Találatok a következő kifejezésre: Mi történik ha valaki a (168 db)

Mi történik, ha valaki a 7. hónapban megy először orvoshoz!?

Kimarad valamilyen vizsgálat,vagy ilyesmi!?

Legjobb válasz: 7 hónaposan?????? remélem csak rosszul irtad nem eleht ennyire felelötlen

7 hónaposan?????? remélem csak rosszul irtad nem eleht ennyire felelötlen
Idióta... Ha a rákszûrés fáj, akkor szülést is ki akarod majd hagyni? Mert arra nincsenek szavak, hogy mennyire fáj.. De neked ma olyan napod van, hogy csak ilyen kérdéseket teszel fel?hogyan tudod leplezni a terhességet, meg hogy gáz-e, ha nem mész orvoshoz.. Igen, régen is megszülettek a babák, de még a nagymamám is járt kórházba apukámmal! Bár uh nem volt, de a hasát mindig megtapogatták, stb.. És ha van rá mód, hogy kiderüljön, hogy ne adj isten valami nincs rendben
Szinte biztos h kamu a kérdés...ezt a kommnetet..hány éves vagy? 15?
Remélem nem terólad van szó, ha mégis remélem nem 7 hónapos vagy és ha mégis, remélem csak viccelsz. Pár vizsgálat, ami kimarad: 2 genetikai uh, afp vizsgálat, vérvétel, cukorterhelés, súlykövetés.
Nem feltétlenül lehet baj, de ez iszonyat felelõtlenség. Ha valaki a 7 hónapban megy el, biztos hogy kap egy jó adag le.baszást az orvostól!Egyébként biztos kell menni UH-ra meg hasonlók, meg gyors vizsgálások meg pecsét gyûjtés a kis könyvbe (ami remélhetõleg van, mondjuk ha még nem volt(ál) orvosnál akkor tuti nincsen!!mert menni kell védõnõhöz is!!!), mert kell 4 pecsét az egyszeri anyasági segélyhez.Ha nincs akkor elesel 60valahányezer forinttól.
rengeteg vizsgálat van amirõl lemaradtál. Mért nem mentél elõbb? Ennyire nem lehetsz fogyatékos. Majd ha baja lesz a gyerekednek majd szörnyülködhetsz. Azonnal menj a dokihoz és mond el neki hogy nem jártál terhesgondozásra!
Egy egész csomó vizsgálat marad ki, nem szûrnek ki egy rakás betegséget, nem látják, ha a baba nem érzi magát jól, ha az anyuka pl. terhességi diabéteszben szenved - ami árt a babának, ha magas a vérnyomása és esetleg toxémia gyanús.. Egy csomó dolgot ki lehet szûrni a vizsgálatokkal, ami a babának árt, ugyanis az, hogy mozog, és nincs panasz, az még nem jelent 100%-os biztonságot arra nézve, hogy minden rendben. Miért nem mégy hamarabb?
Mindenkinek igaza van, egy csomó fontos vizsgálattól elesik az, aki csak 7 hónaposan megy el elõször vizsgálatra. Viszont, ha belegondoltok régen szinte semmilyen vizsgálat nem volt a terhességek alatt, mert nem volt még olyan fejlett az orvostudomány, mégis rengeteg egészséges baba született. 38hkm
Ennyi ésszel általános iskolába nem vennének fel, ha lenne felvételi vizsga...te jó ég..ásd el magad.
A kérdező hozzászólása: Nem érdekel, hogy ki mit mond!!! Köszönöm, a segítségét annak, akinek normális válaszai voltak.Elmegyek az orvoshoz... De nem tudom , mi lesz! :(
Aha, csak halasztasz.... :D!Most már én is azt mondom, KAMU!
Ez kamu kérdés. Csak az idegeiteken akar táncolni, mert feltûnési viszketegsége van.
A kérdező hozzászólása: Én lehet hogy buta vagyok (felvettek, egy egyetemre is) De én, nem vagyok gyillkos!
