Találatok a következő kifejezésre: Mi történik ha egyszer nem (7 db)

NEM
Az autoimmun betegségek lényege, hogy a szervezet saját immunrendszere támadja meg a szervezetet. A HIV az immunrendszert teszi tönkre. Látod már a lényeget, vagy versbe szedjem neked?
A kérdező hozzászólása: Kicsit kifejtenéd bõvebben?
A kérdező hozzászólása: Mert ugye tudomásom szerint az aids az immunrendszer hiánya, az autoimmun meg a túlmûködése. De gondolom ki nem oltják egymást. Akkor mi történik?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, közben nem láttam a másodikat.
A kérdező hozzászólása: De ha a hiv tönkreteszi az immunrendszert, az autoimmun során meg az immunrendszer támadja a saját szervezetet, akkor ha ezek egyszerre jelentkeznek, akkor nem kéne az autoimmun betegség tüneteinek gyengülniük? Egyébként nem szükséges bunkónak lenni, csak feltettem egy kérdést, senkit nem bántottam.
Neked pedig nem szükséges ide leírnod a gondolkodási folyamatod kommentek formájában. Ezt általában fejben végezzük. És nem, a kettõ még mindig nem "egymás ellentéte", hanem két eltérõ jelenség. Van különbség.

Olyankor mi történik, ha egy tárgyból egyszer sem megyek el vizsgázni egy vizsgaidőszakban? Felvettem a vizsgát, de nem mennék el, viszont leadnám, hogy ne kelljen fizetnem.

Legjobb válasz: köszi, de az nem gáz, h ez már az utsó idõpont? :// Nem lesz annak vmi következménye, ha most nem megyek el? Én nem szoktam ilyet csinálni, csak közbejött egy fontos dolog...

A kérdező hozzászólása: köszi, de az nem gáz, h ez már az utsó idõpont? :// Nem lesz annak vmi következménye, ha most nem megyek el? Én nem szoktam ilyet csinálni, csak közbejött egy fontos dolog...
Nem lesz meg a tárgyad, ha erre épül a következõ félévben valami, akkor halasztanod kell.
Kijelentkezel a vizsgáról a neptunban a vizsga kezdete ellõtt 24 órával.
A kérdező hozzászólása: elsõ tárgyfelvétel, és nincs ráépülõ tárgy. köszönöm mindenkinek a segyítségét! :)
Attól függ hányadszor vetted már fel a tárgyat. Mert ha a vizsgaszabályzat szerinti keretet kimerítetted már, akkor repülsz. Ha viszont elõször vetted fel, akkor nem igazán van gond, felveszed újra, vagy ha olyan az egyetem vagy az oktató, akkor a következõ félév elején meghirdethetik VK-ra is, sõt, akár féléveleji vizsgával akár a ráépülõt is fel tudod venni, mert van ahol azt is engedik. Szóval nagyban függ a kérdésre a pontos válasz sok egyéb, nem ismert tényezõtõl :)
A kérdező hozzászólása: nincs ráépülõ, köszi a segítséget! Remélem ez mindenhol így van. Néztem tvsz-t, de elég kétértelmûen van leírva sztem...
A kérdező hozzászólása: igen, azt tudom, köszönöm. De ha "csak" ennyi, akkor asszem le merem adni. Csak nem tudtam, h jár -e érte bünti (nálunk mindenért 3500at kell fizetni...), mondjuk az még nem lett volna olyan nagy dolog, csak féltem h más is lesz miatta. Még a 3500 se nagyon zavarna, mert tényleg fontos dolog jött közbe...
Nem biztos, hogy van ráépülõ de ha van akkor legalább próbáld meg.
És a ráépülõ tárgyakat sem tudod így jövõre fölvenni.
Nem teljesíted azt a tantárgyat, és így fel kell venned legközelebb.
Nincsen vele probléma, felveszed következõ félévben vizsgakurzusként (CV), ha nem indul, akkor következõ év tavaszi félévében. Én is csináltam már ilyet, bajom nem lett tõle :)
Nem indul el.
A kérdező hozzászólása: nálam elindult, de nem adott képet és nem reagált semmire. kikapcsoltam, visszaraktam a celeron D-t, és megy tovább
A kérdező hozzászólása: * vagyis lenyomtam a tápot, mert a lámpák égtek folyamatosan, a kikapcsológombra meg nem reagált


Mi történik akkor ha egyszer nem hagyok szünetet 2 levél beszedése közben?

Legjobb válasz: Nem jön meg a mensid! Ezt a módszert csak ritkán lehet alkalmazni pl.nyaraláskor!

