Találatok a következő kifejezésre: Mi történik egy lány (83 db)

Ilyenkor mi történik egy lány elméjébe? És nem csak egy lánynál tapasztaltam.

Tetszik egy lány aki fiatalabb nálam 2 évvel.

Legjobb válasz: Hááát...én lány vok,de ha jobban belegondolok,akk vagy nem jössz be neki,és ezért nem akar veled megbeszélni egy talit,mert utánna nem akar megbántani,meg kifogásokat keresni,h miért... Vagy a másik,h tényleg van vmi dolga és ezért megy el... Remélem segíteni tudtam :)

Hááát...én lány vok, de ha jobban belegondolok, akk vagy nem jössz be neki, és ezért nem akar veled megbeszélni egy talit, mert utánna nem akar megbántani, meg kifogásokat keresni, h miért... Vagy a másik, h tényleg van vmi dolga és ezért megy el... Remélem segíteni tudtam :)
lehet h azért mert úgy írod h "le lépik"
LELÉPIK :D:D:D looool:D
Hány éves a lány? Nekem nagyon úgy tûnik, hogy szimpatizál veled, de megijed attól, hogy randira akarod hívni. Én is tapasztaltam már ilyet nem is egy lánynál.
Hát, szerintem ebbõl az következik, hogy nem akar találkozni veled, nem vagy elég szimpatikus neki, hogy randizni akarjon, inkább csak a haverjának tart.
hány évess??
lehet hogy veled nem akar semmit se kezdeni úgy komolyabban, de hazudni sem akar hogy van programja... inkább lelép
Kerülni akarja a lehetõséget, hogy veled töltse a szombat estéjét, valószínûleg nem vagy az esete.
Hány éves a lány? Fiatalabbaknál simán elõfordulhat, hogy bár bejössz neki, fél belemenni bármibe. Én kb 17 éves koromig ilyen voltam - még ha fülig szerelmes voltam, akkor is nemet mondtam volna egy ilyen hívásra. Próbáld máshonnan megközelíteni. Ne akard randira hívni, inkább igyekezz "véletlenül" találkozni vele itt-ott, és ne csinálj úgy, mintha járni szeretnél vele, inkább csak mutasd ki, hogy tetszik neked, beszélgessetek, legyél jópofa... esetleg haverkodj össze az õ baráti társaságával, úgy egyszerûbb közel kerülni hozzá. Ha valóban a fentebb írt probléma áll fenn, és tetszel neki, akkor is várnod kell rá, talán nem is keveset... Nem tudom, mi a fontos neked, megéri-e a fáradságot.

Mi történik egy lány mellével, ha a lány felizgul?

Legjobb válasz: olyan hegyes lesz akis bimbesz,hogy öröm nézni:)

olyan hegyes lesz akis bimbesz, hogy öröm nézni:)
megduzzad a bimbó, picit keményebb lesz, nagyobb, és sokkal érzékenyebb :) Olyasmi mint amikor fázik :D
Vörösen villog a két bimbó mint a vasúti átkelõnél a lámpa.
Belekerül a kezembe.
Kinõ még 2 és elkezdenek szikrázni. Vigyázz meg ne égesse a szemöldöködet.

Mit tegyek? Egy lány bejelölt myvip randin hogy tetszem neki és én is vissza jelöltem hogy tetszik nekem de azt semmi sem történt 3 napja volt ez. Msn -re is felvettem és semmi sem történt vissza se jelölt gondolom!

Legjobb válasz: A randit nem olvastam. :/ Bocs. :| Hátõõ mindenképp te kezdeményezz ha komolyan akarod a csajét. Mert ezekszerint õ le se szar. Szal te írj neki. ^__^°

