Találatok a következő kifejezésre: Mi történik ha valakit nem lehet (6 db)

Mi történik akkor, ha valakit nem lehet kiértesíteni a gyerekelyezési perről?

A fiam apja külföldön van, lakcímet nem hagyott hátra, a bejelentett lakcímén a nagymamája lakik, akivel nem tart kapcsolatot (a többi családtagjával sem). Mi van akkor ha, sehogy nem lehet beidézni? Akkor akár egész életében nem kell neki egy fillér gyerektartást sem fizetnie? Így el lehet bújni a kötelessége alól?

Legjobb válasz: Meg kell kerestetni. Mire való a rendõrség?

Meg kell kerestetni. Mire való a rendõrség?
A kérdező hozzászólása: A rendõrség kereshet valakit csak azért, mert egy polgári perre nem lehet beidézni? Ez most komoly?
Szerintem ha nem elérhetõ, elveszett embernek számít. De van Vöröskereszt is. Azzal is kerestetheted.
A bíróság a bírósági hírdetõtáblára kifüggesztett hírdetmény útján értesíti, ami teljesen jogszerû: olyan, mintha személyesen vett volna részt a tárgyaláson. Nyugodtan add be a gyermekelhelyezés iránti keresetedet, a többit a bíróság rendezi!

Milyen betegséget lehet elkapni, vagy mi történik, hogyha valaki megeszik egy penészes kenyeret? (a kérdésben nem rólam van szó, hanem csak kíváncsi vagyok mi történne ha véletlen. )

Legjobb válasz: Semmi, én is ettem már, mert nem vettem észre, de semmi bajom nem volt tõle. Elõfordul. Meg mostanában azt vettem észre, hogy egyre gyorsabban penészesednek.

Semmi, én is ettem már, mert nem vettem észre, de semmi bajom nem volt tõle. Elõfordul. Meg mostanában azt vettem észre, hogy egyre gyorsabban penészesednek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Hát a gyors penészedés oka, szerintem a nagy meleg lehet. Bár már nincs annyira nagy...
Idieglenes nehézlégzés, szerencsétlenebb esetben asztma. Léghörgõcskék nem preferálják az effajta gombaspórákat. Ez ne tartson vissza senkit attól, hogy penészessajtot egyen, az nemespenész, azt bátran. Azért ne forduljon elõ gyakran, fentiek miatt.


Lehet, hülye kérdés lesz, de felteszem hátha valaki választ ad rá. Szőke hajam és mivel a festék nagyon tönkre vágta így vissza akarom festeni az eredetire ami barna. De én azt hallottam, hogy ha nagy szín változás történik a baba nem ismer meg?

Vagy megijed?? Ez így lehetséges?? Mert ezért nem merem vissza festeni :/ Nem szeretném ha a kislányom nem ismerne meg vagy megijedne t?lem ...

Legjobb válasz: Elvileg egész biztos meglepödik, de max. fél óra alatt megszokja, hogy most ilyen lettél. Én hátközépi érö hajat vágattam le rövidre, elöször csak nézett, elkezdett pityeregni, de amikor megszólaltam, akkor rájött, hogy mégis én vagyok.

Elvileg egész biztos meglepödik, de max. fél óra alatt megszokja, hogy most ilyen lettél. Én hátközépi érö hajat vágattam le rövidre, elöször csak nézett, elkezdett pityeregni, de amikor megszólaltam, akkor rájött, hogy mégis én vagyok.
Nem hülye kérdés. Ha nagyon megváltozol, akkor megijedhet. Persze ez függ a babád korától, hogy mennyire fogad el újdonságokat, és mennyire nagy a változás. Valószínû, hogy egy szõke hosszú hajú anyuka után nehezen fogadna egy fekete rövid hajút. Melírozás?
Én sötét szokébol lettem fekete ... Nem volt semmi probléma ! Tegyél fel valamilyen arcpakolást és közelíti fele úgy hogy közbe kedvesen beszélsz hozzá! Ha úgy nem kap frászt akkor nem lesz gond a hajszinváltás ! Úgy kaptam ezt a tippet , meg is csináltam ! Õk szerintem még inkább a hangra figyelnek jobban .... Szerintem ! Ja és légyszi ne pontozzatok le , én csak leírtam hogy nálam hogy volt nem azt hogy hogyan kéne csinálni :)
Én nagyobb ovis gyereket ismerek , hogy az Õ anyukája szõke , és napokig sírt, komoly trauma volt. Úgyhogy szerintem a kicsiket is megviseli legfeljebb nem tudja kifejezni. az enyém meg szép lassan lenõ :( , :) ez hasznos is lehet, fokozatos :) ))) el kéne jutni fodrászhoz.
A kérdező hozzászólása: Haha XD valahogy megoldom :P Köszii a segitséget :)
Ha tudsz szerezni 1 parókát hordd azt egy pár napig utánna fesd be a hajad amikor már megszokta! :)
A kérdező hozzászólása: 4 Hónapos a pici. Barna lennék mert azaz eredeti a hossza megmaradna! de ha ilyen könnyen megszokja akkor lehet bevállalom !:) Köszönöm a válaszokat! :)
Hosszú hajam levágattam kleosra. Nem zavarta meg. Ha 1 hétre elnentünk a Mamihoz, utánna nem ismerte meg az apját.
Mennyi idõs a baba? Nálunk mikor apuka levágatta a hosszú haját, kb. 6 hónapos lehetett, elõször nagyon furcsán nézett rá, majdnem elsírta magát, csak a hangjáról ismerte meg. De nagyon csodálkozott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ :) Nem pontozunk le!:) Jelentem fogtam magam és befestettem a hajamat :D SEMMI :D megjött a szemüvegem :D csak leakarta a kapni a fejemrõl , de ennyi :) Lehet ha anyáról van szó akkor tök mindegy milyen a haja :D

S. O. s. van! Pls valaki. :D msnen nem tudnak felvenni és én sem tudok felvenni senkit, vagyis nem történik semmi ha felveszek valakit. Mi lehet az oka?

köszönöm el?re is a válaszadónak :D

Legjobb válasz: vegyél fel msn-re majd ott elmondom :D valahogy rejtve vagy msnen, csinálj egy újat!

vegyél fel msn-re majd ott elmondom :D valahogy rejtve vagy msnen, csinálj egy újat!
Akkor beszélgess a valóéletben.
A kérdező hozzászólása: már csináltam újat, de azzal be sem tudok jelentkezni :O kiírja h a windows bigyó hibát észlelt és leáll.. :/ mind1, azért köszi 1ébként beszélgetek a való életben is, az msn csak ilyen kiegészítés.. :D de azért zavar h így van
A kérdező hozzászólása: mind1, már tudom miért, tesóm mondta hogy vírusos a gép és azért nem jó :/ azért köszönöm aki válaszolt volna még :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!