Találatok a következő kifejezésre: Mi történik egy lány elmegy (2 db)

Lányok, bennetek nincs egy pici rossz érzés sem, amikor a pasitok elmegy bandázni este? Nem túl gyakran van ilyen nálunk, de nekem ilyenkor rémképeim vannak, hogy egy csapat jóképű fiúval mi történik egy szórakozóhelyen.25L

Legjobb válasz: Nincs :D Én inkább örülök, ha elmegy néha, akkor teljesen saját magam estét tudok tartani. Így azt csinálok amit akarok :D Megbízok benne, tudom hogy nem fog megcsalni.

Nincs :D Én inkább örülök, ha elmegy néha, akkor teljesen saját magam estét tudok tartani. Így azt csinálok amit akarok :D Megbízok benne, tudom hogy nem fog megcsalni.
Nem biztos, hogy a többi haverja jóképû.
Nem zavar, engem nem csalna meg. Ráadásul olyankor én is elmegyek forrócsokizni, vagy csajos estre, és kitomboljuk magunkat a barátnõimmel. :) )) 26N
Mi történne? Megerõszakolja õket egy csapat nõ?
Megbízom benne, teljesen, de dehogy nincs! :) Szerintem ez egy természetes érzés, hogy aggódunk a párunk miatt, és féltékenyek vagyunk, akkor is, ha teljesen megbízunk benne! :) Rossz érzés van, de nem dughatom el a világ elõl, és szerencsére nem sokszor van ilyen, és akkor se szórakozóhelyrõl van szó. Együtt járunk szinte mindenhova!

Mi történik ha egy lány elmegy?

Hmm...a fiúk honnan veszik észre h egy lány elmegy...?Mert a barátom azt hiszi sha nem megyek el..pedig,de..csak ? azt mondja,h akkor össze kellene nagyon "szorulnia"...

Legjobb válasz: Na komolyra véve: Sûrû szapora légzés, teste rázkódik, erõsen szorít, és esetleg fel is kiált ;)

... Hát, nekem a barátom mindig tudja, hogy mikor megyek el, és imádja. Mert olyankor szorosan ölelem, csókolom, és igaz, OTT is szorosabb ahogy elmondja. De én olyankor majdhogynem önkívületi állapotban vagyok. utánna tudom, hogy valszeg a szomszéd utca is tudja, hogy mitcsinálunk. De viszont elképzelhetõ. attol függ, hogy mijen orgazmusod van. Amugy általában a fiúk tudják, mert egy lány rázkõdik vagy nem is tudom leirni fontosan, hogy mit csinál. Szóval szerintem kicis az esély, hogy nemveszi észre, vagy nemarra figyel... és csak az élvezetet érzi, és csak utánna gondolkodik.
Na komolyra véve: Sûrû szapora légzés, teste rázkódik, erõsen szorít, és esetleg fel is kiált ;)
Egyrészt a lélegzés, másrészt a sóhajok. Nálad ilyen "tünetek" nincsenek? :) Én nem tudnék csendben elélvezni, az fitt.. Mellesleg ha nem "akkora" orgazmus, akkor sztem nem szorul össze.
Azt értheti az összeszorulás alatt, hogy a hüvely ütemes összehúzódásokat produkál. Ez mindig így van de nem mindig egyértelmûen érezhetõ a másik számára. Nekem tetszik, hogy tutira akar menni. :) ) Ha valóban figyel rád, egy idõ után még azt is meg tudja állapítani, hogy mikor mennyire volt intenzív az orgazmusod.
akkor nagyokosok...( az elsö pär välaszadohoz..)nem arra volt kiväncsi a kéRdezö hogy te is tudsz üvölteni szex közben.arra gondolt.. mivel a pasija azt hiszi mindig hogy megjätsza az orgazmust, hisz nyögni, meg lihegni mindenki tud(ha megjätszod.)arra volt kiväncsi, mint a pasiknàl a merevedés, a csajoknàl miböl lehet észrevenni.ami nagyon szembetünö lehet, probàljàtok ki hogy kkielégit téged kézzel-ujjal, és amikor elmész akkor eléggé nedves leszel.független attol hogy nedves vagy mär amikor csinäl neked ott lennt valamit:) , feltünöen méG nedvesebb leszel amikor elmész...mellesleg a csiklod is nagyon picit megduzzat ha izaglmi ällapotba kerülsz.itt a vàlasz...:)
Ez is mindenkinél más. Volt olyan barátnõm, akinél egyértelmû volt, megfeszültek az izmai, aztán hirtelen elernyedt, közben hangokkal is jelezte. Volt, aki teljesen csöndben volt közben, csak a teste feszült meg egy pillanatra, volt akin egyáltalán nem láttam, hogy melyik pillanat volt az, de a megelégedettségbõl, ami utána következett kiderült. Viszont ez a hüvelyösszehúzódás dolog nem volt jellemzõ. Akinél volt, annál sem volt olyan erõs, hogy jól megkülönböztethetõen éreztem volna. Eleinte velem is volt ez, hogy nem tudtam pontosan megállapítani a lány orgazmusának pillanatát, erre azt mondta nekem valaki, hogy ha a nõ nem élvez el, akkor azt tutira éreztetni fogja valamilyen úton-módon velem. Tedd ezt te is. Mond meg a pasidnak, hogy ne aggódjon, ha gond van akkor szólni fogsz, addig örüljön, amíg nem szólsz. :)
Becsukja maga mögött az ajtót, gyûlik a mosatlan és a mosni való...
Még orvosilag sem egyértelmûen leírható a folyamat és a fiziológiás reakció. A barátnõm pl csiklói orgazmusnál élvez úgy, hogy rettentõen szorít a hüvelye. Hüvelyinél meg nem is érezni ott.
elôttem szolo 5! nem mindenkinel van összehùzodàs, de megfeszülök rendesen...és külônben is nehogy màr a baràtod jobban tudja mit érez egy csaj orgazmus közben...pffff
Hát én abból veszem észre hogy teljesen megváltozik a csaj légzése és mozgása. Mi az hogy össze kellene szorulnia :D? LOL.
Áh, így már értem azt a részét is :) (mindig tanul az ember valami újjat :P) Köszi :P
Nem jön vissza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!