Találatok a következő kifejezésre: Mi történik megeszem (8 db)

Minket is megesz egy feketelyuk? Egy feketelyuk közvetlen közelében történő hipernova vagy supernova robbanás után létrejött gáz és por felhők részecskéi sem tudnának elszökni a feketelyuk elől? Minek van a legnagyobb energia leadása az univerzumban?

Legjobb válasz: Önmagában a kvazároknak van a legnagyobb energia kibocsájtása,viszont ezeket túlszárnyalja a rövid ideig tartó hipernóva jelenség. Fekete lyuk nem járt errefelé min 5 milliárd éve,és reméljük nem is fog,de ha igen,,,akkor úgysem tudunk tenni ellene.

Önmagában a kvazároknak van a legnagyobb energia kibocsájtása, viszont ezeket túlszárnyalja a rövid ideig tartó hipernóva jelenség. Fekete lyuk nem járt errefelé min 5 milliárd éve, és reméljük nem is fog, de ha igen, , , akkor úgysem tudunk tenni ellene.
Én úgy tudom, a Tejút rendszer közepén is van egy fekete lyuk. Egy óriás csillag volt, amíg fel nem robbant, és pont ebbõl a robbanásból született a mi világunk is. De elnyelni a Nap fog minket. Már kevesebb van hátra a Földnek, mint amennyi idõs! :)
azt hiszem önmagunktól jobban kellene félni, mint ezektõl. A Nap elvan még min 5 milliárd évig, de annak valószínûsége, hogy az emberi faj azt megéri.... na az konvergál a nullához. a feketelyukaktól sem kell félni, mert mielõtt elnyeln minket, még keringenénk körülötte pármillárd évg, majd jönne az, hogy a külsõ szemlélõ számára nekünk lelassul az dõ, amibõl mi semmit nem érzékelnénk.
Valószínûleg mikor kimúlik a nap, fekete lyuk lehet belõle v szupernóva. 1 biztos, a nap lesz a végzetünk :)
Elõzõ válasz, nem feketelyuk lesz belõle, hanem fehér törpe, évmilliárdokal késõbb, pedig barna, vagy fekete törpe. Csak a nagyobb csillagokból lesznek fekete lyukak, mint pl: Betelgeuse, VY Canis Majoris, vagy a Sirius A, de az magával vinné a testvérkéjét is.

Mi történik ha egy lisztérzékeny megeszik egy tál müzlit (búza) joghurttal?

Hogyha már rég elhagyta a glutént tartalmazó ételeket és egyszer csak megeszik egy tál müzlit, attól begörcsölhet iszonyatosan a hasa? (10x er?sebben mint a menstruáció)

Legjobb válasz: Miben merül ki az érzékenység? Az emberiség nagy része érzékeny a lisztre (gluténra). De hát a tejfehérjékre is.. Ez általában kimerül bizonytalan hasi panaszokban, hosszú távon különbözõ krónikus betegségekben, autoimmun problémákban, gyulladásokban. Egy lisztérzékeny (cöliákiás) rosszul lesz, pusztulni kezd a bélhámja (így kevesebb glutén szívódik fel de kevesebb hasznos tápanyag is!).

Miben merül ki az érzékenység? Az emberiség nagy része érzékeny a lisztre (gluténra). De hát a tejfehérjékre is.. Ez általában kimerül bizonytalan hasi panaszokban, hosszú távon különbözõ krónikus betegségekben, autoimmun problémákban, gyulladásokban. Egy lisztérzékeny (cöliákiás) rosszul lesz, pusztulni kezd a bélhámja (így kevesebb glutén szívódik fel de kevesebb hasznos tápanyag is!).
A kérdező hozzászólása: de lehet ettõl pár percig tartó nagyon erõs görcs?
Gabonáktól és tejes ételektõl mindenféle (bármiféle) hasi panasz lehet. Csak valami gyakoribb az emberek között, valami ritkább. Ha valaki nem eszik glutént (vagy tejet) akkor nagyon megérezheti amikor újra eszik, igen görcsölhet tõle a hasa.

Milyen betegséget lehet elkapni, vagy mi történik, hogyha valaki megeszik egy penészes kenyeret? (a kérdésben nem rólam van szó, hanem csak kíváncsi vagyok mi történne ha véletlen. )

Legjobb válasz: Semmi, én is ettem már, mert nem vettem észre, de semmi bajom nem volt tõle. Elõfordul. Meg mostanában azt vettem észre, hogy egyre gyorsabban penészesednek.

Semmi, én is ettem már, mert nem vettem észre, de semmi bajom nem volt tõle. Elõfordul. Meg mostanában azt vettem észre, hogy egyre gyorsabban penészesednek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Hát a gyors penészedés oka, szerintem a nagy meleg lehet. Bár már nincs annyira nagy...
Idieglenes nehézlégzés, szerencsétlenebb esetben asztma. Léghörgõcskék nem preferálják az effajta gombaspórákat. Ez ne tartson vissza senkit attól, hogy penészessajtot egyen, az nemespenész, azt bátran. Azért ne forduljon elõ gyakran, fentiek miatt.

Mi történik, ha megeszek egy zsírkrétát?

Láttam egy képet, amin egy kutyusnak egy tábla van a nyakába akasztva, hogy zsírkrétát eszik, és szivárványt kakil. Tudom, hogy ez nem igaz, és senki sem ad a kutyájának zsírkrétát, de elgondolkoztam, hogyha valaki zsírkrétát enne, akkor mi történne vele?