A randit nem olvastam. :/ Bocs. :| Hátõõ mindenképp te kezdeményezz ha komolyan akarod a csajét. Mert ezekszerint õ le se szar. Szal te írj neki. ^__^°
A kérdezõ nem myvipen jelölte be , hanem myvip randin!
Én is fent vagyok, de le se szarom a pasikat, jelölnek örülök, mint majom a farkának(eddig 240, jeah), aztán megyek a nem tetszik-re, összesen eddig 5 egyezésem van, de azokkal se vettem fel a kapcsolatot, mert van barátom, és aki írt, annak viszont megírtam, hogy bocsi, én csak unalomûzésbõl vagyok fent, de van akit csak viccbõl jelöltem, mert olyan ronda volt, legyen neki jelölése...xD
Ha bejelölsz valakit vipen az nem azt jelenti hogy tetszik neked. :DDDDD
A kérdező hozzászólása: Milyen levelet írjak pl:
Tetszel, meg akarlak ismerni, mikor leszel msn-en?:D
A kérdező hozzászólása: köszihhh:P
írj neki h szeretnéd megismerni, de am a myviprandinak semmi értelme. [énis fenn vagyok, tudom :D] mindenki össze-vissza jelölget, akik visszajelölnek, azoknak a 90%-a le se szar, a maradék felérõl kb kiderül h nem is akar kapcsolatot/van párja...

Miért van az, hogy jó pár hónapja próbálkozom a neten lányoknál és mostanáig egynek sem kellettem igazán, erre most meg már több lány simán le is feküdne velem, volt aki le is utazna hozzám, miért most és miért, mi történt a lányokkal?

Még továbbra is ronda vagyok és alacsony. Szóval nem értem miért tetszem nekik vagy egyáltalán akárkinek is. Sosem volt még barátnőm, nem ismertem kezdeményezni élőben még, mert a rút külsőn miatt mindig is tisztában voltam az esélyeimmel, vagyis inkább az esélytelenségemmel.

Legjobb válasz: Ha gondolod küldj egy képet privátban... :D Fogalmam sincs, hogy miért pont most...

Ha gondolod küldj egy képet privátban... :D Fogalmam sincs, hogy miért pont most...
Valószínû azért, mert kamu képet töltöttél fel a társkeresõn!
Lehet, hogy eddig õk nem vettek észre. A netre nem mindenki azonos idõpontban és azonos helyre megy fel, lehet eddig azok, akiknek tetszel nem voltak fent, és most igen. Egyébként nem tökmindegy az oka, ha nincs barátnõd, és van kedved hozzá, hát vágj bele, ha nem, és úgyse akarsz szexelni, akkor meg nem értem ezt a drámát.
A kérdező hozzászólása: ma 22:14 Dehogy, nem csináltam még sosem ilyet! Én felvállalom magam, akármilyen csúnya is vagyok!
NEM vagy csúnya. Ezt most fejezd be ;)
én is kíváncsi vagyok rád, ha már a kép küldésnél tartasz :)
Azért mert a jó pasik elkeltek, és maradtál te. :)
És a "több lány" tulajdonképpen mit is takar?

Lányok, bennetek nincs egy pici rossz érzés sem, amikor a pasitok elmegy bandázni este? Nem túl gyakran van ilyen nálunk, de nekem ilyenkor rémképeim vannak, hogy egy csapat jóképű fiúval mi történik egy szórakozóhelyen.25L

Legjobb válasz: Nincs :D Én inkább örülök, ha elmegy néha, akkor teljesen saját magam estét tudok tartani. Így azt csinálok amit akarok :D Megbízok benne, tudom hogy nem fog megcsalni.

Nincs :D Én inkább örülök, ha elmegy néha, akkor teljesen saját magam estét tudok tartani. Így azt csinálok amit akarok :D Megbízok benne, tudom hogy nem fog megcsalni.
Nem biztos, hogy a többi haverja jóképû.
Nem zavar, engem nem csalna meg. Ráadásul olyankor én is elmegyek forrócsokizni, vagy csajos estre, és kitomboljuk magunkat a barátnõimmel. :) )) 26N
Mi történne? Megerõszakolja õket egy csapat nõ?
Megbízom benne, teljesen, de dehogy nincs! :) Szerintem ez egy természetes érzés, hogy aggódunk a párunk miatt, és féltékenyek vagyunk, akkor is, ha teljesen megbízunk benne! :) Rossz érzés van, de nem dughatom el a világ elõl, és szerencsére nem sokszor van ilyen, és akkor se szórakozóhelyrõl van szó. Együtt járunk szinte mindenhova!

