Találatok a következő kifejezésre: Mi történik elején (22 db)

Mi történik, ha a Clostyt nem a hónap elején kezdem szedni? (60-90 napos ciklus esetén)?

Legjobb válasz: Honap elejen kell. Ha nem jon meg magatol a menzid akkor kapsz bogyot amitol megjon es a doki megmondja hanyadik nap kezd el. (mondjuk en elotte kivizsgaltatanam magam miert nem jon meg ennyi ideig)

Honap elejen kell. Ha nem jon meg magatol a menzid akkor kapsz bogyot amitol megjon es a doki megmondja hanyadik nap kezd el. (mondjuk en elotte kivizsgaltatanam magam miert nem jon meg ennyi ideig)

A telefonom ( Samsung Galaxy Gio S5660 ) beleesett a kakaóba. Nem lehet bekapcsolni. Az elején világított egy kicsit, de most már semmi. Kiraktam a részeit száradni ( 3 óráig vártam ) de semmi. Mi történt?

Szerintetek érdemes elvinni megnézni, vagy már tuti elromlott? Esetleg valakivel történt már ilyen? :O

Legjobb válasz: Hát az történt, hogy belejtetted a kakaóba. Te írtad le!

Hát az történt, hogy belejtetted a kakaóba. Te írtad le!
A kakaó kicsit másabb, mint a sima víz. Elõször is már ott elrontottad, hogy bekapcsoltad. Másodszor, a száradással jól rászáradt az a finom kakaó. Búcsúzz el méltóan attól a telefontól.
A kérdező hozzászólása: okés :(

Mi tortenik egy pszichiatriai vizsgalat soran? Miket kerdeznek? Vagy nekem miket kell elmondanom az elejen?

Egy ideje szorongasos, depresszios tuneteim vannak (testi tunetek) es kertem egy idopontot egy pszichiatertol maganranedelesre. Hogy tortenik a rendeles? Miket kell elmondanom? Mondjam el, hogy szerintem ez es ez a bajom? Vagy majd a pszichiater fog egybol kerdeseket feltenni? Igazabol gyogyszeres kezelest szeretnek (tudom, sokan nem szeretik, mert letompit, meg ra lehet szokni, de en ugy hiszem, hogy szuksegem van ra, hogy megszuntesse a fizikai tuneteimet), tobb alkalmas beszelgetos, pszichoterapias kezelest viszont anyagi okokbol es idohiany miatt nem... kerhetem, hogy legyen igy, vagy a pszichiater fogja ezt eldonteni? Koszonom elore is!

Legjobb válasz: A gyógyszer nem csak a szorongást veszi el, hanem a jó dolgokat is legtöbbször. Próbáld inkább az okokat felkutatni és kérj segítséget egy olcsóbb megoldáshoz...esetleg családsegítõbe bemész, ott lehet tudnak majd irányítani valahova, esetleg egy pszichológus is elég lesz. Nem jó ezeket a dolgokat gyógyszerrel megoldani, ha csak nagyon-nagyon nincs rá más mód. Szerintem jobban jársz egy rendes kezeléssel, mint egy tünetivel.

