Találatok a következő kifejezésre: Mi tévő ha (134 db)

Mit csinálnátok, ha lenne egy láthatatlanná tevő köpenyetek?

Egy reklámot kell csináljak holnap a láthatatlanná tevő köpenyről, írjatok légyszi, hogy mire jó egy ilyen

Legjobb válasz: Ha ez egy reklám akkor ez nem egy láthatatlanná tevõ köpenyrõl szól, hanem az Invisible 3000-rõl. Ezt a forradalmian új találmányt, már az angol tudósok is megpróbálták kifejleszteni 1992-ben, sikertelenül. Az Invisible 3000 szinte bármire jó, mehet vele bulizni, haverokat/ellenségeket lehallgatni, sõt, akár munkahelyére is mehet vele. Az Invisible 3000-ben az a legjobb, hogy akár 30°-on is mosható mosógépben, sõt, ha eltûnne az Invisible 3000-re nincs probléma, ugyanis egy GPS-es helymeghatározó rendszer van benne, amely folyamatos információt ad az ön mobiljára az Invisible 3000 pontos elhelyezkedésérõl. És ma az Invisible 3000 elképesztõ áron már 19 990 ft-ért megrendelhetõ (+áfa és szállítási költség) a +36 90 358 5445-ös számon, és ez még nem minden, ha most telefonál, ajándékba adunk még egy Invisible 3000-t és egy különleges tokot is számára, telefonáljon és rendelje meg most. Persze ez mind kitaláció, :DD remélem tudtam segíteni.

Ha ez egy reklám akkor ez nem egy láthatatlanná tevõ köpenyrõl szól, hanem az Invisible 3000-rõl. Ezt a forradalmian új találmányt, már az angol tudósok is megpróbálták kifejleszteni 1992-ben, sikertelenül. Az Invisible 3000 szinte bármire jó, mehet vele bulizni, haverokat/ellenségeket lehallgatni, sõt, akár munkahelyére is mehet vele. Az Invisible 3000-ben az a legjobb, hogy akár 30°-on is mosható mosógépben, sõt, ha eltûnne az Invisible 3000-re nincs probléma, ugyanis egy GPS-es helymeghatározó rendszer van benne, amely folyamatos információt ad az ön mobiljára az Invisible 3000 pontos elhelyezkedésérõl. És ma az Invisible 3000 elképesztõ áron már 19 990 ft-ért megrendelhetõ (+áfa és szállítási költség) a +36 90 358 5445-ös számon, és ez még nem minden, ha most telefonál, ajándékba adunk még egy Invisible 3000-t és egy különleges tokot is számára, telefonáljon és rendelje meg most. Persze ez mind kitaláció, :DD remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hosszú választ :D
Szerintem jobb
A szemorvosunk szerint, és saját tapasztalat alapján is, egy gyenge fényforrás (15-25 W-os égõ búrával), hatására kevésbé fárad el a szem TV-nézés közben.

Van egy barátnőm és már 2 éve járunk. Már nincs semmi új a kapcsolatunkban és nincs értelme együtt maradnunk, de mindketten szeretjük egymást, és nem tudnánk egymás nékül élni. De együtt sem! Nem tudom mi tévő legyek. Ha valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Ezeket meg lehet oldani, ha elég erõs a kötõdés és a szerelem. Nekem is komoly kapcsolatom van, sokszor voltak hullámvölgyek meg jó szakaszok, de mi mindig megoldottuk. Megbeszéltünk mindent õszintén. Elmentünk a régi helyekre, ahol az elsõ idõkben voltunk:) Ha szeretitek egymást, akkor biztosan meg lehet menteni a kapcsolatot. Esetleg a szexben is lehet újításokat, meglephetnéd a bnõdet vmivel: pl. gyertyafényes vacsi, szeretkezés holdfényben. Mi is ilyenekkel dobtuk fel a kapcsolatot. Persze ez csak az egyik fele. A másik dolog hogy elmentünk sétálgatni, sokat hülyültünk:) És eddig mindig megoldódott a problémánk:) Amúgy neki én vagyok az elsõ barátnõje, nekem már volt több pasim, de igazából egyik sem komoly. Vele több, mint 1 éve vagyunk együtt. Már tervezzük a közös jövõt. Szerinte az a legjobb a kapcsolatunkban, hogy õszintén elmondjuk a problémákat, meg hogy mi zavarja a másikat, idõnként meglepjük 1mást apróságokkal, 1-1 újítással:) És közösen minden akadályt le tudunk gyõzni (pedig rengeteg van: szülei kollégiumba akarják iratni..stb..:S ) Sok sikert! 19L

