Találatok a következő kifejezésre: Mi történik, több, (208 db)

Mi történt? Többi lent

Volt barátom ölelgetett és az arcom fogta miközben rám nézett. Magához húzott többször is.Úgy tudom, hogy már nem bízik meg a barátnőjében, de még együtt vannak. Illetve azt is hallottam, hogy sokat emlegetett. 17L

Legjobb válasz: Nem tudjuk mi történt. Meghalt a kis kutyája. nyugodjon békében.

Nem tudjuk mi történt. Meghalt a kis kutyája. nyugodjon békében.
és szerinted a barátnõje mit érezhet ilyen esetben, ha ezt látja?
A kérdező hozzászólása: nem látja, mert távkapcsolatban élnek.
Gondolom, még mindig (vagy újra) szeret téged. De ha barátnõje van, ne hagyd, hogy több is történjen köztetek. Pláne nem, ha együtt marad a barátnõjével, mert nem vagy játékszer!

Orálisan kielégítettem a párom (férfit) ám valami történt utána. Nagyon zavarba jött és mentegetőzött. Mi történt? Többi a magyarázatban

Elélvezett,de közbe még a számba volt...éreztem azta lüketést h elfog élvezni kiis vettem a kezem olyan lett mert a farkát fogtAm utánna de most annyit mondtam neki h hát figyelj szolhattál volna vagy valami az meg elkezdett ugy csinálni mint aki totál beégett...elkezdi h sose volt még neki ilyen hamar,meg hogy ?ezt nemérti,meghogy azért volt ez mert szarvolt meg ilyesmi.aztán este fb-n beszéltünk és mondta h soha többé nem fogja hagyni h ezt csináljam,meghogy tuti undorodok t?le ilyesmi..én ezt most nemértem..mit hisz mitörtént? mert nemment a számba vagyis de egy kicsit de aztmeg kiköptem.. segitsetekmár mizajlik a fejébe mert nemértem.

Legjobb válasz: pf :D ismét egy érett párocska :)

pf :D ismét egy érett párocska :)
Na most ez teljesen hozzáállás kérdése. Nekem a párom lenyeli, pedig "úrilány". Ha Te undorodsz ettõl, az is egy álláspont és nem kell megvédeni, mert ez nem vitakérdés. Például az elõzõ párom is így volt vele. Nem vagyunk egyformák. (Az elõzõ páromnál fel sem merült, hogy a szájába élvezzek el. Kényeztetés elõtt megmostam, utána is megmostam stb.) Egy dolog jut mindössze eszembe, ami talán hasznos lehet. Ha legközelebb ilyesmi (vagy bármi más) történik, akkor jobb, ha nem az idõben visszamenõleg fogalmazol. Vagyis ne azt mondd, hogy "ezt vagy azt tehetted volna", mert ezzel elítéled, hibáztatod valamiért Õt, ami már megtörtént és nem tud változtatni rajta. Mondhatod így, ahogy most én is: "Legközelebb, kérlek, szólj elõre, vagy jelezz, mert nekem ez nagyon rosszul esett..." Az ilyen megfogalmazás kevésbé bántó, nem kényszeríti rögtön megalázkodásra, magyarázkodásra a másik felet.
Miért csodálkozol teljesen megaláztad
Hamar elment, ez önmagában rossz érzés egy pasinak, te meg még elkezdet "szidni" miatta. Hidd el, ez neki sokkal szarabb volt mint neked...
Hisz leírtad, hamar elment és szégyelte. Ennyi
Fel voltál háborodva, mert a szádban ment el (majdnem). Szerintem neked kellett volna figyelni és a végén csak kézzel csinálni, hiszen õ nem arra figyelt. És le is cseszted... Persze hogy zavarban van!
Hány éves vagy? 13? kb azok kérdeznek ilyet inkább a sulit látogasd ne más farkát
???
Szegény srác. :/ Ha egy kis eszed lett volna, nem [email protected] le, hogy nem szólt idõben. Képzeld el, ha baromira élveznéd, és elvárná, hogy szólj, mielõtt elmész. u_u"
Legközelebb játszatok "Mérges Sárkányt" Hogy hogy megy? Orálisan rávetõdsz a pasi mikor elmegy a tarkódra vág egyet így az ondó az orrodon jut ki. Élmény és ki lesz engesztelve
szerintem is szégyelte magát meg akk attól szerintem undorodik hogy a csajnak szájába élvezni és mivel ezt csinálta és utánna még rátettél egy lapáttal amiért ezzel szidtad eléggé kelemetlen érzés most mit tudott volna csinálni? meg akk fél ettõl az egésztõl mert félt attól hogy ilyen fog történni az meg természetes hogy próbálja magát kimagyarázni
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, csak még mindig nemtudom megérteni hogy miért kell emiatt neki kibuknia..
Inkább az zavarta, hogy téged zavart, hogy a szádban ment el.Errõl kellene beszélni.És nem tudom, miért is kellene szólnia, mielõtt elélvez?Akkor jó a szex, ha felszabadultak vagytok.Ahhoz pedig tisztázni kell, kinek mikor mi esik jól.A legtöbb pasi nincs oda érte, ha kiköpöd, hiszen olyan, mintha tényleg undorodnál tõle...
Szóval õ azért kért bocsánatot, mert nem szólt, mielõtt a szádba élvezett? Szólhatott volna, ez tény, mivel nem mindenki csipázza úgy, de ezért ilyen "hisztit" levágni..hát nem semmi a párod. De ha megbeszélitek, hogy ezentúl szóljon, akkor nem értem, hgy mi volt a problémája..
Hát meg kéne nyugtatni, hogy minden ok, szereted õt és ennyi
Lehet, hogy ezt az okot nem nekünk kellene találgatni, hanem nektek kellene megbeszélni? Elég sok válasz érkezett pro és kontra. De ezt igazán csak ketten tudhatjátok. Beszéljétek meg.

