Találatok a következő kifejezésre: Mi történik leáll a Föld tengelye (1 db)

Mi történik ha leáll a Föld tengelye körüli forgása?

Legjobb válasz: Fél éves éjszaka és fél éves nappal lenne mindenhol. (Persze nem teljesen, nappalok és éjszakák között lenne vagy 1-1,5 hónapos hajnal és alkonyat is)

CSak annyit az elõzõjöz, hogy a Nap soha nem fog szupernóvává válni, ugyanis túl kicsi a tömege hozzá... 'Élete' végén vörös óriássá fúvódik fel, amikor is a legújabb számítások szerint bekebelezi a Földet, majd fehér törpévé roppan össze... de minket már ez se nagyon fog érdekelni, mert nem hiszem h az emberiség még kibirná 5 milliárd évig...
Fél éves éjszaka és fél éves nappal lenne mindenhol. (Persze nem teljesen, nappalok és éjszakák között lenne vagy 1-1, 5 hónapos hajnal és alkonyat is)
Hát megszûnne az élet a földön mert a nap nem egyenletesen melegítené a földet.Így azon az oldalon ahol nem süt a nap nem tudnak az emberek élelmet termeszteni és meg is fagynának míg a másik oldalon olyan hõség lenne hogy állandóan sütne a nap.
Megdöglenénk.
nem fog, mert a Nap elõbb robban fel, és változik szupernovává, így ennek a "Mi lenne ha..." kérdésnek nincs értelme
4 milliárd év és a föld forgása annyira lassul h 30 órás lesz egy nap viszont annyira nem kell parázni ezen h mikor áll meg meg mikor fagy be, mi magunk addigra elpusztítjuk VAGY 10 milliárd év múlva úgyis ütközünk az Androméda galaxissal úgyis mind1
Kb jó nagy sebeséggel repülnél tovább, mert egy adott sebességhez vagy szokva itt a Földön.. Ha a bolygó hirtelen megáll, te repülsz tovább XD Nem tudom a gravitáció ezt menynire gátolná... Amúgy meg jellemzõ légkörzés, tengeráramlások változnának. Ennek következtében drasztikus éghajlat változás is bekövetkezne.
Nem gondolod hogy akkor kicsit zsufi lenne az egyenlítõ környékén? :)
nemfeltétlen aki nappalt akar átmászik a napos oldalra aki estét az a sötétre XD
A kérdező hozzászólása: tengely körüli forgása sry:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehetséges-e időutazás?

Lehetséges-e időutazás úgy,hogy a fénysebességhez közeli állapottal utazunk?

24

Mi a polimerizáció?

Úgy vélem ez a műanyaggyártás másik neve,de nem értem,hogyan végzik el.Hogy megy végbe?Katalizátor kell hozzá?Ipari körülmények?

2

Vízhez, acetonhoz és benzinhez ezüst-nitrátot adunk. Mit tapasztalunk? Miért?

1

Differenciálegyenletek megoldásánál mikor melyik kódszert kell használni?

A módszerek közül ismerek párat, de nem tudom, hogy mikor és melyiket használjam. Ezekre gondolok:

3

Az alábbi termodinamikai fizikai feladatban mennyi az entrópiaváltozás? És mennyi idő telik el?

Egy hőszigetelt falú edényben 95g 35°C hőmérsékletű víz van, amibe 65g (-10°C)-os jeget dobunk.

1

Bekapcsoltam az elosztót, puffant egyet, és megégett. Mi történt? És hogy nem rázott meg az áram?

Van az az elosztó, aminek sok konnektorja van, vagy hogy mondjam. És van rajta 1 billenős kapcsoló, amivel letudod az egészet kapcsolni.

3

Tudnátok mondani olyan programot, ami vegyületek tulajdonságait, reakcióit mutatja be?

12

Turbinás sugárhajtómű építés, megadott tervből? (Jet engine)

Sziasztok! Csináltam egy tervet, egy sugárhajtómű gépről, és nem tudom, hogy működőképes lehet-e. FEltölteném ide, és valaki segítenie, hogy jó e? Axiál kompresszoros. egyébként az ebben a vidiben szereplő gépről csináltam: <http://www.youtube.com/watch?v=UoYq3NPrczg

8

Pulzáló sugárhajtómű házilag?

Üdv! A kérdése, hogy hogyan tudnék házilag pulzáló sugárhajtóművet csinálni szelep nélkülit?folyékony anyaggal szeretném üzemeltetni. Nem olyan nagyot, hanem kissebbet. kb 5-7 cm átmérőjű csőből lenne a legnagyobb pontja. Ha valaki kritizálni szeretne, csak mondom, hogy ez pulzáló sugárhajtómű, és nem turbinás s.hajtómű!

3

Hogyan számíthatom ki a fékutat, és a féktávolságot?

9. osztályos vagyok, ha lehet egyszerűen.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!