Találatok a következő kifejezésre: Mi történik, rossz (98 db)

Sajnos nincs idom tvzni, s idáig néztem a JÓBAN ROSSZBAN-t, de sajnos szeptembertol egy részt sem láttam belole = ( légyszives, roviden, mi tortént benne?

Legjobb válasz: Kiderült hogy Balatoni Andreának kiújult a rákja és áttétes is ezért összeházasodnak Füredivel de Márti nem tud Andrea daganatjáró semmit.Fanni továbbra is piszkálja Mónikát,mert azt hiszi hogy mivel Mónika a fõorvossal él,ezért kihúzza magát a munka alól.Szilvia már elhagyta Istvánt,és új szeretõje lett,Zsolt.István és Zsanett befejezte a köztük történt viszonyt.Andrea és Füredi esküvõjén viszont megjelenik Zámori(vagy Zámory) Alexa,aki már 2 éve kómában volt,de felébredt és egyenesen ment is Füredi esküvõjére,ahol a ceremónia közepén megcsókolta Attilát.Alexát sokk-ként érte az a sok minden ami távollétében történt.Balázs arc mûtétje,Tamás halála,..... Bocsi hogy ilyen hosszú de 4 hónapnyi részt nem könnyû leírni pár mondatban. :)

Kiderült hogy Balatoni Andreának kiújult a rákja és áttétes is ezért összeházasodnak Füredivel de Márti nem tud Andrea daganatjáró semmit.Fanni továbbra is piszkálja Mónikát, mert azt hiszi hogy mivel Mónika a fõorvossal él, ezért kihúzza magát a munka alól.Szilvia már elhagyta Istvánt, és új szeretõje lett, Zsolt.István és Zsanett befejezte a köztük történt viszonyt.Andrea és Füredi esküvõjén viszont megjelenik Zámori(vagy Zámory) Alexa, aki már 2 éve kómában volt, de felébredt és egyenesen ment is Füredi esküvõjére, ahol a ceremónia közepén megcsókolta Attilát.Alexát sokk-ként érte az a sok minden ami távollétében történt.Balázs arc mûtétje, Tamás halála, ..... Bocsi hogy ilyen hosszú de 4 hónapnyi részt nem könnyû leírni pár mondatban. :)
A kérdező hozzászólása: fúúú =D nagyon szépen koszonom =D Alexán nagyon meglepodtem :O
nincs mit háát igen Alexa eléggé.... gondolom érted :D

Akinek rossz lett a TORCH-vizsgálat eredménye, hány hetes terhes volt és mi történt a továbbiakban? (Kezelés, ismételt vizsgálat, magzatelvevés stb? )

Legjobb válasz: A TORCH több betegséget is néz. Mi lett rossz neked? Attól függ a kezelés ugyanis. Az igm vagy az igg érték lett rossz?

A TORCH több betegséget is néz. Mi lett rossz neked? Attól függ a kezelés ugyanis. Az igm vagy az igg érték lett rossz?

Melanoma? Nemrég műtöttek 3elváltozott anyajeggyel, szövettanra várok. Volt már akivel ez megtörtént? Mi lett az eredménye? és mi történt azután, hogy megkapta a jó vagy rossz eredményt? Félek.

Legjobb válasz: Szia! Mi történt Veled azóta? Nekem tegnap vettek ki egy melanóma gyanús anyajegyet, de még van 3... amit nemsokára kivesznek. Szövettanom még nincs.

Szia! Mi történt Veled azóta? Nekem tegnap vettek ki egy melanóma gyanús anyajegyet, de még van 3... amit nemsokára kivesznek. Szövettanom még nincs.
Mi lett az eredmény?
[link]
Nálunk leginkább azt jelenti: meghalt. De nagyjából "véget ért" értelemben is használják.
Szóval a példában leírt Józsinak nem igazán volt jó.....

A "Rossz mozifilmek" sorozattal mi történt? és mi van Bighous-sal? Miért hagyta abba, ha abba hagyta? Nagy kedvenem a Baaad movies melett.