Miért egyre több a ribanc mostanában? Mi történt a lányokkal?

17 és fél éves vagyok,kb 2 éve foglalkozom komolyabban a csajozással és egyre biztosabb a tény,amit a kérdésben feltettem.

Legjobb válasz: Meg sokuknak a külsõ a lényeg, és aki egy picsit csúnyább, az esélytelen.

Meg sokuknak a külsõ a lényeg, és aki egy picsit csúnyább, az esélytelen.
Nem a ribanc egyre több, csupán változik a szex és szexualitás megítélése a társadalomban, ami végsõsoron nembaj, csak furcsa és szokatlan. Meglehetõsen prûd volt az elõzõ pár generáció és totálisan tabuként kezelte a szexet, ami butaság. Nem az a baj, hogy sokan fiatalon kezdik a szexet, hanem, hogy semmit nem tudnak róla és nincsenek tisztában vele mit csinálnak, vagy méginkább, hogy mik lehetnek a következmények. Valószínüleg kell még jópár generációváltás, hogy egy valóban természetes és egészséges szexualitás alakulhassan ki az emberekben. De az is lehet, hogy kezdõdik minden elõrõl, és a nõknek majd férfiruhában kell járniuk...
Erre én is kíváncsi vagyok ... 17/F
hát ez így van, ehhez nincs mit hozzáfûzni 22/f
Manipuláció. Degeneráció. Illumináció. Felláció. Ejakuláció. És persze NO Edukáció!! Nesztek, itt az Analizáció.
Ez a kérdés a nõk ellen irányul. Azért, mert eddig bepróbálkoztál 2-3 csajnál, és kosarat kaptál, nem kellene általánosítanod. Mindkét nemben megtalálhatók a forróvérû típusok. Én pl. soha nem csaltam meg még azt a pasimat sem, aki simán megérdemelte volna. Csak bennem van annyi gerinc, hogy nem teszem meg.
ezt te írtad: "17 és fél éves vagyok, kb 2 éve foglalkozom komolyabban a csajozással " Feleséget keresel talán? a pasik is ugyanolyan ribancok, nyugi! (remélem megnyugtattalak). A lányok a ribanckodást is a pasiktól tanulták el! Mint minden rossz szokást! (pl. ivászat, dohányzás, agresszivitás, csúnya beszéd, kefélés össze-vissza)! Ha pénzért szexelnének, több értelme lenne, mert akkor legalább meg lenne a buli és a szexi rucik ára is. Azt ne kérdezd ebbe mi a jó, mert én aggszûz vagyok:D 26.L
mind a pasik miatt van.
nemtom, de megadhatnád a számom pár ilyen csajnak :D
Igaz, igaz. Teljesen egyetértek veled.
Ez mind azért van, mert valami alb***ódik a fiatalok génjeiben, én már mást nem tudok kitalálni erre...
