Találatok a következő kifejezésre: Mi történhet közben, (7 db)

Fenékbe? ! Nem fájdalmas? Mit történhet közben?

A barátom szeretné a fenekembe is betenni, de félek t?le, mert hallottam egy-két "balesetr?l"..:S Ti ezekr?l mit tudtok? És, ki tapasztalta már milyen fenékbe?Légyszi adjatok tanácsokat!

Legjobb válasz: Elõtte mindenféle képpen alaposan ki kell "ott" tisztítani mert úgy is el lehet kapni fertõzéseket, végülis onnnan távozik a sok salakanyag, a pasik azért élvezik, mert ott szûkebb meg még sok minde másért...én azért vigyáznék vele...

Elõtte mindenféle képpen alaposan ki kell "ott" tisztítani mert úgy is el lehet kapni fertõzéseket, végülis onnnan távozik a sok salakanyag, a pasik azért élvezik, mert ott szûkebb meg még sok minde másért...én azért vigyáznék vele...
Beírtak elém, szóval az elõzõ válaszolóra való utalásoknál a 21:26-esre gondoltam.
szexualitas.hu-n olvass utána, ott a fórumon is nyugodtan tehetsz fel kérdéseket, ott vannak etéren tapasztaltabb emberek. Én mindenesetre leírom a személyes véleményemet errõl. Szóval, ha minden higiéniás és egyéb szabályokat betartatok, élvezni is fogod tudni, már az elõs alkalommal is. A beöntés az alap szerintem, ugyanis, ha azt elvégzed, akkor szinte biztos, hogy nem lesz a barátodnak székletes élménye, mint amivel az elõzõ válaszoló riogatott. Ehhez 1-2000 Ft-ért lehet venni eszközt, ha ciki, neten is találni. Azzal addig kell tisztítani, amíg tiszta víz nem folyik ki. (szigorúan testmeleg vízzel és nem túl sokat!) Aznap ajánlatos nem sokat enni. Ha ezzel megvagytok, akkor következik a nagyon hosszú elõjáték. A "nem árt ott is" kifejezés itt teljesen rossz, ugyanis muszáj a popót is kitágítani elõtte, mert anélkül neked is olyan élményed lesz, mint az elõttem válaszolónak. Ha két ujj fájdalom, kellemetlenség nélkül elfér, akkor el lehet kezdeni millimterrõl milliméterre behatolni, szigorúan a te irányításoddal. (sikosító!) Az análnál egyszer sem szabad, hogy fájjon valami is, egyszerûen szólj olyankor. Itt nincs ilyen, hogy el kell viselni, hogy fáj, annak ugyanis baleset lehet a vége. Amit a filmekben látsz, azt itt el kell felejteni. Mindenesetre ha te nem akarod igazán, kicsi az esély, hogy jó élményed lesz, ugyanis az akarattól független záróizom ígyis a tudatalattidnak megfelelõen fog mûködni: ha vágysz rá, beengedi, de ha félsz, nem lazultál el eléggé, akkor fájni fog de nagyon. Szóval tényleg csak akkor, ha te is akarod. Ezzel nem az elrisztás volt a célom, mert lehet élvezni is, az én barátnõmmel eddig kétszer csináltuk, mindkétszer élvezte, mert odafigyeltünk mindenre.