Legjobb válasz: Semmi különös nem történt. Amúgy is egy évszakba alig csinált 1-2 videót, utána már annyi sem volt már volt hogy 3-4 hónap kihagyás volt, utána már fél év utána összedobta a Battleshipet amivel mondjuk ki kiszúrta a szemünket. Utána már látta hogy 2011 júliusától kb. szeptemberig csinált 2 videót és folyton csak ígérget ráadásul mondom az utolsó videója gagyi is volt ráadásul még sokan ajánlották neki ha nem megy ne csinálja és még a Baaad Moviessal is befejezte a kapcsolatot így inkább abbahagyta az egészet és kitörölte a blogját.

Semmi különös nem történt. Amúgy is egy évszakba alig csinált 1-2 videót, utána már annyi sem volt már volt hogy 3-4 hónap kihagyás volt, utána már fél év utána összedobta a Battleshipet amivel mondjuk ki kiszúrta a szemünket. Utána már látta hogy 2011 júliusától kb. szeptemberig csinált 2 videót és folyton csak ígérget ráadásul mondom az utolsó videója gagyi is volt ráadásul még sokan ajánlották neki ha nem megy ne csinálja és még a Baaad Moviessal is befejezte a kapcsolatot így inkább abbahagyta az egészet és kitörölte a blogját.
A kérdező hozzászólása: De azért valamit írhatott volna hogy "köszi srácok ennyi volt".Sztem az utolsó azért nem volt annyira gagyi.
Hát igen mondjuk az se túl jó megoldás hogy csak simán kitörli a blogját. Lehet valaki még szeretne felnézni rá.
De az utolsóval egyébként az volt a baj hogy tized annyi munka volt benne mint az elõzõ videóiba körülbelül. Ez meg is látszott rajta, legalábbis nálam.
Semmi különös nem történt csak egyszerûen rájött, hogy nem érdemes filmeket fikázni amin aztán 12 éves pc [email protected] csámcsognak.

Mi történik, ha kiderül, hogy rossz a szex?

Számtalanszor olvasom itt az ellentábortól, hogy azért nem jó megőrizni a házasságig a szüzességet, meg úgy összességében azért nem érdemes tartogatni, mert mi van ha rossz a szex? Akik így gondolják, azok elgondolkoztak-e azon, hogy akik képesek arra, hogy nem kényszerből, hanem elhatározásból és elvből ilyen sokáig várjanak a másikra, miközben egyeseknél már 12-13 éves korban legyőzik a hormonok az elmét, azoknál a szexnek az AKTUS része nem központi kérdés? A nők többségét különben sem az aktus az, ami kielégíti. Hüvelyi orgazmushoz lelki összhang és szerelem sem árt. Ha a méret nem tér el nagyon a normálistól egyik irányban sem, akkor már csak a technika maradt. Az meg tanulható. Ellentétben a szerelemmel és az összhanggal, ami vagy megvan, vagy nincs két ember között. És az összhang miért ne lenne meg két ember között, akik hasonlóan vélekednek erről a témáról? Egy szűz lánynak nem egy skalpvadász lesz élete párja, aki egy napot nem bír ki, hogy ne szedjen fel valami kis könnyen kapható nőt, ha mégse jön össze akkor pedig otthon recskázik a pornóra. Ahogy egy érzelmekre adó, romantikus alkatú szűz fiú sem egy részeg partyr*banccal akarja majd elveszíteni. Ehhez nem kell sem vallásosnak sem torzult személyiségűnek lenni, egyszerűen ilyen beállítottságúnak. Miért olyan hihetetlen, hogy két ember között NEM a szex a KÖZPONTI KÉRDÉS? Õszintén sajnálom azokat az embereket, akik annyira fantáziátlanok, hogy számukra csak az aktus képes kielégülést okozni, utána pedig már nem tudják, hogy mivel dobják fel a szexuális életüket és jön az anál meg a szadomazó meg a hármasban, négyesben, orgiák.

