Találatok a következő kifejezésre: Mi történhetett (904 db)

Mégcsak 3hete jár oviba, máris "füllentene"? Vagy mi történhetett?

ma egy kis sérüléssel az állán hoztam haza a fiamat az oviból.az óvonéni mondta egyből mi történ, nem is kérdeztem, sőt észre se vettem.szóval az óvonéni azt mondta hogy a kisfiam az üres hintát löködte és megcsapta a hinta.ez elég hihető is.de a kicsim itthon azt mondta,hogy a gyerekek.amúgy még nem nagyon beszél, többet nemtudtam kihúzni belőle, minthogy a gyerekek.az se tragédia ha valaki meglökte,gondolom előfog még fordúlni, csak érdekelne.

Legjobb válasz: S ha nem direkt hazudik az óvónõ, csak nem látta pontosan, hogy mi történt, és ezért "csak úgy" mondott valamit? DE amúgy bármi történhetett, nem? Kisfiad lökdöste a hintát, mire arra járt egy gyerek, aki elvonta a gyerkõcöd figyelmét és paff. Az óvónõ annyit látott, hogy a hinta megsértette, a gyerkõcöd meg azt hiszi ez azért volt, mert a másik gyerek épp arra járt. De ha csak egy horzsolás, akkor mindegy is. Szerencse, hogy nincs komolyabb baja.

S ha nem direkt hazudik az óvónõ, csak nem látta pontosan, hogy mi történt, és ezért "csak úgy" mondott valamit? DE amúgy bármi történhetett, nem? Kisfiad lökdöste a hintát, mire arra járt egy gyerek, aki elvonta a gyerkõcöd figyelmét és paff. Az óvónõ annyit látott, hogy a hinta megsértette, a gyerkõcöd meg azt hiszi ez azért volt, mert a másik gyerek épp arra járt. De ha csak egy horzsolás, akkor mindegy is. Szerencse, hogy nincs komolyabb baja.
Régebben mikor a nõvérem fia óvodába járt eltört a keze. Az óvónõ azt mondta elesett, közben meg a fia azt mondta leesett a mászókáról. A Nõvérem a fiának hitt, mondta az óvónõnek, hogy már pedig az õ fia nem szokott hazudni és végül tényleg az derült ki, hogy a mászókáról esett le. Nyílván azért tagadták le, mert lehet nem figyeltek eléggé, de én tuti a gyerekemnek hinnék, ilyenkor még nem füllentenek.
A kérdező hozzászólása: ilyen pici dologban hazudnának az óvonénik?csak egy horzsolás.
Lehet azért mert nem szóltak a gyerekekre vagy valami.
3 éves gyerek már nagyon is tud és szokott is füllenteni. Fõleg, ha azt hiszi, hogy kikap otthon. Még akkor is, aha nem szokott ilyenekért kikapni.
A kérdező hozzászólása: 20:44esnek!tetszik a gondolatmeneted.én se szeretném azt hinni, hogy az óvonéni nem mond igazat, se hogy a fiam füllent.persze, mindegy is , csak egy horzsolás.csak gondolkodtam.
Nem hinném, hogy ebben füllentett a fiad, viszont az tény, hogy nagyon-nagyon hamar elkezdenek füllenteni. Nagyon sok jót tanulnak hihetetlen rövid idõ alatt, de ez mellett ugyanannyi rosszat is (csúnya beszéd, füllentés...).
Ez miért füllentés? Mi ebben az ellentmondás? Lehet, azt akarta mondani, a gyerekek hintáztak õt meg megütötte az üres hinta. Amúgy se tudj még egyértelmûen elhatárolni a képzeletét, álmiat, vagy amit már többször hallott, a valóságtól.

Mi történhetett a válammal?

Üdv.

Legjobb válasz: Mi történhetett ? Egyébként nem fáj, csak bizonyos pozicióban.