Igazából eléggé furcsa érzés, hiszen olyan, mintha székelned kellene... A beöntés ha az ember jól csinálja, kitisztítja szépen a végbelet, persze a kórokozók ott maradnak. A bél pedig nem perisztaltikázik (végez a székletet lefelé toló mozgást) annyit, hogy egy aktus alatt odakerüljön a nem kívánt cucc a tettek mezejére... Olvass utána a neten, mi is ennek a módja, és nagy odafigyeléssel ki lehet próbálni. Szerencsére az én Párom nagyon figyelmes, és még jó is volt az anal sex, annak ellenére, hogy eleinte hallani sem akartam róla...
Óvatosan kell, és odafigyelve. Ha fáj vagy nem jó, abba kell hagyni. Ha bízol a pasiban, nyugodtan próbáljátok ki, de csak ésszel. Síkosító, óvszer, higiénia, szokottnál több elõjáték, nem egybõl berakni (ott sem árt izgatni, ujjazni). Ha nem figyeltek oda, akkor lehetnek sérülések, ugyanúgy ahogy vaginális szexnél.
Ha még pózokra kíváncsi vagy, nekünk meg a kutyapóz jött be.
+ hozzá teszem, igen ki kell elötte tisztogatni ha tisztán akarjátok..vagyis tisztábban, hiába a beöntés vagy análtus, Akkor is marad bennt salakanyag, hhiszen a szervezetünk egyfolytában mozgásban van... :)
Szia! Én 2x csináltam eddig.Nem kellemes, sõt eléggé fájdalmas...De ezt tudni kell kezelni, úgy értem, hogy mileött aktus lenne análisan, a párodnak stimulálnia kell a lukat.Bár én ezt nem engedtem mert gusztustalannak tûnik.. :S Következõ:Nem egészséges, egy irányú a végbél..Tehát nem befele..:D Szal, nekem aranyerem is van ezt még súlyosbíthatja, és így még fájdalmasabb. De ha nem szeretnék adok neked egy tanácsot, hogy vedd el tõle a kedvét:Mond el neki, hogy ha bedugja, akkor székletes lesz a pénisze, és amikor kihúzza azért nem olyan mert a külsõ végbélizom lehúzza egyszerüen a péniszrõl..És ez így van.Ha megtudja , akkor szerintem elveszi a kedvét... Bár valakinek nem.Tényleg egészségtelen.
Póztól is függ, hogy fáj-e. Ha fáj, meg kell állni, megvárni még elernyedsz picit és lassan lehet tovább haladni. A lényeg, hogy ne rögtön tövig nyomja, hanem centinként haladjon egyre bejjebb. Én mindig kimosom zuhannyal. A lényeg, hogy ne közvetlenül elõtte, hogy minden víz ki tudjon ürülni. Síkosító és gumi az alap. Arra is figyelni kell, hogy a székletes keze (ha nem is látszik, de nyüzsögnek a bacik rajta), pénisze semmilyen körülmények között ne kerüljön máshova. Az 1. perctõl kezdve izgatni kell a csiklót is közben. Érdemes nem az egész aktust análban csinálni, mert könnyen sérül a nyálkahártya. Síkosító ide vagy oda, bizony (tapasztalataim szerint) nagyon pici vérzés (pár csepp) elõfordulhat, mert nem bírja a gyûrõdést a záróizom. Amikor beteszi, picit rásegíthetsz azzal, hogy nyomsz, szétfeszítitek picit a farpofákat. Érdemes nem rendszert csinálni a dologból, mert késõbb érhetnek meglepetések. Heti egy alkalomnál többször nem tanácsos. Nekünk ez a póz vált be, de egyénfüggõ: http://www.sexinfo101.com/cross.shtml
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:D:D nagyon sokat segítettetek (:

