Találatok a következő kifejezésre: Mi történik ha egyszer (27 db)

Xbox 360nál a dual boot mennyire veszélyes? Mi történik ha egyszer rosszul boot-olom?

Legjobb válasz: Ha nem öntöd bele a sört, nem eszed le pörkölttel és nem szexelsz rajta, nem lesz baja.

Ha nem öntöd bele a sört, nem eszed le pörkölttel és nem szexelsz rajta, nem lesz baja.
Hogy tudod rosszul bootolni?
A kulcsszavakat néztétek?
A kérdező hozzászólása: Az egyik konzolos boltban mondtak, hogy vigyazni kell vele mert ha rosszul valtom at akkor elromlik.
:D ezek a kulcsszavak amúgy én sajna nem tudok segíteni, pedig ez engem is érdekelne :/
Szerintem arra értették a rossz átkapcsolást, hogy a gép kikapcsolt állapotában kell átkapcsolni rgh-ról eredetire tahát nem úgy, hogy játék közben egyszer csak gondolsz egyet és hopp akkor átkapcsolok, mert akkor lehet hogy tönkre mehet

Mi történik ha egyszerre 6 db 0, 5 mg-s Rivotrilt veszek be?

Legjobb válasz: Ez attol is fugg,h Te mennyire vagy ehez a nyugtatohoz hozzaszokva,de szeritnem ha nem szedted eddig akkor ne is probalkozz vele,nekem egy ismerosom szedte es volt,h ivott is ra,de nagy szerencseje van,h meg mindig kozottunk van,de hozzateszem,h O evek ota szedi orvosi ellenorzes melett,de persze gondolom az orvosnak nem mondta,h szokott ra inni is. Szerintem ne vegyel be 1 db-ot sem anelkul,h orvossal ne beszeltel vna rola.

Ez attol is fugg, h Te mennyire vagy ehez a nyugtatohoz hozzaszokva, de szeritnem ha nem szedted eddig akkor ne is probalkozz vele, nekem egy ismerosom szedte es volt, h ivott is ra, de nagy szerencseje van, h meg mindig kozottunk van, de hozzateszem, h O evek ota szedi orvosi ellenorzes melett, de persze gondolom az orvosnak nem mondta, h szokott ra inni is. Szerintem ne vegyel be 1 db-ot sem anelkul, h orvossal ne beszeltel vna rola.
Ennyitõl még semmi bajod nem lesz, hacsak nem vagy különösen érzékeny a hatóanyagára. kb egyhuzamban alszol kb 16 órát és ha felébredsz nagyon kába leszel.
Azonnal orvoshoz kell fordulnod. Vagy a kórházba menni.Májkárosodás, vesekárosodás.Idegrendszeri problémák. Késõbb megvonási tünetek. A Rivotril mellékhatásként depressziót válthat ki. Ha vágyat érzel magadnak ártani, keresd fel azt az orvost, aki felírta, mert lehet, hogy cserélni kell, vagy változtatni az adagot.
Hüvelygombás leszel.
igen 6 darab 0, 5ös az verébszellentés... én régen 4esével ettem a 0, 5öst, rá bármennyi pia, de aztán átálltam a 2 mg-osra, abból elég volt 2db meg bármennyi pia, de aztán megcsináltam életem baklövését a hatása alatt, azóta nem nagyon fogyasztom.
Hali! Jaj, hát nem történik semmi...Alszol egy jót, vagy ha napközben veszed be kóvályogsz tõle!!!! Viszont az ilyen rápiálásos témák már a magad ellen fordulásos témákhoz tartoznak, vigyátni kell mert csak több nap alatt ürül ki a szervezetbõl, 2 hétig ne szedd ha inni akarsz(úgy értem nagyobb mennyiségben inni)

Mi történik, ha egyszer bebűnözöm?

Ha egyszer, mondjuk családi ebéd miatt, mindent eszem mindennel, akkor tulajdonképpen tönkretettem a diétát vagy ez még nem olyan nagy gond?

Legjobb válasz: Semmi! Csak ne arra használd, hogy indok legyen a diéta abbahagyására. Ha nagy bûn volt, iktass be egy víznapot, és utána folytasd tovább!

Semmi! Csak ne arra használd, hogy indok legyen a diéta abbahagyására. Ha nagy bûn volt, iktass be egy víznapot, és utána folytasd tovább!
NEM
Az autoimmun betegségek lényege, hogy a szervezet saját immunrendszere támadja meg a szervezetet. A HIV az immunrendszert teszi tönkre. Látod már a lényeget, vagy versbe szedjem neked?
A kérdező hozzászólása: Kicsit kifejtenéd bõvebben?
A kérdező hozzászólása: Mert ugye tudomásom szerint az aids az immunrendszer hiánya, az autoimmun meg a túlmûködése. De gondolom ki nem oltják egymást. Akkor mi történik?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, közben nem láttam a másodikat.
A kérdező hozzászólása: De ha a hiv tönkreteszi az immunrendszert, az autoimmun során meg az immunrendszer támadja a saját szervezetet, akkor ha ezek egyszerre jelentkeznek, akkor nem kéne az autoimmun betegség tüneteinek gyengülniük? Egyébként nem szükséges bunkónak lenni, csak feltettem egy kérdést, senkit nem bántottam.
Neked pedig nem szükséges ide leírnod a gondolkodási folyamatod kommentek formájában. Ezt általában fejben végezzük. És nem, a kettõ még mindig nem "egymás ellentéte", hanem két eltérõ jelenség. Van különbség.