A kérdező hozzászólása: Mi történhetett ? Egyébként nem fáj, csak bizonyos pozicióban.
Sok oka lehet. Nem megfelelõ bemelegíts, nagy súllyal való edzés, rossz mozdulat, nem megfelelõ nyújtás stb. Pihentesd a vállad és ne erõltesd. A fájdalmakat megelõzni kell nem pedig akkor megvenni a drága ízületvédõt amikor már fáj.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted a héten nem menjen majd váll ? Be szoktam melegíteni 5-10 perc + nyújtok minden gyakorlat után és edzés után még 1x.
kicsit kevered az ízület védõt a fájdalom csillapítóval. 3-4 hét mire hatni kezd nem 1. esetleg az arthroxon az amit már 2 hét után lehet érezni. hagyd abba a felsõtesti nyomó gyakorlatokat 1 hónapra, csak húzókat végezz.
A kérdező hozzászólása: rendben. Köszönöm

Tegnap vettem guppikat az aranyhalam mellé de ma reggelre eltüntek mi történhetett?

az aranyhal megehette ?ket?:S

Legjobb válasz: Versenyen kívül: Irtó aranyos a kérdés: "Mi történhetett?" :D Nem is tudom, talán lábuk nõtt és világgá mentek... :)))

Versenyen kívül: Irtó aranyos a kérdés: "Mi történhetett?" :D Nem is tudom, talán lábuk nõtt és világgá mentek... :) ))
;D nagy vszínûséggel jót falatozott az aranyhalad:D sose szabad aranyhal mellé pici halat venni mert megeszi bármeiket
Tegyél az egyik sarokba sûrû növényzetet ahol eltudnak bújni a picik és a nagy nem megy bele. vagy kezdetben külön akváriumba növeszd nagyra a guppikat.
Az aranyhalakat tartsd külön.Vagy velük azonos méretü társat válassz nekik.A guppikat ugy vette kb mintha élõeleséget adtál volna nekik...Anövény se jó megoldás sztem.Beleuszoik az aranyhal 2x és az összes növény a víz tetején lebeg, mert kicsusznak a talajbol...Másrészt leélni egy életet egy kis sarokban...?!.Szegény guppikat azért sajnálom...Amugy az aranyhal a növényt is megenné, és utána jönnének a guppik...üdv lucky
Megette õket. Szerintem az nem jó, hogy a guppiknak "építesz" egy helyet ahol elbújhatnak hiszen akkor egész nap s éjjel csak bujkálni fognak az aranyhalad elõl. Tessék belátni, hogy ha aranyhalat választottál akkor csak aranyhal lehet az akváriumban.
Lehet, hogy inkább hallgatnod kellett volna ránk! Megmondtuk, hogy ilyen kis akváriumba, ilyen halak közé nem való az aranyhal.
A kérdező hozzászólása: xDD
A kérdező hozzászólása: oks köszi:(
Vacsi! :D
Hogy lehetsz ennyire süsü.
A kérdező hozzászólása: -.-
Süsü?Ez Lustaság, Nem elég hogy nem néz utána, Még utánakérdezni is lusta a boltostól, hogy össze lehet e párosítani õket.Lefogadom hogy az aranyhal is 4 másikkal van tartva egy 10literes gömb aksiban...

Mi történhetett a Nimfa papagájommal?

Semmi baja nem volt,este fel kezdett ilyen bágyadt lenni nem reagált annyira dolgokra,alig mozgott! Másnap este meg már a földön ült,lihegett,dőlt jobbra balra,alig mozdult,csak annyira hogy a kezemre mászott,meg bújt!Majd hajnalban elpusztult :'( Mi történhetett?4 éves volt,volt vele foglalkozva rendesen! Betegség vagy mi?

Legjobb válasz: Rengeteg dolog történhetett a papagályoddal! Ha van pénzed, hívnék egy dokit, nemtudom meggyibe kerül az ilyesmi, de meg kell tudni miért pusztult el a madár!

Rengeteg dolog történhetett a papagályoddal! Ha van pénzed, hívnék egy dokit, nemtudom meggyibe kerül az ilyesmi, de meg kell tudni miért pusztult el a madár!
Az állatorvos 2000ft-ért felboncolja, és akkor megtudod mi volt a baja. Így interneten keresztül lehetetlen megmondani.

Elpusztult a gibbicepsünk, mi történhetett vele?

Egyik napról a másikra, mindenféle előjel nélkül elpusztult a jól kifejlett gibbicepsünk az akváriumban. Mi történhetett vele?

Legjobb válasz: Ha csak ennyi információt van róla, akkor a kiszáradástól az Antikrisztus eljöveteléig bármi történhetett vele. Légy oly szíves add meg a tartási körülményeket.

