Találatok a következő kifejezésre: Mi történhetett (864 db)

Mégcsak 3hete jár oviba, máris "füllentene"? Vagy mi történhetett?

ma egy kis sérüléssel az állán hoztam haza a fiamat az oviból.az óvonéni mondta egyből mi történ, nem is kérdeztem, sőt észre se vettem.szóval az óvonéni azt mondta hogy a kisfiam az üres hintát löködte és megcsapta a hinta.ez elég hihető is.de a kicsim itthon azt mondta,hogy a gyerekek.amúgy még nem nagyon beszél, többet nemtudtam kihúzni belőle, minthogy a gyerekek.az se tragédia ha valaki meglökte,gondolom előfog még fordúlni, csak érdekelne.

Legjobb válasz: S ha nem direkt hazudik az óvónõ, csak nem látta pontosan, hogy mi történt, és ezért "csak úgy" mondott valamit? DE amúgy bármi történhetett, nem? Kisfiad lökdöste a hintát, mire arra járt egy gyerek, aki elvonta a gyerkõcöd figyelmét és paff. Az óvónõ annyit látott, hogy a hinta megsértette, a gyerkõcöd meg azt hiszi ez azért volt, mert a másik gyerek épp arra járt. De ha csak egy horzsolás, akkor mindegy is. Szerencse, hogy nincs komolyabb baja.

S ha nem direkt hazudik az óvónõ, csak nem látta pontosan, hogy mi történt, és ezért "csak úgy" mondott valamit? DE amúgy bármi történhetett, nem? Kisfiad lökdöste a hintát, mire arra járt egy gyerek, aki elvonta a gyerkõcöd figyelmét és paff. Az óvónõ annyit látott, hogy a hinta megsértette, a gyerkõcöd meg azt hiszi ez azért volt, mert a másik gyerek épp arra járt. De ha csak egy horzsolás, akkor mindegy is. Szerencse, hogy nincs komolyabb baja.
Régebben mikor a nõvérem fia óvodába járt eltört a keze. Az óvónõ azt mondta elesett, közben meg a fia azt mondta leesett a mászókáról. A Nõvérem a fiának hitt, mondta az óvónõnek, hogy már pedig az õ fia nem szokott hazudni és végül tényleg az derült ki, hogy a mászókáról esett le. Nyílván azért tagadták le, mert lehet nem figyeltek eléggé, de én tuti a gyerekemnek hinnék, ilyenkor még nem füllentenek.
A kérdező hozzászólása: ilyen pici dologban hazudnának az óvonénik?csak egy horzsolás.
Lehet azért mert nem szóltak a gyerekekre vagy valami.
3 éves gyerek már nagyon is tud és szokott is füllenteni. Fõleg, ha azt hiszi, hogy kikap otthon. Még akkor is, aha nem szokott ilyenekért kikapni.
A kérdező hozzászólása: 20:44esnek!tetszik a gondolatmeneted.én se szeretném azt hinni, hogy az óvonéni nem mond igazat, se hogy a fiam füllent.persze, mindegy is , csak egy horzsolás.csak gondolkodtam.
Nem hinném, hogy ebben füllentett a fiad, viszont az tény, hogy nagyon-nagyon hamar elkezdenek füllenteni. Nagyon sok jót tanulnak hihetetlen rövid idõ alatt, de ez mellett ugyanannyi rosszat is (csúnya beszéd, füllentés...).
Ez miért füllentés? Mi ebben az ellentmondás? Lehet, azt akarta mondani, a gyerekek hintáztak õt meg megütötte az üres hinta. Amúgy se tudj még egyértelmûen elhatárolni a képzeletét, álmiat, vagy amit már többször hallott, a valóságtól.

Tegnap vettem guppikat az aranyhalam mellé de ma reggelre eltüntek mi történhetett?

az aranyhal megehette ?ket?:S

Legjobb válasz: Versenyen kívül: Irtó aranyos a kérdés: "Mi történhetett?" :D Nem is tudom, talán lábuk nõtt és világgá mentek... :)))

