Találatok a következő kifejezésre: Mi történik hogy ha a (308 db)

Semmi. A mostani szabályzás szerint 18 éven aluli személy 12 éves korúval is létesíthet, 18 éven felüli pedig 14 évet betöltöttel vagy idõsebbel.
Utolsó úgy kell nevelni a gyereket, hogy gyerekként ne akarjon nemi életet élni. Nem a törvénynek kell visszatartani hanem az erkölcsnek legalább.
semmi és semmi.
21.22 olvasd már el a törvényt, mielõtt felháborodsz...
23.30 fura hogy egy számodra ismeretlen
Valószínûleg az emberek értelmesebb része csúnyán néz rájuk.
ma 21:16 Ebben tökéletesen igazad van, de az sem árt, ha mondjuk egy férfi meg sem kísérli a csábítást, mert nem akar sittre kerülni.
ma 20:28 Hát ez marha jó! Még egy 14 éves is takony a szexhez, erre leviszik 12-re? Kiváló! Éljenek a pedofilok. Kösz libsik!
Az elsõt büntetik, a másikat nem. De miért nem saját korosztály? Sose értettem az ilyeneket..
milyen érzelmeket vált ki belöled. fura egy életed lehet
ma 05:06 Nekem legalább van életem! Csak az olyanok keserítik meg, mint amilyen te vagy. De látom felzaklatott a kommentem, mert szokásodhoz híven töröltetted. Megsúgom, nyugodtan cenzúráztathatsz, a lényegen nem változtat.
17.36 a szokásomhoz híven akkor tudnám töröltetni a kommented, ha egyáltalán tudnám hogy ki vagy. és tudom számodra hihetetlen, de másokat nem zaklat fel csak úgy egy komment. Sõt, ennél sokkal durvábbat mondok. Egy komment nem is képes az életemre hatást kifejteni. Nem tudom a tiédet hogyan keseríti az meg, ha egy ismeretlen ember nem ért veled egyet. Pedig hidd el, ilyenek azért akadnak szép számmal. A kommented meg nem én törlöm. Ugyanolyan user vagyok mint te, csak én le tudok írni akár több mondatot is, úgy hogy nem anyázom bennük.
"a szokásomhoz híven akkor tudnám töröltetni a kommented, ha egyáltalán tudnám hogy ki vagy" Ehhez nem kell tudnod, hogy ki vagyok, elég, ha jelented. Ez új, mi? "Nem tudom a tiédet hogyan keseríti az meg, ha egy ismeretlen ember nem ért veled egyet" Úgy keseríti meg, hogy látom, hogy minden mocskot, bûnözõt, szennyet a védelmébe vesz. "Pedig hidd el, ilyenek azért akadnak szép számmal." Elég szomorú, hogy vannak még rajtad kívül páran olyanok, mint te. "A kommented meg nem én törlöm. Ugyanolyan user vagyok mint te" Azt írtam törölTETTED. "csak én le tudok írni akár több mondatot is, úgy hogy nem anyázom bennük." 1. Hol anyáztam? 2. Úgy viszont nem tudsz leírni több mondatot, hogy a mondatokat lezáró pontok után a következõ mondatot már nagy kezdõbetûvel írd.
"2. Úgy viszont nem tudsz leírni több mondatot, hogy a mondatokat lezáró pontok után a következõ mondatot már nagy kezdõbetûvel írd." ez egy olyan ütõs érv, hogy fel is adtam. nyertél.

Mi történik akkor, ha a rendőrségen sikertelen szembesítés történik? Mi történik az üggyel pl: lopás esetén? Tételezzük fel, hogy mind két személy (vádlott, sértett) jelen van, mégis sikertelenné válik a szembesítés.

Legjobb válasz: A szembesítés egy nyomozati cselekmény. Vagy megerõsítik egymás állítását a felek (eredményes szembesítés), vagy tagadják (eredménytelen). Ettõl még az ügy megy tovább. Ügyvédre szüksége lehet mindkét esetben, mert a szembesítés eredményétõl függetlenül könnyen gyanúsított lehet. A magyar ügyészség pedig nem sokat töpreng azon, hogy meggyanúsítson valakit. A bíróságok pedig 97%-ban az ügyészség igényei szerint meghozzák az ítéletet.

A szembesítés egy nyomozati cselekmény. Vagy megerõsítik egymás állítását a felek (eredményes szembesítés), vagy tagadják (eredménytelen). Ettõl még az ügy megy tovább. Ügyvédre szüksége lehet mindkét esetben, mert a szembesítés eredményétõl függetlenül könnyen gyanúsított lehet. A magyar ügyészség pedig nem sokat töpreng azon, hogy meggyanúsítson valakit. A bíróságok pedig 97%-ban az ügyészség igényei szerint meghozzák az ítéletet.