Ja, + a szekszuális szabatosság. 30-40 éve egy 14-15 éves lánynak a 2-3 randin is csak a kezét lehetett megfogni, ma már 12-13-14 évesen rámászik bármelyik, ismétlem bármelyik pasira... Ez a biológia. Ma már sokkal korábban érnek a lányok, hamarabb bizsereg a puncijuk, és hamarabb be is toltik. Megszünt a félsz, egyrészt a fogamzásgátlószerek elterjedése, másrészt a felelõtlenség miatt. Persze, nem kell lehurrogni: TISZTELET a KIVÉTELNEK!!!!
Sajna, ez TAPASZTALAT! Pasi a discoban: /10 perc ismeretség után/ DUGUNK? Dehisz nem is ismerlek! Akkor dugjál egyedül!!! Mire a pasi az ajtóhoz ért, a csajszi már ott volt mellette. 10 perc mulva, már dugás után jöttek vissza. Ez mind igaz, nemegyszer elõfordult. Igaz nem velem, hanem haweri körben. De a párbeszédeket hallottam a saját fülemmel. Sztem ma nemcsak MO-on, hanem világszerte kevesebb a pasi, és a csajok igy nyomulnak. Persze ezzel nem azt érik el hogy a pasit magukhoz láncolják. Mégha terhes lesz, és megszüli a gyereket sem.Hát, ez van... Sajna!!!
Szia! Nagyon jól látod a dolgokat!Mindenféle rétegben vannak ilyen csajok, és pasik is!Ez van sajna! Én is ezt tapasztalom!25/L
szeretnek d ugni. :)
Azt hiszik, hogy ezzel többek lesznek másoknál.
ezt már én is észrevettem amugy de fogalmam sincs hogy ez miért van így.régen is voltak ilyenek de most szerintem 5x annyi van.sok pózer ribi
A kérdező hozzászólása: Itt nem arról van szó, h párszor kosarat kaptam, volt amikor meg kapcsolatban voltam, de én amit leírtam, azt megpróbáltam külsõ szemmel is leírni, elõitéletek nélkül, !DE! én speciel koleszon vagyok, ott ismerek legalább 200 embert(fiúk és lányok vegyesen), járok bulizni és ott is látom mi történik, hallom amiket mesélnek egymásnak, h mik vannak hétvégén, ismétlem, nemek nélkül és ezt szûrtem le belõle. 21:38 Nem feleséget keresek, csak legalább találkoznák már egy olyan lánnyal, akibe meg is lehet bízni, mert eddig a környezetemben, !MIND RIBANC! Még aki nem is néz ki annak, akirõl soha nem gondolnád, arról is kiderülnek elégé érdekes információk. De nem akarok általánosítani, ezért írtam, h mért van egyre több, ebbõl következik, h még vannak normális csajok, csak nem a környezetemben, ezek szerint .:S
A mai lányok is Casanovák akarnak lenni, ez van:D
Hát én se tartozom az ilyen lányok közé. Viszont a majdnem bedõltem egy casanova jellegû pasinak. Ez van. Viszont ahogy látom, vannak normális srácok. Talán egyszer találok egyet. :D L16
Én mindent lefedõ, erõrõl tanúskodó egyenruhát akarok látni férfin és nõn.
Az összes óvszert és védekezési eszközt kivonatnám a forgalomból és ba***on aki mer XD