Versenyen kívül: Irtó aranyos a kérdés: "Mi történhetett?" :D Nem is tudom, talán lábuk nõtt és világgá mentek... :) ))
;D nagy vszínûséggel jót falatozott az aranyhalad:D sose szabad aranyhal mellé pici halat venni mert megeszi bármeiket
Tegyél az egyik sarokba sûrû növényzetet ahol eltudnak bújni a picik és a nagy nem megy bele. vagy kezdetben külön akváriumba növeszd nagyra a guppikat.
Az aranyhalakat tartsd külön.Vagy velük azonos méretü társat válassz nekik.A guppikat ugy vette kb mintha élõeleséget adtál volna nekik...Anövény se jó megoldás sztem.Beleuszoik az aranyhal 2x és az összes növény a víz tetején lebeg, mert kicsusznak a talajbol...Másrészt leélni egy életet egy kis sarokban...?!.Szegény guppikat azért sajnálom...Amugy az aranyhal a növényt is megenné, és utána jönnének a guppik...üdv lucky
Megette õket. Szerintem az nem jó, hogy a guppiknak "építesz" egy helyet ahol elbújhatnak hiszen akkor egész nap s éjjel csak bujkálni fognak az aranyhalad elõl. Tessék belátni, hogy ha aranyhalat választottál akkor csak aranyhal lehet az akváriumban.
Lehet, hogy inkább hallgatnod kellett volna ránk! Megmondtuk, hogy ilyen kis akváriumba, ilyen halak közé nem való az aranyhal.
A kérdező hozzászólása: xDD
A kérdező hozzászólása: oks köszi:(
Vacsi! :D
Hogy lehetsz ennyire süsü.
A kérdező hozzászólása: -.-
Süsü?Ez Lustaság, Nem elég hogy nem néz utána, Még utánakérdezni is lusta a boltostól, hogy össze lehet e párosítani õket.Lefogadom hogy az aranyhal is 4 másikkal van tartva egy 10literes gömb aksiban...

Mi történhetett a Nimfa papagájommal?

Semmi baja nem volt,este fel kezdett ilyen bágyadt lenni nem reagált annyira dolgokra,alig mozgott! Másnap este meg már a földön ült,lihegett,dőlt jobbra balra,alig mozdult,csak annyira hogy a kezemre mászott,meg bújt!Majd hajnalban elpusztult :'( Mi történhetett?4 éves volt,volt vele foglalkozva rendesen! Betegség vagy mi?

Legjobb válasz: Rengeteg dolog történhetett a papagályoddal! Ha van pénzed, hívnék egy dokit, nemtudom meggyibe kerül az ilyesmi, de meg kell tudni miért pusztult el a madár!

Rengeteg dolog történhetett a papagályoddal! Ha van pénzed, hívnék egy dokit, nemtudom meggyibe kerül az ilyesmi, de meg kell tudni miért pusztult el a madár!
Az állatorvos 2000ft-ért felboncolja, és akkor megtudod mi volt a baja. Így interneten keresztül lehetetlen megmondani.


Elpusztult a gibbicepsünk, mi történhetett vele?

Egyik napról a másikra, mindenféle előjel nélkül elpusztult a jól kifejlett gibbicepsünk az akváriumban. Mi történhetett vele?

Legjobb válasz: Ha csak ennyi információt van róla, akkor a kiszáradástól az Antikrisztus eljöveteléig bármi történhetett vele. Légy oly szíves add meg a tartási körülményeket.

Ha csak ennyi információt van róla, akkor a kiszáradástól az Antikrisztus eljöveteléig bármi történhetett vele. Légy oly szíves add meg a tartási körülményeket.
mennyi idõs volt?
elsõ, LOL
Tartási körülmények nélkül nehéz lesz. Mivel, hogyan, milyen idõnként etetted? Nem kapott vegyszerezett zöldséget? Mekkora helyen volt milyen halakkal? Fa van az akváriumban?
A kérdező hozzászólása: A párom a halas, és most nincs itthon, szóval elõre elnézést, ha valamit nem úgy írok le, ahogy kell. 2 éves 375 l-es az akvárium, külsõ, belsõ levegõztetõvel, vízfogatóval. A víz állandóan 25-26 fokos. A gibbiceps elsõ perctõl az akvárium lakója. Élõ növény nincs az akváriumban, csak szõlõ tõkék. Az aljzat márványzúzalék. Az akváriumban lévõ halak most: 2 cápa harcsa, 5 aranyhal, 4 cápa márna, 10 vörös neon, 3 black molly, 4 xifo, 1 bronz pleco és sok anci, a számukat nem tudom, mert folyton szaporodnak. A táplálék vegyes: lemezes, alga tabletta, szárított szúnyoglárva, tubiflex.
tubiflex XD Am nem túl sok ennyi hal egy ekkora aksiba?belsõ és külsõ szûrõ is van?és biológiai?(szivacsszûrõ)

Beagyazodas tortenhetett vagy peteeres? Nem ertem mi tortenhetett. Pontosan Januar 16-an volt a menzim elso napja.

