Találatok a következő kifejezésre: Mi történik ha egyszer (32 db)

NEM
Az autoimmun betegségek lényege, hogy a szervezet saját immunrendszere támadja meg a szervezetet. A HIV az immunrendszert teszi tönkre. Látod már a lényeget, vagy versbe szedjem neked?
A kérdező hozzászólása: Kicsit kifejtenéd bõvebben?
A kérdező hozzászólása: Mert ugye tudomásom szerint az aids az immunrendszer hiánya, az autoimmun meg a túlmûködése. De gondolom ki nem oltják egymást. Akkor mi történik?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, közben nem láttam a másodikat.
A kérdező hozzászólása: De ha a hiv tönkreteszi az immunrendszert, az autoimmun során meg az immunrendszer támadja a saját szervezetet, akkor ha ezek egyszerre jelentkeznek, akkor nem kéne az autoimmun betegség tüneteinek gyengülniük? Egyébként nem szükséges bunkónak lenni, csak feltettem egy kérdést, senkit nem bántottam.
Neked pedig nem szükséges ide leírnod a gondolkodási folyamatod kommentek formájában. Ezt általában fejben végezzük. És nem, a kettõ még mindig nem "egymás ellentéte", hanem két eltérõ jelenség. Van különbség.

Xbox 360nál a dual boot mennyire veszélyes? Mi történik ha egyszer rosszul boot-olom?

Legjobb válasz: Ha nem öntöd bele a sört, nem eszed le pörkölttel és nem szexelsz rajta, nem lesz baja.

Ha nem öntöd bele a sört, nem eszed le pörkölttel és nem szexelsz rajta, nem lesz baja.
Hogy tudod rosszul bootolni?
A kulcsszavakat néztétek?
A kérdező hozzászólása: Az egyik konzolos boltban mondtak, hogy vigyazni kell vele mert ha rosszul valtom at akkor elromlik.
:D ezek a kulcsszavak amúgy én sajna nem tudok segíteni, pedig ez engem is érdekelne :/
Szerintem arra értették a rossz átkapcsolást, hogy a gép kikapcsolt állapotában kell átkapcsolni rgh-ról eredetire tahát nem úgy, hogy játék közben egyszer csak gondolsz egyet és hopp akkor átkapcsolok, mert akkor lehet hogy tönkre mehet

Mi történik ha "egyszerre" végzek zsírégető és izomerősítő gyakorlatokat?

Tudom, hogy nincs egyszerre zsírégetés és izomnövelés, de mégis kíváncsi vagyok, hogy olyankor mi történik.

Legjobb válasz: Vannak zsirégetõ gyakorlatok?

Vannak zsirégetõ gyakorlatok?
Attól függ, hogy milyen étrend megy hozzá. Tömegnövelõ étrenddel izomnövekedés lesz, szálkásító diétával pedig zsírvesztés.
Konkrétan csak zsírt égetõ gyakorlatok valóban nincsenek, de gondolom a kérdezõ itt az aerob edzéseket értette. De ezek sem csak zsírt égetnek és nincs is vele fogyás, ha kalóriapluszban vagyunk. Tehát az ÉTREND dönti el, hogy mi történik, nem önmagában az edzés.


próbáld ki!
Ha netán altatót is vennél be......:) ))
Õsrobbanáááááás!!!
Ugyanaz, mintha egyszerre veszel be altatót és élénkítõt. Semmi.
Az utolsó az hülyeség, nem semlegesíti egymást. Õsrobbanás:DD::D:D:D:D Valamelyik nyer, te biztos megszívod.
A hashajtó gyõz. Az az isten.
A széntabletta gyengíteni fogja a hashajtó hatását, tekintve hogy nagy megkötõképességû, ezért szokták pl.bizonyos gyógyszermérgezéseknél is alkalmazni.

Mi történik ha egyszerre 6 db 0, 5 mg-s Rivotrilt veszek be?

