Találatok a következő kifejezésre: Mi történik hogy ha a lány (14 db)

Semmi. A mostani szabályzás szerint 18 éven aluli személy 12 éves korúval is létesíthet, 18 éven felüli pedig 14 évet betöltöttel vagy idõsebbel.
Utolsó úgy kell nevelni a gyereket, hogy gyerekként ne akarjon nemi életet élni. Nem a törvénynek kell visszatartani hanem az erkölcsnek legalább.
semmi és semmi.
21.22 olvasd már el a törvényt, mielõtt felháborodsz...
23.30 fura hogy egy számodra ismeretlen
Valószínûleg az emberek értelmesebb része csúnyán néz rájuk.
ma 21:16 Ebben tökéletesen igazad van, de az sem árt, ha mondjuk egy férfi meg sem kísérli a csábítást, mert nem akar sittre kerülni.
ma 20:28 Hát ez marha jó! Még egy 14 éves is takony a szexhez, erre leviszik 12-re? Kiváló! Éljenek a pedofilok. Kösz libsik!
Az elsõt büntetik, a másikat nem. De miért nem saját korosztály? Sose értettem az ilyeneket..
milyen érzelmeket vált ki belöled. fura egy életed lehet
ma 05:06 Nekem legalább van életem! Csak az olyanok keserítik meg, mint amilyen te vagy. De látom felzaklatott a kommentem, mert szokásodhoz híven töröltetted. Megsúgom, nyugodtan cenzúráztathatsz, a lényegen nem változtat.
17.36 a szokásomhoz híven akkor tudnám töröltetni a kommented, ha egyáltalán tudnám hogy ki vagy. és tudom számodra hihetetlen, de másokat nem zaklat fel csak úgy egy komment. Sõt, ennél sokkal durvábbat mondok. Egy komment nem is képes az életemre hatást kifejteni. Nem tudom a tiédet hogyan keseríti az meg, ha egy ismeretlen ember nem ért veled egyet. Pedig hidd el, ilyenek azért akadnak szép számmal. A kommented meg nem én törlöm. Ugyanolyan user vagyok mint te, csak én le tudok írni akár több mondatot is, úgy hogy nem anyázom bennük.
"a szokásomhoz híven akkor tudnám töröltetni a kommented, ha egyáltalán tudnám hogy ki vagy" Ehhez nem kell tudnod, hogy ki vagyok, elég, ha jelented. Ez új, mi? "Nem tudom a tiédet hogyan keseríti az meg, ha egy ismeretlen ember nem ért veled egyet" Úgy keseríti meg, hogy látom, hogy minden mocskot, bûnözõt, szennyet a védelmébe vesz. "Pedig hidd el, ilyenek azért akadnak szép számmal." Elég szomorú, hogy vannak még rajtad kívül páran olyanok, mint te. "A kommented meg nem én törlöm. Ugyanolyan user vagyok mint te" Azt írtam törölTETTED. "csak én le tudok írni akár több mondatot is, úgy hogy nem anyázom bennük." 1. Hol anyáztam? 2. Úgy viszont nem tudsz leírni több mondatot, hogy a mondatokat lezáró pontok után a következõ mondatot már nagy kezdõbetûvel írd.
"2. Úgy viszont nem tudsz leírni több mondatot, hogy a mondatokat lezáró pontok után a következõ mondatot már nagy kezdõbetûvel írd." ez egy olyan ütõs érv, hogy fel is adtam. nyertél.

Mi történik olyankor, hogy ha a lány nem helyezi elég mélyre a Pharmatex kúpot? Egyáltalán honnan tudja, hogy "elég mélyen" van?

Legjobb válasz: Annyira mélyre kell felhelyezni, amennyire tudod. Mint egy tampont, addig, amíg ér az ujjad.

Annyira mélyre kell felhelyezni, amennyire tudod. Mint egy tampont, addig, amíg ér az ujjad.
Szerintem ezt érezni lehet, de ha mégsem így lenne addig tolja ameddig csak felér.

Pontosan mi történik akkor ha egy fiú és egy lány összejön? Csókkal kezdődik mint a filmekben, vagy úgy hogy: -járunk? -Oké!

