Találatok a következő kifejezésre: Mi történik oldalamon (172 db)

Mi történik ha a samsung galaxy s4 oldala elkopik? Mert ugy tudom hogy kopik az oldala

Ha elkopik az oldala akkor mit lehet teni ?kilehet cserélni?vagy csinálni vele valamit ? És hogy lehet megelõzni hogy kopjon az oldala?ja és az oldala az elõlaphoz tartozik?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, nekem is S4-em van. Még mondjuk új, karácsonykor kaptam, de nem veszem észre, hogy kopna - szerencsére. Nagyon vigyázok is rá. Nem tudom, a garancia vajon kiterjed-e ilyesmire. Lehet amúgy rá biztosítást is kötni, és akkor bármi történik, azonnal kicserélik elvileg.

Hát nem tudom, nekem is S4-em van. Még mondjuk új, karácsonykor kaptam, de nem veszem észre, hogy kopna - szerencsére. Nagyon vigyázok is rá. Nem tudom, a garancia vajon kiterjed-e ilyesmire. Lehet amúgy rá biztosítást is kötni, és akkor bármi történik, azonnal kicserélik elvileg.
Garancia nem vonatkozik ilyenre. Biztosítást lehet kötni rá de vagy 2 ezer a havidíja és bármilyen javításnál vagy 20 ezer Ft az önrész. Szóval nem éri meg kopásra használni.
A kérdező hozzászólása: De mit lehet teni ha elkopik?
Ha minõséget akarsz akkor cseréld le egy Xperia Z-re. A Samsungnak mindig is vicc volt az anyaghasználata.

Mi történik a prizmán áthaladó fénnyel ha a prizma harmadik oldalára vízcsepp kerül? Megváltozik a kilépés helye, vagy a "spektruma"?

Legjobb válasz: Megpróbálom értelmezni a kérdést, és az én értelmezésemre megadom a választ. Ha mégsem ilyen kísérleti elrendezésben gondoltad, akkor írj vissza. Kérdésed alapján úgy vélem, hogy a prizma egyik oldala a belépõ oldal. A másik oldala a kilépõ oldal. Ehhez képest, ha a harmadik oldalára vízcsepp kerül, akkor nem változik semmi, a vízmentes állapothoz képest.

Megpróbálom értelmezni a kérdést, és az én értelmezésemre megadom a választ. Ha mégsem ilyen kísérleti elrendezésben gondoltad, akkor írj vissza. Kérdésed alapján úgy vélem, hogy a prizma egyik oldala a belépõ oldal. A másik oldala a kilépõ oldal. Ehhez képest, ha a harmadik oldalára vízcsepp kerül, akkor nem változik semmi, a vízmentes állapothoz képest.
De amúgy, ha a vízcseppen keresztül lép ki, attól még ugyanott lép ki, csak más szögben.

Mi történik? az oldalamon van egy elég nagy anyajegyem amibe véletlenül belekaptam tegnap vérzet elég rendessen, meg fájt is. tudom, hogy orvoshoz kell menni, de mi történik ott elégi félek, még ilyen nem történt velem.

elöször gondolom börgyógyászhoz kell menni ott mi történik?aztán gondolom a kórházba leveszik hogy zajlik ez??

Legjobb válasz: sokat segítettél köszi:) ezzel viszont bentartanak a korházba 1 napot vagy haza lehet jönni?