Ha csak ennyi információt van róla, akkor a kiszáradástól az Antikrisztus eljöveteléig bármi történhetett vele. Légy oly szíves add meg a tartási körülményeket.
mennyi idõs volt?
elsõ, LOL
Tartási körülmények nélkül nehéz lesz. Mivel, hogyan, milyen idõnként etetted? Nem kapott vegyszerezett zöldséget? Mekkora helyen volt milyen halakkal? Fa van az akváriumban?
A kérdező hozzászólása: A párom a halas, és most nincs itthon, szóval elõre elnézést, ha valamit nem úgy írok le, ahogy kell. 2 éves 375 l-es az akvárium, külsõ, belsõ levegõztetõvel, vízfogatóval. A víz állandóan 25-26 fokos. A gibbiceps elsõ perctõl az akvárium lakója. Élõ növény nincs az akváriumban, csak szõlõ tõkék. Az aljzat márványzúzalék. Az akváriumban lévõ halak most: 2 cápa harcsa, 5 aranyhal, 4 cápa márna, 10 vörös neon, 3 black molly, 4 xifo, 1 bronz pleco és sok anci, a számukat nem tudom, mert folyton szaporodnak. A táplálék vegyes: lemezes, alga tabletta, szárított szúnyoglárva, tubiflex.
tubiflex XD Am nem túl sok ennyi hal egy ekkora aksiba?belsõ és külsõ szûrõ is van?és biológiai?(szivacsszûrõ)

Beagyazodas tortenhetett vagy peteeres? Nem ertem mi tortenhetett. Pontosan Januar 16-an volt a menzim elso napja.

A ferjemmel Januar 21-en meg Januar 25-en voltunk egyutt. Ma viszont rozsaszinu folyast vettem eszre a bugyimon. Szerintetek mi lehetett ez??? Olvastam itt regen ovulacios verzesrol ami jelentkezhet rozsaszines folyaskent ritkan. De mar 5 napja folyamatosan hasznallom az ovulacios tesztet es negativ. Ezert nem hinnem, hogy ovulacios verzes lenne, na meg a peteeresemet is kb. hetvegere vartam vagy februar elejere. Talan mensi utan lehetett peteeresem es ez a beagyazodas volt?

Legjobb válasz: Persze, lehet, minden elképzelhetõ, ritka, de nem lehetetlen menzesz alatt megfoganni. Ennél többet nem lehet mondani itt, esetleg, ha mérted volna a hõdet, ki lehetne silabizálni valamit, el tudom képzelni, mennyire izgatott lehetsz! :) Olyan is van, hogy az ovu teszt nem mutat semmit... (Bár az ovuteszt arról tudósít csak, hogy érésben a tüszõ- arról nem beszél, hogy az meg is repedt-e...) Javaslom, tesztelj pár nap múlva, a feltételezett fogamzás után 10-15 nappal esélyes lehet a teszt.