A ferjemmel Januar 21-en meg Januar 25-en voltunk egyutt. Ma viszont rozsaszinu folyast vettem eszre a bugyimon. Szerintetek mi lehetett ez??? Olvastam itt regen ovulacios verzesrol ami jelentkezhet rozsaszines folyaskent ritkan. De mar 5 napja folyamatosan hasznallom az ovulacios tesztet es negativ. Ezert nem hinnem, hogy ovulacios verzes lenne, na meg a peteeresemet is kb. hetvegere vartam vagy februar elejere. Talan mensi utan lehetett peteeresem es ez a beagyazodas volt?

Legjobb válasz: Persze, lehet, minden elképzelhetõ, ritka, de nem lehetetlen menzesz alatt megfoganni. Ennél többet nem lehet mondani itt, esetleg, ha mérted volna a hõdet, ki lehetne silabizálni valamit, el tudom képzelni, mennyire izgatott lehetsz! :) Olyan is van, hogy az ovu teszt nem mutat semmit... (Bár az ovuteszt arról tudósít csak, hogy érésben a tüszõ- arról nem beszél, hogy az meg is repedt-e...) Javaslom, tesztelj pár nap múlva, a feltételezett fogamzás után 10-15 nappal esélyes lehet a teszt.

Persze, lehet, minden elképzelhetõ, ritka, de nem lehetetlen menzesz alatt megfoganni. Ennél többet nem lehet mondani itt, esetleg, ha mérted volna a hõdet, ki lehetne silabizálni valamit, el tudom képzelni, mennyire izgatott lehetsz! :) Olyan is van, hogy az ovu teszt nem mutat semmit... (Bár az ovuteszt arról tudósít csak, hogy érésben a tüszõ- arról nem beszél, hogy az meg is repedt-e...) Javaslom, tesztelj pár nap múlva, a feltételezett fogamzás után 10-15 nappal esélyes lehet a teszt.
Szia! Szerintem történhetett akár beágyazódás is, mert amúgy egy vetélés (a másik kérdésedet is olvastam:-)), abortusz után állítólag könnyebb a teherbe esés esélye. Én is egy csomót írok mostanában ezen a oldalon. Meg szeretném tõled kérdezni, hogy teneked hogyan nézték meg, hogy kitisztultál a vetélés során. Csak azért lenne fontos, mert én holnap megyek missed ab.-ra, de már vasárnap óta megvan. Egyszer be is telefonáltam az ügyeletre, hogy menjek-e vagy ne, amire azt mondták, hogy csak ha nagyon görcsölök vagy nagy darabok jönnek, hát én kibírtam no-spával, meg nem is volt sztem nagy darabos, amúgy sem tudtam volna a kislányommal mit csinálni éjjel. Na mindegy, a lényeg, hogy telefonban az ügyeletes azt mondta mindenképp megcsinálják, nehogy bent maradjon valami. Én ezt nagyon remélem is, mert én úgy érzem nem jön ki rendesen. Ja, az meg eszembe jutott, hogy ha valaki nem tisztul ki rendesen az lehet az okozója késõbbi vérezgetésnek is. Reméljük Nálad nem ez a helyzet, hanem amiben reménykedsz. De ha esetleg nem esnél teherbe most, menj el majd és mondd el a dokinak. Köszi elõre is a választ!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszod. Sajnos a homerozest meg nem probaltam de ha ebbe a honapba nem jon ossze majd arra is ravetem magam. Mindenkeppen meg megproballom holnap az ovu tesztet is, beszereztem belolle jopar darabot.:) Sot a ferjemet is elkapom ma este, biztos ami biztos alapon. Hetfon meg csinallok egy terhessegi tesztet is mert ha ez a beagyazodas volt talan addigra termelodik eleg hcg. Komolyan mondom mar tiszta orult vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: Szia utolso valaszolo! Koszonom szepen a valaszod. Sajnos, nem tudom, hogy mennyire fog segiteni amit irok mert en Angliaba elek es itt mas az egeszsegugy mint otthon de azert szivesen leirom, hogy nallam, hogyan volt. Elkezdtem barnazni es ra egy orara mar nagyon vereztem. Nem volt nagyon darabos, egyszer-ketszer ereztem talan valami darabosat kijonni de egyebkent tiszta ver volt. Az elejen sotetebb szinu utanna meg elenk piros. Mire beertem ultrahangra a doki mar nem latott semmit. Megitattak velem egy csomo vizet, hogy allitolag tele legyen a holyagom folyadekkal es ugy megcsinalta a doki a hasi uh-t. Ezutan elkuldtek wc-re, hogy uruljon ki a holyagom es megneztek huvelyi uh-val is. A doki azt mondta szepen kitisztult a mehem a verzessel nem lat semmit de menjek vissza egy het mulva es megegyszer megvizsgal. Kozben vettek vert es amig vizsgalgattak megjott a vereredmeny, hogy a hcg szintem nem felel meg egy 8 hetes terhessegnek csak egy 6 (joindulattal 6, 5) hetesnek. Igy a babo mar szerintuk a 6-7 heten elhalt. Ra egy hetre visszamentem ismet uh-ra. Ugyanugy innom kellett es megneztek hasi meg huvelyi uh-val is. Ekkor mondta a doki, hogy egy honap mulva lehet nyugodtan probalkozni de csak a mensi utan. Addig semmi keppen ne. A mensim 16-an megjott pont ra egy honapra es ujra beindult a probalkozas. Remelem, hogy ez a rozsaszines folyas ami ma volt valami jot jelent. Nagyon sajnallom ami veled tortent. Remelem, hogy mindkettonknek hamar sikerul a baba. Sok sikert kivanok neked/nektek hozza!
Szia! Utolsó válaszoló vagyok megint. Köszi, hogy leírtad, majd kíváncsi vagyok nekem mit mondanak, mit csinálnak. Holnap ilyenkor már okosabb leszek. szia

