Találatok a következő kifejezésre: Mi történik hogy ha (435 db)

Semmi. A mostani szabályzás szerint 18 éven aluli személy 12 éves korúval is létesíthet, 18 éven felüli pedig 14 évet betöltöttel vagy idõsebbel.
Utolsó úgy kell nevelni a gyereket, hogy gyerekként ne akarjon nemi életet élni. Nem a törvénynek kell visszatartani hanem az erkölcsnek legalább.
semmi és semmi.
21.22 olvasd már el a törvényt, mielõtt felháborodsz...
23.30 fura hogy egy számodra ismeretlen
Valószínûleg az emberek értelmesebb része csúnyán néz rájuk.
ma 21:16 Ebben tökéletesen igazad van, de az sem árt, ha mondjuk egy férfi meg sem kísérli a csábítást, mert nem akar sittre kerülni.
ma 20:28 Hát ez marha jó! Még egy 14 éves is takony a szexhez, erre leviszik 12-re? Kiváló! Éljenek a pedofilok. Kösz libsik!
Az elsõt büntetik, a másikat nem. De miért nem saját korosztály? Sose értettem az ilyeneket..
milyen érzelmeket vált ki belöled. fura egy életed lehet
ma 05:06 Nekem legalább van életem! Csak az olyanok keserítik meg, mint amilyen te vagy. De látom felzaklatott a kommentem, mert szokásodhoz híven töröltetted. Megsúgom, nyugodtan cenzúráztathatsz, a lényegen nem változtat.
17.36 a szokásomhoz híven akkor tudnám töröltetni a kommented, ha egyáltalán tudnám hogy ki vagy. és tudom számodra hihetetlen, de másokat nem zaklat fel csak úgy egy komment. Sõt, ennél sokkal durvábbat mondok. Egy komment nem is képes az életemre hatást kifejteni. Nem tudom a tiédet hogyan keseríti az meg, ha egy ismeretlen ember nem ért veled egyet. Pedig hidd el, ilyenek azért akadnak szép számmal. A kommented meg nem én törlöm. Ugyanolyan user vagyok mint te, csak én le tudok írni akár több mondatot is, úgy hogy nem anyázom bennük.
"a szokásomhoz híven akkor tudnám töröltetni a kommented, ha egyáltalán tudnám hogy ki vagy" Ehhez nem kell tudnod, hogy ki vagyok, elég, ha jelented. Ez új, mi? "Nem tudom a tiédet hogyan keseríti az meg, ha egy ismeretlen ember nem ért veled egyet" Úgy keseríti meg, hogy látom, hogy minden mocskot, bûnözõt, szennyet a védelmébe vesz. "Pedig hidd el, ilyenek azért akadnak szép számmal." Elég szomorú, hogy vannak még rajtad kívül páran olyanok, mint te. "A kommented meg nem én törlöm. Ugyanolyan user vagyok mint te" Azt írtam törölTETTED. "csak én le tudok írni akár több mondatot is, úgy hogy nem anyázom bennük." 1. Hol anyáztam? 2. Úgy viszont nem tudsz leírni több mondatot, hogy a mondatokat lezáró pontok után a következõ mondatot már nagy kezdõbetûvel írd.
"2. Úgy viszont nem tudsz leírni több mondatot, hogy a mondatokat lezáró pontok után a következõ mondatot már nagy kezdõbetûvel írd." ez egy olyan ütõs érv, hogy fel is adtam. nyertél.

Mi történik hogy ha kezeletlen folyásom van?

A menzeszem még nem jött meg de már fél éve folyásom van és anya azt mondta hogy egészségtelen ha nincs kezelve. A környezetemben már mindenkinek megjött valami baj lehet velem? :\

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Éltél már nemi életet? Ha nem, akkor nincs baj, ha netán igen, akkor lehet fertõzés is. De anélkül is lehet, hiszen egy wc ülõkén is össze lehet szedni. Hallgass Anyukádra, és menj orvoshoz. AKár feleslegesen, de legalább megnyugszol, és minden kérdésedre választ ad.