A kérdező hozzászólása: sokat segítettél köszi:) ezzel viszont bentartanak a korházba 1 napot vagy haza lehet jönni?
Menj el a körzeti bõrgyógyászhoz, õ megnézi és ad egy beutalót a mûtétre, a sebészetre.Vagy õk választanak neked sebészt, vagy Te is válszthatsz. legalábbis nekem igy volt. Szóval a beutalóval elmész a dokihoz, õ ad egy mûtéti idõpontot és kész. a mûtét nem fáj, kapsz egy érzéstelenitõ szurit, én nem érzel semmmit. Megvan 10 perc alatt. Nekem már vettek le többet is, én a Honvéd kórházba mentem vele, a plasztikai sebészetre. Ingyen megcsinálják. Remélem segitettem. :)
valaki nem rég kérdezte mi az a börrák ott írtam róla a páromnak hogy volt. ö is egy kiállóval ment a dokihoz de annak semmi baja nem volt. le sem vették neki mert a hátán van.
A kérdező hozzászólása: nekem is kiáll viszont véletlenül megsértettem tegnap és szinte a fele lóg.leragaztottam amig nem megyek dokihoz, hogy addig se sérüljön tovább.tudom, hogy minnél elöbb el kell mennem orvoshoz, nehogy valami gond legyen tényleg, de nagyon parázok, de nagyon szépen köszi a válaszokat:)
Nem tartanak bent, a mûtét után rögtön hazamehetsz. Én a mûtét után lepihentem egy kicsit kb.15 percre, aztán már mentem is. Hát, ha Neked a fele lelóg, akkor tuti le kell majd szedetni, mert az már nem fog "visszaállni". Én is tök paráztam az elsõ elõtt, aztán rájöttem hogy felesleges, tök rendesek voltak a dokik meg viccelõdtek is mûtét közben. Nekem dr.Debreczeni Béla szedte le.Szóval azóta voltam másodszor is, egész belejöttem...:) Szóval nyugi!
A kérdező hozzászólása: köszi, probálok:) )
Nyugi! Gond nélkül leszedik, nem is fáj. csak akkor lehet baj, ha nem mész el. Ha már ott vagy, nézesd meg a többit is (a hátadon is), ami kiáll. Máskor is beleakadhatsz...


Üdv. Mindenkinek! Kérdezem, mi történt a Hasznosjáték oldallal és azon belül a bingó játékkal?

Még a 15 órási játékon játszottam, sőt a 18 órás játékon is megnéztem, hogy áll a dolog, de sajnos későn mentem az oldalra, mert addig már kiválasztották a nyertest. De már a 21 órási játékot nem tudtam lejátszani, mert nem jött be az oldal, csak üres lap jelent meg, az állapotsorban meg az a felirat, hogy kész. Kérdezem, miét ment el az oldal, már tegnap vagy tegnapelőtt is ugyanígy jártam, hogy a 21 órási bingót nem tudtam lejátszani, de valahogy akkor sikerült újra behoznom, persze akkor már elmúlt a játék. Kérdem, hogy vajon bejön-e még a játék valaha, vagy örökre eltűnt vagy eltűnik? Egy hónapja kb. kaptam egy emailt, amiben tájékoztattak, hogy a válság miatt felfüggesztik egy bizonytalan időre a játékoldalt. De pár nap múlva visszajött és működött egész mostanáig. Várom a gyors választ a kérdésemre. Üdv. és köszönettel: Stein Emilné Szfvár. 01. 25.

Legjobb válasz: Gyakran járhattál az oldalra....kb 3-4 hétig ki volt írva hogy az adójogszabályok változása miatt bizonytalan ideig szünetel az oldal. Aztán az is , hogy mivel nem változtak a jogszabályok az oldal befejezi a mûködését. és kész vége...

Gyakran járhattál az oldalra....kb 3-4 hétig ki volt írva hogy az adójogszabályok változása miatt bizonytalan ideig szünetel az oldal. Aztán az is , hogy mivel nem változtak a jogszabályok az oldal befejezi a mûködését. és kész vége...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Kár, hogy végleg befejezõdött az oldal mûködése. Pedig jó volt. Remélem, ha rendezõdnek az adójogszabályok körüli problémák, talán megint elindul. Ha így lesz, és újra elindul, kérem, értesítsenek az emailcímemen: [email protected]. Köszönettel és üdv.: Stein Emilné. 03. 03.