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Ezeket meg lehet oldani, ha elég erõs a kötõdés és a szerelem. Nekem is komoly kapcsolatom van, sokszor voltak hullámvölgyek meg jó szakaszok, de mi mindig megoldottuk. Megbeszéltünk mindent õszintén. Elmentünk a régi helyekre, ahol az elsõ idõkben voltunk:) Ha szeretitek egymást, akkor biztosan meg lehet menteni a kapcsolatot. Esetleg a szexben is lehet újításokat, meglephetnéd a bnõdet vmivel: pl. gyertyafényes vacsi, szeretkezés holdfényben. Mi is ilyenekkel dobtuk fel a kapcsolatot. Persze ez csak az egyik fele. A másik dolog hogy elmentünk sétálgatni, sokat hülyültünk:) És eddig mindig megoldódott a problémánk:) Amúgy neki én vagyok az elsõ barátnõje, nekem már volt több pasim, de igazából egyik sem komoly. Vele több, mint 1 éve vagyunk együtt. Már tervezzük a közös jövõt. Szerinte az a legjobb a kapcsolatunkban, hogy õszintén elmondjuk a problémákat, meg hogy mi zavarja a másikat, idõnként meglepjük 1mást apróságokkal, 1-1 újítással:) És közösen minden akadályt le tudunk gyõzni (pedig rengeteg van: szülei kollégiumba akarják iratni..stb..:S ) Sok sikert! 19L
Ilyenkor az egyiknek kell a rossznak lenni, és minden kapcsolatot megszakítotok egymással. Fájdalmas lesz, de ez a helyes út.
A kérdező hozzászólása: Köszi a jókívánságot...de még csak 10-én lesz a névnapom akkor kapok pénz és csak utána tudom elvinni valamikor . :S
Na tökjó ötlet:) SOK SIKERT NEKTEK:) Majd írd le h ment:)
A kérdező hozzászólása: én nemrég ajánlottam pont az állatkertet... én imádom de õ nem szeretné...arra gondoltam hogy van itt egy étterem és egyik nap bemennék foglaltatnék asztalt és megkérném hogy tegyen egy gyertyát középre valaki idõre...és mikor odaérkeznénk akkor ott lenne az asztal gyertyával:D remélem megoldható+ pizza:D talán nem lesz olyan vészes árban
Persze, hogy feldobná:D Amit mindketten élveztek és benne vagytok, az mind jó:P A pizzázó is jó dolog:P Állatkert? Az nem drága. Mi is voltunk ott a szerelmemmel:) És tök jó volt.:D Napokig volt témánk:D
A kérdező hozzászólása: meg pizzázóra lenne pénz de az nem túlzottan romantikus:D
A kérdező hozzászólása: Szia! A vacsora pénz hiányában hanyagolható... majd nyáron horvátországba... fogalmam sincs milyen helyekre lehetne menni táncolni... disco kizárt dolog... moziban már voltunk az sajna nem valami új... a szexben meg nem tudom mi újat lehetne:D (gondoltam már a vibrációs gyûrûre) az szerinted feldobná?
Bocsi félreolvastam:D Szal. volt már szex:D Nincs olyan dolog amit a bnõd szeretne és még nem csináltátok? Ha van akkor meglephetnéd vele:) Vegyél neki virágot! Sok sikert!!! Majd írj hogy mi lett, kíváncsi vagyok:) újra 19L
Szia:) Jah, értem. Azt hittem idõsebbek vagytok:) Szeretkezés volt már? Ha volt, akkor lehetne abban újításokat:) Ha nem voltak régi helyek, ahova mentetek, akkor elmehetnétek étterembe, moziba, táncolni. Hidd el ezek új élmények lesznek és nagyon jót tesznek a kapcsolatnak:) Legyél kreatív és szerintem harcolj a kapcsolatért, ha szereted a lányt:) Persze ez rajta is múlik. De sztem ha kitartóak vagytok, akkor biztos hogy megmenthetõ a kapcsolat:) *tegnapi 19L vagyok:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon hasznosnak tartom a válaszod köszönöm szépen! csak ötletem nincs hogy mivel dobhatnám fel a szexet... a vacsora mellékes mert 16/f vagyok és szülõje ott van meg stb. a régi helyekkel az a gáz hogy nem volt olyan:S ha tudnál tippeket még adni akkor szívesen olvasom:)
elõzö vok:D írd le lécci hogy mit gondolsz arról amit írtam:D 19L
A kérdező hozzászólása: na újra itt vagyok...elvittem vacsorázni és itt is aludt nálunk... nagyon jól sikerült az este... köszönöm a tippeket:)