Legjobb válasz: Ez attol is fugg,h Te mennyire vagy ehez a nyugtatohoz hozzaszokva,de szeritnem ha nem szedted eddig akkor ne is probalkozz vele,nekem egy ismerosom szedte es volt,h ivott is ra,de nagy szerencseje van,h meg mindig kozottunk van,de hozzateszem,h O evek ota szedi orvosi ellenorzes melett,de persze gondolom az orvosnak nem mondta,h szokott ra inni is. Szerintem ne vegyel be 1 db-ot sem anelkul,h orvossal ne beszeltel vna rola.

Ez attol is fugg, h Te mennyire vagy ehez a nyugtatohoz hozzaszokva, de szeritnem ha nem szedted eddig akkor ne is probalkozz vele, nekem egy ismerosom szedte es volt, h ivott is ra, de nagy szerencseje van, h meg mindig kozottunk van, de hozzateszem, h O evek ota szedi orvosi ellenorzes melett, de persze gondolom az orvosnak nem mondta, h szokott ra inni is. Szerintem ne vegyel be 1 db-ot sem anelkul, h orvossal ne beszeltel vna rola.
Ennyitõl még semmi bajod nem lesz, hacsak nem vagy különösen érzékeny a hatóanyagára. kb egyhuzamban alszol kb 16 órát és ha felébredsz nagyon kába leszel.
Azonnal orvoshoz kell fordulnod. Vagy a kórházba menni.Májkárosodás, vesekárosodás.Idegrendszeri problémák. Késõbb megvonási tünetek. A Rivotril mellékhatásként depressziót válthat ki. Ha vágyat érzel magadnak ártani, keresd fel azt az orvost, aki felírta, mert lehet, hogy cserélni kell, vagy változtatni az adagot.
Hüvelygombás leszel.
igen 6 darab 0, 5ös az verébszellentés... én régen 4esével ettem a 0, 5öst, rá bármennyi pia, de aztán átálltam a 2 mg-osra, abból elég volt 2db meg bármennyi pia, de aztán megcsináltam életem baklövését a hatása alatt, azóta nem nagyon fogyasztom.
Hali! Jaj, hát nem történik semmi...Alszol egy jót, vagy ha napközben veszed be kóvályogsz tõle!!!! Viszont az ilyen rápiálásos témák már a magad ellen fordulásos témákhoz tartoznak, vigyátni kell mert csak több nap alatt ürül ki a szervezetbõl, 2 hétig ne szedd ha inni akarsz(úgy értem nagyobb mennyiségben inni)

Mi történik, ha egyszer bebűnözöm?

Ha egyszer, mondjuk családi ebéd miatt, mindent eszem mindennel, akkor tulajdonképpen tönkretettem a diétát vagy ez még nem olyan nagy gond?

Legjobb válasz: Semmi! Csak ne arra használd, hogy indok legyen a diéta abbahagyására. Ha nagy bûn volt, iktass be egy víznapot, és utána folytasd tovább!

Semmi! Csak ne arra használd, hogy indok legyen a diéta abbahagyására. Ha nagy bûn volt, iktass be egy víznapot, és utána folytasd tovább!

Mi történik ha valaki bevesz 14 db Panadolt és 8 db No-spát egyszerre?

Legjobb válasz: Miért akarsz ennyi gyógyszert egyszerre bevenni? Fáj,görcsöl valamit? Vagy kárt akarsz tenni magadban? a Napokban folyamatosan találkozok ilyen kérdéssel,hogy mit történik ha x db gyógyszert beveszek!