Mi történik akkor, ha a bírót lefizetik, tehát bundáznak, de meccs közben a játékvezető megsérül, ezért a 4. bíró fogja a sípot fújni, aki természetesen nem is sejti, hogy mi történt és a bundázók szempontjából kedvezőtlen eredmény alakul ki?

Legjobb válasz: Csak az a baj, hogy egy bundázott meccsen nem csak a bundázásra szánt összeg forog kockán, hanem nagyon sok olyan pénz, amelyet ezzel forgatnak meg. Márpedig ha a meccs úszik, a bundázó bukja az összes fogadott pénzét, hiszen õ pont másik eredményre "tippelt". Vagyis én nem lennék a helyében. Itt nem 1000 Ft-os tippmixekrõl van szó...

Csak az a baj, hogy egy bundázott meccsen nem csak a bundázásra szánt összeg forog kockán, hanem nagyon sok olyan pénz, amelyet ezzel forgatnak meg. Márpedig ha a meccs úszik, a bundázó bukja az összes fogadott pénzét, hiszen õ pont másik eredményre "tippelt". Vagyis én nem lennék a helyében. Itt nem 1000 Ft-os tippmixekrõl van szó...
az hogy akit megbundáztak bírót annak haza fele lesz egy csúnya balesete én speciel eltörném min kettõ lábát de lehet még a kezeit is
Ez nem csak a bíróval, hanem bármelyik játékossal elõfordul. Maffia válogatja, mi történik, szerintem minimum elvárják tõle, hogy a neki fizetett összeget adja vissza, és lehet, hogy pár meccsel "ingyen" is tartozni fog.
Ha én lennék a helyében, visszautasítanám sõt jelenteném, hogy meg akartak kenni...


Mi történik olyankor ha a gyereknek nem nő be a kutacsa? Tegyük fel hogy van ilyen.

Legjobb válasz: attól is függ mekkora a nyílás. Ha kicsi,akkor csak vigyáznia kell, ha nagyobb akkor bukósisak amíg növekszik. aztán,ha már nem nõ, akkor mûtét

attól is függ mekkora a nyílás. Ha kicsi, akkor csak vigyáznia kell, ha nagyobb akkor bukósisak amíg növekszik. aztán, ha már nem nõ, akkor mûtét
Ilyen nincs. De ha mégis, nem lesz semmi baja. Fõleg, hogy a koponya csak felnõtt korra csontosodik el teljesen, addig a varratok mentén még tágul. Különben, ha 2 éves korra se nõ be a kutacs, azaz a tapintható rész még lágy, akkor ki fogják vizsgálni, nincs-e a kicsinek valamilyen felszívódási problémája, ti. hogy a kalciumot nem tudja beépíteni a szervezete. Ja! És nagyobb adag D-vitamint fog kapni, mert az segíti a kalcium beépülését a csontokba.
köszönöm a kérdést és a megnyugtató választ! elmúlt 2 éves a gyerekem tavasszal és még 3-4 mm tapintható belõle. doki egyelõre annyit mondott, még ne aggódjak, ha felszívódási zavara lenne, látszana a lábán és a fogain. napi 2 csepp vigantolt kapott 1 hónapig, most viszem majd kontrollra. ja, császáros volt, azt hiszem ez is lehet az ok.

Mi történik akkor, ha a 36. héten végzett kenetvétel kimutatja, hogy valamilyen fertőzése van a kismamának? A babára ez milyen hatással van?

Sajnos a terhességem alatt folyamatos hüvelyi gombával küzdök, és ezért félek az eredményt?l. Fáj ez a vizsgálat?

Legjobb válasz: Ja azt kihagytam, hogy egyáltalán nem fáj. Kenetvétel az abból áll, hogy egy hosszabb vékony pálcát vagy mit :))) felcsúsztatnak és leveszik a kenetet. Viszont embere válogatja, egyesek szerint kellemetlen, valaki szerint egyenesen szörnyû, de én meg se éreztem, úgyhogy én csak ennyit tudok hozzáfûzni. Remélem tudtam segíteni.