Mi tévő legyek, ha szeretnék még sikereket elérni a fociban?

19 éves vagyok, gyerekkoromtól kezdve sokat sportoltam, atlétika stb., fociztam is egy jó ideig, volt egy pár szép évem, voltam versenyeken, de focizni csak amatőr szinten, iskolai csapatba. 5 éve végleg szakítottam a sporttal, és teljesen eltunyultam, de ezen változtatni szeretnék. Hova menjek el, mit csináljak?

Legjobb válasz: Eddz rengeteget...Jobbat nem lehet tenni.Elõször is meg kell találni a megfelelõ posztod.De azt elmondom,hogy szerintem a legnagyobb,amit elérhetsz,az az NB3,esetleg NB2 lehet...:/ De az is jó!Segítek neked!Mit szeretsz csinálni? Ha jól bírod a futást,meg gyors is vagy,akkor szélen a helyed.Ha szeretsz gólokat lõni,akkor befejezõ poszton.Szóval,milyen poszton játszottál?Ez fontos,ha ez megvan,akkor arra a posztra keményen rálehet gyúrni.

Eddz rengeteget...Jobbat nem lehet tenni.Elõször is meg kell találni a megfelelõ posztod.De azt elmondom, hogy szerintem a legnagyobb, amit elérhetsz, az az NB3, esetleg NB2 lehet...:/ De az is jó!Segítek neked!Mit szeretsz csinálni? Ha jól bírod a futást, meg gyors is vagy, akkor szélen a helyed.Ha szeretsz gólokat lõni, akkor befejezõ poszton.Szóval, milyen poszton játszottál?Ez fontos, ha ez megvan, akkor arra a posztra keményen rálehet gyúrni.
A kérdező hozzászólása: Mikor olyan 7-8 évesen elkezdtem játszani, azt mondták hátul nagyon jól játszom, de én mindig is csatár szerettem volna lenni, késõbb ezen a poszton játszottam, de volt hogy középpályán szóval elég vegyesen.. Elõl szeretek amúgy játszani, és igen gólokat szerettem/szeretnék vágni :)
A kérdező hozzászólása: ja és kis pályán, nagy pályán sose játszottam, de itt az ideje kipróbálni :)

A tévében állandóan azt mondják, hogy milyen hideg van. Ehhez mit szólnának, ha ilyen hideg lenne?

Windows-os h?mérsékletmérés Oroszországban és Budapesten:D:P

Legjobb válasz: itthon nem ahhoz kondicionálódtunk, h konstans 0 fok alatt van a hõmérséklet. ha ott élnénk, akkor ez meg se kottyanna. ugyanúgy, ahogy nekik sem. mondjuk ha egy néger idejön Kongóból, akkor neki már a 10 fok is hideg, mi meg elvagyunk pulcsiban, kiskabátban.

itthon nem ahhoz kondicionálódtunk, h konstans 0 fok alatt van a hõmérséklet. ha ott élnénk, akkor ez meg se kottyanna. ugyanúgy, ahogy nekik sem. mondjuk ha egy néger idejön Kongóból, akkor neki már a 10 fok is hideg, mi meg elvagyunk pulcsiban, kiskabátban.
A kérdező hozzászólása: Például a MÁV és a felsõvezetékei...
durva :O
ha -50 fok lenne, akkor nem érdekel mibe kerülne, de holnap indulnék Tunéziába.