Lázas vagyok és be veszek napi 3Xfél panadol exrát nem lesz gond a babámnak, mert közben szoptatok? ! Valaki amúgy tudja, hogy mi történhet ha az ember olyan gyógyszert kap be amit nem lehet szoptatás közben be venni?

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel a védõnõt, mit ajánl. Magamtól nem mernék bármit bevenni. A beszedett gyógyszerek hatóanyagai átjuthatnak a tejjel a baba szervezetébe és megterhelik a vesét és a májat a kiválasztás során.

Szerintem hívd fel a védõnõt, mit ajánl. Magamtól nem mernék bármit bevenni. A beszedett gyógyszerek hatóanyagai átjuthatnak a tejjel a baba szervezetébe és megterhelik a vesét és a májat a kiválasztás során.
ÉN saridont vettem be múlt héten, mert a hasmenéses járvány miatt nagyon belázasodtam. Pár órára levitte, utána a panadol extrával próbálkoztam, 1 egészet vettem be, de csak pár óra elteltével ment le a lázam, addig vacogtam. Nem tudom, h a gyógyszertõl v magától ment le, volt kint az ügyeletes orvos, aki algopyrint írt , de azt tilos szoptatás alatt, úgyhogy akármennyire is kutyául voltam, nem vettem be. Ha annyira csillapíthatatlan a lázad, próbálj meg hûtõfürdõzni, és csak végszükség esetén vegyél be algopyrint és ne szoptass, fejd le a tejed leglább 12 óráig a bevételtõl számítva, és öntsd ki. Kegyetlenül hangzik, de így tudod megóvni a babádat és magadat is. Jobbulást!
Szia! Nekem pl. algopyrint írt a háziorvos, mikor beteg voltam, ha nagyon fáj a fejem kb. 2 havonta egyszer beveszek egy felet (bár ezt csak vagy 2-szer tettem), de szerencsére nem lett baj! Amikor begyulladt a gátsebem, láz és fájdalomcsillapításra panadolt szedhettem! Jobbulást
szerintem mongol...de most komolyan ezt honnan tudjuk?
Igen, mindig van rá esély. Csomó ilyen történetet hallani, szóval csak óvatosan.
Hosszú idõ elteltével érdekes kémiai folyamatok játszódhatnak le benne, szóval nem csak attól robbanhat fel hogy a gyújtószerkezeted baszogatod. Legrosszabb esetben mint már fent leírták felrobban és meghalsz. Javasolnám értesíteni a rendõrséget és a többi majd õk intézik.
Értesítsd a rendõrséget, akik majd riasztják a tûzszerészeket. Õk eldöntik, hogy mennyire veszélyes.
"Gondolom hazavitted és feltetted a tévére." :DDDD
felrobbant már? :)
Legrosszabb esetben felrobban és meghalsz. Gondolom hazavitted és feltetted a tévére.
A kérdező hozzászólása: a rendõrök annyit csináltak hogy szalaggal körbe kerítették. most azon gondolkozom, hogy ruszki vagy német lehet. szerintetek?
A kérdező hozzászólása: ha megmérném, hogy milyen kaliberû, gondolom lehetne következtetni, nem?
Eszedbe ne jusson a közelébe menni se!!! Az, hogy tanklövedék, szerintem korántsem biztos. Tûzszerészeket hívni még a megtalálás helyszínén - ha hazavotted már bajosabb /"Na és hogy került ide? Ja, hogy hazahozta! Az már robbanóanyaggal való veszélyeztetés, azt mondja hogy, hány év is?..." / /gyanítom, a kérdezõ troll, de ha mégsem, én szóltam/
" Az már robbanóanyaggal való veszélyeztetés, " Ilyen tényállás nem létezik.
A kérdező hozzászólása: közben kiderítettem, hogy egy t-34es ruszki tanké volt. és nem vittem haza, még mindig ott van.
Igen, tudom, hogy nem létezik. De mégsem lehet visszaélésnek minõsíteni a jóhiszemû elhozatalt. Bár a jog szerint.. ki tudja. Nincs Btk-m, úgyhogy nem tudom milyen jogcím, csak ismerõseim elég gyakran zaklatják ilyennel, és némi infó rámragadt belõle.
"Nincs Btk-m, úgyhogy nem tudom milyen jogcím" Ha eldurran akkor közveszélyokozás, ha nem akkor visszaélés robbanóanyaggal.
most mar legalabb tudjatok, hogy az orszag azert tart ott ahol tart

Tanacsokat szeretnek kerni, mit tegyek hogy ne legyenek rossz gondolataim a szulesrol? Nem a szulestol felek hanem hogy mi rossz tortenhet kozben!

Legjobb válasz: Arra gondolj hogy lesz egy csodálatos babád aki ezután a legszebb kincs lesz az életedben. S hogy millió meg millió nõ hoz világra gyermeket mindenféle gond nélkül. Ismételd magadbam ha kell ezerszer is hogy minden rendben lesz.

Arra gondolj hogy lesz egy csodálatos babád aki ezután a legszebb kincs lesz az életedben. S hogy millió meg millió nõ hoz világra gyermeket mindenféle gond nélkül. Ismételd magadbam ha kell ezerszer is hogy minden rendben lesz.
Gondolj arra, hogy minden flottul fog menni, jo kezekben leszel, biztonsagos kornyezetben, ahol ha barmi adodik, azonnal segitenek. Es arra, hogy lesz egy gyonyoru kisbabad!! En is feltem egy ideig ilyen dolgok miatt, de a szulesnel csak arra gondoltam, hogy minden rendben lesz! Rajtad lesz az nst ugyis, minden szivdobbanasat figyelik majd a babadnak!
Ha bízol a kórházban , orvosodban az elég is:) én is rettegtem állandóan a "mivan ha..."járt az eszemben. ott szültem ahol én születtem. tudtam h jó a kórház aranyosak az orvosok és azért vanna k ott , hogy minden rendben legyen. Ne félj úgy nehezebb szülni. Lazíts , ne gondolj a rosszra csak arra , hogy ha megszületett hogyan pelenkázod , eteted majd és milyen jó lesz egy icipici csodalényt a kezedben tartani. Mennyire büszke leszel Rá és Magadra is , hogy sikerült. És mennyire jó lesz megmutatni a többieknek a kis csöppséget. Ezeken gondolkozz amint azt érzed jön a rossz érzés válts át. Nekem segített:)

Mi történhet szülés közben, amitől a baba oxigénhiányos lesz?

