Találatok a következő kifejezésre: Mi történik hogy nem (545 db)

Mikor megy le a hasam? Terhesseg alatt 16kilo jott fel. Ennek 9honapja. Mi tortent? Hogy nem huzodott vissza? Ez igy marad? Meg ha tornazom is?

szules utan lement 10kg de szopi alatt vissza jott..mindenki terhesnek nez..igaz tornazom mar a kilok nem mozdultak de centiben latszik a vekonyodas de a hasam meg mind max 6hos terhesnek nezek ki

Legjobb válasz: Menj el esténként futni és diétázz egy kicsit.. :) Magától nem fog lemenni :)

Menj el esténként futni és diétázz egy kicsit.. :) Magától nem fog lemenni :)
Én szinte ugyanígy voltam vele. De ki kell várni amíg szopizik, hiába zavar, most ne ezzel törõdj. tõlem is sokszor megkérdezték, hogy jön-e a második?!Viszont amint abbahagytam a szoptatást, elkezdtem diétázni. 5 hét alatt 8-10 kg lement, pedig nem drasztikus, csak figyelek nagyon, hogy ne nasizzak, akkor egyek amikor kell és csakis egészséges, szénhidrátmentes kajákat.A hasam is tökre visszament már. bár még látszik, de van még 8 kg amitõl megszabadulok, közben tornázom és akkor biztos szebb lesz! Tudom, hogy szar, mert nem érzed így jól magad, de kitartás, gondolj csak a babára és mindenki beka...hatja, aki beszól.
A kérdező hozzászólása: tudom, tornazom is de semmi..bar meg 1-2x szopizik a babam ezert durva dietaba nem merulhetek, meg edzesbe..de tornazom mindennap..majdnem 10hos a babam

Mikor megy le a hasam? Terhesseg alatt 16kilo jott fel. Ennek 9honapja. Mi tortent. Hogy nem huzodott vissza? Ez igy marad? Meg ha tornazom is?

szules utan lement 10 de szopi alaltt vissza jott egy kicsi.de a hasam ugy nez ki mintha terhes lennek,es mar rohadtul kesz vagyok h mindenki terhesnek nez...de sajna ugy is nez ki a hasam..

Legjobb válasz: Kezdõ súlyom 58 volt, hízás 30 kiló. Legalább is addig számoltam. A szoptatás befejezéséig hiába fogtam vissza a kajálást, jártam újra sportolni, semmi változás nem volt. Most már három hónapja nem szoptatok, a lányom lassan egy éves, és végre valami elindult. Abszolút megértelek, én tiszta depressziós voltam ettõl, de most már látszik a fogyás. Én nem eszem kenyeret, tésztát, cukros dolgokat, és próbálok minden nap legalább 30-40 percet tornázni. Nekem is a hasam a legrosszabb, bár terhesen is állandóan ikrekkel ijesztgettek. (Legszívesebben a homlokomra tetováltattam volna az ultrahangos képet.)

Kezdõ súlyom 58 volt, hízás 30 kiló. Legalább is addig számoltam. A szoptatás befejezéséig hiába fogtam vissza a kajálást, jártam újra sportolni, semmi változás nem volt. Most már három hónapja nem szoptatok, a lányom lassan egy éves, és végre valami elindult. Abszolút megértelek, én tiszta depressziós voltam ettõl, de most már látszik a fogyás. Én nem eszem kenyeret, tésztát, cukros dolgokat, és próbálok minden nap legalább 30-40 percet tornázni. Nekem is a hasam a legrosszabb, bár terhesen is állandóan ikrekkel ijesztgettek. (Legszívesebben a homlokomra tetováltattam volna az ultrahangos képet.)
14 hónapja szültem, 30 kg híztam, óriási hasam volt...mindenki azt hitte ikreket várok...még a kórházban is a nõvérkék. A hasam nekem is nagy maradt. Kb 1 hónapja kezdett el egy kicsit visszább menni...amióta nem szoptatok annyit. Egyébként a súlyom normális, csak a hasam nem...én is utálom. Ha tudsz tornázz, és diétázz ha már nem szopik a babád. Kitartás
19kg plusz hát most már lement annyira a hasam, hogy nem néznek terhesnek de nekem is sokáig nagy volt 16hós azóta még szopizik.55kg val kezdtem a terhességet most 54.5kg vagyok.

Mi történt hogy nem megy?

Mentem az autóval, majd kiírta EPC, és 20-30 km/h-nál nem megy jobban, hiába nyomom a gázt.

Legjobb válasz: Típus ..évjárat ? Ha már OBD-s olvastasd ki ..