Legjobb válasz: Nem mondom, hogy teljesen hibás a felvetés, mert azért némi igazságot is látok abban, amit mondasz, de azért ez nem ennyire egyszerû. Gondolom még te is szûz vagy, hogy ilyen kedvesen végig logikáztad a dolgokat. Igaz, hogy nem központi kérdés a szex egy kapcsolatban, de akármennyire is jól elbeszélgetünk, és szeretjük egymást, ez nem elég egy harmonikus kapcsolat hosszú távú fenntartására. Erre amúgy is ott vannak egy barátok. Kezdjük azzal, hogy van egy nõ és egy féri. Szerelmesek, szeretik egymást, megvan az összhang, közös az érdeklõdés. Eljön az elsõ aktus, és nem olyan jó. Ez persze semmit nem jelent, fõleg nem két szûz embernél. De aztán egyre többször próbálkoznak, és mondjuk a nõ nem jut el az orgazmusig. Lehet neki nem is olyan fontos, mert megelégszik a szerelem okozta egyesülés és beteljesülés érzésével, de a férfi attól még tudja, hogy a nõ nem élvez el, és ettõl elkezdi kellemetlenül érezni magát, jobban akar teljesíteni. De valamiért mégse sikerül, hiába a jó technika, vagy bármi. Egyszerûen nem passzolnak össze szexuálisan. A férfiban ez kisebbségi érzést kelthet, és úgy érezheti õ nem elég jó a nõnek. Vagy kevesebbnek érzi magát, ezért frusztráltabb lesz. Ez bõven elég ahhoz, hogy megrontson egy kapcsolatot. A nõ hiába bizonygatja, hogy ez neki nem számít, a férfiaknak ez mégis olyan dolog, ami a saját önértékelésükhöz hozzá tartozik. Ez nem egy kitalált történet, hanem valós példa. És ez csak egy eset...van elég más példa is.