Nem jön meg a mensid! Ezt a módszert csak ritkán lehet alkalmazni pl.nyaraláskor!
Nem jön meg a mensid, és elcsúszik a ciklusod 5 napot, de más nem . Igen, valóban nagoyn ritkán lehet ezt csinálni, nem túl egészséges dolog..

Szerintetek mit lépjek, ha megüt a férjem, és nem egyszer történt?

1éve vagyunk házasok, és már nem egyszer fordult el? az, hogy megütött a férjem... a legutóbb folytogatott is, nem tudom mit lépjek erre, de mindig megbánja vagyis nem mindig mondja. de mikor bánt nagyon csúnya szavakkal illet, még hozzá kell tennem, hogy arról azért tehetek, hogy ideges és megüt, mert pl a legutóbbi eset ma történt meccset nézett és mondtam neki, hogy kapcsolja el, er?teljesebben is rászóltam ? meg nagy hangosan felordítozott.meg mikor bánt akkor ami akezem közé kerül akkor azt lelököm, ma például a telefonját is ledobtam, de én úgy vagyok vele, hogy ink a tárgy törjön, ne pedig egy embert üssek meg... tudom, hogy én is hibás vagyok, de meg tud az ilyen ember váltpzni, mert utána mindig mondja, hogy több ilyen nem lesz... de sajnos már félek vele lenni, azt mondta nekem, hogy képes lenne engem megölni, mit tegyek? segítsetek!

Legjobb válasz: Lelépnék, mint a villám. Továbbá jelenteném a rendõrségen. Az egész kapcsolat rossz, ha képesek vagytok azon veszekedni, hogy õ meccset néz...

