Találatok a következő kifejezésre: Mi történik, valakinek (650 db)

Nem biztos, hogy berúgott. Partidrog miatt is lehet.
A kérdező hozzászólása: Tuti, hogy nem drogozott.Csak szimplán ivott.De tényleg lehet, hogy egy pillanatképre sem emlékszik?

Mi történik? Valaki segitsen mi történik a szervezetembe? !

Sziasztok! 1 hetem lenne még mensiig, aztan tegnap par csepp barnazasom volt semmi tünet mellé. Ma reggel viszont hasszurkalassal ebredtem illetve a bal petefészkemben is érzek szùrkálást, barnásom most erõsebb erõsebb a szìne is. De meg mindig nem menstruacio nagysagu. Mi történhet?

Legjobb válasz: Lehet beágyazódási vérzésed is (barnázás), vagy elõbb fog megjönni a mensid. Várni kell majd kiderül. Ha baba van a dologban még be sem ágyazódott, szívverése meg még fõleg nincsen, kvázi nem is létezik még, miatta ne aggódj. De simán lehet, hogy most ágyazódik be picit barnázól párnapig mert ahogy ássa be magát el-el szakít pár hajszál eret, de aztán abba marad a barnázás. Mióta próbálkoztok? Pontos a mensid mindig?

Lehet beágyazódási vérzésed is (barnázás), vagy elõbb fog megjönni a mensid. Várni kell majd kiderül. Ha baba van a dologban még be sem ágyazódott, szívverése meg még fõleg nincsen, kvázi nem is létezik még, miatta ne aggódj. De simán lehet, hogy most ágyazódik be picit barnázól párnapig mert ahogy ássa be magát el-el szakít pár hajszál eret, de aztán abba marad a barnázás. Mióta próbálkoztok? Pontos a mensid mindig?
Velem is ez van. Tegnap elôtt èjjel szúrni kezdett a mèhem Azota se görcs, se semmi, csak nèha egy iszonyat kevés barnàs-vères maszat. Nekem 9 napom van mensiig.
Simán lehet beágyazódás. :) Ha nem jön meg, akkor tesztelj 1 hét múlva. De ne aggódj nincs semmi baj. :) 38 hkm.
Az elôzô vàlaszolo vagyok. Nàlam ez a 2. barnàzós nap. Nèha pàr óràn keresztül semmi, utàna meg egy pirosas- barnàs.pötty a wcpapiron. Szerinted?

Mi tortenik valakivel ha beleesik a pottyantos vecebe?

Tenyleg bele lehet halni?

Legjobb válasz: Elég érdekes kérdést tettél fel, kis babákról hallotunk már nem egyrõl h az anyának nem nevezhetõ egyén bedobta és belefulladt szegény kis pára. Felnõttként ha valaki beleesik mert mondjuk rosszul lesz és nincs magánál elképzelhetõ h belefullad, de ha magánál van nem nagyon hiszem. Miért tetted fel ezt a kérdést?

Elég érdekes kérdést tettél fel, kis babákról hallotunk már nem egyrõl h az anyának nem nevezhetõ egyén bedobta és belefulladt szegény kis pára. Felnõttként ha valaki beleesik mert mondjuk rosszul lesz és nincs magánál elképzelhetõ h belefullad, de ha magánál van nem nagyon hiszem. Miért tetted fel ezt a kérdést?
szerintem ha nincs rajta seb nem hal bele. ha van akkor elég kellemetlen fertõzések érhetik utána
A gazok miatt bele lehet halni.
Megfürdik.

Vannak FIMO gyurmáim. (süthető gyumák) Beraktam őket egy raffaellos dobozba mert nem volt otthon más. (lent a leírás, hogy mi történt ) valaki segítene?

ma arra lettem figyelmes, hogy a legalsó gyurmák alatt(papít lapokkal voltak elválasztva) egy átlátszó ragasztó szer? nyúlós anyag volt... színtelen, szagtalan... fogalmam sincs, hogy mi ez! Segítség! Ez roszat jelent?

Legjobb válasz: Szia! Nem jelent rosszat, csak mivel valamilyen mûanyaggal érintkezett a gyurma, ezért oldani kezdte. Tárold más dobozban:)

Szia! Nem jelent rosszat, csak mivel valamilyen mûanyaggal érintkezett a gyurma, ezért oldani kezdte. Tárold más dobozban:)
A kérdező hozzászólása: ó, köszönöm! :) )

Mi történik valakivel, ha radioaktív/mutáns ugróbabot eszik?

Legjobb válasz: Elõször jóllakik, aztán meghal.

Elõször jóllakik, aztán meghal.
Kifingik.

Cabal Online 2, most lesz vagy mi történt, valaki valami friss infot?

2010-11 be már pedzegették, és jöttek a bemutato videok... hogy álítolag már 2012ben megjelenik.... és erre semmi, már régota dolgoznak rajta, meg ha 11be bétát teszteltek, miért nincs még hír se rola, nemhogy a kész játék? vagy koreába már tolják europa meg el lett felejtve ?

