Találatok a következő kifejezésre: Mi történik ha egyszer (29 db)

NEM
Az autoimmun betegségek lényege, hogy a szervezet saját immunrendszere támadja meg a szervezetet. A HIV az immunrendszert teszi tönkre. Látod már a lényeget, vagy versbe szedjem neked?
A kérdező hozzászólása: Kicsit kifejtenéd bõvebben?
A kérdező hozzászólása: Mert ugye tudomásom szerint az aids az immunrendszer hiánya, az autoimmun meg a túlmûködése. De gondolom ki nem oltják egymást. Akkor mi történik?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, közben nem láttam a másodikat.
A kérdező hozzászólása: De ha a hiv tönkreteszi az immunrendszert, az autoimmun során meg az immunrendszer támadja a saját szervezetet, akkor ha ezek egyszerre jelentkeznek, akkor nem kéne az autoimmun betegség tüneteinek gyengülniük? Egyébként nem szükséges bunkónak lenni, csak feltettem egy kérdést, senkit nem bántottam.
Neked pedig nem szükséges ide leírnod a gondolkodási folyamatod kommentek formájában. Ezt általában fejben végezzük. És nem, a kettõ még mindig nem "egymás ellentéte", hanem két eltérõ jelenség. Van különbség.

Xbox 360nál a dual boot mennyire veszélyes? Mi történik ha egyszer rosszul boot-olom?

Legjobb válasz: Ha nem öntöd bele a sört, nem eszed le pörkölttel és nem szexelsz rajta, nem lesz baja.

Ha nem öntöd bele a sört, nem eszed le pörkölttel és nem szexelsz rajta, nem lesz baja.
Hogy tudod rosszul bootolni?
A kulcsszavakat néztétek?
A kérdező hozzászólása: Az egyik konzolos boltban mondtak, hogy vigyazni kell vele mert ha rosszul valtom at akkor elromlik.
:D ezek a kulcsszavak amúgy én sajna nem tudok segíteni, pedig ez engem is érdekelne :/
Szerintem arra értették a rossz átkapcsolást, hogy a gép kikapcsolt állapotában kell átkapcsolni rgh-ról eredetire tahát nem úgy, hogy játék közben egyszer csak gondolsz egyet és hopp akkor átkapcsolok, mert akkor lehet hogy tönkre mehet

Mi történik ha "egyszerre" végzek zsírégető és izomerősítő gyakorlatokat?

Tudom, hogy nincs egyszerre zsírégetés és izomnövelés, de mégis kíváncsi vagyok, hogy olyankor mi történik.

Legjobb válasz: Vannak zsirégetõ gyakorlatok?

Vannak zsirégetõ gyakorlatok?
Attól függ, hogy milyen étrend megy hozzá. Tömegnövelõ étrenddel izomnövekedés lesz, szálkásító diétával pedig zsírvesztés.
Konkrétan csak zsírt égetõ gyakorlatok valóban nincsenek, de gondolom a kérdezõ itt az aerob edzéseket értette. De ezek sem csak zsírt égetnek és nincs is vele fogyás, ha kalóriapluszban vagyunk. Tehát az ÉTREND dönti el, hogy mi történik, nem önmagában az edzés.
próbáld ki!
Ha netán altatót is vennél be......:) ))
Õsrobbanáááááás!!!
Ugyanaz, mintha egyszerre veszel be altatót és élénkítõt. Semmi.
Az utolsó az hülyeség, nem semlegesíti egymást. Õsrobbanás:DD::D:D:D:D Valamelyik nyer, te biztos megszívod.
A hashajtó gyõz. Az az isten.
A széntabletta gyengíteni fogja a hashajtó hatását, tekintve hogy nagy megkötõképességû, ezért szokták pl.bizonyos gyógyszermérgezéseknél is alkalmazni.

Mi történik ha egyszerre 6 db 0, 5 mg-s Rivotrilt veszek be?