Hány éves vagy? Éltél már nemi életet? Ha nem, akkor nincs baj, ha netán igen, akkor lehet fertõzés is. De anélkül is lehet, hiszen egy wc ülõkén is össze lehet szedni. Hallgass Anyukádra, és menj orvoshoz. AKár feleslegesen, de legalább megnyugszol, és minden kérdésedre választ ad.
Lehet normális is és kóros is.
A túl bõ, kellemetlen folyás (mert van olyan is, ami még normálisnak számít) szerintem teljesen független attól, hogy menstruálsz-e már vagy nem, egy fertõzésrõl lehet szó, amit többnyire gomba vagy baktérium okoz. Ha viszket, ég, kellemetlen a szaga, és nem átlátszó, hanem pl. sárga, fehér, az már gyanús, el kell menni vele nõgyógyászhoz, õ fog adni rá megfelelõ gyógyszert. Az meg hogy kinek hány éves korában jön meg, egyén függõ, és nagyon változó lehet.
Ne aggodj nem vagyunk egyformák.Ez még nem gond, de bemenni a nõgyógyászhoz nem szégyen.sõt
Attól függ valóban, hogy milyen az a folyás, mert lehet normális is. De gondolom, hogy anyukáddal megbeszélted, és ha azt mondja, hogy szerinte nem normális, akkor hallgass rá. Az ilyennek az oka többnyire fertõzés, ami ha kezeletlen marad, csúnya következményekkel járhat (minthogy kérdezted: akut, szubakut vagy krónikus gyulladás a petefészekben, petevezetékekben és méhben, ennek következtében hegesedés, hasi fájdalmak, meddõség). Egy fertõzéshez, ahogy elõzõk is írták, nem kell szexuális életet élni - saját magadtól is elkaphatod, a beleidben is élnek olyan baktériumok és gombák, amik a hüvelyedben kórokozó hatásúak. Szóval inkább nézesd meg a dokival, mint hogy baj legyen!

Mi történt, hogy ha videót nézek pl:00:50 mp. -est akkor 5 percig is tölti?

1mp.-ként játsza le. videán,youtubon mindenhol.

Legjobb válasz: Nekem amikor a fibernet szar nekem is ugyan ez van. Nem véletlen fiberneted van neked is?

Nekem amikor a fibernet szar nekem is ugyan ez van. Nem véletlen fiberneted van neked is?

Mi történik, hogy ha valaki a kiegészítő érettségi (amiből már megvan a vizsgája, csak nem volt sikeres, ezért javítani szeretne) írásbeli részét megírja, de szóbeli részére nem megy el?

Ilyenkor érvénytelen a vizsga? Vagy az írásbeli eredménye önmagában érvényes lesz? Ha a kiegészít? vizsga rosszabb, mint az eredeti, akkor a továbbtanuláskor melyiket kell figyelembe venni?

Legjobb válasz: Szerintem az egészet újra kell csinálni és a legfrissebbet veszik figyelembe. Javalom az Oktatási Minisztérium honlapját: wwww.om.hu itt próbálj meg kutakodni, mert én sem vagyok magamban biztos.

Szerintem az egészet újra kell csinálni és a legfrissebbet veszik figyelembe. Javalom az Oktatási Minisztérium honlapját: wwww.om.hu itt próbálj meg kutakodni, mert én sem vagyok magamban biztos.
azon a honlapon van fórum, ahova tudsz nekik írni és válaszolnak!

Mi történik akkor, ha a rendőrségen sikertelen szembesítés történik? Mi történik az üggyel pl: lopás esetén? Tételezzük fel, hogy mind két személy (vádlott, sértett) jelen van, mégis sikertelenné válik a szembesítés.

Legjobb válasz: A szembesítés egy nyomozati cselekmény. Vagy megerõsítik egymás állítását a felek (eredményes szembesítés), vagy tagadják (eredménytelen). Ettõl még az ügy megy tovább. Ügyvédre szüksége lehet mindkét esetben, mert a szembesítés eredményétõl függetlenül könnyen gyanúsított lehet. A magyar ügyészség pedig nem sokat töpreng azon, hogy meggyanúsítson valakit. A bíróságok pedig 97%-ban az ügyészség igényei szerint meghozzák az ítéletet.

