Találatok a következő kifejezésre: Mi történik használt, (63 db)

Mi történik ha valaki úgy használ Canesten combi készítményt, hogy nincs is hüvelygombája?

Legjobb válasz: Nem lesz semmi baja ha nem használja huzamosan! Bár nem értem miért tesz valaki ilyet... Azonban ha rendszeren használod akkor tényleg hozzá szokik a bõröd és majd ha esetleg gombás megbetegedésed lesz akkor nem fog hatni rá a krém mert már imunis azokra a hatóanyagokra amiket tartalmaz.

Nem lesz semmi baja ha nem használja huzamosan! Bár nem értem miért tesz valaki ilyet... Azonban ha rendszeren használod akkor tényleg hozzá szokik a bõröd és majd ha esetleg gombás megbetegedésed lesz akkor nem fog hatni rá a krém mert már imunis azokra a hatóanyagokra amiket tartalmaz.
szerintem semmi, mivel nincsenek gombák, igy nem tud mi ellen hatni.
Amikor huvelygombaja lesz akkor nem lesz hatasa a gyogyszernek.

Mi történik, ha újra "használok" egy már használt terhességi tesztet?

Tudom, hogy nem szabad, csak az elmélet érdekel, tehát ha egyszer nega volt, aztán rápisil egy terhes nő, akkor nem kéne pozira váltania minden esetben?

Legjobb válasz: Mivel elázott, ergo tönkrement, így ha egy terhes nõ rápisilne akkor sem lenne pozitív :-)

Mivel elázott, ergo tönkrement, így ha egy terhes nõ rápisilne akkor sem lenne pozitív :-)
Max jol elaztatod....de az mar egyszer felszivta azt a nedvesseget ami jelezte h nincs hcg szint h pozitiv legyen...de ha gondolod probald ki... :-)
semmi nem történik. már próbáltam ;)
nem mutatna semmit! nega marad!
Nem utána szerintem semmit sem mutat. De ha ennyire érdekel próbáld ki bajod nem lesz tõle.
Ellenpelda vagyok. Mikor kismama voltam, en kiprobaltam. Tulajdonkeppen vicc lett volna baratnomnek. Elhasznalta a tesztet, ra egy 10 percre en is "teszteltem", es halvanyan de jol lathatoan ott volt a masodik csik. A baratnom nem terhes es nem is volt! Akik azt irjak, hogy nem mutatta ki azok nem probaltak avagy mas teszttel. Nem irnam azt, hogy kimutatta ha nem mutatta volna. En sem gondoltam volna. Szerintem ha a teszt nem szaradt ki es meg nedves, akkor meg kimutathatja. De hogy masnap vagy par nap mulva hasznalod, tuti nem fogja kimutatni.:-) Az a tuti, ha ujat veszel.:-) 1 hónapos anyuka:-)

Mi történik, ha elfogyott a nappali krémem, és ezentúl az éjszakait használom reggelente?

Legjobb válasz: Én már többször csináltam ilyet,semmi baj nincs belõle.Általában az éjszakai krám zsírosabb.De nem lesz tõle zsíros az arcbõröd.Jelenleg a Niveának használom az éjszakai és nappali krémjét,de a múlt hónapban mikor elfogyott a nappali,2 héten át az éjszakait használtam nappalra.Semmi különbség.

Én már többször csináltam ilyet, semmi baj nincs belõle.Általában az éjszakai krám zsírosabb.De nem lesz tõle zsíros az arcbõröd.Jelenleg a Niveának használom az éjszakai és nappali krémjét, de a múlt hónapban mikor elfogyott a nappali, 2 héten át az éjszakait használtam nappalra.Semmi különbség.
Sziasztok! Szerintem a bõröd típusától is függ. Volt már, hogy én is az éjszakait kentem nappal. Nekem Loreal van. Attól zsírosabb lett a bõröm. Vagy a bõröm más vagy az éjszaki krém, nekem nem vált be az éjszakai nappal. :-( Ha elfogy a nappali krémem én már inkább testápolót kenek rá.

Mi történik, történnek azután ha a 72 órás tabletta nem használ már?

Legjobb válasz: Abortusz,ha nem akarod a babát!