Windows 8 a virusirto kiirta hogy ellenorizzuk a gepet, leokeztuk, es utana fekete - szurken villogott a keprenyo. Ujrainditottuk, es azota be se jon. Mi tortenhetett? Es mi lehet a megoldas?

uj az egesz, teljesen ures mert ma hoztuk el a boltbol. halas lennek a segitsegert mert csutortokre kell nemetbol prezentaciot csinalni!!

Legjobb válasz: Hát mien vírusírtó írta ki és mi volt a pontos üzenet,ezt nem írtad.Szélsõséges esetben vág haza egy vírusírtó oprendszert.Nem biztos hogy a vírusírtó írta fõleg ha nem is magyarul.Az operzios rendszereknek is van beépített kártevõ védelmük de nem minden esetben megfelelõ a szöveg amit kiír mivel az adott hibára nincs külön bejegyzés akkor használja amije van.Azt se írtad bios.....stb bejön e,le fut e?Elsõ alkalomra sose szál el teljesen még ha a biosz elszál.Másodikra akárhányadik is van bejelenkezés,azt végül ha rossz gombot nyomtál vagy nem tudja megoldani és a végén mikor megnyomod a gombot felpörög a cucc és ki is kapcsol.De akkor sincs minden veszve van bioszreset manuális ez alapaponként változik de visszalehet állítani.Kérlek írd le meddig jut a gép a bejelenkezéssel az segítene.

Hát mien vírusírtó írta ki és mi volt a pontos üzenet, ezt nem írtad.Szélsõséges esetben vág haza egy vírusírtó oprendszert.Nem biztos hogy a vírusírtó írta fõleg ha nem is magyarul.Az operzios rendszereknek is van beépített kártevõ védelmük de nem minden esetben megfelelõ a szöveg amit kiír mivel az adott hibára nincs külön bejegyzés akkor használja amije van.Azt se írtad bios.....stb bejön e, le fut e?Elsõ alkalomra sose szál el teljesen még ha a biosz elszál.Másodikra akárhányadik is van bejelenkezés, azt végül ha rossz gombot nyomtál vagy nem tudja megoldani és a végén mikor megnyomod a gombot felpörög a cucc és ki is kapcsol.De akkor sincs minden veszve van bioszreset manuális ez alapaponként változik de visszalehet állítani.Kérlek írd le meddig jut a gép a bejelenkezéssel az segítene.
A kérdező hozzászólása: mar meg van mi volt a baja a kis aranyosnak.. 2 rammal nem megy mert az egyik regebbi tipusu es nem kompatibilis VAGY a regi adatlap (masik gepben) tonkre tette. 1 rammal hibatlan (miutan ujraraktuk) de meg a wifi stickel is le kell ellenorizni, hogy jo e mert csak beta telepito volt win8hoz. koszonom a valaszodat azert :)

Mi történhetett? Nektek hogy esne?