Legjobb válasz: hat a masodik verziora is tudok peldat de azert az elso sokkal sizmpatikusabb. pl megcsokol mikor valtok el, legkozelebb mikor talalkoztok s latod h bizonytalan akkor megcsokolod te, ezutan meg mar eleg egyertelmu. :) xtem ugy van meg a varazsa ha nem a duman van a hangsuly :)

hat a masodik verziora is tudok peldat de azert az elso sokkal sizmpatikusabb. pl megcsokol mikor valtok el, legkozelebb mikor talalkoztok s latod h bizonytalan akkor megcsokolod te, ezutan meg mar eleg egyertelmu. :) xtem ugy van meg a varazsa ha nem a duman van a hangsuly :)
Nem a csókkal kezdõdik. Elõtte már foglalkoztok egymással: elmentek valahova, és gondolkoztok, hogyan tovább :-)
hát mindekttõ igazából! deh a csókkal romantikusabb sokkal szeb lesz legalábbis már nagyobb a hatásköröd me úgy vagy mnt egyébként pl nem tudod mikor jön elaz idejee vagy mennyire akarja hganem akarni fogja! sok sikert!!:)

Ha beleélveztek a lányba akkor a kifolyó spermákkal mi történik, hogyan távolítjátok el?

Legjobb válasz: Te biztos a mûpinádra gondolsz amit dugsz egész nap, azt csak tartsd nyugodtan felfele akkor biztos nem folyik ki. Jaj csak nehogy jelents engem is, mert fééélek

Te biztos a mûpinádra gondolsz amit dugsz egész nap, azt csak tartsd nyugodtan felfele akkor biztos nem folyik ki. Jaj csak nehogy jelents engem is, mert fééélek
Nem a fiú dolga eltávolítani, szóval eleve hülyeség a kérdésed :DD Lány vagyok, nálunk általában úgy történik, hogy eleve van alattam egy törcsi, amit a végén odafogok, hogy ne legyen minden olyan, amikor kifolyik... és elmegyek fürdeni, kimosom magam.
leülsz a wcre és pisiléssel együtt kitolod...
Újrahasznosítjuk.
hibernáljuk, hogy késõbb is felhasználható legyen....
Fúúú!! Halljátok Jelenteni fogja! OMG most milesz ... sztem öngyilkos leszek! :O Folyós kisgyerek!! !!4!!4!NÉGY!!!! XDD
utsó xDDDDDDR00FL!
A kérdező hozzászólása: az ilyen válaszokat jelentem és lepontozom normálisan kérdeztem, nem értem miért nem lehet értelmes választ adni, inkább az életben lennétek ilyen humorheroldok, kár hogy ott fületeket farkatokat behúzzátok gyökerek... csak a gy-kn nagy az arc
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat, kösz
Amikor kiveszed, természetesen elkezd folyni a lányból, nem kell aggódni, nincs semmi nagy teendõ, csak annyi, hogy szeretkezés elõtt odakészítetek az ágy mellé pát darab papír zsebkendõt, mikor kiveszed, a lány megtörli magát a zsepivel, esetleg felül vagy feláll, hogy még jobban kifolyhasson belõle, azt felfogja a zsepivel és kész. Elõfordul, hogy még másnap is érez egy kis "folyást" reggel mikor felkel, akkor betesz pl. egy tisztasági betétet és kész. :)

Ha egy lány lefekszik egy fiúval, de ki akar tolni vele és azt mondja a Rendőrségnek, hogy megerőszakolták, akkor mi történik?

Legjobb válasz: Haha, akkor a lányt is megvizsgálják, és ha nem találnak erõszakra utaló nyomokat (sebeket, horzsolásokat, véraláfutást), akkor õ jár rosszabbul. Nem tudom pontosan mi, de rágalmazás, becsöletsértés, vagy ilyesmi...