Mi történik ha "egyszerre" végzek zsírégető és izomerősítő gyakorlatokat?

Tudom, hogy nincs egyszerre zsírégetés és izomnövelés, de mégis kíváncsi vagyok, hogy olyankor mi történik.

Legjobb válasz: Vannak zsirégetõ gyakorlatok?

Vannak zsirégetõ gyakorlatok?
Attól függ, hogy milyen étrend megy hozzá. Tömegnövelõ étrenddel izomnövekedés lesz, szálkásító diétával pedig zsírvesztés.
Konkrétan csak zsírt égetõ gyakorlatok valóban nincsenek, de gondolom a kérdezõ itt az aerob edzéseket értette. De ezek sem csak zsírt égetnek és nincs is vele fogyás, ha kalóriapluszban vagyunk. Tehát az ÉTREND dönti el, hogy mi történik, nem önmagában az edzés.
próbáld ki!
Ha netán altatót is vennél be......:) ))
Õsrobbanáááááás!!!
Ugyanaz, mintha egyszerre veszel be altatót és élénkítõt. Semmi.
Az utolsó az hülyeség, nem semlegesíti egymást. Õsrobbanás:DD::D:D:D:D Valamelyik nyer, te biztos megszívod.
A hashajtó gyõz. Az az isten.
A széntabletta gyengíteni fogja a hashajtó hatását, tekintve hogy nagy megkötõképességû, ezért szokták pl.bizonyos gyógyszermérgezéseknél is alkalmazni.

Olyankor mi történik, ha egy tárgyból egyszer sem megyek el vizsgázni egy vizsgaidőszakban? Felvettem a vizsgát, de nem mennék el, viszont leadnám, hogy ne kelljen fizetnem.

Legjobb válasz: köszi, de az nem gáz, h ez már az utsó idõpont? :// Nem lesz annak vmi következménye, ha most nem megyek el? Én nem szoktam ilyet csinálni, csak közbejött egy fontos dolog...

A kérdező hozzászólása: köszi, de az nem gáz, h ez már az utsó idõpont? :// Nem lesz annak vmi következménye, ha most nem megyek el? Én nem szoktam ilyet csinálni, csak közbejött egy fontos dolog...
Nem lesz meg a tárgyad, ha erre épül a következõ félévben valami, akkor halasztanod kell.
Kijelentkezel a vizsgáról a neptunban a vizsga kezdete ellõtt 24 órával.
A kérdező hozzászólása: elsõ tárgyfelvétel, és nincs ráépülõ tárgy. köszönöm mindenkinek a segyítségét! :)
Attól függ hányadszor vetted már fel a tárgyat. Mert ha a vizsgaszabályzat szerinti keretet kimerítetted már, akkor repülsz. Ha viszont elõször vetted fel, akkor nem igazán van gond, felveszed újra, vagy ha olyan az egyetem vagy az oktató, akkor a következõ félév elején meghirdethetik VK-ra is, sõt, akár féléveleji vizsgával akár a ráépülõt is fel tudod venni, mert van ahol azt is engedik. Szóval nagyban függ a kérdésre a pontos válasz sok egyéb, nem ismert tényezõtõl :)
A kérdező hozzászólása: nincs ráépülõ, köszi a segítséget! Remélem ez mindenhol így van. Néztem tvsz-t, de elég kétértelmûen van leírva sztem...
A kérdező hozzászólása: igen, azt tudom, köszönöm. De ha "csak" ennyi, akkor asszem le merem adni. Csak nem tudtam, h jár -e érte bünti (nálunk mindenért 3500at kell fizetni...), mondjuk az még nem lett volna olyan nagy dolog, csak féltem h más is lesz miatta. Még a 3500 se nagyon zavarna, mert tényleg fontos dolog jött közbe...
Nem biztos, hogy van ráépülõ de ha van akkor legalább próbáld meg.
És a ráépülõ tárgyakat sem tudod így jövõre fölvenni.
Nem teljesíted azt a tantárgyat, és így fel kell venned legközelebb.
Nincsen vele probléma, felveszed következõ félévben vizsgakurzusként (CV), ha nem indul, akkor következõ év tavaszi félévében. Én is csináltam már ilyet, bajom nem lett tõle :)

Mi történik ha valaki bevett egy csomó vérnyomáscsökkentőt egyszerre?

