Találatok a következő kifejezésre: Mi történik alkalommal a nőgyógyásznál (2 db)

Mi történik első alkalommal a nőgyógyásznál?

Legjobb válasz: ezt most mire kérded?mikor már terhes vagy?

ezt most mire kérded?mikor már terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Igen, bocs, ezt elfelejtettem odaírni.
Nálam ultrahanggal megnézte, tényleg babát várok-e és az a méhen belül helyezkedik-e el. Nálam hasi ultrahangot használt, de sok esetben hüvelyit szoktak, mert azzal jobban látható minden. Azt mondta, ilyenkor a méhen kívüli terhesség kizárása az elsõdleges. Boldog babavárást!
Nekem hüvelyi uh-t csinált elõször.
hasi ultrahangot csináltak elõszõr.a 12.hétig "úgy"hozzám se nyúltak. boldog babavárást
Ha egy éven belül nem voltál rákszûrésen, akkor azt megcsinálja, kézzel megvizsgál és ha modernek a berendezései, már csinál hasi uh-ot is, nekem legalábbis így történt az elsõ vizsgálat. Persze attól is függ, hogy hány hetes vagy, én 6 hetesen voltam elõször nála és akkor már látta a petezsákot, majd 4 hét múlva kellett újra menni hozzá + addig labor (vérvétel, vizelet és ekg) és a védõnõt felkeresni.

Mi történik első alkalommal a nőgyógyásznál?

Még nem voltam n?gyógyásznál. Fáj amit csinál?

Legjobb válasz: Van aki puncin keresztül vizsgál szûz lányokat, de van aki végbélen keresztül.

Van aki puncin keresztül vizsgál szûz lányokat, de van aki végbélen keresztül.
Kellemetlen, ennyi. Ennek foka függ attól, hogy alapjáraton bunkó vagy normális. Ha szûz vagy még, végbélen keresztül vizsgál, az sztem rosszabb lehet.
Csak kellemetlen, 1-2 perc az egész.
Nem fájhat (hacsak nincs valami komolyabb gyulladás). Ha fáj, akkor rögtön szólni kell, mert valamit nem jól csinál a doki... Ne félj a nõgyógyásztól, nem rosszabb, mint bármelyik másik orvos. Csak másutt vizsgál, de hát az is csak a tested egy része.
Tulajdonképpen mire vagy még kíváncsi, kedves kérdezõ, hogy kiemelted a kérdésed? Ha elárulod, megpróbálunk válaszolni rá, mert az eredeti kérdésre szerintem kaptál választ.
A kérdező hozzászólása: a vizsgálat menete érdekelne, meg hogy milyen érzés..
Menj szoknyában így a vizsgálathoz csak a bugyit kell levenni. Elõször adatokat vesz fel, kérdez párat, vérnyomást mér stb. Utána fel kell ülni a székbe, elõször kívûlrõl megvizsgálja a nunidat, majd felnyúl 1 ujjal a hüvelyedbe, hogy ellenõrizze a méhszájat. Majd egy kacsa nevû szerkezettel kitágít és mintát vesz a méhszájról esetleg csinál egy ultrahangot is. Ha szûz vagy ez a pár lépés kimarad és csak a popsidba nyúl fel és úgy vizsgál. Nem vészes kicsit kellemetlen de nem fáj pár perc az egész:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!