Nem mondom, hogy teljesen hibás a felvetés, mert azért némi igazságot is látok abban, amit mondasz, de azért ez nem ennyire egyszerû. Gondolom még te is szûz vagy, hogy ilyen kedvesen végig logikáztad a dolgokat. Igaz, hogy nem központi kérdés a szex egy kapcsolatban, de akármennyire is jól elbeszélgetünk, és szeretjük egymást, ez nem elég egy harmonikus kapcsolat hosszú távú fenntartására. Erre amúgy is ott vannak egy barátok. Kezdjük azzal, hogy van egy nõ és egy féri. Szerelmesek, szeretik egymást, megvan az összhang, közös az érdeklõdés. Eljön az elsõ aktus, és nem olyan jó. Ez persze semmit nem jelent, fõleg nem két szûz embernél. De aztán egyre többször próbálkoznak, és mondjuk a nõ nem jut el az orgazmusig. Lehet neki nem is olyan fontos, mert megelégszik a szerelem okozta egyesülés és beteljesülés érzésével, de a férfi attól még tudja, hogy a nõ nem élvez el, és ettõl elkezdi kellemetlenül érezni magát, jobban akar teljesíteni. De valamiért mégse sikerül, hiába a jó technika, vagy bármi. Egyszerûen nem passzolnak össze szexuálisan. A férfiban ez kisebbségi érzést kelthet, és úgy érezheti õ nem elég jó a nõnek. Vagy kevesebbnek érzi magát, ezért frusztráltabb lesz. Ez bõven elég ahhoz, hogy megrontson egy kapcsolatot. A nõ hiába bizonygatja, hogy ez neki nem számít, a férfiaknak ez mégis olyan dolog, ami a saját önértékelésükhöz hozzá tartozik. Ez nem egy kitalált történet, hanem valós példa. És ez csak egy eset...van elég más példa is.
Akkor te most végül is válaszoltál a saját kérdésedre. Legközelebb CSAK KÉRDEZZ. Az hogy kapásból le is írod, hogy miért jobb az egyik a másiknál, az nem kérdés.
És mi a helyzet ha a pénisze úgy görbül a férfinak , hogy a nõ méhszáját pont bántani fogja és fájdalmas lesz a közösülés ill. olyan vékony hogy a nõ nem érez szinte semmit?
Egyébként meg szerintem ha rossz a szex, akkor minden rossz. Nem tudod milyen, mégis gondolj bele, a barátod önzõ, nem adja meg azt amit akarsz... Ha ott nem figyel rád, a legintimebb környezetben, máshol hogy figyelne rád?
Kb. 2 hete veszítettem el a szüzességem, és a mostani barátommal egy percet sem tudtam volna tovább várni. Nem értem az olyan embereket, akik tudják magukat türtõztetni a párjuk közelségében, fõleg az elején. Nem arra gondolok, hogy az utcán csak sétálnak, bár nekem az is kicsit nehéz :D De nem mászok rá emberek elõtt. Nem gondolom, hogy "fantáziátlan" vagy aberrált lennék, én érezni akarom a barátomat. Ha nem próbáltad, honnan tudod, hogy késõbb nem lesz központi kérdés? Nem bírok magammal. Mióta megtörtént, én ránézek, és felizgulok... Aztán mikor hozzámér, már teljesen benedvesedek. Szerintem semmi rossz nincs benne. Mi most nem csinálhatjuk még keddig, és lehet utána sem, mert sajnos borzasztó szûk vagyok, és fájt. Most pihenünk, de mindig le kell magáról vakarnia, annyira mászok rá. Mégsem központi téma, de olyan jó volt vele egyesülni... Újra meg újra megtenném, és egyszer sem bánnám meg. 17/L
Ja igen, és a lelki válságról meg ne is beszéljünk, ami akkor jön, amikor a felek nem tudják kielégíteni egymást, nem tudnak maximális örömet okozni egymásnak e téren, mert nem illenek össze E TÉREN. Hatalmas fusztráció. Megrontja a kapcsolatot. Magunkat és/vagy a másikat hibáztatjuk. De ezt egy szûz ember még nem élte át...
Tegyük fel, vannak olyan emberek akiknek nem központi kérdés a szex, mert még ki sem próbálták és... el vannak tájolva. Azt hiszik, nem olyan fontos ez. Nem tudják, milyen, ha igazán jó, és jobb esetben megtanulják egymással, rosszabb esetben nem! És ez a gáz. Miért nem lehet korábban próbálkozni, hogy legalább tudják, mi az a szex? Miért nem? :D Szerintem ennek nincs értelme, a házasság csak egy Emberi Koholmány, nem hiszem, hogy itt kellene meghúzni a határvonalat a szexhez. Nekem már ezért is ellenszenves ez a "nézet". Ha pedig kiderül, hogy rossz a szex, természetesen rengeteget lehet változtatni rajta a feleknek. Ez igaz. De lehet, hogy teljesen máshogy állnak a szexualitáshoz, mást szeretnének, más esik jól nekik, és nem képesek közeledni egymáshoz e téren. Na majd itt lesz a probléma, de ezt elõre nem tudhatják! Ezután pedig évtizedek alatt igen is nagy rá az esély, hogy a felek félrekacsintanak, mert õk is élvezni akarják a szexet, mással is! Nem mondom, hogy mindenki ilyen lenne, vagy hogy ez valószínûen bekövetkezik, viszont számomra evidens, hogy ha ez bekövetkezhet, érdemes házasság elõtt bevezetni a szexuális életet. És szerintem amit az utolsó sorban írtál, meg elég torzítás, én szeretem az anált, na akkor miért ne csináljam?... Engem csak ne sajnálj, mert élvezzük a szexet :D A többi engem sem vonzz. Ha valakit igen, hát csinálja... L
Én nagyon egyetértek veled egyébként. Ha két ember közt megvan a lelki összhang, szerelem, ami azért nem csak úgy spontán alakul ki. Most itt tegyük félre a külsõségek miatti fellángolásokat, lelki szerelemrõl beszélek....Akkor össze lehet szokni az ágyban is nagyon jól. Azt vettem észre így nõként, hogy az eddigi partnereim az ágyban pont ugyanolyanok voltak, mint az élet más területein. Ilyenekre gondolok, mint nyugodt, türelmes, odaadó, vagy éppen heves és vad. Tehát az egészben az a párhuzam, hogy ha megvan egy lelki egyetértés, összhang, akkor mûködni kellene a szexnek is. ( leszámítva szélsõséges méretek stb) Abban szintén egyetértek, hogy aki elkezdi 13 évesen aztán csak hajtja és hajtja, 18 éves korára úgy kiég, lelketlen lesz, hogy már csak a perverziók maradnak, különben már fel se izgul. Másik véglet... tapasztaltam már olyat olyannal, akibe szerelmes voltam, hogy már az egy nagyon durva izgalmi állapotot okozott, hogy csak beszélgettünk. (nem szexrõl) Csak a közelsége, az hogy õ az enyém és én az övé, már teljesen nedvessé tett. :D Hát még a többi, ami ez után következett... :) És ebbe nem volt semmi perverzió, semmi aberrált dolog sõt.. akkor az alkalomkor még orális szex sem. Csak simogattuk egymást, meg aktus volt. Ez csak egy példa volt arra, hogy van pro és kontra, házasságig tartogatást éns e pártolom, de azért nem kéne elveszteni minden jöttmenttel tizenpár évesen, mert aki így tesz, lehet soha nem él meg olyan élményt, amit a szex tud adni... ha azzal csinálod, akivel szeretitek egymást. :)
ha rossz a szex, akkor rossz. fontos része egy kapcsolatnak. sok dologtól lehet rossz. ha a másik fél nem kezdeményezõ sosem, ha forgatni kell az ágyban, ha nem képes elengedni magát. és a szerelem csak egy része ennek az egésznek, korábbi szar tapasztalatok, vagy tévhitek is elcseszhetik az egészet
ez nem fórum. és valójában mit is akarsz akkor kérdezni?
A kérdező hozzászólása: Leírtam a véleményemet és álláspontomat a témáról, de KÉRDEZTEM, ugyanis érdekelne az ellentábor véleménye. Szeretem a kulturált, magvas eszmecseréket, amikor nem futjuk le ugyanazokat a köröket újra és újra. Ezért is írtam le hosszan a véleményemet. A többiektõl is hasonlót várok. Fõleg az ellentábortól.
Az olyan hogy görbül?