Legjobb válasz: http://drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/oi.. "Ha például nyugtatóra, szorongásoldóra vagy altatószerre van szükség, az orvos inkább a benzodiazepineket, pl. a diazepamot vagy a temazepamot választja, mint a barbiturátokat (amilyen a fenobarbitál is). A benzodiazepinek ugyan nem hatékonyabbak, de szélesebb a terápiás tartományuk, és sokkal kisebb a valószínûsége annak, hogy súlyos mérgezést okoznának véletlen vagy szándékos túladagolás esetén. A biztonságosság az oka annak is, hogy az újabb antidepresszánsok, pl. a fluoxetin és a paroxetin, nagymértékben kiszorították a régebbi, de ugyanolyan hatékony antidepresszánsokat, pl. az imipramint és az amitriptilint."

http://drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/oi.. "Ha például nyugtatóra, szorongásoldóra vagy altatószerre van szükség, az orvos inkább a benzodiazepineket, pl. a diazepamot vagy a temazepamot választja, mint a barbiturátokat (amilyen a fenobarbitál is). A benzodiazepinek ugyan nem hatékonyabbak, de szélesebb a terápiás tartományuk, és sokkal kisebb a valószínûsége annak, hogy súlyos mérgezést okoznának véletlen vagy szándékos túladagolás esetén. A biztonságosság az oka annak is, hogy az újabb antidepresszánsok, pl. a fluoxetin és a paroxetin, nagymértékben kiszorították a régebbi, de ugyanolyan hatékony antidepresszánsokat, pl. az imipramint és az amitriptilint."
A kérdező hozzászólása: õõõ hát ez nem konkrétan válasz a kérdésemre.. Msot akkor nem igazán találom.. de köszönöm
A "csomó" nem mennyiség. A "vérnyomáscsökkentõ" pedig több gyógyszercsoportot és kismillió hatóanyagot takar. A kérdésedre lehetetlen válaszolni.
Ájulás, rossz közérzet, mert megzavarja a szív mûködését de rendesen. Kalcium pezsgõtablettát ihat, attól javulni fog. Miért vett be?
A kérdező hozzászólása: mert nem normális... : s

Mi történik, ha valaki egyszerre bevesz 800 g Flector Rapid granulátumot? (16x50g)

Legjobb válasz: A túladagolás tünetei közé tartoznak a központi idegrendszeri zavarok, pl. a fejfájás, a szédülés, az álmosság és az eszméletlenség, gyermekek esetében pedig a görcsös izomrángások is. Hasi fájdalom, émelygés és hányás is elõfordulhat. A betegek gyomor-bélrendszeri vérzéseket, valamint vese- vagy májmûködés-romlást is tapasztalhatnak. Nincsen specifikus ellenszere. Amennyiben túladagolásra gyanakszik, feltétlenül vegye fel a kapcsolatot az orvosával, aki a mérgezés súlyosságától függõen eldönti, hogy szükség van-e különleges intézkedésekre. Amúgy ha "kiderül" gyomormosás. Nem kellemes...

A túladagolás tünetei közé tartoznak a központi idegrendszeri zavarok, pl. a fejfájás, a szédülés, az álmosság és az eszméletlenség, gyermekek esetében pedig a görcsös izomrángások is. Hasi fájdalom, émelygés és hányás is elõfordulhat. A betegek gyomor-bélrendszeri vérzéseket, valamint vese- vagy májmûködés-romlást is tapasztalhatnak. Nincsen specifikus ellenszere. Amennyiben túladagolásra gyanakszik, feltétlenül vegye fel a kapcsolatot az orvosával, aki a mérgezés súlyosságától függõen eldönti, hogy szükség van-e különleges intézkedésekre. Amúgy ha "kiderül" gyomormosás. Nem kellemes...
A kérdező hozzászólása: Akkor "komolyabb" következményei nagyon nincsenek..?
Azért nem kell kipróbálni :) Általában elmondható, hogy egy-két extra kivétellel nem jó választás a gyógyszer-túladagolás, elhúzódó a hatás, és ha megtalálják a suicid szándékú egyént, akkor kellemetlen lesz a koktél és a gyomormosás. Meg a másnapi pszichiátria is.
A kérdező hozzászólása: De ha nem találják meg az egyént?
Akkor sem jó választás ez a gyógyszer. Rosszul lesz, lehet, hogy eszméletet is veszít, de a halálra nagyon kevés esélye van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Mi történik, ha valaki hashajtót és altatót vesz be egyszerre?

Legjobb válasz: [email protected] álmában:) De komolyan: altatót lefekvés elõtt szokás bevenni, a hashajtót meg csak akkor, ha az embernek székrekedése van, és akkor sem éjjelre.

[email protected] álmában:) De komolyan: altatót lefekvés elõtt szokás bevenni, a hashajtót meg csak akkor, ha az embernek székrekedése van, és akkor sem éjjelre.
Másnap nagymosás.
Két eset lehetséges: 1. Alvás közben beszarik. 2.Szarás közben elalszik.
barna mintákat fog festeni a lepedõre... helyett... kaka magától nem jön ki, azt nyomni kell, ha alszik, nagy valószínûséggel nem fog nyomi ;)
Hát jó esetben még eléred a WC-t. Csak ne legyen túl messze, meg a gyógyszerek túl erõsek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!