Találatok a következő kifejezésre: Mi történik leáll (18 db)

Mi történik olyankor ha leáll a tesztoszteron termelés? Mi bajom lehet tőle?

Legjobb válasz: Izomgyengülés, zsírpárnák kialakulása, fáradékonyság, túlzott izzadás lehetnek a tesztoszteron csökkenés jelei. Csökken a nemi vágy, megemelkedik az ösztrogén szint, és kissé elnõiesedik az, akinek leáll a tesztoszteron termelése, mint pl. az eunuch-oknak.

Izomgyengülés, zsírpárnák kialakulása, fáradékonyság, túlzott izzadás lehetnek a tesztoszteron csökkenés jelei. Csökken a nemi vágy, megemelkedik az ösztrogén szint, és kissé elnõiesedik az, akinek leáll a tesztoszteron termelése, mint pl. az eunuch-oknak.
A kevés tesztoszteron termelés (ha nem vagy még 60 éves), nagy valószínûséggel mellékvese problémákra vezethetõ vissza, úgyhogy irány az urológia! A mellékvese sok problémát okozhat, köztük pl. a magas vérnyomás egyik oka is lehet. Általában 60 év felett tablettával lehet pótolni a hiányzó tesztoszteront.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a segítséget és ezt valahogy "újra lehet indítani" vagy van valami ami beindítja vagy pótolja?

Ha el volt zárva a viz és ugy inditottam el a mosógépet, de pár perc mulva megengedtem de leállt a gép, akor még szerelhető, vagy totál káros lett? Megállapitható mi történt vele?

Legjobb válasz: A miénk (Indesit) érzékeli, hogy nem kap vizet, leáll a program és semmi baja nem lesz. Ha a tiéd ezt nem érzékeli, akkor könnyen túlhevülhetett a fûtõszál és azt esetleg cserélni kell. Ha nem tudod újra elindítani hívj egy szerelõt, szerintem meg lehet javítani.

A miénk (Indesit) érzékeli, hogy nem kap vizet, leáll a program és semmi baja nem lesz. Ha a tiéd ezt nem érzékeli, akkor könnyen túlhevülhetett a fûtõszál és azt esetleg cserélni kell. Ha nem tudod újra elindítani hívj egy szerelõt, szerintem meg lehet javítani.
Azt innen tuti nem tudjuk megmondani. Kapcsold ki, állítsd a program elejére, kapcsold be, esetleg állítsd kipumpálásra. Játsz vele egy kicsit és meglátod, hogy mi van.

The Sims 3, nem indul. Eddig minden gond nélkül futott, most azonban azt írja, Inicializálási hiba, a játék leáll. Mi történt?

Legjobb válasz: Álatlában az egyedi tartalmak miatt van ez... Nekem is csak úgy mûködött hogy nincs semmi letöltésem se ruha se semmi..:|| De ha úgy írja ki ezt neked, hogy nincs letöltve semmi egyedi tartalom, akkor nem tudom mi lehet a hiba :||

Álatlában az egyedi tartalmak miatt van ez... Nekem is csak úgy mûködött hogy nincs semmi letöltésem se ruha se semmi..:|| De ha úgy írja ki ezt neked, hogy nincs letöltve semmi egyedi tartalom, akkor nem tudom mi lehet a hiba :||

Mi történik ha leáll a fogamzásgátló tablettával és milyen kárt tehet benne?

Egyik barátn?mmel az édesanyja fogamzásgátló tablettát szedet. 14éves a csaj.Érdekelne mit tehet vele?okozhat-e kárt és mi történik akkor ha leáll? Úgy értem ha leáll lesznek tünetei?

Legjobb válasz: Orvos mit mond?