Te hülye vagy . Komolyan. Az elõttem szólók mindent elmondtak, amit én is el tudnék. Vetesd el a gyereket minél elõbb. Sík hülye vagy.
A kérdező hozzászólása: A kérdésemet úgy érzettem, ha nem megyek, orvoshoz, és a baba mozogni fog.Akkor nem, lehet semmi baj. Az apuka még nem tudja.Sem a szülõk. A barátom fog örülni, a szüleim..na tõlük félek! Eszemben sem lenne, elvetetni! Keresztény vagyok!!! Ja, az egyensúlyzavaromról még nem is szóltam, mert két éve diagnosztizálták...
???Ha csak felvetés volt részedrõl az alap kérdés, nem értem a "mozog és nincs panasz" részt!Honnan tudod lesz e panaszod 7 hónaposan???és honnan tudod mit kell érezned?......kissé ellentmondásos, a többi kommenteddel, kérdezõ!
hat ennyi esszel kerdezo en inkabb elvetetnem, mert most meg van ra lehetoseged, pedig nem vagyok ab. parti, de te tul hulyenek es felelotlennek tunsz a gyerekneveleshez!!! es ezt a legjobb joindulattal mondtam.
Egyetemre? Még kisegítõbe se.
Attól, hogy mozog a baba, még lehet baj, ezért szoktak szûrõvizsgálatokat csinálni, mert ha pl. súlyos rendellenességgel születne, nem biztos, hogy megtarthatod. A 12. és a 18. héten vannak genetikai szûrõvizsgálatok, ekkor ultrahangvizsgálattal méricskélik a magzatot. Rákszûrést mindenképpen csináltass a terhességtõl függetlenül is rendszeres idõközönként, mert sajnos a méhnyakrák és a nõi nemiszerv betegségei olyan alattomosan tudnak támadni, hogy nagyon sokáig tünetmentes vagy, nem érzed, hogy probléma lenne. Amikor pedig már érzed, akkor jobbik esetben operációval tudnak segíteni, rosszabbik esetben olyan operációra van szükség, ami az életedet ugyan megmenti, de mondjuk gyermeked soha nem lehet, legrosszabb esetben pedig nem tudják már megmenteni az életedet. :-( Hidd el, hogy mindhárom opció sokkal fájdalmasabb, mint a mindenféle fájdalom nélküli kenetvétel.
Kérdezõ: De igen, baj lehet akkor is ha mozog a baba rendesen! Ha lemaradsz a vizsgálatokról nagyon komoly betegségeket nem tudnak kiszûrni. Szeretnél olyan gyereket szülni aki nyitott gerinccel, down kórral vagy akár kezek/lábak nélkül születik??? Az orvos nagyon fontos, minél elõbb menj! Megint a 36 hetes kismama.
A helyesírásod szerintem senkit nem érdekel. A FELFOGÁSODDAL VAN BAJ!!! Felelõtlen, éretlen csitri vagy aki a szüleitõl fél, mert terhes. Eszednek kellett volna lenni, és ha már nem volt, akkor vállald a felelõsséget. Attól, hogy titkolod, meg nem jársz el orvoshoz, még meg fog születni a baba, és hidd el a szüleid is jobban ki lesznek akadva rajta 6-7 hónap múlva mikor kiderül, mint most! 23 éves 32 hkm
A kérdező hozzászólása: =) Már mindenhol engem látsz!? Üldözési mániád lett!? Mi a baj, a helyesírásommal!?
A kérdező hozzászólása: Nem értem, miért lenne kamu, az 18 évesen gyerekem lesz!? És a válaszolókat sem én, toboroztam.
KAMUUUUUU!!!!!! Nem él rendszeres nemi életet se!!! Saját maga mondta, meg ugye az egyensúlyprobléma, amit csak megemlített egy félmondatban. Ez ugyanolyan kamu kérdés, mint az a csaj, aki 2 hónapos terhesnek képzelte magát úgy, hogy rendesen megjött neki és még 72 órás tabit is vett be és az orvosnak se hitte el, hogy nem terhes. Mellesleg rekordot döntött a válaszolók terén (valami háromszázakárhány választ kapott)