10 hetes Border Collie kiskutyam 3 napja van nalunk. Este nem akar egyedul maradni, sir, csak akkor alszik ha valaki lejon es virraszt mellete. Nem akarom kinozni, nem tudom mi tevo legyek mert nem tud pihenni senki sem ejszaka?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszolóval értek egyet! 9 hetesen hoztam el a tacsimat, 2 éve. Az elsõ 2 éjszaka lent aludtam vele a földön, utána, az ágyam mellé tettem az övét, és ha éjszaka sírt, csak megsimiztem. Kb. 1 hétig tartott a sírás, késõbb végig aludta az éjszakát. Mikor nem volt már gond, az ágy lábához tettem a fekvõhelyét, mindkettõnknek fontos volt a másik közelsége.

Az elsõ válaszolóval értek egyet! 9 hetesen hoztam el a tacsimat, 2 éve. Az elsõ 2 éjszaka lent aludtam vele a földön, utána, az ágyam mellé tettem az övét, és ha éjszaka sírt, csak megsimiztem. Kb. 1 hétig tartott a sírás, késõbb végig aludta az éjszakát. Mikor nem volt már gond, az ágy lábához tettem a fekvõhelyét, mindkettõnknek fontos volt a másik közelsége.
Ha igazi szakértõket megkérdel õk is azt fogják mondani hogy nem szabad éjszaka odameni a kiskutyához ha sír éjszaka fõleg ha valami meleg helyen van
Elõször is vedd figyelembe, hogy a kutyáknak nem anyuka kell, hanem falkavezér. Tudom, hogy sokszor megfeledkezik errõl az ember, mert a kutya is családtag, de rossz neveléssel ártasz neki. Amit csinál teljesen normális ebben a korban, sõt pont ebben a korban kell megalapozni az , , egyedül maradsz néha" rendszert. Mint már írták (és ha nem hiszed el tényleg azt tanácsolom keress fel általad megbízható hozzá értõt), nem szabad ugrani minden sírásra. A kutyusnak hiányzik a kutyamama ez normális, de a mamakutya se marad vele egész nap, a kölyköknek önállóságot kell tanulni. Apránként kezd el tanítani az egyedüllétre, gyakoroljatok: hagyd egyedül kb. 10 percre, ha sírni kezd menj vissza és szídd meg, majd menj ki újra. Ha nem sír akkor is menj vissza 10 perc után és dicsérd meg, adj neki jutalomfalatot. Nyújts meg ezeket az idõket apránként. Pár hét után meg fogja tanulni, fõleg, mert a collie-k gyorsan tanulnak. A sírós éjszakákat ezekkel a gyakorlattal kiküszöbölheted. De semmiképp se válaszd a könnyebb módszert, hogy beviszed magad mellé estére, vagy kirohansz valahányszor sír. 3 napja van csak az új környezetében, teljesen normális, hogy sír, de ha most nem alapozod ezt meg, nagyobbacska korára az fog rögzülni benne, hogy , , mindig van mellettem valaki, csak szólnom kell". A kutyának meg kell tanulnia, hogy néha egyedül marad. Ha nem tanítod meg neki szét fogja szedni házat, kertet valahányszor egyedül marad, vagy késel aszerint az idõ szerint amit õ megszokott. Amit még tanácsolni tudok: ha a kiskutya eléggé le van fárasztva nap végén könnyebben elalszik. Lehet kicsit jobban le kellene fárasszátok, fõleg, hogy collie. Lehet a fekhelyet is meg kéne változtatni, mert nem jó neki. Én ezeket tudom tanácsolni neked. Sok sikert!