Ja azt kihagytam, hogy egyáltalán nem fáj. Kenetvétel az abból áll, hogy egy hosszabb vékony pálcát vagy mit :) )) felcsúsztatnak és leveszik a kenetet. Viszont embere válogatja, egyesek szerint kellemetlen, valaki szerint egyenesen szörnyû, de én meg se éreztem, úgyhogy én csak ennyit tudok hozzáfûzni. Remélem tudtam segíteni.
Szia! Nyugi, nekem is körülbelül akkor volt fertõzésem, a 34. héten. Az orvos írt fel Canesten Combit, ami tablettákból és 1 kenõcsbõl állt. Feltettem és bekentem, harmadnapra el is múlt minden. A babára meg nincs hatással, mert kérdeztem én is. Azóta már 7 hetes a Kincsem, kicsattanó egészséggel :) (Az elõzõ kórházba, ahova terhesgondozásra jártam, nem vették észre...a fogadott orvos egy másik városban, egy nevesebb kórházban egybõl észrevette..;D) Szóval valószínûleg ezt fogja felírni. Nyugi, és kellemes babavárást :)
A vizsgálat nem fog fájni! Nekem sajna az utolsó héten találtak valami fertõzést, már nem volt idõ elmulasztani, ezért a doki szülés után nekem is és a babának is adott valamilyen szurit (sajna nem tudom mi volt az, mert szülés után elég félkómás voltam, nem jegyeztem meg), de a lényeg, hogy senkinek semmi baja nem lett! Amúgy, ha most találnak nálad valamit, akkor még lesz idõ arra, hogy elmulasszák hüvelykúppal vagy kenõccsel.
Nem fáj, olyan mint a többi kenetvétel ami terhesség alatt volt! Nálam találtak valami cocus fertõzést, pedig folyásom sem volt, nem viszkettem. gyógyszert kaptam rá. Szülés, vajúdás alatt 2 szurit, hogy a babába is menjen át, 4 óra különbséggel, ha hamarabb megszülök és nem kapom meg a ásodik szurit, akkor a baba születése után kapott volna, de bõven belefért mert 12 órát vajúdtam, és császár lett a vége;)
Fertõzéssel is engednek hüvelyi szülést, vagy csak a gombánál, herpesznél? A vizsgálat olyan, mit a rákszürés, azon csak voltál már..

Mi tortenik akkor, ha a magzatvizbe kakil a baba? Milyen kovetkezmenyei lehetnek, illetve hogyan latjak el a korhazban? Volt mar valaki hasonlo helyzetben?

Legjobb válasz: Elsõnek mondom, hogy termelõdik a magzat bélrendszerében egy székletszerû valami, ez a székletszurok. A terhesség utolsó heteiben-napjaiban, ha nyitva van a méhszáj, akkor be lehet kukucskálni, és meg lehet vizsgálni a magzatvíz állapotát. Ha székletszurkos a magzatvíz- tehát ,,belekakilt" a magzatvízbe-, akkor azonnal megindítják a szülést. Ugyanis ha a magzat nem kap elég oxigént, a szurok ürítésével válaszol a szervezete. Tehát ha a magzatvízbe kakilt a baba, akkor sajnos baj van, és mielõbb meg kell, hogy szülessen, mert valami miatt nem kap oxigént.

Elsõnek mondom, hogy termelõdik a magzat bélrendszerében egy székletszerû valami, ez a székletszurok. A terhesség utolsó heteiben-napjaiban, ha nyitva van a méhszáj, akkor be lehet kukucskálni, és meg lehet vizsgálni a magzatvíz állapotát. Ha székletszurkos a magzatvíz- tehát , , belekakilt" a magzatvízbe-, akkor azonnal megindítják a szülést. Ugyanis ha a magzat nem kap elég oxigént, a szurok ürítésével válaszol a szervezete. Tehát ha a magzatvízbe kakilt a baba, akkor sajnos baj van, és mielõbb meg kell, hogy szülessen, mert valami miatt nem kap oxigént.
Már hogy kakilna a magzatvízbe, ha elõtte még sohasem evett? Vagy ez már egy régebben megszült baba, mondjuk kéthónapos, aki már falja a csirkecombot krumplival? Mert akkor öntsd ki a magzatvizet és kész. A kórházban is így látják el, ugyanis a magzatvízre a késõbbiekben már semmi szükséged nem lesz.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!az én kisfiam a 39.-héten belekakilt a magzatvízbe, ennek több jele is van amit a nyõgyógyász ért, nálam például nst-vel mérhetõ, általam nem érezhetõ fájások voltak, mikor ezt bemérték, csináltak endoscopiát, hüvelyen keresztül, és itt a saját szememmel láthattam a magzatvizet.burokrepesztés, és szülés :) így kezelték le, és ma már 7és fél éves.
Nem.
ha a jogtiszta Windows un. dobozos verzió volt, akkor minden megkötés nélkül telepítheted az új gépre. De, ha OEM verzió volt, (hardver/gép-függõ) akkor ez így, nem fog mûködni.

Mi történik akkor ha a mént későn herélik ki? A jelleme hogy változik meg?

Kb. ha egy lovat 3 éves korában herélnek ki, megtartja a cs?dörös jelleget viselkedésben?Mi számít kés?nek?

Legjobb válasz: Szerintem a herélés akkor "hatástalan" ha a csõdör már megugrott egy kancát. Úgy vettem észre olyankor már hiába a herélés a csõdörös jellemvonások megmaradnak és a ló ugyanúgy hajkurássza a kancákat mint a herélés elõtt. Legalábbis én erre több példát is láttam. Azt hogy évekbe mérve mikor van késõn ne tudom.

