Találatok a következő kifejezésre: Mi történik oldalamon van (19 db)

tényleg eltünt:=( szerettem
indavideo.hu egyébként felvásárolták

Mi történik? az oldalamon van egy elég nagy anyajegyem amibe véletlenül belekaptam tegnap vérzet elég rendessen, meg fájt is. tudom, hogy orvoshoz kell menni, de mi történik ott elégi félek, még ilyen nem történt velem.

elöször gondolom börgyógyászhoz kell menni ott mi történik?aztán gondolom a kórházba leveszik hogy zajlik ez??

Legjobb válasz: sokat segítettél köszi:) ezzel viszont bentartanak a korházba 1 napot vagy haza lehet jönni?

A kérdező hozzászólása: sokat segítettél köszi:) ezzel viszont bentartanak a korházba 1 napot vagy haza lehet jönni?
Menj el a körzeti bõrgyógyászhoz, õ megnézi és ad egy beutalót a mûtétre, a sebészetre.Vagy õk választanak neked sebészt, vagy Te is válszthatsz. legalábbis nekem igy volt. Szóval a beutalóval elmész a dokihoz, õ ad egy mûtéti idõpontot és kész. a mûtét nem fáj, kapsz egy érzéstelenitõ szurit, én nem érzel semmmit. Megvan 10 perc alatt. Nekem már vettek le többet is, én a Honvéd kórházba mentem vele, a plasztikai sebészetre. Ingyen megcsinálják. Remélem segitettem. :)
valaki nem rég kérdezte mi az a börrák ott írtam róla a páromnak hogy volt. ö is egy kiállóval ment a dokihoz de annak semmi baja nem volt. le sem vették neki mert a hátán van.
A kérdező hozzászólása: nekem is kiáll viszont véletlenül megsértettem tegnap és szinte a fele lóg.leragaztottam amig nem megyek dokihoz, hogy addig se sérüljön tovább.tudom, hogy minnél elöbb el kell mennem orvoshoz, nehogy valami gond legyen tényleg, de nagyon parázok, de nagyon szépen köszi a válaszokat:)
Nem tartanak bent, a mûtét után rögtön hazamehetsz. Én a mûtét után lepihentem egy kicsit kb.15 percre, aztán már mentem is. Hát, ha Neked a fele lelóg, akkor tuti le kell majd szedetni, mert az már nem fog "visszaállni". Én is tök paráztam az elsõ elõtt, aztán rájöttem hogy felesleges, tök rendesek voltak a dokik meg viccelõdtek is mûtét közben. Nekem dr.Debreczeni Béla szedte le.Szóval azóta voltam másodszor is, egész belejöttem...:) Szóval nyugi!
A kérdező hozzászólása: köszi, probálok:) )
Nyugi! Gond nélkül leszedik, nem is fáj. csak akkor lehet baj, ha nem mész el. Ha már ott vagy, nézesd meg a többit is (a hátadon is), ami kiáll. Máskor is beleakadhatsz...

Mi történt a hiddenworld. Tk-val? Nem ugy volt hogy szerkesztik majd tovább? vannak ehhez hasonló oldalak?

Legjobb válasz: Erre én is szeretnék választ kapni. A hiddenworld.tk oldal helyett bejön a hiddenworldforyou.info oldal ahová belehet jelentkezni, de engem nem enged be. Nagyon szerettem ezt az oldalt és kár, ha megszûnt.

Erre én is szeretnék választ kapni. A hiddenworld.tk oldal helyett bejön a hiddenworldforyou.info oldal ahová belehet jelentkezni, de engem nem enged be. Nagyon szerettem ezt az oldalt és kár, ha megszûnt.
Elméletileg létezik csak gyakorlatilag nem, sehogy sem lehet velük felvenni a kapcsolatot már próbáltam egy párszor... a vicces az, hogy pár perce kiírtam egy kérdést ami kapcsolódott az oldalhoz de törölték :|

Mi történt a JailbaitGallery oldallal? Milyen hasonló oldal van még?

Legjobb válasz: http://www.womeninyears.com/

A kérdező hozzászólása: Nem ilyen oldalra gondoltam. Hanem olyanra, ahol felöltözött tini lányok pózolgatnak, nem pedig pornográfia jellegût.

A buszok sebességmérőjének két oldalán (az órán belül) van két lámpa ami időnként felvillan. Ezek mit jeleznek és mi történik ha világítanak?

Legjobb válasz: ha a pici narancssárga v piros szinüre gondolsz akkor az a sebesség tullépés esetén van illetve a másik a tachográf miatt tehát h van benne kártya/korong

ha a pici narancssárga v piros szinüre gondolsz akkor az a sebesség tullépés esetén van illetve a másik a tachográf miatt tehát h van benne kártya/korong
Ez azt jelzi, hogy olyankor nem fognak a fékek. Ha hosszasan kezdenek világítani, jobban teszed ha imádkozol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Van olyan oldal, ahonnan valahogy vissza lehet -utólag- nézni nappal (! ) hogy egész éjjel mi történt a Való Világban?

