Találatok a következő kifejezésre: Mi történik ha valakit nem (96 db)

Mi történik ha valaki nem eddz és közben szteroidozik?

Legjobb válasz: Szép nagy vizes zsírpalack lesz belõle. Mondjuk ez függ attól hogy milyen cuccot tol. De izom nem lesz, ha arra pályázol, hogy megúszod edzés nélkül.:)

Szép nagy vizes zsírpalack lesz belõle. Mondjuk ez függ attól hogy milyen cuccot tol. De izom nem lesz, ha arra pályázol, hogy megúszod edzés nélkül.:)
Lányokhoz képest....:)
a tesztoszteron edzés nélkül is növeli az izomtömeget, lásd a serdülõ fiúk is izmosodnak, erõsödnek a lányokhoz képest. csak a mérték nem mindegy...
Természetesen van különbség szteroidok között, és ha jól tudom, ez a szteroid nem szívódik fel akkora mértékben.
Errõl beszéltem én is.:) Egyébként nem minden szteroid anabolikus szteroid.
Hirtelen megnövekedett a testzsír százaléka. Focizik, szóval a lába edzve van, és elég formás lett, azonban alakul neki egy szép kis has, és a keze is elkezdett zsírosodni.
A kérdező hozzászólása: na már is hasznosabb a válasz.hogyan látszik meg rajta?
Írok neked egy példát: Ne feltétlen testépítõs, de az asztma gyógyszerekben(inhaláló) is szteroid van. Nos, egyik ismerõsöm asztmás. Meglátszik rajta, hogy használja, most már egyre komolyabban, úgyhogy nem ajánlom semmiképpen. :)
A kérdező hozzászólása: ha nem tudsz hasznosat irni maradj inkabb csõndbe
Ne próbáld ki! :D
A kérdező hozzászólása: eszembe se jutott szteroidozni csak kíváncsi voltam:)
ja és te kiemeltél egy fajta szteroidot, a tesztoszteront. De ezen kívül nem csak a tesztoszteron a szteroid, hanem pl promobolan, stana, boldenon, deca, treni, stb. Nem mindegy melyikrõl beszélünk, mert egy kis primó edzéssel sem hoz sokat, nemhogy edzés nélkül. És a tesztoszteron is lehet többféle kötéssel, propionát, cypionát , enantát. :)

Mi történik, ha valaki nem rendezi a tartozását az egyetem felé a megadott határidőn belül?

Legjobb válasz: Elõször késedelmi díjat vethetnek ki, majd ha sokáig nem fizetsz megszüntetik a hallgatói jogviszonyodat és akár be is hajthatják a tartozást. Illetve nálunk letilt az ETR, ha lejárt tartozásod van, szóval nem tudsz vizsgára jelentkezni.

Elõször késedelmi díjat vethetnek ki, majd ha sokáig nem fizetsz megszüntetik a hallgatói jogviszonyodat és akár be is hajthatják a tartozást. Illetve nálunk letilt az ETR, ha lejárt tartozásod van, szóval nem tudsz vizsgára jelentkezni.

Mi történik, ha valaki nem fizeti ki a diákhitelt nyugdíjig?

Legjobb válasz: Letiltják a nyugdíjából...

Letiltják a nyugdíjából...
Levonják a nyugdíjból. Bár addig azért elég gáz ha nem fizeti ki, arra akkora kamata lesz, hogy csak na.
Nehogy már azt képzeld, hogy elengedik neked. Az ugyan olyan hitel mint ha egy bankba vennél fel hitelt lakásra.
A kérdező hozzászólása: Ok, de ha nyugdíjba megy valaki, akkor is továbbra is a jövedelem(nyugdíj) 6%-át kell fizetnie havonta, vagy akkor mindenképpen egy összegben fogják követleni?
Az már behajtás lesz...
A kérdező hozzászólása: Tehát a kérdés továbbra is: Ha valaki nyugdíjba megy, és addig is fizetett rendesen, meg nyugdíjasként is tervezi, akkor nyugdíjasként is továbbra is havi részleteket fog fizetni?
Nem hiszem, hogy egy összegben követelnék, de ne egy internetes fórum alapján hozz pénzügyi döntéseket, hanem olvasd el az erre vonatkozó konkrét szabályzatot, vagy érdeklõdj a diákhitelközpontnál.
És mi lenne, ha elolvasnátok a vonatkozó törvényt? http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0600086.KOR Ha valaki nem fizeti ki az öregségi nyugdíjas kor eléréséig, akkor a maradékot már nem is kell kifizetnie. Az mondjuk bármikor elõfordulhat félázsiában, hogy utólag megváltoztatják a jogszabályt...