Legjobb válasz: Már 2009óta hirdetgetik , ha megis jelenik ugyanugy bukás lesz mint a sima cabal . Guild Wars 2 , World of Warcraft , Tera Online , Rift -mellett labdába se rughat.

Már 2009óta hirdetgetik , ha megis jelenik ugyanugy bukás lesz mint a sima cabal . Guild Wars 2 , World of Warcraft , Tera Online , Rift -mellett labdába se rughat.
A kérdező hozzászólása: bukás? nézõ pont kérdése... nekem csak ez jött be, és messze de messze jobban elnyerte tetszésemet mint a wow.... azért is érdekelne annyira, mert én nagyon meg voltam elégedve az elsõ részével, csak az már kicsit kihalt, meg ha vannak is csak full überpro kockák.... szerintem az elsõ rész se volt bukás mert vagy 3 éven keresztül igencsak teli voltak a szerverek...

Mi történik akkor, ha a rendőrségen sikertelen szembesítés történik? Mi történik az üggyel pl: lopás esetén? Tételezzük fel, hogy mind két személy (vádlott, sértett) jelen van, mégis sikertelenné válik a szembesítés.

Legjobb válasz: A szembesítés egy nyomozati cselekmény. Vagy megerõsítik egymás állítását a felek (eredményes szembesítés), vagy tagadják (eredménytelen). Ettõl még az ügy megy tovább. Ügyvédre szüksége lehet mindkét esetben, mert a szembesítés eredményétõl függetlenül könnyen gyanúsított lehet. A magyar ügyészség pedig nem sokat töpreng azon, hogy meggyanúsítson valakit. A bíróságok pedig 97%-ban az ügyészség igényei szerint meghozzák az ítéletet.

A szembesítés egy nyomozati cselekmény. Vagy megerõsítik egymás állítását a felek (eredményes szembesítés), vagy tagadják (eredménytelen). Ettõl még az ügy megy tovább. Ügyvédre szüksége lehet mindkét esetben, mert a szembesítés eredményétõl függetlenül könnyen gyanúsított lehet. A magyar ügyészség pedig nem sokat töpreng azon, hogy meggyanúsítson valakit. A bíróságok pedig 97%-ban az ügyészség igényei szerint meghozzák az ítéletet.

Van valamilyen fórum vagy bármi, ahol leírják, hogy az online közvetítésben mi történt a való világban?

Már egyszer valahol megtaláltam, ilyen összefoglalószer?t írtak. Esetleg valaki?

Legjobb válasz: http://eperusztortusz.blog.hu/ http://kattrin.blog.hu/ Habár a második azt írja, hogy többet nem foglalkozik a vv-vel. Itt is gyakran írják, hogy mi történik: http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step..

http://eperusztortusz.blog.hu/ http://kattrin.blog.hu/ Habár a második azt írja, hogy többet nem foglalkozik a vv-vel. Itt is gyakran írják, hogy mi történik: http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step..

Mi történik ha valaki sokáig fentmarad alvás nélkül? Egy átlagos ember mennyi ideig tudja kibírni? Utána mi történik?

Legjobb válasz: Ilyen vizsgálatokat már végeztek egyetemistákkal, de a pontos eredményekre már nem emlékszem. Pár napig bírták, majd kb. 16-24 órát aludtak. Ha az ember huzamos ideig nem alszik, akkor egy idõ után hallucinációk és egyéb idegrendszeri tünetek jelentkeznek, megváltoznak a reflexek, a mozgáskoordináció, és mindez egyre durvább formákat ölt, míg végül az ember lénye teljesen szétesik, kifordul önmagából. És végül a nagyon tartós alvásmegvonásba bele lehet halni. (Nem véletlenül kedvelt kínzási, illetve agymosási technika sajnos.) De ezeket a dolgokat már rég olvastam, nem emlékszem a pontos idõtartamokra -- hogy ki meddig bírja, kinél mikor jelentkezik melyik fázis, meg ennél pontosabb tünetekre, persze az egyéni eltérésekkel --, remélem, valaki tud majd pontosabb választ is adni, én most ennyit tudok.