Atyaég:((
Kedves Kérdezõ! Ha nem érdekel, ki mit mondd, akkor miért írsz ki kérdést? Számíthattál rá, hogy ez minket, felelõsségteljes kismamákat, anyukákat, meg fog botránkoztatni. Könyörgöm legyél kicsit felnõtt ennyire rettegni az orvostól..mégis mi történne? Megnézi egy ultrahanggal, hogy tényleg kisbabát vársz-e, kenetet vesz, ami egyáltalán nem fáj!! Vérvételen, meg gondolom csak voltál már életedben. Nem az számodra a legfontosabb, hogy egészséges kisbabád szülessen? Egyébként egyik vizsgálat sem fáj..De ha ennyire félsz még egy kenetvételtõl is, abba nem gondoltál bele, hogy születik egy kisbaba? Vagy szerinted kiteleportál a pocidból? Menj el szépen, ha még így az elején vagy, nem fog fájni, hidd már el! Ha már anya akarsz lenni, akkor viselkedj is úgy! Tessék felnõtt ember módjára gondolkodni!
Ez a kérdés nem igaz ugye? Egy normális anya, aki odafigyel a születendõ gyermeke egészségére elmegy orvoshoz könyörgöm.. Lehet a gyereked nyitott gerincû, vagy down-kóros vagy vízfejû basszus és attól még ugyanúgy mozog meg rugdos a hasadban... Nem is olvastam el az elõzõ válaszokat, de aki lehordott az jól tette. 19 éves vagyok én is.. Most vagyok 24 hetes terhes és igen el kellett mennem több komoly kivizsgálásra attól függetlenül, hogy mozog a babám. Attól, hogy neked nincs panaszod a babád még lehet, hogy nem teljesen egészséges erre nem is gondolsz? Úristen! >.< Amúgy egyáltalán nem is voltál kíváncsi mondjuk egy ultrahangra... vagy más vizsgálatok eredményére? Nem a rákszûrés az egyetlen amit megcsinálnak. Más fontos dolog is van egy terhesség alatt ami meg kell nézni. Menj orvoshoz.. és ne csodálkozz ha tágra nyílt szemekkel néz majd rád!
Ez is azt bizonyítja, hogy manapság már minden hülyét felvesznek az egyetemre... :) Azért kívánom, hogy ne legyen probléma, és ha tényleg terhes vagy kérdezõ, akkor egy kicsit felnõsz ehhez a feladathoz és értelmesebb döntéseket hozol majd az életed során, mert akkor már nem csak magadért, hanem a gyerekedért is felelõs leszel!!!!
március 6.most még csak 6-7 hetes terhes lehetsz.Holnap irány az orvos és a védõnõ.Még semmi vizsgálatról nem késtél le.A rákszûrés nem fáj.Az apuka és a te züleid tudják?
március elején fogsz szülni kb
Jó akkor derítsük ki, hogy kamu-e! Kedves kérdezõ kérlek válaszolj!!! Mikor volt az utolsó menstruációd 1. napja? Mikor érezted elõször a baba mozgását?(hét vagy hónap) Most mekkora a hasad? Milyen tüneteid voltak/vannak?(részletekig kiterjedõ választ kérünk szépen) Csak szólok, hogy levágós ha gyorsan google-n megnézed és bemásolod!!!Ha meg nem válaszolsz, akkor menjél azt szórakozzál máshol! Mondjuk ha tényleg nem kamu, akkor ismét egy felelõsség teljes anyukával, és egy újabb szerencsés gyerekkel lesz gazdagabb a világ! Gratulálok...
itt is írom, ha bajban vagy kérj segítséget!http://www.golyahiregyesulet.hu/varandos_anyaknak.php