A gyógyszer nem csak a szorongást veszi el, hanem a jó dolgokat is legtöbbször. Próbáld inkább az okokat felkutatni és kérj segítséget egy olcsóbb megoldáshoz...esetleg családsegítõbe bemész, ott lehet tudnak majd irányítani valahova, esetleg egy pszichológus is elég lesz. Nem jó ezeket a dolgokat gyógyszerrel megoldani, ha csak nagyon-nagyon nincs rá más mód. Szerintem jobban jársz egy rendes kezeléssel, mint egy tünetivel.
Ha már úgyis magánpszichiáterhez mész.. nem sajnálhatod az idõt, pénzt az egészségedre! Persze, ha nagyon kínzóak a tünetek megértem, hogy gyógyszert szeretnél rá, de jó lenne pszichoterápiára is járnod, mert ahogy mondják, a gyógyszer valóban olyan tüneti kezelést nyújt, amitõl sosem fogsz teljesen és valóban meggyógyulni. Egyszerûen nem (végleges) megoldás! Egyébként én is hasonló problémával fordultam pszichológushoz, és habár hosszú terápiát írt elõ, a legdurvább szorongásos tünetem hamar elmúlt. Tulajdonképpen már ezért megérte, hogy nem gyógyszerrel mérgezem magam.
igen, õ fog kérdezni. Szakember, tudja, hogy mit kell kérdeznie. Erre nem kell készülni, ez nem vizsga. (ha nem muszáj, ne szejd semmi vegyszart) Tudja azt is, hogy beszélgetéssel hogy szüntesse meg a fizikai tüneteket, ami már egy következmény. Az okot kell keresni.
Gyógyszert csak végszükség esetén szedj. Ezek gyógyszerek igen veszélyesek hosszabb távon, és erõs függõség alakul ki. http://www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/antidepresszan.. http://www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/antidepresszan..
Voltam pszichológusnál és pszichiáternél is. A pszichiáter is meghallgat ugyan, de õ csupán felír gyógyszert, majd elirányít pszichológushoz terápiára ha úgy látja jónak. Persze semmi sem kötelezõ, én pl. kidobtam a receptjeit, nem vagyok híve a gyógyszereknek.
Úgy kezdõdik, hogy "Nézz mélyen a szemembe..." :D
A kérdező hozzászólása: Tenyleg ennyire veszelyesek lennenek a gyogyszerek? De nem lehet, hogy depresszio, vagy szorongas eseten tortennek biokemiai valtozasok is az agy megfelelo teruletein, amit bizonyos esetekben lehet, hogy a gyogyszerek tudnak helyrebillenteni? En azt hiszem nagyjabol ismerem magam, tudom, hogy mikrol gondolkoztam rosszul, mik azok a berogzult negativ gondolatok, amik eddig hatraltattak es mostanra nagyon felgyulemlettek es akadalyoznak... ugy gondolom, ha a zavaro fizikai tuneteket megszunteti a gyogyszer, onnantol kezdve mar csak rajtam all a valtoztatas! En sem marekszamra akarom szedni ezeket es tartok is tulok, mert tenyleg sok rosszat lehet hallani roluk, de abban remenykedem, hogy ha egy rovid ideig szedem oket, eltunnek a testi tunetek es tudok valtoztatni azokon a dolgokon, amiket eddig elhibaztam!
Végülis a hangulatjavítókat, meg nyugtatókat lehet helyettesíteni gyógyteákkal, vitaminokkal meg ilyesmikkel...
A kérdező hozzászólása: Ja, igen, azt is elfelejtettem hozzatenni, hogy rengeteg ilyen gyogynevanyalapu keszitemenyt (teakat, bogyokat, tablettakat, pirulakat, cseppeket) kiprobaltam, de meg mindig vannak tuneteim!