Igen, utolsó írta jól. Tehát a vádlottnak nem kell bizonyítania az ártatlanságát, viszont a sértettnek bizonyítania kell a vádlott bûnösségét. Ha valakit megerõszakolnak annak látható jelei vannak. Ugyanis nyilván védekezik, ellenál, és ahhoz hogy egy férfi le tudja fogni igen erõsen kell szorítani a lányt. Tehát ezt így nem veszik be csak úgy.
Haha, akkor a lányt is megvizsgálják, és ha nem találnak erõszakra utaló nyomokat (sebeket, horzsolásokat, véraláfutást), akkor õ jár rosszabbul. Nem tudom pontosan mi, de rágalmazás, becsöletsértés, vagy ilyesmi...
Mindig a lánynak kell bizonyítania, hogy volt-e erõszak: orvosi vizsgálat, hogy vannak a hüvelyében zúzódások, hogy megverte-e a fiú, hogy a lány mennyire védekezett, pl. karmolt-ütött, vagy sem, leszaggatták a ruháját, vagy õ vette le... Néha még a VALÓBAN megerõszakolt nõk sem tudják bizonyítani, tehát nem olyan egyszerû csak úgy "megtréfálni" így valakit.
de mégis miért tolnál ki vele? mit tett az a fiú? mellesleg eljárás indul ellene, téged megvizsgálnának
nah én még ilyet nem hallottam, de nem tom! akk beszopta az a fiú, mert gondolom a lánynak hisznek a rendõrségen!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Értem. Aki kérdezte, hogy kivel akarok kitolni, üzenem, hogy fiú vagyok, és senkivel nem akarok kitolni, egyszerûen elgondolkoztam egyszer ezen.
ha ügyes a lány, szerintem meg lehet így szívatni valakit. de manapság ugye már eléggé jól ki tudják deríteni a dolgokat, szóval nem lehet könnyû... vagy csak túl sok Helyszínelõket nézek? :D:D:D 16/L (amúgy nem hiszem, h (legalábbis én) csak ezért lefeküdnék valakivel. meg lehet szívatni a srácokat máshogy is.)
szerintem nem lehet így csõbe húzni valakit. egy lányom maradnak külsérelmi nyomok, ha megerõszakolják, a lefogás nyoma, stb. ha meg használtak óvszert fõleg nem lehet. egy pszichiáter pl azonnal látja, hogy a lánynak mondjuk nincs semmi baja.
Gondolom, eljárás indul. Rendszerint lárható nyomai vannak az erõszaknak (horzsolások, karmolások, harapások, kéznyomok, azokon a bizonyos helyeken DNS-minták, stb.), és pszichodoki is meghallgat, szóval kisül, ha v.ki hazudik. És akkor az ellen indul eljárás hamis vád alapján, aki a feljelentést tette.
nem feltétlen vannak ilyen nyomok..pl ha pisztolyt fog a fejéhez, de nõgyógyász azért aszem meg tudja állapítani, viszont látlelet nélkül nem valószínû hogy elítélik, csak lesz belõle egy nagyonhoszú huzavona aminek a végén valszeg a lány jár roszabbul, mert még ha ki is játsza a pszichológust, menyivel roszabb úgy élni hogy az emberek azt hiszik megerõszakoltak, mint úgy ha azt hiszik te erõszakoltál meg valakit...

Ovuszakértõk! 2 lány után fiút szeretnénk, mikor legyünk együtt? Ha az ovu teszt+? Vagy utána? Mert ugye a tüszõrepedés csak 24-36 óra múlva következik be ill. néhol 48 órát írnak. És mennyire tuti, hogy hajnalban történik meg?

Legjobb válasz: Mi is szeretnénk egy kisfiút a lányunk mellé! Úgy olvastam, és volt egy videó is, amiben Czeizel beszélt errõl, hogy az ovú napján, illetve utána van nagyobb esély a fiúra! Magyarul a pozi ovúteszted után egy nappal, mert csak akkor van peteérés! Az ovú teszt csak "szól elötte egy nappal"! Mi is így csináltuk, hátha... Sok sikert!

Mi is szeretnénk egy kisfiút a lányunk mellé! Úgy olvastam, és volt egy videó is, amiben Czeizel beszélt errõl, hogy az ovú napján, illetve utána van nagyobb esély a fiúra! Magyarul a pozi ovúteszted után egy nappal, mert csak akkor van peteérés! Az ovú teszt csak "szól elötte egy nappal"! Mi is így csináltuk, hátha... Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hajrá nektek is!

Lányok, ha alvás közben dugnak titeket, olyankor miröl álmodtok? Gondolom hogy miröl. Inkább az a kérdés, hogy ti amikor felkeltek, tudjátk mi történt veletek?