Lehet, hogy a rákszûrés fáj... de tudod mi fáj igazán? Amikor a méhnyakrákos anya megszüli a gyerekét, és meghal pár hónapos korában. Na, az fáj! Egy életen át! És én tudok ilyenrõl! Amúgy elestél gyakorlatilag az összes anyasági támogatástól, egy fillért nem fogsz kapni, mert azoknak a feltétele a rendszeres orvosi vizsgálat. Ez van, gratulálok!
A rakszures nem, de a szules az faj. Akkor hogy gondoltad?
ajjaj egy újabb okos, érett, felelõs "anya".....Nyugi a rákszûrés ez esetben most a legkevesebb, és nem fáj!Viszont azzal hogy eddig idõt-húztál, saját magadnak nehezítetted meg a testi lelki felkészülést a szülésre, AMI VISZONT FÁJ!Mivel nyilvánvalóan nagyon fiatal vagy, remélhetõleg nincs baja a babádnak, legalábbis nagyobb az esélye.Siess orvoshoz, védõnõhöz õk segítenek a kihagyhatatlan és pótolható dolgokban!(Meginogtam, hogy ilyen tényleg van-e?vagy kamu, de sajnos nem tartom kizártnak hogy nem az!)
*akkor miért akarsz elzárkózni ettõl?? Inkább vettél volna magadnak egy játékbabát! Lehet lepontozni... 21 éves, 30 hetes kismama
Ma már írtál ki egy kérdést, hogy hogyan tudnád a 6. hónapig titkolni a terhességet. Nagyon unatkozol a szünetben?
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, és miért lenne kamu kérdés?... Már kislányként is vágytam, az anyaságra....
Remélem dawn-kóros lesz, te pedig méhnyakrákos. Mekkora szerencsétlen idióta vagy... és ilyen emberek érzik magukat életképesnek, ilyenek szexelnek, és még örökíteni is akarja a génjeit... milyen lehet az apa??
Khm. Igen, rengeteg vizsgálat kimarad. Menj orvoshoz! A rákszûrés nem fáj, és nem is kötelezõ. Megkérdezik, mikor volt, és ha azt mondod, hogy pár hónapja, akkor nem ismétlik. Bolond vagy és felelõtlen! Ráadásul ha a rákszûréstõl félsz, azt a 7. hónapban is meg tudják csinálni...
A kérdező hozzászólása: Még csak 4 hete derült ki, hogy terhes vagyok. 5 féle tesztet is, csináltam. Épp azért, kérdeztem mikor fog látszani, meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Nem élek rendszeres nemi életet. Utoljára, máj.30.-án volt meg.
mikor volt meg utoljára a menzeszed?rendszeres nemi életet élsz?
???
Eleve csak a doki fogja tudni megmondani, hogy mennyi idõs a terhesség (ha rendszertelen a mensturáció). És tényleg muszáj megcsinálni azt a rákszûrést... nem fáj, kellemetlen. De muszáj. Én tényleg tudok olyanról, akinek emiatt halt meg a babája, miután megszületett...
Hát akkor ez egy nagyon friss terhesség. Mindenképpen minél elõbb doki!
A kérdező hozzászólása: Nehéz ügy, mert én rendszertelenül menstruálok szóval... csak nagyon rossz volt a közérzetem, meg hánytam...amit még sosem csináltam...és vettem teszteket....ennyi..
"Mikor fog látszani" - te akkor most hány hetes vagy? Ez alapján nem 7. hónap... Mert akkor már bõven látszana! Menj orvoshoz AZONNAL.
4 hete derült ki??? És a maradék pár hónapban gumibelsõben éltél??? Ááááááá, ez nagyon durva...
A kérdező hozzászólása: Azt mondták, rákszûrést is csinálnak, ha valaki teherbeesik.És az fáj.. És ha nekem fáj, akkor én teljesen kikészülök. És akkor a baba is, szenvedni fog.

