Találatok a következő kifejezésre: Mi történik belgyógyászati (2 db)

Mi történik a belgyógyászati vizsgálat során?

Legjobb válasz: Normál terhességnél nem csinálnak belgyógyászati vizsgálatot!

Normál terhességnél nem csinálnak belgyógyászati vizsgálatot!
Szia! De csinálnak, nekem a háziorvosom csinálta: egy vérnyomásmérés plusz egy EKG, ennyi, ne aggódj.

Mi történik a terhességi belgyógyászati vizsgálaton a kórházban? Mit vizsgálnak ott?

Nyolcadik hétben vagyok,most volt az els? sima vérvételem,és a n?gyógyász adott beutalót a belgyógyra.Oda vinnem kell gondolom a vérvétel eredményét is.

Legjobb válasz: Nekem volt egy vérnyomás mérés és egy EKG. Megkérdezték van-e valami betegségem, ennyi.

Nekem volt egy vérnyomás mérés és egy EKG. Megkérdezték van-e valami betegségem, ennyi.
Nekem a háziorvosom végezte. Vérnyomást mért, megnyomogatta a hasamat (persze odafigyelt), súlymérés, és EKG, és írt egy beutalót a terhességi cukormérésre.
igen a vérvétel eredményét kell vinni, EKG-t csinálnak vérnyomásmérést, kicsit megnyomkodják a hasadat meghallgatja a szíved...semmi más
Nekem a háziorvos ill. az asszisztense végezte. Vérnyomásmérés, vércukrot néztek, ekg. Megkérdezték, van-e valami egyéb panaszom.
Nekem vinni kellett az ekg-s papírt és a laboreredményt.Megnézte beírta az eredményeket de nem vizsgált meg.Kb. 3 percig tartott az egész. 24hkm
Nem kell a belgyógyászatra menned, a háziorvosok általános orvosok többnyire, belgyógyászati vizsgálatot õk (is)végeznek. Vérnyomásmérés, szívhang esetleg, légzés... a kiskönyvbe bejegyez. Az ekg külön van.
A kérdező hozzászólása: Okés, akkor semmi extra.Utolsónak: nálunk a háziorvosit nem fogadják el Egerben, beutalót kaptam a kórház belgyógy.osztályára.Legalább 6 éve nem csinálhatja háziorvos, akkor szült rokonom és már neki is akórházba kellett mennie.Hogy miért, azt senki sem tudja.Köszönöm a válaszokat!
Nálunk sem a háziorvos csinálja, a belgyógyászatra kellet mennem, egy belgyógyászhoz.Oda csak a vérvételes papíromat vittem, meg a kiskönyvemet.Megnézte a labor eredményét, mért egy vérnyomást, csinált EKG-t.Ennyi volt.:)
A kérdező hozzászólása: Ok, így a kiírás után másfél hónappal már én is túl vagyok rajta:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!