Mi történt a hiddenworld. Tk-val? Nem ugy volt hogy szerkesztik majd tovább? vannak ehhez hasonló oldalak?

Legjobb válasz: Erre én is szeretnék választ kapni. A hiddenworld.tk oldal helyett bejön a hiddenworldforyou.info oldal ahová belehet jelentkezni, de engem nem enged be. Nagyon szerettem ezt az oldalt és kár, ha megszûnt.

Erre én is szeretnék választ kapni. A hiddenworld.tk oldal helyett bejön a hiddenworldforyou.info oldal ahová belehet jelentkezni, de engem nem enged be. Nagyon szerettem ezt az oldalt és kár, ha megszûnt.
Elméletileg létezik csak gyakorlatilag nem, sehogy sem lehet velük felvenni a kapcsolatot már próbáltam egy párszor... a vicces az, hogy pár perce kiírtam egy kérdést ami kapcsolódott az oldalhoz de törölték :|

Mi történt a könyvfanoknak. Ucoz oldallal? Régen jártam oda, de azt írja ki az oldal, hogy bezárt? Végleg bezártak, vagy csak elköltöztek?

Legjobb válasz: Az az oldal bezárt, de elvileg nem szûnnek meg, hanem a régi oldalt fogják használni, aminek sajnos nem tudom a címét. Ha esetleg te tudod, akkor légyszi privátba írd meg nekem.....vagy valaki!!!