Mi történik, ha valaki a menses késés miatt esemény utánit vesz be?

Ne oltsatok légyszi, nem szándékozom ezt tenni, csak kíváncsi vagyok mit váltana ki a szervezetben, ill megjöhetne e t?le?

Legjobb válasz: Igen. Megjöhet tõle. De nagyobb kárt okozna mint használna. Úgy felborítja a hormonháztartásodat, hogy egy fél évig vagy egy évig is rendezetlen marad.

Igen. Megjöhet tõle. De nagyobb kárt okozna mint használna. Úgy felborítja a hormonháztartásodat, hogy egy fél évig vagy egy évig is rendezetlen marad.
Ha meg akar jönni akkor úgyis megjön. Ha meg nem, akkor ilyen vacakkal ne kisérletezz, mert nem arra való. Ha gondod van a ciklusoddal, talán inkább nõdokihoz kellene menni.

Mi történik ha valaki a mikró ajtaját véletlenül kinyitja miközben megy a mikró, de utána rögtön le is tekeri a mikrót, lekapcsolja?

Legjobb válasz: Semmi. Alapesetben a mikró leáll, ha kinyitod az ajtót. A szüleimé nemrég elromlott, ha kinyitottad az ajtót, elindult. Apukám hetekig úgy használta (amíg meg nem látogattam õket és ki nem vertem a balhét), és ennyitõl még semmi baja nem lett. Igaz, mindig csak pár másodpercre nyúlt bele.

Semmi. Alapesetben a mikró leáll, ha kinyitod az ajtót. A szüleimé nemrég elromlott, ha kinyitottad az ajtót, elindult. Apukám hetekig úgy használta (amíg meg nem látogattam õket és ki nem vertem a balhét), és ennyitõl még semmi baja nem lett. Igaz, mindig csak pár másodpercre nyúlt bele.

Mi történik, ha valaki a fodrásznál vagy kozmetikusnál a végén jön rá, hogy nincs nála a pénztárcája? Hogy fizet?

Legjobb válasz: Ott hagyja valamijét ami értékes és visszakapja ha viszi a pénzt. :D

Ott hagyja valamijét ami értékes és visszakapja ha viszi a pénzt. :D
Felhívsz valakit, hogy hozza el a pénztárcádat vagy ott hagyod addig pl. a gyûrûdet biztosítéknak, míg haza rohansz a pénzért.
Hát nálam ez úgy mûködött, hogy bementem a fodrászhoz idõpontért, mondta, hogy épp ráér két óra múlva, ha nincs nálam pénz, majd odaadom legközelebb, vagy ha anyám megy, vagy amikor ráérek. :D De mondjuk évek óta ismerem, anyámnak meg fiatal korából ismerõse. xD Ha nem tûnsz megbízhatónak, gondolom ott hagysz valami zálogot, egyébként szerintem nem probléma, ha késõbb viszed be a pénzt. Amúgy meg elõzõnél a pont. :D XD
Nekem ilyen nem volt, viszont olyan volt, hogy a pénz felét otthon hagytam, amit kitettem fodrászra.haza szaladtam a pénzért!:)
Ha már régóta odajársz, simán azt mondja, hogy majd hozd be, amikor ráérsz, vagy legközelebb. Esetleg ha nem olyan régi vendég vagy, akkor leteszel neki valami értékeset (táska, gyûrû, mobil stb.) és visszamész a pénzzel utána.
Olyankor befestik a haját vmi extrém lilára és csak akkor festik vissza ha fizet. Vagy ha van kéznél mûkörmös akkor extra hosszú mûkörmöket raknak fel amit magától nem tud leszedni. Esetleg vmi brutális színes szempillát, azt tényleg nem lehet leszedni. Esetleg gyorsan csinálnak vmi vicces szemöldöktetoválást. Én legalábbis így oldanám meg, fõleg ha az illetõ férfi. A valóságban az elsõ válaszadó válasza helytállóbb, persze ha nincs nálad semmi érték lehet befognak 1 napi munkára. Takarítás ilyesmik.