Tehát lassan 7 hónapja járunk. A hatodik hónaptól távkapcsolat lett, de egész jól megy. Szeretem és ? is engem úgy látom :D és 19 évesek vagyunk. Én egyetemen vagyok, ? dolgozni kezdett, elég kemény, sokszor reggelt?l estig kell dolgozzon, azért kés? délután vagy este szokott felhívni és lefekvés el?tt. A tegnap is felhívott nem volt semmi baj, hülyültünk majd mondta, hogy akkor hív lefekvéskor. Hát nem hívott, Én hívtam de nem vette fel. (Azt kell tudni, hogy mondta, hogy éjjel 3 körül kell menjenek egy távoli városba a munkahelye miatt.) Azóta sem jelentkezett, bár ilyenkor szokott hívni, de még sehol semmi. Ritkán volt ilyen, hogy nem hívott fel(f?leg ha megígérte), akkor meg azért mert nagyon kiütötte magát egy kanbuliba. Nekem kicsit rosszul esett, szerintetek mi a fene ez az egész? Nem tudom hova tenni...Ti erre hogy reagálnátok?

Legjobb válasz: Várd ki, hogyha jelentkezik, mit mond. Lehet, hogy van valami teljesen banális elfogadható oka, hogy nem hívott. Mi (nõk) meg túlpörögjük, már rémeket látunk és fantáziálunk, mi lehet a baj. Szerintem várd meg az õ mondanivalóját! Ha látta, hogy kerested, úgyis visszahív elõbb-utóbb. Mi úgyis csak találgatni tudunk, és azok közt tuti olyan is lesz, amit nem szívesen hallanál.

Várd ki, hogyha jelentkezik, mit mond. Lehet, hogy van valami teljesen banális elfogadható oka, hogy nem hívott. Mi (nõk) meg túlpörögjük, már rémeket látunk és fantáziálunk, mi lehet a baj. Szerintem várd meg az õ mondanivalóját! Ha látta, hogy kerested, úgyis visszahív elõbb-utóbb. Mi úgyis csak találgatni tudunk, és azok közt tuti olyan is lesz, amit nem szívesen hallanál.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy írok neki egy sms-t vagy valami de nem akarok túl tudjátok milyennek tûnni, de rémálom várni...
A kérdező hozzászólása: Na felhívtam, mert aggódtam, hogy vmi baja lett, de látom szar ötlet volt. Azt mondta, hogy elfelejtett felhívni s fáradt volt, és éjjel mentek stb. Nekem ez szarul esett...eléggé, fõleg, hogy közbe mondta hallottam hogy nevet a munkatársa, és õ mondta, hogy ne kacagjon. Na mind1...
Ezen ne akadj ki, ha hajnali 3-kor kéne dolgoznom, én is fáradt lennék és nem hiányozna az aggodalmaskodás. Ha meg a munkatársa ott van mellette, nem is lehet normálisan beszélgetni. Biztos neked is volt már olyan napod, hogy még a szerelmednek sem tudtál annyira örülni, mint alapesetben. És nehogy túlkombináld a mai esetet és utána ezzel csesztesd napokig!
A kérdező hozzászólása: Én ezt megértem, csak hogy én fél 1-kor hívtam, mikor õ ígérte meg, hogy hív és egészen másnap estig sem jelentkezett semmit most is én hívtam...Ez sem durva?
A kérdező hozzászólása: Igaz most is dolgozott, de annyi ideje nem volt hogy felhívjon két percre, vagy egyre miután én hívtam?
Ha az õ szemszögébõl nézzük (és jóindulattal), akkor nem tett semmi rosszat. Kicsit figyelmetlen volt valóban, de szerintem nem is értené meg, hogy ezzel megbántott téged. Annyit mondhatsz neki persze, hogy rosszul esett, de ne ragozd túl. Megértelek téged, de nem ezek az igazán nagy bajok egy kapcsolatban. Ezek sem kellemesek persze, de ne akard rögtön belelátni, hogy valami nem stimmel az õ részérõl és így fejezi ki. Illetve van olyan pasi, aki így jelzi tudattalanul, hogy lanyhul az odafigyelés, a szerelem, de ne ebbõl induljunk ki rögtön. Ismered a barátod, észrevetted volna, ha baja van veled. Ne idegeld magad, majd ha rendszeresen eljátssza ezt veled, akkor persze, "menj neki", de így olyan felesleges esetleg megsértõdnöd. Te ismered a kapcsolatotok, tudnod kell, hogy érdemes -e túlreagálnod.

Mi történhetett vele?