Kérlek szépen nekem is küldjétek el priviben! Az egyik kedvenc oldalam volt. Elõre is köszönöm.
Lenne olyan kedves valaki és nekem is elküldené? :) Köszönöm :)
Helló! Én is regisztrálva voltam, de sajnos nem találom õket azóta, amióta eltüntek, pedig jó lenne, nagyon jó oldal volt. Valaki el tudná nekem is küldeni priviben az új címüket? Köszönöm.
sziasztok nekem is elküldenétek az új oldal címét léci :)
Nekem is küldjétek el kérlek!
Kérlek engem is értesítsen az aki tudja az új címüket. Mostanság sehol nem találom õket és fontos lenne ! Elõre is köszönöm ;D
Sziasztok! Nekem is elküldené valaki a címet? Én is regisztrálva voltam, és annyira jó lenne megint megtalálni õket! :) Köszönöm!
Sziasztok! Valaki megkapta már az új címet? Megtenné, hogy elküldi nekem is privátban? Régi olvasójuk voltam, és már nagyon hiányoznak a könyveik ;) Köszi elõre is!
sziasztok! Ha valaki tudja akkor eltudná küldeni nekem is privát üzenetbe?
Nekem is elküldené valaki?:)
Én is örülnék az új címnek szóval létci privibe nekem is küldje el aki tudja. Elöre is köszönöm.
Sziasztok! Légyszi nekem is küldje el valaki az oldal címét. :) A régi oldalukon is tag voltam, de aztán eltûntek. Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!
Én és megszeretném kapni privibe! Hálás lennék! Köszönöm elõre is!
Én is nagyon szerettem az oldalt és amióta megszûnt nem találom. Ha valakinek meg van az új címük küldje már el nekem privát üzibe. Elõre is köszönöm mert nagyon szeretném olvasni újra a könyveiket.
kérlek, akkor már nekem is irjátok meg :) nagyon jó oldal volt :)
Sziasztok! Én is csatlakoznék a népes táborhoz akik megszeretnék tudni az oldal címét! LÉCI aki tudka küldje el priviben. :)
Sziasztok! Én is örülnék neki ha megkaphatnám az új címet! Elõre is köszönöm!:) )
Sziasztok! Ha tudjátok, nekem is megtudnátok írni az oldal új címét. én is tag voltam, aztán egyszer csak megszûnt:S!! Privibe várom az üzenetet! Köszi
Én is szeretném, ha valaki elküldené nekem! Köszönöm elõre is!
És én is csatlakoznék az elõttem írókhoz. Nagyon szépen megköszönném, ha valaki nekem is elküldené. :)
Sziasztok! Valaki nekem is el tudná küldeni az új címet ha lehet? Nagyon hiányzik az oldal... annyi jó könyvet találtam ott :)
Én is feliratkoznék azoknak a listájára, akik az új címet szeretnék tudni. Köszönöm:) )
Hello, Nekem is meg tudná adni valaki az új címet? Nagyon szerettem azt az oldalt, és valaki meg tudná adni nagyon megköszönném! Kérem valaki küldje el privátba! Elõre is köszönöm!
Sziasztok! Ha tudjátok, nekem is megtudnátok írni az oldal új címét. én is tag voltam, aztán egyszer csak megszûnt:S!! Privibe várom az üzenetet! Köszi
Sziasztok! Nekem is írjátok meg légyszi priviben az új titkos oldal címét, vagy bármilyen elérhetõséget, amin írni tudok nekik. köszönöm szépen
Sziasztok! Légyszi nekem is küldje el valaki az oldal címét. :) A régi oldalukon is tag voltam, de aztán eltûntek. Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!
sziasztok! ha valaki már kapott választ, az nekem is át tudná küldeni? elõre is köszönöm
Sziasztok! Nekem is elküldenétek az új címüket? A régi oldalon is regisztrálva voltam. Nagyon jó oldal volt, szerettem, hogy ott mindig meg találtam amit kerestem.
sziasztok! Ha valaki tudja akkor eltudná küldeni nekem is privát üzenetbe?:)
Sziasztok! Kapott már valaki választ? Mert én is szívesen olvastam tõlük, és kíváncsi lennék, ha folytatják valahol. Aki tudja, kérjük ossza meg!
Sziasztok. Én is azt hallottam, hogy átköltöztek új oldalra, de annak a címét sajnos nem tudom. Ha valaki tudja meg tudná írni nekem is priviben? Nagyon hiányzik. :( Elõre is köszönöm.
Nagyyon szeretném én is megtudni az új oldal címét, kérlek küldjétek el nekem is. Próbáltam írni a régi e-mail címükre de nem érkezett válasz.
Sziasztok én se tudom hova költöztek :(, légyszi írjon privibe aki tudja! Elõre is köszönöm :)
Sziasztok, én nem tudok róla, hogy átmentek-e máshova, de ha tényleg átköltöztek egy titkos lapra, lécci írjátok már meg a címét priviben. :)
Én is imádtam azt az oldalt, és sajnálom, hogy elköltöztek. Ha valaki tudja az új címet privátban írja meg, megköszönném.
Én is nagyon szerettem, igaz ritkán néztem fel, így nagyon meglepõdtem mikor láttam, hogy bezárt, ha valaki tudja az új címet kérlek küldje el nekem is. Elõre is köszönöm.
Én imádtam azt az oldalt, ugyh ha vki tudja az új címét légyszí nekem is küldje el privipe!!!
Hu, az jol hangzik, ha uj helyen mukodnek :) az új oldal cimét én is szeretném megkapni. Légyszi ha vki tudja nekem is juttassa el.
Igen, valaki felnyomta õket, ezért valamilyen szupertitkosított oldalra átmentek. Nekem sikerült is beregisztrálnom oda, aztán a párom egy víruskeresõt lefuttatott a gépünkön, ami törölte a Kedvencek-ben elmentett oldalak címeit. Szóval ha valaki el tudná küldeni nekem is az új oldal címét, kérem, kérem, kérem, tegye meg (priviben)!
Én is megkaphatnám az új címet priviben? olyan jó lenne..
nekem is küldje már el vki lécci lécci az új oldal címét?
Szeretnék csatlakozni a könyörgõk sorához...nagyon szerettem azt az oldalt és nagyon-nagyon hálás lennék a címért! Köszönöm, ha valaki megírja!
Sziasztok ! Nekem is légyen szíves valaki !
Sziasztok! Nekem is elküldené valaki a címet? Köszönöm! :)
Nekem is elküldené valaki privibe?nagyon megköszönném.:) )
Én is kérném, köszi.
Én is, én is, én is. Próbáltam írni a régi mail címükre, de nem kaptam választ :((
Sziasztok! Ha valaki tudja az új címüket elküldeni nekem is? Elõre is köszönöm!
Sziasztok! Ha valaki megkapta az új címet, nekem is elküldi priviben? Nekem is nagyon hiányzik az oldal. :(
Sziasztok! Légy szíves, aki tudja az új címet nekem is küldje el priviben! Köszönöm.
ÉNIS, ÉNIS, ÉNIS!! Privit kérek
Én is kérem köszönöm elõre is
Az az oldal bezárt, de elvileg nem szûnnek meg, hanem a régi oldalt fogják használni, aminek sajnos nem tudom a címét. Ha esetleg te tudod, akkor légyszi privátba írd meg nekem.....vagy valaki!!!