Orvos mit mond?
Amíg szedi, addig max azok a mellékhatások jöhetnek ki rajta, amik a tájékoztatóban vannak. Ha abbahagyja, akkor elõfordulhat, hogy nem áll helyre a ciklusa, nem lesz peteérése, így ha babát szeretne, nem fog összejönni. Szerencsésebb esetben orvos tud segíteni, szerencsétlenebb esetben meg nem. Egy 14 éves gyereknek még nincs kialakulva normálisan a hormonrendszere, nincs annyira pontos és szabályos ciklusa, peteérése, mint egy érett nõnek. Ha így belepiszkálnak, akkor bizony elõfordulhat a fent említett eset. Egyébként felnõtt nõknél is elõfordul elég gyakran, hogy tabi után jó ideig nem áll helyre a ciklus, vagy esetleg csak orvosi segítséggel áll helyre (esetleg sehogy), de ilyen korban még nagyobb a veszélye. Nem tudom az anyja miét szedet vele tablettát, meg azt se, hogy melyik az a nyomorék orvos, aki felírja...
Szerintem meg elég sok az ilyen nyomorék orvos -.-' Én gondolkodtam a tablettán csak, hogy én nem vagyok egyszerû eset, ezért nálam javallott egy vizsgálat elõtte. Az elsõ nõgyógyász akihez elmentem rámnézet, adott egy katalógust amiben le volt írva, hogy x fogamzásgátló milyen tuti és ennyi. Másodiknak elmentem egy sokak által ajánlott orvoshoz, õ kért labort, utána megmondta, hogy nálam az enyhébb fog.gátló is rizikós lenne :S UFF - És ezt be akarták vetetni velem!
Elsõ vagyok. Igen, sajnos az a baj, hogy azok az orvosok vannak többségben, akik normálisan megvizsgálnak a tabi elõtt. A sok ember meg bedõl az "ezek a mai tabletták már olyan kevés hormont tartalmaznak" szövegnek. Aztán meg szívnak a mellékhatásokkal, vagy abbahagyás után meddõségibe járnak mikor babát szeretnének... no comment
A kérdező hozzászólása: mert mennek Amerikába nyaralni és nem akar az anyja azzal foglalkozni hogy menstruál mert akkor jönne meg neki.
Most halál komolyan azt mondod, hogy a menzesz eltolása miatt szedet vele az anyja fogamzásgátlót? Az ilyet nem lehet jelenteni vhol? Hát normális az ilyen ember?
A kérdező hozzászólása: halál komolyan mondom.

Mi történik akkor ha elindítom a BitLocker meghajtó titkosítást és valami miatt váratlanul leáll a számítógép?

Legjobb válasz: Nem fog teljesen használhatatlanná válni a lemez, ha erre irányult a kérdés.

Nem fog teljesen használhatatlanná válni a lemez, ha erre irányult a kérdés.
A kérdező hozzászólása: én az azon lévõ adatokra gondoltam... meg persze a lemez is.. sérülhet fizikailag? és mivan ha én magam állítom le a gépet szabályosan úgy ahogyan kell?
Maga a lemez fizikailag kizárt (a hirtelen áramtalanítás nem tesz neki jót ez igaz, de baja ettõl sem kell legyen), az adatokat pedig nem valószínû, hogy egybõl elveszted. Olvasd le a leírást, ha bármi ilyen fennáll, azt maga a Bitlocker fogja jelezni.

Mi történik ha egy autóból kifogy a benzin és leáll pont az autópályán?

Ilyenkor mit kell tenni? Velem még nem volt ilyen.Történt már valakivel közületek ilyen? Egyáltalán ha kifogy a benzin pl:külföldön és nincs a közelbe benzinkút,akkor mit kell tenni,kit kell hívni ha senkit nem ismerek?

Legjobb válasz: Ha benzines kocsid van és kifogy, akkor simán után lehet tölteni kannából. Ha diesel fogy ki csutkára, akkor gáz van, mert a csövekbõl is kifogy és légtelenteni kell a rendszert mielõtt beindítod. Szóval inkább benyással állj le! :) Ha tudod, hogy olyan helyre mész, ahol nincs sûrûn kút, vagy csak szimplán félsz egy esetleges kifogyástól, akkor tegyél be egy legalább 10L -es kannát, amit elõzõleg teletankoltál. Így bármi van fel leszel rá készülve. Ennyi.