A szembesítés egy nyomozati cselekmény. Vagy megerõsítik egymás állítását a felek (eredményes szembesítés), vagy tagadják (eredménytelen). Ettõl még az ügy megy tovább. Ügyvédre szüksége lehet mindkét esetben, mert a szembesítés eredményétõl függetlenül könnyen gyanúsított lehet. A magyar ügyészség pedig nem sokat töpreng azon, hogy meggyanúsítson valakit. A bíróságok pedig 97%-ban az ügyészség igényei szerint meghozzák az ítéletet.

Mi történik akkor, ha a bírót lefizetik, tehát bundáznak, de meccs közben a játékvezető megsérül, ezért a 4. bíró fogja a sípot fújni, aki természetesen nem is sejti, hogy mi történt és a bundázók szempontjából kedvezőtlen eredmény alakul ki?

Legjobb válasz: Csak az a baj, hogy egy bundázott meccsen nem csak a bundázásra szánt összeg forog kockán, hanem nagyon sok olyan pénz, amelyet ezzel forgatnak meg. Márpedig ha a meccs úszik, a bundázó bukja az összes fogadott pénzét, hiszen õ pont másik eredményre "tippelt". Vagyis én nem lennék a helyében. Itt nem 1000 Ft-os tippmixekrõl van szó...

Csak az a baj, hogy egy bundázott meccsen nem csak a bundázásra szánt összeg forog kockán, hanem nagyon sok olyan pénz, amelyet ezzel forgatnak meg. Márpedig ha a meccs úszik, a bundázó bukja az összes fogadott pénzét, hiszen õ pont másik eredményre "tippelt". Vagyis én nem lennék a helyében. Itt nem 1000 Ft-os tippmixekrõl van szó...
az hogy akit megbundáztak bírót annak haza fele lesz egy csúnya balesete én speciel eltörném min kettõ lábát de lehet még a kezeit is
Ez nem csak a bíróval, hanem bármelyik játékossal elõfordul. Maffia válogatja, mi történik, szerintem minimum elvárják tõle, hogy a neki fizetett összeget adja vissza, és lehet, hogy pár meccsel "ingyen" is tartozni fog.
Ha én lennék a helyében, visszautasítanám sõt jelenteném, hogy meg akartak kenni...

Mi történik akkor, ha napi 10-nél többet keményedek? Magnézium, pihenés korlátlanul sem segít! Volt már, hogy így történt és mégsem jött hamarabb a baba? Aggódom. Köszönöm! 30 hetes.

Legjobb válasz: Menj be a klinikára, vagy ahova jársz, mert én amikor ezt mondtam a dokimnak 3x3 magnéziummal indult, meg salbutamol, meg verapamil, aztán egy éjjel görcsöltem 31.héten, reggelre már 3000 -rõl 2000-re romlott a cervix..így megkerestem a dokit-ezt persze õ állapította meg..én csak a görcs miatt mentem..és bent maradtam egy 24 órás infúzióra, meg tüdõérlelõt is kaptam a babának. utána 3 nap megfigyelés, most itthon vagyok pihenõn jobb kicsit..nincs keménykedés sem . Menj be hogy megnyugodhass, mert ha görcs is lesz akkor egy éjjel alatt sokat romolhat.. Amíg nincs vérzés egyébként nem kell túlaggódni,de érdemes megkérdezni!!