Szerintem a herélés akkor "hatástalan" ha a csõdör már megugrott egy kancát. Úgy vettem észre olyankor már hiába a herélés a csõdörös jellemvonások megmaradnak és a ló ugyanúgy hajkurássza a kancákat mint a herélés elõtt. Legalábbis én erre több példát is láttam. Azt hogy évekbe mérve mikor van késõn ne tudom.
Nálunk van egy ló, amit 10 évesen heréltek (fedeztek is vele). Egy kancával van kinn a legelõn és esze ágába sincs megugrani vagy bántani. Sokkal kezelhetõbb és nyugisabb lett még így is. Annyi van, hogy ha kanca kerül a közelébe az valószínûleg besárlik. De ez egy ló.... szerintem ha 3 évesen van herélve még nem késtek el semmivel, de azért nem várnék 6-7 éves koráig.
A kérdező hozzászólása: Nem az én lovam.Csak érdekelt hogy nincs-e késõn ha 3 éves korában nem lenne-e késõn 3 éves korában kiheréltetni, mert addigra kifejlõdne a mén jelleg.Most 1 éves és szegény elég rossz körülmények között él:S.Ma láttam meg simogattam és teljesen beleszerettem, álmaim csikója.Csak sajna nekem nem veszik meg a szüleim, pedig jobb helye lenne nálunk mint ott ahol most kell szenvednie:S Ráadásul még verik is úgyhogy szegénykém már nagyon fél a gazdájától:S. Sajnos az lesz ennek a csikónak a sorsa, ha kupechez kerül, hogy elrontják:S.Bár a mostani gazdája se bánik túl jól vele:S Ráadásul a patái nagyon csúnyák, szerintem sose körmözték még meg:S Úgy sajnálom hogy nem tudom semmit se tenni érte:'(.
Szerintem ha 3 évesen herélik ki akkor még nem késõ. Esetleg erõsebb nyaka lesz és erõsebb teste mint azoknak a herélteknek akiket elõbb heréltek ki. Am hol található a csikó?
Létezik az állatvédelmi törvény, ha nagyon gáz a hely vagy az ember ahol van akkor jelentsd be. Kupec... akkor nagy eséllyel cigó is. Szegény pacit mielõbb el kéne onnan vinni, ha ilyen szar sorsa van, hogy verik és körmölni is luxus. Olyan lábproblémái lehetek a késõbbiekben..:S
Telefon, e-mail?
Nekem a Vate4rán volt, hogy 5600 helyett 56 000 ft ot utalt valaki és felhívtam, hogy kicsit sok lesz, ugyhogy visszautaltam a többletet. Tedd ezt te is
Emailben , velem ma történt, semmi gáz nincs benne, mindenki tévedhet.

Csak ugy erdelne, hogy mi törtenik olyankor, ha a 12. het utan derül ki, hogy a baba down szindromaban szenved?

Legjobb válasz: Akkor is elveszik a babat. A 12. hetig te dontheted el, hogy elmesz abortuszra, ha kesobb derul ki hogy beteg a baba, akkor is elveszik a babat, nyilvan nem kell beteg babat megszulnod.

Akkor is elveszik a babat. A 12. hetig te dontheted el, hogy elmesz abortuszra, ha kesobb derul ki hogy beteg a baba, akkor is elveszik a babat, nyilvan nem kell beteg babat megszulnod.
A 12. hétig igazából ki sem derül a Down szindróma, a 12. heti ultrahangon csak gyanúja merülhet fel. Megbízható eredményt csak a magzatvíz vétel ad, annak eredményére pedig várni kell. Ha bebizonyosodik a betegség (nem csak a down kór, hanem sok más olyan rendellenesség is van ami az élettel vagy a hosszútávú élettel összeegyeztethetetlen )akkor két dolog történhet. Megtarthatja akkor is ha tudja, hogy beteg illetve nem tartja meg. A beavatkozás elvégzésének határa a 24. hét, illetve nincs ilyen határ ha az anya vagy a magzat élete veszélyben van.
Ha kéred, elveszik a babát, de csak a 16.hétig, mert utána már "nagy" a baba és az rád is veszélyes ez a beavatkozás!
a 12. hetig lehet abortuszt "csinaltatni", a 20. hetig pedig akkor, ha a babanak súlyos fejlõdési rendellenessége van. Ez utóbbi nagyon rossz, mert pl. anyukámnak ekkor halt el a terhessége, és nem "kaparták", hanem "megszülesztették" vele a halott babát. Nem tudom, a 20. heti mesterséges vetélésnek mi a módja, de szörnyû lehet :(((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!