Meguntam a lányokat. Közel háromszáz nővel voltam már, mi történt? Egyik napról a másik meguntam ezt az egészet, pedig eddig tökre élveztem.

Lehetséges hogy itt a dal vége? Ennyi volt számomra ez a dolog? Mit változtassak? házasodjak meg? de még fiatal vagyok...

Legjobb válasz: Ja. Én meg az evést untam meg. Már több mint húsz éve naponta többször eszem. Meguntam az egészet, pedig tökre élveztem. Cseréljünk.

Ja. Én meg az evést untam meg. Már több mint húsz éve naponta többször eszem. Meguntam az egészet, pedig tökre élveztem. Cseréljünk.
a bunyó 50%ban állóképesség, 30%ban technika, 20%ban erõ kb, uh nem mondtál nagyot:) . edzésen is van pár nagydarab, de sparring közben 1perc után elfogynak, nem kapnak levegõt, és azt lehet velük csinálni amit akarok... amúgy meg az edzés, az egy edzés, nem erõszak.
Puncit sem láttál még élõben szerintem.
amúgy meg van a kérdésedre a válasz. olyan csaj kell neked akit nem kaphatsz meg mert nem tudod lenyûgözni. utána aztán fukoshatsz évekig
kedves utolsó: én vagyok az, nekem írta itt hogy el tudna csábítani XD
hidd el én olyan fap.na vagyok hogy engem nem tudnál :D
Persze-persze, az orrod meg csak ebben az órában nõtt vagy 300 centit, ugye, Pinokkió?!
A kérdező hozzászólása: Utolsó : pedig lehet el tudnálak csábítani. Nagyon értek a nõk nyelvén, olyan jól szórakoznak mellettem hogy hetekig emlegetik utána. Az alapelv nagyon egyszerû. Egy lányt szórakoztatni kell. Nevettetni. Ha jól érzi magad veled, vágyni fog rá hogy minél többet legyen veled, ezzel meg általában egybõl jön pl a szex is. Egy idõ után könyörögnek érte. Én persze mindig húzom, hogy úgy tûnjön nekem semmi szükségem rá és nem is remegek érte. Ez az alapja mindennek. Na meg az hogy jó hallgatóság légy és tégy úgy mintha minden szar érdekelne ami vele kapcsolatos. Az emberek imádják ha van közönségük aki hajlandó õket meghallgatni. Na meg ahhoz is értek hogy mikor kell lesmárolni, tapizni, belenyúlni a bugyijába..engem még nõ pl életemben nem vágott pofon..leszámítva anyámat kiskoromban :D
keress kimondottan rondákat vagy olyanokat akiknek valamilyen fogyatékosságuk van, hátha az újdonság varázsa... mert gondolom eddig csúnya átlagos vagy jó nõvel voltál, egy ronda pasi nem kap 300 nõt...már ha igaz ez. viszont, házasságra szerintem ne olyat keress aki életében 3-4 pasit tart egészségesnek fúj, nekem nem kéne olyan pasi aki 300 ki tudja milyen p.nciban járt, hogy én legyek a 301. ettõl értékesebbnek tartom magam
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok.
mennyi idõs vagy? basszus...te aztán nem válogattad meg, nincs nagy igényed ha ez igaz bár attól is függ mennyi idõs vagy:)
A kérdező hozzászólása: Meguntam az egészet. Nem tudom mihez kezdjek. Legszívesebben ordítanék az utcán most valahol.
Hogy erted hogy meguntad? Most ferfiak utan szeretnel erdeklodni vagy azokat a noket untad meg akik.odadobjak magukat?
A kérdező hozzászólása: oké. szerintem nem szeretnél tõlem pofont kapni kedves utolsó, olyan erõs vagyok mint egy bivaly. vicc nélkül. de egyáltalán nem vonz az erõszak szóval hagyjuk.
gyere le box edzésre, aztán átformáljuk a férfiról alkotott képedet:) . amúgy válts áldozati kategóriát. ne egy kaptafa csajokat csípj fel, hanem mindenfélét, különbözõ társadalmi rétegbõl valóakat.
Aha persze 300...De szar ..Kár , h megtaláltalak facén... És lementettem a képed tees:http://cdn.randomfunnypicture.com/wp2/wp-content/uploads/201..

Hogyan zajlik egy eljegyzési ebéd? Leírnátok, hogy nálatok ez, hogyan zajlott és, hogy a lányos háznál vagy egy étteremben történt? A fiúnak kell mondania valamit mikor felhúzza a lány ujjára a gyűrűt? És fordított esetben?

Legjobb válasz: Nálunk úgy zajlott, hogy a lányos házban történt, a võlegényem elõbb "elkért" a szüleimtõl, majd felhúzta rám a gyûrût. Nem mondott díszbeszédet nekem (bár a szüleimnek igen), de hiszen mindent láttam a szemében. Persze ez egy teljesen hagyományos lánykérés volt, ódivatú, de én így szerettem volna, ezért megtisztelt azzal, hogy ilyet kaptam. Mindenképpen ez a fõ mozzanat, ha örömet akarsz okozni, szervezd úgy, ahogy a menyasszony jelölted megálmodta. :) Ezután mi otthon, a lányos házban ettünk, de épp Karácsony volt. Az is nagyon jó ötlet, ha egy étterembe megy el a család, de akkor az olyan legyen, ami számukra fontos hely, nem valami random étterem. Ami a beszédeket illeti, párja válogatja, mondj valamit bátran, ha úgy érzed, mert ilyen szabály nincs kõbe vésve. Az, hogy a lány mond-e valamit, valószínûleg: Igent! :)