Típus ..évjárat ? Ha már OBD-s olvastasd ki ..
A kérdező hozzászólása: fsbia, 2005 1.2 most mentem vele semmi baja. mi lehetett? egr szelep? sebességérzékelõ?


Barátok Közt Vandával mi történt, hogy nem szerepel a sorozatban?

talán elutazott?Sajnos egy ideig nem tudtam nézni, igyhát lemaradtam róla

Legjobb válasz: Az álterhesség leleplezõdése után elköltözött a nagyapjához.

Az álterhesség leleplezõdése után elköltözött a nagyapjához.
állítólag papájánál lakik.a valóságban egy idõre kiíratta magát h tudjon tanulni.
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknek :)

Mi történt hogy nem tudok bejelentkezni a youtube-ra?

Amikor ra klikkelek hogy bejelentkezés akk mindig azt irja ki hogy "A webhely biztonsági tanúsítványa nem hiteles!" itt 1 kep is

Legjobb válasz: feha válasza: nemtom

feha válasza: nemtom
Majdcsak kitaláljuk, hogy mirõl van szó!
Szerintem tedd azt, hogy felteszel egy értelmes kérdést... Tudod, mi mindannyian gondolatolvasók vagyunk, és kitaláljuk, hogy mirõl is írsz.. Mégis miféle állat ez ami csak levegõt fúj ??
A kérdező hozzászólása: Az történt hogy a gépemben ram-ot cseréltem és sikrerült is csak má meg a képet nem akarja behozni de szarintem nem a képpel a hanem a gépel van a baj. azért is mert amikor beletettem és bekapcsoltam nem hozott ki semmit még a bot menüt sem.CSak fujta a levegõt ahyogy csak birta. Amúgy azért nemtudtammert tul hoszuvolt és nem fogatta el :((
-Lehet, hogy nem belevaló az új RAM -Lehet, hogy nem jól érintkezik -Lehet, hogy állítani kell a frekvencián -Tedd vissza a régi RAM-ot, és ha akkor megy, akkor az elsõ három pont valamelyike. -Ha a régi RAM-mal sem megy, akkor valamit elmozdítottál, széthúztál, stb.
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem is mert kipróbáltam a régivel is :/ háát nem nagyon szeretném szervizbe vinni mert haveromnak kiszettek mindet az övéböl amikor ot volt a gépe :/

Hy, ma lerúgtak meccsen, hogy konkrétan mi történt azt nem igazán tudom, csak azt hogy elfordultam, belém rúgtak, és márcsak azt éreztem hogy fáj a bokám! Többi lent?

Amint lerúgtak, feküdtem egy percet, nem bírtam lábra állni se, segítséggel levittek a pályáról.. Most már itthon vagyok csúnyán bedagadt a lábam.. édesanyám rakott rá borogatást, innentől kezdve: Mit tegyek? Mennyire súlyos? Mennyi a felépülési idő?

Legjobb válasz: Honnan tudhatnánk úgy õszintén? Még látni se látjuk nem értem mit vársz. Menj el a sebészetre, csinálnak röntgent és ennyi, majd kiderül, hogy mennyire súlyos.

Honnan tudhatnánk úgy õszintén? Még látni se látjuk nem értem mit vársz. Menj el a sebészetre, csinálnak röntgent és ennyi, majd kiderül, hogy mennyire súlyos.
"Mit tegyek?" - Menj el orvoshoz. "Mennyire súlyos?" - Õ meg fogja állapítani. "Mennyi a felépülési idõ?" - Ezt is meg fogja mondani.
tedd a lábad a monitor elé és a távröntgenemmel megnézem....

Mi történik ha nem adatom be a gyerekemnek a kötelező védőoltásokat? Hogy derül ki? Ha kiderül jönnek utánam hogy adassam be? És mi van ha nem azokban az időpontokban kapja meg, ami elő van írva?

Félreértés ne essék,a lányom 18hónapos,és be van oltva,csak kíváncsi vagyok!

Legjobb válasz: a védõnõnek le kell jelentenie az ÁNTSZ felé, hogy milyen dátummal milyen számú oltóanyagot kapott a gyermeked. Gondolom az ÁNTSZ keresne meg, ha nem lenne beoltva. Volt is valami per ezzel kapcsolatban, ott a szülõket ha jól rémlik pénzbírságra ítélte a bíróság, mert kötelezõ beadatni bizonyos védõoltásokat.