Szerintem ez kutyafüggõ, ha kinti kutya, és már azonnal önállóságot követeltek tõle, meg hogy szokja meg az egyedüllétet, akkor hagyhatjátok egyedül, túl fogja élni az elsõ pár éjszakát. Mi ezt csináltuk az elsõ kutyánkkal, õ kerti kutya volt, elsõsorban õrzõ-védõ, de persze szerettük is. A második kutyánkat, aki most van, meg kifejezetten kinti-benti kutyának szeretnénk, és hogy megszokja a közelségünket, így (fõleg hogy még nem elég nagy a kerthez) bent alszik velünk a szobába. Az meg teljesen igaz., hogy ha sír, akkor nem szabad vigasztalni meg simogatni, viszont ha abbahagyja a sírást, akkor meg lehet simogatni, dicsérni.
Megmondanád akkor, hogy mégis milyen "szakértõ" mondja azt, hogy legyen csak a kis kölyök egyedül már az elsõ pillanattól? Tényleg érdekelne.
na jól van látom nem szoktatok olvasni mindegy legyen igazatok
Az igazi szakértõk azt mondják, hogy legyen a kölyök a gazdája mellett!
Én úgy oldottam meg anno (8 hetes sztafi), hogy az ágyam mellé tettem a földre a fekhelyét, és amikor sírt, csak megsimiztem, és érezte, hogy nincs egyedül. Még most szakadt el a családjától szegényke, most szokja az új környezetét, nem könnyû neki. De kb 1 hét és megszokja a helyet, és az új családot is! Utána nem lesz semmi baj!
ha kint tartjátok akkor lehet rosszkor hoztátok mert a hideg is kínozhatja. de az is lehet hogyha bezárt helyen van nem engedik ki, és azért sír.vagypedig csak az a baja hogy elszakították a családjától és megsiratja.ezt majd kinövi próbálj meg nem a sírással foglalkozni ha az utóbbi a gond
1-es vagyok Egyáltalán nem nyújtja el! Mint ahogy írtam, én vigasztaltam éjjel, és nem lett semmi baja tõle... Azóta felnõtt kutya, és a lakást lecseréltük kertes házra, már kint él, és nincs semmi gondja...
Sajnos ez ezzel jár tudom rossz hallgatni de pont azt nem szabad ha sír odamenni és meg vigasztalni , hagyni kell neki hagy sírja ki magát ez akár 1-2 hétig is eltarthat tudom nehéz megállni hogy ne menjen oda az ember, de légy erõs hagyd hogy túl essen azon minél hamarabb, hogy el lett választva az anyától és a testvéreitõl, mert ha mindig odamégy hozzá mikor sír csak elnyújtod az egész dolgot:)
Kicsi kuckó, alomból valami anyag, tiktakkoló óra. Talán segít. Ha mindig odamegy valaki, ha sír, sosem fog leszokni róla. Pár nap kitartás és elhagyja. Bár a valóban jó megoldás ilyenkor a gazda közelsége.
Majdnem egyetértek az utolsó válaszolóval, de szerintem felesleges leszídni. Egyszerûen csak hallgatózz az ajtónál, és ha abbamarad a sírás, aza jutalom, hogy visszamész. Ha megint sírni kezd, kimész a szobából stb. A szidás is egyfajta figyelem, és sokszor a figyelemfelhívás miatt nyüsszögnek.