Mit kell tudni a kötelező fogászati vizsgálatról? Fizetős? Ha van rossz fog mi történik?

Legjobb válasz: 23 hetes vagyok, de még nem voltam. Nem "kötelezõ", de erõsen ajánlott. Fizetõs, ha magándokihoz mégy, ingyenes, ha sztk-ba, ez tõled függ. Ha van rossz fogad, betömi. Érdemes a 2. trimeszterben menni az érzéstelenítõ miatt.

23 hetes vagyok, de még nem voltam. Nem "kötelezõ", de erõsen ajánlott. Fizetõs, ha magándokihoz mégy, ingyenes, ha sztk-ba, ez tõled függ. Ha van rossz fogad, betömi. Érdemes a 2. trimeszterben menni az érzéstelenítõ miatt.
én magándokihoz járok, rohadt drága, de jól dolgozik. elmentem az elsõ trimeszterben megnézetni, két bölcsességfogamat kellett húzni, amit a második trimeszterben csináltak meg, és azt mondták, menjek el a harmadikban is, csak a biztonság kedvéért. nekem az elsõnél nagyon szétmentek a fogaim. mindenképp menj el dokihoz, mert komoly gondokat okozhat egy rossz fog. ha van vmi baj, azt minden további nélkül megcsinálják a második trimeszterben

Mi történt? Mostanában szinte állandóan rossz kedvű vagyok és fáradt. Nincs kedvem semmihez és ha valahova elmegyek rosszul érzem magam. A legjobban itthon szeretek lenni, régen nem voltam ilyen.