Nálunk úgy zajlott, hogy a lányos házban történt, a võlegényem elõbb "elkért" a szüleimtõl, majd felhúzta rám a gyûrût. Nem mondott díszbeszédet nekem (bár a szüleimnek igen), de hiszen mindent láttam a szemében. Persze ez egy teljesen hagyományos lánykérés volt, ódivatú, de én így szerettem volna, ezért megtisztelt azzal, hogy ilyet kaptam. Mindenképpen ez a fõ mozzanat, ha örömet akarsz okozni, szervezd úgy, ahogy a menyasszony jelölted megálmodta. :) Ezután mi otthon, a lányos házban ettünk, de épp Karácsony volt. Az is nagyon jó ötlet, ha egy étterembe megy el a család, de akkor az olyan legyen, ami számukra fontos hely, nem valami random étterem. Ami a beszédeket illeti, párja válogatja, mondj valamit bátran, ha úgy érzed, mert ilyen szabály nincs kõbe vésve. Az, hogy a lány mond-e valamit, valószínûleg: Igent! :)
Mi nem fújtuk túl, nálunk ez nem szokás! Eleve csak kettesben voltunk, amikor megkért, nem is szerettem volna, ha publikum van. A családnak telefonon mondtuk el, még akkor este. Utána a vasárnapi ebédnél ittunk egy pezsgõt, a család gratulált és kész! De voltam már "hagyományos" eljegyzési ebéden is. Az a lányos háznál volt. A fiú mondott pár mondatot, hogy mennyire szereti és ezzel a gyûrûvel fejezi ezt ki, felhúzták és utána ettünk!:)
mi is csak ketten voltunk a perommal, mi etterembe kotottunk ki .en sem szerettem volna cecot .es ez igy volt szep es romantikus.bar az nem kerdeses hogy jovo agusztusba tartjuk a lakodalmunkat ahova nem lenne szep dolog hogy csak ketten lennenk.de hat szoktak momdani mindenki maskepp csinalja.
nálam úgy volt elkértem az apjától 4 szem közt, aztán koccintottunk. Majd 1 össze szervezett idõpontban 1 étteremben is volt egy kis buli, ott 1 rakás pénzt kifizettem, de ott az a kuva okos apósom kitalálta, hogy sz*r ez... menjünk haza, majd õ bográcsozik, szóval fehér ingben kiöltözve otthon álldogáltunk a füstbe
ja és a szülõkkel ne felejts el meg egyezni a hozományról, mondjuk pl.: 3 malac, vagy 2 hektár föld :-), na jó csak vicc de mi mindig ezen poénkodtunk....

A Született Feleségekben Gabynak elvileg 2 lánya van, de a 6-7évadban már csak egy van akivel foglalkozik s mondja neki, hogy te vagy az egyetlenem. Mi történt a másik lánnyal?

Pedig egy részt sem hagytam ki... :S

Legjobb válasz: igen , ez mar nekem is feltunt , fogalmam sincs mi tortenik de szerintem valamit elszurtak

igen , ez mar nekem is feltunt , fogalmam sincs mi tortenik de szerintem valamit elszurtak
Melyik maradt? A Juanita? Erre majd én is odafigyelek.
ez egy nagyon jó kérdés, már én is gondolkoztam ezen, remélem valaki tudja a választ!
Én a 6. évadban nem vettem ezt észre, de ajánlom a filmkatalogus.hu-t, érdekes dolgok lesznek.:) (nem akartam spoilerezni.)
A kérdező hozzászólása: Én már a 7. évadot nézem és ott volt egy rész amibõl hiányoltam a másik lányt, de volt egy jelenet amiben az volt, hogy Juanita játszik a kishugával. Úgyhogy valószínüleg csak kevesebbet szerepel. Nem maradtam le semmirõl, bocs a pánikért... :)
Kiderül a 6. évad végén, hogy a kórházban egy nõvér kicserélt 7 éve két csecsemõt. Ezt megtudják Gabyék, és Carlos ellenzésére Gaby kinyomoztatja, hogy ki az igazi lánya. Szóval, Juanita is ott van ugyanúgy meg a kisebbik is, csak Gaby inkább az igazi lányával foglalkozik, õt akarja megismerni, ezért szorul a háttérbe a másik kettõ.
Az elõzõ vagyok... kicsit hülyén fogalmaztam. Szóval azt tudják meg, hogy az õ lányuk lett kicserélve egy másikkal.
igen Juanita nem az õ lányuk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!