Mi történik, ha valaki nem eszik 16 óra után, csak maximum egy kávét megiszik?

Legjobb válasz: Elkezd összeszûkülni a gyomra, a gyomorsav égetheti a gyomrát, a test elkezdi az elraktározott zsírrétegeket felhasználni az energiatermeléshez.

Elkezd összeszûkülni a gyomra, a gyomorsav égetheti a gyomrát, a test elkezdi az elraktározott zsírrétegeket felhasználni az energiatermeléshez.
Semmi, mi törtenne??? Egy korhazban beszeltem egy mar nyugdijas növel, akik a ferjevel deltöl (!) egy falatot sem ettek, ki tudja, miota, hany even at... Belmosason volt korhazban, azt mondta, mert leallt az emesztese - csodalkozol?- es belmosas hozza helyre. Sztem 16 ora utani nem eveskor nem törtenik ilyen, es azert vizet javasolnek inni utana is.
Semmi sem történik. 16 óra az semmi.
És 16 óra elõtt meg lehet zabálni vagy mi? Nem attól fogyik le az ember, hogy 4 után nem eszik. Amúgy is azt mondják, lefekvés elõtt 2-3 órával nem ajánlott enni, ha te este 7kor mész aludni, akkor oké.
aludni biztos nem fog, ha kávézik 16 után.....
Emberfüggõ, én lefekvés elõtt egy órával ha megiszok egy nagy bögre kávét, akkor is simán alszom...
éhes leszel... De most komolyan, miért nem eszel? Lefekvés elött 2-3 órával még ehetsz és nem hiszem hogy 6-7 körül fekszel le aludni...
A kérdező hozzászólása: 2 körül szoktam, nekem kell az éjszaka. Valamiért képtelen vagyok enni..mostanság..
:D Ja, az mas, ezt irhattad volna elöbb is! Ha 16-kor kelsz fel es 2-kor mesz aludni, akkor kicsit gaz... :DDD

Mi történik, ha valaki nem eszik és nem iszik egy teljes napig?

Legjobb válasz: éhes és szomjas lesz, meg fáradt túléli

éhes és szomjas lesz, meg fáradt túléli
Semmi..szédülsz max, mert leesik a vércukrod...nekem ez volt mikor egy mûtét miatt elõzõ este 21.-tól másnap 20ig se inni, se enni nem volt szabad.Kimentem a mosdóba azt hittem összeesek és forgott velem a világ és néha elsötétült minden(még mûtétre vártam, mert utána már ágyon pihentem), de mihelyt ehettem egy kicsit altatásból ébredve(persze nem egybõl) már jobb lett..elég h*e aki ezt ki akarja próbálni, mert a szervezetnek nem jó hiába érzi, hogy kibírja, de ha nem muszáj akkor ne tedd.Tehát bele nem halsz(öngyilkosoknak is kevés egy ilyen-nem rád célzok)de nem is kellemes érzés a tünete, bár nem mindenkinél jelentkezhet úgy, mint nálam volt.
Semmi. 3 percig ha nem veszel levegõt, meghalhatsz, ha 3 hétig nem iszol, meghalhatsz, ha 3 hónapig nem eszel éhen halhatsz.
Semmi különös, nekem mondjuk megfájdulna a fejem.
Nem kellemes, az éhség mg hagyján, de rettenetesen megszomjazik az illetõ, és nem biztos, hogy megállja, hogy ne nyisson csapot.

Mi történik, ha valaki nem fizeti a TB-t és súlyos beteg lesz? Hagyják meghalni?

Legjobb válasz: Dehogy hagyják ! Ugyanúgy meggyógyítják mint mást,csak a kezelés után kiszámlázzák neki a költségeket . Ez akár több százezer forint is lehet.