Mi történik, ha megiszom a bábakoktélt? Van valakinek személyes tapasztalata?

42. héten vagyok, és a szülészn?m javasolta, próbáljuk meg, hátha nem kell hétf?n befeküdnöm. Nem tudom, este igyam meg, vagy reggel? Hány óra múlva és hogy hat?

Legjobb válasz: Én kétszer ittam és nem történt semmi. Sajna nekem is be kellett feküdnöm, próbálták a hüvely tablettát,zselét, oxitocin terhelésen is voltam, de nem történt semmi,császár lett a vége.(Majdnem teljesen zárt voltam) Remélem neked neked sikerül, szorítok.

Szia!! No van valami "eredmény"?? Drukkolok! én 4 napja hordom túl, ha nem indul meg magától, akkor a 8 napon beindítja a doki. Na azt én sem akarom.
A kérdező hozzászólása: Szia! Kisfiú, császárral született végül, úgyhogy most böngészem a császárosokra vonatkozó kérdéseket, mert eddig ezeket nem is olvastam:)
Jaj ne foglalkozz a pontozással, vannak olyan "okos" -ak akik el se olvassák mi van odaírva, passzióból pontozgatnak. Én 42.hétre szültem. Szerdára ki voltam irva inditásra, ezért kedden hatalmasat sétáltunk a férjemmel, felmentünk az emeletünkre párszor, forró fürdõt is vettem és még össze is bújtunk :) Mindent bevetettünk :) Most nem tudom, hogy ennek köszönhetõen e de hajnalban "elindult" a fiam és reggelre meg is lett. Szerintem ne igyál ilyen koktélokat (de te tudod) az indítás sem olyan szörnyû, fájni meg mindenképp fáj a vajúdás meg a szülés, ha magától indul, ha oxitocinos infúzióval. De a végén ott az édes baba :) Sok sikert!!!!!!
50%ban vagyok hasznos, nos pedig ha este issza és azonnal hat, akkor majd rájön, hogy pihenés, vagy némi alvás nélkül megerõltetõ a szülés. Ennyi.
Saját tapasztalatom: Második babánkat vártuk, 2010. május 31-re voltam kiírva. Bõ 2 ujjnyira voltam nyitva, de semmi nem történt aznap. Aznap az ultrahangon a doki azt mondta még nincs is lenn a baba feje… Amúgy nem vagyok parázós alkat, de a kétéves kislányom nagyon hisztis korszakát éli és gondoltam valahogy tenni kéne az ügy érdekében, hogy minél hamarabb megszüljek. Utálom a bizonytalanságot! Amit a kiíráshoz képest másnap tettem: porszívózás (ágy alatt is), forró fürdõ, szeretkezés (mivel eléggé irányított volt, nehezen indult be a „dolog”, de annál jobb volt, mert nagyon ellazított a hosszú elõjáték :) ), rá egy órára pedig a bábakoktél. Annyit érdemes tudni, hogy én az elsõ és mostani terhességem alatt is ittam módjával alkoholt (ez azért fontos, mert a végén kihánytam a koktélt, de nem azért, mert nem bírom az alkoholt). A bábakoktél elfogyasztása után –ami nekem ízlett is- fél órával megindultak a rögtön nagyon durva fájások. Két darab 