Találatok a következő kifejezésre: Mi történik 33. hétben (2 db)

Mi történik most? 33. hétben vagyunk a hüvelyem, a szeméremdombomnál és a derekam is hasogat. úgy belenyílal a fájdalom. Időszakosan. Nem állandóan.

Legjobb válasz: Elkezdtél tágulni.Meg a baba súlya is nyomja,húzza a dolgokat. Hidd el minden a legnagyobb rendben van.Élvezd a várandósság utolsó néhány hetét.

Elkezdtél tágulni.Meg a baba súlya is nyomja, húzza a dolgokat. Hidd el minden a legnagyobb rendben van.Élvezd a várandósság utolsó néhány hetét.
A baba nyomja a belsõdet, és lassan készülsz a szülésre. Nem akarlak elkeseríteni, de még rosszabb is lehet. Én az utolsó hetekben menni is alig bírtam! Sok sikert és kitartás, már a finisben vagytok!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, valami hasonlóra gondoltam én is. az éjjel is sokszor volt meg ma is, de akkor úgy fogom fel, hogy ez természetes érzés. boldog babavárást nektek is

Mi történik egy 33. hétre született babával?

Sziasztok, a n?vérem férje most hívott hogy mennek szülni, de mindössze még csak a 33.hétben jár. Aggódom értük. Milyen esélyei lesznek a külvilági életre a picinek? És lehet valami maradandó károsodása? Mikor jöhetnek majd haza? El?re is köszönöm a válaszokat, és a tapasztalatokat is szívesen elfogadom.

Legjobb válasz: Köszönöm hogy írtatok, az II. Sote-ra vitték õket, most beszéltem a sógorommal, a szülést egyenlõre vissza tudták tartani, uh szerint a becsült súlya 2300 g, azt mondják hogy ha megszületne a napokban, nem állna fenn nagy probléma. Egy kicsit megnyugodtam. :)

A kérdező hozzászólása: Remélem hogy itt minden rendben lesz, sajnos megesik, de azért vannak kivételek, sajnálom azt a kislányt :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtatok, az II. Sote-ra vitték õket, most beszéltem a sógorommal, a szülést egyenlõre vissza tudták tartani, uh szerint a becsült súlya 2300 g, azt mondják hogy ha megszületne a napokban, nem állna fenn nagy probléma. Egy kicsit megnyugodtam. :)
Nem szeretnélek ijesztgetni, de van egy ismerõsöm, akinek a kislánya 33. héten született. Minden rendben volt vele elõször a súlyával sem volt semmi baj. Majd a 2. napom kapott egy agyvérzést, az orvosok nem tudják mitõl. Azóta 7 éves a kislány és még mindig pelusos, tolókocsis, stb.
Barátnõm kislánya született 33hétre 1820g-al 2003-ban.Egy hónapot voltak kórházba még el nem érte 2500g-ot.Gyönyörû egészséges 9 éves nagylány semmilyen problémája nem lett most végzett a 3. osztállyal és mind végig osztályelsõ a suliban makk egészséges.
Barátnõm babája is 33 hetesen született meg, azóta már 5 éves nagylány, teljesen egészséges!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtatok, és gratula nektek is. Megnyugodtam :)
Nagy a valószínûsége, hogy nem lesz baja. Ha vissza tudják tartani, akkor még hetekig bent tartják, ha betölti a 36. hetet és akkor újra beindul a szülés, akkor már nem tartják vissza. Nekem 34 hetesen indult be, pár napig eltartott, hogy visszatartsák, majd 36 hetesen hazaengedtek, aznap vissza kellett menni éjjel, mert felment a vérnyomásom. Másnap megszültem, 3300g és 51 cm lett a kisfiam. Nagyon besárgult, de azon kívül nem lett semmi baja! 34+5hkm
Semmi baja nem lesz már!Bnõm is 32.hétre szült, 11 nap után hazamehettek, annyi volt h besárgult a baba.
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató....köszönöm szépen, remélem tényleg ilyen jók az esélyei :/
Amíg el nem éri a 2500 grammot, addig tutira kórházban lesznek, az elején inkubátor, és ha megfelelõ mennyiségû tápszert/tejcit fogyaszt és a dokik szerint rendben van, akkor hazamehetnek. Az esélyei jók, biztosan olyan kórházban lesznek, ahol PIC van, 33 hetes babának kell, azt elõre nem lehet tudni lesz-e károsodása, mivel egyenlõre azt sem tudni, miért indult el hamarabb a szülés, mennyire elõrehaladott és vissza tudják-e tartani. Írj, ha valamit tudsz, melyik kórházba mentek? 39+4 hkm
Miást megtudsz valamit írj ide!!!OK????1-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy válaszoltál, jó lenne már hírt kapni róluk, nagyon aggódom értük. Remélem hogy igazad van, és minden rendben. :)
ne aggódj, nem lesz semmi baj!! sajnos már találkoztam olyan anyukával, aki 33 hétre szült és nem élte túl a babája, de szerintem ott más is állt a dolog hátterében, nem csak a születési idõ! egy barátnõm viszont 32 hétre szült, most egy éves a makk egészséges kisfia! :) velük is minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek is, elõbb beszéltem a sógorommal, minden a legnagyobb rendben, a szülés folyamatát sikerült leállítani, :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!