hatnak, átmeneti javulást(bár ez igen látszólagos)hoznak de úgy, mint az alkohol! az is hat! és átmenetileg nincs gondja az embernek tralala ... ...azután, ha elmúlik a hatása erõsebben jön a gond, hiszen akkulmulálódott - a gyógyszer is pont így mûködik sajnos kábítószer-szerû és függõséget okoz és egyre erõsebb kell zombivá tesz (és közben az áldozata nem tud róla -csak a környezete!)
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 01:43 Hát igen...az etika....de mit lehet tenni, ha azok a fránya gyógyszerek mégiscsak jól hatnak ránk? Még ha csak átmeneti javulást okoznak is... Mivel nem tudjuk a pszichiátriai betegségek okát, ugyanolyan butaság ellenezni, mint támogatni a gyógyszerszedést.
A kérdező hozzászólása: Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy jartam pszichologushoz, jopar alkalommal voltam nala es eleg sok penzemet elvitte, viszont a fizikai tuneteim nem szuntek meg... ugy erzem tenyleg szuksegem van a gyogyszerre, hogy a testi tunetek eltunjenek, azon tul meg ugyis rajtam mulik a dolog. Nem is lenne kulonosebb problemam a pszichoterapias beszelgetessel, ha nem fizettem volna mar ki egy csomo penzt az elozo pszichologusnak... igy viszont nem ferne bele meg egy esetlegesen hosszura nyulo beszelgetos terapia, a tunetektol viszont valahogy megiscsak meg kellene szabadulnom! Koszonom a valaszokat!
Ha tényleg úgy érzed, gyógyszeres terápiára van szükséged, akkor mondd meg nyugodtan, hogy sürgõs lenne a javulás. A végleges megoldást a pszichoterápia jelenti, de gyógyszerrel addig is tünetmentes tudsz lenni, amíg arra nincs elég pénzed. Olyanra meg ne hallgass, aki azzal hõsködik, hogy õ kidobta a receptjeit, szerintem az nem volt igazán beteg sose.
Igen kérdez...vagyis inkább beszélgetést kezdeményez, felméri a helyzetet. Igaz én gyerekpszichiáternél voltam, de felnõttnél is hasonló gondolom.Tehát pl. olyan kérdéseket is tett fel, ami akkor nem esett le, hogy miért kérdezte, de utólag teljesen világos, hogy pl egy adott kérdéssel azt ellenõrizte, hogy vmivel fel tudja-e kelteni az érdeklõdésemet, mert ezt konkréten utána olvastam is a papíromon :D meg hasonlók. Tehát az elsõ alkalommal mondjuk úgy, hogy 'átvilágít', alaposan megvizsgál minden tényezõt. Figyeli a viselkedésed. (Mondjuk ez nem csak az elsõ alkalomra érvényes) És cáfolnám, hogy csak gyógyszert ír, mert velem legalábbis minden alkalommal egy negyed órát biztos beszélgetett. A gyógyszer nem megoldás, csak tüneti kezelés. Jobb gondolkodású orvosok igyekeznek kerülni vagy minimalizálni a gyógyszer mennyiségét, a beszélgetõs terápia az, ami az okot is képes megszüntetni. A gyógyszer az önmagában annyi, mintha alkoholista lennél. Persze nem diktatórikus módon dönt errõl az orvos, neked is van beleszólásod. Viszont ha arra lenne elég idõd és pénzed, hogy bemenj gyógyszert íratni, és ha tényleg meg akarsz gyógyulni, akkor arra is kell, hogy legyen idõd, hogy bizonyos idõközönként egy órát rászánsz és hagyod, hogy segítsen. Ennyi.
"depresszio, vagy szorongas eseten tortennek biokemiai valtozasok is az agy megfelelo teruletein" Kérdezõ: Térdenállva könyörgöm. 1.ok--> 2.okozat 2.szellemi, lelki trauma->pszichoszom.tünetek "a biokémia" lefojtod(mintha egy dorongggal fejbevágnád magad) a 2. fiziki tünetet ATTÓL AZ 1. TRAUMA MEGMARAD!!!!!