Miért akarsz ennyi gyógyszert egyszerre bevenni? Fáj, görcsöl valamit? Vagy kárt akarsz tenni magadban? a Napokban folyamatosan találkozok ilyen kérdéssel, hogy mit történik ha x db gyógyszert beveszek!
Kikészül a mája és idegrendszeri károsodása is lehet.
De hogy válaszoljak a kérdésedre, rosszul leszel, bevisznek a kórházba és kapsz egy nem kellemes gyomormosást, utána majd 100szor is átgondolod, hogy mit veszel be!
A következõk lehetnek - rosszul fogja érezni magát, és hányni fog mintha kötelezõ lenne - rosszul fogja érezni magát, és fosni fog mintha kötelezõ lenne - rosszul fogja érezni magát, és hányni és fosni fog egyszerre mintha kötelezõ lenne - rosszul fogja érezni magát, és elmegy aludni egyet.. - rosszul fogja érezni magát, az anyja bepánikol, elviszi kórházba, jelezve, hogy fogalma sincs mennyi gyógyszert tömött magába a kölyke, így az orvos kimossa a gyomrát, ami közben, és utána is fájni fog, majd gyomormosás után hányna mintha kötelezõ lenne.. egyéb kérdés?
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon fáj a hasam, a fejem, mellkasom. Nemigazán néztem hogy mennyit veszek be csak késõbb. Mi történhet? Meghalhatok vagy kóma vagy mi? Kérlek segítsetek!
Nem fogsz sem meghalni, sem kómába kerülni. A legbiztosabb az lesz, hogy kihányod vagy kifosod. Viszont nem árt tudni, hogy ész nélkül szedett gyógyszerek hatása egy idõ után semmit nem érnek, nem fognak hatni, mert a szervezeted hozzászokik, viszont a májad az évek folyamán roncsolódni fog. Lehet 15-18 évesen azt hiszed jó az ha egy halom gyógyszert beveszel mert görcsöl a hasad (a no-spa görcsoldó) Viszont 30-40 évesen lehet iratkozhat veseátültetési programba.
Ha ekkora fájdalmaid vannak legjobb lenne ha elmennél az orvoshoz!

Mi történik ha valaki bevett egy csomó vérnyomáscsökkentőt egyszerre?

Legjobb válasz: http://drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/oi.. "Ha például nyugtatóra, szorongásoldóra vagy altatószerre van szükség, az orvos inkább a benzodiazepineket, pl. a diazepamot vagy a temazepamot választja, mint a barbiturátokat (amilyen a fenobarbitál is). A benzodiazepinek ugyan nem hatékonyabbak, de szélesebb a terápiás tartományuk, és sokkal kisebb a valószínûsége annak, hogy súlyos mérgezést okoznának véletlen vagy szándékos túladagolás esetén. A biztonságosság az oka annak is, hogy az újabb antidepresszánsok, pl. a fluoxetin és a paroxetin, nagymértékben kiszorították a régebbi, de ugyanolyan hatékony antidepresszánsokat, pl. az imipramint és az amitriptilint."

http://drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/oi.. "Ha például nyugtatóra, szorongásoldóra vagy altatószerre van szükség, az orvos inkább a benzodiazepineket, pl. a diazepamot vagy a temazepamot választja, mint a barbiturátokat (amilyen a fenobarbitál is). A benzodiazepinek ugyan nem hatékonyabbak, de szélesebb a terápiás tartományuk, és sokkal kisebb a valószínûsége annak, hogy súlyos mérgezést okoznának véletlen vagy szándékos túladagolás esetén. A biztonságosság az oka annak is, hogy az újabb antidepresszánsok, pl. a fluoxetin és a paroxetin, nagymértékben kiszorították a régebbi, de ugyanolyan hatékony antidepresszánsokat, pl. az imipramint és az amitriptilint."
A kérdező hozzászólása: õõõ hát ez nem konkrétan válasz a kérdésemre.. Msot akkor nem igazán találom.. de köszönöm
A "csomó" nem mennyiség. A "vérnyomáscsökkentõ" pedig több gyógyszercsoportot és kismillió hatóanyagot takar. A kérdésedre lehetetlen válaszolni.
Ájulás, rossz közérzet, mert megzavarja a szív mûködését de rendesen. Kalcium pezsgõtablettát ihat, attól javulni fog. Miért vett be?
A kérdező hozzászólása: mert nem normális... : s
Nem indul el.
A kérdező hozzászólása: nálam elindult, de nem adott képet és nem reagált semmire. kikapcsoltam, visszaraktam a celeron D-t, és megy tovább
A kérdező hozzászólása: * vagyis lenyomtam a tápot, mert a lámpák égtek folyamatosan, a kikapcsológombra meg nem reagált

Mi történik ha túl sok goji bogyót fogyaszt egyszerre valaki?

Ugye az ajánlott maximum adag napi 30 gramm. Mi történik ha valaki ezt túllépi?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!