Persze, lehet, minden elképzelhetõ, ritka, de nem lehetetlen menzesz alatt megfoganni. Ennél többet nem lehet mondani itt, esetleg, ha mérted volna a hõdet, ki lehetne silabizálni valamit, el tudom képzelni, mennyire izgatott lehetsz! :) Olyan is van, hogy az ovu teszt nem mutat semmit... (Bár az ovuteszt arról tudósít csak, hogy érésben a tüszõ- arról nem beszél, hogy az meg is repedt-e...) Javaslom, tesztelj pár nap múlva, a feltételezett fogamzás után 10-15 nappal esélyes lehet a teszt.
Szia! Szerintem történhetett akár beágyazódás is, mert amúgy egy vetélés (a másik kérdésedet is olvastam:-)), abortusz után állítólag könnyebb a teherbe esés esélye. Én is egy csomót írok mostanában ezen a oldalon. Meg szeretném tõled kérdezni, hogy teneked hogyan nézték meg, hogy kitisztultál a vetélés során. Csak azért lenne fontos, mert én holnap megyek missed ab.-ra, de már vasárnap óta megvan. Egyszer be is telefonáltam az ügyeletre, hogy menjek-e vagy ne, amire azt mondták, hogy csak ha nagyon görcsölök vagy nagy darabok jönnek, hát én kibírtam no-spával, meg nem is volt sztem nagy darabos, amúgy sem tudtam volna a kislányommal mit csinálni éjjel. Na mindegy, a lényeg, hogy telefonban az ügyeletes azt mondta mindenképp megcsinálják, nehogy bent maradjon valami. Én ezt nagyon remélem is, mert én úgy érzem nem jön ki rendesen. Ja, az meg eszembe jutott, hogy ha valaki nem tisztul ki rendesen az lehet az okozója késõbbi vérezgetésnek is. Reméljük Nálad nem ez a helyzet, hanem amiben reménykedsz. De ha esetleg nem esnél teherbe most, menj el majd és mondd el a dokinak. Köszi elõre is a választ!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszod. Sajnos a homerozest meg nem probaltam de ha ebbe a honapba nem jon ossze majd arra is ravetem magam. Mindenkeppen meg megproballom holnap az ovu tesztet is, beszereztem belolle jopar darabot.:) Sot a ferjemet is elkapom ma este, biztos ami biztos alapon. Hetfon meg csinallok egy terhessegi tesztet is mert ha ez a beagyazodas volt talan addigra termelodik eleg hcg. Komolyan mondom mar tiszta orult vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: Szia utolso valaszolo! Koszonom szepen a valaszod. Sajnos, nem tudom, hogy mennyire fog segiteni amit irok mert en Angliaba elek es itt mas az egeszsegugy mint otthon de azert szivesen leirom, hogy nallam, hogyan volt. Elkezdtem barnazni es ra egy orara mar nagyon vereztem. Nem volt nagyon darabos, egyszer-ketszer ereztem talan valami darabosat kijonni de egyebkent tiszta ver volt. Az elejen sotetebb szinu utanna meg elenk piros. Mire beertem ultrahangra a doki mar nem latott semmit. Megitattak velem egy csomo vizet, hogy allitolag tele legyen a holyagom folyadekkal es ugy megcsinalta a doki a hasi uh-t. Ezutan elkuldtek wc-re, hogy uruljon ki a holyagom es megneztek huvelyi uh-val is. A doki azt mondta szepen kitisztult a mehem a verzessel nem lat semmit de menjek vissza egy het mulva es megegyszer megvizsgal. Kozben vettek vert es amig vizsgalgattak megjott a vereredmeny, hogy a hcg szintem nem felel meg egy 8 hetes terhessegnek csak egy 6 (joindulattal 6, 5) hetesnek. Igy a babo mar szerintuk a 6-7 heten elhalt. Ra egy hetre visszamentem ismet uh-ra. Ugyanugy innom kellett es megneztek hasi meg huvelyi uh-val is. Ekkor mondta a doki, hogy egy honap mulva lehet nyugodtan probalkozni de csak a mensi utan. Addig semmi keppen ne. A mensim 16-an megjott pont ra egy honapra es ujra beindult a probalkozas. Remelem, hogy ez a rozsaszines folyas ami ma volt valami jot jelent. Nagyon sajnallom ami veled tortent. Remelem, hogy mindkettonknek hamar sikerul a baba. Sok sikert kivanok neked/nektek hozza!
Szia! Utolsó válaszoló vagyok megint. Köszi, hogy leírtad, majd kíváncsi vagyok nekem mit mondanak, mit csinálnak. Holnap ilyenkor már okosabb leszek. szia

Windows 8 a virusirto kiirta hogy ellenorizzuk a gepet, leokeztuk, es utana fekete - szurken villogott a keprenyo. Ujrainditottuk, es azota be se jon. Mi tortenhetett? Es mi lehet a megoldas?

uj az egesz, teljesen ures mert ma hoztuk el a boltbol. halas lennek a segitsegert mert csutortokre kell nemetbol prezentaciot csinalni!!

Legjobb válasz: Hát mien vírusírtó írta ki és mi volt a pontos üzenet,ezt nem írtad.Szélsõséges esetben vág haza egy vírusírtó oprendszert.Nem biztos hogy a vírusírtó írta fõleg ha nem is magyarul.Az operzios rendszereknek is van beépített kártevõ védelmük de nem minden esetben megfelelõ a szöveg amit kiír mivel az adott hibára nincs külön bejegyzés akkor használja amije van.Azt se írtad bios.....stb bejön e,le fut e?Elsõ alkalomra sose szál el teljesen még ha a biosz elszál.Másodikra akárhányadik is van bejelenkezés,azt végül ha rossz gombot nyomtál vagy nem tudja megoldani és a végén mikor megnyomod a gombot felpörög a cucc és ki is kapcsol.De akkor sincs minden veszve van bioszreset manuális ez alapaponként változik de visszalehet állítani.Kérlek írd le meddig jut a gép a bejelenkezéssel az segítene.