Próbálok sokat tanulni de vannak napok amikor egyáltalán nincs kedvem hozzá. Ha viszont tanulok és valami rosszul sikerül az padlóra küldd. A külsőmön is folyton problémázok, állandóan rondának látom magam, nyáron kezdődtek ezek azt hittem elmúlik de csak egyre rosszabb... 17/L

Legjobb válasz: Velem is így van ez.. lehet, hogy depresszió

Velem is így van ez.. lehet, hogy depresszió
mi bajod a külsõddel? lehet azon is változtatni.
A kérdező hozzászólása: az, hogy általánosan mindenkit szépnek látok magamat pedig nem. egyszerûen csak belenézek a tükörbe és nem tetszik az egész összkép... erre meg csak ráerõsít, hogy akárhol (neten, újságban) szép nõket látok.
egy képet láthatnék elsõnek rólad privátban?
Úgy hívják ezt, hogy ÕSZ. Rohadt szar nyarunk volt. Késõn kezdõdött és hamar ért véget. Mindenkinek szüksége van még a napsütésre. Mindenhol figyelmeztetik az embereket, még az idõjárásban is, hogy most ne hagyjuk el magunkat. Mert jelenleg vagyunk a leghajlamosabbak a depresszióra.

Mi történik akkor ha az ember nem megy be rögtön a kórházba, amikor először rosszul van?

Tehát, a kérdésem, hogy ha nem szeretnék annyit kórházban lenni, hanem kicsit még várok és pár órával kés?bb indulunk, akkor lehet-e valami baj ebb?l?

Legjobb válasz: Ha rosszul vagy, menj be. :) Ha viszont vajúdni kezdesz, de csak 20 perces fájásaid vannak, akkor nem feltétlen kell rohanni. Nekem azt mondták 5 percesekkel menjek be, de olyan gyorsan jöttek a fájások, hogy a 10 percesbõl fél óra alatt 2 perces lett, úgyhogy még jó, hogy elindultunk hamar. :)