Lelépnék, mint a villám. Továbbá jelenteném a rendõrségen. Az egész kapcsolat rossz, ha képesek vagytok azon veszekedni, hogy õ meccset néz...
Nem, nem tehetsz róla. Semmi nem indokolja, hogy egy férfi megüsse a nõt. Keress segítséget, beszélj rokonnal, barátokkal, aki támogatna, segítene, és amint tudsz, költözz el. Nem fog megváltozni.
válj el, ennyi.
13-as: Te pedig hogyhogy nem veszed észre, hogy itt nem a tv-n van a hangsúly? Vehet a kérdezõ még egy tv-t, de akkor más miatt fognak összeveszni vagy eljutnak oda, ahová az egyik válaszolóék is, hogy a végén már nem is kell neki "ok", hogy megverje. Attól, mert tv-t vesz, nem fog megjavulni a dolog.
Az interneten van egy honlap, amelyik ilyen dolgokban segít: Nane.hu És semmi nem jogosítja fel, hogy megüssön. Õ sem tökéletes, ebben az esetben te is megüthetnéd, ha hibázik. Azok a nõk, akiket ver a párjuk beszûkült tudatállapotban kerülnek/vannak, s magukat hibásnak érzik, s nem mernek menekülni. De minél tovább maradnak, annál rosszabb lesz. Elsõ pofon után menekülni kell, amikor még van erõd, mert az elsõt mindig követi több. S még most, amíg nincs gyereked, mert utána még nehezebb lesz. S a gyermeked életét is tönkreteszi.
Elõzõ vagyok, hozzáfûznék. Én amúgy azt látom, hogy személyes tárgyakon szoktak összeveszni, oylan tárgyakon, amibõl egészséges esetben mindenkinek sajátja van, de egyes pároknak valamiért mégiscsak egyetlen közös van, hogy össze lehessen rajta veszni. Ahogy Ti is azon, hogy melyik csatorna menjen. Könyörgöm, mindnekinek kell egy saját TV, azt jóvan. Az ember olyan állat, akinek saját territóriumra van szüksége, mert különben neurotikus lesz. Tessék, itt van, ezt élitek meg. A WC-deszkadolog is, egyesek évtizedeken elvannak avval, hogy a másikon érvényesítsék az akaratukat ezügyben. Nekem meg sose jutna eszembe, hogy közös WC-m/fürdõszobám legyen bárkivel állandóra, már attól kivagyok, ha más bemegy. Hogyhogy nem veszitek észre, hogy nem normális, hogy csak egy TV van?
Az elõzõ jav.: az elsõ "egy" helyett: ez.
Egy egy ilyen ember, dühkitörés-függõ, és a helyzet nem fog javulni. Olvass szakirodalmat, hogy Te is be tudd látni ezt, és dönts, hogy együtt akarsz-e élni a most már lassan kialakuló állandó életveszéllyel, vagy inkább otthagynád.
Lépj le.
Mit lépj? Lépj le! Komolyan hiszel neki, hogy megváltozik? Komolyan nem mersz lépni? Mint a szél, úgy tûnnék el onnan!
Le kell lépni, de azonnal (valamelyik családsegítõ szervezet, ha más nem). Ha fenyeget, zaklat, akkor pedig feljelenteni. Vagy tûrheted tovább gyáván, "gyengén"... Csak aztán mi lesz, ha egyszer tényleg meg fog fojtani téged? De a te életed, én a helyedben nem b*sznám el, egy ilyen alak miatt!
Hogy mit lépj? Jó nagy lépéseket, ki ebbõl a házasságból!!! Ez az ember nem fog változni. Nekem apám ilyen és soha nem változott meg. Megbánják átmenetileg, de aztán újra meg újra megcsinálják. Az ilyen emberek nem tudnak uralkodni az indulataikon. És nem is fognak soha. Maximum szakszerû segítséggel, de azt pedig egyik sem vállalja be. Sajnálom, de ezzel az emberrel ne élj tovább együtt, mert nem lesz boldog jövõd!:(
Miután nem elõször történt, tudnod kell, hogyha nem változtattok semmin, ez újra és újra elõ fog fordulni. Három lehetõséged ven a színtiszta logika alapján. A, Elfogadod, hogy ilyesmi rendszeresen elõfordulhat az életetekben. B, Megoldod, hogy ne forduljon ilyesmi elõ a kapcsolatotokban. C, Véget vetsz ennek a kapcsolatnak. Nem dönthetek helyetted, hogy melyik utat válasszad (bár sok válaszoló erõsen javasolni fogja a C-t), de ha te megmondod, melyiket szeretnéd, akkor abban kapsz lehetõséget.
18.48-as: én is utálom a helyesírási hibákat, de ettõl még valaki nem rossz ember! Senkit nem üthet meg a férje, és mielõtt szexistának találnátok, senki nem ütheti meg a párját. Amíg nem késõ, addig hagynám ott. NEM FOG megváltozni. A nyakamat teszem rá. Keress olyat, aki nem idegesít fel és nem ad okot az ordítozásra
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, csak ahhoz, hogy lépjek lehet gyenge vagyok de meg kell próbálnom:(
Kutyából nem lesz szalonna hidd el nekem. Engem is ütöttek 3 évig, de soha többet. Lépj kérlek míg nem késõ:( Engem lelkileg tönkre tett:(
Sajnos ez a családi belüli erõszak tipikus esete. Megtörténik egyszer, majd szánja-bánja a dolgot, esetleg másnap ajándékot hoz. Azután jön még egy pofon, még egy és még egy. Persze mindegyiket ki tudja magyarázni, hogy miért is történt. A legvégén már oda jut a dolog, hogy magadban keresed a hibát, és azt hiszed, hogy mindezt te váltod ki belõle. Nem TE vagy a hibás! Õ egy beteg ember! És ha nem akarod, hogy egyszer valóban megfojtson, azonnal lépj le!!!! Ne holnap! Még ma! Holnap talán már késõ lesz!
És ez miért SOS?
Tudod a lányok mindig az "elérhetetlenbe" lesznek szerelmsek...ez velem is igy van :) 14/L
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így látom, csak mondjuk szted hogy tudjak vele szóbaelegyedni egy unalmas matek vagy akármilyen óra közepén? Nagyon köszönöm a válaszokat!
jah , akk leheth túl parázod a dolgokat, legyél kicsit lazább, beszélgess vele úgy mint egy haveroddal
A kérdező hozzászólása: Bezzeg máskor olyan jól elszórakozom akárkivel, de valahogy, ha "kell", akkor nem megy.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs! Próbálok jófej lenni, kedves lenni, de ilyenkor nem nagyon jutnak eszembe vicces dolgok, viccek, amikkel jól szórakoztathatnám.
de mit csinálsz, amitõl eltávolodhat?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az az erdekes, h voltam úgy, h tetszett egy lány, tehát jó volt ;) nem nagyon ment, aztán hagytam, és utána én tetszettem neki :/
Mert pont abban a korban vagy amikor mindenkinek az kell amit nem kaphat meg. Amikor az izgatja a lányokat ha le se szarod õket, és nem pedig az h ha udvarolsz nekik.
Nyílván azért, mert a dögös csajra hajtasz, akinek nem jössz be, a kicsit csúnyább, akinek meg te bejössz az nem kell.
A kérdező hozzászólása: :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!