7 perces, majd 5-4-3 percesek. Egy 20 perc múlva alul-fölül kijött belõlem minden, a fájások éjfélkor kezdõdtek és hajnali negyed kettõkor született meg a 2. kislányom. Ma sem csináltam volna másképp, de ez így nekünk naggyon gyors volt, szülés után még háromnegyed óráig remegett a lábam. Tanulság: akkor indítja be bármi is a szülést, ha tényleg „itt az idõ” -> nekem a szeretkezés és nem a bábakoktél indította be, de csak mert az történt elõbb Tényleg észnél kell lenni, mert én majdnem otthon szültem!
Én kétszer ittam és nem történt semmi. Sajna nekem is be kellett feküdnöm, próbálták a hüvely tablettát, zselét, oxitocin terhelésen is voltam, de nem történt semmi, császár lett a vége.(Majdnem teljesen zárt voltam) Remélem neked neked sikerül, szorítok.
Ha védõnéni javasolta, ezt mért nem mondta el? Ennyit a védõnõkrõl, amúgy fogalmam sincs. Amennyit tudok róla, sztem jó korán reggel, némi alvás után, mert ha azonnal indít, akkor nem jó este, mert éjjel nagyon szar szülni. Nekem az volt. Sok sikert.
szia, mi volt??? rendben ment a szülés, megvan már a babád???
szia! én olvasom és nagyon gratulálok neked! Kisfiú? Kislány? Jó babázást és sok sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Ha valaki még olvasná: nem tudom, hogy a szex vagy a koktél segített, de pár óra múlva megkezdõdtek az összehúzódások, amibõl délutánra fájások lettek, hajnal 5.45-re pedig baba. Úgyhogy nekem bevált...:)
Szia! Hasonló cipõben jártam 1 éve, csak nekem még a nyákdugó sem ment el. Nálam sajnos semmi sem indította a szülést. Se a szex, se a magzatvíz vizsgálat, se a lépcsõzés, se a forró fürdõ. A kórházban kaptam oxitocint is, arra sem lettek fájásaim. 09.15-re voltam kiírva, 29-én született meg a kisfiam császárral. Remélem neked több szerencséd lesz! Szorítok!!!
Szia, drukkolok hogy ez a segítségedre legyen. Ne feljts el beszámolni a tapasztalataidról :) Nagyon sok boldogságot a babádhoz! Így vagy úgy de hamarosan a kezedben tarthatod :D
A kérdező hozzászólása: Megittam a koktélt, mert nem szeretnék holnap befeküdni (jó lenne itthon vajúdni!), és az elmúlt 1 hétben már az összes létezõ praktikát próbáltam többször. Biztos ami biztos, reggel szexel kezdtünk, rá a koktél kb 2 órája, most várom a hatást, egyenlõre még hasmarsom sem lett. Kíváncsi vagyok. Amúgy 1 hete nincs nyákdugóm sem, 4400g körül van a bébim, úgyhogy történhetne valami!
Nekem ki sem adta a gyógyszerész-lehet nem véletlen... inkább fürödj egyet, és szexeljetek egy jót:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, reggel iszom majd meg, remélem hatni fog!
:-Dnyilván megvan