Hát mien vírusírtó írta ki és mi volt a pontos üzenet, ezt nem írtad.Szélsõséges esetben vág haza egy vírusírtó oprendszert.Nem biztos hogy a vírusírtó írta fõleg ha nem is magyarul.Az operzios rendszereknek is van beépített kártevõ védelmük de nem minden esetben megfelelõ a szöveg amit kiír mivel az adott hibára nincs külön bejegyzés akkor használja amije van.Azt se írtad bios.....stb bejön e, le fut e?Elsõ alkalomra sose szál el teljesen még ha a biosz elszál.Másodikra akárhányadik is van bejelenkezés, azt végül ha rossz gombot nyomtál vagy nem tudja megoldani és a végén mikor megnyomod a gombot felpörög a cucc és ki is kapcsol.De akkor sincs minden veszve van bioszreset manuális ez alapaponként változik de visszalehet állítani.Kérlek írd le meddig jut a gép a bejelenkezéssel az segítene.
A kérdező hozzászólása: mar meg van mi volt a baja a kis aranyosnak.. 2 rammal nem megy mert az egyik regebbi tipusu es nem kompatibilis VAGY a regi adatlap (masik gepben) tonkre tette. 1 rammal hibatlan (miutan ujraraktuk) de meg a wifi stickel is le kell ellenorizni, hogy jo e mert csak beta telepito volt win8hoz. koszonom a valaszodat azert :)

Szerintetek mi történhetett az egyik barátommal? ( többi lent)

Most lettem kilencedikes(új suli új tanárok blablabla és a többi klisé) és egyik barátom összeismertetett egy haverjával akivel eleinte nagyon jól elvoltam, órákat tudtunk beszélni egymással lelkizõs és humoros témákról egyaránt ugyanolyan jól.Mostanában viszont szinte egy jó szava sincs hozzám csak folyton szívat a baromságaival, amit amúgy eddig is csinált csak akkor vagy nem zavart vagy simán átléptem a témán, viszont most már egy kicsit fáj, mikor éppen ilyeneket mond nekem. Pont ma voltunk kutyát sétáltatni, és megkérdeztem hogy mostanában mi újság vele, hogy nem olyan velem mint régen és õ rávágta reflexbõl, hogy semmi. Mondtam neki, hogy de valami biztos van, hogy ennyire megváltozott! De semmit sem mondott és szinte egész sétáláson csak kullogtunk egymás mellett, ami nekem nagyon érdekes volt, mert nagyon jól megértettük egymást és tényleg órákat tudtunk beszélni egymással, annak ellenére is, hogy õ fiú én meg lány. Teljesen össze vagyok zavarodva, hogy mi történhetett és egy kicsit még becsapva is érzem magam, hogy látom a szemében, hogy valami nagyon nyomasztja és nem mondja el pedig tisztában van vele, hogy nem adom tovább senkinek. Már olyanok is eszembe jutottak és órákat is szoktam rajta gondolkozni, hogy lehet velem van valami baj. Ha valaki már volt hasonló helyzetben mit tett ?

Legjobb válasz:
Biztos, hogy nem veled van a baja. :) Talán valami személyes, amit nem szeretne senkivel megosztani. Tudod, ez nem bizalom kérdése. Az én legjobb barátom is elég nehezen nyílik meg ilyen témákban. Nagyon jókat és hosszasan tudunk beszélgetni, de ha valami bántja, hosszú idõ kell neki, mire elmondja, nem csak nekem, akárki másnak, mert õ egyszerûen ilyen és kész. :) Hagyom, hadd mondja el akkor, mikor úgy érzi, eljött a megfelelõ pillanat, nem kell kérdezõsködni túl sokat, mert az kellemetlen lehet neki és még a maradék szándék is eltûnik, miszerint elmondaná. Egyszer-kétszer tehetsz rá utalásokat, hogy te kíváncsi vagy rá, mi történt és hogy benned megbízhat, de nyíltan ne faggasd, mert az nem tesz jót. Majd elmondja, ha úgy látja, ez nem ellened szól. :3 Egy kicsit megpróbálhatod felvidítani, elterelni a figyelmét, ez növeli benne a tudatot, miszerint te mellette vagy és próbálsz segíteni neki. Ne aggódj miatta! Nagyon szép gesztus, hogy törõdsz a barátoddal, de ne feledd, az õ problémája nem a te harcod! Segíthetsz neki, ha elmondja/megkér rá, de feleslegesen ne õrlõdj rajta, mert az nem tesz jót senkinek. Fontos, hogy higgadt és pozitív maradj, ezzel biztos pontot biztosítva számára. :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Biztos, hogy nem veled van a baja. :) Talán valami személyes, amit nem szeretne senkivel megosztani. Tudod, ez nem bizalom kérdése. Az én legjobb barátom is elég nehezen nyílik meg ilyen témákban. Nagyon jókat és hosszasan tudunk beszélgetni, de ha valami bántja, hosszú idõ kell neki, mire elmondja, nem csak nekem, akárki másnak, mert õ egyszerûen ilyen és kész. :) Hagyom, hadd mondja el akkor, mikor úgy érzi, eljött a megfelelõ pillanat, nem kell kérdezõsködni túl sokat, mert az kellemetlen lehet neki és még a maradék szándék is eltûnik, miszerint elmondaná. Egyszer-kétszer tehetsz rá utalásokat, hogy te kíváncsi vagy rá, mi történt és hogy benned megbízhat, de nyíltan ne faggasd, mert az nem tesz jót. Majd elmondja, ha úgy látja, ez nem ellened szól. :3 Egy kicsit megpróbálhatod felvidítani, elterelni a figyelmét, ez növeli benne a tudatot, miszerint te mellette vagy és próbálsz segíteni neki. Ne aggódj miatta! Nagyon szép gesztus, hogy törõdsz a barátoddal, de ne feledd, az õ problémája nem a te harcod! Segíthetsz neki, ha elmondja/megkér rá, de feleslegesen ne õrlõdj rajta, mert az nem tesz jót senkinek. Fontos, hogy higgadt és pozitív maradj, ezzel biztos pontot biztosítva számára. :)