Ilyen vizsgálatokat már végeztek egyetemistákkal, de a pontos eredményekre már nem emlékszem. Pár napig bírták, majd kb. 16-24 órát aludtak. Ha az ember huzamos ideig nem alszik, akkor egy idõ után hallucinációk és egyéb idegrendszeri tünetek jelentkeznek, megváltoznak a reflexek, a mozgáskoordináció, és mindez egyre durvább formákat ölt, míg végül az ember lénye teljesen szétesik, kifordul önmagából. És végül a nagyon tartós alvásmegvonásba bele lehet halni. (Nem véletlenül kedvelt kínzási, illetve agymosási technika sajnos.) De ezeket a dolgokat már rég olvastam, nem emlékszem a pontos idõtartamokra -- hogy ki meddig bírja, kinél mikor jelentkezik melyik fázis, meg ennél pontosabb tünetekre, persze az egyéni eltérésekkel --, remélem, valaki tud majd pontosabb választ is adni, én most ennyit tudok.
2-3 nap maximum, utána teljesen hülye leszel, bármit is szedsz és magadon kívül elalszol bárhol is vagy, ha mégsem akkor is kimerülsz agyilag teljesen. "álmaimat gépek rázzák, hogy ne tudjak aludni..."
Én 4 napig bírtam. Ezt is úgy, hogy kb. 3-4 órakor, és 7 óra körül ittam egy bögre kávét. Az elsõ 2 nap laza volt, a 3. nap elején viszont belassultam, nem tudtam tisztán gondolkodni, a mozgásom is "érdekes" volt. Kb. 22 órakor a gondolkodásom "helyreállt", a mozgásproblémák maradtak. Egy poharat nem tudtam rendesen megfogni. A 4. nap úgy telt el, mint a 3. 4 nap ébrenlét után kb. 12 órát aludtam. Meghalni nem fogsz, önkénytelenül is elalszol, mielõtt annyira kikészítenéd magad. Ha mások tartanak ébren, az már más kérdés... Egyébként egész kellemes tud lenni, néha éjszakánként csak úgy rám tört az eufória, és jobb volt a kedélyállapotom mint általában. De ha választani tudnék, semmiképpen se maradnék fent.
Én sose próbálgattam a saját határaimat, viszont volt olyan, hogy több napig nem aludtam.. egyik nap éjszakás voltam a munkahelyemen, napközben nem aludtam semmit (max fél órát), este pedig buli volt, amit mi szerveztünk.. hát képzelheted. Egy ideig jó volt, pörögtem, bár nagyon fáradt voltam, aztán hajnalban már kikapcsoltuk a zenét, de én még mindig hallottam a fejemben, kicsit behaluztam. Aztán hazajutottam, és 19 órát aludtam egyhuzamban. Egyébként nagyon régen az egyik legborzalmasabb kínzási/kivégzési módszernek minõsült az, hogy az embert nem hagyták elaludni. Ha jól tudom, kb egy hétig lehet bírni, aztán annyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Kb mennyi ideig lehet fentmaradni úgy hogy semmilyen károsodás ne legyen az agyba tõle? 2-3 nap ( 48-60 óra) még elfogadott?
Agykárosodást nem fogsz szenvedni. :) Lassabban gondolkodsz majd, elfelejted hol tartottál, több helyesírási hibát vétesz, ha idegennyelvet beszélsz, nem jutnak eszedbe a megfelelõ szavak, stb. Ezt ne úgy képzeld el, hogy teljesen K.O vagy... Ráadásul, ha hozzászoksz a fáradstághoz minden helyre áll. Addig maradsz fent ameddig akarsz, ha nagyon kész vagy, akár koffeinmérgezés közelében is lehetsz, akkor is elalszol, hacsak nem kínoznak éppen.
Az én eddigi "rekordom" 2 éjszaka egymás után alvás nélkül, kb 62-63 óra. Ez úgy történt, hogy készültem egy kéthetes külföldi útra, és az indulás elõtti éjszakán több dolog miatt nem tudtam aludni, csak max félórát, úgyhogy rögtön fáradtan indultam el, majd az út elsõ napján nem szálltam meg sehol szándékosan, egy pályaudvaron vártam meg a másnapot, aznap este már rendes szálláson aludhattam végre. Szerintem nem lettem hülyébb ettõl, mint voltam, de megfogadtam, hogy nem lenne jó ilyen túrákra járkálni, ahol nem tudok naponta aludni.

Valaki letudná nekem írni, hogy mi történt a Don-kanyarban? 1942-1943. Csak úgy nagyjából! Google amit ír azt nem értem!

Legjobb válasz: Hogyhogy mi történt? És kivel? Háború volt pont ott és pont akkor. Nagyon sok dolog történt.

Hogyhogy mi történt? És kivel? Háború volt pont ott és pont akkor. Nagyon sok dolog történt.
fú. na jó. általános iskola nyolcadik osztály... dióhéjban: a második magyar hadsereg maradt ott, mivel Hitlerék csatlósaiként odaküldték a szovjet mészárszékre katonáinkat. a magyar történelem legnagyobb katasztrófái között van.
Sajnos, ez nem olyan téma, amit pár szóban elemezni lehetne. Ha a hadtörténeti részére vagy kíváncsi, ajánlom neked Ungváry Krisztián "A magyar honvédség a második világháborúban" c. könyvének erre vonatkozó fejezeteit (vagy az egész könyvet). Ha arról szeretnél átfogó képet, hogy mit éltek át a katonák, milyen érzéseik, gondolataik, tapasztalataik voltak ott, milyen volt ott, a Don-kanyarban katonának lenni, akkor olvasd el Pihurik Judit "Naplók és memoárok a Don-kanyarból 1942-1943" c. alkotását.
"Sajnos, ez nem olyan téma, amit pár szóban elemezni lehetne." Elsõ vagyok, én is épp errõl beszéltem.
Dióhéjban annyi, hogy ott pusztult el a 2. magyar hadsereg színe java a szovjetek elleni harcban. Ha behatóbban érdekel a kérdés ajánlom (a fentiek mellett) Szabó Péter: Don-kanyar címû könyvét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!