Abortusz, ha nem akarod a babát!
igaza van az elottem valaszolonak.abortusz 12. heten belul, a leheto leghamarabb, ha jol tudom.ne utanna vedekezz, ha nem akarod.de rem akarod ha az vagy.es nem biztos hogy teherbe is estel.regen meg forrovizben is szoktak uldogelni, en nem hiszek ilyenekben.
Várakozás...De próbálj meg nem izgulni, mert az miatt is késhet a mensid. Ha késik 4-5 napot, csinálj tesztet, ha pozitív mielõbb menj orvoshoz. És egyet értek, védekezz, az a 72 óra sem kevés, amit ki lehet használni, ha más nincs. Bármelyik ügyelet felírja. Legyetek felelõsségteljesek, egy életrõl van szó!

Használt mobil klíba szállítás után várni kell a beüzemelésével ha fektetve volt? Mi történik ha nem várok? Nagy baja lesz?

haza hoztam a klímát még kicsit szét szedtem vízkőtleníteni,ez ilyen víztartályos kivítelű de kompresszoros.forgattam balra jobra hogy kipotyogjon a vízkő meg 1 bele esett csavar :D (TOSHIBA RAC-08LW)

Legjobb válasz: a válasz:hogy legyen kenés a motornak mivel a benne lévõ olaj oda folyik ahol nem kene az alkatrészt és tönkre mehet a kompresszor,1-3 orát min kell vele várni

A kérdező hozzászólása: a válasz:hogy legyen kenés a motornak mivel a benne lévõ olaj oda folyik ahol nem kene az alkatrészt és tönkre mehet a kompresszor, 1-3 orát min kell vele várni

Mit tegyek? Segítség! Ugyérzem, hogy tönkre tesznek! (mivel személyneveket használok a történet átláthatósága érdekében senki ilyen nevű ne vegye magára! ) Bővebben lent!

Tehát! Az az én nagy problémám,hogy életemben el?ször megpróbáltam beszólni egy "nagymen?nek"! A történet így hangzik: Egyik nap átjött hozzánk Vivi, hogy megcsináljuk a rajz házit!Az ? unszolására felmentünk az iwiw-re.Ott megnéztük,az egyik idióta osztálytársunk képeit és találtunk egy olyat ami nem tettszett ehhez a Vivien unszolására irtam az én nevemben egy hozzászolást nem tul durvát,de ahhoz épp eleget, hogy felfogja mi is a szitu!Ezt a többi osztálytársam is észre vette és erre az Adrienn védelmébe keltek!Azóta mindig remeg? kézzel nyitom meg az iwiwemet hogy megnézzem a hozzászólásaikat amik nagyon durvák és nagyon rosszul esnek.Ami még rosszabb a Vivien nem hogy a védelmemre kelt volna mindent rámkent és ? is beszált az általuk alapított hülye klubba és azóta is ez megy ahol érnek ott pocskondiáznak és amikor hangot adok a véleményemnek (mert,ugyebár az sem jó ha elfojtjuk)(egyébként nem vagyok az a csúnya szavakat használó fajta)nagyon le tolnak és megfenyegetnek (megyünk táborozni és az Adrienn meg a BArátn?je a Noémi is jön)hogy a táborban végem lesz! Borzasztóan félek mi lesz a szüleimet pedig nem akarom bevonni a játékba Tehát ti vagytok az utolsó reményeim! Ha Ti sem segítetek talán egy sötét lyukba fogok kikötni ahonnan csak nagyon nehezen tudok kikecmeregni Kérlek SEGÍTSETEK:%

Legjobb válasz: ne menj táborozni..