Tudjuk hogy 2006-ban pár magyar nemzetihős ellopta a t 34 est és elindultak, körülbelül mi történhetett volna ha nemfogyott volna ki a gázolaj és még lőszer is lett volna a tankba? Mit tettek volna a rendőrök ha elkezdtek volna lövöldözni a tankal?

Legjobb válasz: "Mit tettek volna a rendõrök ha elkezdtek volna lövöldözni a tankal?" Hogyhogy mit? Menekültek volna. Vagy te 80ezer forintért szembe mennél egy páncélossal egy szál P9 -el? :D

"Mit tettek volna a rendõrök ha elkezdtek volna lövöldözni a tankal?" Hogyhogy mit? Menekültek volna. Vagy te 80ezer forintért szembe mennél egy páncélossal egy szál P9 -el? :D
azért a lövöldözés nem olyan egyszerû. a bácsi tudta vezetni a tankot, nyilván lõni is tudott, de nem lehet egyszerre vezetni és lõni is. egy tank átlag legénysége 5 fõ, olyan emberek, akik értenek hozzá. szerintem laikusok nem tudtak volna lõni vele.
" nemzetiek nem akartak megölni " Ezek a huligánok sosem lesznek nemzetiek, hiszen a társadalom legalját képezik. Egyszer megkérdeznél egy ilyen lecsúszottad az árpádsávos zászlóról, amit lobogtat meg sem tudna mukkanni csak látta, hogy a kocsmában és a focimeccsen a többi csökkent értelmû is ilyet lobogtat és nem akar kimaradni. "Nálatok ott a radikálisnak nevezett jobb(?)oldalon mindenki ilyen buta?" Hát, õk úgy gondolják, hogy õk az értelmiségiek :D.
Igen.... a "békés demonstrálók", ártatlan "molotovos" "járókelõk" ......és az ellenük "elkövetett" igazságtalan brutalitás...... Meddig fognak még ezzel a brutális hazugsággal haknizni??????
Semmi, ugyan ez lett volna, de nem azért, mert nem tudtak volna vele lõni. Kezdjük ott, hogy ez a "kifogyott a benzin" az egyedüli mese, egyszerûen a nemzetiek nem akartak megölni senkit, és ezért nem gázoltak tankal halálra senkit, az elõzõ kommentelõ meg eggy ó nagy ... Emlékezzetek a TV ostromra, felgyújtották a béna, balfsz rendõrõk vízágyúját mert akkora balekok, hogy simán beküldték a "halálba" azt, de a rendõröket kiengedték belõle és utána VISSZAKÍSÉRTÉK õket a többi zsaruhoz, videó is van róla, ahogy megilletõdött, izzadt, ijedt képpel forradalmárokkal körbezárva mennek ki a vízágyus zsaruk, gondolom azt hitték, h a forradalmárok majd hagyják, hogy bent égjenek, de persze nem. Ugyan ez volt a tankos sztorival is, csak nem gondoljátok, hogy pont 100 méterre kifogy a benzin, azért álltak meg, mert nem akartak halálra gázolni senkit.
Elõzõ, sztem bakit lõttél :D Ezt a kérdést sztem tuti valami liberális tette fel, hogy bizonygassa milyen agresszívak a gonosz magyarok :D De a többivel egyet értek tényleg elég buta kérdés, de hát csak egy liberális :D
A "hõs" megnevezés az erõs túlzás. Poénnak jó maximum, hogy lopott egy tankot. " Mit tettek volna a rendõrök ha elkezdtek volna lövöldözni a tankal?" Életszerû, hogy (éles) lõszerrel vitték a tankot kiállításra... Nálatok ott a radikálisnak nevezett jobb(?)oldalon mindenki ilyen buta?
Akkor én a rendõr helyében kinyitottam volna a tankot és bedobtam volna egy kézigránátot majd rácsuktam volna az ajtót.
Hát az nagy tré lett volna. De a hülye is tudja, h ez a tankos sztori a mese része volt:)
Ha egy elkõtõt katonai lett volna amo ép lõvõédõz akor kilõvik. Az irámyitók nem tudták m a cáéjuk a terolistákak.