Dehogy hagyják ! Ugyanúgy meggyógyítják mint mást, csak a kezelés után kiszámlázzák neki a költségeket . Ez akár több százezer forint is lehet.
Életmentõ mûtétet kötelezõ megcsinálniuk, ha van tb-d, ha nincs. Ha súlyos beteg leszel, elvileg meggyógyítanak, vagy megvárják az utolsó pillanatot és akkor.
És ha gyógyszer kell, annak is a teljes árát fizeted ki, nem a tb támogatottat. Namost... pl. a fog.gáltó 6000-be kerül, mert nincs rajta támogatás. Nagyjából ennyit fogsz fizetni egy doboz Maripenért is.
Nem. Amennyiben életmentõ beavatkozásra van szüksége, azt megejtik. Utána kiállítják neki a kezelésrõl a számlát. (És persze be is hajtják, ha nem fizeti ki.) Ha gombás a lábkörme, vagy fáj a bal füle, azt nem fogják kezelni. Pedro
Ugyanazt. Életmentõ beavatkozást végrehajtják, a nem életmentõt pedig nem. A hajléktalanon max. nem tudják behajtani... Pedro
14:52: PÉNZÉRT mindenkit kezelnek. A kérdés utolsó részébõl ("Hagyják meghalni?") arra következtettem, hogy a kérdezõt az érdekli, hogy azzal mit csinálnak, aki nem fizet TB-t és nincs pénze kifizetni az orvosi beavatkozást. Evidens, hogy aki KIFIZETI a kezelését, annak mindent elvégeznek - ezért nem lett volna érdemes kiírni a kérdést. De ha félreértettem volna, akkor elnézést kérek. Pedro
szociális alapon kérjen jegyzõtõl hatósági bizonyítványt egészségügyi szolgáltatásra való jogosultságról egy évig érvényes, nem kell fizetni
Így van, és ezek nem kis összegek. Lassan 3 éve szültem(normál úton semmi komplikáció nélkül) és a záróval kaptam egy papírt, hogy mennyibe került az ellátás. Hát majdnem két millió forint összesen. Ledöbbentem.
+ ja és hops a zsebpénz ugyanúgy elvárt dolog az államiban is, mindettõl függetlenül szóval akkor mi ezzel a kérdés? mi szól az állami javára?
én amúgy azt nem értem, hogy jelenleg ott tartunk, hogy elmehetsz egy magán kórházba, mert ott is kiszámlázzák neked, de akkor szállodai körülmények vannak napi 8 ezerért, és legalább korrektül is ellátnak és bánnak veled, míg egy államiban nem igazán, és sokkal többet fognak kiszámlázni Nekem volt térszalag-mûtétem magán klinikán, az egész felszívódó csavarokkal volt 110 ezer Ft mindennel együtt, na most gondolom én, ez államiban a többszöröse lenne, és még klasszul el is csesznék (ahogy szokták)
"Ha gombás a lábkörme, vagy fáj a bal füle, azt nem fogják kezelni. " Már mért ne kezelnék? Õk is a pénzbõl élnek.
Nem. Annyi történik, hogy kiszámlázzák.
A kérdező hozzászólása: és teszem azt egy hajléktalan, nullbevételessel mit csinálnak?
Kötelességük, de nem mindig teszik: http://nol.hu/belfold/20120630-penzed_legyen__vagy_szerencsed
Rendõrt hívnak. Személyi is kell hozzá.
Nem elég a recept, nyilvántartást vezetnek a felhasználókról a patikában. Régebben legalábbis így volt.
Kábítószerrel való visszaélés és közokirathamisítás.

Mi történik ha valakinek jár a gyed de nem veszi fel, nem is kérelmezi? Összefügg ez a tegebiztosítással pl?

Csak van egy jömódú ismer?söm aki velem együtt szült, épp mentem gyedet igényelni mikor összefutottunk, és mondta, hogy ó hát szerencsére ? nem szorul rá, így nem is kéri.

Legjobb válasz: Hát elég nagy bolond, ha nem kell neki az "ingyen" pénz. Akár mennyire is jól állunk, én bizony igényelném, ha járna. Sajnos nekem nem jár, de ez már egy másik történet.