Mit csinálnál, ha nem lenne többé számítógép és tévé?

Kétségbeesnél?

Legjobb válasz: Ugyanazt csinálnám amit eddig is még nem a gép elõtt ülök: rajzolok, írok, olvasok, fordítok. Meg amúgy is millió dologgal lefoglalhatja magát az ember. Csak egy pillanatnyi kétségbeesés lenne. Amúgy is ha áramszünet van mit csinálsz, összegömbölyödve várod a végét a sarokban ? :D

http://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc Ezt tenném :DDDD "Irány Narnia" :D
Ugyanazt csinálnám amit eddig is még nem a gép elõtt ülök: rajzolok, írok, olvasok, fordítok. Meg amúgy is millió dologgal lefoglalhatja magát az ember. Csak egy pillanatnyi kétségbeesés lenne. Amúgy is ha áramszünet van mit csinálsz, összegömbölyödve várod a végét a sarokban ? :D
Tv-t leszarom nincs is TV-m de nem is hiányzik :D Ha PC-m nem lenne? Öngyilkoslennék :D
gép manapság elég hasznos dolog sok info a neten, sok hülye kérdés amit fel lehet tenni :D és honnan szednék filmeket ? dvd, mozira biztos nem költenék ezeket hiányolnám....
Elõször elmennék airsoftozni, mert azt gondolnám, hogy ez egy hülye vicc, aztán amikor hazaérnék, rádöbbennék hogy nem az, és ott sírnék egész héten a földön :D
Motoroznék! Egész nap :)
Újra feltalálnám:D
Azonnal beadnék magamnak egy hatalmas adag méreginjekciót és beleugranék egy cápákkal teli medencébe.
feltalálnám :D (Újra)
nagyon is :D
Sokkal többet dugnék. Naponta legalább 3 alkalommal.
Örülnék neki, hiszen nem ülne mindenki egész nap elõttük, minden este összejönnénk 30-an 40-en a focipályán és este 10-ig fociznánk. Viszont a tv-nek maradni kell mert hol nézzük az eb-t, vb-t?? De a számítógép meg az iphone meg az ilyenek mehetnének a p*csába!
Nem írnék választ a kérdésedre... Amúgy a TV nem érdekel, a gépet meg én vettem tehát kiakadnék ha csak úgy eltûnne. Imádok olvasni, jobban leköt mint ha egy filmet néznék meg, ajánlom mindenkinek. Valószínüleg kiolvasnék egy könyvtárat és elmennék valamilyen egyetem Magyar nyelvi szakára xD
valószínûleg nem néznék tv-t, nem gépeznék
Ismerek egy embert aki mindezt megoldaná. Mégpedig õ az: https://www.facebook.com/pages/Emrik-t%C3%A1bornok/375412032.. Személyesen.
használnám az iPodom :P
csinálnák magam nak gépet meg tv t enyi
Tavaly kb. fél évig nem volt gépem. Elõször borzasztó volt, akkor még aktívan Farmeramaz-tam is, próbáltam leszervezni, hogy mások dolgozzanak helyettem, de rájöttem, hogy ez hosszú távon nem megy. Aztán rengeteg értelmes dolgot találtam: átalakítottam egy-két ruhát a kislányomnak, rendet raktam számtalan apró dolgok között, stb. stb. De azért most is azt mondom: kicsit beszûkülnék, mert nem nagyon van módom eljárogatni itthonról, de így mindenkivel tudom tartani a kapcsolatot, és mivel a nagyfiam külföldön él, nagyon nem mindegy, hogy nem kell telefonálgatni mégis napi kapcsolatban állunk. A technika vívmányai nem ördögtõl valók.
Nem kimennék a szabadba és ott ütném el szánalmas idõmet.
többet foglalkoznék a családommal, barátaimmal, állataimmal, keresnék valami jó hobbit, sportolnék.. de hát sajna a kérdés feltételes módban van :)
Használnám a telefonomat az olyan mint egy számítógép... TV nézésre meg Tabletet... :)
ha nem lenne többé számitogép akkor max csak nézegetnéd a tabletot meg a telefont, de többet nem nagyon csinálnál vele :D
MIII? HA NEM LENNE SZÁMÍTGÉP ÉS TV??? hát én tököm szúrom magam...
Hát hiányozna, mert van pár fontos dolog, ami gépen van nekem :/ A zene letöltés is érdekes lenne onnantól fogva...
a TV nem hat meg...nah a gép gázosabb...
Vennék egy jobb telefont vagy tabletet, neten keresztül lehet azon is tv-zni, játszani, chatolni, netezni.... ennyi :D
Így van, vennék egy Tabletet, a telefonomat meg legalább többet használnám netezésre :DD
Számítógépet és tévét.
Gyerekkoromban sem voltak ezek, azaz TV még ugyan volt, de igazából egy gyereknek nem túl élvezhetõ mûsorokkal, hétfõnként meg nem is volt semmi. Most voltam Erdélyben nyaralni és ott se tv, se számítógép, térerõ nem volt, így telefon se, és nagyon jól elvoltam...
7.: miért csak nézegetném?? ha már vennék egy tabletet használnám is... xD a telefont meg ugyan úgy mint most is csak sokkal többet......
Bekapcsolnám a rádiót...