"Ebõl egyértelmû hogy ki kell lõni." Nem fér a fejembe, 2001 szeptember 11-én az amcsik miért nem lõtték ki az eltérített gépeket? Tele van üzemanyaggal, rengeteg katonai- és civil célpontot lehet vele károsítani, ennek ellenére karba tett kézzel nézték, hogy az ikertornyoknak és a Pentagonnak menjenek vele. Ha én lettem volna a parancsnok, azonnal felküldök pár vadászgépet és még a levegõben kilövöm az utasszállítókat. Néhány száz civil vs több ezer civil az ikertornyokban. Néhány tucat civil vs Pentagon. Nem kérdés, mit választok.
Egyértelmüen elõb utób hivnák a hadsereget ha egy tank garázdálkodik lõvõldõzve stb. MOst tekintsunk ell a tank állapotátol és avezetõik szándékároll nem az a kérdés. A kérdés tényként kezel egy benem kõvetkezet eseményt tehát a válazokhoz iss ezt témykén kell kezelni hogy egy t34 es tank sok lõszeres és ûzamanyagaé õsze visza lõvõldõz. Ebõl egyértelmû hogy ki kell lõni. Ez a fajtakérdés a feltéételes mód egyik tipikus esete ojenkor a benem kõbetkezet esemény hatásairól lehet értelmesen vitázni.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ, sztem bakit lõttél :D Ezt a kérdést sztem tuti valami liberális tette fel, hogy bizonygassa milyen agresszívak a gonosz magyarok :D De a többivel egyet értek tényleg elég buta kérdés, de hát csak egy liberális :D lol
A kérdező hozzászólása: Se jobbikos se balos nem vagyok, mivel mind a kettõ ugyan olyan szar ahogy van, csak próbálok életben maradni ebben az országban.Amúgy szeretem a magyart mivel énis azvagyok:D cigányt meg utálom:) nade a témára visszatérve hívták volna a honvédséget hogyha nagy bajt csináltak volna?
"El volt ez tervezve..." A "hatalom" részérõl talán. Odatették a tankot kísértésnek, hátha valaki beleül és kész a casus belli, amivel igazolhatják a droidok tombolását.
Azt azért elfelejtitek, hogy nem volt benne aksi, hanem ezt õk vitték. Ezt elmondták a tv-ben is, hogy a honvédség kiszerelte az aksit belõle. És találtak egyet a tankban, amit át volt alakítva. El volt ez tervezve... Amúgy ketten ültek benne, egy fiatal , meg egy idõsebb.
1. az egy kiállított, múzeumi darab volt, nem volt benne sem lõszer, sem üzemanyag, illetve üzemanyag is csak egy minimális 2. a tankot egy idõs bácsi "kötötte el" 3. megfigyelhetõ a felvételen, hogy elkanyarodik a tankkal, nem akart senkiben kárt tenni, óvatos volt Ha akarta volna, megtehette volna. Ezek a tények.
kedves kérdezõ! belegondolni is rossz, de valószínûleg a tüntetõkbõl rendõrgyilkosok lettek volna
"Ezek a huligánok sosem lesznek nemzetiek, hiszen a társadalom legalját képezik. Egyszer megkérdeznél egy ilyen lecsúszottad az árpádsávos zászlóról, amit lobogtat meg sem tudna mukkanni csak látta, hogy a kocsmában és a focimeccsen a többi csökkent értelmû is ilyet lobogtat és nem akar kimaradni. " Maximálisan egyetértek!!!! Magyarkodnak, de a magyar történelemrõl kultúráról, hagyományokról fogalmuk sincs. A magyar történelem ismerete kimerül náluk a "trianon" és "magyargyülõlet" szavak mantraszerû mormolásával. Hogy mi volt korábban arról már fogalmuk sincs. Valamelyik szélsõjobboldali portál kiadja a jelszót, hogy ezt vagy azt a színházat, könyvet, múzeumot stb. gyûlölni kell, Õk meg szolgai módon követik.
Akor az emberek nem állják kõrûl hanem elhuznak mellõle és ha lõvõldõzik elõb útób leszedi egy helikopter. Négis mi letvolna?
"Az irámyitók nem tudták m a cáéjuk a terolistákak." Biztos vagy te ebben? A titkosszolgálatok tudhatták, mert a géprõl ment hívás, amit lehallgattak.