Help! Sürgős! A galaxy s2-m nem tudok netezni, mi tőrtént? (többi lent)

Tegnap vígan netezek és ma nem csatlakozik a netre.Nyomva tartom a bekapcs gombot,adathálózat üzemmódot aktiválom de semmi.Nem álítottam el semmit csak így hirtelen történt ez.A simkártya jó mert az omnia1-emen megy a net.Segitsetek!köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: indítsd újra

indítsd újra
A kérdező hozzászólása: ujra inditottam már de semmi

Mi tortent? Tobbi lent

Korulbelul 1 hete rozsaszinu folyasom van. Es ez a masodik honap,hogy fogamzasgatlo tabletat szedek. Mitol lehetseges ez a rozsaszinu folyas?

Legjobb válasz: Ne aggódj, ez teljesen normális. A szervezetednek hozzá kell szoknia a tablettához. Az én orvosom azt mondta, hogy ez a "pecsételõ vérzés, maszatolás" a harmadk hónapig teljesen normális. Ha utána sem szûnik meg, akkor nem megfelelõ a gyógyszer, ami fel van írva, így váltani kell. :)

Ne aggódj, ez teljesen normális. A szervezetednek hozzá kell szoknia a tablettához. Az én orvosom azt mondta, hogy ez a "pecsételõ vérzés, maszatolás" a harmadk hónapig teljesen normális. Ha utána sem szûnik meg, akkor nem megfelelõ a gyógyszer, ami fel van írva, így váltani kell. :)
A kérdező hozzászólása: koszonom :)

1 hete késik! Mi történik? (több lent)

A barátom megujjazott , utána magához nyúlt ,de ő nem verte ki magának. Viszont utána még ujjazott picit , és előváladékos lehetett a keze . Nagyon ideges vagyok és stresszelek. Doki vagy mi legyen?

Legjobb válasz: Teszt

Teszt
Nincs semmi bajod. Milyen idõs vagy?
Úristen... istencsapásai.
A kérdező hozzászólása: 17 és ez volt az elsõ ..

Paged_fault_in_nonpaged_area mi történt? Többi lent

Bekapcsoltam a gépet és ezt írta ki:"Paged_fault_in_nonpaged_area". Követtem az utasítást "ha először látja ezt az üzenetet índítsa újra a gépet". Ezt tettem, aztán megint kiírta, de a bios-hoz nem nagyon értek(legfeljebb segítséggel). Itt a kép:

Legjobb válasz: És még itt a gép teljesítménye: AMD athlon 64 x2 dual core 3600+ 2Ghz, 2gb ram, Nvidia gforce 6100 256mb (integrált) videokártya.

A kérdező hozzászólása: És még itt a gép teljesítménye: AMD athlon 64 x2 dual core 3600+ 2Ghz, 2gb ram, Nvidia gforce 6100 256mb (integrált) videokártya.