Ha benzines kocsid van és kifogy, akkor simán után lehet tölteni kannából. Ha diesel fogy ki csutkára, akkor gáz van, mert a csövekbõl is kifogy és légtelenteni kell a rendszert mielõtt beindítod. Szóval inkább benyással állj le! :) Ha tudod, hogy olyan helyre mész, ahol nincs sûrûn kút, vagy csak szimplán félsz egy esetleges kifogyástól, akkor tegyél be egy legalább 10L -es kannát, amit elõzõleg teletankoltál. Így bármi van fel leszel rá készülve. Ennyi.
Elsétálsz a kútra! Hihhetetlen nem???
ha a benzin kifogy nem állsz meg rögtön. oldalra kell állni és hívni nagytesót h hozzon kaját a masinának
Csak azért vetõdött bennem fel a kérdés, mert benzint még csak csak szerzel valahogy... De kannával a kezedben nem sétálsz el gázért, az tuti.
Ha kifogy a GÁZ, az GÁZ!:) De általában benzin-gáz szokott lenni. Szóval benyát akkor is lehet belerakni. nem?
A kérdező hozzászólása: Ja igen xD 15/F (apukám kocsija gázos)
Ha kifogy a gáz, átkapcsolsz benzinre. Ha nincs, szerzel.
A kérdező hozzászólása: És hogy lehet hogy egy autóban benzin meg gáz is van?Gondolom nem együtt vannak összekeverve... El vannak különítve?
Egy benzines autóba lehet szerelni gázpalackot(a csomagtartóban van), át lehet alakítani, hogy menjen gázzal is. De attól még menni fog benzinnel is(úgy indítják assz'em be).
A kérdező hozzászólása: Ja, értem.
egyáltalán milyen autód van? van benne tank? mármint tankfedél, a kocsi oldalán vagy valami tank féle a csomagtartóban?
A kérdező hozzászólása: De én nem a saját kocsimról kérdeztem, mert gázos, hanem csak úgy általánosságban egy benzines Suzukiból ha kifogy...
A kérdező hozzászólása: ugyanaz amit írtak, nem?
ha kifogy a benzin az történik hogy esik a fordulat hiába nyomod neki és egyszer csak elfogy a fordulat és leáll
Kis teherrel mentünk haza külföldrõl, már pont Pest elõtt lehettünk erre én: -Meg kéne állni tankolni, mert ki fog fogyni az üzemanyag! -Nem kell menj csak, majd Pest után megállunk. Mentem, mentem mentem... Egyszer csak elkezdett rángatni a kocsi és szépen lassult, a leállósávban megálltunk kivettük a raktérbõl a kannát és betöltöttük a tankban. Egyébként én autópályán már negyed és fél közötti tanknál megszoktam állni tankolni. 20L
A kérdező hozzászólása: "Elsétálsz a kútra! Hihhetetlen nem???" És ha külföldön vagy, és a senkiföldjén ahol jó messze van benzinkút, vagy ha este mikor nincs elemlámpád?! "-.- Már nem is olyan egyszerû így, ugye?
A kérdező hozzászólása: Többi választ köszönöm szépen
Elmondom neked, hogyha Ausztriában adod elõ a "kifogyott a benzin" címû történetet, még jól meg is büntet a rendõr!
Ne foggyon ki, tankoljál idõben, ha nincs pénzed benzinre maradj otthon:P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nekem se nem benzines se nem diesel.Gázzal megy.Tudom furcsa, de egyre több kocsi lesz gázos, nekem is 4 hónapja lett ilyen.
Akkor ennél értelmesebb kérdést fel sem tehettél volna..:D De én megkérdezem helyetted is... Mivan akkor, ha kifogy a gázod??
A kérdező hozzászólása: Írtam hogy 15 éves vagyok és hogy (apámnak van gázos BMW-je), és azon van az oldalán tankfedél.Nekem nincs kocsim.

Néhány napja nem tudom kikapcsolni a Windowst, rákattintok a Start-ra, -leállítás, -és innentől "fennmarad" a tálca, és semmi nem történik, leáll az egér, meg az egész oprendszer. Mi van vele?

Csak Reset-tel tudok kilépni....frissen telepített oprendszer /XP 32 bites/,kett? vadi új vinyóval......nem értem......!Eddig tök jól ment!

Legjobb válasz: egy újratelepítés szinte mindent megold, ha nem segít akkor hardwares a probléma, bár akkor az újratelepítés sem fog sikerülni.