Menj be a klinikára, vagy ahova jársz, mert én amikor ezt mondtam a dokimnak 3x3 magnéziummal indult, meg salbutamol, meg verapamil, aztán egy éjjel görcsöltem 31.héten, reggelre már 3000 -rõl 2000-re romlott a cervix..így megkerestem a dokit-ezt persze õ állapította meg..én csak a görcs miatt mentem..és bent maradtam egy 24 órás infúzióra, meg tüdõérlelõt is kaptam a babának. utána 3 nap megfigyelés, most itthon vagyok pihenõn jobb kicsit..nincs keménykedés sem . Menj be hogy megnyugodhass, mert ha görcs is lesz akkor egy éjjel alatt sokat romolhat.. Amíg nincs vérzés egyébként nem kell túlaggódni, de érdemes megkérdezni!!
NEkem azt javasolta az orvosom, mivel elég korán kinyíltam, és sokat keményedtem, hogy szedjek nyugodtan nospát és diaphylint. Ezek recept nélkül kapható gyógyszerek és terhesen is lehet használni. Én a 16-ik héten már 2100 voltam, és szerencsére ez most sem változott. Most hagytam abba minden gyógyszer szedését, mivel már a 36-ik héten vagyok. Ugyhogy a lényeg, hogy ki lehet húzni végig. Minden jót!
Nekem is nagyon sokat keményedett a hasam a 30. héttöl, szedtem 3x2 magnéziumot, pihentem, de nem változott semmi. Túlhordtam a kislányomat 8 napot. Szerintem, nyugodj meg! Üdv: 5 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Szia! Most voltam dokinál, ezzel a problémával másodjára. C.3000. Csak attól félek, egyik napról a másikra is kinyílhat. Dehát nem állhatok a rendelõben minden reggel. Persze, elsõ a baba, és ezért elsõ volt az orvos is, csak, mivel nem múlik a keményedés Tõletek kérdezném.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Olyan jó lehet már a 36.héten lenni, akkor azért már meg lehet nyugodni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Ez megnyugtató. :)

Mi történik akkor, ha nem tudnak félév végén lezárni, mivel az egyik oktató nem írta be az etr-be, hogy nem értékelhetõ egy tantárgyhoz?

És az oktatót el se tudom érni, mivel nyaral. ilyenkor nem én fogok rosszul járni, mert ez nem az én dolgom?

Legjobb válasz: Írj e-mailt az oktatónak, az elõbb utóbb utoléri. Amúgy mihez kellene, hogy "lezárjanak"? És egyáltalán mit értesz "lezárás" alatt? Még sok idõ van rá, amúgy. Sztem még az oktató is hetekig be tudja írni, de a TO mindenképpen, hónapokig még...

Írj e-mailt az oktatónak, az elõbb utóbb utoléri. Amúgy mihez kellene, hogy "lezárjanak"? És egyáltalán mit értesz "lezárás" alatt? Még sok idõ van rá, amúgy. Sztem még az oktató is hetekig be tudja írni, de a TO mindenképpen, hónapokig még...

Hol végeznek olyan kísérleteket hogy mi történik akkor ha egy részecske és annak antirészecskéje találkozik? (nem csak a bum meg figyelése hanem hogy milyen anyagok keletkeznek utána)

Ezeknek a kísérleteknek van valamilyen megnevezése?

Legjobb válasz: Az ismert világ anyagból van. Az univerzumban a legtöbb stabil antianyag a CERN-ben van, illetve ha léteznek hozzánk hasonló technikai civilizációk, akkor náluk. Az antianyagot elõ kell állítani, ami nem egyszerû feladat. > Ezeknek a kísérleteknek van valamilyen megnevezése? Nem tudom mire gondolsz. A jelenséget szép idegen szóval annihilációnak hívják, amit talán megsemmisülésnek lehetne fordítani. > hanem hogy milyen anyagok keletkeznek utána Foton keletkezik semmi más. Egy részecske és antirészecske találkozása során mindkét részecske megsemmisül. A tömegüknek megfelelõ energiájú – E=m*c^2 – fotonok keletkeznek.