Hát elég nagy bolond, ha nem kell neki az "ingyen" pénz. Akár mennyire is jól állunk, én bizony igényelném, ha járna. Sajnos nekem nem jár, de ez már egy másik történet.
Lehet nem jár a gyest meg olyan kevés, hogy szégyelli bevallani.
Nem köteles rá, hogy kérje. Én megmondom õszintén, ha olyan jól állnánk, hogy tényleg egyáltalán nem lenne rá szükségünk, lehet, hogy én sem kérném, sõt, ha milliomos lennék, még szégyellném is, ha mellé még pénzt kérnék, hiszen minek az nekem? Mondjuk szerintem ma Magyarországon kevés olyan család van, ahol nem érzik meg, ha egy fizetés kiesik, és nem jön jól helyette legalább a gyed. De ha arra gondolok, hogy van, akinek a férje havi 1-2 milliót hazavisz, ott valóban úgy érzem, hogy meglehetnek a gyed nélkül is.
Az én férjem nagyon jól keres, és nem vennénk észre, ha nem kapnánk ellátást a gyerekek után. Illetve itt Magyarországon nem is kapunk, Németországból jön. Lehet ítélkezni, de mi igen is igényeltük, és egy megtakarítási számlán gyûlik a gyerekeknek. Ki tudja mi lesz 5-10 év múlva, de így legalább a gyerekek jövõje biztosítva van. Nem muszáj ezt a pénzt elkölteni, félre lehet rakni biztos, ami biztos alapon!

Mi történik, ha valaki panellakásban nem tudja vagy nem akarja fizetni a gáz, villany, közös költség számláit? Mit tudnak vele tenni?

Legjobb válasz: Egy ideig halmozhatja, a társaság ki fogja fizetni ha közös az óra, azonban ha a tartozása 200e Ft-ot meghaladja, akkor az ingatlanára fogják terhelni, azt követõen pedig ha nem fizet, kényszerértékesítik a lakást, a bevételbõl rendezik az elmaradását és az eljárási költségeket, a maradékot pedig átadják neki, "mehet amerre lát". De amennyiben csak mindig egy "kicsivel" marad el, a társasház jogosult fizetési meghagyásos eljárásban követelni a lakótól az adott költséget, amelyre ha nem fizet, végrehajtható. Letiltják a bérébõl, lefoglalják az autóját, ingóságait, inkasszózzák a bankszámláit, értékesítik a cégtulajdoni hányadát, stb.

Egy ideig halmozhatja, a társaság ki fogja fizetni ha közös az óra, azonban ha a tartozása 200e Ft-ot meghaladja, akkor az ingatlanára fogják terhelni, azt követõen pedig ha nem fizet, kényszerértékesítik a lakást, a bevételbõl rendezik az elmaradását és az eljárási költségeket, a maradékot pedig átadják neki, "mehet amerre lát". De amennyiben csak mindig egy "kicsivel" marad el, a társasház jogosult fizetési meghagyásos eljárásban követelni a lakótól az adott költséget, amelyre ha nem fizet, végrehajtható. Letiltják a bérébõl, lefoglalják az autóját, ingóságait, inkasszózzák a bankszámláit, értékesítik a cégtulajdoni hányadát, stb.
az nem biztos, hogy egy mezei állampolgárnak cégrészesedése van, de rámehet a lakása, ha nem vigyáz. Most folyik a vita, hogy mi legyen a törvény, a kikapcsolás elõtt egyzetessenek a jegyzõvel a szolgáltatók, a jegyzõ tájékoztassa a lakót, hogy jelezheti, ha nagyon sóherül áll, (ki nem ezt fogja nyilatkozni, ha már a számlát nem tudta fizetni???!) akkor a jegyzõ megvizsgálja a helyzetét, és védelem alá veszi, és akkor nem kapcsolhatják le. Ez a jövõ zenéje. meg arról is megy a vita, hogy ne kapcsolják le, hanem kártyás órát kapjon. Mint a kártyás tlefonok. Amerikában mûködik. Tehát ne orrba-szájba használja az energiát, vizet, hanem ha összegyûjtött Xezer forintot, bedugja a villany/víz/gáz órába, és csak annyit tud elhasználni, amennyi összeg a kártyán van.

Mi történik, ha valaki hetek óta táppénzen van, de közben nem egyeztet a munkáltatójával, és nem is szeretne visszamenni dolgozni? Meddig húzódhat ez, és milyen lépéseket tehet a munkáltató?

Legjobb válasz: Keressen rá a neten a felmondás táppénz alatt címszóra. Bõven talál útmutatót, hogy mit tehet a munkáltató, de mivel igen hosszadalmas, nem írnám le.

Keressen rá a neten a felmondás táppénz alatt címszóra. Bõven talál útmutatót, hogy mit tehet a munkáltató, de mivel igen hosszadalmas, nem írnám le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!