egy újratelepítés szinte mindent megold, ha nem segít akkor hardwares a probléma, bár akkor az újratelepítés sem fog sikerülni.
Lehet, hogy nem a windows a fos, hanem te... bocsánat:D De tudod van egy mondás, ha mindenki hülye melletted, akkor lehet, hogy nem másokban van a hiba... Egyébként próbálkozz azzal, hogy cmd beírod, hogy shutdown -s
A kérdező hozzászólása: A másodiknak üzenem; Nem értem, miért fikázol amiért nem vagyok elégedett egy szolgáltatással és segítséget kérek másoktól?!?! A "mondásod" elég gyatra és értelmetlen is, ráadásul sosem hallottam még.....Gyanítom, valami marketinges oktató könyvben, vagy valami édesvíz kiadós szarban olvastad.....:) Más; Mi az a cmd meg shotdown?!....Ez valami megoldás féle? Kifejtenéd bõvebben? Köszi, BÉKE......
Na látod itt a fõ probléma, hogy nem tudod kezelni a rendszert, amit használsz, így valószínû, hogy nem fog megfelelõen mûködni. Egyébként a cmd az a parancssor és oda beírod ezt az utasítást és elvileg le kell, hogy álljon a gépet. Ha pedig illegális (letöltött/másolt) CD-rõl telepített windows rendszered van, akkor ez is okozhatja a problémát, de akkor szavad nem lehet a szolgáltatás színvonalára, mert jogtalanul veszed igénybe... Ja és a mondás egy bölcsesség gyûjteménybõl való.

Mi történik ha leáll a Föld tengelye körüli forgása?

Legjobb válasz: Fél éves éjszaka és fél éves nappal lenne mindenhol. (Persze nem teljesen, nappalok és éjszakák között lenne vagy 1-1,5 hónapos hajnal és alkonyat is)

CSak annyit az elõzõjöz, hogy a Nap soha nem fog szupernóvává válni, ugyanis túl kicsi a tömege hozzá... 'Élete' végén vörös óriássá fúvódik fel, amikor is a legújabb számítások szerint bekebelezi a Földet, majd fehér törpévé roppan össze... de minket már ez se nagyon fog érdekelni, mert nem hiszem h az emberiség még kibirná 5 milliárd évig...
Fél éves éjszaka és fél éves nappal lenne mindenhol. (Persze nem teljesen, nappalok és éjszakák között lenne vagy 1-1, 5 hónapos hajnal és alkonyat is)
Hát megszûnne az élet a földön mert a nap nem egyenletesen melegítené a földet.Így azon az oldalon ahol nem süt a nap nem tudnak az emberek élelmet termeszteni és meg is fagynának míg a másik oldalon olyan hõség lenne hogy állandóan sütne a nap.
Megdöglenénk.
nem fog, mert a Nap elõbb robban fel, és változik szupernovává, így ennek a "Mi lenne ha..." kérdésnek nincs értelme
4 milliárd év és a föld forgása annyira lassul h 30 órás lesz egy nap viszont annyira nem kell parázni ezen h mikor áll meg meg mikor fagy be, mi magunk addigra elpusztítjuk VAGY 10 milliárd év múlva úgyis ütközünk az Androméda galaxissal úgyis mind1
Kb jó nagy sebeséggel repülnél tovább, mert egy adott sebességhez vagy szokva itt a Földön.. Ha a bolygó hirtelen megáll, te repülsz tovább XD Nem tudom a gravitáció ezt menynire gátolná... Amúgy meg jellemzõ légkörzés, tengeráramlások változnának. Ennek következtében drasztikus éghajlat változás is bekövetkezne.
Nem gondolod hogy akkor kicsit zsufi lenne az egyenlítõ környékén? :)
nemfeltétlen aki nappalt akar átmászik a napos oldalra aki estét az a sötétre XD
A kérdező hozzászólása: tengely körüli forgása sry:)
A frissítés nem lett kész teljesen, igy a programok is instabilá válhatnak.

PSP 3000! Ra akarok tenni valamit, pl. videot, zenet, kepet, es mikor masolja, egyszer csak leall a masolas es nem tortenik semmi. Mi ez?

Legjobb válasz: Találós kérdés! Komolyra fordítva van memória kártya pspbe ugye? [mert ugye pspnek nincs belsõ memóriája csak amit beleteszel] Illetve [nem tudom hogy van-e ilyen a pspbe[mert hiába van pspm nem volt dolgom még ezzel] írás védett-e a kártya?

Találós kérdés! Komolyra fordítva van memória kártya pspbe ugye? [mert ugye pspnek nincs belsõ memóriája csak amit beleteszel] Illetve [nem tudom hogy van-e ilyen a pspbe[mert hiába van pspm nem volt dolgom még ezzel] írás védett-e a kártya?
A kérdező hozzászólása: van benne kartya, es sztem nem vedett, mert mikor rarakta az elado a jatekokat neki sikerult (nem talalos kerdes)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!