Találatok a következő kifejezésre: Mi történik lenyel az ember 50 (1 db)

Mi történik ha lenyel az ember 50 ml fertőtlenítőt, hipót?

Legjobb válasz: A legjobb, amit tehet, hogy nagyon sok vizet iszik rá. Tilos hánytatni, mert visszafele is mar. Ha ilyen elõfordult, irány a doki!

A legjobb, amit tehet, hogy nagyon sok vizet iszik rá. Tilos hánytatni, mert visszafele is mar. Ha ilyen elõfordult, irány a doki!
Egyböl fordulj orvoshoz!!Igyál tejet az semlegesit!
Mentõt, de azonnal!
nem értitek a kérdést. nem azt kérdezte szerencsétlen hogy mit kell tenni, hanem hogy MI TÖRTÉNIK?
Én már jártam így.A férjem kihipózta a poharam, mert irritálta, hogy összefogta a gyógyteám.Épp kórházban voltam és nem kaptam meg a gyógyszereimet, nosza gyorsan vegyük be.Még meg is lepõdtem, hogy a poharamban víz van , de gyorsan lehajtottam a gyógyszerrel.Az utolsó kortynál éreztem meg a hipót.Kb félig volt hipóval félig vízzel.Utána nagyon megijedtem felhívtam a dokit azt mondta igyak annyi tejet amennyit csak bírok.Kb 2 literrel magamba erõltettem, de hamarosan ki is jött.Pár óra múlva már nem büfögtem hipó ízüt.
Nem azt kérdezte amire ti válaszoltatok de végül is nem baj így legalább tudja a kérdezõ ezt is.Egyébként szétmarja a torkot ugyanis nagyon nagy a maró képessége.Ettõl meg is lehet halnai és nagyon fájdalmas.Ha ez történik doki és addig is a tej tej és tej..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tényleg létezik az open office kenőcs?

http://gyakorikerdesek.blog.hu/2012/06/02/open_office_kenocs_1

1

14 éves vagyok, 180 cm vagyok az jó arány? . Fogok még nőni?

3

Nyöszörgök éjszaka álmomban. Engem speciel nem zavar, de a szobatársam nem tud aludni tőle. Mit lehet tenni, hogy abba hagyjam?

0

Vélemények Gingko prim-ről vagy Gingko bilobáról?

Ki miért kezdte el szedni? Mennyi idő után érezte a hatását? Milyen változásokat észlelt?
Azt olvastam, hogy segithet a tanulásban.

0

Lehetnek-e negatív következményei a lidocain tartalmú készítmények rendszeres hosszútávú alkalmazásának?

Én konkrétan szőrtelenítés előtt kezeltem vele az adott területet és igen megkönnyítette a dolgot:-) Csak szeretném tudni, h hosszú távon ártalmas lehet-e?
Köszi a válaszokat!:-)

0

Mennyira fáj a csontkovács?

Becsípődött egy ideg a hátamban és holnap megyek csontkovácshoz.Mit fog csinálni velem?Fájni fog?Bevallom őszintén eléggé félek:D Nektek milyenek a tapasztalataitok?

1

Hajlamos vagyok a cukorbetegségre (1-es típusra). Hogyan kerüljem el?

Apai ágon a dédpapám és a nagyapám volt cukorbeteg(nagyapámnak levágták az egyik lábát)nagybátyám is, anyai ágon meg a dédmamám volt (mindenkinek 1-es típusú volt kivéve dédpapámnak volt 2-es)

1

Milyen a minősége a Djarum DOHÁNYnak? Én tölteném magamnak a cigit.

1

Mik a tapasztalatok sóbarlangot illetően?

Május óta folyamatosan beteg (5 éves), november végén megyünk mandula műtétre, de addig valahogy ki kell húzni. Azt javasolta a dokinéni, hogy menjünk sóbarlangba.
Jár valaki? Én a Tátra Sóbarlangot néztem...
vagy esetleg van javaslatotok?
Köszönöm

2

Milyen jogi lépéseket lehet ilyenkor tenni?

Édesanyám sok éve rokkantnyugdíjas. Ettől függetlenül 4 órában dolgozott egy élelmiszerboltban, ahol foglalkoztattak leszázalékolt embereket is. A nyugdíja és a fizetése így tette ki a havi 60.000 Ft-ot. (!) Most azonban a bizottság szerint, (akik bizonyos időközönként újra vizsgálják a leszázalékolt embereket) Édesanyám meggyógyult. Hipp-hopp tud 8 órában dolgozni. Így elvették a nyugdíját. Viszont, eddig bárhová ment jelentkezni, természetesen az üzemorvosig jut, és ott megállapítják, hogy alkalmatlan a 8 órás munkára, mivel olyan szinten vannak tönkre menve a lábai, hogy térdprotézis javasolt.
Ilyen módon került abba az áldatlan helyzetbe, hogy konkrétan nincs bevétele. Mivel a nyugdíját elvették, dolgozni viszont nem tud, mert mivel már nem minősül rokkant-nyugdíjasnak, senki nem foglalkoztatja 4 órában, 8 órára meg alkalmatlan.
A kérdésem: Ilyen van??
Jogilag az lehetséges, hogy valakit megfosztok a bevételétől és a nyugdíjától is? Érdemes ügyvédet fogadnom?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!