyon jó! A babára pedig semmilyen hatása nem volt. Ha újra szülök, megint kérni fogom! Neked is ajánlom, hallgass az orvosodra! Ha úgy érzed, h szükséged van rá, akkor kérd! Úgyis ott fogod érezni, h kell-e. A szülés nem egy verseny, akinek a legjobban fáj, az a legjobb anyuka! Ha nem muszáj szenvedni, akkor minek? Nyugodtan kérd, ha úgy gondolod! Nekem nagyon jó volt, mert 18 órát vajúdtam, elõzõ nap meg csak 2 órát tudtam aludni. Nagyon elfáradtam. EDA mellett tudtam pihenni, fellélegezni kicsit. Éreztem mindent, de sokkal gyengébben, vidáman mosolyogtam, beszélgettem, amíg tartott a hatása.
Nem tudom hany ujjnyinal adjak mar be, de en csak ajanlani tudom. A modszer, amit mar leirtak, en annyi kellemetlenseget ereztem, hogy megugrott a labam reflexesen. De a szurast nem ereztem. Tudtam pihenni a nyomasra. Utana nem fajt semmim, en fel tudtam kelni vajudas kozben, igaz segitseggel, de atultem a vajudo labdara, mert megallt a tagulas. 1O hos kislany anyukaja.
Igaz nekem nem a szülés miatt adták, de ugyanaz a menet.A lényeg, hogy ülve picit elõre kell dõlnöd, nem szabad mozogni, mert lebénulhatsz, majd belédnyomják a tû egy részét és jön a mennyei folyadék.De tényleg, az valami isteni, amikor lezsibbadsz XD, ne ijedj meg a kövitõl, ezt amúgy én sem tudtam mert ugye nem éreztem, bnõm most szült csázsárral epivel õ mesélte, hogy a tût nem tolják az elején teljesen be, hanem amikor visszafektetnek akkor te magad tolod be a súllyal.Elég undin hangzik, de nem fáj mert már nem érzed és az sem amikor belédnyomják a tût, ugyanolyan mint amikor oltást kapsz csak a hátadon érzed.Az epi hátránya, h másnap nem kellhetsz fel nem mozoghatsz szinte mert bénulás lehet a vége, vmint ez nálam és bnõmnél is kijött, idõváltozáskor bedurran a hátunk, de nagyon durván...én éjszakánként nem tudok aludni, bnõm a lányát máig alig tudja az ágyába betenni, igaz 8 hete szült.De ez nem mindenkinél jön ki nyugi:) )

Kiegészítésnél van a történet, mi történt?

A Counter-Strike Source nevű játékkal kapcsolatos kérdésem lenne. Tegnap (II.18. ) megnyitottam az Exe fájlt, a menü helyett egy ''loading'' felirat jelent meg KÖZÉPEN, úgy ahogy a szerverekhez szokott kapcsolódni. Utána megjelent a menü, rákapcsolódtam xy nevű szerverre és Orange boxos lett a cs-m valószínűleg letöltött a legelején valamit. Megkérdeztem mindenkit, de csak velem történt meg ez (a barátaim közül), erre szeretnék válaszokat kapni: Mi történt? És ha ez egy frissítés akkor miért csak nekem frissített?

Mit tegyek? Mi történik velem?

2 éve komoly párkapcsolatban élek, minden rendben volt boldogak voltunk, szerelmesek de kb 1 hónapja nagyon er?s érzelmeket vállt ki bel?lem a volt barátom. 4 évvel ezel?tt jártam vele és még mindig vissza akar szerezni. És nem tudom mit tegyek, mert a jelenlegi barátom teljes szívéb?l szeret, bele ?rülne, ha elhagynám, én is szeretem viszont nála nem érzem azt hogy kiesik a szívem annyira ver, mikor vele beszélek, nem rándul össze a gyomrom, nem szorul össze a torkom, viszont mikor a voltbarátommal beszélek még a kezem is remeg.... Mi történik velem? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Kik vagyunk mi, hogy megmondjuk, hogy mit tegyél? Én régen egy 2 éves kapcsolatól szedtem ki egy csajt és a pasija eltörte 2 bordám. Utólag bele gondolva meg is érdemeltem...Ebben az esetben neked kell döntened.