Legjobb válasz: Ez attol is fugg,h Te mennyire vagy ehez a nyugtatohoz hozzaszokva,de szeritnem ha nem szedted eddig akkor ne is probalkozz vele,nekem egy ismerosom szedte es volt,h ivott is ra,de nagy szerencseje van,h meg mindig kozottunk van,de hozzateszem,h O evek ota szedi orvosi ellenorzes melett,de persze gondolom az orvosnak nem mondta,h szokott ra inni is. Szerintem ne vegyel be 1 db-ot sem anelkul,h orvossal ne beszeltel vna rola.

Ez attol is fugg, h Te mennyire vagy ehez a nyugtatohoz hozzaszokva, de szeritnem ha nem szedted eddig akkor ne is probalkozz vele, nekem egy ismerosom szedte es volt, h ivott is ra, de nagy szerencseje van, h meg mindig kozottunk van, de hozzateszem, h O evek ota szedi orvosi ellenorzes melett, de persze gondolom az orvosnak nem mondta, h szokott ra inni is. Szerintem ne vegyel be 1 db-ot sem anelkul, h orvossal ne beszeltel vna rola.
Ennyitõl még semmi bajod nem lesz, hacsak nem vagy különösen érzékeny a hatóanyagára. kb egyhuzamban alszol kb 16 órát és ha felébredsz nagyon kába leszel.
Azonnal orvoshoz kell fordulnod. Vagy a kórházba menni.Májkárosodás, vesekárosodás.Idegrendszeri problémák. Késõbb megvonási tünetek. A Rivotril mellékhatásként depressziót válthat ki. Ha vágyat érzel magadnak ártani, keresd fel azt az orvost, aki felírta, mert lehet, hogy cserélni kell, vagy változtatni az adagot.
Hüvelygombás leszel.
igen 6 darab 0, 5ös az verébszellentés... én régen 4esével ettem a 0, 5öst, rá bármennyi pia, de aztán átálltam a 2 mg-osra, abból elég volt 2db meg bármennyi pia, de aztán megcsináltam életem baklövését a hatása alatt, azóta nem nagyon fogyasztom.
Hali! Jaj, hát nem történik semmi...Alszol egy jót, vagy ha napközben veszed be kóvályogsz tõle!!!! Viszont az ilyen rápiálásos témák már a magad ellen fordulásos témákhoz tartoznak, vigyátni kell mert csak több nap alatt ürül ki a szervezetbõl, 2 hétig ne szedd ha inni akarsz(úgy értem nagyobb mennyiségben inni)

Mi történik, ha egyszer bebűnözöm?

Ha egyszer, mondjuk családi ebéd miatt, mindent eszem mindennel, akkor tulajdonképpen tönkretettem a diétát vagy ez még nem olyan nagy gond?

Legjobb válasz: Semmi! Csak ne arra használd, hogy indok legyen a diéta abbahagyására. Ha nagy bûn volt, iktass be egy víznapot, és utána folytasd tovább!

Semmi! Csak ne arra használd, hogy indok legyen a diéta abbahagyására. Ha nagy bûn volt, iktass be egy víznapot, és utána folytasd tovább!

Mi történik ha valaki bevett egy csomó vérnyomáscsökkentőt egyszerre?

Legjobb válasz: http://drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/oi.. "Ha például nyugtatóra, szorongásoldóra vagy altatószerre van szükség, az orvos inkább a benzodiazepineket, pl. a diazepamot vagy a temazepamot választja, mint a barbiturátokat (amilyen a fenobarbitál is). A benzodiazepinek ugyan nem hatékonyabbak, de szélesebb a terápiás tartományuk, és sokkal kisebb a valószínûsége annak, hogy súlyos mérgezést okoznának véletlen vagy szándékos túladagolás esetén. A biztonságosság az oka annak is, hogy az újabb antidepresszánsok, pl. a fluoxetin és a paroxetin, nagymértékben kiszorították a régebbi, de ugyanolyan hatékony antidepresszánsokat, pl. az imipramint és az amitriptilint."