Mi történik? (többi lent)

Sony Ericcson Xperia mini pro telefonom van. Lehet hogy elnyomtam valamit, pontosabban nem tudom, de mostanában a kamerával készített képeim közül egy csomót keltölt facebookra, ,,sync" mappa néven. Lehet hogy csak én látom, de mégis zavar. Hogyan tudnám kikapcsolni a folytonos feltöltést, kérlek segítsetek.

Hanem jelenik meg az egyik alperes az első tárgyaláson mi történik? (többi lent)

felperes beperelt 3 alperest

Legjobb válasz: tehát a tárgyalás napja elõtt írásban tegyen észrevételeket az alperes küldje meg bíróságnak (meg kell küldeni másik félnek is - felperesnek)

tehát a tárgyalás napja elõtt írásban tegyen észrevételeket az alperes küldje meg bíróságnak (meg kell küldeni másik félnek is - felperesnek)
A kérdező hozzászólása: hozzá teszem, hogy jelzálog van a házon, az elsõ alperes az adós... a felperes a házat jelzálog mentesen követeli...
ezt mondja a törvény 136. §296 (1) Ha az elsõ tárgyalást a felperes mulasztja el, és megelõzõleg nem kérte, hogy a bíróság a tárgyalást távollétében is tartsa meg, a bíróság az alperes kérelmére a pert megszünteti. (2)297 Ha az elsõ tárgyalást az alperes mulasztja el, és írásbeli védekezést nem terjesztett elõ, a bíróság a felperes kérelmére az alperest az idézéssel közölt kereseti kérelemnek megfelelõen bírósági meghagyással kötelezi, egyben marasztalja a felperes költségeiben. Nem bocsáthatja ki a bíróság a meghagyást, ha a per megszüntetésének lenne helye. (3) A bírósági meghagyásnak tartalmaznia kell a bíróság és az ügyszám megjelölését, a döntést, az eljárási költségek megfizetésére kötelezõ rendelkezést, továbbá - ha ennek helye van - az elõzetes végrehajthatóság kimondását, az ellentmondás lehetõségére való figyelmeztetést, végül utalnia kell arra, hogy a jogerõs bírósági meghagyásnak ugyanaz a hatálya, mint az ítéletnek. A bírósági meghagyást a mulasztás tényének megállapításán kívül indokolni nem kell. (4) Az elsõ tárgyalásra megidézett és megjelent tanút vagy szakértõt a bíróság kihallgatja. Ha az ügy eldöntésére így kellõ adat áll rendelkezésre, a bíróság az általános szabályok szerint határoz, egyébként pedig a bírósági meghagyás kibocsátása avagy újabb tárgyalás kitûzése felõl dönt. 136/A. §298 (1)299 A bírósági meghagyás ellen a kézbesítésétõl számított tizenöt napon belül bármelyik fél szóban vagy írásban a meghagyást kibocsátó bíróságnál ellentmondással élhet. Nem tekinthetõ a bírósági meghagyás megtámadásának, ha az alperes a követelés összegét teljes egészében elismeri, és csak a fizetésre halasztást vagy részletben való fizetést, illetõleg csak a bírósági meghagyás kijavítását kéri. A kellõ idõben benyújtott ellentmondás esetében a bírósági meghagyást kibocsátó bíróság a per tárgyalására új határnapot tûz ki. Ha a jogi képviselet kötelezõ és az alperes az ellentmondás folytán új határnapra kitûzött tárgyaláson megjelenik vagy írásban érdemi ellenkérelmet terjeszt elõ, a beszámítási kifogás és a viszontkereset szempontjából ez tekintendõ az elsõ tárgyalási napnak. (2) A bírósági meghagyásnak ellentmondással meg nem támadott része jogerõre emelkedik, és az új tárgyalást csak a megtámadott részre vonatkozóan kell kitûzni. Az alperest az elmulasztott elsõ tárgyalás költségében pernyertességétõl függetlenül marasztalni kell. Az ellentmondás illetékét a másik félre áthárítani nem lehet. Ha az ellentmondás csak a perköltséget sérelmezi, errõl a bíróság tárgyaláson kívül, végzéssel határoz. (3)300 Amennyiben olyan alperessel szemben került sor bírósági meghagyás kibocsátására, akinek a keresetlevelet a)301 a polgári és kereskedelmi ügyekben keletkezett bírósági és bíróságon kívüli iratok tagállamokban történõ kézbesítésérõl szóló 1393/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet, vagy b) a polgári és kereskedelmi ügyekben keletkezett bírósági és bíróságon kívüli iratok külföldön történõ kézbesítésérõl szóló, Hágában, 1965. november 15. napján kelt Egyezmény alapján kellett kézbesíteni, a bírósági meghagyás megtámadására elõírt határidõ elmulasztása esetén a bírósági meghagyás kibocsátásától számított egy évig van helye igazolásnak. Az igazolási kérelemben érdemi védekezést is elõ kell terjeszteni. E szabály nem alkalmazható a személyállapotra vonatkozó perekben. (4)302 Ha az alperes az ellentmondás alapján kitûzött újabb határnapot is elmulasztja, és írásban érdemi ellenkérelmet (139. §) nem terjesztett elõ, a bíróság a korábbi meghagyást hatályában fenntartja, és az alperest az újabban felmerült költségekben is marasztalja. E meghagyás ellen sem ellentmondásnak, sem fellebbezésnek nincs helye. 136/B. §303 (1) Ha a folytatólagos tárgyalást - az ellentmondás folytán kitûzött és az alperes által elmulasztott tárgyalás kivételével - a felek bármelyike mulasztja el, a bíróság a tárgyalást a jelenlevõ ellenfél, illetõleg a távollevõ felperes megelõzõleg elõterjesztett kérelmére tartja meg, de új határnapot is kitûzhet. (2)304 Ha a bíróság a tárgyalást megtartja, a mulasztó felet a megjelent fél olyan kérelmeirõl, tényállításairól és bizonyítási indítványairól, amelyeket vele még nem közöltek, a tárgyalási jegyzõkönyv másolatának vagy az ellenfél által közölt elõkészítõ iratnak a megküldésével értesítheti, és felhívhatja arra, hogy azokra észrevételeit a 141. § (3) bekezdése esetében elõkészítõ iratban, egyébként pedig a következõ tárgyaláson szóval tegye meg. Ebben az esetben a bíróság a tárgyalás folytatására új határnapot tûz ki. (3)305 A mulasztó féllel elõzetesen már közölt kérelmeket, tényállításokat és bizonyítási indítványokat úgy kell tekinteni, hogy a mulasztó fél a kérelem teljesítését nem ellenzi, a tényállítás valóságát nem vonja kétségbe, illetõleg a kívánt bizonyítást nem ellenzi, kivéve ha ez a perben korábban tett nyilatkozatával ellentétben állana.