Az ismert világ anyagból van. Az univerzumban a legtöbb stabil antianyag a CERN-ben van, illetve ha léteznek hozzánk hasonló technikai civilizációk, akkor náluk. Az antianyagot elõ kell állítani, ami nem egyszerû feladat. > Ezeknek a kísérleteknek van valamilyen megnevezése? Nem tudom mire gondolsz. A jelenséget szép idegen szóval annihilációnak hívják, amit talán megsemmisülésnek lehetne fordítani. > hanem hogy milyen anyagok keletkeznek utána Foton keletkezik semmi más. Egy részecske és antirészecske találkozása során mindkét részecske megsemmisül. A tömegüknek megfelelõ energiájú – E=m*c^2 – fotonok keletkeznek.
Elõzõhöz talán még annyit, hogy antirészecske keletkezik a természetben is bõven, de az univerzum olyan nagy, hogy a véletlenszerûen és ahhoz képest ritkán keletkezõ ilyen jelenségek megfigyelése nem gazdaságos és hosszú idei tartó várakozás. Egyszerûbb (jó nagy költséggel, de legalább megbízhatóan) elõállítani.
Asszem Svájcban a CERN-ben
A kérdező hozzászólása: "Foton keletkezik semmi más. Egy részecske és antirészecske találkozása során mindkét részecske megsemmisül. A tömegüknek megfelelõ energiájú – E=m*c^2 – fotonok keletkeznek." Fotonokból hogyan lesz anyag? Mitõl függ hogy lesz-e belõle anyag vagy sem?
A kérdező hozzászólása: A kérdés arra irányult hogy milyen feltételekkel kell rendelkeznie a két fotonnak hogy anyag lehessen belõle. (A napból érkezõ fénybõl tudtommal nem lesz anyag vagy ha lesz csak rövid ideig) pl.: befolyásolja-e az anyag keletkezést bármilyen módon is az hogy hogyan találkoznak a fotonok?(nem hiszem hogy lényeges lenne ez de azért meg kérdem biztos ami biztos) a fotonok együttes energiája meg egyezik a keletkezõ részecske és antirészecske együttes tömegével? Milyen feltételeknek kell teljesülniük hozzá?
A kérdező hozzászólása: virtuális részecskék is létrejöhetnek így? ha igen azoknak mik az ilyen feltételeik?
Kezdem érteni mire gondolsz. Az annihiláció fordított lejátszására. Tudtommal a fotonok nem lépnek egymással kölcsönhatásba. Egy pozitronból és egy elektronból két foton lesz, de két fotonból soha nem lesz pozitron és elektron.
A kérdező hozzászólása: Miért nem és akkor hogyan keletkezhet anyag?
A kérdező hozzászólása: "A fotonok általában nem hatnak kölcsön egymással (simán átmennek egymáson), de elég nagy energián már megfigyeltek kölcsönhatásokat. Valahogy az õsrobbanás után is meg kellett oldaniuk a dolgot, hiszen kezdetben csak energia létezett, anyag még sehol se volt. " Ezt a választ kaptam egy másik kérdésemre. Akkor most fotonokból keletkezhet anyag vagy nem? és akkor másmilyen anyagok is?

Pontosan mi történik akkor ha egy fiú és egy lány összejön? Csókkal kezdődik mint a filmekben, vagy úgy hogy: -járunk? -Oké!

Legjobb válasz: hat a masodik verziora is tudok peldat de azert az elso sokkal sizmpatikusabb. pl megcsokol mikor valtok el, legkozelebb mikor talalkoztok s latod h bizonytalan akkor megcsokolod te, ezutan meg mar eleg egyertelmu. :) xtem ugy van meg a varazsa ha nem a duman van a hangsuly :)

hat a masodik verziora is tudok peldat de azert az elso sokkal sizmpatikusabb. pl megcsokol mikor valtok el, legkozelebb mikor talalkoztok s latod h bizonytalan akkor megcsokolod te, ezutan meg mar eleg egyertelmu. :) xtem ugy van meg a varazsa ha nem a duman van a hangsuly :)
Nem a csókkal kezdõdik. Elõtte már foglalkoztok egymással: elmentek valahova, és gondolkoztok, hogyan tovább :-)
hát mindekttõ igazából! deh a csókkal romantikusabb sokkal szeb lesz legalábbis már nagyobb a hatásköröd me úgy vagy mnt egyébként pl nem tudod mikor jön elaz idejee vagy mennyire akarja hganem akarni fogja! sok sikert!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!