Mi történhetett a húgommal? Aggódom érte

Mindig egy életvidám lány volt aki egyfolytában mosolygott nem tudtam róla hogy lettek volna komolyabb gondjai ez pár héttel ezel?tt kezdett megváltozni. Azóta már teljesen kedvetlen,szinte soha sem nevet. Képes egész nap a szobájában lenni és zenét hallgatni. A múltkor is bezárkózott nem engedett be és hallottam ahogy sírt. És ma is egyedül volt itthon jöttem haza és csak azt láttam hogy ül a sarokban és folyik a könnye mint a patak nem akart róla beszélni azt mondta hagyjam békén. A szüleink észre sem veszik hogy megváltozott..Mi lehet vele?

Legjobb válasz: elore is bocsi a vesszok miatt de telefonrol irok. a legfontosabb hogy erd el hogy beszeljen veled, mondja el hogy mi a baj!! lehet szerelmi ugy, esetleg a menstruacivol kapcsolatban barmi hisz meg csak 13 eves. leher hogy a barataival van gond, kikozositik, esetleg nem tetszik neki magan valami. megegyszer mondom tole kell megtudnod hogy mi a baja, addig nem tudsz segiteni es mi meg annyira se. tudasd vele hogy benne megbizhatsz es segotesz neki mijdenben!

elore is bocsi a vesszok miatt de telefonrol irok. a legfontosabb hogy erd el hogy beszeljen veled, mondja el hogy mi a baj!! lehet szerelmi ugy, esetleg a menstruacivol kapcsolatban barmi hisz meg csak 13 eves. leher hogy a barataival van gond, kikozositik, esetleg nem tetszik neki magan valami. megegyszer mondom tole kell megtudnod hogy mi a baja, addig nem tudsz segiteni es mi meg annyira se. tudasd vele hogy benne megbizhatsz es segotesz neki mijdenben!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel is arra mentem e hozzá hogy sírt. Mondtam neki hogy én mellette vagyok meg minden de ha nem mondja el nem tudok segíteni. Most a barátaival van valahol azt mondta este mesél..
elozo vagyok , bocsanat a sok hibaert gyorsan szerettem volna valaszolni.
ó. :( öleld meg. próbálj vele beszélni, ha nem megy, akkor csak öleld meg é légy kedves. akkor úgyis elmondja.
Lehet, hogy az iskolában történt valami, vagy elkezdett menstruálni, és váratlanul érte?
Nem lehet, hogy "barátja" volt és szakítottak? Suliban nem hiszem, mert az nem most jönne ki rajta..barátnõjével, barátjával nem veszett össze? Próbálj vele beszélni..:/ (ha gondolod írj privit szinte egykorúak vagyunk a húgoddal!) 14/l
Te hány éves vagy? Nem tudhatjuk, pontosan mi történt, lehet egy "egyszerû" szakítós dolog is, hiszen ebben a korban is bele tudtunk halni a nagy és igaz szerelem :) elvesztésébe, de lehet sokkal komolyabb dolog is (most ezeket nem részletezném). Mindenképp bevonnék egy felnõttet, ha nem is feltétlen a szülõket, nem tudom milyen a kapcsolatotok, ha van olyan tanárotok akibe megbíztok, vagy nagynéni, nagybácsi, tök mindegy csak megbízható felnõtt legyen.
Szerintem valaki megbántotta. Valami változott a környezetében fiú, barátok, stb. De nem akarja elmondani, mert azt hiszi maga is megtud birkózni a helyzettel. Vagy velem is volt olyan, hogy egy nap csak elõ tört a múltbéli rossz emlékek és olyan depreszió félébe estem 2 hétig én sem viselkedtem máshogy. csak a multon sirtam hogy miért tettem amit tettem úgy ahogy én sem beszéltem senkivel. Nem biztos hogy ha közeledsz felé jót teszel neki. Ha látod, hogy nincs oda az ötletért hagyd, majd minden rendben lesz. Hidd el:) Velem is igy volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!