ne menj táborozni..
bocsánatot kértél már? esetleg miért nem magyarázod meg, h Vivi unszolására írtál kommentet. azt a Vivit meg jól megcibálnám, nem is barátnõ az ilyen.
Szerintem kérj (nyilvánosan vagy négyszemközt) bocsánatot. Tedd félre a büszkeséged és kérj elnézést az érintett lánytól. Vagy személyesen vagy iwiw-en az említett kép alatt. Mondd el, hogy egy barátnõd unszolására írtad a hozzászólást, tedd hozzá azt is, hogy nem szeretnéd elárulni ennek a barátnõdnek a nevét, mert nem vagy spicli és ez a lány (Vivien) majd elnézést kér a saját nevében, ha akar. És mondd el, hogy a hozzászólást nem gondoltad komolyan és bocsánatot kérsz a történtekért.
Utolsónál a pont.
Igen, így, ahogy a 21:59-es válaszoló is leírta. Bocsánatot kell kérned, nem bujkálhatsz egész életedben, pláne nem a más hülyesége miatt. De máskor ne menj bele ilyesmibe senki kedvéért!
szerintem is csak a bocsánatkérés maradt.még ha nehéz is:S
Töröld le magad az iwiwrõl, és nem fognak üzengetni neked csúnya dolgokat. Majd ha elcsitult ez a dolog, visszaregisztrálsz. Ez a legjobb, amit tehetsz.
Kérj bocsánatot és vigyél magaddal egy túlélõkést a táborba.
Na pont ezért nincs nekem barátnõm, de nem is hiányzik. Mindig csak a bonyodalmakat okozták akik voltak. Nagyon jól elvagyok barátnõ nélkül is. Mindenesetre a bocsánatkérés nem maradhat el, azt a Vivit meg töröld ki az életedbõl.
Kend az egészet köcsög Vivire. ha elég kitartóan mondogatod, hogy õ vett rá, mindenki õt fogja rühellni te meg jófej leszel. az Adrienntõl meg kérj elnézést, de neki is mondd, hogy a Vivi ötlete volt.
bocsánatkérés!!!és ne barátkozz Vivivel! Nekem is épp ezért nincsenek barátnõim vagyis vannak de nem nagyon közeliek! Elegem volt hogy valaki mindig kibeszélte a másikat elõtte meg jó pofizott:S én nem vagyok ilyen a tetteimért vállalom a felelõsséget de ez a Vivi épp ellenkezõleg! Máskor ne hallgass az ilyen félékre! 20/L
Elõször töröld le a hozzászólást amit Adrienn képe alá írtál, aztán töröld le azokat amiket neked irogattak, és állítsd be azt is h ne lehessen kép hsz-t irni. Ha a helyedben lennék ezzel kezdeném, majd tedd azt amit a 21.29es hozzászóló írt. "Tedd félre a büszkeséged és kérj elnézést az érintett lánytól. ... Mondd el, hogy egy barátnõd unszolására írtad a hozzászólást, tedd hozzá azt is, hogy nem szeretnéd elárulni ennek a barátnõdnek a nevét, mert nem vagy spicli és ez a lány (Vivien) majd elnézést kér a saját nevében, ha akar. És mondd el, hogy a hozzászólást nem gondoltad komolyan és bocsánatot kérsz a történtekért." És inkább személyesen, nágyszemközt tedd mint iwiwen Majd ird meg h mit tettél, és mi történt!
Korrekt, amit a többiek írtak.Egyszer bennem is felgyûlt a feszültség, és a sértettségemnek hangot adtam az iwiwen, de én nem más unszolására, hanem önszántamból.Csak az jogos is volt.Természetesen rögtön nekem támadtak minimum öten.Végül is az lett, hogy a csajtól személyesen bocsánatot kértem, de igazából ezzel csak azt értem el, hogy még nagyképûbb lett.Mondjuk legalább bocsánatot kértem, ott, az iwiwen is, meg Tõle is.Az más kérdés, hogy a mai napig én vagyok a véres rongy, mert egyszer az életben be mertem szólni egy egoista emberkének, de tudod, már nem érdekel.Te is tedd meg, amit ilyenkor illik, többet ne csinálj ilyesmit, és Vivient hanyagold, aztán meg [email protected] az egészre.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van bocsánatot fogok kérni, és félre teszem a büszkeségemet. 22:25 ez jó ötlet megfogadom!:) És egy kérdés hogy lehet beállítani az iwiw-en hogy a képeim-hez ne legyen komment? Köszönöm a válaszokat máris jooban érzem magam!
beállítások-képek-hozzászólások 8szinte a legalján van) Majd azt is ird ám meg h mi volt a bocsánatkérés után
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, beállítottam és ez mont pont jól jött, mert a Vivien nagyon elvan most szállva magátol és iszonyatosan provokatív véleményeket közöl! És így már biztos, hogy nem írhatnak véleményt?? Köszönöm mindenkinek és a folytatást is megírom! Tipp!Ha értesülni akarsz a fejleményekrõl amik mostmár elég rövid idõn belül várhatók jelöld be és e-mail értesítést kapsz róla!:)

Mi torténik az évek óta nem használt számlaszámmal?

HVBbanknál nyitottam számlaszámot már 6 éve.2évig használtam,mert erre kaptam a fizetésem.Majd elkerultem másik munkahelyre és máshol lett számlám.A HVBbank számlám nem használom már 4éve.Nem kapok semmi papírt,hogy mi van ezzel a számlával!Ilyenkor is vonnak le havidíjat?Miét nem kapok kimutatást vagy egyébb dolgot a számláról?Mi lehet vele??