Barátommal egyik este két újjal próbálkoztunk és azóta vérzek ez körülbelül egy hete történt. Nagyon megijedtünk még mindig tart a vérzés mi tévők legyünk, mi történhetett? Szüzek vagyunk L/18 /Bocs ha már van ilyen kérdés én nem találtam. /

Legjobb válasz: be voltal nedvesedve? nem fajt ahogy dorzsol vagy nem erezted hogy "szakadsz szet" a 2 ujj miatt? en mar evek ota nem vagyok szuz, de 2 ujj meg most se fer belem illetve ha probaltuk is fajt, meg sikositoval is. egy ujjal jobban esik es kesz. szerintem ezentul ti is csak 1el probalkozzatok. ami a jelenlegi problemat illeti: surgosen fordulj orvoshoz, mar napokkal ezelott ott lett volna a helyed!!!!! ennyi ido utan nagy a veszely hogy befertozodott a seb :-s ne halogasd!

be voltal nedvesedve? nem fajt ahogy dorzsol vagy nem erezted hogy "szakadsz szet" a 2 ujj miatt? en mar evek ota nem vagyok szuz, de 2 ujj meg most se fer belem illetve ha probaltuk is fajt, meg sikositoval is. egy ujjal jobban esik es kesz. szerintem ezentul ti is csak 1el probalkozzatok. ami a jelenlegi problemat illeti: surgosen fordulj orvoshoz, mar napokkal ezelott ott lett volna a helyed!!!!! ennyi ido utan nagy a veszely hogy befertozodott a seb :-s ne halogasd!
Vszínû hogy felsértette a hüvelyedet, ha nagyon mélyen volt akkor a méhszájadat! Ha még egy hétig vérzel akkor mindenképp menj el dokihoz! ha nem vérzel akkor egy pár hétig hanyagoljátok a hüvelyt. Ne sietessetek semmit!!!Legközelebb figyeljetek jobban egymásra, légy nagyon felizgulva, ellazulva, s csak akkor nyúljon fel neked ha kívánod!Ne zavarjon, ha hónapokba telik mire egyik lépcsõrõl a másikig juttok!
Menj orvoshoz, ez nem normális.
ööö nem lehet hogy csak megjött a mensid közben? ha nem, és fáj/fájt a dolog, akkor nyomás dokihoz, mielõtt még nagyobb lesz a baj!

Én szeretem, és szeretném ha továbbra is folytatódna a kapcsolatunk. Mi tévő legyek? és van esély, hogy lesz folytatás?

Én egy 22éves lány vagyok,a barátom 28éves.2 hónapja vagyunk együtt.A mi kapcsolatunk jelenleg távkapcsolat.Sajnos mindennap nem tudunk találkozni,de megoldjuk,hol ? jön hozzám hol én megyek.Továbbá,ha nem tudunk találkozni,telefonon szoktuk hívni egymást valamint msn,sms.Volt el?tte barátom,de szexben ? volt az els? nekem.,ezt el is mondtam neki.A barátom elmondta nekem, hogy attól fél,hogy nem szeretne egyedül lenni pár év múlva,pontosan azért, mert még nem voltam mással csak vele.és ett?l tart hogy eltelik pár év és én ?t elhagyom mert változatosságot akarok és kíváncsi leszek más férfira.Viszont én olyan lány vagyok, aki mindig is a tartós,komoly kapcsolatot kereste, nem szerettem a kalandokat,és a szexxel kapcsolatosan a megfelel? partnerre vártam-ezt el is mondtam neki.A barátom a megismerkedésünkkor közölte, hogy ? már komoly kapcsolatot szeretne, természetesen ezzel én is így vagyok, és mondtam is neki. A barátom nagyon romantikus volt,gyönyör? smseket kaptam t?le,nagyon odáig volt értem,mindig mondta nekem hogy örül nekem nagyon,hiányzok neki,az élete vagyok és lehet én vagyok az akit keres,stb.. Viszont utóbbi id?be(kb.olyan egy hete) azt vettem észre hogy a barátom már nem keres annyit mint azel?tt.Beszélgettünk és a multkor azt mondta nekem, hogy ? jól érzi magát velem, de még nem szerelmes.Persze én már szerelmes vagyok bele.,ezt mondtam is neki.A beszélgetés után a hétvégén találkoztunk, együtt voltunk,szex is volt és nagyon jó volt minden.Ezt a barátom is mondta hogy jó volt,aztán amikor elbúcsúztunk egymástól mondta nekem,hogy szeretne már egy jót is aludni velem.(ezzel arra gondolhatott,hogy jó lenne már együtt aludni is el és ébredni fel egymás mellett)Ez volt a hétvégén,? hazament aztán hétf?n beszélgettünk és azt mondta nekem, hogy a szerelem vagy jön vagy nem, és szerinte ha eddig nem érezte nem is fogja. Aztán annyit mondott még hogy majd kiderül a kés?bbiekben. (Ezt mire értette vajon?-hogy kés?bbiekben kiderül.)Én mondtam neki hogy azért gondolja meg hogy mit nyer és mit veszíthet azzal hogy elenged,aztán elköszöntem t?le.Aztán kedden nem beszéltünk, de szerdán msnen volt, akkor beszélgettünk egy néhány szót,zenéket küldött nekem.,még egy kicsit beszélgettünk aztán elköszöntem t?le. Nem tudom hogy fog e keresni, ma még csak csütörtök van, tegnap beszéltünk..bizok benne!