Ha rosszul vagy, menj be. :) Ha viszont vajúdni kezdesz, de csak 20 perces fájásaid vannak, akkor nem feltétlen kell rohanni. Nekem azt mondták 5 percesekkel menjek be, de olyan gyorsan jöttek a fájások, hogy a 10 percesbõl fél óra alatt 2 perces lett, úgyhogy még jó, hogy elindultunk hamar. :)
Én rosszul voltam, fájások nélkül. Hánytam, 2× összeestem. A férjem dolgozott és mire ideért volna kocsival .. hát lehet meghal a gyerek. Hívtam a mentõket, koraszülött jött ki. Egybõl bevittek és sürgõsségi császár lett a vége. Ha fájásaid vannak és érzed, hogy ez szülés lesz, érdemes felhívni az orvosod vagy szülésznõd (már ha van). Ha nincs, akkor a kórházat. Ott elmondanak mindent, amit tudnod kell. pl. mikor induljatok be, stb ... Ha elfojt a magzatvíz, akkor azonnal indulj be !!! Útközben pedig (már ha valaki bevisz és nem mentõvel mész, értesítsd az orvosod és azon családtagokat, akiket szeretnél ott látni a szülés után). Ha mentõ visz be, akkor már a mentõhívásnál kérik, hogy melyik kórházban szülsz és van-e orvosod. Legalábbis nálam így volt. Õk értesítették le a kórházat, hogy sürgõs eset érkezik. Mire odaértünk, mindenki be volt öltözve.
Én egy teljes éjszakát vajúdtam itthon. Semmi nem lett, így is csak másnap reggelre lett meg a baba, a második átvajúdott éjszaka után. Nálam nagyon lassan ment a folyamat.
Egerben is azt javasolják, hogy ha már két órája vannak 10 perces fájások (vagy már nincsenek is 10 percesek), csak akkor kell bemenni a kórházba. De azért, ha konkrétan rosszul lennék, ha valami rosszat éreznék, valami baljóst, akkor én is azonnal mennék.
Én, ha jönne, mennék. Sosem lehet tudni. Nem látsz be, nem látod, hogy elõreesett -e a köldökzsinõr, nem tudod mérni a baba szívhangját, hogy jól van-e, nem lát orvos. Szerintem tökmindegy, hogy az ember 10 vagy 20 órát tölt vajúdva a kórházban. Én a második helyen vagyok. A baba az elsõ.
Van aki tolófájásokkal érkezik a kórházba. Otthon is lehet a vajúdni, ha tudod, hogy már beékelõdött a baba feje (UH), akkor nem tud elõesni a köldökzsinór. Neked is jobb pl. a saját kádadban meleg víben ellazulni. EGy kicsit. AKkor menj be a kórházba, amikor szükségét érzed. Különben a melegvizes módszerrel azt is megállapíthatod, hogy TÉNYLEG az-e. Ha beülsz, és erõsödnek a fájások, akkor szülni fogsz, ha leállnak, akkor nyugodtan maradj otthon, amíg tényleg el nem kezdõdik, így elkerülheted a felesleges indítást, és hogy a frászt hozzák rád. Ha még nem szülsz, a babának nem lehet baja, ha érzed, hogy mozog. :) Ha mindenórás vagy, akkor meg úgyis kell járni a kórházba meghatározott napokon, ahol ellenõrzik az állapotát. ;)
A köldökzsinór elõreesésérõl jut eszembe - az csak akkor lehetséges, ha megreped a burok és elmegy a magzatvíz. Akkor pedig így is úgy is azonnal menni kell a kórházba.

Az innivalót hogyan lehet rosszul nyelni? (mi történik belül? )

Véletlen rosszul nyeltem,köhögési ingerem volt (nem köhögtem).Kíváncsi vagyok,mi történt ott:)

Legjobb válasz: ilyenkor félre nyelsz. a szó szoros értelmében az innivaló (vagy akár a falat is) rossz útra megy, nem csukódik le idõben a gégefedõd (ez a kis porc a felelõs azért, hogy ha levegõt veszel, az a légcsövön menjen, de ha nyelsz, a falat a nyelõcsõbe jusson) Ez a gégefedõ a gégénél található, a torkod után, itt válik el a levegõ és az étel útja.

ilyenkor félre nyelsz. a szó szoros értelmében az innivaló (vagy akár a falat is) rossz útra megy, nem csukódik le idõben a gégefedõd (ez a kis porc a felelõs azért, hogy ha levegõt veszel, az a légcsövön menjen, de ha nyelsz, a falat a nyelõcsõbe jusson) Ez a gégefedõ a gégénél található, a torkod után, itt válik el a levegõ és az étel útja.
ja és a köhögési ingered ugye azért van, hogy ami kicsi rossz helyre ment, ne jusson le a tüdõdhöz, visszaköhögöd
cigányútra megy..:)
Örülök, hogy egy kis vidámságot tudtam elõcsalni belõled...;)
Ha lement rendesen, akkor minden ok.! Ha a másik úton ment volna, valószinû fulladoznál, nagy köhögési roham kiséretében...
Akkor ha a tüdõdbe megy nem klimpiroznál ilyen vidáman a klaviatúrán, hanem kékülõ fejjel köhögnél, fulladoznál...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok vidám:D(De végül is a válaszod vidámabbá tett:) ) Köszönöm a válaszodat!:)
A kérdező hozzászólása: Már nem tudom hány órája volt...De félek, hogy a tüdõmbe ment.
A kérdező hozzászólása: És most minden oké?Mert félre nyeltem, de nem köhögtem és ez elég fura...Most lement rendesen?
A kérdező hozzászólása: Én is:P Élõ példa, hogy vannak segítõkész emberek is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!