Sziasztok van egy barátn?m aki Franciaországban van szerdán még tök jó beszélgettünk minden mint mindig!És csütörtök,péntek,szombat,vasárnap semmi MSN en se se a többi olyan helyen ahol szoktunk beszélni!Dobhatott vagy nincs internet esetleg a gépe ment tönkre?(telefonja nem jó)mi lehet???Nagyon szomorú vagyok és magányos :S:(:'( Szerintetek mit tegyek ilyen helyzetben?Még 1 hét míg hazajön!(tudom hülye kérdés de jó lenne ha valamivel megtudnátok nyugtatni el?re is köszi)

Legjobb válasz: Hm, szal mi nyugtassunk meg, mikor mi se tudhatjuk mi történt? ahogy nézem leírtad a lehetõségeket. Majd kiderül

Hm, szal mi nyugtassunk meg, mikor mi se tudhatjuk mi történt? ahogy nézem leírtad a lehetõségeket. Majd kiderül
A kérdező hozzászólása: Nekem is :D
Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lehet vele. Nekem ilyenkor az szokott a fejemben járni, hogy tuti valahogy tudna jelezni valamit, ha akarna. De nekem elég hülye a felfogásom, ne erre alapozz:)
A kérdező hozzászólása: 1.Nem nyaral 2.megkérdeztem tõle hogy holnap leszel? Mondta is hogy "biztosan"
Milyen választ vársz te szerencsétlen? Nincs semmi vele, nyaral, majd hazajön, és ad valami tök egyszerû magyarázatot. De közben azért ne feledd a négert:) Ne parázz ezen, az a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon értelmes vagy hallod, jó köcsögnek lenni mi?
Valószínûleg egy erõsen bepipázott néger megmutatta neki, hogy milyen egy igazi férfi.
mivel nyaral nem hiszem h minden nap a gép elõtt akar ülni. miért dobott vna? csak mert pár napja nincs msnen?o_O jézusom...sose volt még olyan h pár napig nem volt idõtök géphez ülni?
nyugi... majd rendbejön a helyzet... a kapcsolatotoknak kisebb próbája..remélhetõleg túlélitek...1 hét ..az alatt még simán rendezõdhet minden..éelõfordulhat h cslaádi programja van vagy épp dolgozik..nemtudom mennyi idõs 14£
Nah, letelt az 1 hét, elõkerült? :)

Baj h most ennyit alszik? 4, 5 hónapos a lányom tegnap óta rengeteget alszik ahhoz képest h menyit aludt eddig. Mi történhetett?

Tegnap egész délelött aludt szinte aztán délután is aludt 2 órát este felé másfelet és este 11 korelaludt reggel 6ig aludt most megint alszik 2 órája.Eddig örültem ha 3x 1 órát aludt nap közben és éjjel 2x-3x felébredt.Mi történhetett?Vagy az idö miatt?Eddig nem volt semmi idö változáskor.

Legjobb válasz: ÖRÜLJÜNK!Mi 3 hósak vagyunk, és szintén sokat alszik:-)))Nem tudom mi lehet, de biztos nem baj, hisz nekik még kell az alvás.Eddig mi sem aludtunk sokat, kb. egy két hete javult a helyzet.Mi is csak egyszer keltünk éjjel:-)))

ÖRÜLJÜNK!Mi 3 hósak vagyunk, és szintén sokat alszik:-)))Nem tudom mi lehet, de biztos nem baj, hisz nekik még kell az alvás.Eddig mi sem aludtunk sokat, kb. egy két hete javult a helyzet.Mi is csak egyszer keltünk éjjel:-)))
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!Akkor örüljünk!Végülis nem beteg és amikor fent van jó kedvü.
Szia! Csatlakozom az örüljünk gárdához! A kisfiam kb. 2.5 hónaposan kezdett ennyit aludni. Aztán vannak napok, amikor alig alszik megint. Aztán ismét nagyokat alszik. Nem tudom még, hogy mi okozza: idõjárás, vagy egyik nap úgy kialussza magát, hogy másnap már nem akar többet aludni, stb.
Valtozo, akkor baj ha amikor ebren van , rossz kedvu, nyugos.
az én 3 hónapos kiscsajszim ma rengeteg alszik! Remélem éjszaka nem fog virrasztani! :) lefeküdt tegnap este 10.30-kor és de.9.30-ig aludt. aztán 11.30-12-ig majd 14 órától még mindig. és csak 2 x szopizott, ennek viszont nem örülök.
15 hónapos a kisfiam: este 9- reggel fél 8-ig alszik, majd délelõtt 1-1, 5, délután pedig 2-2, 5 órákat alszik nappal. Sokáig kerestem a miérteket, de most már nem gondként fogalmazódik meg ez bennem. Ennyi az alvásigénye, és kész. Az orvosunk szerint semmi baja, nem nyûgös, nem kókadt, nem beteg, az ébrenléti idõszaka vidáman és aktívan telik, úgyhogy már nem aggódom. Azt mondta egyébként a doktor néni, hogy majd összeismertet engem olyan szülõkkel akiknek pár órákat alszik ÖSSZESEN a gyerekük, úgyhogy szerintem örüljünk! =o)
Hát igen, ÖRÜLJETEK. Én már régóta vágyon ilyen változásra, de nem igen akar bekövetkezni. Mi 4 hónaposak vagyunk, délelött alszunk fél órát, délután pedig ha nem tudunk kimenni megint felet, ha ki tudunk menni, akkor másfelet. Szóval örüljetek.
enyém is délelõtt fél óra délután 1 óra...este fél 10-kor alszik el......mondjuk most jön a foga..