Kik vagyunk mi, hogy megmondjuk, hogy mit tegyél? Én régen egy 2 éves kapcsolatól szedtem ki egy csajt és a pasija eltörte 2 bordám. Utólag bele gondolva meg is érdemeltem...Ebben az esetben neked kell döntened.
#1: Könnyû egy 60 évest megverni... :)
Lehet csak azért remegsz, mert hiába hogy ex, de akkor is új dolog most. A jelenlegi barátoddal, meg már olyan megszokott a dolog, attól függetlenül, hogy minden okés. Szereted a mostanit, ezért ne hagyd el! :) Csak ha majd tényleg nem szereted...
A kérdező hozzászólása: És még együtt vagy azóta azzal a lánnyal?
Dehogyis, megdugtam és vissza ment a volt pasijához. Ennek már 4 éve :)

Tescónál bevezető tréning, mit jelent? Mi történik ez alatt?

Legjobb válasz: Elmagyarazzak, begyakoroltatjak veled, hogy mibol all a munkakorod, es hogyan kell vegezd a munkat. Pl ha penztaros leszel, megtanitanak, hogy kezeled a penztargepet, milyen etkezesi jegyeket fogadhatsz el, mire kell figyelni, mikor mit kell mondani stb.

Elmagyarazzak, begyakoroltatjak veled, hogy mibol all a munkakorod, es hogyan kell vegezd a munkat. Pl ha penztaros leszel, megtanitanak, hogy kezeled a penztargepet, milyen etkezesi jegyeket fogadhatsz el, mire kell figyelni, mikor mit kell mondani stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszod! Holnap kell mennek reggel. :)

Most akkor mi van, mi történt? Nem érdeklem? Fiúk ti mit gondoltok, mit akarhat?

Van egy srác, akivel egy közösségi portálon ismerkedtem meg (nem társkeres?!) még a nyár elején. Kb. minden este beszéltünk (néha órákat) majd nagy nehezen sikerült rávennie, hogy találkozzunk..kicsit kínos volt, mert csak összefutás beszéltünk meg, de annyira zavarban voltam, hogy nehezen tudtam megszólalni, csak kérdezgetett én meg válaszoltam :D Viszont utána másnap már beszéltünk, mondta, hogy szeretne még találkozni, stb.. bejöttem neki. Mivel van egy kis magánéleti problémája a háttérben, ezért kértem egy pár napot gondolkodni, hogy folytassuk e ezt az egészet, de igent mondtam, ennek örült is, nagyon kedves volt, mondta hogy találkozzunk szombaton. Most viszont egyik pillanatról a másikra rám sem ír, ha fent vagyok az oldalon, tegnap is (mikor elvileg találkoztunk volna) végig fennt voltam, ? is többnyire és semmi, egy telefon se...

Legjobb válasz: ráírhatsz te is.. biztos szeret csak lehet úgy érzi nem akar tolakodni hogy mindig õ írjon

ráírhatsz te is.. biztos szeret csak lehet úgy érzi nem akar tolakodni hogy mindig õ írjon
Pontosan! Írj rá te is néha. És nagyon is igaza van, hogy nem õ rohangál utánad mindig. Gondolom nem akar erõszakosan nyomulónak tûnni. Közeledj felé 50%-ban, a többit pedig õ tegye meg. (: 22/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ, ez eszembe jutott nekem is, csak nem mertem, mert azt hiszi hogy nyomulok vagy valami :S:)
dehogy hiszi azt.. nekem is van egy lány akivel így vagyok félek rá írni nehogy nyomulásnak vegye.. de mikor rá gondolok akkor mindig rám ír :D
A kérdező hozzászólása: közönöm, akkor megnyugtattatok kicsit, kezdtem félni, hogy már nem is érdeklem :S Igazából, amióta beszélünk, azóta még nem volt olyan, hogy én írnék rá, lehet, hogy eljött az ideje..
Lebukott az asszony elõtt, hogy mással kavar, és most felszívódott. Vagy te mit értesz kis magánéleti probléma alatt?
Ha jól sejtem van barátnõje.Ha igy van a te döntésed hogy belemész-e egy ilyen kapcsolatba vagy sem.A tapasztalatom nekem errõl hogy ha tovább csinálod csak szenvedni fogsz.Azért nem ir rád, mert a barátnõjével van, és sose lesz tulajdonképpen a tied.Hiába hiszed azt, sosem lesz.ez van.Az olyan pasik, akik kapcsolatban élnek, de nem elég egy nekik, pontosan ilyen dumával szokták széditeni a csajokat, hogy problémám van, meg nem érzem jól magam a csaj mellett stb...Te döntésed hogy elfogadod e igy vagy sem...Az én tanácsom az neked, hogy keress egy "normális" értékrendekkel rendelkezõ fiút.Akinek van egy kis érzelmi inteligenciája is...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!