Legjobb válasz: Valószínûleg vagy hasmenése lenne az illetõnek vagy hányna. Meg biztos nem halna mert a legtöbbre rá van írva, hogy nem mérgezõ pont azért mert a kisgyerekek akik rajzolnak vele nagy valószínûséggel megkóstólnák. Persz az olajpasztell az más tészta azt inkább hanyagold (arról nen tudom, hogy mérgezõ e).

Valószínûleg vagy hasmenése lenne az illetõnek vagy hányna. Meg biztos nem halna mert a legtöbbre rá van írva, hogy nem mérgezõ pont azért mert a kisgyerekek akik rajzolnak vele nagy valószínûséggel megkóstólnák. Persz az olajpasztell az más tészta azt inkább hanyagold (arról nen tudom, hogy mérgezõ e).
A kérdező hozzászólása: Szóval hányás, vagy hasmenés. Csak arra voltam kívácsi, van-e komolyabb következménye. Nem fordult meg a fejemben, hogy megeszem, nyugi.

Mi történik a belső környezetemben. Ha megeszek egy nagy dinnyét?

Hogyan állítja helyre a kiválasztórendszer a vér normális összetételét?

Legjobb válasz: A sok vízre gondolsz, ami fölszívódik a dinnyébõl? A szervezet érzékeli, hogy ,,hígul a vér", ennek hatására fokozódik a vízkiválasztás a vesében, és csökken a vízvisszaszívás, ergo sokat fogsz majd pisilni, és ez mindaddig lesz, amíg a vérben az anyagok koncentrációja helyre nem áll. A maradék anyag-rost, víz, magok pedig továbbmennek a bélrendszeren, és a széklettel távoznak.

A sok vízre gondolsz, ami fölszívódik a dinnyébõl? A szervezet érzékeli, hogy , , hígul a vér", ennek hatására fokozódik a vízkiválasztás a vesében, és csökken a vízvisszaszívás, ergo sokat fogsz majd pisilni, és ez mindaddig lesz, amíg a vérben az anyagok koncentrációja helyre nem áll. A maradék anyag-rost, víz, magok pedig továbbmennek a bélrendszeren, és a széklettel távoznak.

Mi történik ha megeszem a szmötyit az orromból? :D

Mi történik ha megeszem a szmötyit az orromból? :D

Legjobb válasz: szerintem semmi extra..nem lesz semmi bajod..csak szerintem kicsit gusztustalan :)

szerintem semmi extra..nem lesz semmi bajod..csak szerintem kicsit gusztustalan :)
kicsit.
semmi, de ha kipróbálod írd meg! :)
Jó étvágyat hozzá :D, ,
A környezetedben lévõ emberek öklendezni kezdenek.
Kis vitamingolyók! Nyam-nyam...
Fúj de gusztustalan vagy!!
Ha vannak beleragadt kórokozók, akkor visszafertõzheted magad.

Mi történik, ha megeszem a romlott tojást?

Ha egy napig a t?z? napon áll megromolhat a nyers tojás úgy hogy még nincs feltörve...? És mi történik ha megeszem?

Legjobb válasz: :DD igen,vagy szalmonella,vagy csak egy szimpla kiadós hányás fosás ... jó étvágyat

:DD igen, vagy szalmonella, vagy csak egy szimpla kiadós hányás fosás ... jó étvágyat
Normális vagy? pfff...
Szarmonella.
Ha elég alaposan megsütöd nem kaphatsz Samlonella fertõzést, de azért én nem kísérleteznék ilyenekkel, meg az íze sem lehet valami finom....
A kérdező hozzászólása: elsõ, nemtom minek hülyézel le, természetesen nem direkt felejtettem kint...
Ne edd meg.. Nem er annyit egy tojas, hogy kockaztasd az egeszseged. Mondjuk ha a szaga nem borzaszt el elegge, akkor talan mindegy is:D

Mi történik ha megeszem az élesztőt? Szabad? Egészséges vagy nem?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem lesz bajod tõle! Sõt, vannak, akiknek problémás a bõrük, ezért minden nap fogyasztanak egy pici élesztõt, vagy élesztõtablettát bõrgyógyász vagy kozmetikus ajánlására.

Egyáltalán nem lesz bajod tõle! Sõt, vannak, akiknek problémás a bõrük, ezért minden nap fogyasztanak egy pici élesztõt, vagy élesztõtablettát bõrgyógyász vagy kozmetikus ajánlására.
Semmi. A pékélesztõ GRAS organizmus (Generally Regarded As Safe), ami azt jelenti, hogy teljes biztonsággal használható bármilyen célra, emberi számítás szerint semmi bajod sem lesz tõle.
Az élesztõbõl finom pástétomot készíthetsz! Nagyon finom és egészséges! http://www.veg.hu/modules.php?name=Recipes&op=viewrecipe&rec..
Gondolom eszel kenyeret, kifli, stb. Tehát eheted:) Nagyon jó a problémás bõrre is felkenni, csak büdi.
Egyed nyugodtan, én nagyon szeretem az élesztõt csipegetni, ha éppen sütök valamit. És jót tesz a bõrnek is, én szoktam belõle pakolást csinálni, ha sok a pattanásom.
Nem lesz semmi bajod tõle. Én akkor szoktam enni ha sütök valami finomat, és kell bele az élesztõ. ( magába szoktam enni. finom ámbár nem sokan szeretik, de ez van)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!