Tudjuk hogy 2006-ban pár magyar nemzetihős ellopta a t 34 est és elindultak, körülbelül mi történhetett volna ha nemfogyott volna ki a gázolaj és még lőszer is lett volna a tankba? Mit tettek volna a rendőrök ha elkezdtek volna lövöldözni a tankal?

Legjobb válasz: "Mit tettek volna a rendõrök ha elkezdtek volna lövöldözni a tankal?" Hogyhogy mit? Menekültek volna. Vagy te 80ezer forintért szembe mennél egy páncélossal egy szál P9 -el? :D

"Mit tettek volna a rendõrök ha elkezdtek volna lövöldözni a tankal?" Hogyhogy mit? Menekültek volna. Vagy te 80ezer forintért szembe mennél egy páncélossal egy szál P9 -el? :D
azért a lövöldözés nem olyan egyszerû. a bácsi tudta vezetni a tankot, nyilván lõni is tudott, de nem lehet egyszerre vezetni és lõni is. egy tank átlag legénysége 5 fõ, olyan emberek, akik értenek hozzá. szerintem laikusok nem tudtak volna lõni vele.
" nemzetiek nem akartak megölni " Ezek a huligánok sosem lesznek nemzetiek, hiszen a társadalom legalját képezik. Egyszer megkérdeznél egy ilyen lecsúszottad az árpádsávos zászlóról, amit lobogtat meg sem tudna mukkanni csak látta, hogy a kocsmában és a focimeccsen a többi csökkent értelmû is ilyet lobogtat és nem akar kimaradni. "Nálatok ott a radikálisnak nevezett jobb(?)oldalon mindenki ilyen buta?" Hát, õk úgy gondolják, hogy õk az értelmiségiek :D.
Igen.... a "békés demonstrálók", ártatlan "molotovos" "járókelõk" ......és az ellenük "elkövetett" igazságtalan brutalitás...... Meddig fognak még ezzel a brutális hazugsággal haknizni??????
Semmi, ugyan ez lett volna, de nem azért, mert nem tudtak volna vele lõni. Kezdjük ott, hogy ez a "kifogyott a benzin" az egyedüli mese, egyszerûen a nemzetiek nem akartak megölni senkit, és ezért nem gázoltak tankal halálra senkit, az elõzõ kommentelõ meg eggy ó nagy ... Emlékezzetek a TV ostromra, felgyújtották a béna, balfsz rendõrõk vízágyúját mert akkora balekok, hogy simán beküldték a "halálba" azt, de a rendõröket kiengedték belõle és utána VISSZAKÍSÉRTÉK õket a többi zsaruhoz, videó is van róla, ahogy megilletõdött, izzadt, ijedt képpel forradalmárokkal körbezárva mennek ki a vízágyus zsaruk, gondolom azt hitték, h a forradalmárok majd hagyják, hogy bent égjenek, de persze nem. Ugyan ez volt a tankos sztorival is, csak nem gondoljátok, hogy pont 100 méterre kifogy a benzin, azért álltak meg, mert nem akartak halálra gázolni senkit.
Elõzõ, sztem bakit lõttél :D Ezt a kérdést sztem tuti valami liberális tette fel, hogy bizonygassa milyen agresszívak a gonosz magyarok :D De a többivel egyet értek tényleg elég buta kérdés, de hát csak egy liberális :D
A "hõs" megnevezés az erõs túlzás. Poénnak jó maximum, hogy lopott egy tankot. " Mit tettek volna a rendõrök ha elkezdtek volna lövöldözni a tankal?" Életszerû, hogy (éles) lõszerrel vitték a tankot kiállításra... Nálatok ott a radikálisnak nevezett jobb(?)oldalon mindenki ilyen buta?
Akkor én a rendõr helyében kinyitottam volna a tankot és bedobtam volna egy kézigránátot majd rácsuktam volna az ajtót.
Hát az nagy tré lett volna. De a hülye is tudja, h ez a tankos sztori a mese része volt:)
Ha egy elkõtõt katonai lett volna amo ép lõvõédõz akor kilõvik. Az irámyitók nem tudták m a cáéjuk a terolistákak.