Mi történt a vagyinkabb.com oldalával?

Beírtam az oldal címét, de nem találja. Csak ennél az oldalnál van ez. Esetleg elköltözött, vagy bezárt? Valaki tud róla valamit?

Legjobb válasz: Szia! Az oldal készítõje vagyok. Sajnos nem foglalkoztam vele lejárt a domain és törölték a tárhelyet is. De hamarosan újraindítom más néven. A Vagyinkább Facebook oldalán meg lesz hirdetve az új cím.

Szia! Az oldal készítõje vagyok. Sajnos nem foglalkoztam vele lejárt a domain és törölték a tárhelyet is. De hamarosan újraindítom más néven. A Vagyinkább Facebook oldalán meg lesz hirdetve az új cím.

Mi történt a nufc. Co.hu szurkolói oldallal?

A Newcastle United FC magyar szurkolói oldala. Pár napja nem érem el, a Facebook oldalukat sem.

Legjobb válasz: Nekem ezt adja ki: A nufc.co.hu korábbi formájában megszûnt létezni Newcastle United oldalak Newcastle United Népsport Blog Newcastle United Hivatalos Oldal Ed Harrison Newcastle United blogja NewsNow - Newcastle United hírgyûjtõ hírhányó.hu - Newcastle United hírgyûjtõ

Nekem ezt adja ki: A nufc.co.hu korábbi formájában megszûnt létezni Newcastle United oldalak Newcastle United Népsport Blog Newcastle United Hivatalos Oldal Ed Harrison Newcastle United blogja NewsNow - Newcastle United hírgyûjtõ hírhányó.hu - Newcastle United hírgyûjtõ
A kérdező hozzászólása: Nekem, is ezért kérdezem. :)

Mi történt a paybox. Me oldalával? És most ezen az új oldalon hol lehet bejelentkezni?

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Jobb oldalon, fent, usernameC password, aztán login

Jobb oldalon, fent, usernameC password, aztán login

Operával ha a google.com -ot meg akarom nyitni ezt a feliratot kapom: Figyelmeztetés támadó oldalra. Mi történt vajon?

A lapot, amelyet meg akart nyitni, rosszindulatú szoftverek terjesztésével vádolják. Bármilyen szoftver err?l a lapról veszélyes lehet.

Legjobb válasz: nem.. ez a szar avg hibája, valakinek a gépén false pozitív volt az oldal és az avg elküldi magától a jelentést, opera pedig automatikusan az adatbázisból tiltja az ilyen oldalakat.. holnapra valószínû kitörlik..

nem.. ez a szar avg hibája, valakinek a gépén false pozitív volt az oldal és az avg elküldi magától a jelentést, opera pedig automatikusan az adatbázisból tiltja az ilyen oldalakat.. holnapra valószínû kitörlik..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!