A Sword art Online-ban mi történt azzal a lánnyal, akivel az elején ismerekedett meg Kirito?

Arra a csuklyásra gondolok, mert az egyik pillanatban együtt harcoltak, utána pedig csatlakozott egy céhhez Kirito, és utána nem is láttam azt a lányt.. Mi lett vele?

Legjobb válasz: Asuna-ra gondolsz? Mert ha igen akkor valamit igen elnéztél mivel õ volt csuklyába :P

Asuna-ra gondolsz? Mert ha igen akkor valamit igen elnéztél mivel õ volt csuklyába :P
A kérdező hozzászólása: Igen, rá, viszont a 2. résznél elbúcsúznak, utána csatlakozik 1 céhhez, és ott mindenkit megölnek, utána pedig segít egy lánynak feléleszteni 1 magyarul furán hangzó madarat. :D Itt tartok, oké, lehet, hogy túl hamar következtettem, mert még nagyon az elején járok, de legalább tetszik.
No igen. 2 részt kihagy Asuna ezen a részen Kirito oldaláról nézve. Azért aktív idõközben õ is. Talált is magának céhet/csapatot. Ha idõ közben tovább nézted, akkor már látod is szerintem. :) Az említett két rész a 3. és 4. Az ötödikben benne lesz.
A kérdező hozzászólása: Valóban addig néztem meg. :D Idáig tetszik. :)

Mi történik, ha egy fénysebességgel haladó autó elején fölkapcsoljuk a világítást?

Legjobb válasz: Mivel a fénysebesség független attól hogy a fényforrás mozog-e vagy sem így nem tudna elõrefelé világítani. Elméletileg hátrafelé világítva a fénynyaláb végpontja álló helyzetû lenne, és a fényforrás távolodna el a fénynyaláb végétõl. Ugyebár ez a hétköznapokban pont fordítva van.

Mivel a fénysebesség független attól hogy a fényforrás mozog-e vagy sem így nem tudna elõrefelé világítani. Elméletileg hátrafelé világítva a fénynyaláb végpontja álló helyzetû lenne, és a fényforrás távolodna el a fénynyaláb végétõl. Ugyebár ez a hétköznapokban pont fordítva van.
Égni fog a fényszórója. Konkrétabban mi érdekel?
ha nincs generátor, lemerül az akksi.
Ez inkább egy teoretikus fizikai kísérlet, mint közlekedési kérdés. Ha fénysebességgel haladna az autó, akkor elöl nem jönne ki fény. Az autó elég gyorsan defektet kapna, mert a kátyúkat fénysebességgel elég nehéz kerülgetni.
Na én mi lenne ha közben az autóban valaki elõre nyúlna valamiért? Akkor a keze rögtön át is lépné a fényebességet? :)
Én már mentem fénysebességgel, szerintem egész jó, a kátyúkkal sem volt baj, mert átrepültem rajtuk. De látni bizony semmit sem láttem, mert a fényt is megelõztem, hiába kapcsoltam fel a lámpát.
a fényt is megelõztem ha fénysebességgel mentél pont nem elõzted meg.
Heegany: nem. Ekkora sebességnél már nem érvényes a mexokott, hétköznapi képlet a sebességek összeadásához. Relativisztikus képlettel kel számolni, így viszont a sebességek eredõje nem fogja a fénysebességet meghaladni.

Mi történt a 2000-es évek elején elég híres Club Sandwich-el? Létezik még? Mikor adták ki az utolsót?

Számomra a gyerekkoromat hozza vissza és mostanában nagyon hiányolom.

Legjobb válasz: http://www.music.hu/hirek/3442/megszunt_a_roxy_club_sandwich Erre gondolsz?? Mármint a Náksi vs. Brunner féle Club Sandwichre?? Itt leírják. Dante

http://www.music.hu/hirek/3442/megszunt_a_roxy_club_sandwich Erre gondolsz?? Mármint a Náksi vs. Brunner féle Club Sandwichre?? Itt leírják. Dante

Mi történt velem? Nyár elején volt a több hónapig tartó rosszullétem, munkaképtelen lettem. Több hónapig itthon voltam, nem tudtam mit kezdeni magammal. Azóta úgy érzem, mintha nem is én lennék. Mintha ellopták volna a lelkem!?

Azt veszem észre, hogy olyan embereknek akarok rosszat, akiket szeretek. És amikor leesik persze már nem akarom. Mindenre felkapom a vizet, bunkó vagyok azokkal, akiket szeretek. Soha nem voltam ilyen.