Nagyon érdekelne - lehet izomból tolni az arcomba a kõkemény kritikát, nem érdekel - de rosseb se virraszt éjszaka miattuk. Az összevágott bejátszások a tv-ben meg egy nagyon gyenge fél órát, ha kitesznek adásonként, ami édeskevés. Borzasztóan érdekelne!

Legjobb válasz: nincsen, valovilag.hu-n vannak fent plusz videók ,de azok is max pár percesek.

nincsen, valovilag.hu-n vannak fent plusz videók , de azok is max pár percesek.
Mi ez a szellemi kútmérgezés, ez a pusztító alpáriság?
A kérdező hozzászólása: Én mérgezni akarom magamat, de nappal... valóvilág módra... hol tudom?
VV Attila facebook oldalán meg tudod nézni õket :)

TB fizetése, mikortól? Jól szűrtem le a dolgokat? Egyáltalán lehet hinni az ezen az oldalon leírtaknak? Ha igen akkor mi történik abban a 45 napban mikor már nem vagyok jogosult az eü. Szolgáltatásra, de még nem is kell fizetnem? Hogy van ez?

Bocsánat a terjedelemért. Előre is köszönöm az esetleges válaszokat. Olvasgatom a jogszabályt, de nem minden tiszta. Ez az oldal (

Legjobb válasz: Én - tudom, baj- , de nem fizettem, és csak most sikerült elintéznem, hogy az önkormányzat állja a TB-m egy évig. Kaptam az APEH (NAV)-tól papírt, abban azt írja, december 16-tól nincs TB-m. Tavaly érettségiztem, szóval szerintem rád is ez vonatkozik :) Dec. 16. után kell magad után fizetni, hacsak nem találsz munkát :) Vagy menj be az önkormányzathoz, igényeld meg, hogy fizessék helyetted, ha rászorult vagy, egy évre megkapod :) (Bocsi a hosszú válaszért)

Én - tudom, baj- , de nem fizettem, és csak most sikerült elintéznem, hogy az önkormányzat állja a TB-m egy évig. Kaptam az APEH (NAV)-tól papírt, abban azt írja, december 16-tól nincs TB-m. Tavaly érettségiztem, szóval szerintem rád is ez vonatkozik :) Dec. 16. után kell magad után fizetni, hacsak nem találsz munkát :) Vagy menj be az önkormányzathoz, igényeld meg, hogy fizessék helyetted, ha rászorult vagy, egy évre megkapod :) (Bocsi a hosszú válaszért)
Abban a 45 napban is igénybe veheted az ellátást. Akinek pl. munkaviszony szûnt meg, nekik a munkaviszony megszûnése után még 45 napig van ellátásuk, viszont a 45 nap után kell maguk után fizetni vagy ha szociális rászorult, akkor utána másnak fizetni, mivel onnantól nincs ellátás. Olyan diáknak, akire vonatkozik az a jogszabály, nekik meg december közepéig van ellátás, addig nem kell fizetni, utána igen. Aki tudja maga után fizetni, annak maga után kell, aki meg nem tudja, az kérheti, hogy az önkormányzat szociális alapon fizesse utána.
A kérdező hozzászólása: most fejeztem be az egyetemet, és elvileg a diákom március végéig még jó volt. (Ha lett volna még aktív félévem azt ilyen március környékén kaptam volna meg, ) szóval gondolom kb. most értem annak a 45 napnak a határára..
Hasonló cipõben járok én is. Tegnap ért véget a passzív támogatás, ha jól számoltam.
Kezd kihalni
A kérdező hozzászólása: mert megvette a nexon? vagy miért?

Régebb sokkal több troll volt az oldalon, mi történt velük, hol vannak? :D

De úgy komolyan,régebb annyi poénos választ olvastam hogy majd összehugyoztam magam,de mostanság alig akad egy egy troll aki ezt az állapotomat visszahozza:(

Legjobb válasz: ez van ezt kel szeretni trololololo

ez van ezt kel szeretni trololololo
Szerintem õk ki lettek tiltva errõl az oldalról...
hát, a vicces és frappáns válaszolók tényleg kihaltak innen. de még többen vannak akik viccesek akarnak lenni de nem sikerül nekik... :(
Éhen haltak, mert nem etették õket :P (don't feed the trolls) Trollolololo
Itt vagyok, már meg se találsz? XD Trololololo
Elmentek Középföldére vagy Azerothra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!