a védõnõnek le kell jelentenie az ÁNTSZ felé, hogy milyen dátummal milyen számú oltóanyagot kapott a gyermeked. Gondolom az ÁNTSZ keresne meg, ha nem lenne beoltva. Volt is valami per ezzel kapcsolatban, ott a szülõket ha jól rémlik pénzbírságra ítélte a bíróság, mert kötelezõ beadatni bizonyos védõoltásokat.
A kötelezõ védõoltásokat azért találták ki, hogy megelõzzék a (régebben) gyermekek között dúló sokszor halálos vagy súlyos szövõdményekkel járó járványokat. Ha nem oltatná be egy anyuka a gyermekét csak vele tolna ki, mert õ megbetegedne míg a többi gyermek (mivel a védõoltás által immunitást szerzett) nem. Szerintem bármikor be lehet adni ezeket a védõoltásokat, a védettség meg lesz, csak késõbb már azért nem érdemes(pl.felnõtt korban), mert akkor már az immunrendszer annyira "bejáratott", hogy a kórokozó által okozott betegség lefolyása enyhébb lesz, nem okoz halált. Szerintem hatóságilag büntethetõ ha a kötelezõ oltás beadását megtagadja a szülõ. Pár éve nagy port is kavart egy ilyen eset, fel is voltak háborodva a szülõk.
A védõnõ tartja nyilván, hogy a körzetében mikor melyik gyereknek kell beadnia az aktuális oltást. Ha esetleg nem mész magadtól, mert elfelejted, értesít. Büntetendõ cselekmény, ha nem adatod be a gyereknek, mert a törvény szerint ezzel veszélyezteted. Az idõpontokban lehet csúszkálás, pl. ha a gyerek beteg, nem fogják oltani, amíg meg nem gyógyul. De a szülõ önkényesen nem kérheti, hogy mondjuk hónapokkal, évekkel késõbb oltsák a gyereket.
Legkésõbb akkor derül ki, amikor közösségbe megy a gyerek, mert vagy elkérik az oltási könyvét, vagy a védõnõtõl kikérik az adatokat. Ha nincs meg a kötelezõ oltások közül akár egy, nem mehet közösségbe. Az említett anya-apa pedig a pénzbírságon túl két évet kaptak, de felfüggesztve.

Mi az az ércsomó és mitől alakulhat ki? ezt hogy kezelik az orvosok, mit csinálnak vele? Illetve mi történik ha nem kezelik?

Legjobb válasz: Szia! A visszérre gondolsz? Vagy arra, hogy megduzzadtak az ereid? Vagy meszesedésre? Hol van ilyened? Ha leírod tudok segíteni :)

Szia! A visszérre gondolsz? Vagy arra, hogy megduzzadtak az ereid? Vagy meszesedésre? Hol van ilyened? Ha leírod tudok segíteni :)
A kérdező hozzászólása: a megduzzadt érre gondoltam...de már megmondták hogy mi az egy begyulladt zsírmirigy és ki kell venni:S...amúgy a kulcscsontom fölött van abba az árokba vagy miben ahol nincs csont és emiatt nem is látszik annyira a zsírmirigyek hogyan alakulnak ki??és fáj ha varrják a bõrt?én most úgy félek mer most vágják föl elõször a bõröm még attól is félek hogy az is fog fájni ha altatnak ha érzéstelenítenek és kb olyan 2-3-4 cm lesz annyira nem nagy de azé parázok:P:P:S

Hogy kell IOS7-et frissíteni, mennyibe kerül illetve mi történik ha nem frissítem, hanem hagyom?

Legjobb válasz: Akkor sorrendben: -Belépsz a Beállítások/Általános/Szoftver frissítés menübe, és rányomsz a frissítésre. Persze csak akkor lesz ott, ha a készülékedre elérhetõ (iPhone 4 vagy újabb, iPod Touch 5. generáció, iPad2 vagy újabb készülékeken érhetõ csak el). -Ingyenes. -Ha nem frissítesz, akkor egyrészt párszáz MB helyed el lesz foglalva a háttértáron (eszközök automatikusan letöltik...), másrészt késõbbiekben, mikor kijönnek olyan alkalmazások, amelyek iOS7-et követelnek meg, nem fogod tudni õket telepíteni.

Akkor sorrendben: -Belépsz a Beállítások/Általános/Szoftver frissítés menübe, és rányomsz a frissítésre. Persze csak akkor lesz ott, ha a készülékedre elérhetõ (iPhone 4 vagy újabb, iPod Touch 5. generáció, iPad2 vagy újabb készülékeken érhetõ csak el). -Ingyenes. -Ha nem frissítesz, akkor egyrészt párszáz MB helyed el lesz foglalva a háttértáron (eszközök automatikusan letöltik...), másrészt késõbbiekben, mikor kijönnek olyan alkalmazások, amelyek iOS7-et követelnek meg, nem fogod tudni õket telepíteni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi:) !
Ha nem frissíted, akkor legalább nem lesz lassú a mobilod.. Én sem frissítettem, és nem is bánom :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!