Legjobb válasz: Lehet, nagy hülyeséget írok, de szerintem nézesd meg, nem vagy-e lyme-kóros! Egy egyszerû vérteszt az egész. Úgy hallottam, a lyme-kór megváltoztathatja az ember személyiségét is (akár hosszútávon is). Antibiotikummal kezelhetõ.

Lehet, nagy hülyeséget írok, de szerintem nézesd meg, nem vagy-e lyme-kóros! Egy egyszerû vérteszt az egész. Úgy hallottam, a lyme-kór megváltoztathatja az ember személyiségét is (akár hosszútávon is). Antibiotikummal kezelhetõ.
Nálam is volt hasonló állapot és elgondolkodtam, hogy mi bajom lehet, mert vészesen került már mindenki. Rájöttem, hogy utálom a lakást, ahol lakom, a munkámat, sõt az életvitelemet is.Nos amióta ezeken változtattam elmúlt minden rossz az életembõl.

10 hetesen mik történnek odabent? Miket kell érezni? Ha már nincs rosszullét az bajt jelent, vagy csak mázlim van? Az elején sokat hánytam, émelyegtem. A pocakom növekszik.

februárban volt egy spontán vetélésem 8 hetesen. ez a terhességem is vérezgetésekkel indult, fekvés és utrogesztán, szoval nagyon félek, hogy minden rendben menjen.az elevitet meddig kell szedni? és mikortól lehet a házasélettel próbálkozni?amióta babát várunk nem merjük csinálni, nehogy baj legyen.

Legjobb válasz: Az nem feltételen baj, ha eltûnnek a tünetek. Amúgy semmit nem érzel még, az jó ,hogy nem vagy rosszul és nõl a pocid:-) A szexet mellõzni kéne, ha vérezgetsz, és volt egy vetélésed de a doki tud errõl bizonyosat mondani. Vigyázz inkább magatokra!!

Az nem feltételen baj, ha eltûnnek a tünetek. Amúgy semmit nem érzel még, az jó , hogy nem vagy rosszul és nõl a pocid:-) A szexet mellõzni kéne, ha vérezgetsz, és volt egy vetélésed de a doki tud errõl bizonyosat mondani. Vigyázz inkább magatokra!!
Én is vérezgetéssel kezdtem, én is Utrogestant szedek, és nekünk is tartózkodnunk kell a szextõl, de azért, mert nekem van egy vérömlenyem a méhben. Nyugodtan kérdezd meg a dokit legközelebb, hogy ti élhettek-e nemi életet, mert normális esetben lehet. A 12. hét után mindenképpen. Egyébként a hányingerem nekem is a 10. héten kezdett csökkenni, s egyes tüneteim, mint pld. a szagundor pedig teljesen elmúlt. Ha nagyon szorongsz a baba miatt, inkább menj egy UH-vizsgálatra. Az engem mindig megnyugtat, ha látom õt. Ne aggódj! Nincs a babáddal semmi baj! :)
Az nem baj, ha nincs hányingered. Attól még minden rendben lehet. Hanincs nyitva a méhszáj, akkor szexelhettek nyugodtan.

Videó elején mi történik?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=XIAgfjm3Yj0' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=XIAgfjm3Yj0

Legjobb válasz: A lány képessége.

A lány képessége.
A kérdező hozzászólása: Az leeset. De hogy az elektromos és mágneses dolgokkal hogy hozott létre egy olyat hogy konkrétan mi is akar az lenni?
Lehet, hogy érzelmi kitörés volt...
A kérdező hozzászólása: érzelem kitöréssel nem rombol le az ember 1 hidat
nem pontosan mert ott van angolul h mit mondanak a lány nem tudta irányítani és ezért meg kérte a fiút h menjen el de a fiú mondta h nem mozdul... :)
A kérdező hozzászólása: A kérdés arra irányult hogy a képességével mit csinál. (az elektromos vagy mágneses mezõt változtatja ?(hogy?) stb vagy milyen jelenség akar leni az a robbanás??)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!