Találatok a következő kifejezésre: Mi történik leánybúcsún (3 db)

Mi történik egy leánybúcsún?

Legjobb válasz: Huhh az több dologtól is függ. Attól pl, hogy a szervezõk mennyire ismerik a leendõ arát. Tudniuk kell, hogy mennyire szeret bulizni. Ha nagyon, akkor elmennek egy jó helyre táncolni, iszogatni, esetleg beszélgetni. Ha nem annyira bulizós, akkor valakinél szerveznek egy összejövetelt, ot beszélgetnek. Vagy elmennek vacsizni egy jó kis étterembe, vagy wellness hétvégére. Nem ritka a vetkõzõs pasi sem ajándékba. De bármi lehet egy leánybúcsún, csak a szervezõktõl függ.

Huhh az több dologtól is függ. Attól pl, hogy a szervezõk mennyire ismerik a leendõ arát. Tudniuk kell, hogy mennyire szeret bulizni. Ha nagyon, akkor elmennek egy jó helyre táncolni, iszogatni, esetleg beszélgetni. Ha nem annyira bulizós, akkor valakinél szerveznek egy összejövetelt, ot beszélgetnek. Vagy elmennek vacsizni egy jó kis étterembe, vagy wellness hétvégére. Nem ritka a vetkõzõs pasi sem ajándékba. De bármi lehet egy leánybúcsún, csak a szervezõktõl függ.
Egyszer egy chippendale fiú mesélte, hogy lánybúcsúkon kb. minden negyedik menyasszonyt ágyba is szokta vinni.
A bulizósabb társaságok jól be szoktak rúgni, táncolnak, hülyülnek, de elég ordenáré módon :) Jó móka :D
az itt elhangzottakbol undorito lehet! meghogy megdugjak a mennyasszonyt?! fuj megvan a velemenyem ezekrol :(
nemrégen voltam leánybúcsún és chippendél fiu nélkül is nagyon jól sikerült! a menyasszonynak különbözõ feladatokat találtunk ki petrezselyem árulás, kérdéseket tettünk fel a võlegényrõl amire nem tudott válaszolni innia kellett ha tudta a választ akkor ajándékot kapott(amin legjobban meghatódott az õ gyerekkorától kezdve öszeállított fényképalbum) ezek mellet nagyon jót buliztunk és rengeteget táncoltunk. ezen a napon a menyasszonynak mindent szabad!!!!!
A chippendale fiú nem lódított 'kicsit' ?
"mindent" azert megsem szabad?!
sajnos sok büdös kurva van, merthát ez nem a chippendale fiú hiábja ám teljesen! az ilyen minek akar férjhez menni? mert jó pénz?

Rendelnétek-e legény/leánybúcsúra chippendale fiút vagy táncoscsajt? Mit vállalnátok be vele? Volt-e már ilyen élményetek, mi történt?

Hallomásból tudom, hogy legénybúcsún a legjobb barátnak kell esetleg a táncos csajjal lefeküdni, csajoknál el?fordul ez?

Legjobb válasz: Mind a kettõ rendkívül ízléstelen.

Mind a kettõ rendkívül ízléstelen.
A leány búcsún a menyasszonynak kell lefeküdnie a chippendale-táncossal. Honnan veszed ezt a hülyeséget?!
Mi az, hogy le kell vele feküdnie? :D Különben megbüntet a rendõr, vagy mi ?:D És ha mondjuk õ már házas, akkor is le kell vele feküdnie ?
az Így jártam anyátokkal címû sorozatban van egy olyan rész mikor elmennek legénybúcsút tartani és akkor ott táncol a sztriptíz csaj ! Na én is addig mennék el vele, hogy táncol nekünk meg vetkõzik meg bulizunk, de lefeküdni nem feküdnék le vele!
21 éves vagyok, és ha véletlenül lenne egy lánybúcsúztatóm, nekem nem kéne ilyen táncos tangás kigyúrt pasi, mert megmondom õszintén kifejezetten undorítónak találom. De sokaknak tetszik, nekem kicsit sem
A kérdező hozzászólása: Nos volt már szerencsém ilyennel találkozni ennyi, ezért kérdezem, mert elõfordul. Menyasszony barátnõje + chippendale fiú.
ha nekem majd lesz leánybúcsum tuti kérek chippendale fiút:) vagy ha én szervezem majd valamelyik bnõmét akkor is fogok rendelni, jó buli;) de lefeküdni nem kell senkinek vele...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!