Reggel a barátnõm aludt, és nem akartam felkelteni, de kedvem támadt egy kis huncutkodáshoz... hason feküdt, óvatosan levettem róla a tangát, és szépen csendben elvégeztem a dolgom. Nem kelt fel, de láttam rajta, hogy alvás közben egyre gyorsabban vette a levegõt, és néha kicsit, nagyon halkan nyögdécselt, de nem kelt fel. Miután végeztem betakargattam, és mentem tovább a dolgomra. Majd késõbb amikor felkelt szabályosan a nyakamba ugrott, és lett egy második menet. azt hiszem ezt gyakrabban meg fogom csinálni mostantol ;) Nem mondott 1 szót sem arrol a bizonyos 1. menetröl, és én sem mondtam neki, de szerintetek tud róla valamit?

Legjobb válasz: "Lányok, ha alvás közben dugnak titeket," alvás közben nem lehet dugni te szerencsétlen.. sok volt a pornó.

"Lányok, ha alvás közben dugnak titeket, " alvás közben nem lehet dugni te szerencsétlen.. sok volt a pornó.
Úrég, mekkora kammer vagy te. Szerencsétlen nõ fel sem lehetett izgulva, nem is tágulhatott ki eléggé. Én szoktam a barátnõmmel reggel, ébredés után szerelmeskedni, de aért olyankor is kell elõjáték, hogy jó legyen neki.
Ez a kérdés egyértelmûen csak kitaláció.
De sok sleeping pornót nézhetsz te öcsém.. Ébredj fel, ez a valóság b+!!!!
A kérdező hozzászólása: dehogy erõszakoltam meg... 1.5 éve együtt vagyunk. :P szerintem nem kelt fel, mert olyan édesen aludt tovább, halvány mosollyal az arcán. :)
Simán ébren volt te ba..m !!! Csak tetszett neki.
Mivel már reggel volt érezhette, de még nem tudott felkelni. A 2. menet azért volt mert elõtte tudta nélkül felizgattad.
4-es vagyok, 3-mas nál a pont.
Hasonló már velem is történt, de én felkeltem majdnem amikor végzet... tul gyorsan kapkodott és lebukott. :P :)
Nagy csõdör lehetsz, ha nem kelt fel, kivéve, ha drogtól, vagy piától ki volt ütve, de akkor meg most vallottál be egy nemi erõszakot.
érdekes :D
Aranyos kis történtet. :) Az elsõnél nem elégült ki, így annál jobban kívánta... Gondolom.
xd olyan nincs hogy ilyenre ne ébredjen fel, fent volt csak gondolta így neki nem kell semmit csinálnia ezért mintha aludna tovább :D
Az elõbb írt a csajod azt hogy direkt nem kelt fel meg hogy fel se izgult mert "kicsi a [email protected]öd"

Jartatok mar ugy hogy osszebaratkoztatok egy lannyal es masnap arra ebredtettek hogy szerelmesek vagytok bele, de nem tudjatok hogy a lany mit erez irantatok? Kerlek irjatok le ha tortent ilyen veletek es hogy kit csinalatatok.

Legjobb válasz: Igen, jártam. Még 18 voltam és elsõ látásra beleestem. Sajnos nem jött egybõl össze a dolog, de kitartó voltam és megszereztem. Aztán sajnos nem nagyon kaptam viszonzást tõle, nem voltam elég taktikus, nagyon nyílt lapokkal játszottam. 3 hónap románc, majd még egyszer megpróbáltuk, de sajnos nem ment.