Mi történt? Többi lent.

A barátommal szeretkeztünk tegnap, két menetet egymás után mert korán ment el, feltettem a második gumit, de teljesen elernyedt neki, lehet hogy valamit rosszul csináltam? Azt mondta csak regenerálódnia kell egy kicsit. Ez télleg így van, vagy csak elcsesztem neki valamit? O.o

Legjobb válasz: Nem csesztél el semmit, legtöbbször tényleg totál elernyed a farkunk miután elélvezünk, kell neki egy kis idõ amíg újraéled :)

Nem csesztél el semmit, legtöbbször tényleg totál elernyed a farkunk miután elélvezünk, kell neki egy kis idõ amíg újraéled :)

Mi történt? (többi lent)

A kiskutyám már majdnem szobatiszta volt.

Legjobb válasz: Ne pelusra, hanem kintre szoktasd. Ha még nem tudod kivinni, ne görcsölj rajta, hogy feltátlenül a pelisra végezze, mert ha nagyon megszokja, késöbb mégnehezebb lesz kiszoktatni. Én is így jártam, aztan egy darabig kellett magammal vigyem a pelust az utcára, mert anélkül nem pisilt. Elég furán néztek ram az emberek, fõleg, hogy errefelé nem is nagyon tudják, hogy van pelus kutyáknak. Sok sikert!

Ne pelusra, hanem kintre szoktasd. Ha még nem tudod kivinni, ne görcsölj rajta, hogy feltátlenül a pelisra végezze, mert ha nagyon megszokja, késöbb mégnehezebb lesz kiszoktatni. Én is így jártam, aztan egy darabig kellett magammal vigyem a pelust az utcára, mert anélkül nem pisilt. Elég furán néztek ram az emberek, fõleg, hogy errefelé nem is nagyon tudják, hogy van pelus kutyáknak. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!