Jópárszor olvastam ilyenr?l, csak nem értem, ha minden rendben van a szüléssel és szakért?k vesznek körül, akkor hogy történhet olyan hosszú ideig tartó oxigénhiány, hogy ne adj isten a pici baba károsodik. Valamit rosszul csinálnak? Mert a gondolattól meg?rülnék, hogy emiatt legyen beteg a babám!

Legjobb válasz: :) Ebben a perceben akartam én is ugyanezt megkérdezni!Én is elég sokat olvasok ilyenrõl de mi az oka ennek az állapotnak?nagyon kiváncsi lennék rá..

:) Ebben a perceben akartam én is ugyanezt megkérdezni!Én is elég sokat olvasok ilyenrõl de mi az oka ennek az állapotnak?nagyon kiváncsi lennék rá..
A kérdező hozzászólása: Talán valaki tud valamilyen választ adni erre, ami remélem nem saját tapasztalat, csak esetleg valahol olvasott ebben a témában valami magyarázatot. Mert én eddig nem találtam.
Szia. Az alábbi infókat találtam a témával kapcsolatban. Üdv 34 hetes kismama. http://www.kismama.hu/baba/oxigenhianyos_allapot/1934/ http://www.origo.hu/itthon/19991029nem.html http://www.nlcafe.hu/kismama/20020101/miert_egyre_tobb_a_csa.. A császárral született gyerekeknél gyakrabban találnak oxigénhiányos állapotot, mint a hüvelyi úton született babáknál. Ennek oka: vajúdás és szülés közben a méh összehúzódásai, és a szülõcsatornán való áthaladás hatására a magzatban kifejezetten erre a célra kialakult mirigyekbõl olyan hormon szabadul fel, ami az életfontosságú szervek vérellátását megnöveli.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Analis sex kozben elelvezek a csajba. Mi tortenhet?

Normalis valaszokat kerek !

Legjobb válasz: Semmi. Kifizeted oszt hazamész.

Semmi. Kifizeted oszt hazamész.
elõugrik Kulabá "hello-bello"-t kiáltva.
semmi
"Terhes maradhat bele?" na ez igen szép megfogalmazás. Am tudod mi történik? BELEÉLVEZEL A SEGGÉBE! mi történne még?-.- De neked anál helyett inkább a nyelvtant ajánlom.
kisfiú, te hol voltál biologia orán?Ja és a szüleid minek vannak?elõbb godolkozz el egy kicsit.!
az hogy kö*csög homokos sz*r vagy és megduglak egy seprõnyéllel!
Igen. A bele terhes maradhat.
Egyrészt, óvszert használjatok, mert te elkaphatsz 1 kemény fertõzést, ugyanis kitudja ki nem xD a végbél tele van bacikkal, szóval óvszer ilyenkor kötelezõ...& amint az egyik válaszoló is írta, ne nagyon váltogassátok a lyukat, mert az 1 dolog hogy te a gumi miatt nem kapsz ferõtzést, de s gumira rátapadt bacik ha átrakod a punciba, akkor azok ott szépen elkezdenek dolgozni :D...& még 1re figyeljetek...ha bnõd nem szed tabit & kifolyik belõle a cucc, óvatosan a hüvelybemenettel :D
Másnap könnyebben távozik a székleteXD..de nem lesz terhes:D
Székletûritési ingere lesz, mert a szervezet nem tudja eldönteni honnan került oda az anyag. Tehát úgy szervezzétek a randit, hogy utána kb.1 óráig ne legyen más programotok.
Igen. Análba születnek az ikrek, elõre az egykék. tehát el tudod elõre dönteni hány gyereket akarsz.
A kérdező hozzászólása: Terhes maradhat bele?
Ha beleélvezel, nem történhet semmi. Neki se lesz baja meg neked se. Belõle majd kifolyik és kész.
ja, és fertõzést csak akkor kaphatsz el, ha váltogatjátok a helyeket. szóval anál után nem szerencsés visszatérni, mert bármilyen fertõzést elkaphatsz.
semmi nem történhet.(:
elkaphat vmi fertõzést állitolag v te
A kérdező hozzászólása: mondtam h normalisokat varok...
bacis lesz a jancsid
terhes leszXD bocs ezt nem hagyhattam ki am szerintem semi
Kifossa

SZJG olvasók! Nektek is volt olyan érzésetek a könyv olvasása közben, hogy nagyon ott akarsz lenni a Szent Johanna Gimiben, és találkozni Cortezzel, Reni helyébe lenni meg ilyesmi. De mivel ez nem történhet meg, rossz a kedved?