Igen, jártam. Még 18 voltam és elsõ látásra beleestem. Sajnos nem jött egybõl össze a dolog, de kitartó voltam és megszereztem. Aztán sajnos nem nagyon kaptam viszonzást tõle, nem voltam elég taktikus, nagyon nyílt lapokkal játszottam. 3 hónap románc, majd még egyszer megpróbáltuk, de sajnos nem ment.
hát igen..2x is történt velem ilyen. Az elsõ esetben nem akartam semmit csinálni mert a csajnak pasija, de másoktól megtudta.. szerencsére jól alakult tudta hogy megérte hogy nem lehet köztünk semmi és barátok maradtunk. A másodiknál elég sokat beszélgettem a csajjal és addig irányítottam a beszélgetést míg burkoltam, majd ténylegesen rá nem tudtam kérdezni.. sajnos abból sem lett semmi, de szerintem sokkal jobb ezt tisztázni, megbeszélni mint az hogy álmodozol hogy majd egyszer azt mondja hogy szeret téged, szerintem próbáld vele finoman közölni... és majd lesz ami lesz a többi tõle függ.. sok sikert :)
volt egy pár, de itt a legutóbbi. Én egy 21 éves vajdasági fiu vagyok, népzenész, és a foglalkozásomból itélve rengeteget járok külföldre zenélni, most éppen erdélyben voltam, és ott megismertem egy 18 éves lányt, egyébként 3 napig voltam kint erdélyben, na a lánnyal elsõ este ismerkedtem össze egy helyi bárban, és le is feküdtünk mind a 3 nap, én bele szerettem, és miután haza értem tartottuk még msn en a kapcsolatot, de az az igazság hogy mivel 600 kilométer az rengeteg végül abban maradtunk hogy mind ketten jobban tesszük ha keresünk itthon egy társat, mert hiába szeretjük egymást ha csak ritkán találkozhatunk, igyhát én keresek most valakit aki itt van közel, habár még mindég öt szeretem mert nagyon jó volt vele, és ö is szeret, de akkor is hülyeség azt mondani h mûködik a távkapcsolat, mikor mindenki tudja hogy ez nem igaz. nemtudom hogy evvel segitettem e neked, minden esetre jártam már igy hogy lefeküdtem egyestés lányokkal és utánna beléjük is szerettem, sõt némelyikkel még jártam is.
semmisem
Ha a lány elmúlt 14 és beleegyezett akkor semmi.
14 év alatti lány esetén van büncselekmény . egyébként ha ennél idõsebb és nem történt erõszak nincs gond
ha felnõtt 14 éven aluli GYEREKKEL kezd akkor nincs jelentõsége, hogy a gyerek beleegyezett vagy sem, akkor is szemérem elleni vétség. Bár 90%, hogy csak figyelmeztetést kapna, ha valóban nem történt erõszak. 16 éves lánynál semmi sincs.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) és (ezt már tényleg csak kíváncsiságból) ha mondjuk nem múlt el 14, és ugyanez a szituáció, tehát elmondja, hogy minden a beleegyezésével történt?
csak nem te vagy az egyik személy??
A kérdező hozzászólása: nem, lány vagyok csak az egyik nagyon jó fiúbarátom volt barátnõjének a szülei fenyegezõznek, hogy feljelentik, és most parázik, hogy lecsukják vagy valami, de mondtam neki, hogy én úgy tudom, ez csak 14 év alatt minõsül pedofíliának (a volt barátnõje meg már lassan 16). ráadásul a lány nem mondaná azt, hogy megerõszakolta... csak a szülei vannak kiakadva. (17/l)
Akkor no para.
pontosítanám nem felnõtt, hanem 14 feletti 14 alattival és szerintem hiába egyezett bele, biztos nem úsznák meg egy figyelmeztetéssel, fõleg ha a szülõk verik az asztalt
Õszinte részvétem! Nekem két babám ment el. Ezt nézd meg! http://angyalokszulei.hu/
Õszinte részvétem. Nekem 5 gyerekem van , a hatodik terhességem 8 hetesen halt el , rá fél évre a hetedik terhesség 19 hetesen állt le a magzat szive. Hogy miért történt , az máig nem tudom , hiszen a szövetteni eredmény szerint fejlõdési rendellenesség nem állt fent. Lassan már egy éve történt , de a mai napig nem tudtam túltenni magam rajta , nincs olyan nap , hogy ne jutna eszembe , nem értem , hogy miért történt , hiszen elõtte 5 teljesen egészséges gyerekem született , problémamentes terhességbõl.
A kérdező hozzászólása: bocsanatat a sok helyes irasert de ejjel irtam mert meg aludni se tudok ! reszvetem mindenkinek ! Mink meg varunk az eredmenyekre 5 hetet mondtak kulfoldon elek es nem vagyok meg elegedve az iteni terhesgondozasal mar9 hetol verezgetem es nem csinaltak semmit sem csak fegugyek ennyi votl de nekem radasul a tortentek elot egy napal derult ki hogy felvagyok fazva masnap meg szultem ez nekem felfoghatatlan miert pont velunk tortent ez es radasul hogy latam meg roszab ill hogy elve lett meg valami masokozta mind ezt..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!