"Ebõl egyértelmû hogy ki kell lõni." Nem fér a fejembe, 2001 szeptember 11-én az amcsik miért nem lõtték ki az eltérített gépeket? Tele van üzemanyaggal, rengeteg katonai- és civil célpontot lehet vele károsítani, ennek ellenére karba tett kézzel nézték, hogy az ikertornyoknak és a Pentagonnak menjenek vele. Ha én lettem volna a parancsnok, azonnal felküldök pár vadászgépet és még a levegõben kilövöm az utasszállítókat. Néhány száz civil vs több ezer civil az ikertornyokban. Néhány tucat civil vs Pentagon. Nem kérdés, mit választok.
Egyértelmüen elõb utób hivnák a hadsereget ha egy tank garázdálkodik lõvõldõzve stb. MOst tekintsunk ell a tank állapotátol és avezetõik szándékároll nem az a kérdés. A kérdés tényként kezel egy benem kõvetkezet eseményt tehát a válazokhoz iss ezt témykén kell kezelni hogy egy t34 es tank sok lõszeres és ûzamanyagaé õsze visza lõvõldõz. Ebõl egyértelmû hogy ki kell lõni. Ez a fajtakérdés a feltéételes mód egyik tipikus esete ojenkor a benem kõbetkezet esemény hatásairól lehet értelmesen vitázni.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ, sztem bakit lõttél :D Ezt a kérdést sztem tuti valami liberális tette fel, hogy bizonygassa milyen agresszívak a gonosz magyarok :D De a többivel egyet értek tényleg elég buta kérdés, de hát csak egy liberális :D lol
A kérdező hozzászólása: Se jobbikos se balos nem vagyok, mivel mind a kettõ ugyan olyan szar ahogy van, csak próbálok életben maradni ebben az országban.Amúgy szeretem a magyart mivel énis azvagyok:D cigányt meg utálom:) nade a témára visszatérve hívták volna a honvédséget hogyha nagy bajt csináltak volna?
"El volt ez tervezve..." A "hatalom" részérõl talán. Odatették a tankot kísértésnek, hátha valaki beleül és kész a casus belli, amivel igazolhatják a droidok tombolását.
Azt azért elfelejtitek, hogy nem volt benne aksi, hanem ezt õk vitték. Ezt elmondták a tv-ben is, hogy a honvédség kiszerelte az aksit belõle. És találtak egyet a tankban, amit át volt alakítva. El volt ez tervezve... Amúgy ketten ültek benne, egy fiatal , meg egy idõsebb.
1. az egy kiállított, múzeumi darab volt, nem volt benne sem lõszer, sem üzemanyag, illetve üzemanyag is csak egy minimális 2. a tankot egy idõs bácsi "kötötte el" 3. megfigyelhetõ a felvételen, hogy elkanyarodik a tankkal, nem akart senkiben kárt tenni, óvatos volt Ha akarta volna, megtehette volna. Ezek a tények.
kedves kérdezõ! belegondolni is rossz, de valószínûleg a tüntetõkbõl rendõrgyilkosok lettek volna
"Ezek a huligánok sosem lesznek nemzetiek, hiszen a társadalom legalját képezik. Egyszer megkérdeznél egy ilyen lecsúszottad az árpádsávos zászlóról, amit lobogtat meg sem tudna mukkanni csak látta, hogy a kocsmában és a focimeccsen a többi csökkent értelmû is ilyet lobogtat és nem akar kimaradni. " Maximálisan egyetértek!!!! Magyarkodnak, de a magyar történelemrõl kultúráról, hagyományokról fogalmuk sincs. A magyar történelem ismerete kimerül náluk a "trianon" és "magyargyülõlet" szavak mantraszerû mormolásával. Hogy mi volt korábban arról már fogalmuk sincs. Valamelyik szélsõjobboldali portál kiadja a jelszót, hogy ezt vagy azt a színházat, könyvet, múzeumot stb. gyûlölni kell, Õk meg szolgai módon követik.
Akor az emberek nem állják kõrûl hanem elhuznak mellõle és ha lõvõldõzik elõb útób leszedi egy helikopter. Négis mi letvolna?
"Az irámyitók nem tudták m a cáéjuk a terolistákak." Biztos vagy te ebben? A titkosszolgálatok tudhatták, mert a géprõl ment hívás, amit lehallgattak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!