Legjobb válasz: Néha szívesen beléptem volna a sztoriba, hogy leordítsam a fejüket a sok bénázásért. Vagy az elején megmondani Reninek, hogy ne nyûglõdjön már azon, hogy nem jelölték be, hanem jelöljön akkor õ!

Néha szívesen beléptem volna a sztoriba, hogy leordítsam a fejüket a sok bénázásért. Vagy az elején megmondani Reninek, hogy ne nyûglõdjön már azon, hogy nem jelölték be, hanem jelöljön akkor õ!
Húú, nekem is volt ilyen, bár rossz kedvem nem lett utána. :) De sokkal inkább bánom azt, hogy ezek a karakterek nem léteznek. Szívesen barátkoznék velük. Meg ahogy elõttem is írták: a valóság is nagyon jó! Megvannak a saját bolondos barátaim. :)
Eleinte én is a könyben szerettem volna "élni", de azóta rájöttem, ha nyitott szemmel járok könyebben megtalálhatom a nekem szánt Cortezt:)
Hogy õszintén megmondjam, nekem a könyv nem lett a kedvencem. Amikor nagy tinikönyv-rajongó voltam, akkor olvastam, de már abban az idõben is túl egyszerûnek tartottam, az elsõ könyveket konkrétan untam. De aztán a 3. könyvnél talán izgalmasabbá vált, de annál is sokszor unatkoztam. Bár nem tagadom, sokszor volt hogy sírtam a részeknél, vagy hangosan nevettem... Na de a kérdés lényege... Én sosem gondoltam arra, hogy lennék Reni helyében. Nekem Cortez sem lett álmaim szerelme, nem tetszik a stílusa, hogy olyan szeszélyes néha... Viszont abba belegondoltam egyszer, milyen rossz, hogy nem is léteznek, fõleg Virág és Kinga miatt voltam szomorú. :(
Igen, nekem volt és én is szomorú vagyok miatta.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm hogy segítettetek, azt hittem leszóltok vagy ilyesmi. de így, hogy látom más is érzett így, kicsit megnyugodtam. ment a zöld kéz ;)
Még jóhogy. Pontosan azért mert a gimi nem ilyen, nincs ilyen tökéletes osztály, tökéletes társaság, tökéletes fiú, aki akkor is észrevesz ha szürke vagy. ( és mellesleg abban sem hiszek hogy pont egy tizenéves "badboyból" lesz "jófiú" egy lány mellett )DE az ember szeretné és elképzeli és amikor viszont be kell menni ismét reggel, a s¤¤¤fej osztály- és évfolyamtársaihoz matekozni, tesizni és a baromságaikat hallgatni akkor szomorú. Legalábbis én az voltam. :)
Nem, mert én tudom milyen egy gimis élete, és azt is tudom, hogy az ami a könyvben le van írva, eléggé messze áll a való elettõl. Természetesen ez nem ok arra, hogy ne akarjon valaki oda járni, de én nem akarok. Reni helyében sem lennék, nem szeretnék egy papírfigurával járni (Cortez), sírós, picsogós, életképtelen kis csajnak lenni. Nem akarok ilyen egyszerû barátokat (akiknek össz-visz 2-3 tulajdonságúk van). Hidd el a gimi sokkal izgalmasabb, mint a könyvben, bár még nem olvastam végig a regényt, és nem is jártam végig a gimit se, de ebben tuti biztos vagyok. 15l u.i.: Más könyveknél, sorozatoknál, filmeknél velem is volt ilyen. Nyugi, olvass mást is, keress ilyen és ennél jobb könyveket, hidd el várád még az szjg után is könyv. ;D
Kinek nem????:)
Én érezem, de nem voltam szomorú, mert nagyon olyan volt, mintha én is ott lennék. Mikor felvettem a könyvet, és foytattam, olyan érzésem volt, mintha egy láthatatlan átjárón mentem volna át az SzJG-be. Mintha én is lott lettem volna a pénteki bandázásokban... A bálokon stb...
Én rengetegszer vagyok így.. Szerencsére, hiszen aki nem olvasta, az nem érezheti ezt az érzést. :) Ráadásul miután olvasok belõle, addig órákig tudok róla gondolkozni. :D
Nekem is volt olyan érzésem hogy szívresen lennék Reni helyében, de attól még nem lettem szomorú hogy ez nem történhet meg, azért a valós élet sem olyan rossz :)
Én éreztem ilyet de nem volt rossz kedvem :) ).
Amúgy azóta mindig hasonlítgatok, hogy jé ez pont így volt az szjg-ben is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!