http://drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/oi.. "Ha például nyugtatóra, szorongásoldóra vagy altatószerre van szükség, az orvos inkább a benzodiazepineket, pl. a diazepamot vagy a temazepamot választja, mint a barbiturátokat (amilyen a fenobarbitál is). A benzodiazepinek ugyan nem hatékonyabbak, de szélesebb a terápiás tartományuk, és sokkal kisebb a valószínûsége annak, hogy súlyos mérgezést okoznának véletlen vagy szándékos túladagolás esetén. A biztonságosság az oka annak is, hogy az újabb antidepresszánsok, pl. a fluoxetin és a paroxetin, nagymértékben kiszorították a régebbi, de ugyanolyan hatékony antidepresszánsokat, pl. az imipramint és az amitriptilint."
A kérdező hozzászólása: õõõ hát ez nem konkrétan válasz a kérdésemre.. Msot akkor nem igazán találom.. de köszönöm
A "csomó" nem mennyiség. A "vérnyomáscsökkentõ" pedig több gyógyszercsoportot és kismillió hatóanyagot takar. A kérdésedre lehetetlen válaszolni.
Ájulás, rossz közérzet, mert megzavarja a szív mûködését de rendesen. Kalcium pezsgõtablettát ihat, attól javulni fog. Miért vett be?
A kérdező hozzászólása: mert nem normális... : s

Mi történik ha túl sok goji bogyót fogyaszt egyszerre valaki?

Ugye az ajánlott maximum adag napi 30 gramm. Mi történik ha valaki ezt túllépi?

Pontosan mi történik, ha 2 vga-t használok egyszerre?

Kevés pénzbõl szeretném fejleszteni a gépem. Arra gondoltam, hogy csak a videókártyát hagyom meg (sapphire hd 6790 1gb gddr5) és veszek még egy ilyet használtan. 15-20 között mozognak. A 2 vga-t egybekötni crossfirex-el és ezt rakni az új configba ahelyett, hogy vennék egy új videókártyát. De nem tudom, hogy ez jó megoldás-e mert nem tudom ilyenkor mi adódik össze. Szal ez a 2 vga lenne olyan erõs mint pl egy hd7850 vagy hd7950? Mert akkor elég jól járnék. Persze ehhez megfelelõ alaplapot választanék. Amin van 2 darab 16x-os pci-express.

Legjobb válasz: Tápod és a procid milyen? Fontos tudni, hogy kihajtaná-e a 2db VGA-t, vagy, hogy a tápod elbírná-e? Szerintem jobban járnál egy db VGA-val..