Legjobb válasz: A K§H banknál volt egy elfekvõ folyószámlánk. Egyszer kb. 5 év múlva egy behajtó cég küldött egy 15.000 Ft-os folyószámla tartozást. Teljesen meglepõdtünk. Bementünk a bankba, ott közölték, hogy be kell fizetni. Kb fél év huza-vona után kiderült, hogy mégsem kell fizetnünk, mert a bank rossz címen tartott bennünket nyílván, tehát nem kaphattuk meg a fólyószámla egyenleget. Mivel az értesítés elmaradt, így elálltak a követeléstõl. Feltehetõleg nektek sem kell fizetni, ha egyszer valakinek eszébe juttok, mert legalább évente tájékoztatást kell küldenie a banknak a folyószámla egyenlegrõl. Lehet már nektek meg sincs a folyószámlátok.

A K§H banknál volt egy elfekvõ folyószámlánk. Egyszer kb. 5 év múlva egy behajtó cég küldött egy 15.000 Ft-os folyószámla tartozást. Teljesen meglepõdtünk. Bementünk a bankba, ott közölték, hogy be kell fizetni. Kb fél év huza-vona után kiderült, hogy mégsem kell fizetnünk, mert a bank rossz címen tartott bennünket nyílván, tehát nem kaphattuk meg a fólyószámla egyenleget. Mivel az értesítés elmaradt, így elálltak a követeléstõl. Feltehetõleg nektek sem kell fizetni, ha egyszer valakinek eszébe juttok, mert legalább évente tájékoztatást kell küldenie a banknak a folyószámla egyenlegrõl. Lehet már nektek meg sincs a folyószámlátok.
Én az Erste-vel voltam ugyanígy! Aztán jött a levél, hogy tartozásom van feléjük (a havi számlavezetési díj szépen felhalmozódott)! Menj be és szüntesd meg a számládat, persze ha van rajta tartozás, ki kell fizetned!

Mi történik ha használt, negatív terhességi tesztet vizel le a nő? Ha terhes, lesz még egy csík a teszten?

Legjobb válasz: Termésetesen nem! Rá van írva, hogy egyszer használatos! Mivel biznyos kémiai anyagok lépnek rakcióba a vizeltedben található anyagokkal, ezért ha egyszer már használtad, legközelebb semmi reakció nem megy végbe. Szerintem nem ez a legmegfelelõbb módszer a "védekezésre"!

Termésetesen nem! Rá van írva, hogy egyszer használatos! Mivel biznyos kémiai anyagok lépnek rakcióba a vizeltedben található anyagokkal, ezért ha egyszer már használtad, legközelebb semmi reakció nem megy végbe. Szerintem nem ez a legmegfelelõbb módszer a "védekezésre"!
A kérdező hozzászólása: csak érdekelt!használunk óvszert:)
Jesszusom!
Na ne! Ugye ezt nem komolyan gondoltad??
Ilyen gondolkodás móddal szerintem neked szexelni sem kéne még!!!

Mi történik a fel nem használt árammal egy hálózatban?

A mérõtõl a konnektorig. Mi történik azzal a fel nem használt árammal/feszültséggel, amit nem használunk el, ergo nem dugunk be fogyasztót. Az elektromosság miért nem vész el? Ha elvészne, akkor azt mérné a mérõ.

Legjobb válasz: Képzeld el úgy mint a vízcsapot. Ha nincs bedugva semmi, nem folyik a víz.

Képzeld el úgy mint a vízcsapot. Ha nincs bedugva semmi, nem folyik a víz.
Nincs áram. Ha nincs bedugva fogyasztó a konnektorba, akkor nem folyik áram, az dugaljban csak a hálózati feszültség van jelen.

Ha használom az akneroxid gélt és kimegyek napozni mi történik?

Azt írja nem lehet használata közben se napozni, se szoláriumba járni. De ha letakarom az arcom (oda használom a krémet) akkor kimehetek? Vagy mi történik ha ez idõ alatt mégis napoznék?

Legjobb válasz: kifehéredik a bõrõd 1-2 napig utána meg kezdel visszabarnulni tapasztalak most is kimennék napon van 30 fok de ha kimék fehér lesz az arcom :S

kifehéredik a bõrõd 1-2 napig utána meg kezdel visszabarnulni tapasztalak most is kimennék napon van 30 fok de ha kimék fehér lesz az arcom :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!