Mi történik ha valakinek jár a gyed de nem veszi fel, nem is kérelmezi? Összefügg ez a tegebiztosítással pl?

Csak van egy jömódú ismer?söm aki velem együtt szült, épp mentem gyedet igényelni mikor összefutottunk, és mondta, hogy ó hát szerencsére ? nem szorul rá, így nem is kéri.

Legjobb válasz: Hát elég nagy bolond, ha nem kell neki az "ingyen" pénz. Akár mennyire is jól állunk, én bizony igényelném, ha járna. Sajnos nekem nem jár, de ez már egy másik történet.

Hát elég nagy bolond, ha nem kell neki az "ingyen" pénz. Akár mennyire is jól állunk, én bizony igényelném, ha járna. Sajnos nekem nem jár, de ez már egy másik történet.
Lehet nem jár a gyest meg olyan kevés, hogy szégyelli bevallani.
Nem köteles rá, hogy kérje. Én megmondom õszintén, ha olyan jól állnánk, hogy tényleg egyáltalán nem lenne rá szükségünk, lehet, hogy én sem kérném, sõt, ha milliomos lennék, még szégyellném is, ha mellé még pénzt kérnék, hiszen minek az nekem? Mondjuk szerintem ma Magyarországon kevés olyan család van, ahol nem érzik meg, ha egy fizetés kiesik, és nem jön jól helyette legalább a gyed. De ha arra gondolok, hogy van, akinek a férje havi 1-2 milliót hazavisz, ott valóban úgy érzem, hogy meglehetnek a gyed nélkül is.
Az én férjem nagyon jól keres, és nem vennénk észre, ha nem kapnánk ellátást a gyerekek után. Illetve itt Magyarországon nem is kapunk, Németországból jön. Lehet ítélkezni, de mi igen is igényeltük, és egy megtakarítási számlán gyûlik a gyerekeknek. Ki tudja mi lesz 5-10 év múlva, de így legalább a gyerekek jövõje biztosítva van. Nem muszáj ezt a pénzt elkölteni, félre lehet rakni biztos, ami biztos alapon!
Még nem láttam ilyet, kíváncsi lennék rá.
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem mert én vagyok aki igy csinál..
Talán nem jól tûri a stresszt vagy a negatív helyzeteket.
Gondolom inkább az elfojtott feszültség miatt van a remegés. Pont mint a kukta ami mindjárt felrobban, ha nem engedi ki a gõzt.
Kicsit vicces, hogy én lány vagyok, de ugyanez a helyzet velem is. Dühroham. csak én elõször nekimegyek a falnak, szétverem, vagy amit csak találok, vagy látok azt verem szét, és csak azután kezdek el remegni nagyon. 14/L

Mi történik, ha valaki fogamzásgátlót szed, közben terhes lesz, de nem veszi észre, és tovább szedi a gyógyszert?

Legjobb válasz: Ha nem szedi csak hébe hóba ha normálisan szedi nem lesz terhes.

Ha nem szedi csak hébe hóba ha normálisan szedi nem lesz terhes.
A kérdező hozzászólása: De ha rendesen szedi valaki. Kérdés: Mi van, ha valaki terhesen szed fogamzás gátlót?
1#es, a tabletta sem ad 100%os védelmet, vagyis lehetséges! hát semmi jó.. ha nem is okoz a fejlõdésben nagy zavart, a magzat hormonális érése mindenképpen eltér majd az általánostól... nõies irányba (vagyis lány esetén korán érõ, ffiú esetén lányos másodlagos nemi jelleg, stb..)
Én antibiotikumot szedtem, hozzá fog. gátlóm volt, egy hónapja nem szedtem már az antibio-t, amikor együtt voltunk...megfogant a baba, de elvetéltem. nem tudni, hogy emiatt-e. 26L
Anyukámnak volt szünet közte, és így is rásegítéssel ment, mégis korán értem...

Olyankor mi történik, ha valaki ad magának a fenekébe olyan szurit ami tiszta csapvizet tartalmaz?

Múltkor valakik beszélgettek, hogy kórházban ha a beteg valamire szurit kér, akkor vizet adnak neki, hogy megnyugodjon stb... De nem ez a lényeg. Nem akarom megjátszani, csak érdekel, mivan akkor ha valaki magának ad egy csapvíz injekciót? Mi történik utána? Fetőzés? Halál?

Legjobb válasz: Kórházban sem csapvizet adnának be ilyenkor, hanem desztillált vizet, vagy pl. c vitamint. Semmi baja nem lesz, azonban mégis lehet pozitív hatása (placaebo hatás). Csapvíztõl ha nem tiszta helyi fertõzés lehet, de ennek kicsi az esélye. Valszeg simán felszívódik...

Kórházban sem csapvizet adnának be ilyenkor, hanem desztillált vizet, vagy pl. c vitamint. Semmi baja nem lesz, azonban mégis lehet pozitív hatása (placaebo hatás). Csapvíztõl ha nem tiszta helyi fertõzés lehet, de ennek kicsi az esélye. Valszeg simán felszívódik...
halál biztos nem, ha steril a tû még fertõzés sem, azért a csapvíznem baktériumtenyészet. Ami benne van azzal elbánik a szervezet. Felszívódik.
jól mondja az 1. de kijavitanám azzal hogy NAcl-t sóoldatot adnak a desztillált vizet oxigénnél szoktuk alkalmazni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!