Tápod és a procid milyen? Fontos tudni, hogy kihajtaná-e a 2db VGA-t, vagy, hogy a tápod elbírná-e? Szerintem jobban járnál egy db VGA-val..
én nem ajánlom. a teljesítmény nem feltétlenül skálázódik egyenletesen (tehát hiába van elvileg 2x annyi számítási teljesítményed, nem lesz 2x olyan gyors), viszont a fogyasztás és a melegedés biztosan dupla akkora lesz. ráadásul az említett HD7000-es radeonokkal szemben ezzel a megoldással ugyanúgy maradnál a régi architektúrán, régi directx-el. szóval szerintem inkább szedj össze annyit hogy fussa egy jobb vga-ra/gépre, és ne szívasd meg magad a CF-el.
Két VGA sosem éri meg, inkább egy erõsebb. A memória nem adódik össze és a teljesítményük sem 100%-osan. Kábé 75%-al lesz jobb kártáyd, mint egy 6790-es és akkor még nem beszéltünk az energiafogyasztásról a melegedésrõl és egy csomó bugról, mert a crossfire és SLI megoldása nem igazán forrt ki a mai napig...
Körülbelül cf-ben az a kártya egy 7850 szintjét hozza, de vannak olyan játékok ahol nem vagy csak igen kismértékben észrevehetõ a gyorsulás(bár nem tudom, hogy a mai játékokkal mi a helyzet, régebbieknél biztos fenn áll ez a szitu), illetve ha jól tudom akkor crossfire-ben a VRAM nem adódik össze. Javítsatok ki ha tévedek és remélem segítettem.
A CrossFire-rel és az SLI-vel csak a baj van, nem ajánlom. Melegedik, nem minden támogatja stb.
A kérdező hozzászólása: Tápot és procit is vennék és mivel az sok pénz így sokat spórolnék a vga-val. 500w van most, de nem minõségi táp. Szal mindenképp csere. Intel Core i5-4440 procira gondoltam. vagy valami hasonlóra. Értem köszönöm. Akkor crossfirex-nél a vram nem adódik össze? De ez hülyeség akkor nem is tudnának mit külön számolni. Olvasgattam errõl, de magyar oldalakon csak valami profilokról találtam: scissor supertilling (vagymi) meg afr. Érdekel a dolog, hogy mi történik pontosan, ha errõl tudnátok valami olvasnivalót linkelni azt megköszönném.
Nem adódik össze a VRAM, ez marhaság. Ha olyan procit akarsz venni, akkor illene mellé egy erõsebb VGA. Minimum HD7870 vagy R9 270X. Mennyid lenne az újításra és mik kellenek?
A kérdező hozzászólása: Látom írjátok ezt a dolgot, hogy nem kiforrott és a támogatás sem jó. Hát nem is a régi játékokhoz szeretném használni. Amelyik játék nem támogatja a multivga-t az 2007 elõtti. Akkor ez az egész egy parasztvakítás? Mert nem látom értelmét azok alapján amiket leírtatok. Ha nem adódik össze a vram akkor azt jelenti, hogy ponthogy osztódik ? Vagy hogy renderel a 2 együtt, ha csak az egyik használja a vramot? Még nem tudom, hogy mennyi pénzem lesz. Nyárra tervezem a vételt. Addig félrerakosgatok. De minél olcsóbban akarok kijönni. Lehet használt cuccokból rakom össze. Most építettem elõször használt konfigot és elég jó biznisz volt úgy látom.
a több kártyás megoldásokat akkor szoktak használni, ha már egy csúcskat. kártya ereje nem elég. de ha egy monitort feltételezünk, akkor ennyi teljesítményre nem igazán van szükség, ez már inkább az egóhízlaló/e-pénisz növelõ kategória.

Mi történik, ha 90 db 1 mg-t frontint veszek be egyszerre?

Nem szeretnék élni....Kilátástalan a helyzetem. Semmiféle jövedelemmel nem rendelkezem, elhelyezkedni nem tudok, nincs mit enni. Már csak alszom szinte, 10db 1 mg.os frontinnal.

Legjobb válasz: Én "csak" 23 vagyok, de ez butaság!!!!! Ennyi idõsen tudnia kéne, hogy minden rosszból van kiút, akármilyen rosszul is érzi magát az ember!! Csak próbálja meg felvidítani magát. olvasgasson...vagy valami. :)

Én "csak" 23 vagyok, de ez butaság!!!!! Ennyi idõsen tudnia kéne, hogy minden rosszból van kiút, akármilyen rosszul is érzi magát az ember!! Csak próbálja meg felvidítani magát. olvasgasson...vagy valami. :)
Sajnos pontosan tudom, milyen ez az "alvásba menekülés". Visszagondolva maga a pokol, de ha sikerül kimászni belõle, utólag nem is fogod érteni, hogy élhettél így. Ilyen nagy mértékû gyógyszerfüggõség és depresszió leküzdéséhez viszont már kórházi kezelés kell. Hidd el, az orvosi segítség és az akarat párosával új életed lehet!
nem öl meg. csak károsítja az agyad, meg belsõ szerveid. meg nem lesz egy kellemes menet. amúgy ne felejtsd el, hogy õsz van. ez mindenki hangulatának nagyon betesz. egy tavaszt még nézz meg lehet majd feldob, hogy lehet mászkálni pólóban a természetben, úszni a velencei tóban. ezekhez nem kell pénz. esetleg táncolj. az nagyon jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!