Legjobb válasz: Nem tudja mit akar. Nem tudja mit érez. És sajnos valamilyen szinten kihasznál téged...:/

Nem tudja mit akar. Nem tudja mit érez. És sajnos valamilyen szinten kihasznál téged...:/
Legyél vele türelmes. Ez olyan hülyeség hogy vagy megjön vagy nem a szerelem. Eddig miért volt Veled? Csak úgy? Azt kérdezed hogy lesz -e folytatás. Ezek szerint úgy érzed, hogy megakadt a gépezet? Ez, hogy nem keres annyit nem jelenti azt. Amikor együttvoltatok legutóbb akkor hidegnek érezted?(érzelmileg)
:S Ez annyira nem fair. Most nem vagyok szerelmes, de te szeress nyugodtan, meg fekudj le velem, es varjunk, az leszek-e. Ha igen jo, ha nem menj a fenebe. Milyen hozzaallas ez? Nekem is nagyon ugy tunik, hogy csak kihasznal teged. A szuzesseg meg hulye kifogas, na nem mondom, hogy en nem lepodtem meg, mikor a kedvesem bejelentette, hogy szuz volt, es nem fordultak meg hasonlo gondolatok a fejemben, dehat szeretem, es ilyesmi nem tavolithat el tole, mert aki nem szuz, az is ugyanugy elhagyhat. En a helyedben nem fekudnek le vele, amig nem tisztazza le magaban, hogy akkor most szeret is valojaban, vagy mit is akar toled?! Ne hagy kihasznalni magad. 25/F
A kérdező hozzászólása: Igen valahogyan én most úgy érzem, hogy megakadt. Bár hogy kevesebbet tudunk találkozni, annak valahol meg is van a magyarázata, hiszen a barátom dolgozik, egyetemre jár, plusz még most egy tanfolyamot is elkezdett ami a munkahelyére kell.Talán ez is most nagyon elveszi az idejét, és mondta is hogy mostanában nincs ideje szinte semmire. A legutóbb mikor együtt voltunk egyáltalán nem éreztem hidegnek, szenvedélyes volt a szexbe is, meg utána is magához ölelt, szóval nem volt hideg. Akkor itt még nincs szakitás?
Szakitas nincs, en 20 voltam, mikor 28 eves pasim volt, vasarnap szenvedelyesen megdugott, borozott apukammal, kedden kidobott, mert en nem szulnek neki meg gyereket cimszo alatt, kesobb megtudtam, mar a kapcsolatunk ideje alatt is megcsalt. Legy ovatos.

Kb 2 hettel ezelott kaptam egy orchideat. Lehulottak a bimboi, gondolom h a melege. Athejeztem, most kezd luhulni a viragjai, kezdet elrothatni kicsit a gyokere, azt levagtam. Mi tevo legyek vele? Nem szeretnem ha elpusztulna

Legjobb válasz: http://www.nlcafe.hu/otthon/20101123/igy_tartsd_eletben_az_o.. http://www.orchideacsodak.hu/az-orchideakrol/cikk/4 (remélem, még idejében...)

Vannak zöld léggyökerei? Addig van remény.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!